עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, לאחי יש מערכת הכוללת: טלוויזיית LCD חדשה ממיר של YES DVD ורסיבר הוא חיבר את הטלוויזיה לממיר באמצעות כבל בננה פשוט ואינו מרוצה מאיכות התמונה בחלק מן הערוצים (בעיקר הערוצים הישראליים). ה- DVD מחובר ב- S-Video ורואים טוב. לטלוויזיה שני חיבורי SCART, ועוד כל מיני כניסות, כמו למשל YPBPR (אין לי מושג מה זה), וברצוני לשאול כיצד הכי טוב לחבר אותה לממיר (שימו לב, הממיר של YES ואין לו יותר מדי יציאות). כמו כן, רציתי לדעת כיצד הכי טוב לחבר את ה- DVD לרסיבר, מכיוון שהוא מחובר באמצעות כבלי RCA, ואחי לא נהנה מ- DTS וכו'. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  2. השאלה בכותרת. תודה.

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  3. קניתי רמקולים חדשים ורציתי לדעת אם הכרטיס קול שלי מתאים..! האלה הרמקולים : וזה הכרטיס קול שיש לי עכשיו : Device Description Type Analog Devices AD1888 @ ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller PCI זה טוב? :-\

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  4. אשמח לקבל המלצות, חובה יציאת firewire תודה מראש

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by ophir555,

חיברתי רמקולים חדשים לוגיטק z3 למחשב חדש. הכל היה עבד תקין. כיון שנאלצתי לפתוח את המחשב , פרקתי את כל החיבורים מאחורי המחשב , ולאחר הרכבת החלק( לא קשור לרמקולים) חיברתי שנית את כל החיבורים. משום מה הרמקולים שוב אינם עובדים.( ניסיתי את כל היציאות קול).כל החיבורים נראים תקינים , שום דבר לא רופף. לוח האם של אסוס עם כרטיס קול מובנה של 8 ערוצים.p5ld2 שום דבר לא "בהשתק" מה יכולה להיות הבעיה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mik_amar,

אני מתכוון לקנות את הסט הזה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1729940 אני יודע שזה לא שיא האיכות אבל אני ממש לא אודיופיל פשוט אני רוצה מערכת טובה יחסית... עכשיו השאלה היא כזאת: המגבר (רסיבר) שמגיע בחבילה הוא PROSOUND דגם PAV-3000 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו עם כבל קואקסיאלי או שיטה אחרת כדי לשמוע מהמחשב ב 5.1??...(יש לי כבר סאב לא קשור לחבילה הזאתי)

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  7. היי, ברשותי רסיבר DENON 1603 שמחובר לזוג רצפתי JBL E60 וזוג אחורי מדפי שהפרדתי ממערכת סטריאו פיליפס. סה"כ 4 רמקולים. מקור ההשמעה העיקרי (99 אחוז) הוא המחשב, ושם מותקן לי כרטיס קול Creative Value 4.1 , אני חושב שהוא מוריד פה באיכות ושיש פוטנציאל ליותר. אשמח לשמוע איזה כרטיס קול אוכל להתאים למערכת הזו בסכום של עד 500 שקלים. בנוסף, אשמח מאוד לקבל קישורים למדריכים והסברים לגבי כרטיס קול כך שאוכל ללמוד על הנושא ולדעת מה לרכוש בנוסף להמלצותיכם תודה רבה וחג שמח, אורן.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by Spider - Mike,

חבר'ה אני צריך המלצה לאוזניות לנגן mp3 בסביבות 1000 שקל.. מוכן אפילו להשקיע עוד אם יש המלצה מיוחדת ויקרה יותר.

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  9. הזמנתי סאב מנענע במכירה פומבית במחיר 273 ש"ח ואקבל אותו תוך 14 ימי עסקים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2861504 מה דעתכם עליו ? קראתי הרבה חוות על הסאב הזה וכולם חיוביות חוץ מאחת שהטרידה אותי :-[ לכן אני מבקש את דעתכם אשמח לקבל תגובות מאחד שנשה את הסאב תודה על הקריאה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bd,

רוצה לקנות רמקולים מחפש עזרה.. רוצה לקנות רמקולים למחשב 4 + סאב או 5 לא יודע כמה זה במחיר סביר עד 500 בערך....... לחדר שלי לשמוע טראקים נורמלית מכל הכיוונים..... יש לי לוח של גיגה בייט 954P-G

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by tronado,

יש לי כרטיס קול creative sound blaster audigy mp3 והשאלה שלי האם הוא יותר טוב מהכרטיס קול שאקבל אם הלוח MSI P4N DIAMOND שהוא creative sound blaster live 24bit 7.1 תודה מראש

12. Started by bykeking,

יש לי אייפוד 3G 40GB ויש בעיה :'( המחשב לו מזהה אותו בכלל, הוא תוקע את האייטונס שהוא מחובר וגם האייפוד אפדייטר לא מזהה אותו... זאת בעייה כבר כמה חודשים טובים ואין לי מושג איך לפתור אותה. ניסיתי כל דרך אפשרית... אשמח אם מישהו יכול לעזור לי! נראה לי שאני יתן אותו לתיקון בידע מחשבים... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by powersoul,

sennheiser: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap Creative: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061 מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by yoni321,

שלום אנשים אני צריך ipod נגן וידאו שאני אוכל לחבר את את האייפוד לטלויוזיה וישר אני יראה את הסרט. הנגן צריך להיות בנפח של מינמום 30 giga יותר לכיוון ה60, לא חייב אייפוד אפשר גם משהו אחר אבל שיתמוך בכל, שירים, וידאו, שאוכל לחבר את הנגן לטלויוזיה, אני מחפש משהו איכותי טוב התקציב בין 300-380$. אני מזמין את המוצר מחו"ל והחנות היחידה שאני יכול להזמין ממנה היא amzon לינק: http://www.amazon.com/gp/homepage.html/102-3890142-7558538 אנשים חשוב שתגיבו מהר כי קרובי משפחה שלי חוזרים עוד יומיים והמשלוח דרך האתר לוקח יום אז בבקשה תגיבו מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  15. אני רוצה לקנות אוזניות לנגן G3 (וגם למחשב) מישהו יודע איך הם מבחינת נוחות\סאונד ושאר ירקות? הנה לינק מהאתר הרשמי: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2412,CONTENTID=10684 לא רשום על ההתנגדות, למישהו אולי יש מושג? ובבאג לא ידעו להגיד

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  16. שלום..(כמה שנים לא התחברתי פהה!!!) אממ אז ככה: -צריך שיהיה בו 1 גיגה ומעלה -קורא mp3 wma (כמו כל נגן..) -אם אפשר גם תמונות.. ואם הבעיה שלנו פה- 500 שח'! אפשר להתגמש בכמה שקלים פה ושם.. תודה רבה רבה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by g191181,

מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ digidesign r1 controller ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by bykeking,

קניתי לבן-דוד שלי סרט dvd ובטעות קניתי אחד בלי תירגום... אז הורדתי לו מהאימיול גירסא עם תירגום מובנה בפורמט .mpg אבל משום מה אני לא מסוגל לנגן אותו באף תוכנה מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. שלום,קניתי את הדי וי די LG DV9723P ,וצרבתי סרט כקובץ data ,והוספתי גם את התרגום באותה תיקיה ,אבל הדי וי די הזה לא מפעיל את התרגום. אמרו לי שצריך לעדכן את הdvd עם איזה דרייבר. אתם יכול לעזור לי במציאת העידכון הזה לdvd שלי? כי אין לי מושג,חיפשתי בכל האינטרנט ובגוגל.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  20. Started by infernal goat,

ערב טוב לכולם מאחר ואני ממש לא ידען במערכות קולנוע וכאלה, יש לי מס' שאלות.. ראיתי בכל מני אתרים חבילות זולות כאלה, סאב, 5 רמקולים וDVD-divx. כל העסק נמכר ב300-350 שקל. השאלה אם זה בכלל שווה תכסף. לדוגמא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7754498&came=1000 (לא מתכוון להשקיע יותר כי אני חייל)

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by naelfr,

האלן, בקיובייס אצלי, ברשימה של ההתקנים של האסיו, ניתן לבחור בין: asio directx full duplex asio multimedia dirver creative asio עכשיו, ברשותי כרטיס קול אודיגי, וכשאני בוחר בשניים הראשון, הכל פועל טוב אבל עם עיכבה קצת מעצבנת. אבל כשאני בוחר באסיו של קראטיב, לא שומעים כלום ואי אפשר להקליט איתו. מישהו יודע למה זה קורה? ואיך אני יכול לצמצם אולי את העיכבה? כי כיבנתיים יש לי עיכבה כמו של כרטיס קול רגיל מעפן.. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by bilbo,

הי. אני מעוניין להפוך את המחשב שלי ל HTPC. ואני צריך שיעזרו לי לעשות קצת סדר. מה צריך כדי לראות את ה PC באיכות של PS בטלויזיה שלי,לדוגמא? איזה כרטיס צריך כדי להקליט תוכניות טלויזיה? האם אפשר לערוך ווידאו או שזה כבר תכונה אחרת שלא קשורה ל HTPC ? האם PVR תלוי בחברה שני מחובר אליה או שאם יש XML ברשת שמספק מידע על לוח השידורים מספיק? איפה מוצאים מידע כזה לגבי תכנות בארץ. האם אין בעיה להקליט מ YES או מ HOT ? שרותים אנלוגים או דגיטלים? ובאיזו תוכנה אתם משתמשים MS media center או תוכנה צד שלישי ?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by Godmoney,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by Amnonyo,

יש לי טלויזיה שהגיעה מארצות הברית - כמובן שהיא בשיטת NTSC (את הבעיה הזאת כבר פתרתי עם ממיר מPAL ל NTSC ) בעיה נוספת היא מתח ההפעלה שהוא 110V-60HZ - קניתי שנאי מהארץ שמוציא 110V אבל אני לא יודע כמה הרצים הוא מוציא ! נראה לי שהשנאי מוציא 50HZ כי התמונה מרצדת על המסך . השאלה שלי - האים מישהו עבר משהו דומה עם טלויזיה מארצות הברית , ואים קיים משנה הרצים שיוכל לשנות לי את ההרצים ל 60HZ ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by Morishani,

אז ככה, קיבלתי מה שרציתי - שומעים צלילים שלא שמעו בac'97 שומעים מעולה נקי, אוורירי. רמקולים : Creative Inspire 5.1 T5900 אבל אני משחק בדריברים והכל ומוצא שהSampling Rate הוא 44100. אז הורדתי את הדריבר של asio לwinamp, התקנתי אותו. הדרך היחידה להעלות את זה היא לעשות upsampling, זה יעזור לי? ד.א שימוש בדריבר asio לא מאפשר לי השמעה ב5.1 , מישהו יודע למה (דרך הwinamp).

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.