עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by homart,

אהלן... אני מחפש רמקולים חדשים למחשב, 2.1 גג אבל גג 300 שקל.... ואני צריך סאונד טוב שאני ארגיש שינוי מהרמקולים שיש לי עכשיו (2.1 מעפנים שקיבלתי עם המחשב + הרמקולים של המערכת (aiwa) ) ועוד שאלה קטנה, כרגע יש לי את הרמקולים הג'נרים ואת הרמקולים של המערכת סטיריאו שאני מחבר לכרטיס ה5.1 שלי וככה בעצם יש לי 4.1 רמקולים, אם אני אקנה רמקולים 2.1 איכותיים אז עדיף לנתק את הרמקולים של המערכת ולהישאר רק עם הרמקולים החדשים שאני אקנה??? תודה ולילה טוב!

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by ilyadd,

רציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser MX 550 sennheiser MX 500 sennheiser MX 400 koss SPARK PLUG ולמה? או שיש אוזניות יותר טובות עד 200 שקל? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Amnonyo,

יש לי טלויזיה שהגיעה מארצות הברית - כמובן שהיא בשיטת NTSC (את הבעיה הזאת כבר פתרתי עם ממיר מPAL ל NTSC ) בעיה נוספת היא מתח ההפעלה שהוא 110V-60HZ - קניתי שנאי מהארץ שמוציא 110V אבל אני לא יודע כמה הרצים הוא מוציא ! נראה לי שהשנאי מוציא 50HZ כי התמונה מרצדת על המסך . השאלה שלי - האים מישהו עבר משהו דומה עם טלויזיה מארצות הברית , ואים קיים משנה הרצים שיוכל לשנות לי את ההרצים ל 60HZ ?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by Morishani,

אז ככה, קיבלתי מה שרציתי - שומעים צלילים שלא שמעו בac'97 שומעים מעולה נקי, אוורירי. רמקולים : Creative Inspire 5.1 T5900 אבל אני משחק בדריברים והכל ומוצא שהSampling Rate הוא 44100. אז הורדתי את הדריבר של asio לwinamp, התקנתי אותו. הדרך היחידה להעלות את זה היא לעשות upsampling, זה יעזור לי? ד.א שימוש בדריבר asio לא מאפשר לי השמעה ב5.1 , מישהו יודע למה (דרך הwinamp).

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by Dante_9,

אין לי מושג איך מפעילים אותו! אני מחבר מצלמה וכלום לא קורה עזרה?

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by nore0,

אני בא להכניס שירים ועולה לי ההודעה הזאת

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש ברשותי אייאודיו X5L השבוע יצאה גרסת פירמוור חדשה 2.11B ויש של כל מיני תיקונים באגים וכאלה ודבר אחד לא הבנתי? DRM 10 support More language support Menu / Tag Resume feature for movie file למה הכוונה הרי לא היתה בעיה להתחיל קטעי ווידאו מהכיבוי האחרון באותו מקום?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי את הרמקולים המעולים של אלטק ATP3 וגם את הרמקולים x530 של לוג'יטק וגם כרטיס 5.1 live כדאי לי לשלב בעזרת מפצל 3.5 או לחבר רק את ה-x530 ?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by razoli,

יש למישהו מוסג למה הם יקרים כל כך וגם כבדים? http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=megaline&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=145&aff=Zap

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Shay0600,

מכשיר קטן שיתחבר לרמקולים גדולים וישמיע בהם את מה שיש במחשב חשוב שייהיה קטן ואם תיהיה לו הפרדה בין אחורה לקדימה זה עוד יותר טוב

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by Hierophant,

אמא שלי נוסעת עוד כמה ימים לארה"ב וחשבתי שזאת אחלה הזדמנות לארגן ציוד. קיצר אין לי מושג באוזניות ואני צריך משהו טוב (CS). מי שמבין/יודע/יש לו וממליץ אשמח לקבל המלצות/ביקורות וכו'. טווח מחירים סביר, אני לא יודע מה ההפרשי מחיר בין הארץ לארה"ב אבל מדובר במשהו כמו 30$-55$ (בארה"ב) למשל מחנות כמו NewEgg- http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=70. יש לי כרגע מיקרופון שולחני, העדיפות היא לסט של אוזניות שכולל מיקרופון, אלא אם זה באמת לא כדאי. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. שלום רב, הייתי רוצה לקבל עזרה בבחירה של המיקום הנכון ביותר של הרמקולים בחדרי, מצורפת להלן תמונה בה ישנן ארבע אפשרויות. אני חושב שזה מובן, אך אציין בכל זאת שהרמקולים של המערכת מחוברים לטלויזיה. כמו כן, היחס בין הרהיטים/רמקולים הוא מדויק ביחס למדידות שונות בחדר שלי. *הרמקולים הקטנים תמיד יהיו תלויים למעלה בפינות של החדר. *בתמונה השמאלית העליונה, הרמקולים המרכזיים תלויים על הקירות, אך הבנתי מהמדריך שרצוי שהם יהיו במרחק של 40 ס"מ לפחות מהקיר מכיוון שהם מפיקים באס (נכון / לא נכון?). אשמח לתשובות עינייניות והצעות חדשות למיקום הרמקולים. בתודה, רועי. *עריכה: התמונה לא עולה. אני אנסה להחליף אתר.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  13. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, יחסית מפרט חזק, (אחרי התייעצות בפורום מפרטים פה באתר ) וגם קניתי רסיבר של ימאהה עם 5.1 רמקולים של וורפידל, (אחרי התייעצות בפורם הזה ) אז ככה במחשב יש לי כרטיס קול ONBOARD שיש לו יציאה SPDIF, ועם כבל אופטי שמחבר לרסיבר. שומעים באמת סבבה, אני לא אגיד שלא, אבל.... לאחרונה התקנתי את המשחק The Elder Scrolls IV - Oblivion ויש לי כל מיני ציפ'צוקים (כאילו הרמקול נסרט מבפנים או משהו כזה) מהרמקולים, רק כאשר אני משחק במשחק הזה, האם זה מהכרטיס קול ONBOARD ? אם כן, רציתי לדעת אם אני קונה כרטיס קול חיצוני (חריץ PCI) האם אני ירגיש : 1. שיפור בביצועים של המשחקים ? 2. שיפור באיכות הסאונד ? (למרות שאני שומע מהרסיבר באמצעות כבל אופטי) חשבתי ע…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. שלום לכם . אני מעוניין לירכוש בקרוב מאוד טלויזית פלזמה חדשה. התקציב שברשותי נע כאמור בין 10,000 - 15,000 שח לכול היותר. הדרישות שלי הם שהמסך יהיה לפחות 42 אינצ'(בתקציב שלי נראה לי שזה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי) והכי הכי חשוב שזה יתמוך באופן מלא בטכנולוגיית ה -" high definition ", הכוונה היא שלא רק שזה יוכל ליקלוט את השידורים ב HD אלה גם יאפשר ליראות באיכות הזאת. מאחר ואין לי כמעט שום ידע בנושא אני פתוח לכול הצעה ממכם. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  15. קבלתי דיסק התקנה, היה בו WINDOWS MEDIA PLAYER 10. התקנתי אותו. חברתי את האייריבר למחשב. איך אני מגיע לכונן שלו בבקשה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by banki11,

שלום יש לי כ 20 קלטות וידאו ישנות שרציתי לגבות למחשב (ואחכ גם לערוך אותם). האם יש מכשיר pmp שיוכל להקליט את הקלטת ?מה תהיה איכות ההקלטה?יש פתרון אחר יעיל? תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  17. Started by sashakrik,

אהלן ! חבר שלי הביא לי את הנגן שלו. חיברתי אותו למחשב ושום דבר לא קורה - המחשב לא כותב "זוהתה חומרה חדשה". המחשב רק מטעין את האייפוד. יש מצב שהמחשב יזהה אותו רק אחרי התקנת הדרייבר ?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by 4x4,

למבינים הרמקולים האלו טובים? הם למטרת שמיעת שרים וסרטים בעיקרוגם אפ צריך לקנות כרטיס קול בשבילם או לא תודה לכל העונים קישור: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1758213

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. Started by AreaDooM,

שלום אני חושב על לקנות אותו בארה"ב ב1500 ש"ח זה האם כדאי לי לקנות את הנגן או שעדיף משהו אחר ? אממ אם יש משהו יותר טוב בחמיר הזה +/- מהאתר הזה : www.bhphotovideo.comאז תגידו לי ותסבירו למה כי אני לא מאד בקיא בתכום.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Green,

שלום אני לא יודע אם לקנות נגן חדש עכשיו או בעוד כמה חודשים שיצאו דברים חדשים רציתי לדעת אם יש אתר שמראה כל מני נגנים (ובכלל מוצרים אלקטרנים) שצפויים לצאת בשנה הקרוב תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by J.a.C.k,

לאחר ליל הסדר קיבלתי כסף (אפיקומן) ואני רוצה לקנות DVD חדש לחדר יש לי בחירה לקנות במכרז : http://www.getit.co.il/ie2/Tender.asp?TenderID=1247477 או את זה: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=28141 מה ההבדלים בהם? מה פשר ה"RB"?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by parker8,

מאוד רצוי שינגן גם וידאו באיכות גבוהה.... והכי חשוב- הארד דיסק בפח כמה שיותר גבוהה (כל עוד לא פוגע באיכות המוצר) תודה לעוזרים מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני יודע שזה קיים בקלטת, אבל זה לא עוזר לי.... בכל אופן יש לי רדיו דיסק ברכב שהוא מקובע ואי אפשר להחליף אותו. הוא מנגן רק cda והייתי רוצה לנגן איתו באיזשהו אופן mp3. יש לי נגן mp3 חיצוני וגם דיסק-מן קורא mp3. איפה אני יכול להשיג מתאם וכמה הוא בערך עולה? אם תפנו אותי לאתרים שמוכרים זה גם יהיה נחמד... אשמח לשמוע על כל פתרון. תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by roes,

* קודם כל : במחשב שלי אני שומע עם הכרטיס הקול המובנה של הלוח אם אני רוצה לקנות את הכרטיס X-Fi XtremeMusic ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: 1. איך הכרטיס למשחקים ? 2. איך נכרטיס לשמיעת מוסיקה ? 3. התוכונות שמגיעות איתו לשמיעת מוסיקה (ולא לעריכה - רק לשמיעה) יותר טובות מ WINAMP ? 4. עוד שאלה שמתרידה אותי קצת: שמעתי שיש לו בעיה בחיבורים.... מה הבעיה בחיבורים?? יש בעיה בחיבור לרמקולים עם סאב, או משהו? מה הבעיה ??? 5. יש לי 2 רמקולים עם סאב אני יודע שכדי להרגיש הבדל משמעותי בינו לבין Audigy 2 ZS צריך 5 רמקולים ומעלה אבל בכל זאת: עם 2 הרמקולים שלי אני ישמע הבדל? מקווה שתענו בהקדם.... זה חשוב מאוד !!! תענו כך: 1.... 2.... 3.... 4.... 5....

• 2 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים