עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Black_Devil,

הזמנתי X5L ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות. אני לא אוהב אוזניות כפתור ואני מחפש רק אוזניות גדולות! אני יותר בכיוון של סנהייזר... ממש אוהב את הסאונד שלהם. התקציב שלי, כמו שכתוב בכותרת, הוא עד 400 שקל! אני ממש לא יודע מה לקנות, אז אני צריך את העזרה שלכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. האם יש כזו תוכנה? ACDC עושה דבר דומה רק עם תמונות ורזלוציה, אז אני רוצה תוכנה שתחליש את הX קבצי מוזיקה שיש לי בתיקיה אחת (או תוכנה שתוריד את כל הקבצים לאותה כמות קול, איזון או איך שלא קוראים לזה - אבל עדיף תחליש)

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  3. Started by edvin22,

בגדול, החלטתי לפנק את החדר, מחשב לגיימינג+ LCD נשאר הסאונד... השאלה האם אני צריך כרטיס קול? Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 או Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 Chipset אני אקח אחד מהלוחות האלו, השאלה האם הכרטיס קול המובנה בהם, מספיק טוב בשביל שלא אקנה כרטיס קול? אם לא מספיק, מה הכרטיס הכי זול, שיתן לי התמורה טובה יותר ממה שנמצא על הלוח אם? ואחרי כל זה מה כדאי לסרטים FHD וPS3?(משחקים) 5.1 או 2.1( שיותר טוב למוסיקה ממה שהבנתי,עניין הסטריאו) ודבר אחרון, המלצה לרמקולים..עד 800 ש"ח סליחה על החפירה, אני פשוט מוציא על כל הסיפור 8000 ש"ח ואני לא רוצה להתבאס בסוף

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  4. שלום אני כבר הרבה זמן מחפש אזניות תוך אוזן במחירים של 250-600 ש"ח כי אני לא מתכוון להסתובב עם אזניות בולטות מידי. כבר יש לי את האזניות שבאות עם X5L שהן לא משהו וממה שהבנתי אזניות טובות יותר משנות פלאים את ההנאה מהמוסיקה (לא יצא לי לשמוע מאזניות איכותיות עדיין) בהתחלה חשבתי על shure e2c אבל חוץ מהמחיר היקר של 550 ש"ח הבנתי שהבאס שלו לא משהו. היום ראיתי את ה Sennheiser CX 300B שמצא חן בעיניי ובאמאזון אהבו אותו מאוד ומחירו כ-250-300 ש"ח בארץ. תמיד אני רואה כמה תגובות של אנשים שמאוכזבים מאוד, לא משנה איזה אזניות אני בודק וזה גורם לי לא לרצות לקנות. אפשר עזרה ודעות של כמה אנשים ולא של מישהו אחד כי אז אני לא אדע אם זו דעה אישית שאחרים לא חושבים כך או שזה משהו ברי. אם …

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות מערכת 5.1 למחשב שלי התקציב הוא עד 500 חשבתי על creative inspire t6100 ועל logitech x-530 מה עדיף? ואילו עוד אפשרויות עוד יש לי?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by Chymes,

מצאתי את הנגן הזה בזאפ ב-850 ש"ח. שווה או לא שווה? למישהו יש ניסיון עם הנגן / חברה? נ.ב שמעתי שמועה ש-KISS מייצרים בדנמרק. מישהו יכול לאמת או להפריח את השמועה?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  7. מבחינת מחיר. מאוד חשוב לי הממשק ושהמוצר לא יתקלקל לי, שיהיה עמיד עם הזמן. אם אפשר לטעון אותו ב-USB זה יתרון עצום מבחינתי, אבל אני אסתפק גם בסוללת triple a. מה הכי כדאי לי בטווח של 400 שקל מקסימום? (לכל אלה שתוהים איך זה שאני כל פעם מחפש נגן אחר.... החלטתי לקנות נגן צנוע ביותר ובמקביל לעשות מנוי לחדר כושר במקום לבזבז הכל על נגן יוקרתי.) לינק ארוך לאתר ב-זאפ עם הרשימה של הנגנים שחשבתי עליהם. ד"א, יש מצב לעברית על הנגנים האלה? http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MP3Player&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=450&Param1=USB+%E6%EB%F8%E5%EF+%F0%E9%E9%E3+&Param2=&Param3=512&OrderBy=Prod&x=5&y=7

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני יומיים ההורים של אשתי קנו מערכת קולנוע בייתית יד שניה מהדגם הנ״ל במחיר של 800 ש״ח. לאחר שחיברתי אותה שמעתי סאונד נקי וצליל טוב. רציתי לדעת מה אתם חושבים, מה היתרונות ומה החסרונות כי יש מצב שאני גם ארצה לקנות משהו כזה(חדשה עולה 1200). ואם יש במחיר הזה משהו יותר טוב מבחינת סאונד ועוצמה אני אשמח לשמוע, המערכת הנ״ל עם 6 רמקולים וסאב.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  9. סט רמקולים לקולנוע ביתי מבית YAMAHA דגם NSP240 רסיבר RXV350 Yamaha זה ויצא בערך 2000 שקל וזה התקציב שלי אם למישו יש הצעות טובות יותר אשמח לקבל אותם

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  10. יש לי מינידיסקמן שאחי קנה לי אותו לפני שנתיים או יותר אפילו, הדגם שלו הוא mz-r 909 ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר איתו שירים בצורה דיגיטלית (מהירה כאילו). עד היום הייתי מעביר שירים בצורה אנלוגית, כמו שפעם היו עושים הקלטות מקלטות טייפ ישנות... קיבלתי עם המיני דיסק שלי כבל שחור שהחיבורים שלו נראים לי כמו של כבל אופטי להקלטה מהירה אבל למה לעזאזל אני יכול לחבר אותו?! יש לי כרטיס קול של קרייטיב האוודיג'י שלהם, והגיע לי איתו פאנל כזה שיש שם חיבורים לכבל אופטי אבל הכבל שקיבלתי עם המיני דיסק קצת גדול בשביל להיכנס לשם... אולי יש עוד דרך?? איך אתם מעבירים עם כבל אופטי?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. Started by swampfrog,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שתי המערכות האלו ואיזה מהן יותר טובה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. האם פיצול יציאת הקול מהמחשב לשתי מערכות שונות X210 +מגבר ורמקולים יכול לפגוע באיזשהוא חלק בדומה לפיצול USB ללא מתן מתח נוסף,כלומר אות סטריאו אחד לשתי מערכות שונות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  13. יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ? עשיתי את מה שאמרו לי (מה שכתוב למטה) וזה לא עזר . "תינכס ללוח הבקרה>צלילים והתקני שמע/אם אתה משתמש בתצוגת קטגוריות תלחץ על כונן את עוצמת הקול של המערכת אחרי שתיכנס ל"צלילים דיבור והתקני שמע">עבור לכרטיסית קול>תראה שם סמל מיקרופון "הקלטת קול">תלחץ על עוצמה>תוודא שלא מסומן "השתק" לא בעוצמ מיקרופון ולא בעוצמת קו " [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. Started by IP,

כרטיס קול מובנה של abit NF7-LS עם suondstorm(?). אני מחפש רמקולים טובים (עד כמה שאפשר) לשמיעת מוסיקה קלאסית (לא צריך בס) בסביבות 300 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by joni,

^^^

• 12 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by Cyron,

רציתי לדעת האם קיימים בארץ מכשירי DVD קוראי DIVX במחיר סביר (500-700) שמסוגלים לקרוא קובץ כתוביות שמצורף בדיסק (לא מוטבע) ?

17. Started by מסבחה,

KSP הורידו אותם מהאתר משום מה... יש חנויות נוספות באיזור ת"א שמומלץ לקנות מהן?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by Chevy,

DVD לסלון....נמאס להעביר את המחשב כל פעם שרוצים לראות סרט איכותי :-\ וגם יש כמה DVD ששוכבים ללא תועלת. אפשרי עד 750...אבל לא לסטות יותר מידי, ממולץ כמה שפחות :-X יהיה מחובר לטלויזיה 29'' Flat 100Hz בסלון. מקווה שיהיה מחובר דרך ה-Component - שזה 3 כבלים של הצבעים ??? : כי יש כניסה כזאת ב-TV ושמעתי שהיא איכותית. שאלה - האם איכות המוצר תהיה שונה בין אם אני אקנה משהו זול שקורא divx וכל השטויות למיניהם, לבין משהו איכותי כגון Pioneer ? ??? מה ההבדל ביניהם? האם רק איכות הבנייה? במקודדים וכל זה (אין לי ידע בכל הדברים האלה) ? בתווח של שנתיים לא תהיה השקעה במערכת סאונד מתקדמת. אשמח לתגובות, הצעות Chevy.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  19. אני יכול לקנות אותו ב 90 שקל מwww.ynondigital.co.il ואם הוא באמת שווה משהו ?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by tintin,

קיבלתי ליום הולדת X5. עכשיו האוזניות שבאות איתו בעוצמה מלאה לא ממש טובות. השתמשתי גם באוזניות הישנות שלי HD477 של SENH ואי אפשר להגדיר EQ ובאסים גבוהים כי שומעים ממש לא טוב והאוזניות כמעט מתפוצצות והבאס לא מאוזן. חשבתי על אוזניות עד 400-450 שקל שינצלו טוב את הנגן ואני יוכל להשתמש בEQ ולהוסיף בהגרדות אפקטים כמו באסים מוגברים ושבעוצמה גבוהה אני אשמע את זה נורמאלי ולא עם דיסטורשן ובאסים קופצים ומעצבנים האם ה PORTA PRO טובות למטרה הזו? האם הם ישמיעו לי באיכות טובה גם בווליום גבוהה ויאפשרו לי להוסיף באסים? האם הם מוסיפים גם יותר עוצמה או שזה כבר תלוי במגבר של הנגן? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  21. הי אני רוצה להוסיף ל HTPC שלי כונן בלוריי, רק אין לי מושג אם הם קוראים סרטים של כל האזורים (יעני איזור 1 או 2) ואם יש את ההגבלה הזו בכונן, או רק בתוכנת ניגון. http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=53 תודה

22. שלום אוקיי אז פתחתי את הדיון בפורום אודיו זה מכיוון שאני בטוח שהבעיה היא לא בלוח אם שלי . אז כמו שכתוב בכותרת : לוח אם של אינטל. DP965LT . יש תמיכה ב5.1 . פרטים כאן יש לי רסיבר של KENWOOD . 5 רמקולים + סאב מחוברים אליו. לא בחיבור דיגיטלי, אלא בחיבור "הישן" (לא יודע איך זה נקרא.. כבל עם נחושת [אני משער לעצמי] ) . משחקים, מוזיקה, סרטים - בהכל שומעים מחמשת הרמקולים+סאב. אבל כאשר אני מסמן במשחק כלשהוא את האפשרות WDM 5.1 לדוגמה, אז אני שומע בכל הרמקולים, אבל באחוריים לדוגמא אני שומע ממש ממש חלש (שאי אפשר להבחין בצליל אלא אם מצמידים אוזן לרמקול) ובסנטר כנ"ל. אם אני מבטל את האפשרות של ה5.1 , אני שומע בכל הרמקולים, אותו דבר, את אותם הצלילים ללא "ניתוב" של הצלילים . ה…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by moshiko211,

מה אתם אומרים על הARCHOS AV 700 40giga האם הוא נראה טוב? האם זה הדור החדש כי אני לא רוצה לקנות משהו ואחרי יומיים יצא משהו מטורף? האם הAV420 עדיף? האם הARCHOS AV402 כבר יצא ומה מיוחד בו כל כך?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by Chymes,

רכשתי רמקולים 5.1 דגם Creative Inspire T6060. חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול מובנה בלוח אם NF7. ABIT NF7 אמור להגיע עם כרטיס קול 5.1 מובנה, אבל משום מה אני שומע רק את הרמקולים הקדמים (סנטר, סאב ורמקולים אחורים לא עובדים) למישהו יש מושג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.