עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, שאלה שבראש שלי כבר דיי הרבה זמן: למה בעצם נחוץ הכבל שמחבר את כונן התקליטורים לכרטיס הקול? שמתי לב שגם כאשר הוא לא מחובר אני יכול לשמוע תקליטורים אשר מנוגנים בכונן. אז מה הוא בעצם נותן? תודה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by D-M-X,

השאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות מערכת 5.1 למחשב שלי התקציב הוא עד 500 חשבתי על creative inspire t6100 ועל logitech x-530 מה עדיף? ואילו עוד אפשרויות עוד יש לי?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by B.D.B,

[ltr]first off all I got an MZ-N505. I know of the sony's crap known as SonicStage and Open MG joke box, both leaves the converted files and have limited checkout. both can be bypassed by burning the music as an Image (using Nero) and then mounting it on a virtual device (using daemon tools) and burning using the Simple Burner, but this is very annoying, time consuming and if it isn't found in CDDB you lose the titles. you can use a plug in for RealOne player, but that requires using... well... RealOne player. we seriously need a better NetMD burner program, cause this shit won't do. anybody knows one? don't even bother offering analog recording. General Stuff: is there…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. Started by RLM,

שלום, יש לי בHTPC כרטיס PVR-150 LP, שיש לו כניסת S-video בלבד. אני מנסה לחבר אותו למכשיר מסויים (לא משנה איזה, ניסיתי עם כמה, גם טלוויזיה, גם DVD) עם כבל RCA ל S-Video, ואני מקבל תמונה קצת מחוספסת ומוזרה (תמונה מצורפת). מה שמוזר הוא שכשאני מחבר את אותו DVD או טלוויזיה לדוגמא עם אותו כבל בדיוק לטלוויזיה אחרת אני מקבל תמונה רגילה וטובה, ככה שזה כנראה איזשהו משהו בכרטיס שגורם לזה, אבל אין לי מושג מה יכול ליהיות. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה מהסוג הזה? או מכיר את הכרטיס ויודע מה אפשר לשנות שיעזור? אמרו לי אולי עניין של סנכרון, אבל אין לי מושג מה זה באמת אומר, או איפה אני יכול לשנות פרמטרים שקשורים לזה. ??? ד"א, כבל S-video ל S-video נותן תוצאה אפילו יותר גרועה, …

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by waizman,

אהלן, החלטנו להצטייד בעוד טלויזיית LCD בנוסף ל 2 הקיימות ושוב עולה השאלה איזו טלויזיה כדאי...? כרגע יש לנו טושיבה 37" מסדרה 68 ושארפ 32" מדגם SA1. אנחנו מאוד מרוצים משתיהן ועוד שארפ זה בהחלט אופציה, אבל השאלה היא אם אין משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? במיוחד בהתחשב שהשארפ היא HD READY ולא FULL. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  7. רציתי לדעת איך האוזניות האלו התקציב שלי לא גדול מקסימום 250 שקל תודה! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=464273

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. Started by hundreAd,

יש לי Hauppauge 150 MCE שמחובר ב-SCART לממיר HOT ומשם ל-S-Video של הכרטיס. במעבר ערוצים/פתיחת התוכנה הצבעים דפוקים: אם כי זה אמנם מסתדר לאחר מספר שניות: זה קורה לי על 2 מחשבים שונים ועל מספר תוכנות נפרדות, כך שהאלמנטים היחידים המשותפים זה הכרטיס והכבל SCART to S-Video. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בתודה מראש...

9. יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ? עשיתי את מה שאמרו לי (מה שכתוב למטה) וזה לא עזר . "תינכס ללוח הבקרה>צלילים והתקני שמע/אם אתה משתמש בתצוגת קטגוריות תלחץ על כונן את עוצמת הקול של המערכת אחרי שתיכנס ל"צלילים דיבור והתקני שמע">עבור לכרטיסית קול>תראה שם סמל מיקרופון "הקלטת קול">תלחץ על עוצמה>תוודא שלא מסומן "השתק" לא בעוצמ מיקרופון ולא בעוצמת קו " [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  10. זו השגיאה שאני מקבל http://img141.imageshack.us/img141/604/appleipodusbdevicebl5.jpg

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  11. לחברי הפורום שלום רב! יש לי את הלוח האם הבא P5N7A-VM והסיפור /בעיה היא כזאת החלק של הרמקול שתקוע בדר"כ בכרטי הקול המבונה נשבר בתוכו ולא הצלחנו לחלצו משם המערכת תקינה ואנו שומעים אודיו ומוסיקה דרך היציאות האחרות של הסראונד היקפי או סאבפוור והכל טוב ויפה אולם לשמוע סרטון דרך האינטרנט (אין בעיה של מקודדים הכל מותקן ) וידיאו מוצג אבל לא מושמע אודיו בהגדרות של האדיו של REALTAK מסומן שהיציאה בדר"כ הראשית שצבועה בדר"כ ברוב המחשבים בירוק מזוהה שם החלק שנשבר כאילו לא קרה כלום לפי המסקנה שלי האודיו האינטרנטי זורם דרך שם ללא תועלת וזהוי הבעיה בקשת העזרה היא האם יש דרך לבטל את היציאה הראשית מאחורה בלי להשתמש ביציאות הקול מקדימה ולהגדיר יציאה אחרת בתור הראשית או יש משהו של תוכנה שי…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by DrDeath,

מישהו ניסה אותם? שוות קנייה? אני מחפש אזניות איכותיות לנסיעות במחיר נורמלי, הבנתי שאלה האזניות שאני מחפש אך רציתי לקבל תגובות נוספות לפני שאני רוכש. אם כן, איפה הכי כדאי לקנות? הנה הלינק: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05176?Open&print=# שמתי לב שה-RANGE שלה מגיע רק עד 18,000Hz, זה נחשב טוב או שאני ארגיש בהבדל נניח אם זה היה 20,000?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by nadavcook,

אני כבר הרבה זמן מחפש אוזניות ממש טובות ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה beats לאוזניות אני חושב על לקנות את האוזניות beats Solo שלהם אבל אני עדיין לא סגור על כך אם מישהו יכול עזור לי בזה או לתת אפילו חברות וסוגי אוזניות אחרות טובות שהוא ממליץ עליהם , תודה .

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  14. אני לא מצליח לעשות DISABLE לכרטיס קול בביוס כי אני לא מוצא אותו.מה עושים? יש התנגשויות ובעיה בשמיעת השירים הלוח שלי הוא 945P S-3 אם זה עוזר

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. Started by ea666,

השלום... התעניינתי לקניית נגן DVD XORO 415 יש לו שם אפשרות של Nero Digital... משהו יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  16. הי אני רוצה להוסיף ל HTPC שלי כונן בלוריי, רק אין לי מושג אם הם קוראים סרטים של כל האזורים (יעני איזור 1 או 2) ואם יש את ההגבלה הזו בכונן, או רק בתוכנת ניגון. http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=53 תודה

17. אתמול הלכתי לחנות אולפן של אבי יפה בירושלים לשמוע ולקנות אוזניות . בסופו של דבר יצאתי עם חיוך ענק על הפנים וUltrasone PROline 750. אוזניות באמת נפלאות שמעתי שם את ה650 ואת הבייר dt880 ו dt990 ולא היה לי יותר מדי התלבטות. לאחר מכן הלכתי לחנות של p-see שאני אוהב לקנות בה והזמנתי אתה הCreative SoundBlaster Fatal1ty platinum. http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=16559&listby= הכרטיס יגיע כנראה מחר והאוזניות נשמעות חלום עכשיו. ההתנגדות של האוזניות 40 אוהם אז השאלה שלי היא האם נחוץ מגבר אוזניות בשביל שדרוג משמעותי של הסאונד.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by ban26,

הרבה אומרים לי שהכרטיס קול על לוח אם מספיק אבל עכשיו באמת אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יק X-530. הלוח אם הוא:ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset אני רוצה לשמוע סרטים באיכות גבוהה אם כל האפקטים . האם כדי לי לקנות כרטיס קול או להסתפק מה שיש על הלוח אם? בבקשה תשובה מנומקת אם אפשר ולא רק בכן ולא אני מודה לכם מראש (תבינו רק שאני רואה סרטים רק במחשב ואין חוץ מזה כלום)

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. חיברתי אותה ושומעים מצוין וחזק , אבל רק משני הרמקולים האחוריים והסאב.. במוזיקה אני יודע שזה ככה אבל זה ככה גם בסרטים ובמשחקים כמו ניד פור ספיד החדש הגדרתי במשחק לסראונד ולא שומעים בכלל את הרעש של המנוע.. מהסנטר לדוגמא לא שומעים שום צליל ואני מזכיר שזה בסרטים שאמורים לשמוע מכולם וכן הגדרתי בוינדוס למערכת צליל היקפי 5.1.. אני נואש ומקווה למצוא פה מישהו שיוכל לעזור לי תודה לעוזרים נ.ב שכחתי לציין שיש לי כרטיס קול מובנה אבל שתומך ב 5.1 הלוח הוא Nforce 2 של ג'יגה בייט Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by rroonnii,

באס עם 2 רמקולים [1.2] מה הכי מומלץ לתקציב זה?

21. Started by tamiravigan,

אני קונה מיקרופות משולב עם אוזניות ומצאתי בSKYPC את Cyber Snipa Sonar http://skypc.co.il/pl_product~CS-Sonar-20~11~0.htm כדאי לי לקנות אותם? לא מצאתי ביקורות עליהם(מצאתי על SONAR 5.1) האם שווה לי לקנות אוזניות שונות? בסביבות ה-60-90 גג.(רק מSKYPC) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  22. יש לי מערכת של Comep מלפני שנתיים כמעט שכבר הספיקה לשנות את שמה ל Desmat. אז ככה זה 4 זוגות רמקולים המתחברים לסאבוופר 4": Front L, Front R, Rear L, Rear R הסאב מספק את החשמל ויש לו כיווני ווליום, באס וטרבל. המערכת משמיעה טוב מאוד אבל יש לה מגרעה רצינית: היא לא באמת סראונד כיוון שישה לה רק שתי בננות RCA בסאב להכניס אודיו כלומר שאם אני רוצה סראונד איאלץ לקחת את רמקולי הFront והRear והסאב בנפרד מהם ולחבר ליציאות האוזניות של הרמקולים, הקו הנכנס והמיקרופון. הבעיה היא שלא יהיה להם חשמל ואין לי מגבר או משהו בשבילם. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? תודה לכל העוזרים! אתר החברה(אין להם יותר את הדגם הזה אבל): http://www.desmat.com/speakers.htm

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  23. אני רוצה לשים רמקולים במקלחת ולחבר אותם למחשב שנמצא בחדר ליד, ואז יוצא מצב שיש ביניהם כבל של איזה 4 מטר. אני צריך שהרמקולים יהיה כמו שפחות עמוקים (מבחינת גודל, רוחב ואורך זה בסדר אבל יש בעיה עם העומק כי אין הרבה מקום). הבעיה היא שבדרך כלל הרמקולים האלה באים על כבל אודיו שמחובר אליהם ומתחבר למחשב, איך אני מאריך אותו ל4 מטר? האם זה יפגע באיכות הסאונד? איזה רמקולים אתם ממליצים בשבילי? ראיתי בZAP ונראה לי שאלה הכי התאימו לי : YSTM101 של YAMAHA וגם:Genius SP-HF 2.0 560Watt. אני יודע שהימאה נשמעים יותר טובים כי זה ימאה, אבל הג'יניוס הם 14W RMS והימאה רק 10, והאיכות פה גם ככה לא תהיה בשמיים, מה גם שהג'יניוס נראים לי יותר יפים. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  24. מה קורה חבר'ה אני חדש פה.. שמעתי שיש פה קהילה איכותית אז באתי להתייעץ איתכם.. אשמח לקבל עזרה =]

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  25. קניתי creative zen touch ושאלתי היא האם אני צריך לדאוג לעשות איתו ספורט (ריצה, כדורסל וכו)? תודה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים