עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את חווית הצפייה שלי בטלוויזיה ועל כן החלטתי שאני מסלק את ה CRT הישנה שלי מהסלון וקונה טלוויזיה LCD. אני מעונין במסך בגודל 42 אינץ, זה נראה לי בסדר בהתאם לסלון שלי. אני מחפש טלוויזית LCD באיכות תמונה המירבית והטובה ביותר שאפשר למצוא ביחס לתקציב שלי. כדי לבחור אם המסך יהיה FHD או HDR אני מדדתי את המרחק צפייה בין מסך הטלוויזיה שבסלון שלי לבין העין כאשר אני יושב בספה. כדי שתדעו את תמונת המצב של הסלון שלי, שירטטתי את השירטוט הבא אשר מציג גם את מרחקי הצפייה מכל המקומות בספה: הספה הגדולה שמול הטלווזיה היא במרחק של 3 מטר ו 30 סנטימטר מהטלוויזיה. הבנתי שמרחק צפייה כזה לטלוויזיה בגודל 42 אינץ מספיק שהטלוויזיה תיהיה 720P וכי 1080P לא יתרום עקב מרחק …

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by J S Bach,

מי היא חברת ההקלטות שמספקת את ההקלטות בעלות האיכות הגבוהה ביותר? ובבקשה תנמקו למה היא יותר טובה מאחרות.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  3. שלום רב בכרטיס מסך דגם BFG-GTX260OC מחובר אליו למחשב כרגע 2407WHPFC DELL DVI-DVI ניסיתי לחבר את SONY 46W5500 עם כבל HDMI ,ליציאה השניה בכרטיס מסך דרך מתאם DVI TO HDMI ולא מצליח לראות תמונה,ניסיתי בכל הכניסות HDMI של המסך וללא הצלחה. מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך רמקולים 2.1 למערכת הקולנוע הקטנה שנמצאת בביתי. אני דל בתקציב, לא יותר מ400 ש"ח, עדיף כמה שפחות, ועדיפות למקום רכישה בהרצליה (כמו רדיו אלקטריק) עוצמת כל רמקול צריכה להיות יותר מ10W, ויש צורך בשלט. אני משחק על מקרן יחד עם הPLAYSTATION 3 לכן החיבורים צריכים להיות RCA (אדום ולבן) אני מצאתי בינתיים משהו שמאוד אהבתי ומאוד קורץ לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1415 זאת בחירה טובה? כי אני רגיל לרמקולים של טלוויזיות CRT עדכון: אם אפשר גם רמקולים של 5.1 טובים עם כל רמקול זה לפחות 10W אור כןה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  5. Started by bhaim,

שלום לכולם,אני מחפש אוזניות קשת סגורות over the ear במחיר עד 350ש"ח (+-) למוסיקה בעיקר, ובשימוש ביתי (לשמיעה מהמחשב ). אני מעדיף את הרפידות עשויות בד ולא החומר החיקוי לעור/פלסטיק (אבל מוכן להתפשר אם אין ברירה) . בעבר היו לי את ה corsair hs1 ומאוד אהבתי את הצורה שהם הרגישו וישבו מסביב לאוזן ( דרייברים של 50מ"מ). אני מניח כמובן שלגודל הדרייבר אין בהכרח השפעה על איכות השמע אבל האם גם אוזניה עם דרייבר של 40 מ"מ תתישב יפה מסביב לאוזן? אני בכיוון הכללי של ATH-T500 / JVC HA-RX700 /Sennheiser HD419/ או משהו דומה. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by adamadamadam,

היי חברה אני חייב דיסק שיש בו כל מני צלילים וסאונד אפקטים בבקשה אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תגידו לי כי אני לא מוצא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by Black Knight,

שלום לכולם. מה נשמע? רציתי לדעת, איזה מערכת עדיפה יותר מבחינת השמע. אני רואה סרטים, מאזין למוזיקה, וגם משחק משחקים (שלושתם באותה מידה). אז מה יותר עדיף לי מבין שני אלה: Logitech Z-640 ALTEC LANSING ATP3

8. Started by captaincaveman,

שלום לכל המבינים (והלא מבינים), נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את הרמקולים שמחוברים למחשב. היום יש לי ATP3, שנקנו לפני המון שנים תמורת כמה מאות שקלים. מאז הם עבדו ללא דופי ונתנו תמורה מטורפת לכסף. אבל... 2.1. אני רוצה לשדרג את חווית הגיימינג שלי והייתי שמח לעבור ל-5.1 (7.1? X.Y אחר כלשהו?). חיפשתי קצת בפורום, אבל טווחי המחירים גדולים מאוד. אנשים מבקשים רמקולים ב-500, ואחרים ב-1500. אני לא אודיופיל, והשירות בתותחנים גם ככה השאיר אותי עם שמיעה שרחוקה מ-100%. האיכות של ה-ATP3 מספקת אותי לחלוטין. לגבי כרטיס הקול, אני משתמש ב-OB של ה-Asrock Z68 Extreme4. באתר של Asrock: 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), THX TruStudio PRO™ גודל החדר בו נמצא ה…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by kreeki,

לפני כמה ימים קניתי נגן סנסה קליפ והאוזניות שבאות איתו הם באיכות טובה, אבל יש להם בעיה אחת - הן כל שנייה נופלות מהאוזן. לכן אני רוצה לקנות אוזניות in ear חדשות ושיהיה להם סאונד נורמלי חיפשתי טיפה באינטרנט וראיתי את האוזניות האלו: Audio Technika ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6621&perur=2&t=12&c=308 Creative EP630 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=5711 Sennheiser CX300 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=6199 איזה מהם הכי טובה? האם ההבדלים ביניהם משמעותיים או שכדאי פשוט לקחת את הכי זול? והאם יש אוזניות יותר טובות באיזור של חדרה?

10. Started by jhracham,

מישהו מצליח לשים אותם באוזן כמו שצריך בצורה שהם לא יזוזו / יצאו מהאוזן?? כי אם כן תסבירו לי איך אני לא מצליח לתקוע אותם כמו שצריך באוזן הבנתי למה הכבל של אחת האוזניות ארוך יותר(מעבירים אותו מאחורי הצוואר) אבל איך תוקעים אותם באוזן בצורה אפקטיבית?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. תודה לאל. סוף סוף יש קצת תקציב. יש לי עכשיו 2000 שקל בתור התחלה ואני רוצה לקנות רמקולים. יש לי כבר מגבר (JVC RX-5022, ותתפלאו עשיתי לו כמה מבחנים והוא לא כזה גרוע כמו שאתם חושבים !). עכשיו נראה לי אני יתחיל ב-2 רמקולים קדמיים. אלא אם כן יש לכם עוד הצעות מעניינות ל-2000 ש"ח תציעו דגמים מחירים וכו'... :smilyDJ: ניסיתי לברר קצת על רמקולים אבל אחרי ששמעתי רסיבר של הרמן קרדון מחובר לסט מאוד מכובד של MISSION די התבאסתי לשמוע כל מיני "זבל " אחרים עריכה: ד"א אני רוצה רמקולים קדמיים רצפתיים, אחרת הבאס לא משהו !. (אם למישהו יש משהו לחדש לי שיעשה את זה...)

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by roy_BB,

מה דעתכם על הרמקולים האלה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. מקווה שאני בפורום הנכון. קראתי תיאור של רמקולים למחשב עם באס ללא סאבוופר. הדגם הוא Inspire T10 . עם זאת, ראיתי ב"אמאזון" שני דגמים: 1. Creative Labs Inspire T10 2.0 Multimedia Speaker System with BasXPort Technology - עולה כ - 43$. 2. Inspire T10 (Eng/Fr) - עולה בערך כפליים מהנ"ל. מה ההבדל בין השניים?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by roei88,

אח שלי רוצה לקנות נגן של ג'יגה לפחות עד 900 ש"ח. דברים חשובים: 1.איכות שמע 2.זמן סוללה 3.חלוקה עפ"י תיקיות 4.עברית זהו בערך. הוא עמד להזמין את ה-I-River IFP-799 ואמרתי לו שיחכה קצת. יש אפשרות לראות את השירים בנגן זה לפי תיקיות? עוד כמה נגנים שהמלצתי לו עליהם: sandisk dap sandisk sansa m240/m250/e140 i-audio g3 את הסנדיסק סנסה הוא לא כל כך רוצה אין אין לו סידור לפי תקיות, והiriver עדיף על הסנדיסק הרגיל. ב-iaudio יש עברית וסידור לפי תקיות? קיצר מה אתם אומרים שילך על ה-i-river?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by Tzion,

איך החברה ELTAX ברמקולים, ואיך הדגם הספציפי שלה STAR 5.1??? (הם כמו שהם נראים בתמונה, למרות מה שכתוב) איך הם ביחס לINFINTY HCS1??? ואיך הם ביחס למערכות איכותיות למחשב כמו ZXR-500 ( :-X) או Z560??? אני שוקל לקנות אותם מהדיוטי פרי ב200$, זה בהחלט מחיר משתלם, אבל מה אתם אומרים על הרמקולים??? ???

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום רב לבאי הפורום, אשמח לקבל המלצה למסך. יחובר בלעדית למחשב (HDMI ויש גם אופציה לDP אם זה בכלל רלוונטי) ישמש כאמצעי תצוגה משני, אני מתכנן לתלות אותו מעל המסך הראשי שלי (DELL 2408) ולהדליק אותו רק עבור צפיה בתכני ווידאו או משחקים. כלומר, מיועד לתליה על קיר בנקודה יחסית גבוהה לא יחובר לממיר או כל מקור SD אחר. לא חשוב עניין הסאונד, כל זמן שהמחשב עובד גם המגבר עובד. מרחק הצפייה הינו קצת פחות מ3.5 מטר (שזו מידת החדר מקיר לקיר כאשר הספא צמודה לקיר הנגדי). החדר יחסית חשוך, לא חושב שיהיה אור שמש ישיר באיזור המויעד למסך, ניתן להחשכה כמעט מלאה בקלות יחסית ובכך אופן, המסך מיועד לשימוש בעיקר בשעות הערב והלילה. המחשב מספיק חזק לטפל בתכני HD ללא בעיה. חשבתי בכיוון של LCD (רגיל, לא LE…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by צפיד,

המפרט מעבד Q6600 לוח ASUS P5K-VM 4GB GSKILL 800MHZ כרטיס מסך SAPHIRRE HD2600 PRO 512 MB כונן קשיח - 500 GB של WD (החדש) כונן קשיח לWMC 80GB כונן קשיח 250 GB שאני ככל הנראה יתקין VMC הייתי רוצה את המלצתכם בנוגע ל: 1.מערכת הפעלה מה עדיף?שתיהיה מתאימה למשחקים אך בעיקר ל HD 2.אני חושב להוסיף PVR אם אפשר המלצה 3.לגבי קודקים יש לי בעיה איתם, הורדתי את ה CCCP וגם FFDSHOW וגם KAZALITE אך כל הנסיונות מראות בעיות בעיקר בכתוביות וסאונד לא תואם או מקרטע. 4.האם יש אפשרות להריץ קדימה ב WMC או VMC? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. שלום לכולם אני רושם הודעה נוספת כי לקודמת אפ אחד לא ענה.. ברצוני לבטל את האפשרות של השמעת כמה ערוצים ביחד .כלומר,אני רוצה שברגע שאני אשמיע מוזיקה במדיה פלייר כל תוכנה אחרת המשמיעה מוזיקה או צלילים תיחסם והצליל שהיא מנגנת לא ישמע . רק המוזיקה במדיה פלייר איך אני עושה את זה. את צלילי הווינדוס ביטלתי אבל אני עדיין סובל מהבעיה כשאני מקבל איזו אפליקציית פלאש לדוגמה באיזה אתר.. ואז אני יכול את הפליקציה בערוץ השני בנוסף למדייה פלייר.. איך אני יכול לבטל את זה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  19. Started by bugosdckh,

שלום לכולם. הבנתי שיש לי בטליוזיה אפשרות לחיבור למחשב ע"י פרוטוקול DNLA , אני משתמש בתוכנת twonkymedia מה שאני מצליח לראות זה רק תמונות אך לא סרטים, האם אתם יודעים מה הבעיה? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  20. שלום כולם, חיפשתי בכל מקום ללא הצלחה מתאם 3.5מ'מ (של אוזניות רגילות), ל2.5 (חיבור קטן יותר), לא מצאתי בשום מקום, אשמח אם תוכלי להכווין אותי לאתר כלשהו (רק ישראליים אין לי איך לקנות מחו'ל), או חנות באזור המרכז שיש לה את המתאם הנ'ל, יש לשים לב שהוא סטראופוני ולא מונופוני ההבדל הוא לסטראופוני יש שלושה פסי בידוד בעוד למונופוני יש רק 2 בתודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  21. שלום.. יש לי כרטיס קול sb audigy 2zs ותקציב של 600 ש"ח. מחפש מערכת רמקולים מומלצת וידועה כאיכותית בצליליה וללא תקלות.. עדיפות לקריאטיב... תודה רבה אבי

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, אבל אני מתלבט בין הפרקטיות לאיכות. אני מקווה שבעזרתכם אני יוכל למצוא את הפתרון שהכי מתאים בשבילי. *** המקור יהיה בעיקר iPhone 4 וגם מחשב נייד בשילוב עם nuforce u-dac2 נכון לעכשיו, בגלל התקציב שיש לי (אני ממש לא מתכוון לעבור את ה-1,000 ש"ח, ואפילו עדיף לא לעבור את ה-700 ש"ח) אני מתלבט בין שני דגמים של אוזניות: ה-Grado SR80i וה-SHURE SE-315, שאחרי מחקר קצר נראו לי הכי טובות לצרכים שלי גם מבחינת צליל וגם מבחינת איכות. ה-Grado מן הסתם יהיו יותר איכותיות מבחינת הצליל בגלל המבנה שלהן, אבל הן יהיו משמעותית פחות שימושיות בגלל שהשימוש העיקרי שלי באוזניות הוא בדרכים וכמעט תמיד גם בסביבת אנשים. לעומת זאת, ה-SHURE יתנו לי צליל יחסית פחות טוב …

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. שלום לפני בערך שבוע קניתי מחשב חדש מאייבורי, בערך ב1900 ש"ח. אתמול קניתי מיקרופון של חברת Silver Line מדגם XT-MM201, מיקרופון יחסית פשוט (ע"פ המחיר - 30 ש"ח). חיברתי אותו למחשב (אל השקע האדום העגול הקטן), ואז כשבדקתי אותו ברשמקול, שמעו אותי רק אם ממש צעקתי כשהוא בתוך הגרון שלי. סתם, הגזמתי, אבל צריך ממש להצמיד אותו אל השפתיים כדי שהוא יקלוט משהו. (ועל האריזה היה כתוב "רגישות גבוהה"..) הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם (MSI), וכשחיברתי את המיקרופון למחשב קיבלתי הודעה שחובר מיקרופון. אה, וכשאני הולך לבקרת עוצמה, ובמאפיינים עובר ל"Input audio", אי אפשר לשנות את עוצמת המיקרופון. (http://img363.imageshack.us/img363/6170/ss1nr8.jpg) בדקתי את המיקרופון אצל עוד חבר, וגם אצלו היתה א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by liho,

קניתי לפני חודש וחצי בערך את creative zen touch ואחרי חודש וחצי החלטתי לכתוב ביקורת...... :- קודם כול זה המכשיר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274 ביקורת: המכשיר שקיבלתי הוא הדגם של 20 ג'גה,המכשיר הגיע בארזיה יפה (הרחבה בהמשך).המכשיר נראה יותר גדול מאשר שהוא באמת והוא די נוח לשימוש למרות שיש קטנים ממנו ויש גדולים ממנו. האיכות של המכשיר מדהימה ועלה על הרבה מכשירים שאני מכיר ,משך הבטריות שלו על השמעה רצופה עומד על 24 שעות שזה המון שכך רוב המכשירים לא עוברים את ה-16 שעות .האוזניות שמגיעות עם המכשיר בינוניות ולא מאפשרות להגיע לאיכות של המכשיר. המכשיר לא תומך בעברית (ואפילו אין את האותיות הפוך)!!!!!!!!!!!!!! ש…

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by razoli,

יכול ליהיות שנשרף לי רק כרטיס הקול?! היה נפילות/עליות מתח ששרפו לי כמה דברים שהיו מחוברים ופתאום גיליתי שאני לא יכול לשמוע מוזיקה. האם זה יכול להיות??? אם כן איך אני מוכיח לחברת חשמל?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.