עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Nachum987,

אהלן אנשים, דודה שלי חוזרת מארה"ב בעוד כשבוע ואני רוצה להביא משם אוזניות איכותיות, שישמשו אותי במחשב, כאשר הם יהיו מיועדים למשחקים ומוזיקה. חוץ מזה הם לא ישמשו אותי לכלום, אז אני רוצה את ההמלצות שלכם לאוזניות האיכותיות ביותר אשר ניתן לרכוש במחיר של בערך 100$ או יותר (אין בעיית מזומנים) אך חשוב שהאוזניות לא ידרשו מגבר, ואם כן צריך אז עם מגבר שמקבלים עם האוזניות. כמו כן אין לי בעייה שהאוזניות יהיו פתוחות או סגורות, אך כן חשובה הנוחות שהם מקנים והתחושה על האוזניים.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by (iriver H10),

מה הכוונה לOhm באוזניות?

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  3. שלום, יש לי קצת כסף ואני רוצה להשקיע אותו בנגן Mp3 שישרת אותי בתקופה הקרובה ובעת השירות הצבאי הקרב ובא. אני חושב שנגן עם אפילו 4gb יכול לספק אותי מבחינת הנפח. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ממושך כמה שיותר, שהממשק והממשק הגרפי יהיו מעוצבים ונוחים לשימוש. חשבתי לכיוון נגן עם יכולת לניגון סרטים, אבל זה יעניין אותי רק במידה ובנגן יש מעל 20 ג'יגה ושיהיה לו Video output, אחרת זה לא הכרחי. תודה לכל המגיבים!

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by avivlevy,

סתם עיינתי לי בnewegg ופתאום אני רואה רמקולים של לוגיטק (לא זוכר איזה דגם) שעולים בארץ בערך 1*** ב400 שקל!!! ואז ניזקרתי שדוד שלי כל יומים טוס לחו"ל עיינתי לי אבל לא מצאתי שם את ATP3 :'( אז אני צריך עוד הצעה לרמקולים טובים בסביבות ה-200 שקל אפשר קצט יותר איך הX230? ראיתי שיש את הס530X ב100 שקל יותר אז אם כבר אני יקח אותם אבל מה עוד? אני מעדיך 2.1 איכותי ועוצמתי מאשאר 7.1 ללא רעש מה יש?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  5. עדיף כמה שיותר זול. היו לי עד לפני לא מעט זמן MX350 ודיי התאכזבתי. לא מאיכות הסאונד, אלא מאיכות הבנייה הנמוכה (החוט ממש דק ורגיש) וגם מהסיבה שהאוזניות התקלקלו ונדפקו דיי מהר. גם הן דיי מציקות לי באוזן אני מעדיף קשת, שתהייה אוזנייה כמה שיותר נוחה. איזה אוזניות קשת טובות יש במחיר הזה? איך ה- PX100 אוזנייה טובה? כמה בערך היא תעלה לי אם אני אקנה אותה בארץ? http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by stingeR-,

יש לי נגן sandisk sansa E130 ואני פשוט לא מבין\יודע להשתמש באקולייזר.. ואני רוצה להבין.. אז צריך עזרה ממכם.. יש לי ככה : 62 , 250 , 1k , 4k , 16k ואני לא יודע כמה DB לשים בכל אחד.. מישהו יכול להמליץ לי וגם להסביר לי קצת?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by ik_86,

שלום. אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה וסרטים. לא משהו יקר שיהי יחסית זול אבל טוב משו בסביבות 400-600 אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים אשמח. השאלה שלי היא האם הרמקולים האלה טובים, כי הנתונים טובים אבל האם גם איכות הצליל טובה והאם המערכת איכותית? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151795 תודה.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by oba3k,

השאלה די מובנת לא?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by hichcock,

לידידה שלי יש אייפוד מהסוג שרשמתי . יש לה בעיה עם הסוללה היא מטעינה אותו והוא עובד לאיזה 5 דקות... מידי פעם גם בכלל לא נדלק היא קנתה אותו בחו"ל מה אפשר לנסות לעשות? למי בארץ אפשר לפנות בנוגע לתיקון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  10. תראו, אני מחפש די הרבה זמן מערכת טובה שמתחברת למחשב + יציאה לאוזניות. חשבתי על משהוא בסביבות ה 1100 ש"ח. חשבתי על המערכת : Aiwa JX-V55. אוו על פנסוניק זאת עם 4000W שנראת גם טובה אבל במערכת איווה אני יותר מאמין. בקשר לכרטסי קול, אני מחפש משהוא איכותי מאודד! (לא ליצירת מוזיקה, אלא לשמיעת מוזיקה חזקה ואיכותית). חשבתי על : CREATIVE AUDIGY 2 ZS אוו על Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card Creative X-Fi Platinum Retail Sound Card- מה יש בתוספת של הפאנל שאין בקודם? אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין כולם... עוד דבר ששמעתי עליו זאת יציאה דיגיטלית חדשה שיהיא יותר טובה מאנלוגית... משהוא יכול להסביר לי אם יש תמיכה בדברים כאלו בכרטיסי קול ובמערכות סטיראו?< אם מישהוא מוכן ל…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. שלום לאחותי (24) יש יומולדת עוד כמה ימים ואמא שלי רוצה לקנות לה נגן MP3 חדש. היא רוצה נגן פלאש 1GB שתומך בעברית מלאה. אין הגבלת תקציב. על מה אתם ממליצים ?

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by Nadav012,

שלום, עוד כחודשיים יש לי בר מצווה ואני קונה אוזניות לבר מצווה, הבעיה היא שאני לא מבין כלום באוזניות ואני לא יודע מה טוב ומה לא טוב. אני צריך אוזניות קשת במחיר של מ-400 ל-800 ש"ח שלא יהיו ענקיות ושיהיו קצת קצת יפות (עם זה אפשרי...) תודה.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  13. יש לי את הכרטיס קול sound blaster live 5.1 ואת הרמקולים inspire t7900 של קרייטיב (בבקשה בלי הערות על למה כרטיס כזה עם רמקולים כאלה, הוא זמני ובקרוב יוחלף) יש לי פה שתי שאלות, לא עשיתי את זה מחובר כדי שלא יתבלבלו אבל הן על אותו הנושא בערך 1. בדרייברים של הכרטיס קול יש אפשרות בשם bass redirection שאמורה לשלוח את כל הבאס ישר לסאבוופר ולא לסטליטים במקום מגדירים שם frequency לפי hz מ10 עד ל200 על איזה מספר אני צריך לשים את המדד כדי שכל הבאס יצא דרך הסאב (פיצוצים, נשקים, בומים וכו') ? .2 ואני רוצה לציין שגם יש לי שינוי באס בשלט החוטי הוא נראה בערך ככה( למרות שהשלט הזה הוא ש הt7700 שהשינוי בו הוא שיש שם איזה חור לcreative zen) על כמה בערך לשים את הרמה של הבאס( לפני החצי? על החצי…

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by ravid,

שלום לכולם, יש לי ברכב את המערכת הזאת: רדיו-דיסק של פיונייר דגם 580MP, רמקולים של מורל Pulse, רמקולים שהיו ברכב אבל לא רעים האמת משום מה. התכנון הוא שהרמקולים מקדימה יקבלו הגברה וגם יחובר סאב, ככה שאני צריך מגבר עם 4 ערוצים. איזה כדאי לקנות (וגם איפה) בתחום ה 1000 שקל (אם אפשר אז לא לעבור). תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tomerzhr,

אז ככה יש לי מערכת 5.1 כלומר 5 רמקולים + סאב ורציתי לדעת איך יהיה המיקום הכי טוב שלהם ושל הסאב לשמיעה איכותית ומקסימלית

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  16. שלום! אם אני קונה בארה"ב סנהייזר px100 עם אחריות של שנתיים אוכל לקבל את שירות האחריות גם בארץ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. אני עומד להזמין מחשב עם אוזניות זלמן סראונד+MIC,אבל בשביל סרטים וכאלה לשמוע עם המערכת שיש לי כרגע[ALTEC LANSING 2021] בלוח אם שאני מזמין יש כרטיס קול מובנה 7.1.. יש סיכוי שאני אוכל לחבר את שניהם בו זמנית? אם לא,יש אפשרות להפעיל 2 כרטיסי קול באותו זמן? כי יש לי בבית מחשב גרוע אחד שלא בשימוש[פנטיום 2 ] אבל הכרטיס קול בו הוא PCI והוא 2.1 נראה לי.. תודה לעונים..

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by reiematza,

יש לי רמקולים של מכונית ואני רוצה לחבר אותם למחשב אתם יכולים לתת לי עזרה כי אין לי מושג איך אני יכול לחבר את כולם(2 רמקולים או 4 כי אולי אני קונה עוד 2) ביחד שיצרו מערכת סטריופונית

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  19. אז יש לכם המלצות? 300 ש"ח ומעלה נראה לי מספיק לא? (בשביל ידידה)

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Triple-z,

לאחרונה הסוללה של המכשיר שלי דיי סיימה את חייה, המכשיר לא עובד יותר מחצי שעה ורציתי לשאול אם מישהו פה החליף לעצמו סוללה לפי המדריך הזה ? הבעיה שלי היא שאני כרגע עדיין בחו"ל (תאילנד) ובגלל שימוש אינטנסיבי יחסית בחצי שנה אחרונה שאני מטייל בה ובטח בגלל שהטענתי יותר מידי הבטריה הלכה רציתי לדעת אם מישהו קנה את הסוללה שממליצים במיסטיק ריבר? האם הם שולחים לארץ? האם יש בארץ מאיפה להשיג בטריה טובה שתחזיק יותר מ- 20 שעות על ה- H340? גם אני לא ממש בטוח אם כל הסיפור הזה לא מסובך מידי לעשות לבד (כל ההתעסקות עם הכבל של הבטריה וכו) ואולי פשוט אני ישלח לבנדה את המכשיר לתיקון וזהו שאני יחזור (מישהו יודע כמה הם לוקחים על ההחלפה ואיזה בטריה הם שמים?) אשמח לכל מידע בנושא

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by Vortex,

היי! אני מתלבט בין Grundig ל Bayere. Grundig - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=21334 Bayere - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=375826 איכות גרמנית זה ברור. הGrundig די ממוצעת, לא שטוחה, אבל יש לה כניסות Composite וS-Video. הBayere מגיעה עם מסך של Samsung או Toshiba, ויציאת AV בלבד (לפחות ככה כתוב בזאפ), אבל היא שטוחה. אז מה עדיף, בהנחה ששתיהן באותו המחיר? (הן לא, אבל לא משנה) תודה, שי.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by avi333,

הראשון:MPIO HD400 8GB השני:MP4 H10 20GB Iriver השלישי:IAudio 6 שימו לב שהנפחים שונים ביניהם וזה למרות שהם באותה רמת מחיר יחסית..... ותמיכה בעברית (סרטים לא חשוב כל כך אבל בונוס..) ובכללי על מה אתם ממליצים אני חשבתי על האייריבר אבל אז ראיתי תמפיו ותאייאודיו אז אני מבולבל...

• 22 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by Shumy2,

איפה מוכרים ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. שלום לכולם ! האם למישהו יצא לראות את נגן ה- Mvix דגם 5000U ? www.mvix.co.il אני מחפש ביקורת על המכשיר (יתרונות, חסרונות). תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. קלטתי שיש מחירים מעולים למכשירים מחודשים על ידי המפעל ב-ebay, השאלה היא כמה העסק הזה אמין, מה זה אומר בעצם מכשיר שחודש והאם זה כדאי? מישהו כאן קנה פעם מכשיר כזה, והאם שווה ללכת על הדיל הזה?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים