אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי היום ATP 3 ואני רוצה להשתפר בעוצמה ובאיכות.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים רגילים יחסית עד 100 ש"ח מהחנויות IQPC, KSP, וIVORY חחח. עדיף שיהיה כניסת אוזניות מהרמקולים. ואלה הרמקולים שהיו לי מקודם אז אני מחפש משהו כזה. http://img81.imageshack.us/img81/915/multimediaspeakersystemix7.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
-
בוקר טוף, אני מעוניין לחבר את הרמקולים למכשיר MP4 . שאלה ראשונה: האם ההגברה של הרמקולים תספיק כדי לדחוף אותם רק בעזרת ה MP4? ואם כן, שאלה שניה: איזה רמקולים הייתם ממליצים (2.1 או 2.0) בסכום הנ"ל בערך?? שאלה שלישית: האם בכלל ניתן לחבר MP4 לרמקולי מחשב ישירות? אני מאוד רוצה סאונד טוב.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
תמליצו לי על הרמקולים הכי איכותיים וטובים עד 400 שח בערך... (רצוי 4.1 או 5.1 אם אפשר, אבל שיהיה איכותי)
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים חדשים למחשב בסביבות ה450 שקל שיהיו 2/2.1 (אין לי מושג מה עדיף) ראיתי מלא מבצעי על microlab והבנתי שהרמקולים שלהם להיט אז אני ישמח לקבל המלצה על איזה רמקולים טובים לחדר שימושים לסרטים בעיקר וקצת גיימניג
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי מחפש רמקולים למחשב משהו עוצמתי עם סאב ו5 רמקולים. כמו שציינתי התקציב הוא 500 ש''ח.אגב איך לדעתכם fenda חברה של רמקולים,הייתם ממליצים? אשמח לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כך אני מחפש רמקולים עד 500 ש"ח מחנויות בעלות סניפים רבים (ksp, ivory, bug וכו). לא מפריע לי 2.1, 4.1, 5.1 כל עוד זה לא משהו מהשוק שיהרס תוך יומיים או שאני ישמע כאילו אני באסלה העדפה ל4.1 תודה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל. זה צריך להתאים גם למוזיקה, גם למשחקים וגם לטללויזיה כי אני כנרה קונה כרטיס TV. אני לא מבין בזה אז פה בערך נגמרת ההודעה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן ב hwzone... ;D אני מחפש רמקולים עד 600 שקל... עכשיו אני לא בטוח שאני רוצה סראונד כי אין לי ממש איפה לשים 5 רמקולים אז...אני חושב שאני ילך על 2.1 יש לי שתי דברים חשובים שאני חייב ברמקולים: עוצמה הכי חזקה שיש ב600 שקל איכות הכי טובה שיש ב600 שקל ולא שקל יותר כי זה המקסימום שלי.... תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחפש רמקולים עם בס איכותי לטלויזיה ביתית עד 500 שקל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי SB LIVE ואני מחפש רמקולים שאני אוכל לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה ושהצליל לא ייתעוות.... (אם יש כזה דבר אז אני צריך רמקולים מותאמים למטאל). תודה.... עד מחיר.....אממ....800 +\-
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אממ, שלום שלום . אני ממש צריך עזרה במציאת מערכת רמקולים, שתתאים למישהו ששומע המון מוזיקה, אוהב לשמוע את הבסים חזק . המחיר הוא עד 250 שקל זה בנתיים מה שיש לי להקציב לרמקולים . אז כמו שכתבתי בכותרת, כולל סאבוואפר . לא משנה לי אם זה 2 רמקולים או 4 רמקולים, העיקר שיהיו באיכות טובה . תודה רבה לכם חבר'ה .
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לשם השוואה, מי שמכיר את העוצמה של MicroLab M-200- אני מחפש משהו עוצמתי פי 2 מזה. המטרה היא בעיקר למוזיקה, ומעבר לבאסים חשובים לי כל שאר האלמנטים בשיר בכל טון. הביקורות אומרות דברים טובים על FC362, על M-530U ונדמה לי שגם על Z523 2.1 Logitech אבל אני לא יודע איך להשוות ביניהם. כמבון שהמטרה היא לחסוך כמה שניתן, אבל החיסכון לא יעזור אם הרמקולים לא משיגים את מטרתם שהיא איכות לא רעה בעוצמה גבוהה. אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי על אלה: INSPIRE GD580 Creative GT5051R Altec Lansing V998 Luxeon H500 MicroLab זה לא חייב להיות 5.1 אבל חייב להיות בין 1000 ל1500 ש"ח ולא יותר (כמה שיותר קרוב ל1000 יותר טוב) השלט חייב להיות בלי חוט!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש רקמולים אבל ממש פשוטים בשביל אחי. שלא יעלו הרבה כסף אבל גם יעבדו נורמלי. אז מצאתי הצעה ב 40 ש"ח בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=2169 השאלה היא האם שווה להוציע על אלה בכלל? או שזה סתם בזבוז של כסף. ואלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=266 ב 85 ש"ח יותר טובים? ואני שוב חוזר אני מחפש רמקולים פשוטים במחיר זול. להמשיך לחפש? אני מחפש כאלה פשוטים כי הוא לא זקוק ליותר מזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים באיכות טובה ובמחיר סביר לחדר שינה קטן. מומלץ רמקולים עם מגבר פנימי מובנה. (אם בכלל יש כאלה) תקציב: עד 1,500 ש"ח. מומלץ פחות. ניתן לחרוג מהתקציב אם הרמקולים היותר יקרים מגיעים עם מגבר פנימי.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים שיהיה ניתן לתלות על קיר ללא סאב, חשוב לי שתהיה איכות סאונד טובה, עד היום היה לי את הATP3 ואני מרוצה מהם מאוד, אבל אני רוצה משהו קצת יותר טוב בתקציב של עד 500 שקל, כל המיקרו לאב שראיתי בפורום פה, הם נחשבים גדולים מאוד מבחינתי. שימושים רק מוזיקה/סרטים.
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לשימוש מזדמן בלבד לצפיה בסרטונים וקצת SKYPE בחדר קטן (מ"מד) ושקט. לצרכים שוטפים יש לי אוזניות BT מצויינות אבל מדי פעם יושבים אצלי אנשים 2-3 אנשים לשיחת ועידה קצרה או יוצא שאני רוצה להראות לבנות שלי איזה קליפ מ-YOUTUBE למשל ואז חסרים לי הרמקולים... אני רוצה מינימום חוטים ומינימום גודל - איכות השמע ממש לא קריטית. נתקלתי באלה שגם מאפשרים התקנה על המסך (DELL 2407WFP) וכך חוסכים לי מקום (אבל מפריעים ל-PIVOT). מה דעתכם? מכירים חלופות דומות/עדיפות בטווח המחירים הזה (~100 ש"ח וקצת)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? קניתי לפני כ-6חודשים את המגבר harman kardon AVR1500 ואני עכשיו רוצה לקנות רמקולים ריצפתיים בתקציב ה-3000 ש"ח, רציתי לדעת בכלל אם המגבר שלי הוא טוב? ורציתי לדעת איך חברת הרמקולים CANTON??? תודה על העזרה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים כולל באס לחדר בסדר גודל : 3מטר2.8X בטווח מחירים עד 500-1000 יש לי רסיבר של JVC מסוג RX-5042 . ואני רוצה לקנות רק רמקולים שיתאימו לרסיבר הזה. (החיבור של הרמקולים הוא בחוטים ולא בבנות). אשמח מאוד לקבל הצעות טובות מחברות אמינות ואחריות טובה. אני לא מבין בנתונים של רמקולים וחברות .. לכן אני מבקש את עזרתכם. תודה ! משמש בעיקר לשירים וסרטים. הנה תמונה להמחשה איך אני רוצה שגודל הרמקולים יהיו: http://media.shopy.co.il/shops/318/products/p27665b.jpg
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע להמליץ על זוג רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח כדי שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה בצורה סבירה? (טוב בסדר, סבירה מינוס) ממה שקראתי בפורום ובסטיקי, ראיתי שאילו המתחרים העיקריים. מה מהם עדיף למוסיקה? Creative inspire2500 או Creative Trigue 2200 ?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לחדר למשחקים מוזיקה וסרטים עם דגש על המוזיקה והסרטים. כמו שרשום בכותרת התקציב שלי הוא 300-400 שקל ומוכן להוסיף עוד קצת עם יש צורך בכך. תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-