עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zamir12,

[TABLE=class: forumline, width: 100%] [TR] [TD=class: left-row1, width: 100%, bgcolor: #EFEFEF][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]התקציב שלי הוא באזור ה- 2000-2500 ש"ח המטרה מבחינתי היא שהמערכת תשמע כמה שיותר טוב (מבחינת סאונד - סראונד וכו') בשימוש רגיל בטלויזיה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה/רגילה במחשב, משחקים מתקדמים במחשב (הגדרות גבוהות 1080P ותומכי סראונד / 3D) (יש לי מחשב נייד חזק מאד), דיויודי/בלו ריי/ נגנים פחות מעניינים אותי, אני לא משתמש בזה כמו כן אשמח לתכונות מיוחדות, כמו קריוקי, הקלטה וכו' בד"כ המחשב הנייד מחובר לטלויזיה ... אז שתוכל לתמוך בזה .. מבחינת סאונד, והבנתי שהיא גם משפרת את התמונה??? אני לא מבין גדול, אבל אעדיף אחת שתומכת במכשירי בלוטוס, …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. אשמח לקבל המלצות לאוזניות אלחוטיות בשביל ה IPOD שלי אני קונה בחו"ל

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. לכרטיס הנ"ל יש שתי ציאות אדיו אחת ירוקה ואחת שחורה (אשר מוגדרת כיציאה לרמקולים האחרים אבל בתכלס יכולה לפעול כיציאה רגילה לכל דבר) בכל אופן אני לא מצליח להוציא מתוכה שום קול. מישהוא מוכן להסביר לי איך אני מפעיל את היציעה הנ"ל . בתודה....

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. שלום רב, רכשתי לא מזמן טלויזית LG חדשה : LCD 37LK450Y ולצערי כאשר אני מנסה לראות סרטים MKV דרך HD חיצוני שמתחבר ב USB אני לא מצליח וזאת מכיוון שהסרטים שברשותי מקודדים לאיכות שמע DTS ומסתבר שהטלויזיה לא תומכת בזה.( דרך אגב האם יש אפשרות מבחינתי לעדכן את החומרה של הטלויזיה או משהו כזה?) ולכן אני רוצה להמיר את הסרטים הנל לאיכות AC3 למרות שהיא פחות איכותית אבל גם ככה אין לי קולנוע ביתי בבית אז לא מפריע לי. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה באופן הכי פשוט שיש בלי סיבוכים מיותרים. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by assaf990,

יש לי nvidia® nForce Audia יש סאונד כרגיל (שומע מוזיקה), אך אין לי אופציה להפעיל מיקרופון!! מדוע? XP PRO

6. Started by verialeet,

אז אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה איתו אוזניות ורמקולים חדשים. בחרתי את הרמקולים האלו Logitech X-540 5.1 Speaker System Black 70W RMS W/ FDD2 & Wired Remote ואוזניות Steelseries 5H V2 USB Headset W/ Microphone & USB Sound Card אז קודם כל איך הם? השימושים שלי למחשב בעיקרון זה משחקים , סרטים מוזיקה ובקיצור הכל.. אני לא משהו "חזק" אז בחרתי את זה אני חושב שזה בסדר מה דעתכם? ודרך אגב הכרטיס קול שמגיע עם האוזניות הוא טוב? אני צריך להרכיב אותו במחשב? זה משפר את הסאונד? אז תודה לעוזרים :]

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  7. יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש רמקול שיתן לי איכות שמע סבירה בזמן הרכיבה על האופניים. (מעדיף לא להשתמש באוזניות בזמן שאני רוכב) דרישות: מחיר: עד 200 ש"ח . נטען או מופעל ע"י סוללות AA את הרמקול אני אתלה איכשהו על כידון האופניים. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7704686&came=177 אם זה ישתלם להזמין מחו"ל, אין לי בעיה להזמין מ- Ebay או מ- DX. תודה.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  9. Started by EagleX2,

אמא שלי טסה עוד שבוע לארה"ב אני מאמין שהיא תמצא את ה H10 שמה רציתי לשאול אם אפשר להעביר מכרטיס זיכרון של מצלמה למכשיר הזה בגרסא האמריקאית כי שמעתי שבגרסא של ה י320 אי אפשר זה נורא חשוב לי בכל מקרה אני רציתי ללכת על ה H320 כי הוא 20GB ועוד 50 דולר אבל אני חושב ללכת על ה H10 הוא יותר קטן יותר יפה ויותר חדיש יש לי לשמוע 3GB מוזיקה מקסימום אי לי בשביל מה לקנות את ה20GB אבל 15GB ב50 דולר זה כדאי השאלה אם יש לו USBTOGO בגרסא האריקאית אם מישהו יוכל לבדוק לי אני יודה לו

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  10. יש לי מחשב בחדר (ממ"ד) אם אני רוצה לשמוע במערכת בסלון את מה שמתנגן במחשב האם יש דרך אלחוטית כלשהיא שמבצעת פעולה כזו ( רק אודיו ללא וידאו) אם כן מה שמה? ואם אפשר קישור תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  11. היי... אני עושה שיפוץ נרחב בדירה שלי ואני צריך עזרה על מערכת קולנוע ביתית טובה בעיקר לצפייה ב-YES MAX ולצפייה בסרטים דרך המחשב בטכנולוגיית HDMI. זאת הטלוויזיה שאני קונה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596136 צריך המלצה על מערכת קולנוע ביתית לא חובה עם DVD עד 1500 ש"ח עם נטיה קלה עד (2000 ש"ח אם יש משהו טובה בהרבה). ואם אפשר גם דעה על הטלוויזיה לפי מה שראיתי היא מראה ממש בסדר. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שלושה מערכות קולנוע שנראות לי די טוב 1. THOMSON דגם DPL937VD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=587363 2.Dav-DZ230וSonyו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581900 3. Pioneer HTZ262 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596363 בבקשה אנשים אני צ…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  12. היי, אני לא מצליח להוציא מהמחשב שלי DTS, מה הסיכוי שהבעיה אינה במקודדים ודווקא בכרטיס הקול שעל הלוח ? אני לא מוצא בשום מקום אם הלוח תומך בDTS או לא, יש פה מישהו עם אותו לוח שיכול להוציא קול באיכות DTS ? ואם כן איזה מקודדים צריך ?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  13. Started by iakovl,

חברה אחרי שיש לי את הHD 595 שלי אני צריך גם זוג אוזניות סגורות שיחליפו לי את הJVC HA-G101 (אני עדיין אוהב אותם אבל רוצה להשתדרג) אני צריך אוזניות סגורות כי לא תמיד הדליפת רעש של ה595 היא מקובלת עלי ומפריעה לסביבה (סבתא / אמא) המלצות בבקשה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. Started by yuvalm2,

תוכלו להמליץ לי על מכשיר הקלטה לשימוש ביתי? אני מעוניין להשתמש בו להקלטת הרצאות באוניברסיטה (אניח אותו על שולחן המרצה כאשר המרצה ינוע בסביבת השולחן לאורך ההרצאה). אני מחפש מכשיר שייתן הקלטה בהירה של דברי המרצה (למרות שהוא לא יהיה סמוך למכשיר), גם אם לא איכות אודיו משובחת מדי. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by No23,

שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. תודה על העזרה דיון של הרמקולים החלטתי ואני קונה את הMX2. יש לי שאלה.. אני מחבר את הרסיבר למחשב(Soundstorm ABIT NF7-S) דרך כבל ארוך מאוד (10 מטר שהולך דרך הקיר) המחשב - יציאה של אוזניות (PL) הרסיבר - כניסת CD (ארסיאי אדום לבן) יש דרך שאני יכול להנות מסאונד יותר טוב שיוצא מן המחשב? עוד שאלה שהרגע חשבתי עליה קניתי בחנות סאונד ברחוב החשמונאים (אדר) כבל RCA יקר מאוד (מטר 40 שקל..!) שאלתי פה ושם ואמרו לי שאני צריך לקנות כבל Sony Philiphs כדי לשומע בסרטי DVD Dolby Digital. אני זוכר מה כתוב על הכבל שהוא עשיו מזהב והיה כתוב מספר 24. בקיצור חבר שלי הביא מסין בזמנו את המטריקס בDVD צרוב. (DVD לא VCD) אני מעביר לאפשרות Digital Input (חיברתי הכל איפה שצריך) ולא יוצא …

17. Started by Anthrax,

ok אני צריך רמקולים 2.1 למחשב ייעוד:מוזיקה בעיקר וקצת משחקים :ylsuper: תקציב:אמממ 400-500 קראתי שלדגם שמחליף את ה atp3 יש בעיה חמורה של רעש סטטי יש לכם דגמים טובים להמליץ עליהם? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. Started by asilbob,

אני רוצה לקנות תכרטיס קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בשביל הרמקולים האלו MX5021 מי האתר הזה מה אתם אומרים על האתר הזה אמין או לא ? פשוט הוא נמצא בצפון ואני מהעדיף מי הצפון www.halilit.com חנות אמינה או לא ? ועוד שאלה לפני שאני קונה אני צריך לבדוק עם הכרטיס מתאים למחשב ? איזה בדיקות צריך לעשות ? יש בעיות תאימות כמו של כרטיסי מסך PCI וכול אלו ? או שזה מתאים לכול הלוחות שיש ? ואין בעיה לחבר תכרטיס קול נכון ? זה פשוט כמו זיכרון וזה וגם ההתקנה פשוטהה משהו יוכל לענות לי על הכול פה בבקשה למה אני רוצה להזמין תכרטיס קול עוד היום

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by zoyaniv,

שלום משום מה הוא רושם שדרוש מקודד ולא מוצא אותו גם באינטרנט אני אשמח לקישור למקודד טוב והוראות התקנה בנוסך אם יש תוכנה יעילה להשמעה של קבצי קול משהו נוח ופשוט אני אשמח מאוד

20. אני מעוניין לרכוש זרוע מתכווננת לצדדים ומעלה מטה. תודה. איך בודקים פיסית, עם הטלוויזיה מתאימה לזרוע או לא?!

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  21. היי, אתם יכולים להמליץ על מערכות 2.1 בתקציב של עד כ-300 ש"ח, שיחסית למחיר יהיו הכי טובות? תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. Started by icebreak,

יש לשים לב שמרבית הנגנים לא נמכרים בארץ, אלה רק בארה"ב, כתבה ב 4 חלקים בשם IPOD KILLERS FOR CHRISTMAS: http://www.mp3newswire.net/stories/2004/xmasplayers.html http://www.mp3newswire.net/stories/2004/xmasplayers2.html http://www.mp3newswire.net/stories/2004/xmasplayers3.html http://www.mp3newswire.net/stories/2004/xmasplayers4.html לא מחדש יותר מדי, פשוט סיכום חביב של מה יש בשוק...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. שמעתי שאפשר להוריד עידכון לצרוב ולהתקין בDVD שמשפר כמה דברים...כתוביות וכאלה... רק שאני לא מוצא כזה לדגם שלי: Prosound 9900 או זה DXP9010K KARAOKE DVD PLAYER תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. Started by ruler,

??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

לא נגעתי במכשיר איזה שנה. ואני עכשיו רוצה להשתמש בו. עכשיו הסוללה לא עובדת בכלל, ואפשר להטעין את המכשיר. למשהו יודע אם אפשר להחליף את הסוללה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.