אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
התקציב שלי הוא מינימום עם אפשרות להעלאה, זאת אומרת שאני רוצה לשלם כמה שפחות אבל לא להתפשר על משהו זבל אלא רק על משהו טוב אז אם אני מתחיל מ5 אלף ואתם אומרים שחייב לפחות 8 אני אשים 8. כבר פתחתי דיון דומה לזה לפני יותר משנה כשהתעניינתי בנושא אבל עכשיו אני שוקל ברצינות. 1. זה נכון שבמקרן רואים פחות טוב מאשר בטלויזיה?? אם זה נכון אז בשביל מה לקנות? יש לי טלויזיה רגילה ורואים בה ככה ככה, הרבה פחות טוב ממה שרואים במחשב. הכי מעצבן בטלויזיה זה לא רק שהאיכות פחות טובה אלא שבסצנות בהירות הטלויזיה זורקת אור מאוד חזק ואפילו מסנוור ישר לעיניים ואנחנו רואים סרטים תמיד בחושך. 2. עד כמה הרזולוציה חשובה? ומה זה הדחיסה? הדחיסה עוזרת במשהו, היא נותנת תוצאה כמו אותו רזולוציה כשהיא אמיתית ל…
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, שאלה שבראש שלי כבר דיי הרבה זמן: למה בעצם נחוץ הכבל שמחבר את כונן התקליטורים לכרטיס הקול? שמתי לב שגם כאשר הוא לא מחובר אני יכול לשמוע תקליטורים אשר מנוגנים בכונן. אז מה הוא בעצם נותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בבקשה אנשים טובים, יש לי שתי שאלות, אם לא קשה לענות אליהן: 1. האם הנגן IRIVER H120 מוציא סראונד (ולא רק סטריאו) דרך היציאה האופטית שלו? 2. יש לי שני מקורות קול (מחשב ו-CD) עם יציאות אופטיות ואני רוצה לחבר את שניהם למערכת הרמקולים שלי. איפה אפשר למצוא מפצל לכבל אופטי? חיפשתי שעות ולא מצאתי. תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את חווית ההאזנה שלי וזכרתי את השם .EQUATION כמה שווה להשקיע?? האם זה איכותי ושווה?? מצאתי את הדגם בכותרת ב 470 שקל.יש מקומות יותר זולים? אשמח להמלצות לאוזניות טובות ואני פתוח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום ... יש לי שאלה יש לי כניסה ברסיבר לסאב לפי מה שהבנתי הסאב שיש לי הוא פסיבי אבל הרסיבר דורש אקטיבי יש אפשרות להפוך את הסאב לאקטיבי אכישהו אולי דרר חיבור מגבר קטן או משהו
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
האוזניות היחידות שראיתי הן של מוטורולה ולוג'יטק האם יש איכות בשוק האוזניות BT? כרגע יש לי Siennhizer MX550 (לא יודע כרגע איך רושמים נכון) ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני רוצה להפתר מהחוט, יש משהו שירצה אותי ויחליף אותן? (לא חייב בארץ, מוכן להזמין מחו"ל אבל עדיף בארץ)
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
צריך אחד טוב אך לא יקר מדי, חשוב לי שידע להמיר 5.1 דיגיטלי ליציאת שני ערוצים PCM היות ויש לי מגבר סטריאו פשוט ויש סרטים עם פסקול דיגיטלי בלבד קראתי ש LG לא רעים. מה עוד?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קונים לי בארה"ב ;D באיזור קרוב לני-ג'רזי. לפחות ג'יגה זיכרון... עדיף שיגיע עם אוזניות. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי פטיפון מדגם CEC BD-5200, ולאחרונה אני חווה מעין "נפילות " בזמן השמיעה, כאילו השיר נופל לשניה ב2 אוקטבות,ואחכ שניה חוזר לסולם הנכון, וככה כל בערך דקה-שתיים. יש למישהו במקרה מושג מה הבעיה? המון תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רואה סרטים כמעט רק דרך המחשב כשהם מחוברים לטלויזיה אבל החיבור לא תומך קול אני רוצה רמקולים 5.1 באזור ה400, עד 500 גג רק עם יש הבדל משמעותי אני לא צריך עוצמה גבוהה בכלל אני שומע די חלש אין צורך לאיכות במשחקים
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1844546
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות למיני דיסק שלי בסכום של 100-200 לא כולל משלוח. (אפשר טיפה לחרוג). ראיתי כמה דגמים אבל אין לי מושג על מה ללכת יש את ה Sennheiser HD-202 Panasonic HT225 Koss UR20 Koss TD61 אני לא מחפש אוזניות שניכנסות לאוזן. אני מחפש אוזניות כמו הדגמים האלו.. אם יש לכם עוד דגמים ששוים אנא הציעו אותם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות איזהשהוא גישור בין הZ לLCD ולמחשב ביחד ולקבל עדיין אותו צליל? או עדיף לא להסתבך וללכת על מערכת קולנוע?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד ל4000 ואני מתלבט בין 32 ל37 והמרחק שלי רוב הזמן זה מ3 מטר ולעיתים ממטר-מטר וחצי..אבל ההתלבטות שלי היא בזה שיש לי ממיר יס מקס רגיל ואני לא מתכוון להחליף בקרוב לHD,כלומר רוב הזמן אני אראה שידורים רגילים(לפעמים HD מהמחשב). עכשיו האם ה37 תהרוס את איכות השידור בגלל הרזולוציה? או שזה לא משנה בין שניהם? ואיזה LCD ממולצים יש בתקציב הזה עדיף כמה שזול יותר..
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישו יודע היכן ניתן להשיג את זה: https://secure11.nexternal.com/shared/StoreFront/product_detail.asp?CS=iriver&RowID=198&All= תודהה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מגבר רגיל - 2 ערוצים. 4 רמקולים - זוג אחד 89 DB שני עם 91 DB התוצאה היא שהרמקולים עם הניצולת הגבוהה משתלטים על הצליל והם במקרה גם הפחות איכותיים האם קיימת דרך במקבל 2 ערוצים כשלי עם יציאה ל-4 רמקולים וכרטיס קול OB לוח ASUS לשלוט ברמת הווליום של כל זוג בנפרד כך שניתן יהיה לנטל את הדומיננטיות של הרמקולים הפשוטים יותר? ואם לא מה הדרך להשיג את המטרה הנ"ל ללא הוצאה כספית נכבדה תודה!
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קניתי טלויזית LCD חדשה (A450 של סמסונג 32 אינץ' - הבנתי שהיא שווה ביותר!) בכל מקרה יש לי מס' שאלות לגביה: 1. האם יכולים לצוץ בטלויזיה פיקסלים שרופים ואם כן אחרי כמה יש אחריות? 2. למרות שחשבתי שדי קשה לצרוב טלויזית LCD, בהוראות רשומה אזהרה שאומרת שאחרי שעתיים של תמונת סטילס קבועה התמונה יכולה להצרב במסך - נשמע הגיוני? 3. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי למסך, עד כה המחשב היה מחובר לטלויזיה הישנה שלי בעזרת כבל RCA רגיל ובטלויזיה החדשה קיים גם חיבור VGA, האם יש הבדל משמעותי באיכות שמצדיקה קניית כבל VGA? 4. אני מחבר גם PS3 לטלויזיה - מה יותר איכותי: HDMI או קומפוננט? ולאיזה חברה יש כבלים איכותיים? 5. אני יחבר את ממיר היס שלי לטלויזיה בעזרת כבל scart 2 s-video האם האיכ…
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות טובות עד 200 ש"ח. (אם ממש ממש חייבים לחרוג בכמה שקלים בשביל משהו טוב יותר בהרבה, אז אין בעיה.) אני צריך אוזניות עם איכות מצויינת, אבל ממש מצויינת שאפשר לשמוע איתה שירים באיכות חלקה ונקיה ולשים לב לצלילים שלצידי השיר (לא כמו האוזניות שהבאס זה הדבר הכמעט יחיד ששמים לב אליו כששומעים משהו.) אוזניות קשת שלא יהיו יותר מדי מטרד לאוזניים. והכי חשוב מהשאר- שיהיו מאסיביות, שהחוט לא יתנתק אחרי שימוש של 3 חודשים כמו עם שאר האוזניות שנתקלתי בהן עד היום. אני בטוח שקיים משהו במחיר הזה שעונה לקריטריונים האלה. תודה לעוזרים. פורים שמח שיהיה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מסך LCD 32 או 42 (או משהוא באמצה תלוי במחיר) רצויי FHD אבל לא חייב כי לא בטוח שיהיה שימוש בזה הטלוויזיה תחובר לממיר YES מהחנויות בחדרה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
רכשתי את hercules fortissimo 3 7.1 החדש ויש לי מס שאלות 1) האם קיימת אופציית 7.1 או שזה סתם חארטה? 2) יש על הכרטיס חיבור ל2 קידמיים 2 אחוריים וסנטר וגם יציאת out למערכת בהנחה שהמערכת שלי תומכת ב 6.1 האם המערכת תוכל לפצל את קידוד הסואנד מהכרטיס ל 6 ערוצים ע"י יציאת ה out לבד או שיש צורך בחיבור נוסף? http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=56&b=0&f=1
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי חיפשתי בפורום וגם בחנויות מקומות לקנות בטריה לh10 6 ג'יגה... מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מזה חודש שאני בחיפוש אחר אוזניות. הייעוד שלי לאוזניות הוא מוזיקה[פופ, פסיכודאלי, ראפ ורוק קל] ומשחקים, בעיקר משחקים. בהתחלה חשבתי שהסיבריה יהוו בחירה מצוינת עבורי אבל להפתעתי הביקורות היו כל-כך רעות שנפלתי מעצמי :-\ אז עברתי לחיפוש אחר ביקורות על הסטיל סאונד 5H וגיליתי שגם הן זה מסחור של זבל. הגעתי ל RP21 והבנתי שהן אוזניות מעולות לצרכיי שאני יכול להשיג בארץ אבל, הן בעצמם לאולפנים, שימוש שבחיים הן לא יקבלו אצלי. עכשיו מה שאני שואל זה: מה לעשות?, לקנות בכל זאת את ה RP21 ?,זה שווה לי ?, או שיש לכם משו חדש להציע לי שאני לא יודע עליו. תקציב: <500 ש''ח עם גמישות [+ 50] פרטים נוספים: אני יכול לקחת את זה מכל מקום בארץ מאילת ועד מטולה וכמו כן אני לא מוכן להזמין מח''ול.…
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר yamaha RX-V492 אני השתמשתי בו בשביל סטריאו עד עכשיו אבל לפני כמה ימים אח שלי הביא לי את הסנטר של הרמקולים שיש לי אבל מתי שאני מחבר את הסנטר הרמקולים שהיו לי נהפכיים לרמקוליים אחוריים..... אז זה או סטריאו או שיש לי סראונד בלי רמקולים קדמיים.. איך אני עושה עם הרסיבר הזה שיהיה לי שניים קדמיים וסנטר? לא מצאתי חוברת הדרכה שלו.. הכל עולה כסף
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
(זה סט רמקולים של קריאטיב) כאילו יש אור והכל אבל זה לא מנגן וחיברתי טוב מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-