עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אחרי אין ספור התלבטויות , התחדשתי לי היום ב כרטיס הנ"ל (זה שבא ערום ללא הפלסטיק השחור וללא 64MB X-RAM) אבל עם כל שאר הפונקציות... אז אתחיל בזה שאומר שלמרות אין ספור חששות שמא הדרייברים יהיו בעייתים ...הכל עובד פיקס (בינתיים) על VISTA X64 .. גם הדרייבר שהגיע בדיסק עבד יופי רק שחסרות בו מספר פונקציות כמו העבודה במצב DTS ו DTS:NEO . ישר משמיעה ראשונה שומעים הבדל אדיר לעומת כרטיס הקול מובנה לוח (REALTEK ALC889A) שעבדתי איתו בשבועיים האחרונים מאז קניית המחשב החדש גם כן ... אבל השיפור האמיתי בסאונד בא אחרי שהפעלתי את ה X-FI CRYSTALAIZER שלמרות שהייתי קצת סקפטי לגבי הנחיצות שלו... מסתבר שיש סאונד טוב ויש סאונד טוב יותר.. בהחלט מרשים מה שהוא עושה מקובץ MP3 באיכות סבירה של …

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by Axel Foley,

אני מתכנן לקנות בקרוב את ה-Z-5500 ואני רוצה כרטיס קול שיפיק מהם את המירב. התקציב עד 800 ש"ח. מה דעתכם על זה: AuzenTech HDA X-Plosion DTS?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by ShoVaLK,

שלום.. אני רוצה אוזניות לMP3 שלי אני מחפש אוזניות טובות בסביבות ה100-150 אני רוצה לשמוע למכון כושר ולשמוע טוב... חזק אני מחפש עם באסים חזקים שאני ישמע באיכות ואני יהנה.. אני בטוח שיש לכם מה להמליץ.... אני רוצה אוזניות רגילות קטנות לאוזן... תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by Cyron,

רציתי לדעת האם קיימים בארץ מכשירי DVD קוראי DIVX במחיר סביר (500-700) שמסוגלים לקרוא קובץ כתוביות שמצורף בדיסק (לא מוטבע) ?

5. אני מדבר על הכרטיס הזה: (כרגע אין בארץ) http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17791 ועל זה http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17813 הם פחות משפרים דברים, אך מוסיפים דרייברים יציבים יותר, וגם SHILD חיצוני, וגם PCI-X לא ראיתי עוד יותר מידי ביקורות ברשת, אבל ממה שאנשים טוענים הם אמורים להיות לא רעים. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by sbhtkK7,

שבוע טוב לכל עם ישראל,מקווה שתהנו. http://www.head-fi.org/t/578899/headphone-festival-2011-in-tokyo-october-29th-2011-pictorial-bandwidth-warning

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. אז מה לדעתכן האוזניות לGAMING בטווח מחיר של נניח עד 1500 (נראה לי מספיק גבוה, לא?!) הן צריכות להיות נוחות לשימוש שאפשר להשתמש בהן לטווח זמן ארוך (לא מחממות) וכמובן עבור משחקים כמו COD4 וכו', צריכות להכיל באסים טובים וחזקים. מה דעתכם? מה אתם ממליצים בחום?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by pom23,

האם יש דרך להעביר לאיזשהו מכשיר (חוץ H3XX וX5L) מהמצלמה? אני לא צריך 20 או 40 G אפילו חמישה יספיקו, עדיף זול

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. Started by Inzagi,

מה דעתכם עליהן? איך שומעים בהן? מוכר באחת החנויות אמר לי שהן המחליפות של K324P אבל מבדיקה באינטרנט הבנתי שהן לא המחליפות שלהן ושהן הרבה פחות טובות. אותו כנ"ל על דגם K330 שגם בו אומרים ששומעים לא משהו. יש לי נגן COWON D2, שווה להשקיע בK321? אם לא, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג K324?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. לחברי הפורום שלום. אני מחפש רמקולים חדשים למחשב עם הרכב של 2.1 התקציב שלי הוא נמוך, עד 200 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1) Microlab M-200 2) Logitech S220 האם יש למישהו מכם המלצה על אחד מהדגמים הללו ? האם יש לכם המלצה על דגם אחר במסגרת המחיר המדובר ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שלי 37 אינץ' hd ready כדי שאני יוכל לצפות בה במקום במחשב באיכות מקסימלית. בנוסף רציתי לדעת כמה יעלה לי אותו כרטיס ושאני יוכל להקליט מהטלויזיה למחשב לקובץ וידאו נורמלי... ככה שאני יוכל להמיר קלטות וידאו? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by YogevLevi,

אני בעלים גאה של סנהייזר CX 300 ועקב שימוש אינטנסיבי שבמהלכו לא כ"כ שמרתי עליהן הן התחילו להתפרק לצערי... החלטתי לקנות זוג חדש. נכנסתי לאתר של קילומבו וראיתי שם 2 דגמים של ה-CX 1.את הישן המוכר והטוב כמו שיש לי ששמו הוא CX 300 2.דגם חדש כנראה ששמו הוא CX 300-II Precision השאלה היא כזאת - מה ההבדל בין הדגמים? האם יש הצדקה לקנות את החדש? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by גורקה,

אולי מכם תגיע הישועה.... כשקניתי את הIAUDIO XL5 נאמר לי שהוא תומך פונטים בעברית.. הפוכה אמנם אבל עדיין עברית. בתכלס כשניסתי לשים בו קבצים עם שמות בעברית הופיע לי שטח ריק ...בלי כיתוב בכלל ... אשמח לכל עצה או תגובה בנושא .. אפילו בעברית הפוכה אני אסתפק....

14. Started by 888,

שיהיו איכותיות . ואיפו אפשר להשיג אותם בארהב..?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by The Ball,

יש לי אייפוד דור 3 והתקנתי את תוספת העברית שיש באתר. אבל לצערי האותיות מופיעות הפוך. רואים עברית, אבל אם אמור להיות כתוב למשל להתלבש, אז כתוב באייפוד שבלתהל. מה לעשות ???

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  16. היי חבר'ה, ה-iRiver H340 שלי מת. היה לי עוד אחד, ואותו איבדתי. באמת, אני מאוד מוכשר.. ב-iRiver שלי הותקנה הקושחה של Rockbox והייתי מרוצה מאוד מאיך שהוא נשמע באוזניות שלי. סה"כ המכשיר, למרות היותו ישן - סחב בקלות כמעט כל סאונד שנתתי לו להשמיע. עכשיו, אני מחפש את היורש שלו. בתקציב של עד 1200 ש"ח (אבל מן הסתם עדיף הרבה פחות ואני מאמין שאפשר) אני מחפש נגן שיש לו יכולת להשמיע קבצי FLAC (או שאפשר להתקין עליו Rockbox) ושמוציא סאונד חם וקריספי, כמו שה-iRiver האהוב שלי ידע להוציא. חשוב להדגיש שלא משנה לי המשקל שלו - הריבר היה בלטה כמו הטלפונים הישנים של נוקיה - חשוב שיהיה לו הארדיסק גדול, כי אני מתכוון להפציץ של בקבצי FLAC. ו-16 ג'יגה זה לא מספיק בכלל בשבילי. תודה לכל מי שנו…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by Access Denied,

חבר של ההורים שלי יכול לשלוח לי את האוזניות שאני קונה לארץ.. אני צריך שתעזרו לי לבחור אילו אוזניות עדיפות.. התקציב בגדול כרגע הוא 40 דולר.. חשבתי על משהו בסגנון של: The iPod In-Ear Headphones שעולות 40 דולר Sony MDREX81LP/W שעולות 32 דולר Sony MDR-EX71WK שעולות 32 דולר מה עדיף לקנות?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  18. השאלה נמצאת בכותרת^ פשוט יש לי כרטיס קול אונבורד עם 3 כניסות: מיקרופון, LINE IN והכניסה הרגילה. הקטע הוא שהLINE IN תפוס בידי כרטיס הטלוויזיה שלי.. לכן רציתי לדעת אם אני אצתרך לקנות כרטיס קול חדש בשביל לחבר את ATP3 שהזמנתי.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  19. שלום, החלטתי להתחדש עם אוזניות חדשות, אך אינני מבין בתחום יותר מדי ולכן אבקש את המלצותיכם. האוזניות יחוברו בעיקרון למחשב כך שלגודל הפיזי שלהן אין יותר מדי חשיבות. תכונות חשובות: * באס חזק. * אוזניות סגורות ואטומות לרעשים חיצוניים (לא אוזניות כפתור). *סאונד איכותי ככל האפשר. האוזניות ישמשו לשמיעת מוזיקה (בעיקר) וגם לסרטים ואמורת להחליף את השימוש ברמקולים. תקציב, כפי שנכתב בכותרת 400 ש"ח +-. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  20. השאלה בראש ההודעה מקווה שמישהו יידע.. בכל מקרה אני רוצה שהאקוליזר יתן לי אופציות יותר נרחבות תודה!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. Started by yonir,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת, בעיקר לשמיעת מוזיקה או סרטים בלילה כשאני לא רוצה להרעיש. שיהיו נוחות לשימוש זמן רב (שיהיה אפשר לשמוע כמה שעות ברצף). תקציב 100-200 ש"ח אם יש זוג אוזניות עם מיקרופון (headset) במחיר דומה שלא יפגע משמעותית באיכות של הקול אז עדיף. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by DaMn18,

לצערי הרב, אחרי 3 שנים של איכות סאונד מעולה ויכולות בלתי רגילות, הלכו לעולמם הרמקולים שלי (Cambridge MegaWorks 510D). המערכת לא נדלקת ונראה לי שמדובר במקרה אבוד .... עכשיו אני מחפש תחליף ראוי ומתלבט בין כמה: Logitech Z-5500, Cambridge 550 THX או לייבא איכשהו רמקולים של Klipsch (פרומדיה 5.1). מה אתם אומרים , יש המלצות ?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  23. היי, עכשיו כשיש הארד דיסק חדש, הגיע הזמן להתחיל להוריד סרטי HD. ולהלן השאלות שעלו לי בעקבות החיפוש: א. סרט באיכות 1080P שמוצג על מסך ברזולוציה נמוכה יותר מציג רק על חלק מהמסך. האם במסך של 1920*1080 הוא יציג על מסך מלא? ובהשאלה, האם סרטי 720P מוצגים במלואם עם מסך שתומך ב1366*768? ב. יש לי 2209WA לא ראיתי שהא תומך ברזולוציה של 720. הוא תומך ביותר מזה, אבל לא ברזולוציה הספציפית. מה אני אמור לעשות כדי לראות עליו 720 באיכות האמיתית? תודה מראש וסליחה על הבורות

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by mtfl,

שלום לכולם... יש לי יציאת סאונד אופטית מהלוח אם של המחשב, ואני מעוניין לחבר למגבר כדי לשמוע בסראונד...( הטלוויזיה גם מחוברת למחשב...) הבעיה היא שהמרחק הוא עשרה מטרים ( אין דרך לקצר...) והמחיר לכזה כבל אם קיים בכלל גבוה מאוד! אז ירדתי מהאופטי וחשבתי לחבר דרך קואקסיאלי, הבעיה היא שאין לי יציאה כזו בלוח אם, ושמעתי שאולי יש איזה קונברטור שאני אחבר לו כניסה אופטית והוא ייתן לי יציאה קואקסיאלית... בכל מקרה עשיתי בירורים וכרטיס קול עם יציאה קואקסיאלית מתחיל מ450 ש"ח (אם מישהוא מכיר יותר זול ושייתן לי סראונד אני אשמח לשמוע) אני מחפש את הפתרון הכי זול על מנת לשמוע בסראונד ...(אולי כבל מיוחד, מתאם , או שפשוט להשקיע את ה450 לכרטיס קול וזהו...) תודה מראש. תמיר

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by mardona,

שלום לכולם! רכשתי G51 לפני כשבועיים ואני נהנה מהם מכל רגע,אך למרות זאת ישנה בעיה אשר מציקה לי מאוד! כאשר אני מפעיל סרט בברירת מחדל או מוזיקה(כלומר בלי שינוי האקוולייזר) שומעים את המוזיקה בצורה טובה מאוד אבל כמעט ולא שומעים את קולו של הזמר או של הדובר בסרט!! כך גם קורה כאשר אני משחק בפלייסטישן 2 אני שומע את המוזיקה בצורה מעולה אבל בקושי שומעים את המילים. יש לי ווינדוס VISTA ואני אשמח מאוד אם תוכלו להראות לי איך לשנות את הגדרות ברירת המחדל של הרמקולים בצורה קבוע ככה שהטראבל ישמע כמו שצריך. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.