עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by maxim22,

ראתי מידע ותמונות עליו בign וב iriver.com כעת הוא אחד מהאופציות המובילות שלי בעיקר בגלל שיש לו צג צבעוני מובנה ויכולת לנגן divx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. אני יכול לצרוב סתם סרט בנרו כמידע (לדוגמא אני צורב בנרו finding nemo.avi על דיסק מידע, אני מכניס את הדיסק לדיסקמן ורואה את הסרט על הצג של הדיסקמן- זה עד כדי כך פשוט? 2. מה האיכות קול?? היא שווה לסדרת ה ihp?? 3. מה החסרונות פה?? זה נשמע יותר מדי טוב

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  2. Started by שניצל,

ההורים שלי מתכננים לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי לקחת את המחשב הישן שלהם ולהפוך אותו למחשב מולטימדיה נחמד (לא צריך יכולות רבות, רק שיהיה מסוגל להריץ סרטי HD). השאלה העיקרית היא האם הוא בכלל יהיה מספיק חזק בשביל זה. אני לא זוכר את המפרט המדויק, אבל זה בערך משהו כזה: מעבד AMD 2800 512מב זכרון Geforce 6200 מה דעתכם? יחזיק?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by eliil1,

יש רעש מוזר ברמקולים שלי , אני מתכוון לא כשאני שומע משהו , יש מין רעש מעצבן כזה "שששששששש" האם זאת תקלה ברמקולים עצמם? או שאפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. לכל בן אדם יש זיכרון מוזיקלי של חצי שעה+- (ממוצע) אז לכל האנשים בפורום שעושים כתבות נא להשוות את הרמקולים\אוזניות\כרטיסי קול בהתאם לא שאני לא מעריך את מה שאתם עושים אל תבינו אותי לא נכון אבל אם לא מתחשבים בזה אז זה יכל לגרום לבעיות לאנשים שקונים את המוצרים ומשווים בין המוצר הישן לחדש וזה גם יכל לעזור לכל בן אדם שקונה רמקולים/אוזניות/כרטיס קול הוא יכל לבקש מהמוכר להקשיב איזה 10 דקות לסוג אחד ואז לעבור להקשיב לסוג אחר (חשוב מאוד!!! להביא אתכם דיסק(מומלץ מקורי) שאתם מכירים טוב את השירים ואת המוזיקה) זה העבודה שלהם לשרת אתכם ולעזור לכם בקנייה של המוצרים אז אל תרגישו לא נעים אם זה (אני יודע שלי לא יהיה כל כך נעים לשבת ולהקשיב בחנות חצי שעה בזמן שאני משווה בין הרמקולים) ד"א 1:…

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by Black_Devil,

הזמנתי X5L ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות. אני לא אוהב אוזניות כפתור ואני מחפש רק אוזניות גדולות! אני יותר בכיוון של סנהייזר... ממש אוהב את הסאונד שלהם. התקציב שלי, כמו שכתוב בכותרת, הוא עד 400 שקל! אני ממש לא יודע מה לקנות, אז אני צריך את העזרה שלכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  6. שלום לכולם, היום קיבלתי סוף סוף את הטלויזיה החדשה שלי: 32lg30r http://halalit.co.il/products/110179 (קניתי אגב בדיוטי פרי ב3500בלבד, שבאותו זמן זה היה 1000שח פחות מהחנות הכי זולה בארץ, אז למי שטס מומלץ לבדוק שם מחירים). בכל אופן, חיברתי את הטלויזיה למחשב שלי דרך חיבור אנאלוגי VGA (לטלויזיה חיברתי ליציאת VGA שמסומנת כ PC RGB ולכרטיס מסך ליציאת DVI בעזרת מתאם DVI VGA). בהתחלה התכוונתי להשתמש בטלויזיה כמסך משני בנוסף למסך הרגיל שלי, בעיקר לסרטים ולמשחקים. אבל היו לי כמה בעיות בנסיון לעבוד ב CLONE. לדעתי זה לא קשור דווקא לטלויזיה או לחיבורים אלא כנראה לכרטיס מסך, כי זה גם מה שקרה לי עם הטלויזיה הקודמת. זו גם כנראה בעיה ידועה בכרטיסים של NVIDIA (פעם הבאה נלך על ATI...). א…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  7. הכוונה היא למדיה סנטר בכלל (לא בהכרח מ"ה של מיקרוסופט ... למרות שאין לי זמן להתעסק עם זה אז היא עומדת בעדיפות ראשונה... אלא אם כן יש רוב להמלצות על משהו אחר .... חשוב שיהיה ידידותי למשתמשים רגילים - כלומר להורים שלי) הכוונה שמחשב ישמש בעיקר למדיה סנטר (אולי לפעמים גלישה בסלון כי זה נוח או דברים אחרים פשוטים) ובזמן הפנוי שלו (נגיד בלילה כשהוא כבר לא בשימוש) ישמש להורדות. תודה על עזרה, טל נ.ב. התקציב לא משהו ... כרגע אני יכול לקבל ללא עלות P3-1000 ולשים עליו המון זכרון 750 MB ואולי אפילו 1 גיגה יותר (תלוי כמה הסלוטים של זכרון יהיו ללוח אם שאקבל)

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  8. האם יש כזו תוכנה? ACDC עושה דבר דומה רק עם תמונות ורזלוציה, אז אני רוצה תוכנה שתחליש את הX קבצי מוזיקה שיש לי בתיקיה אחת (או תוכנה שתוריד את כל הקבצים לאותה כמות קול, איזון או איך שלא קוראים לזה - אבל עדיף תחליש)

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. שלום לכם, חזרתי היום מהקלטות (לא מקצועיות אני נחפז להוסיף) ואנחנו רוצים לערוך כמה קטעים. עד עכשיו, השתמשנו בתוכנה שבאה עם תוכנת הצריבה Nero, אבל מה שאני מנסה לעשות, דורש דיוק של מאית השנייה (או שזה יוצא לי שיש חצי מילה פעמיים). אז עכשיו, אני מחפש תוכנה מתאימה, שתאפשר לי להעתיק ולמחוק קטעים, על בסיס של מאיות השנייה. מקווה שתוכלו לעזור לי, בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  10. שלום אני כבר הרבה זמן מחפש אזניות תוך אוזן במחירים של 250-600 ש"ח כי אני לא מתכוון להסתובב עם אזניות בולטות מידי. כבר יש לי את האזניות שבאות עם X5L שהן לא משהו וממה שהבנתי אזניות טובות יותר משנות פלאים את ההנאה מהמוסיקה (לא יצא לי לשמוע מאזניות איכותיות עדיין) בהתחלה חשבתי על shure e2c אבל חוץ מהמחיר היקר של 550 ש"ח הבנתי שהבאס שלו לא משהו. היום ראיתי את ה Sennheiser CX 300B שמצא חן בעיניי ובאמאזון אהבו אותו מאוד ומחירו כ-250-300 ש"ח בארץ. תמיד אני רואה כמה תגובות של אנשים שמאוכזבים מאוד, לא משנה איזה אזניות אני בודק וזה גורם לי לא לרצות לקנות. אפשר עזרה ודעות של כמה אנשים ולא של מישהו אחד כי אז אני לא אדע אם זו דעה אישית שאחרים לא חושבים כך או שזה משהו ברי. אם …

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by נמו789,

תודה!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  12. Started by olmert,

שלומות! מצאתי בבוידם מערכת של Kenwood הדגם הוא FXD M55-N פלוס שני רמקולים מדגם LS M55-N המערכת במצב מצוין והייתי שמח אם אולי תוכלו להגיד לי כמה היא בערך שווה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by jackok111,

שלום, יש לי xtreamer ultra שמחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. אני עובד על מערכת ההפעלה המסופקת עם המכשיר דרך ה- DOK. אני לא מצליח לשמוע סאונד כשאני רואה סרטים, אולם אני כן מצליח לשמוע סאונד אם אני שומע שירים. מישהו יודע מה הבעיה ? כיוונתי את כל ההגדרות ליציאה דיגיטלית... תודה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by Joolmus,

בדיוק קיבלתי מארה"ב את ה-Creative Nomad ZenNX 20GB.. רציתי לדעת קצת, האם הוא נקרא טוב יחסית לשאר הנגנים או שאו לא טוב בכלל? תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by DarkLloth,

שלום לכולם! אני מחפש מערכת 2.1 טובה למחשב למשחקים בטווח הנ"ל , מה שמצאתי כרגע הוא : 1.http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=24889 2.http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 http://zap.co.il/model.asp?model_id=501317.3 עכשיו , מבמחינת נתונים יבשים 2 המערכות הראשונות יותר טובות (40-20000) ה eacan עם תדרים פחות טובים אבל עיצוב שאני אוהב הרבה יותר (140-20000) מה אתם אומרים ? או שיש משהו יותר מומלץ במחיר 200-300 ש"ח ... (יש גם את ה eacan 199 )

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by RLM,

שלום, יש לי בHTPC כרטיס PVR-150 LP, שיש לו כניסת S-video בלבד. אני מנסה לחבר אותו למכשיר מסויים (לא משנה איזה, ניסיתי עם כמה, גם טלוויזיה, גם DVD) עם כבל RCA ל S-Video, ואני מקבל תמונה קצת מחוספסת ומוזרה (תמונה מצורפת). מה שמוזר הוא שכשאני מחבר את אותו DVD או טלוויזיה לדוגמא עם אותו כבל בדיוק לטלוויזיה אחרת אני מקבל תמונה רגילה וטובה, ככה שזה כנראה איזשהו משהו בכרטיס שגורם לזה, אבל אין לי מושג מה יכול ליהיות. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה מהסוג הזה? או מכיר את הכרטיס ויודע מה אפשר לשנות שיעזור? אמרו לי אולי עניין של סנכרון, אבל אין לי מושג מה זה באמת אומר, או איפה אני יכול לשנות פרמטרים שקשורים לזה. ??? ד"א, כבל S-video ל S-video נותן תוצאה אפילו יותר גרועה, …

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. DIVX kiss DP-1100 איך אני יכול להנות מהאפשרות של הDVD שכתוב עליו שהוא תומך בUP-scaling 1080i הינה החוברת של הDVD http://www.kiss-technology.com/files/manuals/DP-1100_eng.pdf זאתי התמונה של החיבורים בDVD הינה הפרטים מהאתר http://www.kiss-technology.com/?p=1100&v=users והינה מה שכתוב על האריזה: thr dp 1100 support progressive scan and can produce scaled 1080i or SVGA video for high definition אודה לכם מאוד אם תוכלו להקדיש קצת מזמנכם ולעזור לי.. אה והטלוויזיה שברשותי היא viewpia "37 הינה דיון עליה פה באתר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208803.msg1830195#msg1830195

18. שלום לכולם ברשותי lcd טושיבה (דגם לא חשוב כל כך ) בלי כניסה של s video - כן אני יודע שזה מוזר אבל זה מה שיש לי. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך של נוידיה 6600. עכשיו מה שעשיתי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב זה בעזרת כבל s video שאותו חיברתי למחשב תמונה להמחשה: ואת הקצה השני שאמור להיכנס לתוך ה- lcd (רק שאין לי כניסת s video זוכרים? ) הכנסתי לתוך מתאם scart : ואת המתאם פשוט דחפתי לכניסת ה- scart שיש בטלויזיה! הכל עובד פיקס חוץ משרואים בלי צבע - רק שחור לבן. יש לציין כי הדריברים מעודכנים וניסתי את הכבל בטלויזיה אחרת ( לא lcd אז לא השתשתי במתאם scart ) ועובד עם צבע והכל מצוין! ייתכן שהמתאם scart לא מעביר צבע? יש חיה כזאת? אשמח לעזרה ממכם בתודה מראש חברים

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by Boomerang,

מישהו יודע אם יש דוחה חתולים ל- iPod? כזה שימנע מהחתול של שותף שלי לנתק את ה- iPod מהמחשב?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  20. יש לי מינידיסקמן שאחי קנה לי אותו לפני שנתיים או יותר אפילו, הדגם שלו הוא mz-r 909 ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר איתו שירים בצורה דיגיטלית (מהירה כאילו). עד היום הייתי מעביר שירים בצורה אנלוגית, כמו שפעם היו עושים הקלטות מקלטות טייפ ישנות... קיבלתי עם המיני דיסק שלי כבל שחור שהחיבורים שלו נראים לי כמו של כבל אופטי להקלטה מהירה אבל למה לעזאזל אני יכול לחבר אותו?! יש לי כרטיס קול של קרייטיב האוודיג'י שלהם, והגיע לי איתו פאנל כזה שיש שם חיבורים לכבל אופטי אבל הכבל שקיבלתי עם המיני דיסק קצת גדול בשביל להיכנס לשם... אולי יש עוד דרך?? איך אתם מעבירים עם כבל אופטי?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. היום גיליתי שהכרטיס קול שלי CREATIVE SB LIVE! VALUE עושה בעיות עם המחשב, כנראה נדפק, חיברתי אליו מגבר STEREO, ושמעו מצויין. אחרי שהוצאתי אותו מהמחשב כי הוא נדפק, הפעלתי את הכרטיס קול ONBOARD AC'97 ושמתי לב ששומעים אותו דבר בדיוק, אין הבדלי איכותי בסטריאו בכל זאת. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין הכרטיסים, והאם בסטריאו אני לא אראה הבדל בכלל?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by swampfrog,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שתי המערכות האלו ואיזה מהן יותר טובה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. האם פיצול יציאת הקול מהמחשב לשתי מערכות שונות X210 +מגבר ורמקולים יכול לפגוע באיזשהוא חלק בדומה לפיצול USB ללא מתן מתח נוסף,כלומר אות סטריאו אחד לשתי מערכות שונות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by redead,

אני רוצה לחבר את הממיר YES הרגיל לרסיבר ומשם לLCD . באיזה חיבורים להשתמש? בננות רגילות או 21 פינים?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by YAHOOGEEK,

יש לי רמקולים 2.1 של LOGITECH ואוזניות עם חיבור USB גם של LOGITECH, אני מעוניין שהאוזניות תמיד ישארו מחוברות וכמובן גם הרמקולים, איך אני יכול להגדיר שבאמצעות כפתור או משהו אני יוכל לבחור בין לשמוע באוזניות או ברמקולים? כמו כן באוזניות תמיד מה שאמורים לשמוע בצד שמאל אני שומע בצד ימין של האוזניות, בדיוק ההפך. במיוחד במשחקים תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.