עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ranyr,

בהשוואה ל px100 או ל hd 497 תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by VesTaX-,

שמעו ישלי כרטיס קול nVIDIA MCP04 - Audio Codec Interface PCI האם זה כרטיס קול טוב ? נחמד ? או מה אתם אורמים אליו ?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. הן טובות בכלל ? אלה: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3967156 אפשר המלצה לאוזניות עורף יפות לספורט? ועוד שאלה.. אם אני קונה כרטיס SD .. על איזה חברות להסתכל ?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לכם מושג איזה חנויות מוכרות Mini Ipod 4GB בניו יורק\גירזי. ביקשתי מדודה שלי להזמין מהחניות האלה: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=370530&is=REG http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPodmini ועכשיו ראיתי בAMAZON IPOD ב 130 דולר! זה חדש משומש מה זה? הינה זה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006HTPQ2/ref=pd_luc_mri/103-0555059-7719004?%5Fencoding=UTF8&v=glance למה לעזאזל זה כזה זול?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by tiger3,

יש לי מערכת רמקולים 5.1 של Yamaha TSS - 1 וכרטיס קול של Creative Audigy 2 Platinium External רציתי לדעת שלושה דברים: 1) האם יש מקודד של DTS 2) מה הדרך הכי טובה לחבר בין הכרטיס קול לבין הרמקולים 3) האם יש דרך בכלל לשמוע DTS מהמחשב תודה מראש לכל העונים נ.ב זה חשוב מאוד

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

הנה כל מי ששאל אינספור פעמים מתי זה מגיע הנה זה........ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-120pmp&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 (קרדיט ללינק הולך לron_bby) עולה פחות מH340 וH320.................. חי חי....

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by cordyceps,

אולי זה לא המקום המתאים אבל לא מצאתי מקום שיש בו הבנה גדולה כמו פה בנושא ולנושא שדרגתי לאחרונה את המחשב ל 7 64 ביט ולצערי הכרטיס קול שלי ב9 שנים האחרונות Creative Audigy ES עובד אך לא עובד על WIN 7 64BIT לצערי אחרי אלפי ניסיונות של התקנות דרייברים עם ה Creative התייאשתי לאחרונה רכשתי כרטיס אחר ASUS XONAR DG ומה אני אגיד לכם הבדל מטורף בין 2 הכרטיסים הישן והטוב לא משאיר לו אבק למרות שהמפרט של האסוס עושה רושם טוב אבל אין יותר חשוב מהסאונד והוא ממש רחוק מלהיות מספק .... כנראה שאצטרך לחזור לCreative אך השאלה איזה כרטיס בסיסי עובד על 7 64 כי שוב היו לי איתם בעיות מטורפות בהתקנות היעד הוא שמיעת מוסיקה וסרטים על מערכת רמקולים 5.1 מחשב (של Creative) אני מקווה שתוכלו לעזור לי !…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  8. שלום! אני כבר הרבה זמן רוצה מערכת קולנוע ביתי לסלון (לא להשקיע יותר מדי) אבל אני ממש לא רוצה להתחיל להעביר כבלים לאורך הסלון והמבנה שלו לא מאפשר להעביר אותם בלי שיראו אותם. עכשיו, יש פתרונות כמו במערכת של bose 3-2-1 שזה כאילו שני רמקולים וסאב שמדמים מערכת סראונד, אני לא יודע כמה זה באמת עובד אבל זה עולה בסביבות ה14K שזה מחוץ לתחום... חשבתי אולי לקנות מערכת 2.1 ולחבר אותם בכבלים לרסיבר, והרמקולי סראונד יקנו בנפרד (2 מאותו סוג של השניים הקדמיים) ויהיו מחוברים ע"י משדר ומקלט סטריאו כמו הICTV שמוכרים עכשיו בכל מקום... http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1AGiCTV_TUKIA אז רציתי לדעת איך האמינות של המשדר הזה, אם יהיה דיליי או בעיות אחרות ו…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  9. כרגע יש לי בחדר זוג רמקולים jbl lx55 עם רסיבר של קנווד בערך באותו גיל כמו של הרמקולים האלה (הם יוצרו בין 89ל 92 ) חשבתי אולי לקנות רסיבר חדש ולהוסיף עוד זוג רמקולים אחוריים וסנטר או מצד שני לקנות את הz-5500 שכנראה זה יצא יותר זול מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  10. לחברי הפורום שלום. אני מחפש רמקולים חדשים למחשב עם הרכב של 2.1 התקציב שלי הוא נמוך, עד 200 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1) Microlab M-200 2) Logitech S220 האם יש למישהו מכם המלצה על אחד מהדגמים הללו ? האם יש לכם המלצה על דגם אחר במסגרת המחיר המדובר ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. (זה סט רמקולים של קריאטיב) כאילו יש אור והכל אבל זה לא מנגן וחיברתי טוב מה לעשות

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  12. היי חבר'ה, ה-iRiver H340 שלי מת. היה לי עוד אחד, ואותו איבדתי. באמת, אני מאוד מוכשר.. ב-iRiver שלי הותקנה הקושחה של Rockbox והייתי מרוצה מאוד מאיך שהוא נשמע באוזניות שלי. סה"כ המכשיר, למרות היותו ישן - סחב בקלות כמעט כל סאונד שנתתי לו להשמיע. עכשיו, אני מחפש את היורש שלו. בתקציב של עד 1200 ש"ח (אבל מן הסתם עדיף הרבה פחות ואני מאמין שאפשר) אני מחפש נגן שיש לו יכולת להשמיע קבצי FLAC (או שאפשר להתקין עליו Rockbox) ושמוציא סאונד חם וקריספי, כמו שה-iRiver האהוב שלי ידע להוציא. חשוב להדגיש שלא משנה לי המשקל שלו - הריבר היה בלטה כמו הטלפונים הישנים של נוקיה - חשוב שיהיה לו הארדיסק גדול, כי אני מתכוון להפציץ של בקבצי FLAC. ו-16 ג'יגה זה לא מספיק בכלל בשבילי. תודה לכל מי שנו…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. אני מחפש לקנות לי לנגן אוזניות IN-EAR בטווח מחיר של 100-200, חשוב שיהיו כמה שיותר מדויקות אבל גם ווליום גבוה... ויש לי שאלה: האם לאוזניות סיליקון יש גם צליל יותר טוב או שרק חוסמות יותר טוב את הקולות מבחוץ?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  14. אני מחפש המלצה לאוזניות למחשב עם כרטיס X-Fi של Creative ללא מגבר ייעודי עד 1,000 ש"ח לשמיעת מוסיקה. יש לי כרגע את ה- Steel Series אבל כל הצלילים הגבוהים נשברים. חייב להיות זמין בארץ. יש הצעות? (אם יכולתי, היתי מזמין את ה- Audio-Technica ATH-A900 אבל אני מעדיף שלא ליבא אותם באופן פרטי)

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by duvdevanim,

שלום לכולם.. קניתי את הרמקולים הללו אתמול.. יש לי לוח אם של אסוס p4s800d (שלפי המרפט הוא תומך ב 6 ערוצים , אך יש בו רק 3 כניסות - שאחד מהם נועד למיקרופון..) בכל אופן, ברמקולים שקניתי יש 3 יציאות (שאמורות להתחבר למחשב..) כתום שחור וירוק (שחור=לסאב, כתום וירוק = אחד לקדמים ואחד לאחורים).. עשיתי "קומבינה" וחיברתי בעזרת מתאם שבא עם הרמקולים (שנועד בכלל בשביל לחבר אותם לקונסלות/טלויזיות) וקבל RCA את הרמקולים למחשב.. יש רעשים מוזרים וכו' (גם ברגע שאני מחבר את הרמקולים ישירות ואז פועלים רק ה2 הקדמים/האחורים..) [ברגע שאני מחבר את הרמקולים לדוגמא לנגן MP3 אין רעשים].. בקיצר - איך אשפר לחבר את כל הרמקולים ישירות למחשב לכרטיס קול על הלוח אם בלי המפצלש גורם לבעיות ? איך זה יכול להיות…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. האם האוזניות יותר טובות מ GRADO SR60?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום, יש לי לוח של DFI דגם Dfi Lanparty DK P45-T2RS Plus, וכמו בכל לוח, יש עליו כרטיס קול מובנה, בנוסף יש ברשותי AUDIGY 2 ZS שכרגע מורכב... המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית מאוד איכותית שכוללת רמקולים של חברת B&W מהדגם הכי גבוהה של סידרת 6... ככה שאיכות חשובה לי... ראיתי שקיים יציאה אופטית על הלוח אם, ב AUDIGY אין ואני מסתפק ביציאה דיגיטלית... מה לדעתכם יהיה עדיף מהכרטיסים... תודה עריכה, הנתונים על הכרטיס קול המובנה, מהאתר של DFI, Audio Realtek ALC885 High Definition audio CODEC 8-channel audio output DAC SNR/ADC SNR of 106dB/101dB Full-rate lossless content protection technology Optical S/PDIF-out and coaxial RCA S/PDIF-out interfaces מה עדיף הו…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  18. שלום החלטתי שהגיע הזמן להשתמש ביכולות ובדברים של GTXP בנוסף לשמיעת סאונד באיכות גבוהה וחיבור מיקרופון, אוזניות וUSB.. מה עוד נותן הRACK שאיתו בא הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by מגדל,

אני רוצה לקנות רמקולים וכתוב שיש להם דרייבר לחץ רשום שזה פטנט...רציתי לדעת מזה..

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  20. Started by amirfefer,

שלום, קניתי את ה-X5 20 GB מבאג P: כרגע אני מטעין את המכשיר דרך החשמל, על המסך כתוב Charging, אמנם תאורת המסך נשארת דלוקה ולא נכבית לאחר זמן מה. זה אמור להיות כך? זה לא מזיק למסך?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by ZeppeliN,

אז ככה, מביאים לי פטיפון ואני רוצה לדעת מה צריך כדי לחבר אותו. איך האיכות שמע של פטיפון? בהנחה שהתקליט חדש והפטיפון עצמו די טוב. ---------------- Now playing: Ramones - Animal Boy via FoxyTunes

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. יש דרך לקלוט ערוצים אלו בשידור ישיר מארה"ב? Sci Fi, abc, nbc, bravo וכ"ו...... צלחת לווין שצריך לקנות, או אפילו איזשהו חברה או גוף שנותן שירות שיתקינו לי ממיר (ופליז פליז פליייייז TIVO) לצערי הרב עזבתי את ארה"ב לפני באמת הרבה שנים הייתי תקופה בהוט עברתי ליס ודיי נשבר לי מכולם יש אופצייה כלשהי כזו??? תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by Iko89,

איפה אפשר להשיג בארץ חוד לפטיפון טורנסTD160 MK II החוד שהיה עד עכשיו זה SHURE VN35E כמה זה אמור לעלות ?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. שלום אני מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 32' ( Full HD כמובן), כרגע אני מתלבט בין סאמסונג 550 לבין פנסוניק U30... אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטלוויזיות או להמליץ על אחרת. תודה ויום טוב לכם!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים