עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Inzagi,

מה דעתכם עליהן? איך שומעים בהן? מוכר באחת החנויות אמר לי שהן המחליפות של K324P אבל מבדיקה באינטרנט הבנתי שהן לא המחליפות שלהן ושהן הרבה פחות טובות. אותו כנ"ל על דגם K330 שגם בו אומרים ששומעים לא משהו. יש לי נגן COWON D2, שווה להשקיע בK321? אם לא, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג K324?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. אולי מישהו יודע מאיזה מצלמות אפשר להעביר תמונות לנגן כי אני רוצה לקנות אותו ומצלמה אבל אני לא יודע איזו מצלמה לקנות כדי שתתאים

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן אני צריך כרטיס קול עם יציאת S/PDIF 300-500 שקל, עדיף 300

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by Access Denied,

מה אתם חושבים על ה"דבר" הזה ב-KSP: ?Vosonic 40GB MP3 + Reader? Model VP3310 X'S-DRIVE PRO STORAGE DEVICE WITH BLUE BACKLIGHT LCD + MP3 PLAYER Supports major types of memory cards Compact Flash Card type I/type II (CF) IBM MicroDrive SmartMedia Card (SM) Memory Stickо (MS), Memory Stick Pro (MS Pro) Secure Digital Card (SD) MultiMediaCard (MMC) LCD Blue-backlight LCD displays working status (no picture preview) Hard Disk Supports data transmission from memory card(s) to built-in 2.5 Hard drive. Backup all kinds of files as the 2.5" external HDD, USB card reader/ writer DC Power Internal Power: Li-ion rechargeable battery 3.6V x 2(720mA) External Power:…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by Titan7777,

היי חברים, חשבתי ללכת על הUltrasone Pro 900i. האם זה מספיק שדרוג בשביל להחליף את ה780? השימושים שלי הם לרוב משחקי FPS, סרטים\סדרות ומוזיקה מכל הסוגים. האם אני חייב מגבר אוזניות בשבילם? ואם כן, זה בסדר לחבר אותם ישירות למגבר Denon AVR-X550BT שהמחשב מחובר אליו ישירות עם HDMI? אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by yair23,

אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון וראיתי שיש כמה סוגים ובכמה מחירים ... לדוגמא : Genius Microphone HS-04A HeadPhones ב90 ש"ח ולעומתו : Logitech Stereo 20 USB Headset ב250 ש"ח מה ההבדל ביניהם חוץ מהחברה ? האוזניות של לוג'יטק זה כמעט כבר כמו רמקולים ...

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  7. מרחק תצוגה 3-3.5 מטר. מה אתם אומרים? (גודל, LCD/Plazma..) תודה! נ.ב משיטוט בפורום הבנתי שהרוב פה מבינים יותר בתחום האודיו מאשר בתחום הטלויזיות, חבל שתחום הטלויזיות לא מאוחד עם פורום מסכי מחשב, נראה לי שם אנשים יותר מבינים בתחום זה. (לא מנסה לזלז בכם חס וחלילה פשוט עברתי כמה עמודים קדימה וראיתי שאצל הבודדים שכן שאלו על מסכי טלויזיה יש 0 תגובות)

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  8. טוב שלום חברה .. צריך פה עזרה , אני מחפש טלויזיה לחדר .. כיום יש שמה Lcd מעפנה 26" וזה פיצי לי זה נראה כמו פשוט תמונה על הקיר ולא נוח לראות הגודל שאני מחפש הוא 42" עכשיו השאלה מה עדיף לי Lcd / פלאזמה ... אשמח לדעת יותר על ההבדלים בינהם ומה ההיתרונות והחסרונות שיש לכל אחד .. שימושים סרטים / xbox וכ"ו בנוסף אני ירצה לדעת מה אני צריך לחפש בlcd/פלאזמה שאני הולך לבחור אחת.. אבל הפעם [להבדיל מהlcd שברשותי עכשיו] אני מחפש מותג מוביל ומוכר ... ושוב דגש על איכות צפייה ותמונה .. דרך הגב פוסם היום בעיתון פלאזמה של toshiba 42" במקום " 10580 " ב 4245 ... לא נתנו מפרט שלה ומחיר נראה לי מוזר מה אתם אומרים על כל המצבעים האלה שמפרסמים בעיתונים כל שני וחמישי ... מצטער על כמות השאלות ומי…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by Access Denied,

