עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tomer512,

הגעתי למסקנה שהגיע הזמן שיהיה רמקולים במחשב, אז אני מחפש משהוא פשוט,ביתי. שאני אוכל לשמוע בו מוזיקה ומשחקים אני לא יודע מה המחירים של רמקולים אז תביאו לי מה שאתם חושבים. וד.א. שלא ייהרס אחרי איזה חצי שנה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כרגע אני משתמש בזוג רמקולים של 2 דולר למחשב ולצפיה בסרטים בטלויזיה דרכו. אני רוצה להוציא עד 50-60 דולר על רמקולים סבירים שיוכלו להשמיע לי את המוזיקה/ סרטים/ משחקים שלי כמו שצריך. הרמקולים יחוברו ישירות לכרטיס הקול המובנה שלי (על הלוח הזה). היה לי נסיון טוב בבית עם Cambridge PC Works, אז חשבתי לקנות רמקולים משומשים מהסדרה שלהם ב-ebay או משהו כזה, אבל אני בטוח שבארה"ב יש לי עוד מבחר של מליון סוגי רמקולים סבירים במחיר הזה ואני פשוט לא מכיר אותם. אני לא אודיופיל, לא צריך תמיכה בטכנולוגיות הכי חדשות וברור לי שבמחיר שאני מוכן להשקיע אני לא אקבל תמורה איכותית באמת. אבל אני מאמין שבמחיר הזה אני אוכל לקנות לפחות רמקולים טובים מיד שניה. יש הצעות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים קומפקטיים לשולחן צפוף. רצוי שיהיו איכותיים כמה שהמחיר מאפשר (לא רוצה גנריים ב-30 ש"ח) ושיתפסו, כאמור, כמה שפחות מקום על השולחן (לגובה זה בסדר). מישהו יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by deso,

אני רוצה רמקולים חדשים אז אני רוצה שתתנו לי עצות ואל תתנו לי הצעות של רמקולים עד מחיר של 100 שקל, רמקולים טובים.. אז אני רוצה לדעת ל100 שקל איזה RMS מומלץ ומהו בדיוק,הרכב רמקולים מומלץ 2.0 או 2.1 תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by RocknRolla,

טוב אז עכשיו יש לי LOGITECH X-540 או משהו כזה 5.1 אני רוצה ללכת על משהו חזק יותר חשבתי על LOGITECH Z-5500 אבל אני כמעט בטוח שבתקציב הזה יש משהו דומה אם לא יותר טוב. ועוד שאלה. הרמקולים שלי עכשיו הם 140W. במאפיינים הטכניים של Z-5500 רשום 1010W. ה-W זה הכוח? הגיוני שהם פי 7 חזקים יותר?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. אהלן אנשים. לאחרונה התקלקלו לי הרמקולים של המחשב ואני מחפש רמקולים חדשים. אני מחפש רמקולים שולחניים, רצוי 2.1 כי אין לי שולחן גדול מדי. מחפש רמקולים איכותיים, תקציב 500-1000 ש"ח. אני יודע שזה טווח תקציבים רחב, אבל זה כדי לשמור על גמישות בעניין. רוצה את הרמקולים שיציעו איכות סאונד מקסימלית למוסיקה. עיקר השימוש הוא עבור זה. כמובן שאני מחפש רמקולים שיציעו יחס "ביצועים-מחיר" בריא. תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום אני מחפש רמקולים חדשים למחשב בתקציב של בין 100-300 ש''ח שימושים: צפייה בסרטים, משחקי מחשב תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב החדש אני מישתמש עכשיו ב-SBS580 Creative והם עושים לי קצת בעיות עם ההגדרות שלהם... הכל מחובר טוב לסבופר אבל כשאני מחבר אותם למחשב הוא משמיע בתוכנה של ה-RAELTEK את הסאבופר ברמקולים הקדמיים וכל מיני כאלה וגם המלצה לרמקולים חדשים חשבתי על -M960 MicroLab או על-Creative INSPIRE T6060

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  9. אהלן, עד לאחרונה השתמשתי במערכת 4.1 ג'נרית שתפקדה במשך כמה שנים מצוין. את האמת, אע"פ היותה של חב' WINNER, האיכות שלה התעלתה על הרבה מערכות יקרות וטובות בהרבה ולכן גם זמן רב לא החלפתי. הבעיה היא שלאחרונה המערכת כבר מקרטעת [היא בת 10 שנים...] והגיע הזמן להחליף. עיקר השימוש שלי הוא למוזיקה, משחקים וסרטים. לכן גם אני מחפש מערכת שעומדת בעוצמות גבוהות עם סאונד טוב ובאס חזק שמסוגל להרעיד לי את החיים. אני מחפש מערכת 2.1 או 4.1, העיקר שתהיה מאוד איכותית ומסוגלת לעמוד בעוצמות מאוד גבוהות מבלי לאבד איכות. התקציב שלי הוא באזור ה-900 ש"ח. תודה לעוזרים \ ממליצים! אבקש גם קישור לדגמים שאתם ממליצים עליהם [לא בהכרח מאתר קנייה, אלא קישור למוצר עצמו שאני אראה בעיניים על מה מדובר]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Aviram,

אני רוצה רמקולים איכותיים, אבל לא חזקים מדי. הכוונה, אני לא הולך להשתמש בהם ולשמוע חזק מאוד, אני רק רוצה לשמוע איכות טובה במשחקים. על מה אתם ממליצים לי? לא אכפת לי שזה יהיה סאב-וופאר עם שני רמקולים, העיקר שיהיה איכותי, כי אני לא אשתמש בו בווליום גבוה (אם בכלל יש דבר כזה..) או שאולי כדאי לי להשקיע באוזניות טובות?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by extra-g,

אני מחפש רמקולים למחשב, 2, בלי סאב, שישמשו למוזיקה בעיקר. קצת לסרטים. התקציב הוא עד 250 ש"ח. אם אין לכם להמליץ על דגמים מסויימים שניסיתם אז אני רק אשמח לשמוע שמות של חברות טובות בתחום... תודה נ.ב. אם אני כבר פה: שמעתי על מקלדת מולטימדיה, שמעתי על מקלדת אינטרנט, יש אולי זיווג בין ה-2?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  12. אז ככה.. אני צריך רמקולים אתם יודעים משהו סבבה כזה שישמעו טוב וחזק ושיהיו טובים ומחנות קרובה לאשדוד .... בנתיים מצאתי משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=630 איך הרמקולים? טובים איך אני אשמע בהם חזק וטוב או שיש יותר טובים אם כן תנו לי בבקשה =) תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by Jcs,

יש לי כרגע 1100 שח אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאפשר לקנות עם הסכום הזה. שמעתי שה Z680 של LOGITECH מצויינים כמה הם עולים? אם למישהו יש הצעות אני אודה לו מאוד תודה מראש (אני קונה בחול)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Silver Dragon,

אני צריך שיהיו מחברה טובה ואיכותית ביותר, תקציב עד 250 ... שניי רמקולים קטנים (רגילים) + Sub WOOFER ושוב, זו לא מערכת סטריאו, אלא חיבור הכי רגיל שיש למחשב...

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  15. יש לי קרובים בארה"ב שבאים בזמן הקרוב לביקור. חשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקנות רמקולים טובים למחשב. אני לא צריך גימיקים כמו שלט, חיבורים מיוחדים או שום דבר כזה. רוצה משהו שיתחבר למחשב, ינגן מוזיקה וישמיע משחקים וסרטים בצורה איכותית. נוכן להוציא על זה משהו בסביבות ה200 דולר. אני לא ממש מבין ברמקולים ורציתי לשמוע המלצות מחברי הרמקולים. זה חייב להיות 5.1, המלצות בבקשה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  16. אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה במחשב, אם אני לא טועה זה 2.1 (סאב +שניים) התקציב שלי הוא 250 - 350 ש"ח, אני רוצה לקבל תמורה מקסימלית... אז אם מישהו מבין ומוכן לעזור אני אשמח

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  17. השימושים הם: 75% משחקים 15% אינטרנט 10% סרטים אפשר שהיו:2.0,2.1,5.1 חושב יופי. סאונד טוב

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. נדלקתי על הרמקולים של Microlab Microlab FC-330 2.1 56W rms http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23424#details MicroLab Solo 3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451498 למישהו יצא לשמוע את הרמקולים הללו? הם אמורים להחליף לי את הCreative iNSPIRE 2500 2.1 שיש לי

19. שלום אני קונה מחשב חדש עם כרטיס קול טוב ורציתי גם רמקולים עם סאב טוב אני לא יודע איזה פרטים אתם צריכים לדעת אז תשאלו בסביבות ה300-500 ש"ח ככה 2.1 4.1 5.1 7.1 לא משנה לי מה העיקר שישמעו טוב ואיכותי. אני לא צריך מגבר כי בכרטיס קול שקניתי Creative SB Audigy 2 ZS Platinium Pro ;D ;D ;D יש כבר מגבר נכון? כאילו, מה זה מגבר בעצם? רק כל החיבורים בקופסא נכון?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  20. שלום בקרוב מאוד אני רוצה רוצה לקנות רמקולים. עכשיו יש לי רמקולים גרועים, שעלו לי 30 שקל...שומעים בהם חרא... אז אני צריך רמקולים הכי טובים שאני יכול למצוא ב-150 ש"ח... תודה עריכה: בעודי מחפש, מצאתי את זה: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=24889 לפי התגובות שיש עליו, הוא נראה לי די טוב ומתאים למה שאני רוצה. אבל אני לא מבין בכל זה, אז אני צריך חוות דעת עליו... שוב תודה...

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. מה ההבדל בין: INSPIRE T3000 Creative ו- INSPIRE 2.1 T2900 Creative ומי יותר טוב מבינהם ולבין :ATP3 Altec Lansing -או שיש לכם אולי המלצה טובה יותר בסביבות המחיר שלהם (~400) http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. מה ההבדל בין: INSPIRE T3000 Creative ו- INSPIRE 2.1 T2900 Creative (בעיקרון גם 2900 יקר יותר באיזה 150 שקל יותר) ומי יותר טוב מבינהם ולבין :ATP3 Altec Lansing -ורציתי לדעת אם יש לכם אולי המלצה טובה יותר בסביבות המחיר שלהם (~400) http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=4

23. היכן ניתן להשיג רמקולים יד שניה....משומשים....איך שתקראו לזה? בעיקרון אני מתענין בדגם של Von Shvikert VR1 אם משהו מכיר ושמע... ומי ששמע עליהם שיגיד לי מה הדעה שלו עליהם...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי יש לי מסך פלזמה ללא רמקולים ואני רוצה להוסיף רמקולים זולים שאפשר לתלות אותם על הקיר במקום לקנות רמקולים ייעודיים. רק אציין שהמסך ימוקם בחדר ללא מערכת כלשהי. אז חשבתי ללכת על רמקולים למחשב בגלל המחיר הזול אבל אני לא יודע איזה כדאי אז תמליצו לי בבקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. שלום חברים, אני מחפש רמקולים למחשב שישמשו בעיקר לגיימינג, יוטיוב וקצת סרטים. איזה רמקולים נחשבים הכי טובים של שנת 2016?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים