עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם וחג שמח! אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואני מתלבט בין שלושה סוגים: נגן מבוסס דיסקים (צרובי MP3), נגן מבוסס זיכרון (או דיסק קשיח קטן), או מיני דיסק. אם למישהו יש רעיון או תשובה, אני אשמח לקבל גם דגם ספציפי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. Started by drago,

קניתי את הרמקולים האלו של חברת altec חוות דעת ? האם קניתי משהו חרא? אשמח לקבל תגובות

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  3. הנה האופציות: IPOD מיני דור שני שעולה לי חדש 1100 שח.. ה-זן של קריאטיב ב- 1200 H-10 של Iriver שעולה 1350 M:ROB-100 של אולימפוס ב- 1170 שח מי עדיף ולמה?? עריכה: מצאתי את הביקורת הזו.. http://www.monsternet.org/reviews/mr100/page6.php מה הייתם לוקחים?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by swampfrog,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שתי המערכות האלו ואיזה מהן יותר טובה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  5. זו השגיאה שאני מקבל http://img141.imageshack.us/img141/604/appleipodusbdevicebl5.jpg

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  6. Started by Bose,

הוריי מתכוונים לקנות בקרוב LCD37 לסלון. הם החליטו שהם מעוניינים בגודל הזה מכיוון שראינו LCD42 אצל מישהו אחר עם סלון בערך בגודל של הסלון שלנו ולדעתם זה גדול מדיי. הוחלט 37 אינצ'. שמנו עין על LCD37 של סמסונג מסדרת "בורדו פלוס R8". http://www.crazyedi.co.il/products/83111 האם למישהו יש ניסיון עם הטלוויזיה הזאת ויכול לאמר לי איך היא? בכל מקרה, המפרט שלה מאוד מרשים אבל השאלה היא איך היא במציאות. ללכת לתצוגה ולהסתכל לא ממש אופציה ריאלית, מכיוון שכבר היינו בתצוגה וזה ממש ברור שהם מכוונים את עשירות הצבעים לטלוויזיות עם הכי הרבה אינטרס מכירה (כלומר, הכי הרבה רווח), חוץ מזה שעם כל המפצלים האיכות ממש ירודה. האם יש לכם המלצה ל-LCD37 נוספות עד כ-8000 שח? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום, קניתי את ה-DVD קורא Divx/Xvid - DVD LG DIVX8721P בחלק מקבצי הdivx/xvid שאני מריץ ב-DVD התמונה על הטלוויזיה יוצאת חתוכה למעלה ולמטה... שינוי הגדרות ה-DVD לא עזר. כמו כן, בדקתי אם מאפייני הקבצים תואמים את מגבלות מכשיר ה-DVD ולא ראיתי בעייה.. מביקורות שקראתי על המכשיר הבנתי שהוא קורא הכל וזאת לא הבעייה... מישהו יודע מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by GAL_FX,

כמו שכולם יודעים יש לי נגן h320 ואני רוצה משהו בסיגנוון הזה ...?? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1498&scat=279&tcat=33 כל מי שיכול לעזור תודה מראש ....

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by redead,

אני רוצה לחבר את הממיר YES הרגיל לרסיבר ומשם לLCD . באיזה חיבורים להשתמש? בננות רגילות או 21 פינים?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by ranyr,

בהשוואה ל px100 או ל hd 497 תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by Axel Foley,

אני מתכנן לקנות בקרוב את ה-Z-5500 ואני רוצה כרטיס קול שיפיק מהם את המירב. התקציב עד 800 ש"ח. מה דעתכם על זה: AuzenTech HDA X-Plosion DTS?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by 1qaz2wsx,

Crossroads Mylarone X3i שוכבות בארון שלי כבר לא מעט זמן עם כבל קרוע.. הכבל קרוע אך ורק בסוף- ממש בחיבור שבין הכבל לחיבור 3.5 עצמו.. האם יש אפשרות כלשהי לחבר את הכבל לפלאג אחר שלקחתי מזוג אוזניות שפועל\אחד שקניתי בחנות ? אם כן, איך ניתן לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by Spaik,

כרגע המחשב שלי מחובר לרסיבר, ולרסיבר מחוברים 2 רמקולים קדמיים מעולים-אבל רמקולים באמת באמת טובים שזוכים להתלהבות מהרבה שבאים אליי. היום יש לי רק 2 קדמיים בלי סאב ובלי סראונד ובלי סנטר אני יכול לקנות את הרמקולים האלה http://www.pch.co.il/docs/pd-1233661004.htm במחיר של 600 שקל. אמרו לי שהם רמקולים טובים. אז מה כדאי לי לעשות?! לקנות אותם ב 600 שקל ואז יהייה לי סראונד וסאב או להישאר עם מה שיש לי עכשיו??? סראונד וסאב מוסיפים הרבה לשמיעה והכל אז אני ארגיש הבדל אם אני אוסיף? נכון?!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. Started by FeedMe,

אהלן.. נגיע לעיקר מחפש בחיפה אוזניות איכותיות.. המליצו לי על 201HD אבל אני מחפש אוזניות כפתור.. משהו פחות בולט תקציב עד 150 ש"ח- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by shaharo,

שלום לכולם . אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח אפשר סטייה קטנה, אם זה ממש קריטי. ראיתי 3 מערכות שמתאימות לתקציב שלי Logitech Z640 Creative Inspire 5200 Yamaha TSS-1 (לינק מתחת) http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=305 רציתי לדעת איזה בין שלושתם הכי טובה , ואם אתם בכלל ממליצים על משהו אחר תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  16. אני צריך המלצה לאוזניות טובות עד 200 ש"ח. (אם ממש ממש חייבים לחרוג בכמה שקלים בשביל משהו טוב יותר בהרבה, אז אין בעיה.) אני צריך אוזניות עם איכות מצויינת, אבל ממש מצויינת שאפשר לשמוע איתה שירים באיכות חלקה ונקיה ולשים לב לצלילים שלצידי השיר (לא כמו האוזניות שהבאס זה הדבר הכמעט יחיד ששמים לב אליו כששומעים משהו.) אוזניות קשת שלא יהיו יותר מדי מטרד לאוזניים. והכי חשוב מהשאר- שיהיו מאסיביות, שהחוט לא יתנתק אחרי שימוש של 3 חודשים כמו עם שאר האוזניות שנתקלתי בהן עד היום. אני בטוח שקיים משהו במחיר הזה שעונה לקריטריונים האלה. תודה לעוזרים. פורים שמח שיהיה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by TYCOONMAN,

שלום, כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף את 2 הרמקולים שלי למערכת סראונד אך בעיה אחת מנעה ממני. אני פשוט לא יכול להעביר חוטים בכל החדר בשל המיקום של המחשב וחפצים שונים... עכשיו תהיתי....האם יש מערכת 5.1 אלחוטית? שן כחולה אולי?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by bar21,

היי לכולם! מהו מכשיר הDVD הכי משתלם,איכותי,מדהים,וכו' ?? :jump: אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by ea666,

השלום... התעניינתי לקניית נגן DVD XORO 415 יש לו שם אפשרות של Nero Digital... משהו יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שלי 37 אינץ' hd ready כדי שאני יוכל לצפות בה במקום במחשב באיכות מקסימלית. בנוסף רציתי לדעת כמה יעלה לי אותו כרטיס ושאני יוכל להקליט מהטלויזיה למחשב לקובץ וידאו נורמלי... ככה שאני יוכל להמיר קלטות וידאו? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. אתמול הלכתי לחנות אולפן של אבי יפה בירושלים לשמוע ולקנות אוזניות . בסופו של דבר יצאתי עם חיוך ענק על הפנים וUltrasone PROline 750. אוזניות באמת נפלאות שמעתי שם את ה650 ואת הבייר dt880 ו dt990 ולא היה לי יותר מדי התלבטות. לאחר מכן הלכתי לחנות של p-see שאני אוהב לקנות בה והזמנתי אתה הCreative SoundBlaster Fatal1ty platinum. http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=16559&listby= הכרטיס יגיע כנראה מחר והאוזניות נשמעות חלום עכשיו. ההתנגדות של האוזניות 40 אוהם אז השאלה שלי היא האם נחוץ מגבר אוזניות בשביל שדרוג משמעותי של הסאונד.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by krer,

שלום אני עכשיו משתמש בווינדוס VISTA עכשיו בדרייבר פה אין לי אפשרות לשים סטריאו מיקס (כאילו שאני מדבר את מה שאני שומע). באקספי הייתה לי אפשרות כזאת לא פה. אני ישמח לקבל עזרה בנושא הזה דרך המחשב או דרך תוכנה כל שהיא שתוכל לעזור לי להפעיל STEREO MIX תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  23. לא מצאתי אפילו ביקורת בגוגל... אפשר איזה חוות דעת ?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by rani,

שלום אני מחפש טלוויזית FHD לסלון בביתי, דגש על הרזולוציה (1920X1080) מינימום 42 אינץ', המטרה היא ניגון סרטים מהמחשב (HD 3850) אליה וטלוויזיה לכול דבר. התקציב הוא בין 5000 ל 6000 ש''ח עם חריגה אפשרית ל6500 ש''ח אם זה באמת ישתלם.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

האם המפרט הבא, מריץ FHD או לפחות ?HDR AMD Athlon 64 3200+ DFI LanParty UT nf4 Ultra-D 2GB RAM DDR1 LEADTEK 6800gs pci-e 256mb@524mhz 1101mhz WD 160gb 8mb sata 2 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים