אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חבר של ההורים שלי יכול לשלוח לי את האוזניות שאני קונה לארץ.. אני צריך שתעזרו לי לבחור אילו אוזניות עדיפות.. התקציב בגדול כרגע הוא 40 דולר.. חשבתי על משהו בסגנון של: The iPod In-Ear Headphones שעולות 40 דולר Sony MDREX81LP/W שעולות 32 דולר Sony MDR-EX71WK שעולות 32 דולר מה עדיף לקנות?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5086326&type=1&product=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5034570&type=1&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed תנו חוות דעת מפורטת בבקשה זה מאוד חשוב
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הנגן הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1832436512.htm ואני צריך שתגידו לי האם הוא טוב? והאם שווה לי לקנות אותו....? או משהו אחר? ד"א יש לי תקציב של 2000 שקל....
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השאלה נמצאת בכותרת^ פשוט יש לי כרטיס קול אונבורד עם 3 כניסות: מיקרופון, LINE IN והכניסה הרגילה. הקטע הוא שהLINE IN תפוס בידי כרטיס הטלוויזיה שלי.. לכן רציתי לדעת אם אני אצתרך לקנות כרטיס קול חדש בשביל לחבר את ATP3 שהזמנתי.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הדגם הנ"ל של החברה האלמונית (לפחות לסחבק) הוא זול ביותר ביחס למתחריו (Kiss, Xoro ושות'), אך לפי המפרט הוא מבטיח לא פחות. השאלה שלי היא האם הוא גם מקיים את מה שהוא מבטיח והאם, באופן כללי, נגני ה - Divx הקיימים כיום בשוק הישראלי בשלים מספיק. אז השאלות שלי ככה: (לגבי הדגם הספיציפי הזה ובכלל): - האם הוא קורא גם כתוביות עבריות בהצלחה (את כול הפורמטים הנפוצים [sub,srt,txt], סימני פיסוק כמו שצריך וכ"ו) ? - האם נוצרות בעיות קודאקים שלא נפתרות בקלות (האם עידכון הוא עניין אינטגרלי ופשוט והאם הוא תלוי בזמינות התוכנה ע"י החברה [כמו דרייברים] ) ? - החיבור והממשק בין הטלוויזיה והרסיבר קלים ? אם יש לכם הערות נוספות, אני אקבלן בשמחה. בתודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה ה encoder הכי טוב ל ogg and mp3 files ? על מה הייתם ממליצים , חיפשתי אבל לא מצאתי .... וגם לא יודע למה ה encoder של nero לא רואה את ה שירים שעל הדיסק.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
הם כתבו חמש סיבות למה לא לקנות את האיפוד והנה קישור לכתבה http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5102324-1.html?tag=cl כמו כן Dell הוציאו נגן משלהם שמשמש אלטרנטיבה מצוינת לאי פוד האומנם? כמובן שיש יתרונות ויש חיסרונות אני יתן לכם תקציר קטן מהיכולות והבעיות של הנגן ותחליתו בעצמכם אני כמעט קניתי אותו אבל אז עשיתי סקר שוק מעמיק יכולות: * בטריה שמחזיקה ל - 20 שעות נגינה רצופות!!!. * סאונד נקי ואכותי. * 0.86 מגה לשניה בהעלת קבצים מההרדיסק לנגן ביואסי 1.1 * 2.4 מגה ליואסבי 2.0. * ניתן לטעון מחדש ע"י חיבור USB לנגן. * זמן טעינה כ - 6 שעות * יש לו שלט נוח לשימוש * מיקרופון מובנה בנגן שמאפשר הקלטה של עצמך בכול מצב. החסרונות כמובן שיש * מסורבל למדי בסגנון הנומאד זן * סובל מאיבוד כוח ח…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תקציב 350 דולר...וכמה שיותר פצ'רים יותר טוב... מה מציעים אני חשבתי על ARCHOS GMINI400. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לשים רמקולים במקלחת ולחבר אותם למחשב שנמצא בחדר ליד, ואז יוצא מצב שיש ביניהם כבל של איזה 4 מטר. אני צריך שהרמקולים יהיה כמו שפחות עמוקים (מבחינת גודל, רוחב ואורך זה בסדר אבל יש בעיה עם העומק כי אין הרבה מקום). הבעיה היא שבדרך כלל הרמקולים האלה באים על כבל אודיו שמחובר אליהם ומתחבר למחשב, איך אני מאריך אותו ל4 מטר? האם זה יפגע באיכות הסאונד? איזה רמקולים אתם ממליצים בשבילי? ראיתי בZAP ונראה לי שאלה הכי התאימו לי : YSTM101 של YAMAHA וגם:Genius SP-HF 2.0 560Watt. אני יודע שהימאה נשמעים יותר טובים כי זה ימאה, אבל הג'יניוס הם 14W RMS והימאה רק 10, והאיכות פה גם ככה לא תהיה בשמיים, מה גם שהג'יניוס נראים לי יותר יפים. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן אנשים, בקצרה: אני מחפש לקנות נגן DVD/DIVX במחיר של עד 550ש"ח. יש לי אפשרות להביא את ה-LG DV9723P שנמכר בחנויות רגילות בסביבות ה-750-800ש"ח (אלא אם כן הייתה ירידה שלא שמעתי עליה)) ב-530~ש"ח בדיוטי-פרי. החסרון היחיד שלו הוא שהוא לא תומך בכתוביות בעברית, לא משהו כל-כך קריטי... אני לא פריק של איכות, אני אפילו מרוצה מאיזה DVD סיני של Prosound שקניתי לפני כמה שנים.. אבל מה שאני מחפש זה נגן שיתן לי איכות תמונה סבירה ולא יעשה בעיות עם צרובים וסרטי DIVX/XVID. עד עכשיו העדפתי את ה-LG בגלל שהוא מספק איכות תמונה טובה+, איכות סאונד טובה ולא עושה בעיות בניגון סרטים. אם למישהו יש נגן יותר טוב בסביבת המחירים הזאת אשמח לשמוע. תודה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לקחתי מאחי את הכרטיס הזה Creative EMU10K1 ויש לי את הכרטיס default של הלוח Asus p4p800 delux עכשיו השאלה שלי.. האם שווה לי לחבר את הכרטיס לוח ולהפעיל אותו ולהתשתמש בו במקום הזה של האסוס? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השאלה שלי פשוטה מאוד: מה עושה הדבר הזה? הבנתי שהוא קשור לרדיו בצורה מסוימת אבל איך? יש כבר רדיו מובנה במכשיר. תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
רכשתי רמקולים 5.1 דגם Creative Inspire T6060. חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול מובנה בלוח אם NF7. ABIT NF7 אמור להגיע עם כרטיס קול 5.1 מובנה, אבל משום מה אני שומע רק את הרמקולים הקדמים (סנטר, סאב ורמקולים אחורים לא עובדים) למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, קניתי רמקולים עם סאב CREATIVE SBS 2.1 370 ויש לי כרטיס קול CREATIVE SOUNDBLASTER LIVE VALUE שקניתי לפני 5 שנים. הצלחתי להפעיל את רמקולים עם סאב, גם הצלחתי להתחבר לטלויזיה בעזרת חיבור 2 יציאות אודיו מממיר YES לכניסה כחולה בכרטיס קול ויציאה ירוקה שייך לרמקול עם סאב. יש לי כמה שאלות: 1. כשאזנתי למוסיקה שקטה עם עוצמה בנונית-נמוכה, אחרי שעה אני מרגיש שהאוזניים שלי נסתמו כמו שמרגישים בטיסה, מה עליי לעשות כדי שלא ארגיש "סתימות". הרמקולים נמצאים בחדרי שאורכו החדר 10 מ"ר. 2. איך מגדירים "צליל נקי"? מכוון שאין לי ניסיון עם רמקולים מיוחדים עם סאב, אשמח לקבל מדריך שימוש ברמקולים עם סאב. במיוחד מקומות מתאימים לרמקולים, טיפול וניקוי רמקולים ותוכנות שליטה ברמקולים עם קטרוגיית להתא…
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חיפשתי כבר בפורומים, אבל לא מצאתי משו שעזר לי במיוחד. אני לא מבין איך עושים את כל התהליך, איזה דברים צריך, ואם צריך תוכנה או משהו בשביל זה. תודה
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איזה רמקולים אתה מציעים עד 600 ש"ח? התקציב מאפשר מערכת 5.1 איכותית או שעדיף ללכת על 2.1? תודה
