אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
משיהו מחברי הפורום מכיר את המותגים הללו יותר ממבט חטוף בחנויות אלקטרוניקה? מתלבט בין דגמי 40 אינץ' LED (בשני המקרים מדובר באחריות ל3 שנים). האם זו קנייה חכמה לשימושי קונסולה וHTPC (סרטים פה ושם)? או שמא עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת SAMSUNG/LG (למרות שבהמון מקרים לא ראיתי הבדלים מבחינת איכות התמונה וTCL אף הפתיעו עם איכות לא רעה בכלל).
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בקומנדוס 3 וגם היו לפני זה אם כמה משחקים אז ככה.. שאני נכנדס למשחק..המשחק מבחינה גרפית טס..עובד חלק.. אבל הסאונד..הוא עושה רעשים...שמישו מדבר או שיש שיר..אז זה עושה רעשים צרודים כאלה.. מה עושים?????? נ.ב התקנתי דירקט איקס (directx) והורדתי עדכון לכרטיס קול ולא עוזר..
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
ע"פ בדיקות באינטרנט אני מסוגל להתייחס רק להבדלים הוויזואליים ביניהם: 1. דרייבר MID קטן יותר ב 8C. 2. פורט אחד במקום שניים ב 7C וממוקם בגבהים שונים. 3. אין צלעות קרור למגבר. 4. כניסות דיגיטליות. 5. שלט שונה. מאוד הייתי רוצה להבין איך סעיפים 1 - 4 משפיעים על הצליל, העוצמה והאמינות אך לא ניתן להאזין להם באף חנות. האם יש למישהו את ה 8C ? האם יש למישהו תובנות על ההבדלים ומה עדיף ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אי מעוניין לקנות נגן ואוזניות דרישות: נגן: 16GB זיכרון מינמום תמיגה בFLAC אוזיות:מיעודות למוזיקה בלבד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את האוזניות האלה: http://www.bsdphoto.co.il/productSpec.asp?show=&cat=167&id=3834&nm=20&pg=1&pp=20 יש דעות עליהן? עוד משהו, אני מחפש בנרות מתאם מהחיבור הרגיל (3.5) לחיבור במטוסים (כפול כזה) יש למישהו מושג איפה להשיג? תודה מראש עריכה: שכחתי לציין, האוזניות ישמשו בעיקר למטאל רוק כבד ומטאל סימפוני ככה שחשוב שהאוזניות יהיו באיכות סבירה+. מצד שני, אלה האוזניות האלחוטיות היחידות שמצאתי בטווח מחירים כזה (אני לא יכול להתפשר על האלחוטי זה פשוט הכרח)...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סאב וופר מסוג המילטון ואני לא יודע משהוא פשוט ביותר איך מחברים אותו לרסיבר שיש לי? אז הנה הפרטים ואם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד יש לי רסיבר של קנווד ויש ממנו יציאה אחת שרשום עליה סאב זו יציאה של rca (אם אני אומר את זה נכון) ובסאב יש לי 6 כניסות שרשום מעליהם input והם מחולקות על פי רמקולים שונים (מרכז שמאל ימין וכו) וזה גם חורים של rca. ומתחת עוד 6 חורים להכנסת חוטים שרשום מעליהים output והם גם מחולקןת לרמקולים אז מה לעשות? בחנויות ראיתי רק כבלים עם שתי יציאות בכל צד וברסיבר יש רק יציאה אחת. האם צריך לחבר את זה למקום אחר ברסיבר ? או שאולי מספיק חיבור אחד לסאב?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין אוזניות SENNHEIZER דגם CX300 לעומת דגם PX-100 עבור נגן iAudio U3 לצורך נסיעה ברכבת (בעיקר) הבנתי שה- PX-100 הן אוזניות פתוחות והאחרות סגורות. אני מעוניין לדעת מה האיכות של האוזניות באופן כללי ומי מתאימה יותר לנסיעה ברכבת. למי שיש הצעות אחרות בתקציב של עד 350 ש"ח בארץ מוזמן להציע. רצוי שלא יהיו גדולות מדי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג כרטיס דיגיטאלי לטלוויזיה 34" של טושיבה לא LCD וכמה זה צריך לעלות הדגם הוא 34ax9uh אגב זה כרטיס שאחראי על כל פעולות הטלוויזיה ואני צריך להחליף אותו כי יש בעיה של מריחת צבעים תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אהלן, תהיתי אם כל טלויזיית FHD יכולה להציג תוכן שמגיע מכניסת הVGA ב1920x1080 ? או שיש הגבלה כלשהי ? יש לי מחשב שמחובר למסך 22" בVGA ומציג ב1920x1080 בלי בעיה, האם יש נכון גם לגבי טלויזיות ?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, השגתי לאחרונה מגבר סמסונג שיש לו 5 רמקולים וסאב. ברצוני לחבר אותו למחשב שלי, ולממש את הסראונד... למגבר יש את הכניסות הבאות: * תחת DVD VCR יש לו רק כניסות סטריאו * optical input ac-3 pcm האם מישהו מכיר דרך לנצל את כל הכניסות ? תודה מראש g0vner
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה 42 אינץ אבל האיכות גרוע כול עוד אני עולה ברזולוציה האיכות נהיית יותר גרועה. ניסיתי לשחק במשחק הגראפיקה ניראת מגעיל המשחק רץ כאילו בהילוך מהיר מה אני עושה? אה והמסך רוטט לי בלי הפסקה. בקיצור הכול מטושטש כזה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש לי רמקולים celestion דגם f1 הספק של 88dB,70w קניתי אותם ב300 שקל מחבר שלי שקנה אותם באירופה הוא טוען ב250 אירו. מדובר ברמקולים שמתחברים לרסיבר , לא למחשב או משהו האם הם טובים? ושווים את המחיר? ואיך בכלל celestion כחברת רמקולים? תודה מראש. תמונה :
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים לחבר (מיועדים למחשב). הוא שומע בעיקר "מוזיקה שחורה", האוסים וכל הדברים שיש בהם בס מוגזם. איך הרמקולים האלה? http://ksp.co.il/?select=.1215.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16532&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ראיתי שהם במציאון...ושבאופן כללי ממליצים על החברה הזאת באתר. אשמח להצעות אחרות 550 ש"ח מקסימום
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
כיום יש כל כך הרבה סוגי טלוויזיות שמביאות לנו מגוון רחב של אפשרויות ואני עובד עצות, מה לקנות? המגבלה שלי שהרוחב שלה לא יעלה על 90 ס"מ כי אז פשוט לא יכנס לי בסלון, ובסכום של 3000-4000 שקל מה הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בקיבוץ פה רוצים לקנות רמקולים חדשים לטקסים אבל הם בעיקר למסיבות שאנחנו עושים התקציב הוא 5 אלף שקל , צריך או זוג או 4 רמקולים סבירים אני מקווה שאתם יודעים לאיזה סוג רמקולים אני מתכוון
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות מחשב טובות, זולות ונוחות תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אוזניות גדולות (שמכסות את האוזניים-קשת) - ה"רגילות" המטרה חיבור לאייפד ושמיעת תכנים. אם יש חנות באיזור חיפה - עדיף.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
קניתי רמקולים במערכת 5.1 Creative Indpier 5.1 5300 וכשאני שם לדוגמא מוזיקה ב-Winamp או משחקים משחקים לא שומעים מהסנטר אלא רק מהקדמיים והאחוריים. אבל כשאני שם סרט DVD דרך תוכנת DVD למחשב אני קובע לו שישמיע לי באיכות 5.1 ואז הוא משמיע לי את רוב הסאונד מהסנטר? למה?
-
שלום , שמי להד עד היום היו לי IceMat Sibera לבנות היום בערב הם התקלקלו ,בכל מקרה אנסה לתקן אותם אני מחפש לקנות אוזניות גיימניג חדשות עד 600ש"ח וזקוק להצעות ועזרה וגם להמלצות בתודה מראש , להד.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
http://www.news.com.au/common/story_page/0,4057,12005964%255E15306,00.html אחרי שנים של חוסר תמיכה ב MP3 בגלל הרבה סיבות (והמרכזית היא ש SONY גם מוכרת סרטים ומוזיקה, ומעוניינת שיהיה לה שליטה על זכויות יוצרים, DRM), סוףסוף הם מודים שהם עשו טעות (ואת זה יודע בערך כל מי שקונה נגן MP3 )... רק לאחרונה הם הוציאו את הדגם הראשון לנגן מוזיקה שלהם שתומך ב MP3 ישירות, ה Sony NW-HD3. http://products.sony.co.uk/sony_nw-dh3.asp תמיד אומרים שהשלב הראשון לטיפול בבעיה היא הכרה בבעיה... אולי בעתיד הם יתחילו לעשות מוצרים יותר נורמלים
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני עצה אז אני אפנה את השאלה אליכם. במחשב שלו אין סאונד כרגע בכלל,זה רשום לו שאין התקן קול, הוא חושב שזה בגלל וירוס או משהו, הוא לא יודע מה דגם הלוח אם שלו רק שהוא מתוצרת MSI, אני המלצתי לו להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם שבהם בדרך כלל יש גם את הדריברים של הקול אבל הוא לא מוצא את הדיסק. דרך אגב גם הEVEREST לא מזהה לו את הלוח אם הוא לא יכול לראות בו דגם. השאלה שלי היא איך אני יכול לברר מהו הדריבר קול הנכון למחשב שלו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מערכות רמקולים, ATP3 ו-Creative SBS250. חיברתי את 2 המערכות ליצירת מערכת כוללת של 4.1 ערוצים. עכשיו, יש לי בעיה, אם אני רוצה להנמיך את המוזיקה באמצע מזחק, אני צריך להנמיך ב2 המערכות בנפרד, דבר שהוא פיזית לא נוח, אבל גם פוגע באיזון שהושג אחרי מספר גדול מאוד של נסיונות כיוון. עכשיו, עלה לי רעיון, לק/בנות פוטנציומטר, שתיהיו לו 2 כניסות של הרמקולים (נקבה) ו2 יציאות כמו של הרמקולים (זכר). למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול sound blaster live! value יש לי עכשיו 4 רמקולים גדולים עם מגבר אבל הוא נשרף ותיקון עולה יותר מרמקולים חדשים.... אז אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 חשבתי על הרמקולים האלו: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1963465961.htm או על הרמקולים של לוגיטק אם אני ישיג הנחה.....אין תקציב!! הכרטיס הזה מתאים ל5 רמקולים? ??? אם לא על איזה כרטיס קול אתם ממליצים(משהו זול......) X - DreaM :-*
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום. נשרפה לי הטלויזיה בבית, ואני מחפש לקנות חדשה. התקציב הוא 3000 ש''ח,ואני רוצה lcd לא פלזמה. הטלויזיה הישנה היתה 29*, לכן אני יעדיף שהחדשה תיהיה בערך באותו גודל, ואולי טיפה יותר [אם התקציב יאפשר]. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-