עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadavcook,

אני כבר הרבה זמן מחפש אוזניות ממש טובות ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה beats לאוזניות אני חושב על לקנות את האוזניות beats Solo שלהם אבל אני עדיין לא סגור על כך אם מישהו יכול עזור לי בזה או לתת אפילו חברות וסוגי אוזניות אחרות טובות שהוא ממליץ עליהם , תודה .

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. הן טובות בכלל ? אלה: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3967156 אפשר המלצה לאוזניות עורף יפות לספורט? ועוד שאלה.. אם אני קונה כרטיס SD .. על איזה חברות להסתכל ?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by Cyron,

רציתי לדעת האם קיימים בארץ מכשירי DVD קוראי DIVX במחיר סביר (500-700) שמסוגלים לקרוא קובץ כתוביות שמצורף בדיסק (לא מוטבע) ?

4. היי, אני רוצה לקנות מערכת/סט של 5 רמקולים למחשב. אני מעוניין במערכת 3Way, בלי סאבוופר, בעיקר לסרטים, משחקים ומדי פעם מוזיקת רוק כבד. כל זה בתקציב של בערך עד 2,000 ש"ח (לא כולל רסיבר). חשבתי ללכת על Mac2000 של Alpha Technology. רעיון טוב?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30457 [br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 18:50:04 אגב, מה הדרך הטובה ביותר לבדוק איכות של מערכות כאלה לפי המפרט שלהן? נ.ב. בנוגע לרסיבר, חשבתי ללכת על http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=706930

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by mp91,

יש לי רמקולים 2.1 של auditek(חברה לא מוכרת) פעם הייתי מחבר את הסאב למחשב ואת שתי הרמקולים לסאב אבל עכשיו שאני מחבר את שתי הרמקולים אל היציאה מאחורי הסאב זה פשוט לא עובד.! זה או שאני שומע רק מהרמקולים או רק מהסאב או שאני מחבר את הרמקולים בנפרד למחשב ואת הסאב בנפרד למחשב וזה מאוד מעצבן! מישהו יכול להציע פיתרון?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by BmsKlane,

קנינו לאחי מתנה לצבא את הנגן(נגן מצוין) אבל יש לו חיסרון אין נרתיק סילקון למישהוא יש מוסג איך אני מסיג כזה אפילו בחול(חיפשתי בEBAY אבל יש רק ל 5X לא לX5L)

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לכם מושג איזה חנויות מוכרות Mini Ipod 4GB בניו יורק\גירזי. ביקשתי מדודה שלי להזמין מהחניות האלה: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=370530&is=REG http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPodmini ועכשיו ראיתי בAMAZON IPOD ב 130 דולר! זה חדש משומש מה זה? הינה זה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006HTPQ2/ref=pd_luc_mri/103-0555059-7719004?%5Fencoding=UTF8&v=glance למה לעזאזל זה כזה זול?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by Chura,

היי, יש לי סט של X530. אני לא משתמש ברמקול סנטר ובאחוריים מאחר והיום אין לי איפה למקם אותם. הציעו לי לקנות את הסט הזה ממני ב300 ש"ח. האם יש סט 2.1 ב300 ש"ח ששווה את ההחלפה ? תודה!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by מסבחה,

KSP הורידו אותם מהאתר משום מה... יש חנויות נוספות באיזור ת"א שמומלץ לקנות מהן?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. -------------------------------------------------------------------------------- שלום רב אני עומד לרכוש רמקולים ותקציבי עומד על 2000-2500 אי יודע שהתקציב בעיתי מאוד אבל אין באפשרותי לעלות אותו המערכת קולנוע תחובר לטלווזיה שהיה טלווזיה LCD LED 42 אני רוצה להרגיש הבדל מהרמקולים של הטלווזיה אני בעיקר שומע מוזקיה היפ הופ מזרחי טרנסים שירים ישראלים משחק במשחקי פעולה ואקשן רואה סרטי הרפתקות כמו שוודדי הקרבים סרטי פעולה כמו חטיפה ברכת תחתית 123 סרטים מדע בדיוני כמו מלחמת הכוכבים אני יחבר גם תמערכת לאקס בוקס 360 ולWII עכשיו אלו המערכות שאני מתלבט בניהם: מערכת 5.1 עם דוודי מגבר ביחדה אחת Panasonic SCPT560 מחיר 2000 שקל עוחמד ממש בתקציב LG HT964PZ מחיר 2400-2800 זה ממש הגבול שלי …

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by t d,

שלום! אני מתכוון בעוד כחודש לקנות רמקולים חדשים למחשב, האלו שיש לי כרגע נדפקו כבר ממזמן, יש לי תקציב של כ800-1000 ש"ח, לאחרונה עלה הרעיון של לקנות מיני מערכת עם רמקולים טובים ולחבר אליה את המחשב בAUX. (עם המערכת יהיה לי גם יותר נח לחבר את הIRIVER IHP120 שלי... רציתי לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של מערכת כזו מקום סט רמקולים? תודה!

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

הנה כל מי ששאל אינספור פעמים מתי זה מגיע הנה זה........ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-120pmp&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 (קרדיט ללינק הולך לron_bby) עולה פחות מH340 וH320.................. חי חי....

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by pom23,

האם יש דרך להעביר לאיזשהו מכשיר (חוץ H3XX וX5L) מהמצלמה? אני לא צריך 20 או 40 G אפילו חמישה יספיקו, עדיף זול

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  14. Started by Pundag,

שלום לכולם. קניתי הרגע מפצל לאוזניות ב 5 ש"ח ב"בו ברגע" ... חיברתי אליו את הרמקולים שלי(2.1) ואוזניות ... באוזניות שומעים בסדר גמור , אך ברמקולים שומעים חלש ועם רעשי רגע מבולבים. כשאני מוציא את חיבור האוזניות מהמפצל שומעים טוב ברמקולים. יש לציין ששומעים טוב באוזניות כול הזמן לא משנה באיזה כניסה של המפצל עם או בלי חיבור הרמקולים. יש למישו רעיון מה הבעיה ואיך לפתור אותה ... ??? זה בעיה של המפצל או אויל של הכרטיס קול? תודה.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY NFORCE 4 SLI DR ורציתי לדעת אך הכרטיס קול שלו מבחינת איכות סאונד ופגיעה ב FPS לאומת CREATIVE LIVE 7.1 24BIT ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מקרן קול (זול ככל האפשר) שתומך ב Dolby atmos, עם רמקולים אחוריים בשביל סראונד אמיתי ככל האפשר. רציתי גם שיהיה לו כיול אוטומטי, קישוריות וייפי וחיבור לספוטיפיי.. חיפשתי באמזון מקרני קול שנשלחים לארץ ולא מצאתי המון אפשרויות. LG S80QR עומד בכל הדרישות שלי, אבל ראיתי בהמון ביקורות שה dolby atmos שלו לא מרשים. בקיצור, אשמח להמלצה על מקרן קול 😊

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by uhabhv728,

אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן אני צריך כרטיס קול עם יציאת S/PDIF 300-500 שקל, עדיף 300

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by 888,

שיהיו איכותיות . ואיפו אפשר להשיג אותם בארהב..?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by rroonnii,

באס עם 2 רמקולים [1.2] מה הכי מומלץ לתקציב זה?

21. Started by BeRo,

מישהו יכול לעזור לי? יצא שהזמנתי אחד וקניתי אחד וכבר חייבו אותי, אבל אם אמצא קונה זה יסתדר. אם מישהו יכול לעזור שיפנה אלי. סליחה שזה המקום שאני כותב בו את זה, אני יודע שזה לא הכי מתאים, אבל אין לי מקום אחר.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by Snatch,

אהלן כולם ! בבעלותי מגבר ישן של NAD ואני מעוניין להתאים לו זוג חברים חדש. מישהו יכול להמליץ לי על זוג רמקולים אמין, טוב ואיכותי שיוכל להפיק את המיטב מהמגבר שלי !? ועוד שאלה : יש לי מאחורה מתג של Soft Clipping מה זה עושה ?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by kaisman12,

כמה משמעותי זה לכבות את הרמקולים לאחר השימוש? קראתי המון ביקורות על הרמקולים שקניתי (JBL Creature II) שהכפתור הפעלה הוא מאחורי הבאס וזה חסרון אני בדרך כלל לא הייתי מכבה את הרמקולים לאחר השימוש רק רציתי לדעת אם כן אני יתחיל.. ועוד שאלה, למבינים פה מבחינת סאונד עדיף לשמוע את המוזיקה אחרי שכיוונתם את הבס והטריבל דרך הסאב ולא נגעתם בequalizer בווינאמפ או ההפך?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  24. רמקולים של altec lansing, שאני רוצה לחבר למחשב נייח ונייד, בכדי שאני אוכל לשמוע באותם הרמקולים בשני המחשבים.... אם למישהו יש עצות, זה יעזור עד מאוד...תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  25. אני רוצה לשים רמקולים במקלחת ולחבר אותם למחשב שנמצא בחדר ליד, ואז יוצא מצב שיש ביניהם כבל של איזה 4 מטר. אני צריך שהרמקולים יהיה כמו שפחות עמוקים (מבחינת גודל, רוחב ואורך זה בסדר אבל יש בעיה עם העומק כי אין הרבה מקום). הבעיה היא שבדרך כלל הרמקולים האלה באים על כבל אודיו שמחובר אליהם ומתחבר למחשב, איך אני מאריך אותו ל4 מטר? האם זה יפגע באיכות הסאונד? איזה רמקולים אתם ממליצים בשבילי? ראיתי בZAP ונראה לי שאלה הכי התאימו לי : YSTM101 של YAMAHA וגם:Genius SP-HF 2.0 560Watt. אני יודע שהימאה נשמעים יותר טובים כי זה ימאה, אבל הג'יניוס הם 14W RMS והימאה רק 10, והאיכות פה גם ככה לא תהיה בשמיים, מה גם שהג'יניוס נראים לי יותר יפים. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים