אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הסנהייזר מרגישות נוח באוזן? כיוון שהשתמשתי באוזניות שנכנסות לאוזן (ישנות) וזה כואב לאללה.. ועוד שאלה - לעבור מאוזניות של אייפוד (כאלה): י יהיה הבדל גדול ביניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מערכת 5.1 חדשה שומעים מעולה אבל בשירים זה מפעיל רק את ה2 רמקולים קידמיים והסאב (הרמקול המרכזי והאחוריים לא מנגנים) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בנוגע לזה שהכל יפעל ביחד תמיד, זה אפשרי? אם כן ,איך?. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לאלה שעוסקים בסאונד ויצירת מוסיקה: Mr. Soundman היא תוכנה לאימון אוזניים להורדה בחינם שכבר עשתה גל או שניים בעולם. עד סוף אוגוסט מתקיימת תחרות אוזן הזהב, עם פרסים מיוחדים לזוכים. Mר. Soundמן באתר LFO
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר להעביר שירים מדיסק CD רגיל (דיסקים מקוריים) למחשב. השתמשתי עד כה בApple Lossless שיש ב iTunes. זה הכי טוב ? (ממה שיש לאייטונס להציע) אגב, מה זה אומר שיש דיסק שרשום עליו Digitally Remastered?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! קניתי לא ממזמן מחשב HTPC, כרגע הוא מחובר לטלויזיית 720P, בעתיד הקרוב - 1080P. הבעיה שלי היא כזו - בסרטי 720P, הכל עובד מצויין, חלק. סרטי 1080P, הכל גם עובד חלק, אבל אחרי כמה רגעים של צפייה מתפתח דיליי בין האודיו לוידאו. הקודקים שמותקנים לי על המחשב הם הערכה של CCCP - מערכת ההפעלה היא ויסטה. החומרה הרלוונטית - מעבד BE2400 ולוח אם GA-MA78GM-S2H (ו2 גיגה זיכרון). אשמח לכל עצה תודה!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקולים למחשב בסגנון ATP3 של Altec , עכשיו רציתי לשאול בסכום של 300-400 ש"ח מה עדיף? atp3? או את הדגם שמחליף אותם? ומה ההבדלים בין הדגמים? או שבכלל עדיף רמקולים של Creative? בכל מקרה השימוש הוא לשירים , משחקים , סרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676592 מה אתם אומרים שווה לא שווה תביאו חוות דעות בונות בבקשה ! ואם לא אז מה אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל !
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כרטיס קול M-Audio Revolutions 5.1 רמקולים MX5021 Altec Lansing מה אומרים ? יש אפשרות יותר טובה ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אז לאחר שהאוזניות המאוד מאוד ג'נריות והלא נוחות שלי מתו, החלטתי להשקיע קצת הפעם במשהו איכותי. לכן אני מחשב אוזניות למחשב שבעיקר מיועדות למשחקים, וגם קצת לסרטים ומזיקה. חשוב שיהיה: 1. מיקרופון שיהיה אפשר לדבר דרכו בTS ובVENT. 2. כפתור או משהו כזה לוויסות עוצמת הקול (שמע), זה לא חובה אבל מאוד רצוי ^^. 3. שיהיה בהם סאונד טוב ואיכותי למשחקים. 4. שיהיה נוחות ואורגנמיות (יש לי אוזניים לא קטנות). 5. שיהיו אמינות, כשאני משקיע באוזניות 200 ש"ח אני מצפה שיחזיקו לי כמה שנים טובות. 6. שיהיה בבאג או חנות אחרת באשקלון. אם יש לכם גם רמקולים למחשב (עם אותם היעודים) להמליץ לי בתקציב של 200-300 שקל, זה יהיה מצויין, אבל האוזניות בTOP PRIOTITY ^^
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קיים הבדל? למה קניתי את A450 של סמסונג לפני חודש וחצי פתאום הA550 עולה אותו דבר ואני מרגיש חארה!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש דרך לקלוט ערוצים אלו בשידור ישיר מארה"ב? Sci Fi, abc, nbc, bravo וכ"ו...... צלחת לווין שצריך לקנות, או אפילו איזשהו חברה או גוף שנותן שירות שיתקינו לי ממיר (ופליז פליז פליייייז TIVO) לצערי הרב עזבתי את ארה"ב לפני באמת הרבה שנים הייתי תקופה בהוט עברתי ליס ודיי נשבר לי מכולם יש אופצייה כלשהי כזו??? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רואה סרטים כמעט רק דרך המחשב כשהם מחוברים לטלויזיה אבל החיבור לא תומך קול אני רוצה רמקולים 5.1 באזור ה400, עד 500 גג רק עם יש הבדל משמעותי אני לא צריך עוצמה גבוהה בכלל אני שומע די חלש אין צורך לאיכות במשחקים
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס XFI XTREMUSIC , בחלונות XP לא היתה בעיה לעבוד איתו ולהגדיר את כל הפרמטרים הרצויים, אני מחובר למגבר בחיבור דיגיטלי, ב XP אפשר היה לשלוט על הגדרות הבאס והטרבל דרך התוכנה שבאה עם הכרטיס קול ובחלונות 7 אי אפשר לעשות את זה, על היציאה הדיגיטלית אלא רק על האנלוגית. מה הפיתרון? ניסיתי גם דרייברים צד שלישי שמבוססים על הדרייברים האחרונים של קריאייטיב וזה גם לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מסך LCD 32 או 42 (או משהוא באמצה תלוי במחיר) רצויי FHD אבל לא חייב כי לא בטוח שיהיה שימוש בזה הטלוויזיה תחובר לממיר YES מהחנויות בחדרה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
באס עם 2 רמקולים [1.2] מה הכי מומלץ לתקציב זה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי בHTPC כרטיס PVR-150 LP, שיש לו כניסת S-video בלבד. אני מנסה לחבר אותו למכשיר מסויים (לא משנה איזה, ניסיתי עם כמה, גם טלוויזיה, גם DVD) עם כבל RCA ל S-Video, ואני מקבל תמונה קצת מחוספסת ומוזרה (תמונה מצורפת). מה שמוזר הוא שכשאני מחבר את אותו DVD או טלוויזיה לדוגמא עם אותו כבל בדיוק לטלוויזיה אחרת אני מקבל תמונה רגילה וטובה, ככה שזה כנראה איזשהו משהו בכרטיס שגורם לזה, אבל אין לי מושג מה יכול ליהיות. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה מהסוג הזה? או מכיר את הכרטיס ויודע מה אפשר לשנות שיעזור? אמרו לי אולי עניין של סנכרון, אבל אין לי מושג מה זה באמת אומר, או איפה אני יכול לשנות פרמטרים שקשורים לזה. ??? ד"א, כבל S-video ל S-video נותן תוצאה אפילו יותר גרועה, …
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג וכמה זה עולה?.. יש לי את האוזניות
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכם, חזרתי היום מהקלטות (לא מקצועיות אני נחפז להוסיף) ואנחנו רוצים לערוך כמה קטעים. עד עכשיו, השתמשנו בתוכנה שבאה עם תוכנת הצריבה Nero, אבל מה שאני מנסה לעשות, דורש דיוק של מאית השנייה (או שזה יוצא לי שיש חצי מילה פעמיים). אז עכשיו, אני מחפש תוכנה מתאימה, שתאפשר לי להעתיק ולמחוק קטעים, על בסיס של מאיות השנייה. מקווה שתוכלו לעזור לי, בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
(זה סט רמקולים של קריאטיב) כאילו יש אור והכל אבל זה לא מנגן וחיברתי טוב מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
במפרט כתוב שיש אפשרות, אבל צריך להוסיף משהו חיצוני. אני רק לא יודע מה. למישהו יש מושג כי אני ממש צריך את זה?! נראה לי איזה כרטיס או משהו, מי שיודע בבקשה שיסביר או ישים לינק או משהו... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן MP3 עד 300 ש"ח (כולל אוזניות), באיכות הכי טובה שאפשר. עם לפחות 256 מ"ב זיכרון. כל התוספות האחרות לא ממש נחוצות לי, אפשר לוותר עליהם (אם אפשר). אבל האיכות הכי חשובה לי! תודה!
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע מאיזה מצלמות אפשר להעביר תמונות לנגן כי אני רוצה לקנות אותו ומצלמה אבל אני לא יודע איזו מצלמה לקנות כדי שתתאים
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032347&type=1&product=1&= סט רמקולים מפואר באיכות משובחת מבית חברת ALFHA TECHNOLOGY דגם AL-1000 אני הולך לשמוע אותם מחר בחנות... ואל תשכחו אני תמיד יכול לבטל... עם איזה רסיבר אתם ממליצים לשמוע אותם?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1546 http://www.muro.co.kr/english/index.htm תראו אני לא מחפש שיא האיכות אבל זה מאוד חשבו לי הקטע עם הרדיו מה עכשיו השאלות שלי זה מה זה הנתונים שרשמתי ומה הם בנגנים היותר המתקדמים ומה זה אומר בתכלס והאם הנגן הזה שווה קניה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-