עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by evy,

שלום, מי מכיר תוכנת איקולייזר ואפקטים של סאונד למחשב עם יכולת שליטה ב Pitch ?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by LifeOverIP,

1. ברשותי מסך פלזמה עם כניסת HDMI אחת, ואני מעוניין לחבר אליה את הממיר של HOT ואת הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, האם יש אפשרות לאחד בינהם, כך שהממיר יתחבר לסטרימר, והסטרימר למסך, או כל קומבינציה אחרת שלא תאלץ אותי להחליף פיזית את המוצר המחובר למסך? 2. למשתמש שמעל הממוצע מבחינת הבנה טכנית, מה היתרונות המשמעותיים של הסטרימר לעומת לפטופ המחובר למסך? לפטופ כמובן שתומך בניגון הפורמטים השונים, תומך Full HD, מחובר לרשת הבייתית וכו'. 3. ספציפית עבור הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, מהן יכולותיו העיקריות? מה כדאי לשים לב/להשתמש וכו'? תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום היקרים, אין לי מושג בציוד אודיו , יש לי טלויזיה 37 FULLHD של FUJICOM ואני מעוניין להוסיף מעכת קולנוע (רמקולים ומגבר) בהשקעה מינימלית ראיתי את המערכת הבאה : http://www.21.tv/p-85703/קולנוע_ביתי/productid-85703/cf-10041 האם המערכת הזו סבירה (אני מאלו שלא מבדילים הבדלים בקול)? אם יש לכם הצעות טובות יותר במחירים פחות או יותר דומים ?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  4. Started by Borat,

קניתי לא מזמן רמקולים של מירולאב ולא שומעים טוב את הבאס ורק שאני משחק עם הווליום של הבאס הוא עובד טוב וגם זה מקס' לשיר אחד מה אני יכול לעשות? דגם הרמקולים Microlab M-700U

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. Started by nadavcook,

אני כבר הרבה זמן מחפש אוזניות ממש טובות ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה beats לאוזניות אני חושב על לקנות את האוזניות beats Solo שלהם אבל אני עדיין לא סגור על כך אם מישהו יכול עזור לי בזה או לתת אפילו חברות וסוגי אוזניות אחרות טובות שהוא ממליץ עליהם , תודה .

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by tomse,

אני מחבר את הכל כמו שצריך לרסיבר ורק הסנטר עובד !!! בסראונדים שומעים חירבושים .... סנטר וסראונדים של Westra רסיבר של ימאה ... מה הבעיה כאן ? הכל מחובר לממיר של יס מקס וטלוויזיה של MAG 32 אינץ'

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. שלום אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שיוכלו להתחבר במקביל למחשב ול-PS3, יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. מתלבט בנושא אזניות לגיימינג (אין לי צורך במיקרופון ) , האים ללכת על אוזניה ייעודית של חברות כמו RAZER או STEELSERIES או שללכת על אוזניה מחברת סאונד ידוע כמו סנסהיזר או שור ?. התקציב עד 600 שקל. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן ודגמים מומלצים במסגרת התקציב . תודה , דרור.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  9. שלום חברים. בעת עריכת סרט בלוריי שלם (ע"מ לחסוך מקום פנוי) עם DVDFAB נתקלתי ב2 תזרימי השמע הבאים: Dolby Digital ו DOLBY TRUEHD הTrueHD שוקל יותר כמובן כי הוא פורמט Loseless והDD לא. האם זה בסדר שאשאיר רק את הTrue HD? האם יש תמיכה אחורה? יש לי בכלל סיבה להשאיר את הDOLBY DIGITAL הרגיל? האם כל החומרות ייתמכו בDolby TrueHD? כרגע אני מנגן את הסרטים במחשב שלי, שמחובר לDELL 2311H על 1080X1920 עם Soundstick 2 (Harman Kardon) מה אני צריך לקנות ע"מ להנות במאה אחוז מסרטים? רמקולים 5.1/7.1? רסיבר? אשמח להבהרה קצרה בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by redead,

אני רוצה לחבר את הממיר YES הרגיל לרסיבר ומשם לLCD . באיזה חיבורים להשתמש? בננות רגילות או 21 פינים?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by HairyAss,

אהלן לאחרונה קיבלתי במתנה את הרמקולים הנל (X230). קודם כל האם הם טובים? העניין הוא שאחד הרמקולים (השמאלי אני חושב, זה ששולט בעוצמה ובכיבוי/הדלקה) לא עובד. הגברה והנמכה עובד, הדלקה וכיבוי גם עובד, הכל עובד רק לא משמיע צליל. בדקתי, וזה לא בעיה ברמקולים עצמם. חיברתי לרגע כבל מהמערכת לרמקול וזה עבד. לא ראיתי שום נתק בכבלים.. יש רעיונות? האם שווה לשלם בשביל לתקן אותם?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by spitzi,

היי, מבקש המלצה על נגן BluRay שגם תומך בהקלטה על גבי USB ובניגון מגוון פורמטים. משהו אמין שלא יעשה קונצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום לכולם, אתמול קניתי את האוזניות, החלטתי לקרוא ולחקור קצת בעניין האוזניות ובין היתר קראתי דעות של אנשים שקנו אותם, בדיי הרבה מהדעות היה כתוב שאחרי ברייק-אין איכותי הן נשמעות לגמרי אחרת. למען האמר משמיעה ראשונית שמתי לב שבווליום גבוהה הממברנות מרעישות.. (יכול להיות שזה חלק מהעניין) אז אני אודה לכם אם תעזרו לי ותוכלו להגיד לי איך עושים ברייק-אין איכותי ומשובח כדי לשבח את הצליל... בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. החלטתי על ATP3. עכשיו, יש כל מיני מקומות לקנות מהם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24875 תהיתי איזה מקום הכי אמין ומומלץ? ועוד משהו.... אם אתם מכירים רמקולים טובים יותר, בסביבת המחיר של אלו, אני אשמח לשמוע על זה... לא מעניינת אותי העוצמה, וגם לא כ"כ העיצוב... חשובה לי איכות הצליל, נקיות הצליל, וטווח הצלילים. בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לכם מושג איזה חנויות מוכרות Mini Ipod 4GB בניו יורק\גירזי. ביקשתי מדודה שלי להזמין מהחניות האלה: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=370530&is=REG http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPodmini ועכשיו ראיתי בAMAZON IPOD ב 130 דולר! זה חדש משומש מה זה? הינה זה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006HTPQ2/ref=pd_luc_mri/103-0555059-7719004?%5Fencoding=UTF8&v=glance למה לעזאזל זה כזה זול?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  16. היי , אני צריך להביא מגבר , וזוג רמקולים אחוריים 9\6 לרכב. יש לי כרגע רדיו דיסק של jvc kds 6060 עם מגבר של 45X4 ומן הסתם זה לא מספיק רמקולים , חשבתי על אלה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1281296 פשוט שמעתי את ה 240 וואט שלהם , והם היו ממש חזקים , אז בטח ה 400 האלה יהיו ממש מטורפים. (אם יש הצעות חלופיות למשהו יותר איכותי בקבוצת המחיר הזאת אני אשמח) ובקשר למגברים , כאן אני לא מתכוון להשקיע יותר מידי , משהו פשוט , שיגביר , לא יותר מידי... מתלבט בין שני אלה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291945 100x4 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  17. אוקי יש לי את ה GAMETHEATER XP ויש לי עם מערכת קולנוע בייתית של MARANTZ הבעייה שלי שלא משנה עם אני מחבר בחיבור אופטי או בחיבור COX האות שהמערכת מקבל מהמחשה הוא STEREO , עכשיו אני מאוד הייתי רוצה לשמוע את הכדורים בFARCRY ן בDOOM3 עוברים לי מעל לראש אבל אני לא יכול!!! שזה ממש מתסכל, מישהו יכול לתת לי טיפ איך להפעיל את זה כך שהאות יעבור נקי ב AC3 או SURROUND מלא. או לפחות לתת לי כיוון לכרטיס שיעשה את העבודה בצורה יותר יעילה ממה ש HERCULES עושה?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by Cyron,

רציתי לדעת האם קיימים בארץ מכשירי DVD קוראי DIVX במחיר סביר (500-700) שמסוגלים לקרוא קובץ כתוביות שמצורף בדיסק (לא מוטבע) ?

19. טוב כמו שהכותרת אומרת והתקציב שלי הוא בין 450-500 שקל שזה נראה לי מחיר מכובד לאוזניות ;D

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by yair23,

אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון וראיתי שיש כמה סוגים ובכמה מחירים ... לדוגמא : Genius Microphone HS-04A HeadPhones ב90 ש"ח ולעומתו : Logitech Stereo 20 USB Headset ב250 ש"ח מה ההבדל ביניהם חוץ מהחברה ? האוזניות של לוג'יטק זה כמעט כבר כמו רמקולים ...

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  21. המכשיר הזה כמה צריך בערך לעלות? 200-300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  22. שלום שלום יש לי בעיה כאשר בערך כ-80 אחוז מהשירים באנגלית על המחשב שלי (300+ שירים),נכתבים הפוך זאת אומרת מימין לשמאל... דוגמא: Eminem-rock city אז מופיע לי ytiC kcoR מה עושים? אני לא יכול להעביר שירים למכשיר אמ פי 3 שלי (creative zen touch) כי כל השירים כתובים הפוך..זאת בעיה לא רק על המכשיר אלא גם במחשב מה עושים? זה יכול להיות קשור לתוכנת שמיעה כמו winamp?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by ward,

אני רוצה קובץ MP3 שעובד ב 5.1 או 6.1 ערוצים שאצרוב על דיסק ואנגן אותו על מערכת מבוססת 6.1 כי אני רוצה לבדוק כי באמת ההתקנה בוצעה בהצלחה והיא מזהה את ה 6 ערוצצים כל אחד בנפרד תודהה רבה ? דרך אגב : זה המקום המתאים להודעה הזו ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. היום גיליתי שהכרטיס קול שלי CREATIVE SB LIVE! VALUE עושה בעיות עם המחשב, כנראה נדפק, חיברתי אליו מגבר STEREO, ושמעו מצויין. אחרי שהוצאתי אותו מהמחשב כי הוא נדפק, הפעלתי את הכרטיס קול ONBOARD AC'97 ושמתי לב ששומעים אותו דבר בדיוק, אין הבדלי איכותי בסטריאו בכל זאת. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין הכרטיסים, והאם בסטריאו אני לא אראה הבדל בכלל?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.