אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב זה .הומלץ לי על ה ATP3 אבל כבר אין להשיג אותוהבנתי שהתחליף שלו ה VS4121 של AS גרועים בהשוואה אליו ה JBL CREATURE שחשבתי עליהםקטנים מאוד וחבר שלי שעבד בבאג אמר לי להתרחק מהם למה הם עושים מלא בעיות.אין לי שמץ איזה רמקולים יגיעו לרמה של ה ATP3 שמלא המליצו לי עליהם בתקציב 500 ?אולי I TRIGUE 3000 של קריאטיב?אולי ה Z4?(למרות שהבנתי שה Z3 היה גרוע)בכל אופן לי תקציב לHARMAN KARDON SOUND STICKS אין אז..............מישהו???תודה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה-DVD קורא Divx/Xvid - DVD LG DIVX8721P בחלק מקבצי הdivx/xvid שאני מריץ ב-DVD התמונה על הטלוויזיה יוצאת חתוכה למעלה ולמטה... שינוי הגדרות ה-DVD לא עזר. כמו כן, בדקתי אם מאפייני הקבצים תואמים את מגבלות מכשיר ה-DVD ולא ראיתי בעייה.. מביקורות שקראתי על המכשיר הבנתי שהוא קורא הכל וזאת לא הבעייה... מישהו יודע מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני יכול להשיג אותו ב2500 ,כמה המגבר אכותי ואם כדיי לי לקנותו אותו? השימושים שלי הן סרטים משחקים ומוזיקה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אחרי אין ספור התלבטויות , התחדשתי לי היום ב כרטיס הנ"ל (זה שבא ערום ללא הפלסטיק השחור וללא 64MB X-RAM) אבל עם כל שאר הפונקציות... אז אתחיל בזה שאומר שלמרות אין ספור חששות שמא הדרייברים יהיו בעייתים ...הכל עובד פיקס (בינתיים) על VISTA X64 .. גם הדרייבר שהגיע בדיסק עבד יופי רק שחסרות בו מספר פונקציות כמו העבודה במצב DTS ו DTS:NEO . ישר משמיעה ראשונה שומעים הבדל אדיר לעומת כרטיס הקול מובנה לוח (REALTEK ALC889A) שעבדתי איתו בשבועיים האחרונים מאז קניית המחשב החדש גם כן ... אבל השיפור האמיתי בסאונד בא אחרי שהפעלתי את ה X-FI CRYSTALAIZER שלמרות שהייתי קצת סקפטי לגבי הנחיצות שלו... מסתבר שיש סאונד טוב ויש סאונד טוב יותר.. בהחלט מרשים מה שהוא עושה מקובץ MP3 באיכות סבירה של …
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי כניסה קואקסיאלית במחשב וחשבתי אולי ניתן להשתמש בה כדי להפוך את המחשב למגבר 5.1 האם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה? אני חייב לציין שאין לי שום מושג במערכות שמע ומה שמשתמע מכך
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הן טובות בכלל ? אלה: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3967156 אפשר המלצה לאוזניות עורף יפות לספורט? ועוד שאלה.. אם אני קונה כרטיס SD .. על איזה חברות להסתכל ?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אוזניות בחו"ל בנוסף לנגן שאני יקנה הבנתי ש וsennheiser וKOSS הם החברות המובילות והטובות בתחום אני מחפש אוזניות בין100-250 שקל... ( עד 60 דולר מחיר רשמי ) ואני מחפש אוזניות נוחות וקטנות (ניידות) בסגנון הזה: http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 או בסגנון הזה http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm.nsf/root/500228 דרך אגב מה אתם חושבים על האוזניות האלה? אני מחפש אוזניות שיבודדו רעשים מבחוץ כמה שאפשר ובנוסף יתנו איכות שמיעה מעולה ועוצמה גבוהה יש לחבר שלי את האוזניות KOSS P9 והם די טובות לדעתי ואני גם חושב שהם מאוד נוחות וגם מבחינת סאונד הם טובות.. רציתי לדעת עם יש משהו בסגנון שהוא יותר טוב? ( סגנון = צורה ) לפי מה שהבנת…
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי הזדמנות מצויינת לקנות טלווזיה איכות (PH9 של PANASONIV בגודל 42") מיד שניה. הטלווזיה היא בת שנה וחצי. ואני הולך לראות את הטלווזיה בעוד כמה ימים. על מה אני צריך להסתכל לפני הקניה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לקנות כרטיס קול ששימושו העיקרי הוא לשמיעת מוזיקה (בעיקר FLAC-ים). המחשב שלי מחובר לרסיבר (Yamaha RX-V563), אשר מוציא ל-2.1. Wharfedale Diamond 9.1 ול- Wharfedale SW-150. אין בכוונתי להוסיף רמקולים לסראונד. אני מתלבט בין Xonar DX, D2X and Essence STX. עיקר ההתלבטות היא לגבי המחיר כמובן. האם המערכת שלי בכלל תנצל את הSTX כמו שצריך או שהוא מיותר מבחינתי? יש לכם המלצות אחרות לגבי כרטיס קול? כל אינפוט יתקבל בברכה. תודה על העזרה, רן.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה קורה לכולם הכל טוב?! אז ככה קניתי לא מזמן מגבר JVC RX-5062 עם 5 רמקולים (הסאב יבוא עוד מעט) בקיצר למגבר אין יציאות אנלוגיות בישביל להתחבר לכל היציאות בכ.קול אבל כן יש לו יציא אופטית ודיגיטלית אז חיברתי אותו דרך האופטיתומסיבה כלשהי המגבר לא מזהה סראונד הוא מזהה לי רק את הפרונט..הקטע פה אני חושב שזה בעיה בהגדרות במחשב..(דיי בטוח או שאני פשוט לא כיוונתי נכון את המגבר)..הלכתי לתוכנה של הכ.קול ולא מזהה לי את הSPDIF מסיבה כלשהיא הוא לא מזהה אותו.. יש לי לוח אם- GA-M55S-S3 של ג'יגהבייט...אז אם מישהו יכול לעזור בבקשה תעזוורר.. אני מקווה שהייתי ברור פשוט אני לא יודע איך לנסח את זה נכון כל כך..
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתעזרו לי פו יש לי שכום של 3000 ש"ח ואני חייב לקנות נגן שמאפשר שמיעת MP3 וגם לראות תמונות (צבעוני) וגם לאחסן תיקיות רו קבצים רגילים וגם כול דבר תוספת לא אכפת כמו הקלטה וכאלה ממה שהבנתי יש או את זה : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipode-40photo&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 IPOD PHOTO יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות זה דור רביעי אבל יש אפשרות גם לאחסן דברים רגילים כמו ב DISK ON KEY ??? ולראות סרטים אפשר ??? או : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 IRIVER IH 340 שהוא גם 40 גיגה כמו ה IPOD אבל יש לו מסך של 26000 צבים לעומת IPOD של 64000 עכשו - יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות אבל יש אפשרות גם לאחסן ד…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים 5.1 של Yamaha TSS - 1 וכרטיס קול של Creative Audigy 2 Platinium External רציתי לדעת שלושה דברים: 1) האם יש מקודד של DTS 2) מה הדרך הכי טובה לחבר בין הכרטיס קול לבין הרמקולים 3) האם יש דרך בכלל לשמוע DTS מהמחשב תודה מראש לכל העונים נ.ב זה חשוב מאוד
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש טלוויזיה חדשה עד לתקציב של 3000 שקל. מרחק ישיבה הוא באזור ה2.7 מטרים, ועיקרי השימוש הוא צפייה ב HOT ו YES. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1)לינק לרמקולים 5.1 של peerless http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1264158 2)לינק לרמקולים 4.1 של creative http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/creative/product.asp?pf_id=ELINS4400 מה עדיף בקשר למחיר איכות ושמע (ולמה?). תודה מראש לכל העוזרים. (השאלה היא של חבר שלי והיא לא הקפצה של תרד נוסף ותודה על העזרה אתמול)
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מכין מחשב קטן שישמש לצפיית סרטים על TV, וגם לשמיעת MP3 מידי פעם... (בעיקר לסרטים) לפי מה שהבנתי לקריאטיב יש רמקולים טובים וחשבתי אולי לקחת את הסט הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd895375313.htm אבל זה טיפה יקר לי... בבקשה תמליצו לי על רמקולים טובים לצפייה בסרטים (DIVX\XVID\כמובן DVD ועוד כמה פורמטים שונים) מצפה לתשובות איתי
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה אשתכם\חברה שלכם אומרת על זה? אצלי זה היה יותר לכיוון ה"למה אתה צריך את זה??? עדיף תקנה מערכת ב-200 ש"ח זה הרבה יותר יפה"..נשים.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות In ear שיתחברו ל Sansa Clip Zip. חשוב לי בידוד רעשים חיצוני, נוחות באוזן ואיכות השמיע (אין צורך במיקרופון או איזה שלט על האוזניות) התקציב כ 300 ש"ח פחות או יותר אשמח למספר המלצות וגם לחנות איכן אפשר לקנות את האוזניות תודה רבה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
באס עם 2 רמקולים [1.2] מה הכי מומלץ לתקציב זה?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
במידה ואני מחבר אל הכרטיס Equation Rp-21, האם אני ארגיש הבדל ששווה 450 ש''ח בין הM-Audio Revo. 5.1 לבין הXONAR D2 ?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר כרטיס קול חיצוני למחשב נייד של IBM האם יש למישהו המלצה לכרטיס כזה?? כמו כן חשוב לציין שאין אצלי הגבלת תקציב רק הטוב ביותר
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אנשים מחפש המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה - יציג סרטי DVD על הטלויזיה (כרגע אנאלוגית) + אופציה לתמכיה בטלויוזיה עם כניסה דיגיטאלית בעתיד והכי חשוב שיוכל להריץ סרט ברזולוציה שמתאימה לטלויזיה ובמקביל לאפשר לעבודה על המחשב ברזולוציה המתאימה לצג. רצוי שקט - ללא מאוורר עם עדיפות לATI בגלל הממשק הנח תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים בינונים למחשב ,ואני רוצה לדעת מי מבינהם הכי טוב.! 1. ALTEC LANSING AVS300 .2.1 2. . 2.1 LOGITECH S3-30 היקרים מבין השלושה 3.CREATIVE SBS 2.1 הזולים מבין השלושה תודה לכולם.!
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיוידי שקורא תפורמטים DIVX XVID (לא יודע מה ההבדל ביניהם אם יש הבדל בכלל ???) אם תוכלו להסביר ולהמליץ על כמה שטובים ולא עושים בעיות ולא יותר מדי יקרים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך LCD בגודל 37 אינץ' FULL HD המסך ישמש לחיבור PLAYSTATION 3 ניגון סרטי בלו ריי וחיבור המחשב למסך עדיפות למסך שיש לו יציאת HDMI 1.3 או גרסה מתקדמת יותר. הצפיה תהיה ממרחק של 2 מטר. התקציב הוא 15K מה אתם אומרים שכדאי לקחת ?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 וברשותי מערכת של 5 רמקולים קטנה משהו כמו בתמונה. הורדתי את כל המקודדים האפשריים של הסרטים מכל מיני אתרים וכולל מקודד של AC3 , ובכל זאת בכל פעם שאני רואה סרטים של AC3 אני שומע אותו מכל הרמקולים במקום שמרמקול הסנטר יצאו הקולות(כמו שהיה לי פעם) פשוט מכל הרמקולים יוצאים אותם הקולות. אני ממש לא יודע מה צריך לעשות, אני לא יודע מה עשיתי לא טוב! אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER , לפני כחודשיים לפני שעשיתי פורמט למחשב הכל עבד כמו שצריך (הכוונה בסרטים)! אשמח לקבל כל עזרה! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-