עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Alexkmr,

אני שומע בעיקר: Rock & Metal RAP אוהב גם מוזיקה קלסית(אבל לא שומע \= ) כרטיס הקול שלי : Sound Max חשבתי על: Sennheiser HD-20 Sennheiser HD-200 Sennheiser EH-350 ההיתי מעדיף שהאוזניות יהיו סגורה ואטומות. אם יש משהו יותר איכותי בתוספת תשלום(לא הרבה כסף) ויש שיפור משמעותי באיכות אז אפשר להציע.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by EnerGy,

שלום! כרגע יש לי את האודיגי', אבל בקרוב אני מקבל מחשב אחר עם הלוח P35-DSR3. האם יש צורך להוסיף את הכרטיס למחשב החדש או שזה מיותר ?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  3. ראיתי הרבה המלצות וחשבתי לרשום פה הודעה, אולי יצא סוג חדש אני יודע.... מערכת 2.1 למחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה, שיהיו רמקולים עוצמתיים ואיכותיים , תקציב עד 900 ש"ח...

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by benboom,

יש לי דיוידי מסוג פרוסאונד 9000SP ויש לו 2 כניסות למיקרופונים, אבל אני מחבר מיקרופון {תקין בטוח} והוא לא עובד! {כמובן שניסיתי לשחק עם הווליום} וגם ניסיתי להכנס לתפריט ולהפעיל שם את מצב הקריוקי. מישהו יודע מה עושים? איך אפשר ליגרום למיקרופון לעבוד? {מצורפות תמונות של המכשיר ותמונות מהתפריט}

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  5. שלום אני רוצה לשדרג את חווית ההאזנה שלי וזכרתי את השם .EQUATION כמה שווה להשקיע?? האם זה איכותי ושווה?? מצאתי את הדגם בכותרת ב 470 שקל.יש מקומות יותר זולים? אשמח להמלצות לאוזניות טובות ואני פתוח להצעות.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  6. Started by Joolmus,

בדיוק קיבלתי מארה"ב את ה-Creative Nomad ZenNX 20GB.. רציתי לדעת קצת, האם הוא נקרא טוב יחסית לשאר הנגנים או שאו לא טוב בכלל? תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  7. תראו אנחנו צריכים לעשות לחץ על IAUDIO שיוציאו כבר עדכון שיתמוך בעברית במכשיר שלנו... אנחנו בכלל לא יוצרים עליהם לחץ לעשות אז למה שהם יעשו לנו אנחנו די קהילה קטנה תראו את הישראלים שיש להם A2 הם ביקשו 100000 פעם ועשו לחץ וזה והינה לפני כמה זמן יצא להם תמיכה בעברית אז גם אנחנו צריכים לעשות את זה..!! למה לשבת בשילוב ידים... *לבעלי הקליטה הקשה גם לי יש X5...* עריכה: אוקי זה הפורום http://www.iaudiophile.net/forums/ תראו מה שאני אומר לקראת סוף הדף... כנסו בהמוניכם

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  8. שלום. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה. נועדה בעיקר לשדר תכני HD שמוזרמים מהמחשב (למרות שתהיה מחוברת גם לממיר של HOT). אני מעריך ש37" זה הכי גדול שאפשר להכניס בסלון. מפאת מיליוני הדגמים שיש- אשמח להמלצה. תודה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by giladsch1,

שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי עם טיפ לגבי התקן שבעזרתו ניתן לחבר את המחשב חדש לטלויזיה (s-video). פעם שמעתי על "קופסה" חיצונית עם מס' התקנים שפותרת את הבעיה. תודה, גלעד

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by Clint Eastwood,

חיפשתי רבות באינטרנט ולא מצאתי יותר מדי פרטים אז אולי פה מישהו יוכל לתת לי מענה. אני מתלבט בין creative a300 לבין altec lansing bxr 1121 שניהם אותו המחיר אבל הפרטים הטכניים של קריאטיב ממש מצומצמים... אני יודע שאני קונה רמקולים במחיר זעום של 140 ש"ח אבל עדיין, אני לא רואה סיבה למה לא לעשות השוואה... להלן הפרטים שמצאתי: קריאטיב: עוצמת RMS כוללת 21W סאב: 11W רמקולים: 5W יחס אות רעש 75db 20Hz-40KHz אלטק: עוצמת RMS כוללת 15W סאב: 7W רמקולים: 4W יחס אות רעש 75db 30Hz-20KHz total peak power 30 watts לפי מה שאני מבין... על פניו נראה שהקריאטיב יותר מוצלח. השאלה היא אם הוא באמת מצליח להגיע לנתונים אלו. תודה לכל העוזר

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  11. אני מתכוון לרכוש אוזניות למחשב בעיקר למוסיקה איזה אוזניות מומלצות בתקציב של עד 200 שקל

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by GAL_FX,

כמו שכולם יודעים יש לי נגן h320 ואני רוצה משהו בסיגנוון הזה ...?? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1498&scat=279&tcat=33 כל מי שיכול לעזור תודה מראש ....

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. אהלן. אני מחפש נגן (כמו WINAMP או משוכלל יותר) אשר תידרש לאפשר לי את הפעולות הבאות: *ניגון אקראי של שירים מתוך מאגר אשר מ ח ו ל ק לתיקיות שונות. *אפשרות קביעת ניגון מתוך תיקייה מסויימת בשעה מסויימת ומעבר לתיקייה אחרת כפי שאקבע לו. *עליה אוטומטית עם הדלקת המחשב ותחילת נגינה. *קלות בתפעול. אשמח מאוד אם אתם מכירים תוכנה כזו - היא איננה חייבת להיות חינמית או לחלופין אם מישהו מכיר אתר או חברת תוכנה ששם אוכל לקבל את מבוקשי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by ido-nava,

הזמנתי את הרמקולים הנ"ל.. ורציתי לדעת מה אורך הכבלים (הקדמים והאחורים) של המערכת ? מכייון שזה לא נראהלי יספיק . לפני שהמשלוח יגיע אני רוצהלדעת גם עם לקנות מאריכים .. תודה.

15. אני צריך כרטיס טלווזיה למחשב רצוי שיהיה טוב וכמה שפחות יקר. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  16. Started by eyal00,

איזה רמקולים אתה מציעים עד 600 ש"ח? התקציב מאפשר מערכת 5.1 איכותית או שעדיף ללכת על 2.1? תודה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  17. לקחתי מאחי את הכרטיס הזה Creative EMU10K1 ויש לי את הכרטיס default של הלוח Asus p4p800 delux עכשיו השאלה שלי.. האם שווה לי לחבר את הכרטיס לוח ולהפעיל אותו ולהתשתמש בו במקום הזה של האסוס? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום. יש לי טלוויזיה LG מדגם M228WA ורציתי לחבר אותה עם כבל קומפוננט לממיר HOT HD. 1. האם הכל יכול להגיע לאיכות של HD? 2. אם אני משווה אותו ל HDMI עד כמה הבדל יש ביינהם? 3. האם אני יוכל לראות את כל הערוצים באיכות טובה יותר ולא רק את הערוצי ה HD? נכון לעכשיו אני מחובר עם כבל בננה הצהוב הרגיל. תודה מראש לכל מי שיתן תשובה !

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by lowdez,

שלום חברים, אני מחפש לקנות רמקולים למחשב בתצורת 2.1, אחרי חיפושים מעמיקים והרבה התלבטויות, הנה האפשרויות: JBL Creature Altec Lansing 4121 Altec Lansing 2421 Logitech X240 או לקנות מEBAY את הATP3 של Altec Lansing שזה סיפור ואני מעדיף להמנע ממנו. כעיקרון אני מוכן לשים על רמקולים באיזור ה400 שקל מינוס. אני מחפש משהו בשביל סרטים, סדרות ומוזיקה (מטאל כבד) אם למישהו יש המלצה לאחד מהדגמים, או לדגם אחר, אני אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי רסיבר yamaha RX-V492 אני השתמשתי בו בשביל סטריאו עד עכשיו אבל לפני כמה ימים אח שלי הביא לי את הסנטר של הרמקולים שיש לי אבל מתי שאני מחבר את הסנטר הרמקולים שהיו לי נהפכיים לרמקוליים אחוריים..... אז זה או סטריאו או שיש לי סראונד בלי רמקולים קדמיים.. איך אני עושה עם הרסיבר הזה שיהיה לי שניים קדמיים וסנטר? לא מצאתי חוברת הדרכה שלו.. הכל עולה כסף

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by ariel-ro,

האם המפרט הבא, מריץ FHD או לפחות ?HDR AMD Athlon 64 3200+ DFI LanParty UT nf4 Ultra-D 2GB RAM DDR1 LEADTEK 6800gs pci-e 256mb@524mhz 1101mhz WD 160gb 8mb sata 2 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by DJ_Yaniv,

שלום יש לי את הרמקולים S750 7.1 700RMS ונדפקו לי שני טוויטרים. לרמקול אחד הטוויטר עובד חלש מאוד, וברמקול השני הטוויטר עושה רעשים כשהרמקולים על עוצמה גבוהה. אפשר אולי איך שהוא להחליף טוויטרים לרמקולי האלו ? זה ממש מבאס לשמוע ככה מוזיקה וכו' :\ הנה לכם תמונה של הרמקול מהאינטרנט. http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-gigaworks-s750_2.html תודה מראש לעוזרים...!

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם אני חדש בתחום הזה וממש לא מבין בזה כלום רציתי לשאול אותכם איזה טובים וגם יחסית זולים שקימים היום וזיכרון שיהיה יחסית מהיר

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by talgad100,

לכל מי שמתעניין בפתרונות תקשורת בעלי איכות קול מעולה וטובה, בניקיון מרעשים והד,עם תמונה צלולה ובהתאמה המלאה שלהם למערכות המיחשוב והטלפון שלכם.אז כנסו לאתר של polycom

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by pMor,

צריך לדעת סופית מה עדיף: האודיגי או הגיימ טיאטר (6.1), מבחינת איכות, והאם הגיימ טיאטר לוקח מהמעבד כמו הדיג'יפייר כי אחת הסיבות שאני קונה כרטיס זה בגלל שאני צריך פחות שאיבת משאבי מערכת... (מעבד חלש). אני צריך לדעת האם האודיגי פחות איכותי מהGTXP כי אין לי הגבלת תקציב.... אקדים תודה, pMor

• 2 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים