עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BeRo,

מישהו יכול לעזור לי? יצא שהזמנתי אחד וקניתי אחד וכבר חייבו אותי, אבל אם אמצא קונה זה יסתדר. אם מישהו יכול לעזור שיפנה אלי. סליחה שזה המקום שאני כותב בו את זה, אני יודע שזה לא הכי מתאים, אבל אין לי מקום אחר.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אני מוסיקאי מתחיל, ומכיוון שיש לי בעיות תקציב ואין לי באמת אולפן מקצועי להקלטות, ואני משתמש באותו מחשב גם להקלטות וגם למשחקים מדי פעם וסרטים, והרבה לשמוע מוסיקה (בסראונד, אם אפשר). חשבתי על לקנות את החדשים של קראיטיב, AUDIGY2, אבל הבנתי שבהקלטה הם לא משהו, יש להם דיליי\לייטנסי\עכבה (או איך שתרצו לקרוא לזה) יחסית גדול שיפריע, מלבד הדגם היקר ביותר, שממש אין לי תקציב בשבילו. בפורומים אחרים שביררתי ממליצים בעיקר על כרטיסים שמיועדים רק להקלטה ולא ממש לדברים אחרים, אבל זה לא מוצא חן בעיני, כי אני מחפש משהו שיודע לעשות כמה שיותר דברים. אני לא מחפש את האיכות הכי גבוהה, כי אני לא הולך להפיק סינגל או דיסק שלם גם ככה, אני יותר בקטע של לעשות סקיצות, ואני רוצה לשמור על מחיר נורמלי. בס…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. שלום לכם. אז קודם כל אני קניתי את האוזניות האלו והם ממש סבבה הבעיה היחידה שלי איתם הם שאני לא שומע את הבסים משום מה ולא יודע איך הכי לסדר את זה בנגן אצלי יש לי נגן של IAUDIO X5 וניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל לא הכי הלך ושמתי באוזניות אצלי את הדבר הזה הכי קטן לאוזן.. מקווה שהסברתי הכל.. תודה מראש

4. http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?p=101698

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. DIVX kiss DP-1100 איך אני יכול להנות מהאפשרות של הDVD שכתוב עליו שהוא תומך בUP-scaling 1080i הינה החוברת של הDVD http://www.kiss-technology.com/files/manuals/DP-1100_eng.pdf זאתי התמונה של החיבורים בDVD הינה הפרטים מהאתר http://www.kiss-technology.com/?p=1100&v=users והינה מה שכתוב על האריזה: thr dp 1100 support progressive scan and can produce scaled 1080i or SVGA video for high definition אודה לכם מאוד אם תוכלו להקדיש קצת מזמנכם ולעזור לי.. אה והטלוויזיה שברשותי היא viewpia "37 הינה דיון עליה פה באתר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208803.msg1830195#msg1830195

6. יש לי LCD32 שבה אני רואה הרבה תכנים של 720P, יש לי אפשרות בנגן לראות אותם על כל המסך או ברזולוציה הטבעית שלהם שבה חלק קטן מהמסך יהיה שחור השאלה היא האם השיפור באיכות שווה את זה לדעתכם או לא ? והאם זה משנה בכלל אם זה יהיה ברזולוציה הטבעית או ימתח קצת ? אני יודע שזה חשוב בהרבה דברים ב LCD השאלה היא אם גם בסרטים זה חשוב...

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  7. הכוונה היא למדיה סנטר בכלל (לא בהכרח מ"ה של מיקרוסופט ... למרות שאין לי זמן להתעסק עם זה אז היא עומדת בעדיפות ראשונה... אלא אם כן יש רוב להמלצות על משהו אחר .... חשוב שיהיה ידידותי למשתמשים רגילים - כלומר להורים שלי) הכוונה שמחשב ישמש בעיקר למדיה סנטר (אולי לפעמים גלישה בסלון כי זה נוח או דברים אחרים פשוטים) ובזמן הפנוי שלו (נגיד בלילה כשהוא כבר לא בשימוש) ישמש להורדות. תודה על עזרה, טל נ.ב. התקציב לא משהו ... כרגע אני יכול לקבל ללא עלות P3-1000 ולשים עליו המון זכרון 750 MB ואולי אפילו 1 גיגה יותר (תלוי כמה הסלוטים של זכרון יהיו ללוח אם שאקבל)

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  8. שלום אוקיי אז פתחתי את הדיון בפורום אודיו זה מכיוון שאני בטוח שהבעיה היא לא בלוח אם שלי . אז כמו שכתוב בכותרת : לוח אם של אינטל. DP965LT . יש תמיכה ב5.1 . פרטים כאן יש לי רסיבר של KENWOOD . 5 רמקולים + סאב מחוברים אליו. לא בחיבור דיגיטלי, אלא בחיבור "הישן" (לא יודע איך זה נקרא.. כבל עם נחושת [אני משער לעצמי] ) . משחקים, מוזיקה, סרטים - בהכל שומעים מחמשת הרמקולים+סאב. אבל כאשר אני מסמן במשחק כלשהוא את האפשרות WDM 5.1 לדוגמה, אז אני שומע בכל הרמקולים, אבל באחוריים לדוגמא אני שומע ממש ממש חלש (שאי אפשר להבחין בצליל אלא אם מצמידים אוזן לרמקול) ובסנטר כנ"ל. אם אני מבטל את האפשרות של ה5.1 , אני שומע בכל הרמקולים, אותו דבר, את אותם הצלילים ללא "ניתוב" של הצלילים . ה…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  9. ברשותי מחשב נייד Lenovo 3000 N100, והסאונד שלו נמוך מאוד. במידה ואני רוצה לשמוע באמצעות הרמקולים הנמצאים במחשב עצמו, כמעט ולא שומעים. ואם אני מחבר אביזר חיצוני כגון אוזניות או רמקולים, אז שומעים כראוי. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן איכשהו להגביר את העוצמה של הרמקולים אשר נמצאים במחשב, בעזרת דרייברים, או כל שיטה אחרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. אני חייב לקנות מחר בבוקר לצורך הקלטת הרצאה אני בטוח שדנו בנושא זה בעבר ,אבל אני לא רואה שום טעם ליבדוק בדיונים קודמים ,משום שכול הזמן יוצאים דגמים חדשים והמחירים משתנים במהירות ,ומה שהיה נכון לאתמול ,אינו רלבנטי להיום. ככול הידוע לי כול המכשירים שיש להם מיקרופון מובנה ,מאפשרים במיקרה הטוב להקליט תיזכורות אישיות ,אולם לא ניתן להקליט באיכות טובה מרצה שנימצא מספר מטרים ממך ולכן על מנת לקבל תוצאות טובות ,הכרחי להישתמש במיקרופון חיצוני איכותי (רצוי כזה שיש בו הגברה פנימית בעזרת סוללה קטנה כמו שיש בשעוני יד). הקיצר אני מחפש נגן מקליט mp3 לשני צרכים: 1.להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני איכותי (מחייב כניסת mic in או line in) ורצוי גם אפשרות להקליט מהרדיו. חשוב שתהיה אפשרות לה…

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by joni,

^^^

• 12 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by omri_ro,

http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=15 בעד/נגד/המלצות אחרות, למישהו יש ניסיון איתו ויוכל לשתף אותי

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  13. שלום לכולם. מחפש טלוויזיה חדשה עד לתקציב של 3000 שקל. מרחק ישיבה הוא באזור ה2.7 מטרים, ועיקרי השימוש הוא צפייה ב HOT ו YES. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by giladsch1,

שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי עם טיפ לגבי התקן שבעזרתו ניתן לחבר את המחשב חדש לטלויזיה (s-video). פעם שמעתי על "קופסה" חיצונית עם מס' התקנים שפותרת את הבעיה. תודה, גלעד

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. היי, אשמח להמלצה על כרטיס סאונד הטוב ביותר באזור ה1,000 שח. הכרטיס יהיה מחובר למחשב HTPC עם כרטיס מסך GTX580 ומגבר בינהם (Denon 1912) תודה!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by mrraz,

כשאני רואה סרטים מסוג MKV ואחרים יש בעיה שחלק מהסאונד כמו דיבורים חלש אבל ביריות ופיצוצים הסאונד מתגבר מאוד. בפורמט DVD זה לא קורה, כנראה שמסדרים במקור את הסאונד. האם יש דרך לנרמל את הסאונד כך שישמע אחיד? קול ותמונה עוברים אצלי מהמחשב דרך HDMI לטלויזיה, אני משתמש ב-BS.Player

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by Einav,

שלום חברים יקרים!! עברתי דירה ובסלון החדש יש מסך גלילה כזה שמשתמשים בו בשביל מקרנים בערך בגודל של 2 מטר גובה על מטר רוחב (משהו כזה אל תתפסו אותי במילה) ואני חושב שזה סימן משמיים לכך שאני צריך לקנות מקרן. המקרן יהיה בשימוש ביתי ומטרתו להפעיל קריוקי פעם בכמה זמן וגם לצפות בסרטים ואם אפשר אז גם לשחק בפלייסטיישן. שוטטתי ביד2 ובזאפ וראיתי מקרן נחמד שנקרא LG DS325 ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו אם הוא טוב ומתאים לצרכיי. בזאפ המחיר הכי נמוך הוא 2705 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. רציתי לדעת איך האוזניות האלו התקציב שלי לא גדול מקסימום 250 שקל תודה! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=464273

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by shay1554,

בס"ד היי לכולם יש לי מגבר פיוניר משהו מהרמות הטובות שיש בשוק היום ,שהוא יודע להעביר לי גם תמונה וגם קול ניסתי אתמול לחבר לו מחשב שיש לו חיבור DVI מהחיבור DVI של המחשב חיברתי לו מתאם לHDMI כי אין למגבר את החיבור DVI. עכשיו אם היה HDMI אז הייתי יכול לראות לשמוע ביחד וזה היה סוגר לי את הסיפור , אבל מיכוון שהוא עובד דרך הDVI אז אין קול האם אפשר לחבר חיבור שהוא HDMI (דיגיטלי) וחיבור ביחד של האודיו (אנלוגי לדוגמא קבל RCA)????

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by tomerA,

איך החנות הזאתי? נראה אמין? http://www.mooliphone.co.il/prod_223500.html

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by מסבחה,

KSP הורידו אותם מהאתר משום מה... יש חנויות נוספות באיזור ת"א שמומלץ לקנות מהן?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך המלצה לאוזניות In ear שיתחברו ל Sansa Clip Zip. חשוב לי בידוד רעשים חיצוני, נוחות באוזן ואיכות השמיע (אין צורך במיקרופון או איזה שלט על האוזניות) התקציב כ 300 ש"ח פחות או יותר אשמח למספר המלצות וגם לחנות איכן אפשר לקנות את האוזניות תודה רבה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. היי חברים, שמעתי מוזיקה ולפתע רמקול שמאל החל לנגן מאוד מאוד חלש, רק כשהקרבתי את האוזן שמעתי שיוצא משם צליל כלשהו. ניסיתי לנתק את כל החיבורים, ולא עזר. ניסיתי להחליף בצדדים של הכבלים שמקשר בין רמקול ימין לשמאל, אחרי כמה ניסיונות לפתע הכל הסתדר. אחרי שבוע - רמקול ימין הפסיק לנגן, ושמאל עובד. ניסיתי לחבר את הרמקולים למחשב אחר וגם לנייד אחר, והתקלה נשארה בעינה. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

24. Started by shlomom,

שלום, מעונין לקנות אזניות (כמתנה) שישמשו כמוניטור בעיקר לשירה - אז הדיוק בטווח הקול האנושי חשוב. אזניות סגורות לא בתוך האוזן וקטנות למינהן. יש משהו מומלץ בתחום ה-200$ ? תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by olmert,

שלומות! מצאתי בבוידם מערכת של Kenwood הדגם הוא FXD M55-N פלוס שני רמקולים מדגם LS M55-N המערכת במצב מצוין והייתי שמח אם אולי תוכלו להגיד לי כמה היא בערך שווה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.