עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה בסאונד ששומעים אותה רק במוסיקה, זה נשמע כאילו שהכבל רופף ויש כמו מן ניתוקים מהרמקולים... בדקנו שירים במדיה פלייר של ווינדווס ויש את הבעיה, בדקנו בווינאמפ ועדיין יש את הבעיה... הפעלנו סרט ואין את הבעיה בסאונד, שיחקנו במשחק וגם אין!! אז איפה הבעיה פה? דרך אגב, הכרטיס קול שלו הוא מובנה על לוח של אינטל, הדגם של הלוח הוא 845 PESV והדגם של הכרטיס קול המובנה Sound Max audio digital אני לא זוכר אותו ממש... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by llliorrr,

יש לי תקציב של עד ל4000 ואני מתלבט בין 32 ל37 והמרחק שלי רוב הזמן זה מ3 מטר ולעיתים ממטר-מטר וחצי..אבל ההתלבטות שלי היא בזה שיש לי ממיר יס מקס רגיל ואני לא מתכוון להחליף בקרוב לHD,כלומר רוב הזמן אני אראה שידורים רגילים(לפעמים HD מהמחשב). עכשיו האם ה37 תהרוס את איכות השידור בגלל הרזולוציה? או שזה לא משנה בין שניהם? ואיזה LCD ממולצים יש בתקציב הזה עדיף כמה שזול יותר..

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

מה המצב חברה? אני רוצה לקנות את המערכת x530 .. שווה לקנות אותה עכשיו ב530 שקל? או שעדיף לחכות ליציאת הx540 ? מה ההבדל בין המערכות ? וכמה החדשה תעלה? משהו יודע משהו? אני רוצה 5.1 ... ומוכן לשלם עוד 200 מעל x530 +-.. יש למשהו הצעה יותר טובה? 5.1?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  4. אני חושב לקנות את המחשב Fujitsu Lifebook AH530-4 ואת המערכת Z 5500 של Logitech לחדר שלי. אחרי כמה בדיקות וחיפושים ראיתי שצריך כרטיס קול מתאים בשביל לנצל מערכת קולנוע ביתית כזאת. תיהיה לי בעיה לחבר את המערכת הזאת למחשב הזה? עד כמה שהבנתי צריך להשתמש במפצל שממיר את את שלושת החיבורים שיוצאים מהמערכת לחיבור 3.5 מ"מ יחיד כדי שאני יוכל לחבר אותו למחשב. שימוש במפצל כזה יכול לפגוע באיכות השמע או לסבך את ההתקנה שלה? עוד שאלת אחת: ראיתי אנשים שאמרו שעדיף לחבר אותה בחיבורים אופטיים. מישהו יכול בבקשה לפרט מזה אומר ולאן אני מחבר את הכבלים האופטיים? תודה רבה לכם על העזרה!

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. שאני רואה תפרטים של הסרט (החוקי) שהורדתי כתוב שם AC3 1)מה זה אומר? 2)בכמה רמקולים זה תומך? שאלה שניה ייש לי סרט ב AC3 ואני רוצה שתיהיה לו תמיכה במערכת של 5.1 איך אני עושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by CaRTeR,

דיפדפתי קצת אחורה וראיתי שה microlab האלה שכולם ממליצים עליהם זה ה ATP3 החדש. למען האמת אני לא אוהב כל כך את העיצוב שלהם ואיין שלט והשליטה בבאס היא מאחורי הסאב. אז אני מחפש רמקולים במחיר הזה +- עם שליטה על הבאס משלט אלחוטי או שלט חוטי כזה שיושב על השולחן. בעבר היה לי ADA880, כרגע יש לי במחשב אחד ATP3 בבית ובשני לוגיטק X540 ואני צריך רמקולים 2.1 סבבה לשלישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  7. Started by TaL_F,

שלום. יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב שהתחילה קודם. כשאני שומע מוזיקה למשל הסאונד נהיה איטי וצרוד מוזר כזה, אבל זה בעיקר קורה כשהמחשב חושב הרבה. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  8. קיבלתי אוזניות AKG אולפניות שהיו בשימוש, והבד הפנימי (שמפריד בין האוזן ופנים האוזניה) הפך למלוכלך קצת עם הזמן. האם יש מקומות שיכולים להחליף לי בהם את הבד הזה לבד חדש?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by ndv,

דודים שלי לא רוצים את המערכת קולנוע שיש להם בסלון אז אמרתי להם: "אם אתם לא רוצים אותה אני אקח" אז הם אמרו בכיף. עכשיו, אני לא יודע איזה דגם בדיוק, אז ראיתי בזאפ כמה דגמים של החברה (אני גם לא בטוח שזאת החברה כי ראיתי רק "pur" והיו שתי מילים אחת מתחחת לשניה אז אני משער זה החברה הזאת) בקיצור, הרמקולים טובים? העלתי תמונה של הרמקולים מהצד (ככה אני זוכר אותם) אז אולי זה יכול לעזור לזהות את הדגם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  10. הנגן שלי לא נדלק והמחשב לא מזהה אותו יכול להיות שזה בגלל שהוצאתי את היואסבי באמצע עדכון? אם כן, מה אפשר לעשות שיכול להיות יסדר את זה חוץ מלשלוח לתיקון?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by johnplon,

תודה לכל מי שיתפנה לעזור קודם כל! יש לי כרטיס קול של creative audigy ולפני כמה ימים הכנסתי למחשב דרך הUSB כרטיס קול חיצוני כדי לבדוק משהו ונראה לי שמאז הוא גרם לי לבעיות אפילו לאחר שהוצאתי אותו. בעיקרון כשאני מנסה לצרוב או אפילו להעלות סרטון לאינטרנט שיצרתי בימים האחרונים מאז אני מקבל רק את התמונה ובלי הסאונד. אצלי במחשב הסאונד עובד מצוין ואני שומע את הקול יחד עם התמונה זה קורה רק שאני מנסה להעביר את הקובץ לדיסק או לשלוח אותו באינטרנט. אשמח לכל עזרה!

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  12. Started by Chevy,

DVD לסלון....נמאס להעביר את המחשב כל פעם שרוצים לראות סרט איכותי :-\ וגם יש כמה DVD ששוכבים ללא תועלת. אפשרי עד 750...אבל לא לסטות יותר מידי, ממולץ כמה שפחות :-X יהיה מחובר לטלויזיה 29'' Flat 100Hz בסלון. מקווה שיהיה מחובר דרך ה-Component - שזה 3 כבלים של הצבעים ??? : כי יש כניסה כזאת ב-TV ושמעתי שהיא איכותית. שאלה - האם איכות המוצר תהיה שונה בין אם אני אקנה משהו זול שקורא divx וכל השטויות למיניהם, לבין משהו איכותי כגון Pioneer ? ??? מה ההבדל ביניהם? האם רק איכות הבנייה? במקודדים וכל זה (אין לי ידע בכל הדברים האלה) ? בתווח של שנתיים לא תהיה השקעה במערכת סאונד מתקדמת. אשמח לתגובות, הצעות Chevy.

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by Dark Respect,

המשפחה שלי רוצה שאני אעביר למחשב יעני למדיה דיגיטלית את כל סרטי הוידאו הביתיים שיש לנו על קלטות ועל קלטות קטנות של מצלמה אילו חומרות ותוכנות אני צריך בשביל זה? איך אני משתמש בהן? תודה!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by Omry,

היי אנשים. אשמח גם לדעת האם ישנה עדיפות לפלאסמה HD-READY או ל-LCD ברזולוציית 1080p, גם לגיימינג. עוד נקודה חשובה - איזה גודל של טלוויזיה מומלץ למרחק צפיה של 2.7 מטרים?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by RainbowInBlack,

היי, עברתי על הפוסט הענקייי על האוזניות ומדובר שם על אוזניות לבית אני צריך אוזניות ניידות ...ללא מגברים וכדומה.... מה הכי טוב שאני יכול למצוא בארץ ב 400 ש"ח ואיפה? תודה

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  16. אפשר להפוך רמקולים של מכונית לרמקולים למחשב או לטלוויזיה? מישהו יכול להכין מדריך או משהו כזה אם אפשר?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by dino,

אהלן אנשים, בקצרה: אני מחפש לקנות נגן DVD/DIVX במחיר של עד 550ש"ח. יש לי אפשרות להביא את ה-LG DV9723P שנמכר בחנויות רגילות בסביבות ה-750-800ש"ח (אלא אם כן הייתה ירידה שלא שמעתי עליה)) ב-530~ש"ח בדיוטי-פרי. החסרון היחיד שלו הוא שהוא לא תומך בכתוביות בעברית, לא משהו כל-כך קריטי... אני לא פריק של איכות, אני אפילו מרוצה מאיזה DVD סיני של Prosound שקניתי לפני כמה שנים.. אבל מה שאני מחפש זה נגן שיתן לי איכות תמונה סבירה ולא יעשה בעיות עם צרובים וסרטי DIVX/XVID. עד עכשיו העדפתי את ה-LG בגלל שהוא מספק איכות תמונה טובה+, איכות סאונד טובה ולא עושה בעיות בניגון סרטים. אם למישהו יש נגן יותר טוב בסביבת המחירים הזאת אשמח לשמוע. תודה, מתן.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by ofir_16,

היי! חיברתי את הנגן שלי (iaudio) למחשב בכבל usb. יש לי במחשב usb2, האם יש דרך לדעת האם החיבור שלי הוא באמת usb2?? (ע"י איזושהוא תוכנה או משהו...)? תודה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. (זה סט רמקולים של קריאטיב) כאילו יש אור והכל אבל זה לא מנגן וחיברתי טוב מה לעשות

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by YogevLevi,

אני בעלים גאה של סנהייזר CX 300 ועקב שימוש אינטנסיבי שבמהלכו לא כ"כ שמרתי עליהן הן התחילו להתפרק לצערי... החלטתי לקנות זוג חדש. נכנסתי לאתר של קילומבו וראיתי שם 2 דגמים של ה-CX 1.את הישן המוכר והטוב כמו שיש לי ששמו הוא CX 300 2.דגם חדש כנראה ששמו הוא CX 300-II Precision השאלה היא כזאת - מה ההבדל בין הדגמים? האם יש הצדקה לקנות את החדש? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by saarhadad,

כותרת הרמקולים הם למחשב של אחותי עיקר השימוש שלה הוא מוזיקה סטריאו תקציב 200-400 אם אפשר מאייבורי אז טוב למה הם דיי קרובים אלינו (לעניין של מימוש אחריות וכו') ואם יש משהו הרבה יותר טוב בתקציב הזה שאין באייבורי אז גם הולך תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  22. היי, אנסה להסביר בקצרה את הבעיה - יש לי מצלמת LOGITECH WEBCAM עם מיקרופון מובנה בUSB וכ.קול CREATIVE X-Fi כשחיברתי את המצלמה פתאום ירדה אכות הסאונד, ולא משנה מה עשיתי מצאתי ש5.1 לא עובד, והשמיעה היא אך ורק מ2.1. בסוף מצאתי את הבעיה - הוינדוס פשוט באופן אוטומטי מוריד את הגדרת הסאונד בAdvance sound properties מFULL ACCELERATION לבערך אמצע, מה שגורם לסאונד לרדת באכותו ולא לעבוד על 5.1 חשוב אוליי לציין גם שאני עובד עם WINXP64bit בניתוק המצלמה וריסטרט, המערכת חוזרת לעצמה. יש למישהו איזה רעיון מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by The Ball,

יש לי אייפוד דור 3 והתקנתי את תוספת העברית שיש באתר. אבל לצערי האותיות מופיעות הפוך. רואים עברית, אבל אם אמור להיות כתוב למשל להתלבש, אז כתוב באייפוד שבלתהל. מה לעשות ???

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  24. היי, כנראה שהמחשב שלי יהפוך לניד בקרוב ככה שאני אצתרך כרטיס קול חיצוני... יש המלצות למשהו טוב? כמה שיותר טוב.... (נגיד שתקציב נע ביין 500 ל-1000...) (יש לי סטייה קטנה לקראייטיב אבל אם אין אז לא נורא...) תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  25. חיברתי אותה ושומעים מצוין וחזק , אבל רק משני הרמקולים האחוריים והסאב.. במוזיקה אני יודע שזה ככה אבל זה ככה גם בסרטים ובמשחקים כמו ניד פור ספיד החדש הגדרתי במשחק לסראונד ולא שומעים בכלל את הרעש של המנוע.. מהסנטר לדוגמא לא שומעים שום צליל ואני מזכיר שזה בסרטים שאמורים לשמוע מכולם וכן הגדרתי בוינדוס למערכת צליל היקפי 5.1.. אני נואש ומקווה למצוא פה מישהו שיוכל לעזור לי תודה לעוזרים נ.ב שכחתי לציין שיש לי כרטיס קול מובנה אבל שתומך ב 5.1 הלוח הוא Nforce 2 של ג'יגה בייט Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0

• 4 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים