עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by EnerGy,

שלום! כרגע יש לי את האודיגי', אבל בקרוב אני מקבל מחשב אחר עם הלוח P35-DSR3. האם יש צורך להוסיף את הכרטיס למחשב החדש או שזה מיותר ?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  2. טוב אז ככה ביום ראשון אני נוסע לאילת... עכשיו אני רוצה המלצה לאוזניות טובות בסביבות ה200 שקל... הנגן שלי: iriver h340

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  4. מה זה בכלל, ואיך אני מחזיר את זה לסיומת WMA? אם זה עוזר משהו אני עובד עם ADOBE AUDITION, אבל זה קרא רק עכשיו, קודם זה היה WMA

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by MasterOr,

תקנו אותי אם אני טועה אבל שמתי לב שרק בHercules Fortissimo 3 יש כניסה אופטית שהיא כניסה מאוד שימושית לכל דבר שרוצים למה אין כניסה כזאת בAUDIGY2? ובאיזה עוד כרטיסים יש? אני מדבר רק על ביתיים שהם בטוח כסף נורמלי ולא בכמה אלפים של כרטיסי קול אולפניים

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני צריך המלצה לLCD לסלון בגודל 32 . אבל אני צריך צריך את הטלויזיה מהאתר הזה. http://www.bestbuy.co.il/map.aspx?FolderID=53 בגלל שאנחנו קונים אותה בצקים אז הטלויזיה צריכה להיות רק מהאתר הזה . כי יש בעיר שלי סניף של BEST BUY ואנחנו קונים משם . אני לא מבין בכלל בLCD ככה שאין לי דרישות מיוחדות . מה שכן אם אפשר שהטלויזיה תתמוך בHD . הטלויזיה תיהיה רק בסלון ותתחבר לממיר של הוט ולDVD .(אני לא מתכוון לחבר אותה למחשב .) אם אפשר אז תמליצו על כמה טלויזיות, למקרה שאחת תיהיה חסרה להם במלאי . ועוד משהו , איך החנות עצמה ? למקרה שאני יצטרך לממש את האחריות . מישהו קנה משם ? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  7. תראו אנחנו צריכים לעשות לחץ על IAUDIO שיוציאו כבר עדכון שיתמוך בעברית במכשיר שלנו... אנחנו בכלל לא יוצרים עליהם לחץ לעשות אז למה שהם יעשו לנו אנחנו די קהילה קטנה תראו את הישראלים שיש להם A2 הם ביקשו 100000 פעם ועשו לחץ וזה והינה לפני כמה זמן יצא להם תמיכה בעברית אז גם אנחנו צריכים לעשות את זה..!! למה לשבת בשילוב ידים... *לבעלי הקליטה הקשה גם לי יש X5...* עריכה: אוקי זה הפורום http://www.iaudiophile.net/forums/ תראו מה שאני אומר לקראת סוף הדף... כנסו בהמוניכם

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by asaf12,

שלום לכולם! ברשותי פטיפון מדגם CEC BD-5200, ולאחרונה אני חווה מעין "נפילות " בזמן השמיעה, כאילו השיר נופל לשניה ב2 אוקטבות,ואחכ שניה חוזר לסולם הנכון, וככה כל בערך דקה-שתיים. יש למישהו במקרה מושג מה הבעיה? המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by shlomi8,

אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה שיאפשר צפייה והקלטה של תוכניות דרך ממיר של הוט (בכמה שפחות מאמץ של המחשב עצמו) מוכן לחרוג טיפה אם ההשקעה תיהיה שווה את זה (כרטיס פנימי או חיצוני לא חשוב העיקר שיתמודד עם הקלטה באיכות סבירה ושיעבוד בXP) תודה. שלומי.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by the_one23,

אני מעוניין לקנות MP3 בעל קיבולת של 20 GB אני כבר עורך השוואות כבר כחודשיים, ובסוף נשארו שני נגנים שאני מתלבט ביניהם: H320 ו- IAUODI 5XL (מן הסתם...) בדקתי האתר שלכם על השוואות בין השניים, אבל שום השוואה לא התיחסה למה שחשוב לי, אישית :-X באופן כללי, ברשת, מצאתי שעל ה- H320 יש יותר מידע, ביקורות ותמיכה, ובכלל הרבה יותר אנשים המליצו לי יותר על ה H320 הדברים שחשובים לי בנגן: 1) הכי חשוב: איכות סאונד/ מוזיקה מעולה, ללא פשרות. 2) פונקציונליות רבה - שהנגן יוכל לעשות כמה שיותר דברים 2) אפשרות לראות סרטים בצורה סבירה + 3) בנדל מאובזר - אוזניות איכותיות, מעמד לנגן וכו' 4) עדכוני FIRMWARE שוטפים הדברים שפחות חשובים לי: 1. אורך חיי הסוללה- כי גם ככה אני לא השתמש בו יותר מ…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by drago,

קניתי את הרמקולים האלו של חברת altec חוות דעת ? האם קניתי משהו חרא? אשמח לקבל תגובות

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by ariebel,

הבעיה היא כזאת, בבדיקה שאני עושה בכ. קול, יש שמע בכל 5שת הרמקולים שברשותי, אבל בWINAMP ובסרטים שאני רואה במחשב לא שומעים ברמקולים האחוריים ימני ושמאלי כאחד. בעיה נוספת שקיימת היא קולות של פיצפוצים ברמקולים, לא רואה בעת שמיעת מוזיקה אלא דווקא כשאין מוזיקה. למישהו יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by Dimness,

אני רוצה למצוא פתרון כמה שיותר איכותי וכמה שיותר זול כדי לשמוע מוזיקה בחדר שלי.... יש לי בבית מחשב עם כונן סי.די ישן שאין בו שום שימוש, האם אפשר להפוך אותו לנגן דיסקים, מבלי לחבר אליו שום ציוד היקפי מלבד רמקולים ואולי רסיבר? רסיבר ורמקולים פשוטים אבל לא זבליים, כמה אמורים לעלות? אם יש לכם תשובות, הערות, רעיונות ועיצות בבקשה תגיבו עריכה: במחשב יש כרטיס קול SY P8

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by bendan7,

|המלצה לרמקולים למחשב 2.1 עד 1300 שקל שמיועדים למוזיקה :s05:

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by DrDeath,

מישהו ניסה אותם? שוות קנייה? אני מחפש אזניות איכותיות לנסיעות במחיר נורמלי, הבנתי שאלה האזניות שאני מחפש אך רציתי לקבל תגובות נוספות לפני שאני רוכש. אם כן, איפה הכי כדאי לקנות? הנה הלינק: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05176?Open&print=# שמתי לב שה-RANGE שלה מגיע רק עד 18,000Hz, זה נחשב טוב או שאני ארגיש בהבדל נניח אם זה היה 20,000?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. אני מתכוון לרכוש אוזניות למחשב בעיקר למוסיקה איזה אוזניות מומלצות בתקציב של עד 200 שקל

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. שלום, הלכו לי האוזניות של האייפון וחבר שלי קנה לאחרונה את ה-CX300 לאייפון שלו והם מתאימות ונשמעות מעולה אז אמרתי שגם הגיע תורי לקנות. ראיתי שהמחיר הכי זול היה 180 ב-KSP וזה נראה בסדר גמור ואין חשד לזיוף בכלל. מה שגם החבר קנה משם והם נשמעות מעולה (למרות שאין לי ממש איך לבדוק אם זה זיוף או לא כי אני לא אודיופיל גדול) בכל אופן-ראיתי את המודעה הבאה ב-YAD 2 : http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=2016920 המחיר להפתעתי -100 ש"ח בלבד. נראה לי זול מידיי אפילו שזה ייבוא אישי או משהו . רוב הסיכויים שזה זיוף? ואם כן,איך אני אוכל לבדוק את זה ברגע הקנייה ? (כלומר הבנתי שאפשר לבדוק את זה עפ"י סימנים ובמדריך שבנעוץ התמונות לא עובדות..) אשמ…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by Ranash87,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות כרטיס קול ששימושו העיקרי הוא לשמיעת מוזיקה (בעיקר FLAC-ים). המחשב שלי מחובר לרסיבר (Yamaha RX-V563), אשר מוציא ל-2.1. Wharfedale Diamond 9.1 ול- Wharfedale SW-150. אין בכוונתי להוסיף רמקולים לסראונד. אני מתלבט בין Xonar DX, D2X and Essence STX. עיקר ההתלבטות היא לגבי המחיר כמובן. האם המערכת שלי בכלל תנצל את הSTX כמו שצריך או שהוא מיותר מבחינתי? יש לכם המלצות אחרות לגבי כרטיס קול? כל אינפוט יתקבל בברכה. תודה על העזרה, רן.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by haim1440,

שלום ..חבר שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה (המלצתי לו על X530) ...בקיצור הוא הלך לבאג ואמרו לו שבמוזיקה הוא לא ישמע את הרמקולים האחוריים (לא דווקא ב X530 אלה בכל 5.1) זה נכון הדבר הזה ??ואם כן כדאי לו לקחת JBL 2.1??

20. שלום אני צריך שתעזרו לי פו יש לי שכום של 3000 ש"ח ואני חייב לקנות נגן שמאפשר שמיעת MP3 וגם לראות תמונות (צבעוני) וגם לאחסן תיקיות רו קבצים רגילים וגם כול דבר תוספת לא אכפת כמו הקלטה וכאלה ממה שהבנתי יש או את זה : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipode-40photo&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 IPOD PHOTO יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות זה דור רביעי אבל יש אפשרות גם לאחסן דברים רגילים כמו ב DISK ON KEY ??? ולראות סרטים אפשר ??? או : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 IRIVER IH 340 שהוא גם 40 גיגה כמו ה IPOD אבל יש לו מסך של 26000 צבים לעומת IPOD של 64000 עכשו - יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות אבל יש אפשרות גם לאחסן ד…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by dino,

אהלן אנשים, בקצרה: אני מחפש לקנות נגן DVD/DIVX במחיר של עד 550ש"ח. יש לי אפשרות להביא את ה-LG DV9723P שנמכר בחנויות רגילות בסביבות ה-750-800ש"ח (אלא אם כן הייתה ירידה שלא שמעתי עליה)) ב-530~ש"ח בדיוטי-פרי. החסרון היחיד שלו הוא שהוא לא תומך בכתוביות בעברית, לא משהו כל-כך קריטי... אני לא פריק של איכות, אני אפילו מרוצה מאיזה DVD סיני של Prosound שקניתי לפני כמה שנים.. אבל מה שאני מחפש זה נגן שיתן לי איכות תמונה סבירה ולא יעשה בעיות עם צרובים וסרטי DIVX/XVID. עד עכשיו העדפתי את ה-LG בגלל שהוא מספק איכות תמונה טובה+, איכות סאונד טובה ולא עושה בעיות בניגון סרטים. אם למישהו יש נגן יותר טוב בסביבת המחירים הזאת אשמח לשמוע. תודה, מתן.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by lo_toda,

יש לי כרטיס hauppauge מאפשר לי לשמע רדיו וגם טלוזיה... למשהו יש תוכנה טובה לשמוע רדיו (לא דרך האינטרנט)

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי רסיבר yamaha RX-V492 אני השתמשתי בו בשביל סטריאו עד עכשיו אבל לפני כמה ימים אח שלי הביא לי את הסנטר של הרמקולים שיש לי אבל מתי שאני מחבר את הסנטר הרמקולים שהיו לי נהפכיים לרמקוליים אחוריים..... אז זה או סטריאו או שיש לי סראונד בלי רמקולים קדמיים.. איך אני עושה עם הרסיבר הזה שיהיה לי שניים קדמיים וסנטר? לא מצאתי חוברת הדרכה שלו.. הכל עולה כסף

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by Culandur,

הנה פק"ל הרכבת החדש שלי הנגן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274 האוזניות: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/04ProductDetailCall?ReadForm&Portable+Stereophones^SPARKPLUG אני מתחדשת! עריכה: הקישורים תוקנו

• 3 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.