אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות סרט בטלויזיה מבלי להפריע לעבודה הרצופה מחשב היום יש לי כ. מסך של ATI עם יציאת s-video ויצאה לסאונד על לוח האם. האם כשאני מחבר את יציאת הסאונד לטלויזיה אפשר להגדיר שנגיד במחשב אפשר לשמוע מוזיקה ובטלויזיה לא ישמעו אותה ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע מוזיקה באיכות אבל גם בוליום גבוהה.. ושניהם ניראים לי קטנים. מישהו יכול לענות לי ובכלל להגיד מה טוב מבין השתיים? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוב המוסיקה שלי היא בפורמט FLAC/WAV/320KBS (כשהעברתי לאייפוד המרתי לapple lossness) יש לי גם אחלה אוזניות shure 102 (ואם יהיה כסף גם נשפר) אני זוכר שראיתי פעם את הRED WINE שעולה בערך 200$, השאלה שלי היא האם יש דרכים יותר קונבנציונליות לשיפור איכות הסאונד, אולי עדכון קושחה או התקנת rockbox? יש לי את הclassic 120gb
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם... הידע שלי בתחום האודיו דיי לא קיים, לכן אני צריך טיפה עזרה. רמקולים 2.1 למחשב, שימוש עיקרי למשחקים ומוזיקה, באיזור ה 500 שקל ניראה לי שאשפר להשיג מערכת 2.1 טובה. ועכשיו בחדר יש לי הכנה של כבלים שעוברים בקיר, כבלים כאלו: http://www.fuse.co.il/products/119001 אותם אני רוצה לחבר לטלוייזיה ( LCD, עוד לא ידוע איזה דגם ) וגם למחשב ( בשביל להעביר צפיה מהמחשב לטלויזיה לראות HD ). אני מאמין שבשביל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולמחשב צריך איזה מכשיר נוסף, רק שברח לי מהראש שמו. כן, אני דיי בור בנושא האודיו היוקרתי יותר, אף פעם לא התעסקתי בזה אבל הגיע הזמן... אם צריך למתוח עוד את התקציב אפשרי. אשמח לקבל עזרה! תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה מגיע איתו? מטען סוללה אוזניות מה עוד?
-
האם יש עיברית ב Creative Zen Micro? [זה של ה5GB] ואם לא אז כנראה שאני יראה את השירים ככה: ????????? ??? ?? נכון? אגב אני קונה את הנגן בארצות הברית [גירסה אמריקקית]...
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום הסיקור הבא גרם לי לחשוק במגבר האוזניות הבא: http://www.hometheater.co.il/article01993.%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Audinst-HUD-MX1-DAC רקע כללי: בפועל אני תמיד שומע מוזיקה במחשב. במחשב כרטיס קול פשוט (רכיב Onboard ולא כרטיס קול עצמאי) והאוזניות שלי הם Grado SR-60 המוזיקה שאני אוהב היא מוזיקה קלאסית (סימפונית + קונצ'רטו לפסנתר). השאלה היא זו: האם מגבר האוזניות ישפר לי את איכות המוזיקה בצורה משמעותית? בסה"כ מדובר באוזניות סבירות אבל לא ממש מעולות כך שלא ברור אם זה בכלל שווה את ההשקעה... (כיום אני מאוכזב מאיכות השמע ואני לא יודע מי האשם: ההקלטות שרובם Flac, כרטיס הקול המובנה או האוזניות) תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לצפייה בסרטים דרך המחשב, היא לא תשמש בכלל לערוצי טלוויזיה, פשוט כמסך מחשב נוסף גודל הטלוויזיה: אני חושב ש32(קצת מתלבט עם 37), מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטר - מה עדיף? אין צורך בטלוויזיה שתומכת בדפדפן, לגבי ממיר דיגיטלי עדיף שיהיה אבל לא מאד קריטי. תקציב: 2K-2.5K תודה.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד קצת פחות משלוש שבועות לאוסטריה ויכול להיות גם גרמניה. איזה נגן הכי מומלץ ? הדרישות שלי הן: נפח בסביבות 5 ג'יגה, איכות טובה ושיהיה מספיק קטן וקל לשים בכיס. ה-iriver h10 הוא הכי טוב למה שאני מחפש? תקציב-200-250 דולר. אני רוצה גם לדעת האם המחירים שם יותר זולים מבארץ? בדיוטי פרי יותר זול? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ראיתי בZAP שהם עולים בסביבות ה2000 ש"ח באתר הרשמי של ALTEC זה 299$ ובדיוטיפרי 200$?!!??! הגיוני? ושווה ללכת על זה? http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1972&CategoryID=427&Page=1 ושאלה בקשר לH320...יש בו אפשרות לשעון מעורר עם שיר כלשהו? תודה עריכה: יש לי כרטיס קול SOUNDMAX שמובנה על לוח ROCKLAKE של INTEL אני יכול אולי להשקיע כמה מאות בשביל כרטיס קול נורמלי... תודה
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. logitch x540 Creative T6200 .2 אני מכיר את עומצת הסאונד של X540 ואני יודע שהוא מדהים וכך גם הבאס, אבל שאלתי בפורום אחר והם אמרו לי שה-T6200 הוא המתחרה שלו ושהוא יותר טוב ממנו. אז רציתי תגובה מצידכם... תודה מראש polegs:)
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן mp3 עם ג'יגה בסביבות 500-600 ש"ח אני יודע שמחיר כזה יש רק נגנים ג'נרים, חשבתי לקנות מebay אבל לא נראה שבסוף אני יקנה משם, ולפי מה ששמעתי הנגנים של ergotech לא רעים.. מצאתי שתי דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2052 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1666405 יש הבדל בינהם חוץ מזה שהשני קורא עברית? מה עדיף? תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. [br]פורסם בתאריך: 30.07.2007 בשעה 11:29:35 פליז... אל תכריחו אותי להקפיץ את הדיון (מה שאני מנסה לא לעשות...) אף אחד פה לא מבין באוזניות?!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לאוזניות קטנות (שנכנסות לאוזניים, או יותר טוב שמתלפפות סביב האוזן) ואיכותיות כמה שיותר למוסיקת רוק עד 300 ש"ח.. אני מניח שזו בקשה שיהיה קשה לממש, אבל אני רוצה שיהיה להן באס, לא כמו כל האוזניות האלה נטולות באס לחלוטין. דגש על נוחות, בעקרון הן מיועדות לנסיעות ולהצגות של בית הספר (). יש לציין כי אם יהיו אוזניות ממש, אבל ממש מעולות ב 350 לדוגמה אז אני אהיה מוכן לחרוג. כמו כן האוזניות חייבות להיקנות במהירות (או ביום שישי או ביום ראשון הקרובים), התקציב שלי הוא לאוזניות הוא ברוטו, כלומר שאם המשלוח עולה סכום מסויים התעלמו ממנו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2400&scat=221&tcat=33 אבל אני לא יודע אם הוא ממש שווה תמחיר...
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קצת קשה להסביר בכותרת את הבעיה, יש לי לוח אם Asus p5q pro, יש בו יציאה דיגיטלית RCA וחיברתי אותה לרסיברYamaha RX-v559 בנוסף אם זה משנה, יש לי כרטיס קול Creative sound X-Fi Xtreme Audio, אין בו יציאות דיגיטליות והוא מחובר לאוזניות רק. יש לי Windows 7 ושאני עושה בדיקה של Dolby Digital או DTS אני רואה שהרסיבר הופך ל 5.1 וזה מזהה את המצב ועובד מצויין אך בסרטים HD, 6 channels פשוט זה לא עובד, הרסיבר לא הופך ל 6 ערוצים כמו שאמור לקרות אני מוסיף פה תמונות שימחישו מה שקורה. פעם זה עבד לא יודע מה קרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש HDMI MATRIX 2X2, אחד זול, מישהו התנסה עם אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי קול המחשב שלי מחובר לרסיבר + 2 רמקולים + סאב ברמה גבוהה על איזה כרטיס הייתם ממצילים? X FI רגיל בלי יציאה אופטית? AUDIGY עם יציאה אופטית? משהו אחר? האם בכלל יש צורך לחיבור אופטי או שלא ירגישו בהבדל? בקיצור השאלה שלי היא בסכום של עד 1000 שקל +- 200 איך אני מנצל את המערכת שלי הכי טוב למוזיקה מהמחשב תודה לכולם וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אוזניות הן דבר שאני ממש לא מתמצה בו לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב הוא כ500 ש"ח והשימוש העיקרי בהם הוא יהיה למשחקי מחשב ומסיבות רשת (UT2004, ועוד) מיקרופון לא דרוש. תודה
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות איכותיות עבור מערכת סטריאו (לחיבור לרסיבר), כאשר לפחות בשלב הראשוני (עד לרכישת הרסיבר) האוזניות מיועדות גם לחיבור לכרטיס קול פשוט במחשב (דרך הרמקולים של המחשב). האיכות של הצליל שהאוזניות מפיקות חשובה לי, אבל לא במידה מאוד גבוהה. הדבר הכי חשוב לי באוזניות זה הנוחות (וגם העיצוב). אני רוצה אוזניות קשת קלות משקל שמכסות את האוזניים ומאוד נוחות. בנוסף לכך, בד"כ אחרי שמאזינים למוסיקה באוזניות הרבה זמן ברציפות (יותר משעה בעוצמה נמוכה), אז האוזניים מתחילות לכאוב בגלל הלחץ של הויברציות. לכן, אני רוצה אוזניות שלא מייצרות את האפקט השלילי הזה ומצויידות במערכת אוטומאטית להפגת לחצים. בעיקרון חשבתי להוציא על האוזניות כ-500-600 ש"ח, אבל אני אהיה מוכן להוציא קצת יותר א…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי מסך חדש ליפני מספר ימים,עלה לי רעיון לחבר את הYES למסך. האם יש מעבר HDMI לקבל "בננה" של הממיר איך הוא נקרא ואיפה אפשר לרכוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Fortissimo III 7.1. אליו מחוברים שני זוגות רמקולים: 1. זוג רמקולים של מערכת סטריאו של קנווד הם מחוברים דרך המערכת לכרטיס, ליציאה של שני הרמקולים הראשונים. הם ממוקמים מקדימה, בצידי המסך (במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו). 2. מערכת שנקראת PC Works של cambridge (מפרט: http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spk_multimedia&item=c1pcwzzzz&type=store). הרמקולים האלה מחוברים ליציאה של זוג הרמקולים השני בכרטיס. הם ממוקמים בצידי שולחן העבודה שלי. 1. האם החיבורים שלי נכונים? אין לי כ"כ אפשרות להחליף את המיקום הפיזי של הרמקולים כי אלה של המערכת ענקיים... 2. האם בהגדרות הסאונד אצלי במחשב זה נחשב שיש לי 4 רמקולים או 4.1? לזוג השני שיש לי (…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון הראשון שיצא אני חשב, נקרא AUDIGY PLATINIUM EX חשבתי שאולי כדאי להשקיע בכרטיס קול מהסדרה החדשה של קרייטיב שהם ה X-FI וכל השאר, אני משתמש בכרטיס בעיקר למוסיקה וגם למשחקים... יהיה איזשהו הבדל משמעותי מורגש אם אני יקנה את הכרטיס הזה לתחום המשחקים והמוסיקה? ההבדל יהיה כמו ההבדל בין אוודיג'י לבין כרטיס קול מובנה? דרך אגב אני משתמש ברמקולים של לוגיטק דגם Z5500
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים (חדשים, לא יד שניה) בתקציב של עד 3500 ש"ח. הדרישות שלי מהרמקולים, שיספיקו לחדר דיי גדול ומרווח סאונד דינמי איכותי בס עמוק יכולת עמידה בעוצמה גבוהה ולהישאר באיכות צליל נקי שיהיו מחברה איכותית (לא פירלס זבל) ועם אחריות, הם אמורים להתחבר למגבר סטריו. המלצות ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מסכים, קיבלתי הצעה על מסך סמסונג R-81 פשוט מסך מדהים השאלה האם הוא מומלץ על פני הטושיבות? הטוישבה יותר זולה (דגמי 2006 a3000). סמסונג 6 אלף טושיבה 5אלף. המסך בגודל 32 אם אינץ אם זה עוזר במשהו. בכל מקרה מה דעתכם? האם איכות הצפייה בטושיבה טובה יותר?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-