אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, ה-iRiver H340 שלי מת. היה לי עוד אחד, ואותו איבדתי. באמת, אני מאוד מוכשר.. ב-iRiver שלי הותקנה הקושחה של Rockbox והייתי מרוצה מאוד מאיך שהוא נשמע באוזניות שלי. סה"כ המכשיר, למרות היותו ישן - סחב בקלות כמעט כל סאונד שנתתי לו להשמיע. עכשיו, אני מחפש את היורש שלו. בתקציב של עד 1200 ש"ח (אבל מן הסתם עדיף הרבה פחות ואני מאמין שאפשר) אני מחפש נגן שיש לו יכולת להשמיע קבצי FLAC (או שאפשר להתקין עליו Rockbox) ושמוציא סאונד חם וקריספי, כמו שה-iRiver האהוב שלי ידע להוציא. חשוב להדגיש שלא משנה לי המשקל שלו - הריבר היה בלטה כמו הטלפונים הישנים של נוקיה - חשוב שיהיה לו הארדיסק גדול, כי אני מתכוון להפציץ של בקבצי FLAC. ו-16 ג'יגה זה לא מספיק בכלל בשבילי. תודה לכל מי שנו…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
התקציב שלי עד 500 ש"ח , אני רוצה רמקולים איכותיים ושהאיכות תיהיה מצוינת , הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה. תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, קניתי מגבר קטן ונחמד מאליאקספרס חיברתי את הרמקולים והכל עובד, אבל לא משנה מה תמיד יש זמזום מעצבן כזה אלה עם כן אני נוגע בו פיזית כאילו הגוף שלי משתיק את הזרם או משהו השאלה שלי היא מה לדעתכם הבעיה . ? הכבלים . ?הרמקולים ? או אני צריך להכניס אותם ללחיבור בננה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
את המוניטין הטוב אני מכיר, וגם את ה-Reviews... אבל הייתי רוצה לשמוע חוו"ד על סמך נסיון אישי עם הסאב הנ"ל. האם הוא באמת כ"כ טוב ? וכמה הוא שווה בשוק המשומשים בהנחה שמצבו מצויין? האם יש לו מתחרים בליגת המחירים שלו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני קונה מיקרופות משולב עם אוזניות ומצאתי בSKYPC את Cyber Snipa Sonar http://skypc.co.il/pl_product~CS-Sonar-20~11~0.htm כדאי לי לקנות אותם? לא מצאתי ביקורות עליהם(מצאתי על SONAR 5.1) האם שווה לי לקנות אוזניות שונות? בסביבות ה-60-90 גג.(רק מSKYPC) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי את הרמקולים הללו אתמול.. יש לי לוח אם של אסוס p4s800d (שלפי המרפט הוא תומך ב 6 ערוצים , אך יש בו רק 3 כניסות - שאחד מהם נועד למיקרופון..) בכל אופן, ברמקולים שקניתי יש 3 יציאות (שאמורות להתחבר למחשב..) כתום שחור וירוק (שחור=לסאב, כתום וירוק = אחד לקדמים ואחד לאחורים).. עשיתי "קומבינה" וחיברתי בעזרת מתאם שבא עם הרמקולים (שנועד בכלל בשביל לחבר אותם לקונסלות/טלויזיות) וקבל RCA את הרמקולים למחשב.. יש רעשים מוזרים וכו' (גם ברגע שאני מחבר את הרמקולים ישירות ואז פועלים רק ה2 הקדמים/האחורים..) [ברגע שאני מחבר את הרמקולים לדוגמא לנגן MP3 אין רעשים].. בקיצר - איך אשפר לחבר את כל הרמקולים ישירות למחשב לכרטיס קול על הלוח אם בלי המפצלש גורם לבעיות ? איך זה יכול להיות…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום החלטתי שהגיע הזמן להשתמש ביכולות ובדברים של GTXP בנוסף לשמיעת סאונד באיכות גבוהה וחיבור מיקרופון, אוזניות וUSB.. מה עוד נותן הRACK שאיתו בא הכרטיס?
-
מהי תועלת מגבר האוזניות מבחינת הצליל המתקבל? האם תוכלו לשתף את נסיונכם האישי בהוספת מגברים שונים אל האוזניות שברשותכם?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
ולנקות את הרשת מבפנים ? ועם אפשרי חיפשתי ברשת ולא מצאתי תמונות של האוזניות מבפנים .
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אוקיי חיברתי את כל החיבורים לצבעים המתאימים ורוב הרמקולים לא עבדו, אז התחלתי לשחק עם החיבורים ולהכניס אותם לצבעים שונים והגעתי למצב שרק רמקול אחד לא עובד (אחורי) הגדרתי את כל ההגדרות על 7.1 (במצב הזה יותר רמקולים עובדים) בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל שהרמקול האחורי יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חיברתי מיקרופון(בשביל משחקי רשת) ולא שומעים דרכו כלום. כנראה צריך לסמן איפשהו V או משהו כזה. פעם כשהייתי מחבר כל דבר, היה קופץ חלון כזה בכדי לאשר שאכן חיברתי את מה שהמחשב חושב שחיברתי, והיום זה כבר לא קורה. בכל מקרה, איך אני מפעיל את המיקרופון? אני כרגע בתצורה של 5.1 אם זה משנה.(ויסטה, דרייבר soundmax black hawk) תודה. הסתדרתי, אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם יש כזו תוכנה? ACDC עושה דבר דומה רק עם תמונות ורזלוציה, אז אני רוצה תוכנה שתחליש את הX קבצי מוזיקה שיש לי בתיקיה אחת (או תוכנה שתוריד את כל הקבצים לאותה כמות קול, איזון או איך שלא קוראים לזה - אבל עדיף תחליש)
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אח שלי נוסע לחו"ל . אני צריך המלצה לאוזניות עד 400 שקל מהדיוטי פרי בארץ. לא משנה איזה מבנה אבל העיקר שיהיו נוחות. השימושים הם שמיעת מוזיקה באייפוד. (ומן הסתם לא ג'נריות) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לאחרונה הכרטיס קול 7.1 און בורד מזייף לי ... הוא מורח שירים לפי הפעולה שאני מבצע במחשב אם זה טוען דף בFF , אז כאילו השיר נמרח עד שנגמר לטעון (זה רציני)... חשבתי אולי זה בגלל שהכנתי יצאת SPDIF ומשהו נהרס אבל הכל יציב ותקין ... הבנתי שאם אני אקנה כרטיס קול זה גם כנראה יפתור לי תבעיה ויתן לי איכות גבוה יותר בסאונד ... המחשב מחובר ל2 רסיברים SHERWOOD 5.1 עם BOSTON , MS 8000S וDENON 1905 , סט KEF Q משהו ... האם הכרטיס : CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 במחיר של 290 ש"ח או שיש משהו בטווח שהוא משתלם יותר למערכות ... יכול לעשות לי תחיים קלים ? תודה מראש ..
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות לגיימרים, אוזניות מקצועיות, התקציב הוא עד 250 ש"ח, אני מעדיף אוזניות במחיר שנע בין 200-250 כך שהאוזניות יהיו איכותיות. חשוב לציין שהאוזניות הם למשחקים בלבד, לא לשמיעת מוזיקה בשביל זה יש לי את הX-530, אני רוצה לשמוע צעדים וממש שמיעה צלולה ונעימה לאוזן. אשמח להמלצות עם קישורים מהאתרים שבהם המחיר הוא הטוב ביותר! וכמובן שתיהיה אחריות. אני לא חושב שצריך להשקיע באוזניות 750 שקל כמו על ברקודה וכו', כאילו מה לא חבל על הכסף? זה סה"כ אוזניות, אני לא טייס שאני צריך לטוס איתם או משהו כזה :-\
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי דיוידי מסוג פרוסאונד 9000SP ויש לו 2 כניסות למיקרופונים, אבל אני מחבר מיקרופון {תקין בטוח} והוא לא עובד! {כמובן שניסיתי לשחק עם הווליום} וגם ניסיתי להכנס לתפריט ולהפעיל שם את מצב הקריוקי. מישהו יודע מה עושים? איך אפשר ליגרום למיקרופון לעבוד? {מצורפות תמונות של המכשיר ותמונות מהתפריט}
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
400-500 שקל הטווח. בבקשה עזרה,אין לי מושג מאיפה להשיג דברים כאלה בכלל...
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלוםם האם מישהו יודע מה ההבדלים בנייהם? חוץ מהכפתור שליטה? והמיקרופון המשמש כדיבורית האם יש להם אותם נתונים? אני צריך את זה לאייפון...
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה אבל שמתי לב שרק בHercules Fortissimo 3 יש כניסה אופטית שהיא כניסה מאוד שימושית לכל דבר שרוצים למה אין כניסה כזאת בAUDIGY2? ובאיזה עוד כרטיסים יש? אני מדבר רק על ביתיים שהם בטוח כסף נורמלי ולא בכמה אלפים של כרטיסי קול אולפניים
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך האוזניות האלו התקציב שלי לא גדול מקסימום 250 שקל תודה! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=464273
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הנגנים תומכים במילים לשירים כמו בנגנים של cowon ?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שבת שלום, יש לי חדר של 3מטר על 2.5 מטר. אני מעוניין בפתרון מוזיקלי שיחבר לי את המחשב (נטו בשביל מוזיקה), והטלויזיה (LCD) למגבר אחד, אני מעוניין ברמקולים חזקים ואיכותיים שיתאימו לחדר - אין עדיפות לרצפתיים או מדפיים, כמו כן אני שומע מוזיקה מכל הסגנונות טראנס רוק ג'אז בלוז ועוד ועוד. התקציב הוא בסביבות ה2000- 2500 ש"ח, ושיכלול הכל - רמקולים ומגבר. אשמח לעזרה משום שאני די מאחורה בידע בנושא הזה, תודה מראש, אביב.
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לא מעט תוכנות שעושות המרה מסטיראו ל5.1... אבל לא יצא לי לשמוע תוכנה שמבצעת זאת באיכות טובה יש המלצות לתוכנות שיאפשרו שמיעת מוזיקה ב5.1 באיכות טובה? סטיראו זה נחמד אבל חסר כל העניין של הסראונד לפעמים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-