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חיברתי אותה ושומעים מצוין וחזק , אבל רק משני הרמקולים האחוריים והסאב.. במוזיקה אני יודע שזה ככה אבל זה ככה גם בסרטים ובמשחקים כמו ניד פור ספיד החדש הגדרתי במשחק לסראונד ולא שומעים בכלל את הרעש של המנוע.. מהסנטר לדוגמא לא שומעים שום צליל ואני מזכיר שזה בסרטים שאמורים לשמוע מכולם וכן הגדרתי בוינדוס למערכת צליל היקפי 5.1.. אני נואש ומקווה למצוא פה מישהו שיוכל לעזור לי תודה לעוזרים נ.ב שכחתי לציין שיש לי כרטיס קול מובנה אבל שתומך ב 5.1 הלוח הוא Nforce 2 של ג'יגה בייט Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה המצב חברה? אני רוצה לקנות את המערכת x530 .. שווה לקנות אותה עכשיו ב530 שקל? או שעדיף לחכות ליציאת הx540 ? מה ההבדל בין המערכות ? וכמה החדשה תעלה? משהו יודע משהו? אני רוצה 5.1 ... ומוכן לשלם עוד 200 מעל x530 +-.. יש למשהו הצעה יותר טובה? 5.1?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב עם התמורה הטובה ביותר שניתן להשיג במחיר הנמוך ביותר כמובן ;D. האפשרויות שאותן בדקתי (לא בעצמי פיזית, אלא ע"י קריאת ביקורות) הן: Creative sbs370 שהם ממש זולים (162 ש"ח) וזה קצת מחשיד, אבל דווקא קראתי עליהם ביקורות טובות. logitech x230 שגם עליהם קראתי ביקורות טובות (274 ש"ח. מחיר סביר הייתי אומרת). altec lansing ATP3 שקראתי כמובן הרבה ביקורות טובות אבל בפורום מישהו אמר שהבאס שלהם לא טוב?? (355 ש"ח) JBL creature 2.1 שעליהם קראתי כמה ביקורות טובות, אבל לא הרבה כמו על האלטק. הן עולות 409 ש"ח. אם מלבד אלה אתם מכירים רמקולים איכותיים עד 400 שקל, אשמח לשמוע גם עליהם. השימוש העיקרי יהיה מוזיקה, אבל לפעמים גם משחקים וסרטים. היה יכול לה…
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי דיוידי מסוג פרוסאונד 9000SP ויש לו 2 כניסות למיקרופונים, אבל אני מחבר מיקרופון {תקין בטוח} והוא לא עובד! {כמובן שניסיתי לשחק עם הווליום} וגם ניסיתי להכנס לתפריט ולהפעיל שם את מצב הקריוקי. מישהו יודע מה עושים? איך אפשר ליגרום למיקרופון לעבוד? {מצורפות תמונות של המכשיר ותמונות מהתפריט}
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם העובדות שהאוזניות הן in ear והכבל לא סימטרי מפריעות לריצה עם האוזניות? אם יש פה מישהו עם נסיון בריצה עם האוזניות אשמח לשמוע את תגובתו.
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המחיר קצת חשוד לדעתי (180) אם כי כמובן שבחול המחיר הגיוני. http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1858
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. אני מחפש רמקולים חדשים למחשב עם הרכב של 2.1 התקציב שלי הוא נמוך, עד 200 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1) Microlab M-200 2) Logitech S220 האם יש למישהו מכם המלצה על אחד מהדגמים הללו ? האם יש לכם המלצה על דגם אחר במסגרת המחיר המדובר ? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, לא ממזמן הזמנתי את האוזניות ATH AD-700 מחו"ל והם כנראה יגיעו אלי עד ראש השנה רציתי לשאול על כרטיס קול בשבילהם השימושים העקריים שלי הם בעיקר משחקים ופחות מוזיקה 70% משחקים 30% מוזיקה הרבה המליצו על ASUS XONAR D1 יש עוד המלצות? התקציב הוא עד 450 ש"ח (גמיש, אבל עדיף שלא לחרוג רק אם זה ממש שווה את זה) תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-