אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
נדמה לי שזה ה-MEGAWORKS... אבל אני רוצה להיות בטוח ולמצוא את המערכת שמתחרה ב-Z-5500... כי המחיר שלה הוא לא ייאמן בארץ... אה ועוד משהו- אני מתכוון למערכת 5.1 ערוצים (שלא תזרקו את ה-7.1 החזקים של קרייאטיב שעולים באותו סדר גודל)... אני מדבר על מערכת בסביבות ה-2000 ש"ח... ואני לא יודע אם זה ה-MEGAWORKS שיש לה את אותו הספק כמו ה-LOGITECH... או שזה המערכת החדשה שעשתה "עלייה לארץ" שזאת ה-GIGAWORKS.... תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על כרטיס סאונד הטוב ביותר באזור ה1,000 שח. הכרטיס יהיה מחובר למחשב HTPC עם כרטיס מסך GTX580 ומגבר בינהם (Denon 1912) תודה!
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
צריך המלצה למערכת 2.1 ממש טובה, שתשמש גם למחשב וגם למוזיקה\סרטים (בסלון) התקציב שלי הוא דיי גדול- אז אין בעיה עם זה תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן ATP3 ושמתי לב שכאשר אני מפעיל את הרמקולים בלי להפעיל מוסיקה במחשב ואני מגביר טיפה אז יש הרבה מאד רעשים. למי שיש Atp3 , גם לכם יש את זה?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רציתי להבין האם יש איזה שהוא תקן של אוזניות לסלולארי, הכוונה לאוזניות עם 4 מגעים במקום שלושה - מה שמוסיף מיקרופון + שליטה על ווליום והעברת שירים. אני מניח שIphone עובדים בנפרד אבל האם יש משהו שמתאים לסמסונג גלקסי SII - האם זה יתאים גם לאנדרואידים אחרים? בנוסף אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאמו לסמסונג ויכללו שליטה במוזיקה במחיר של כ100-150$
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב אחרי ששיגעתי אתכם למשך שבועיים (או יותר ;D), החלטתי לקנות נגן פלאש סופית. ממה שראיתי, לחבר אחד שלי יש נגן פלאש פשוט ועובד לו בסדר גמור מנובמבר 04. (הוא לא רץ איתו) מצד שני, אחד אחר שרץ עם הפלאשים שלו, נדפקו לו והוא החליף מספר פעמים. קיבלתי מבצע על נגן LENCO ב500 שקל - ג'יגה פלאש..נשמע סביר במיוחד בגלל שזו לא חברה ג'נרית, אלא ידועה במוצריה בתחום האלקטרוניקה. למה בעצם להשקיע 1000 בנגן פלאש אם יש אפשרות קנייה ב500? אשמח לשמוע הסברים ונימוקים. איך אני יכול להיות בטוח שמשהו שאני אקנה ב1000 לא יתקלקל כמו הזולים? (נגיד IRIVER) - כולם מיוצרים בסין גם ככה! - מהסקר שוק שערכתי, הצרכן הישראלי הממוצע מסתפק בזולים וגם כמה אנשים ששאלתי אמרו לי שאם אני קונה פלאש עדיף לקנות אחד פשוט…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון וראיתי שיש כמה סוגים ובכמה מחירים ... לדוגמא : Genius Microphone HS-04A HeadPhones ב90 ש"ח ולעומתו : Logitech Stereo 20 USB Headset ב250 ש"ח מה ההבדל ביניהם חוץ מהחברה ? האוזניות של לוג'יטק זה כמעט כבר כמו רמקולים ...
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
או אולי את שניהם...? ..כמובן אחרי העדכון לעברית... תודה. AAAAAA32
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של מארנץ וsubwoofer של sonab ואני שמעתי מהרבה אנשים שאם מחברים את הסאב לרסיבר אז נוצרת התנגשות בין הcrossover של הרסיבר crossover של הסאב ובכך זה מסרס את הצלילים הנמוכים ,הבעיה היא שאני לא יודע איך לכבות את הcrossover של הסאב ובינתיים מה שעשיתי זה גם גרוע וזה לחבר את הרמקולים הקדמיים הגדולים דרך הסאב ואת הסאב לחבר לחיבור של הרמקולים הקיימים ברסיבר. אז האם יש דרך לבטל את הcrossover של הסאב?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המערכת שלי: 4 רמקולים->4 באסים,שתי טוויטרים,4 רמקולים רגילים,מחוברים לרסיבר של AIWA(בן 10 משהו כזה...),אם היא משנה... אני שומע משום מה רק מצד אחד,כשהכל מכוון בבאלנס,כולל דרך הרסיבר(מצד שמאל לא שומעים כ ל ו ם) מה עושים?...
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות, החלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל. אבל, חשוב לי מאוד (כמו לרוב האנשים) להוריד את המחיר למינימום. מישהו יכול להמליץ לי על המחיר הנמוך ביותר שבו ניתן להשיג את המכשיר הזה (חדש, לא משומש)? לא מזאפ, כי שם כבר בדקתי... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז ככה אני חיברתי הכל טוב ובבדיקה של קריאייטיב אני שומע שהוא משתמש בסטר...אבל שאני רואה סרט בהוא ב6 ערוצים אני לא שומע מהסנטר... חיפשתי חלקים של דיבור וחלקים בלי...מה זה יכול להיות?...קודק שצריך להוסיף??
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני יכול למצוא את האוזניות האלו בארץ ???
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר פתחתי בעבר דיון בנושא הרכישה הזו, אך טרם רכשתי את הטלוויזיה שלגביה התייעצתי. מצד שני המצב בשוק השתנה בצורה ניכרת, ולכן החלטתי להתייעץ שוב. אני מעוניין בטלוויזיה "37 (לא יותר מזה) באיזור ה-5000-5500 ש"ח. אני יודע שכנראה שעדיף לקחת טלוויזיה גדולה יותר, אבל אין לי איפה למקם טלוויזיה גדולה יותר. מספר דגמים ששמתי עליהם עין בתקציב הזה: Sharp LC37D65 LG 37LH70 Philips 37PFL5603 (מהדור הקודם, אבל אני לא יודע מתי ה-5604 אמורה להגיע לארץ וכמה היא תעלה). הדגש כאן הוא על איכות תמונה ולכן אני הולך על FHD, מכיוון שהיצרניות לא משקיעות בייצור של דגמי HDR ברמה גבוהה. הייעוד של המסך הוא בעיקר חיבור למחשב, ואולי מתישהו איזושהי קונסולה. אודה על עזרתכם בבחירת הדגם הטוב ביותר ב…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
השאלה בראש ההודעה מקווה שמישהו יידע.. בכל מקרה אני רוצה שהאקוליזר יתן לי אופציות יותר נרחבות תודה!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות DVD אשר ישמש לראיית סרטים ולשמיעת מוסיקה. המכשיר צריך להיות איכותי עם דגש על איכות הסאונד לצורך שמיעת מוסיקה. התקציב הוא 1000 שקל עם אפשרות לחריגה קטנה לצורך מוצר ספציפי אשר שווה את ההפרש.. תודה רבה ניר
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
שמעו התייעצתי איתכם פה בקשר לרמקולים X530 ולבסוף קניתי אותם עכשיו בעיה אחת רק שניים מנגנים ולפי מה שהבנתי זה לא בעיה ברמקולים אלא צריך איזה תוכנה או משהו כדי לסדר שכל ה-5 יעבדו אם מישהו יכול לעזו לי... בתודה מראש....עידו
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיוידי שקורא תפורמטים DIVX XVID (לא יודע מה ההבדל ביניהם אם יש הבדל בכלל ???) אם תוכלו להסביר ולהמליץ על כמה שטובים ולא עושים בעיות ולא יותר מדי יקרים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם גם הפלזמות והLCD כיום משתמשים בPAL ו NTSC ועוד שאלה אם אני אביא טלוויזיה מארה"ב) האם תהיה לי בעיה איתה בארץ מבחינת אזורי שידור
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אממ אני מעוניין לקנות נגן mp3 עכשיו אני מתלבט בין הiRiver H340 לבין הiAudio X5 אממ אשמח אם תעזרו לי לבחור ועוד שאלה נוספתאממ אני רוצה לקנות את הנגננים בארה"ב האם זה משנה משהו בנוגע לקידוד וכאלה?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הדגם הנ"ל של החברה האלמונית (לפחות לסחבק) הוא זול ביותר ביחס למתחריו (Kiss, Xoro ושות'), אך לפי המפרט הוא מבטיח לא פחות. השאלה שלי היא האם הוא גם מקיים את מה שהוא מבטיח והאם, באופן כללי, נגני ה - Divx הקיימים כיום בשוק הישראלי בשלים מספיק. אז השאלות שלי ככה: (לגבי הדגם הספיציפי הזה ובכלל): - האם הוא קורא גם כתוביות עבריות בהצלחה (את כול הפורמטים הנפוצים [sub,srt,txt], סימני פיסוק כמו שצריך וכ"ו) ? - האם נוצרות בעיות קודאקים שלא נפתרות בקלות (האם עידכון הוא עניין אינטגרלי ופשוט והאם הוא תלוי בזמינות התוכנה ע"י החברה [כמו דרייברים] ) ? - החיבור והממשק בין הטלוויזיה והרסיבר קלים ? אם יש לכם הערות נוספות, אני אקבלן בשמחה. בתודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם, חזרתי היום מהקלטות (לא מקצועיות אני נחפז להוסיף) ואנחנו רוצים לערוך כמה קטעים. עד עכשיו, השתמשנו בתוכנה שבאה עם תוכנת הצריבה Nero, אבל מה שאני מנסה לעשות, דורש דיוק של מאית השנייה (או שזה יוצא לי שיש חצי מילה פעמיים). אז עכשיו, אני מחפש תוכנה מתאימה, שתאפשר לי להעתיק ולמחוק קטעים, על בסיס של מאיות השנייה. מקווה שתוכלו לעזור לי, בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ראיתי הרבה המלצות וחשבתי לרשום פה הודעה, אולי יצא סוג חדש אני יודע.... מערכת 2.1 למחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה, שיהיו רמקולים עוצמתיים ואיכותיים , תקציב עד 900 ש"ח...
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-