חבר של ההורים שלי יכול לשלוח לי את האוזניות שאני קונה לארץ.. אני צריך שתעזרו לי לבחור אילו אוזניות עדיפות.. התקציב בגדול כרגע הוא 40 דולר.. חשבתי על משהו בסגנון של: The iPod In-Ear Headphones שעולות 40 דולר Sony MDREX81LP/W שעולות 32 דולר Sony MDR-EX71WK שעולות 32 דולר מה עדיף לקנות?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  10. האם האוזניות יותר טובות מ GRADO SR60?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by benp87,

מה אתם אומרים על שילוב של הכרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 עם האוזניות Sennheiser HD485 ? השימוש הוא בעיקר לסרטים,מוזיקה וקצת משחקים..

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. Started by lazy,

שלום. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב עם התמורה הטובה ביותר שניתן להשיג במחיר הנמוך ביותר כמובן ;D. האפשרויות שאותן בדקתי (לא בעצמי פיזית, אלא ע"י קריאת ביקורות) הן: Creative sbs370 שהם ממש זולים (162 ש"ח) וזה קצת מחשיד, אבל דווקא קראתי עליהם ביקורות טובות. logitech x230 שגם עליהם קראתי ביקורות טובות (274 ש"ח. מחיר סביר הייתי אומרת). altec lansing ATP3 שקראתי כמובן הרבה ביקורות טובות אבל בפורום מישהו אמר שהבאס שלהם לא טוב?? (355 ש"ח) JBL creature 2.1 שעליהם קראתי כמה ביקורות טובות, אבל לא הרבה כמו על האלטק. הן עולות 409 ש"ח. אם מלבד אלה אתם מכירים רמקולים איכותיים עד 400 שקל, אשמח לשמוע גם עליהם. השימוש העיקרי יהיה מוזיקה, אבל לפעמים גם משחקים וסרטים. היה יכול לה…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by nir.barak,

אני שוקל לקנות את הנגן הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1832436512.htm ואני צריך שתגידו לי האם הוא טוב? והאם שווה לי לקנות אותו....? או משהו אחר? ד"א יש לי תקציב של 2000 שקל....

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by Noam0101,

שלום לכולם. כבר פתחתי בעבר דיון בנושא הרכישה הזו, אך טרם רכשתי את הטלוויזיה שלגביה התייעצתי. מצד שני המצב בשוק השתנה בצורה ניכרת, ולכן החלטתי להתייעץ שוב. אני מעוניין בטלוויזיה "37 (לא יותר מזה) באיזור ה-5000-5500 ש"ח. אני יודע שכנראה שעדיף לקחת טלוויזיה גדולה יותר, אבל אין לי איפה למקם טלוויזיה גדולה יותר. מספר דגמים ששמתי עליהם עין בתקציב הזה: Sharp LC37D65 LG 37LH70 Philips 37PFL5603 (מהדור הקודם, אבל אני לא יודע מתי ה-5604 אמורה להגיע לארץ וכמה היא תעלה). הדגש כאן הוא על איכות תמונה ולכן אני הולך על FHD, מכיוון שהיצרניות לא משקיעות בייצור של דגמי HDR ברמה גבוהה. הייעוד של המסך הוא בעיקר חיבור למחשב, ואולי מתישהו איזושהי קונסולה. אודה על עזרתכם בבחירת הדגם הטוב ביותר ב…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by amirfefer,

שלום, קניתי את ה-X5 20 GB מבאג P: כרגע אני מטעין את המכשיר דרך החשמל, על המסך כתוב Charging, אמנם תאורת המסך נשארת דלוקה ולא נכבית לאחר זמן מה. זה אמור להיות כך? זה לא מזיק למסך?

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by idoodi,

יש לי מחשב נייד ואני רוצה להשתמש בסקייפ עכשיו יש לי רק חיבור אחד ויש לידו ציור גם של מיקרופון וגם של אוזניות.. כשאני מחבר מיקרופון הוא מפסיק את הסאונד במחשב כי הוא חושב שחיברתי אוזניות.. אז אני כאילו לא יכול לחבר מיקרופון ולשמוע מהרמקולים של המחשבץץ דרך אגב כשאני מחבר אוזניות אז הם פועלות אבל כשאני מחבר לא משנה מה לחיבור הזה הסאונד במחשב נפסק.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by RoyShefy,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5086326&type=1&product=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5034570&type=1&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed תנו חוות דעת מפורטת בבקשה זה מאוד חשוב

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  18. טוב אני לא יודע אם פרסמו את זה קודם (בדקתי ומצאתי רק דברים לא רשמיים). אני לא חושב שמדובר בחדשות טריות, אבל עדיין אני מכיר המון אנשים שלא נהנים מה-X-Fi שלהם בגלל תמיכה בויסטה. ניגש לעניין, אני מניח ששמעתם כבר על ה-Leaked version, או YouPAX וכל זה (אני כבר התבלבלתי) אבל עכשיו מדובר על Official version ש-Creative מפיצים... (קיימים הבדלים מינורים בין ה-leaked ל-official) מי שלא יודע, Creative שולחים דיסק רשמי עם כל התוכנות ל-Vista, בתשלום, רק באירופה בינתיים: http://uk.europe.creative.com/shop/product.asp?category=7&subcategory=0&product=1485 כמובן שאותנו זה לא מעניין כי אפשר להוריד אותו ממשהו שכבר רכש את הדיסק והעלה בביטורנט ו-rapidshare: (הדיסק חינמי, התשלום הוא …

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

מה ה encoder הכי טוב ל ogg and mp3 files ? על מה הייתם ממליצים , חיפשתי אבל לא מצאתי .... וגם לא יודע למה ה encoder של nero לא רואה את ה שירים שעל הדיסק.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. אח שלי נוסע לחו"ל . אני צריך המלצה לאוזניות עד 400 שקל מהדיוטי פרי בארץ. לא משנה איזה מבנה אבל העיקר שיהיו נוחות. השימושים הם שמיעת מוזיקה באייפוד. (ומן הסתם לא ג'נריות) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by benboom,

יש לי דיוידי מסוג פרוסאונד 9000SP ויש לו 2 כניסות למיקרופונים, אבל אני מחבר מיקרופון {תקין בטוח} והוא לא עובד! {כמובן שניסיתי לשחק עם הווליום} וגם ניסיתי להכנס לתפריט ולהפעיל שם את מצב הקריוקי. מישהו יודע מה עושים? איך אפשר ליגרום למיקרופון לעבוד? {מצורפות תמונות של המכשיר ותמונות מהתפריט}

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by ward,

אני רוצה קובץ MP3 שעובד ב 5.1 או 6.1 ערוצים שאצרוב על דיסק ואנגן אותו על מערכת מבוססת 6.1 כי אני רוצה לבדוק כי באמת ההתקנה בוצעה בהצלחה והיא מזהה את ה 6 ערוצצים כל אחד בנפרד תודהה רבה ? דרך אגב : זה המקום המתאים להודעה הזו ?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. החלטתי על ATP3. עכשיו, יש כל מיני מקומות לקנות מהם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24875 תהיתי איזה מקום הכי אמין ומומלץ? ועוד משהו.... אם אתם מכירים רמקולים טובים יותר, בסביבת המחיר של אלו, אני אשמח לשמוע על זה... לא מעניינת אותי העוצמה, וגם לא כ"כ העיצוב... חשובה לי איכות הצליל, נקיות הצליל, וטווח הצלילים. בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by tavor21,

רציתי לדעת מה יותר טוב ולמה <??? הDVD כאשר הוא מקודד ומעובד לAC3 ןMPEG2 או דיסק DIVX שהוכנס לDVD קורא DIVX והדיסק DIVX הודר מהאינטרנט ויש לו איכות קול AC3 איזה מהם יראה יותר טוב וישמע במערכת קולנוע ביתי ?<??? היום הראו לי והשמיעו לי דיסק צרוב DIVX ואיכות הקול מדהימה ?? מה כדיי יותר לעשות ??

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by yanro,

שלום רב, אני עומד לקנות סט רמקולים של וורפידל diamond 8: קידמיים- 8.4, אחוריים- 8.1 וסנטר- 8. בנוסף לזה מגבר YAMAHA RXV800. כל זה ביד שנייה ב- 3300 שקל. איך נשמע? האם כדי לוותר על הרסיבר ולחפש אחד חדש יותר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.