אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
הלן אנשים, היה לי בזמנו דגם PX100 לבנות של סנהיסר, די אהבתי אותן, אבל עניין שהיה להם חוט ל2 אזניות ואפשרות הקיפול בסוף גרמו לזה שמכרתי אותן, כי פחדתי שאני ידפוק את החוטים, מידי פעם יוצא לי לנסוע ואני צריך לשמוע משהו בדרך, ולפעמים פשוט אין לי כוח להוציא את הנייד בקבלת צלצול, אז חשבתי לעשות כזה דבר, לקנות: 1. BHS3000 של סמסונג, שניתן לחבר עליהן כל דבר בעל חיבור 3.5 2. עוד PX100 אבל הדגם החדש, איכשהו ברך לי מהעין שההבדל הוא שיש חוט יחיד ופה באמת הקיפול עושה את העבודה יותר קל, (לי היה קורה שחוט היה מסתבך בעצמו, ואם הזמן בטוח היה נקרע מאחת והאזניות) *שמעתי בזמנו גם PX200..וזה זבל גמור, הצליל לא פתוח כמו בPX100 ופשוט הבנתי מאז שאני מתחבר רק ולאזניות כפתור או קשת פתוחות, מישה…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 32' ( Full HD כמובן), כרגע אני מתלבט בין סאמסונג 550 לבין פנסוניק U30... אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטלוויזיות או להמליץ על אחרת. תודה ויום טוב לכם!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי G51 לפני כשבועיים ואני נהנה מהם מכל רגע,אך למרות זאת ישנה בעיה אשר מציקה לי מאוד! כאשר אני מפעיל סרט בברירת מחדל או מוזיקה(כלומר בלי שינוי האקוולייזר) שומעים את המוזיקה בצורה טובה מאוד אבל כמעט ולא שומעים את קולו של הזמר או של הדובר בסרט!! כך גם קורה כאשר אני משחק בפלייסטישן 2 אני שומע את המוזיקה בצורה מעולה אבל בקושי שומעים את המילים. יש לי ווינדוס VISTA ואני אשמח מאוד אם תוכלו להראות לי איך לשנות את הגדרות ברירת המחדל של הרמקולים בצורה קבוע ככה שהטראבל ישמע כמו שצריך. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 וברשותי מערכת של 5 רמקולים קטנה משהו כמו בתמונה. הורדתי את כל המקודדים האפשריים של הסרטים מכל מיני אתרים וכולל מקודד של AC3 , ובכל זאת בכל פעם שאני רואה סרטים של AC3 אני שומע אותו מכל הרמקולים במקום שמרמקול הסנטר יצאו הקולות(כמו שהיה לי פעם) פשוט מכל הרמקולים יוצאים אותם הקולות. אני ממש לא יודע מה צריך לעשות, אני לא יודע מה עשיתי לא טוב! אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER , לפני כחודשיים לפני שעשיתי פורמט למחשב הכל עבד כמו שצריך (הכוונה בסרטים)! אשמח לקבל כל עזרה! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה טוב אז בעיקרון אני בנאדם שממש אוהב מוזיקה ובעיקר כזו עם הרבה באס, הבנתי שללכת על רמקולים מעץ היום זה יותר נפוץ מ"רמקולים למחשב" כמו פעם... אבל בכל זאת זה נראה לי די נכון אחרי כמה דוג' ששמעתי אנשים המליצו לי ללכת על ה-Microlab Solo 7C ואמרו לי שהם נהדרים... השאלה שלי מה אתם אומרים על כך והאם יש אלטרנטיבות אחרות באותו סדר גודל של מחיר? ועוד שאלה קטנה, שמעתי שיש הבדל בוואטים בין ה-7 ל-7C לטובת ה-7 רק של-7C יש שלט מה שדי חשוב לי, האם זה נכון? תודה מראש חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
התקנתי כל הדריוורים הכי עדכניים והמחשב מזזה שיש את הכרטיס כמקור פלט אבל משומה כשאני מחבר אותו לטלויזיה יש רק תמונה אין סאונד
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום! כרגע יש לי את האודיגי', אבל בקרוב אני מקבל מחשב אחר עם הלוח P35-DSR3. האם יש צורך להוסיף את הכרטיס למחשב החדש או שזה מיותר ?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות את האוזניות AKG k26p, עכשיו השאלה היא האם הן שוות את ה 40 דולר?, והאם יש אוזניות ברמה הזאת במחיר הזה? אני מחפש אוזניות שנותנות באס חזק... http://www.brand-electronics.com/products/?product=35507
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאלה שעוסקים בסאונד ויצירת מוסיקה: Mr. Soundman היא תוכנה לאימון אוזניים להורדה בחינם שכבר עשתה גל או שניים בעולם. עד סוף אוגוסט מתקיימת תחרות אוזן הזהב, עם פרסים מיוחדים לזוכים. Mר. Soundמן באתר LFO
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי, שאלה שבראש שלי כבר דיי הרבה זמן: למה בעצם נחוץ הכבל שמחבר את כונן התקליטורים לכרטיס הקול? שמתי לב שגם כאשר הוא לא מחובר אני יכול לשמוע תקליטורים אשר מנוגנים בכונן. אז מה הוא בעצם נותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אם אני קונה רסיבר, אני יכול לחבר אליו איזה רמקולים שאני רוצה? גם מסוגים שונים עם ohms שונה (נניח חלק של 4 וחלק של 8)? נניח שאחד הרמקולים מוציא סאונד יותר חזק מהאחרים (כי זה לא אותו סוג) אז אפשר לשנות את זה (ספציפית לכל רמקול)? תודה מראש ערן.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אמרו לי שדיסק קונקי זה גם לMP3 אפשר לשמור בו קבצים גם לשמוע אני רוצה אפשרות להכניס 30 שירים או 20 ככה כמה מקום צריך בשביל זה וכמה יעלה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן חדש של 6 ג'יגה ככה אבל גם 10 זה טוב אבל לא יותר... חשוב לי : גודל קטן ונוח אביזרים נוחות שימוש ותוכנה איכות שמע בטריות של לפחות 15+ תקציב: 1450
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, אני בימים הקרובים יכול לרכוש מארה"ב אוזניות. כרגע יש לי את הHD 202 ואני רוצה להשתדרג בהרבה לאוזניות בערך ב100$. אני משתמש באוזניות בבית כך שלא חשוב לי סגורות או פתוחות אלא הנוחות. אני בשתמש בהם להכל כלומר: מוזיקה (פופ, רוק, קלאסי, שחורה), משחקים וסרטים, מה שאומר שיש חשיבות לבאס איכותי ומהיר. אחרי מחקרים באינטרנט הגעתי לפיינליסטים ואני צריך עזרה לבחור בניהם: AKG K81DJ (55$) equation RP-21 (100$) alessandro ms1 (100$) Sennheiser HD 555 (100$) Sennheiser HD 280 (60$) audio-technica ATH A700 (120$) Grado SR-80 (95$) אני יודע שהבאתי מבחר די גדול הבעיה היא שלא יצא לי לנסות אף אחד מהם ואני צריך להחליט בימים הקרובים ולכן אני אסמוך עליכם. נ.ב מישהו מכיר חנות באזור המרכז שפתו…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה אבל שמתי לב שרק בHercules Fortissimo 3 יש כניסה אופטית שהיא כניסה מאוד שימושית לכל דבר שרוצים למה אין כניסה כזאת בAUDIGY2? ובאיזה עוד כרטיסים יש? אני מדבר רק על ביתיים שהם בטוח כסף נורמלי ולא בכמה אלפים של כרטיסי קול אולפניים
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מחפש סאב וופר איכותי וחזק למחשב. שני הרמקולים שבאים איתו לא מעניינים אותי - יש לי שני רמקולים איכותיים גם ככה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מארה"ב רמקולים למחשב. שימושים: משחקים מוזיקה וסרטים. תקציב משהו כמו 200$ לא כולל משלוח. הערות נוספות אפשרות לקנייה מארה"ב, רמקולים אחוריים אלחוטיים. חשבתי על הZ5500 (האחוריים אלחוטיים?) אבל זה לא יותר מידי בשביל חדר 4X3? וכל כמה זמן מחליפים בטריות לרמקולים בערך?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מחשב מולטימדיה AMD Athlon II 215 Dual Core AM3 Gigabyte GA-MA74GM-S2H Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz LG DVD-RW GH24-NS50X24 Sata Samsung ECO Green 500Gb SATA 16mb Parker Keyboard Slim PS2 Parker Mouse Blister PS2 מארז מולטימדיה כולל ווינדאוס XP חוקי . מותקן כולל קודקים לקריאת כל הפורמטים של סרטים 2,680.00 ₪ טלוויזיה "42 FULL HD תוצרת INOVA מיובא ע"י גטר. 3 שנים אחריות !!! 3,900.00 ₪
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן רכשתי צורב DVD שגם מקליט ורציתי לשאול מה אני יכול לעשות איתו מבחינת צריבת סרטים... עד עכשיו צרבתי סרטים בפורמט SVCD על CD רגילים ואני רוצה להשתדרג. הבעיה היא שהDVD שלי לא קורא DIVX וXVID... יש איזה פורמט אחר חוץ מ SVCD שאפשר באמצעותו לראות סרטים צרובים עם תרגום? אני יכול לצרוב 4.7 ג'יגה ואני משתמש רק ב-650...
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בעיה חמורה אני נואש כבר קניתי לפני חודש אוזניית סנהייזר px100 והחוט באשמתי וטיפשותי נקרא ממש באמצע מה אפשר לעשות והעם זה ניתן לתיקוןןן [תודההההה אל העזרההההה
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איזה רמקול יותר טוב? jbl encountere או logitech x530 :
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לא מזמן(לפני חצי שעה) התחדשתי בiAudio7, ועכשיו הגיע הזמן לדאוג לאוזניות. מה כדאי לקנות בתקציב המדובר ואיפה(באשדוד יש רק BigBox Bug וIVORY)?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש ברשותי משחב נייד של טושיבה מהדגם L500D149. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה שיש בה רק חיבורי RCA. בנייד יש יציאות VGA וHDMI. שמתי לב לדבר הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9821 אבל משיטוט קטן באינטרנט עושה רושם שזה לא בדיוק עובד. זה נכון? יש אולי איזשהו מתאם מHDMI לRCA? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיימים בארץ מכשירי DVD קוראי DIVX במחיר סביר (500-700) שמסוגלים לקרוא קובץ כתוביות שמצורף בדיסק (לא מוטבע) ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-