אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש כרטיס עם יציאה קואקסאלית\אופטית במחיר שווה לכל נפש ? מצידי שיהיה לו רק יציאה אחת... תודה.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם פיצול יציאת הקול מהמחשב לשתי מערכות שונות X210 +מגבר ורמקולים יכול לפגוע באיזשהוא חלק בדומה לפיצול USB ללא מתן מתח נוסף,כלומר אות סטריאו אחד לשתי מערכות שונות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה של abit NF7-LS עם suondstorm(?). אני מחפש רמקולים טובים (עד כמה שאפשר) לשמיעת מוסיקה קלאסית (לא צריך בס) בסביבות 300 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שאני רואה תפרטים של הסרט (החוקי) שהורדתי כתוב שם AC3 1)מה זה אומר? 2)בכמה רמקולים זה תומך? שאלה שניה ייש לי סרט ב AC3 ואני רוצה שתיהיה לו תמיכה במערכת של 5.1 איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב שהתחילה קודם. כשאני שומע מוזיקה למשל הסאונד נהיה איטי וצרוד מוזר כזה, אבל זה בעיקר קורה כשהמחשב חושב הרבה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיימים בארץ מכשירי DVD קוראי DIVX במחיר סביר (500-700) שמסוגלים לקרוא קובץ כתוביות שמצורף בדיסק (לא מוטבע) ?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של ריאלטק ודריוור שלהם. הדריוור כל הזמן מקפיץ הודעה שאומרת you just plugged a device into the audio jack וגם you just unplugged a device into the audio jack וזה כאשר האוזניות מחוברת! זה פשוט כל כמה שניות מקפיץ או את ההודעה הראשונה או את ההודעה השניה. ניסיתי לבחור באפשרות disable front panel jack detection אבל זה לא עוזר. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
KSP הורידו אותם מהאתר משום מה... יש חנויות נוספות באיזור ת"א שמומלץ לקנות מהן?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום רב אני עומד לרכוש רמקולים ותקציבי עומד על 2000-2500 אי יודע שהתקציב בעיתי מאוד אבל אין באפשרותי לעלות אותו המערכת קולנוע תחובר לטלווזיה שהיה טלווזיה LCD LED 42 אני רוצה להרגיש הבדל מהרמקולים של הטלווזיה אני בעיקר שומע מוזקיה היפ הופ מזרחי טרנסים שירים ישראלים משחק במשחקי פעולה ואקשן רואה סרטי הרפתקות כמו שוודדי הקרבים סרטי פעולה כמו חטיפה ברכת תחתית 123 סרטים מדע בדיוני כמו מלחמת הכוכבים אני יחבר גם תמערכת לאקס בוקס 360 ולWII עכשיו אלו המערכות שאני מתלבט בניהם: מערכת 5.1 עם דוודי מגבר ביחדה אחת Panasonic SCPT560 מחיר 2000 שקל עוחמד ממש בתקציב LG HT964PZ מחיר 2400-2800 זה ממש הגבול שלי …
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
DVD לסלון....נמאס להעביר את המחשב כל פעם שרוצים לראות סרט איכותי :-\ וגם יש כמה DVD ששוכבים ללא תועלת. אפשרי עד 750...אבל לא לסטות יותר מידי, ממולץ כמה שפחות :-X יהיה מחובר לטלויזיה 29'' Flat 100Hz בסלון. מקווה שיהיה מחובר דרך ה-Component - שזה 3 כבלים של הצבעים ??? : כי יש כניסה כזאת ב-TV ושמעתי שהיא איכותית. שאלה - האם איכות המוצר תהיה שונה בין אם אני אקנה משהו זול שקורא divx וכל השטויות למיניהם, לבין משהו איכותי כגון Pioneer ? ??? מה ההבדל ביניהם? האם רק איכות הבנייה? במקודדים וכל זה (אין לי ידע בכל הדברים האלה) ? בתווח של שנתיים לא תהיה השקעה במערכת סאונד מתקדמת. אשמח לתגובות, הצעות Chevy.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המשפחה שלי רוצה שאני אעביר למחשב יעני למדיה דיגיטלית את כל סרטי הוידאו הביתיים שיש לנו על קלטות ועל קלטות קטנות של מצלמה אילו חומרות ותוכנות אני צריך בשביל זה? איך אני משתמש בהן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כשאני מחבר אוזניות, לא משנה איזה - רק אוזניות, לא רמקולים, יש ציפצוץ גבוה ומעצבן בטירוף! למשהו יש מושג איך לתקן את זה????
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי לכולם! מהו מכשיר הDVD הכי משתלם,איכותי,מדהים,וכו' ?? :jump: אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על כרטיס סאונד הטוב ביותר באזור ה1,000 שח. הכרטיס יהיה מחובר למחשב HTPC עם כרטיס מסך GTX580 ומגבר בינהם (Denon 1912) תודה!
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן אני צריך כרטיס קול עם יציאת S/PDIF 300-500 שקל, עדיף 300
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אוקיי אז פתחתי את הדיון בפורום אודיו זה מכיוון שאני בטוח שהבעיה היא לא בלוח אם שלי . אז כמו שכתוב בכותרת : לוח אם של אינטל. DP965LT . יש תמיכה ב5.1 . פרטים כאן יש לי רסיבר של KENWOOD . 5 רמקולים + סאב מחוברים אליו. לא בחיבור דיגיטלי, אלא בחיבור "הישן" (לא יודע איך זה נקרא.. כבל עם נחושת [אני משער לעצמי] ) . משחקים, מוזיקה, סרטים - בהכל שומעים מחמשת הרמקולים+סאב. אבל כאשר אני מסמן במשחק כלשהוא את האפשרות WDM 5.1 לדוגמה, אז אני שומע בכל הרמקולים, אבל באחוריים לדוגמא אני שומע ממש ממש חלש (שאי אפשר להבחין בצליל אלא אם מצמידים אוזן לרמקול) ובסנטר כנ"ל. אם אני מבטל את האפשרות של ה5.1 , אני שומע בכל הרמקולים, אותו דבר, את אותם הצלילים ללא "ניתוב" של הצלילים . ה…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שלי 37 אינץ' hd ready כדי שאני יוכל לצפות בה במקום במחשב באיכות מקסימלית. בנוסף רציתי לדעת כמה יעלה לי אותו כרטיס ושאני יוכל להקליט מהטלויזיה למחשב לקובץ וידאו נורמלי... ככה שאני יוכל להמיר קלטות וידאו? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האתר THINK SECRET (שכרגע נמצא בתביעה משפטית ע"י APPLE בגלל כל הדברים החסויים שהוא מפרסם), מפרסם פרטים חדשים על המשל ה IPOD: ה IPOD MINI החדש, יכיל דיסק חדש (כנראה 5GB אבל יתכן שיגיע במספר גדלים), יהיה אותו גודל, אבל יתכן שיגיע בצבעים נוספים.. הוא יצא לשוק בתחילת Q2 2005.. ה IPOD 5G, הדור הבא של נגן הדגל, יהיה בצבע שונה מהלבן הרגיל (צבא יותר מתכתי כמו ה MAC MINI), ויצא גם בדגמים של 80GB, ודגם של 40GB קטן יותר מהדגמים של דור רביעי... הנגן יצא אחרי Q3 2005... http://www.thinksecret.com/news/0501briefly2.html אין פה יותר מדי פרטים מרעישים, אבל לאתר הזה יש יכולת ניבוי די טובה לגבי מה ש APPLE מתכננים... כנראה שהם ימשיכו להוציא נגן יחסית מוגבל מבחינת אפשרויות, והתוספות יעלו יותר…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטים מסוג MKV ואחרים יש בעיה שחלק מהסאונד כמו דיבורים חלש אבל ביריות ופיצוצים הסאונד מתגבר מאוד. בפורמט DVD זה לא קורה, כנראה שמסדרים במקור את הסאונד. האם יש דרך לנרמל את הסאונד כך שישמע אחיד? קול ותמונה עוברים אצלי מהמחשב דרך HDMI לטלויזיה, אני משתמש ב-BS.Player
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של מארנץ וsubwoofer של sonab ואני שמעתי מהרבה אנשים שאם מחברים את הסאב לרסיבר אז נוצרת התנגשות בין הcrossover של הרסיבר crossover של הסאב ובכך זה מסרס את הצלילים הנמוכים ,הבעיה היא שאני לא יודע איך לכבות את הcrossover של הסאב ובינתיים מה שעשיתי זה גם גרוע וזה לחבר את הרמקולים הקדמיים הגדולים דרך הסאב ואת הסאב לחבר לחיבור של הרמקולים הקיימים ברסיבר. אז האם יש דרך לבטל את הcrossover של הסאב?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חשבתי על הHD201. האם הן נוחות? מה לגבי הEH150? כרגע אני עם הmdr-xd100 והם מאד נוחות, אבל אני צריך למחשב אחר. חשוב לי שלא יהיה יותר מדי באס.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על שילוב של הכרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 עם האוזניות Sennheiser HD485 ? השימוש הוא בעיקר לסרטים,מוזיקה וקצת משחקים..
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
אהלן כולם ! בבעלותי מגבר ישן של NAD ואני מעוניין להתאים לו זוג חברים חדש. מישהו יכול להמליץ לי על זוג רמקולים אמין, טוב ואיכותי שיוכל להפיק את המיטב מהמגבר שלי !? ועוד שאלה : יש לי מאחורה מתג של Soft Clipping מה זה עושה ?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-