אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי את כרטיס הקול הנ"ל ורמקולים של logitech x530 עכשיו אני מאד מרוצה מהאיכות כי עברתי מכרטיס OB לx-fi אבל אם אני יחליף רמקולים לדגם 7.1 של קרייאיטיב או 5.1 של לוג'יטק (z5500) אני ירגיש עוד שינוי? 2)מה יותר טוב למשחקים 2.1 או 5.1? 3)מה יותר טוב למוזיקה 2.1 או 5.1? (אני לא אודיופיל!)
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
1)לינק לרמקולים 5.1 של peerless http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1264158 2)לינק לרמקולים 4.1 של creative http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/creative/product.asp?pf_id=ELINS4400 מה עדיף בקשר למחיר איכות ושמע (ולמה?). תודה מראש לכל העוזרים. (השאלה היא של חבר שלי והיא לא הקפצה של תרד נוסף ותודה על העזרה אתמול)
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אפשר להפוך רמקולים של מכונית לרמקולים למחשב או לטלוויזיה? מישהו יכול להכין מדריך או משהו כזה אם אפשר?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2757 בחנות נועה מחשבים, רק ב-2400 שקל!!! יחסית משתלם למחיר הקודם....
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המגבר הוא 400W החברה שלו זה Studio-Standard by Fisher והדם שלו זה BA-6000 האקולייזר הוא גם Studio-Standard by Fisher והדגם שלו זה EQ-3000 חבר שלי נתן לי אותם לפני כמעט שנה ואין להם תקלות או בעיות כלשהן,כמה הם שווים? [attachment deleted by admin]
-
אני צריך כרטיס קול עם יציאה אופטית..ומצאתי כזה רק שהוא דורש סלוט של PCI-E ואין לי אחד כזה פנוי מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול שיש בו יציאה אופטית והוא יכול להיות על סלוט רגיל.. הכרטיס צריך להיות במחיר של עד 300 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני בעלים גאה של סנהייזר CX 300 ועקב שימוש אינטנסיבי שבמהלכו לא כ"כ שמרתי עליהן הן התחילו להתפרק לצערי... החלטתי לקנות זוג חדש. נכנסתי לאתר של קילומבו וראיתי שם 2 דגמים של ה-CX 1.את הישן המוכר והטוב כמו שיש לי ששמו הוא CX 300 2.דגם חדש כנראה ששמו הוא CX 300-II Precision השאלה היא כזאת - מה ההבדל בין הדגמים? האם יש הצדקה לקנות את החדש? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הלו ח אם שלי זה p4p800delux ויש לי איזה סתם כרטיס קול מובנה לאחרונה (לפני שבוע) קניתי כרטיס קול ?CREATIVE Audigy2 7.1 והיום קיבלתי גם creativ inspire 5200 5.1 עכשיו משום מה ... רק הפרונט פועלים... הכרטיס קול מותקן היטב.. והרמוקולים עצמם פועלים מה יכולה להיות הבעיה? אני משער בגלל שהלוח אם לא מאשפר את זה? כי אם מחליפים את הכבל של הline in עם הכבל של הסנטר אז שומעים וכנ"ל עם האחורים..
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לחבר כרטיס קול חיצוני למחשב נייד של IBM האם יש למישהו המלצה לכרטיס כזה?? כמו כן חשוב לציין שאין אצלי הגבלת תקציב רק הטוב ביותר
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לבן דוד למתנה התקציב הוא 150 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל עם הבדל של חמישה שקלים מה לקנות? השימושים הם רוב הזמן מוזיקה וקצת משחקים
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מצלמת Canon PowerShot A520 ונגן iRiver H320, אני חיברתי את המצלמה אל הנגן בעזרת כבל USB ומעביר מUSB לUSB הקטן שנכנס אל הנגן. עכשיו מה אני עושה כדי שהתמונות יעברו? תודה רבה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם פרסמו את זה קודם (בדקתי ומצאתי רק דברים לא רשמיים). אני לא חושב שמדובר בחדשות טריות, אבל עדיין אני מכיר המון אנשים שלא נהנים מה-X-Fi שלהם בגלל תמיכה בויסטה. ניגש לעניין, אני מניח ששמעתם כבר על ה-Leaked version, או YouPAX וכל זה (אני כבר התבלבלתי) אבל עכשיו מדובר על Official version ש-Creative מפיצים... (קיימים הבדלים מינורים בין ה-leaked ל-official) מי שלא יודע, Creative שולחים דיסק רשמי עם כל התוכנות ל-Vista, בתשלום, רק באירופה בינתיים: http://uk.europe.creative.com/shop/product.asp?category=7&subcategory=0&product=1485 כמובן שאותנו זה לא מעניין כי אפשר להוריד אותו ממשהו שכבר רכש את הדיסק והעלה בביטורנט ו-rapidshare: (הדיסק חינמי, התשלום הוא …
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי קבצי WMA שאני רוצה לחבר מבלי לבצע קידוד נוסף. פשוט להדביק לקובץ אחד.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 שקיבלתי לאחרונה וראיתי וקראתי שאפשר לראות בו את המילים לשירים שמנגנים בו, אך רק בפורמט *.LRC . הורדתי קובץ כזה, אבל הוא לא פעל. (שמתי אותו באותה תיקיה עם השיר והם היו באותו שם). האם יש עוד דברים שאני צריכה לדעת כדי שזה יעבוד? ומאיפה אני יכולה להוריד עוד קבצי LRC? יש אתרים מיוחדים? אולי אתר עם הוראות איך ליצור קובץ כזה? (או שמישהו רוצה לכתוב הוראות?) תודה מראש. :-*
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
האם להשאיר את הפוד מחובר למחשב (דרך firewire, כך שהוא נטען דרך המחשב) כל הזמן, גם כשלא בשימוש, פוגע בחיי הסוללה שלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי פלזמה מהי הצורה האיכותית ביותר לחבר את המחשב הנישא לטלוויזיה בהתחשב שעלי לחבר גם DVD אבל האיכות שלו פחות חשובה לי.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 2 רמקולים ומגבר קטן - Microlab Pro 2 (הצורך שלי עד עכשיו היה יותר למוזיקה אז זה הספיק לי). http://microlab.com/en/catalog/snyatyie-s-proizvodstva/pro-2/ עכשיו אני רוצה לשדרג למערכת 5.1 כדי שיתאים יותר לסרטים. האם ניתן להשתמש ב2 הרמקולים של Microlab שיש לי ולהוסיף 3.1 רמקולים (ומגבר כמובן). האם עושים קומבינציות כאלה? או שיש עדיפות משמעותית לקנות מערכת 5.1 שלמה של אותה חברה? תודה, אביב
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום פירמטתי עכשיו את המחשב ואחרי הפירמוט עכשיו אני לא שומע שום קול במחשב. בטח צריך דרייבר או משהו אבל אני לא יודע איך לדעת מה כרטיס קול שלי ואיך אפשר לדעת מהו תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חיברתי אורגן למחשב וכנראה שבאורגן יש בעיה והוא מוציא סאונד רק לצד ימין, יש דרך לגרום לזה לפעול גם על הרמקולים מצד שמאל?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, לא ממזמן הזמנתי את האוזניות ATH AD-700 מחו"ל והם כנראה יגיעו אלי עד ראש השנה רציתי לשאול על כרטיס קול בשבילהם השימושים העקריים שלי הם בעיקר משחקים ופחות מוזיקה 70% משחקים 30% מוזיקה הרבה המליצו על ASUS XONAR D1 יש עוד המלצות? התקציב הוא עד 450 ש"ח (גמיש, אבל עדיף שלא לחרוג רק אם זה ממש שווה את זה) תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
מזל טוב לי כבר אחרי הרבה זמן שאני מחפש אוזניות למחשב , קניתי את ה The best.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בבקשה אנשים טובים, יש לי שתי שאלות, אם לא קשה לענות אליהן: 1. האם הנגן IRIVER H120 מוציא סראונד (ולא רק סטריאו) דרך היציאה האופטית שלו? 2. יש לי שני מקורות קול (מחשב ו-CD) עם יציאות אופטיות ואני רוצה לחבר את שניהם למערכת הרמקולים שלי. איפה אפשר למצוא מפצל לכבל אופטי? חיפשתי שעות ולא מצאתי. תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לקנות סט רמקולים של וורפידל diamond 8: קידמיים- 8.4, אחוריים- 8.1 וסנטר- 8. בנוסף לזה מגבר YAMAHA RXV800. כל זה ביד שנייה ב- 3300 שקל. איך נשמע? האם כדי לוותר על הרסיבר ולחפש אחד חדש יותר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-