אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום הלאפטופ שלי מחובר לתחנת עגינה שיש לה יציאת COAX (לפחות זה מה שהבנתי, זה יציאה כתומה שכתוב מעליה SPDIF) אני מחבר עם כבל רגיל בין היציאה הזאת של הלאפטופ לכניסת DIGITAL שך המגבר אבל אין סאונד... מה הפיתרון? תודה! עריכה: האם צריך כבל מיוחד בשביל להשתמש בCOAX? חשבתי שאולי צריך להפעיל מהלוח בקרה את היציאה הדיגיטלית אבל נראה לי שזה דלוק... ומה זה בדיוק התדרים האלה שכתובים בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רמקולים של altec lansing, שאני רוצה לחבר למחשב נייח ונייד, בכדי שאני אוכל לשמוע באותם הרמקולים בשני המחשבים.... אם למישהו יש עצות, זה יעזור עד מאוד...תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5086326&type=1&product=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5034570&type=1&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed תנו חוות דעת מפורטת בבקשה זה מאוד חשוב
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם פרסמו את זה קודם (בדקתי ומצאתי רק דברים לא רשמיים). אני לא חושב שמדובר בחדשות טריות, אבל עדיין אני מכיר המון אנשים שלא נהנים מה-X-Fi שלהם בגלל תמיכה בויסטה. ניגש לעניין, אני מניח ששמעתם כבר על ה-Leaked version, או YouPAX וכל זה (אני כבר התבלבלתי) אבל עכשיו מדובר על Official version ש-Creative מפיצים... (קיימים הבדלים מינורים בין ה-leaked ל-official) מי שלא יודע, Creative שולחים דיסק רשמי עם כל התוכנות ל-Vista, בתשלום, רק באירופה בינתיים: http://uk.europe.creative.com/shop/product.asp?category=7&subcategory=0&product=1485 כמובן שאותנו זה לא מעניין כי אפשר להוריד אותו ממשהו שכבר רכש את הדיסק והעלה בביטורנט ו-rapidshare: (הדיסק חינמי, התשלום הוא …
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום פירמטתי תמחשב והתקנתי מחדש ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ..? תודה
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הלן אנשים, היה לי בזמנו דגם PX100 לבנות של סנהיסר, די אהבתי אותן, אבל עניין שהיה להם חוט ל2 אזניות ואפשרות הקיפול בסוף גרמו לזה שמכרתי אותן, כי פחדתי שאני ידפוק את החוטים, מידי פעם יוצא לי לנסוע ואני צריך לשמוע משהו בדרך, ולפעמים פשוט אין לי כוח להוציא את הנייד בקבלת צלצול, אז חשבתי לעשות כזה דבר, לקנות: 1. BHS3000 של סמסונג, שניתן לחבר עליהן כל דבר בעל חיבור 3.5 2. עוד PX100 אבל הדגם החדש, איכשהו ברך לי מהעין שההבדל הוא שיש חוט יחיד ופה באמת הקיפול עושה את העבודה יותר קל, (לי היה קורה שחוט היה מסתבך בעצמו, ואם הזמן בטוח היה נקרע מאחת והאזניות) *שמעתי בזמנו גם PX200..וזה זבל גמור, הצליל לא פתוח כמו בPX100 ופשוט הבנתי מאז שאני מתחבר רק ולאזניות כפתור או קשת פתוחות, מישה…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
או פירלס משוודיה..והאם יש אתר שמראה מחירים שלהם?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות 5.1 ואני מתלבט בין שני דגמים: המדוזה פרו גיימר או הזלמן 5.1 . אני רוצה לדעת מה יותר נוח,אילו בילו ביצועים עדיפים,הן במוזיקה והן במשחקים. קראתי את הביקורת של המדוזה באתר אבל אני לא יודע כלום לגבי הזלמן. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום פירמטתי עכשיו את המחשב ואחרי הפירמוט עכשיו אני לא שומע שום קול במחשב. בטח צריך דרייבר או משהו אבל אני לא יודע איך לדעת מה כרטיס קול שלי ואיך אפשר לדעת מהו תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה ה encoder הכי טוב ל ogg and mp3 files ? על מה הייתם ממליצים , חיפשתי אבל לא מצאתי .... וגם לא יודע למה ה encoder של nero לא רואה את ה שירים שעל הדיסק.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שבהקלטה משמיע רעשים מגעילים ... שמעלים את השמע : BDA ANALOG CAPTURE שומעים רעשים מגעילים אם אני מוריד את זה לשמע נמוך בקושי שומעים את הרעשים אבל ההקלטה גם עם שמע נמוך ניסיתי לחבר את הסאונד דיגיטלית עם כבל RCA ( אדום לבן ) הרעשים פחות גדולים אבל שומעים עדיין הפרעות וזה מעצבן ניסיתי הכול להחליף כבל , מערכת מחובר AUX , ישירות בין הממיר למערכת שומעים מצויין בלי רעשים שמחברים בין הכרטיס TV לממיר יש רעשים חזקים אם אני מפסיק את הכרטיס טלויזיה ומגביר את העוצמה של הקול לא שומעים כלום אם אני מגביר את העוצמה של הכרטיס TV שומעים רעש מטורף. " עוצמה ראשית " תקין . שאני מעלה את ה BDA ANALOG CAPTURE כדי להגביר את הקול ואת עוצמת ההקלטה יש רעשים . מה אני צריך לעשות ?…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, לא ממזמן הזמנתי את האוזניות ATH AD-700 מחו"ל והם כנראה יגיעו אלי עד ראש השנה רציתי לשאול על כרטיס קול בשבילהם השימושים העקריים שלי הם בעיקר משחקים ופחות מוזיקה 70% משחקים 30% מוזיקה הרבה המליצו על ASUS XONAR D1 יש עוד המלצות? התקציב הוא עד 450 ש"ח (גמיש, אבל עדיף שלא לחרוג רק אם זה ממש שווה את זה) תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות את האוזניות AKG k26p, עכשיו השאלה היא האם הן שוות את ה 40 דולר?, והאם יש אוזניות ברמה הזאת במחיר הזה? אני מחפש אוזניות שנותנות באס חזק... http://www.brand-electronics.com/products/?product=35507
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים לחדר שלי אשר השימוש העיקרי בה הוא סרטים בתקציב שלא יעלה על 700 ש"ח לכן לאחר קריאה קצרה בפורום הבנתי שאני צריך ללכת על 5.1 { תקנו אותי אם אני טועה ...} בכל מקרה אני מתלבט בין שני הסוגי האלו Logitech X-530 { למרות שאני רואה שיצא כבר Logitech X-540 מה ההבדל בינהם ? } Creative 5.1 Speaker System Inspire T6100 כרגע המחשב שלי מחובר למערכת רגילה בעלת 2 רמקולים תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הי לא הייתי בפורום הרבה זמן אז אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה-450שח' בלי חריגות גדולות אלא אם כן יש לכם הצעה מעניינת תודה לכל מי שיעזור. נ.ב הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה וקצת סרטים תודה.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה כל הזמן מהרמקול הימני יש קולות של מין "שריפה כזו" מין קול כזה קבוע שאינו נגמר, מי שמיתעסק באודיו וודאי מבין למה אני מתכוון וגם מי שלא.. שמתי לב שהבעיה היא דווקא בחיבור (הירוק) מהלוח משום שגם שאני מכניס אוזניות\רמקולים אחרים הבעיה אותו בעיה.. ברמקול\אוזניה ימין שומעים את הקול הזה.. לעיתים אני משחק עם הכבל ואיכשהוא זה נתפס על צורה כזו שהוא לא עושה רעש, אבל לוקח הרבה זמן לתפוס ת'נקודה וזה כבר מייאש.. אין לי כרטיס קול שאינו מובנה.. יש דרך לתקן? אולי הוא לא נקי או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות אוזניות לא יקרות במיוחד אבל טובות מכל הדילים שהשגתי הכי טובים הז mx400 ב 127 שקל ו AKG k12p ב 100 שקל ....איזה מהם יותר טובות ?...כי הבנתי שהבאסים ב AKG מצויינם ו mx400 שמעתי פעם עצל חבר שהם גם סבבה ...בעקרון ..אני גר בנתניה ומעוניין לקנות בחנות למרות שחבר יכול לקנות בשבילי mx500 או 550 ב djshop ב חיפה או ב ת"א אבל אני כננרה יקנה כבר בעצמי בנתניה יש עוד איזה המלצות ?...כי מה שיש לי כרגה זה אוזניות מקורית של הנגן .. g3 של iaudio והם לא מספקות אותי ...אז או mx400 או AKG k12p או שיש עוד טובות עד 150 שקל נגיד ? או עד 200 ? ואני רוצה רק אוזניות כפתור ..לא in hear
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם wd tv שנקנה בארה"ב יתאים לשימוש בארץ? האם החיבור לחשמל יעשה בעיות. תודה
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מוסיקאי מתחיל, ומכיוון שיש לי בעיות תקציב ואין לי באמת אולפן מקצועי להקלטות, ואני משתמש באותו מחשב גם להקלטות וגם למשחקים מדי פעם וסרטים, והרבה לשמוע מוסיקה (בסראונד, אם אפשר). חשבתי על לקנות את החדשים של קראיטיב, AUDIGY2, אבל הבנתי שבהקלטה הם לא משהו, יש להם דיליי\לייטנסי\עכבה (או איך שתרצו לקרוא לזה) יחסית גדול שיפריע, מלבד הדגם היקר ביותר, שממש אין לי תקציב בשבילו. בפורומים אחרים שביררתי ממליצים בעיקר על כרטיסים שמיועדים רק להקלטה ולא ממש לדברים אחרים, אבל זה לא מוצא חן בעיני, כי אני מחפש משהו שיודע לעשות כמה שיותר דברים. אני לא מחפש את האיכות הכי גבוהה, כי אני לא הולך להפיק סינגל או דיסק שלם גם ככה, אני יותר בקטע של לעשות סקיצות, ואני רוצה לשמור על מחיר נורמלי. בס…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב כי הוא מחובר לטלויזיה וגם מוזיקיה לרוב אני ישמע דרך הרסיבר ככה שהרמקולים שאני רוצה לקנות למחשב ישמשו בעיקר לפעולה שותפת עם המחשב+משחקים ( אני לא משחק כולכך הרבה זה בעיקר תקופות). אז כמה כסף בעצם כדאי להשקיע ברמקולים חדשים? איזה דגם מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in ear טובות בשביל מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו חשבתי על: Razer Pro|Tone™ m100 AKG K324P Sennheiser CX300 Black Koss KEB20DVD Stereophone Steel Series Siberia In-Ear Headset - Black אזור ה200 זה התקציב
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הפופקורן C200 מ KSP. היות ואין לי נקודת רשת אני חייב להשתמש בפתרון wireless. אפילו אם רק לצורך העתקת הקבצים אל הדיסק שבסטרימר. לצורך כך, ב KSP המליצו לי על ה edimax EW-7206APg. בכל מקרה יש לי גם בבית compact wireless G USB Adapter, של linksys - WUSB54GC. כמובן שיש לי ראוטר אל חוטי בחדר המחשב. עכשיו, מכל החלקים הללו, איך אני גורם ל c200 שלי להיות נגיש אלחוטית? מה מכל אלו אני צריך ומה לא? תודה לכולם, יניב.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מחפש רמקולים טובים לסלון (שיתחברו למחשב) במחיר סביר... בסביבות ה1000+- ש"ח חשבתי על 5.1. יאללה חברה תמליצו לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המחשב Fujitsu Lifebook AH530-4 ואת המערכת Z 5500 של Logitech לחדר שלי. אחרי כמה בדיקות וחיפושים ראיתי שצריך כרטיס קול מתאים בשביל לנצל מערכת קולנוע ביתית כזאת. תיהיה לי בעיה לחבר את המערכת הזאת למחשב הזה? עד כמה שהבנתי צריך להשתמש במפצל שממיר את את שלושת החיבורים שיוצאים מהמערכת לחיבור 3.5 מ"מ יחיד כדי שאני יוכל לחבר אותו למחשב. שימוש במפצל כזה יכול לפגוע באיכות השמע או לסבך את ההתקנה שלה? עוד שאלת אחת: ראיתי אנשים שאמרו שעדיף לחבר אותה בחיבורים אופטיים. מישהו יכול בבקשה לפרט מזה אומר ולאן אני מחבר את הכבלים האופטיים? תודה רבה לכם על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מעוניין לקנות דוושה ואני פשוט לא מבין בזה...לא יודע מה טוב ומה לא אין לי מושג איזה חברות נחשבות טובות ואיזה דגמים נחשבים טובים אני אוהב מוזיקה בסגנון רוק\פאנק וכל מה שמסביב לאיזור הזה אני מחפש דוושה של מולטי אפקט והטווח מחירים שלי הוא באיזור של 500 שקל... כמו שאמרתי אני אוהב רוק ואת כל זה אז אני מחפש משהו שיכול לעשוה רעש נחמד אם אתם מבינים למה אני מכתוון בכל מקרה....יש למישהו להמליץ לי על דגמים מסויימים? כי אין לי מושג מאיפה להתחיל... אם אתם צריכים עוד פרטים כל שהם תגידו ואני אעשה במיטב יכולתי לספק אותם תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-