אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איך אדע כמה מהירות צריך בשביל להריץ קובץ וידאו מסוים (למשל סרט HD) ? אני רוצה להריץ אותו ושתוכנה תגיד לי כמה מהר הוא רץ וכמה הוא צריך בשביל לרוץ חלק... (מבחינת FPS או מהירות קריאת קובץ)
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לאחרונה הכרטיס קול 7.1 און בורד מזייף לי ... הוא מורח שירים לפי הפעולה שאני מבצע במחשב אם זה טוען דף בFF , אז כאילו השיר נמרח עד שנגמר לטעון (זה רציני)... חשבתי אולי זה בגלל שהכנתי יצאת SPDIF ומשהו נהרס אבל הכל יציב ותקין ... הבנתי שאם אני אקנה כרטיס קול זה גם כנראה יפתור לי תבעיה ויתן לי איכות גבוה יותר בסאונד ... המחשב מחובר ל2 רסיברים SHERWOOD 5.1 עם BOSTON , MS 8000S וDENON 1905 , סט KEF Q משהו ... האם הכרטיס : CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 במחיר של 290 ש"ח או שיש משהו בטווח שהוא משתלם יותר למערכות ... יכול לעשות לי תחיים קלים ? תודה מראש ..
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מערכת 5.1 השימוש העיקרי היה לסרטים ומעט מוזיקה(משחקים בכלל לא). התקציב שלו 300 שקל. והוא חושב לקנות את הדגם הזה, קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127587 מה אתם חושבים על המערכת הזאת,ועל רמקולים 5.1 בכלל(במחיר הזה)?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המערכת סטיראו ,שהייתה נמצאת בסלון, למחשב בחדר שלי...ויש לה שתי רמקולים ולפי מה שרשום כל רמקול הוא 100 וואט RMS , אני מרוצה מהם אבל אני רוצה להוסיף עוד רמקולים שיהייה לי סראונד ואני יוכל לשמוע מכל הכיוונים סרטים/מוסיקה/משחקים (כמו בקולנוע ) וראיתי שמוכרים רמקולים אחוריים של חברה שהיא לא כמו של המערכת שלי(ד.א זה אפשרי לחבר רמקולים לא מאותה חברה?) והRMS בהם הוא 80 וואט RMS זוג אחוריים ו100 וואט RMS הסנטר, אם אני יחבר רמקולים שהם לא באותו RMS אז זה יהייה מורגש? האם זה כדאי בכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות את האוזניות AKG k26p, עכשיו השאלה היא האם הן שוות את ה 40 דולר?, והאם יש אוזניות ברמה הזאת במחיר הזה? אני מחפש אוזניות שנותנות באס חזק... http://www.brand-electronics.com/products/?product=35507
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לקנות את השנאי הזה יחד עם המיני ושהוא לא יעשה בעיות... בחנות מציעים אותו כתוספת לאיפוד מיני אך רציתי להיות בטוח... http://www.pdastore.co.il/product.asp?Pid=ac-usb&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=17 השנאי הזה מתחבר לשקעים בישראל או לא??
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם העובדות שהאוזניות הן in ear והכבל לא סימטרי מפריעות לריצה עם האוזניות? אם יש פה מישהו עם נסיון בריצה עם האוזניות אשמח לשמוע את תגובתו.
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={BEC7684F-36CA-4C8D-B75E-ACB2C800597D}&details_type=1&itemid={A641D46F-84AE-434E-95EB-30CBCB3DB930} Tascam US-122 איך הוא? שווה את המחיר?? כלומר בלי מיקרופון. אני לחוץץ על כרטיס קול טוב ומחשב טוב
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אוזניות של SENHISER HD477 שאני עובד איתם על המחשב, לצערי הכבל שמתחבר לאוזניה הימנית נקרא (אחד מהכבלים הפנימיים בצבא אדום ניקרא ואני לא יודע להלחים וכל זה). רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות קשת אתם ממליצים לי לשימוש עיקרי של מוזיקת סטריאו , פחות משחקים, האוזניות מתחברות לכרטיס קול SUPREME FX2 שבא עם הלוח אם שלי. התקציב הוא 300-400 שקל. אני צריך משהו איכות ככל האפשר ושיהיה נוח לעבוד איתו הרבה שעות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, החלטנו להצטייד בעוד טלויזיית LCD בנוסף ל 2 הקיימות ושוב עולה השאלה איזו טלויזיה כדאי...? כרגע יש לנו טושיבה 37" מסדרה 68 ושארפ 32" מדגם SA1. אנחנו מאוד מרוצים משתיהן ועוד שארפ זה בהחלט אופציה, אבל השאלה היא אם אין משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? במיוחד בהתחשב שהשארפ היא HD READY ולא FULL. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי lcd טושיבה (דגם לא חשוב כל כך ) בלי כניסה של s video - כן אני יודע שזה מוזר אבל זה מה שיש לי. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך של נוידיה 6600. עכשיו מה שעשיתי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב זה בעזרת כבל s video שאותו חיברתי למחשב תמונה להמחשה: ואת הקצה השני שאמור להיכנס לתוך ה- lcd (רק שאין לי כניסת s video זוכרים? ) הכנסתי לתוך מתאם scart : ואת המתאם פשוט דחפתי לכניסת ה- scart שיש בטלויזיה! הכל עובד פיקס חוץ משרואים בלי צבע - רק שחור לבן. יש לציין כי הדריברים מעודכנים וניסתי את הכבל בטלויזיה אחרת ( לא lcd אז לא השתשתי במתאם scart ) ועובד עם צבע והכל מצוין! ייתכן שהמתאם scart לא מעביר צבע? יש חיה כזאת? אשמח לעזרה ממכם בתודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in ear טובות בשביל מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו חשבתי על: Razer Pro|Tone™ m100 AKG K324P Sennheiser CX300 Black Koss KEB20DVD Stereophone Steel Series Siberia In-Ear Headset - Black אזור ה200 זה התקציב
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תאוזניות האלו מה אתם אומרים???? sennheiser MX 51 http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={BD682A21-0B3E-4C84-8EA9-0DAB0134A9B2} איך הנתונים טכניים שלו טובים? http://www.style-your-sound.com/oss2/data/pdf/SpecSheet_Street_US.pdf יהיו מספיק טובים בשביל iaudio u3 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
הנה האופציות: IPOD מיני דור שני שעולה לי חדש 1100 שח.. ה-זן של קריאטיב ב- 1200 H-10 של Iriver שעולה 1350 M:ROB-100 של אולימפוס ב- 1170 שח מי עדיף ולמה?? עריכה: מצאתי את הביקורת הזו.. http://www.monsternet.org/reviews/mr100/page6.php מה הייתם לוקחים?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי Hauppauge 150 MCE שמחובר ב-SCART לממיר HOT ומשם ל-S-Video של הכרטיס. במעבר ערוצים/פתיחת התוכנה הצבעים דפוקים: אם כי זה אמנם מסתדר לאחר מספר שניות: זה קורה לי על 2 מחשבים שונים ועל מספר תוכנות נפרדות, כך שהאלמנטים היחידים המשותפים זה הכרטיס והכבל SCART to S-Video. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! יש לי את הלוח האם הבא P5N7A-VM והסיפור /בעיה היא כזאת החלק של הרמקול שתקוע בדר"כ בכרטי הקול המבונה נשבר בתוכו ולא הצלחנו לחלצו משם המערכת תקינה ואנו שומעים אודיו ומוסיקה דרך היציאות האחרות של הסראונד היקפי או סאבפוור והכל טוב ויפה אולם לשמוע סרטון דרך האינטרנט (אין בעיה של מקודדים הכל מותקן ) וידיאו מוצג אבל לא מושמע אודיו בהגדרות של האדיו של REALTAK מסומן שהיציאה בדר"כ הראשית שצבועה בדר"כ ברוב המחשבים בירוק מזוהה שם החלק שנשבר כאילו לא קרה כלום לפי המסקנה שלי האודיו האינטרנטי זורם דרך שם ללא תועלת וזהוי הבעיה בקשת העזרה היא האם יש דרך לבטל את היציאה הראשית מאחורה בלי להשתמש ביציאות הקול מקדימה ולהגדיר יציאה אחרת בתור הראשית או יש משהו של תוכנה שי…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם כבל של חיבור vga מצד אחד וחיבור scart יאפשר לי לראות טלויזיה על מסך המחשב? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש DVD שישמש גם לצפיה בדיסקים, אבל הרבה ממנו ישמש לחיבור DOK בUSB ולראות סרטים. אני מחפש משהו שיהיה כמה שיותר זול, וכמה שיותר טוב. ושידע כמובן לקרוא סרטים בכל פורמט(גם צרובים) וגם עם כתוביות שמחוץ לסרט עצמו(בקובץ נפרד) אריאל
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המחשב Fujitsu Lifebook AH530-4 ואת המערכת Z 5500 של Logitech לחדר שלי. אחרי כמה בדיקות וחיפושים ראיתי שצריך כרטיס קול מתאים בשביל לנצל מערכת קולנוע ביתית כזאת. תיהיה לי בעיה לחבר את המערכת הזאת למחשב הזה? עד כמה שהבנתי צריך להשתמש במפצל שממיר את את שלושת החיבורים שיוצאים מהמערכת לחיבור 3.5 מ"מ יחיד כדי שאני יוכל לחבר אותו למחשב. שימוש במפצל כזה יכול לפגוע באיכות השמע או לסבך את ההתקנה שלה? עוד שאלת אחת: ראיתי אנשים שאמרו שעדיף לחבר אותה בחיבורים אופטיים. מישהו יכול בבקשה לפרט מזה אומר ולאן אני מחבר את הכבלים האופטיים? תודה רבה לכם על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב את ה-Z-5500 ואני רוצה כרטיס קול שיפיק מהם את המירב. התקציב עד 800 ש"ח. מה דעתכם על זה: AuzenTech HDA X-Plosion DTS?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
Crossroads Mylarone X3i שוכבות בארון שלי כבר לא מעט זמן עם כבל קרוע.. הכבל קרוע אך ורק בסוף- ממש בחיבור שבין הכבל לחיבור 3.5 עצמו.. האם יש אפשרות כלשהי לחבר את הכבל לפלאג אחר שלקחתי מזוג אוזניות שפועל\אחד שקניתי בחנות ? אם כן, איך ניתן לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום , יותר ויותר פעמים אני שומע לשבח את חברת קרייטיב בכל הקשור לסאונד אני עומד לרכוש רמקולים ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם SBS330 ל SBS370 הנתונים אומרים שה330 בעל מפרט חזק יותר ועולה פחות :s05: אם מישהו יודע משהו בעניין או יש לו אחד מהם, אנא עזרו לי http://p.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB135660=135677&DB26647=26964 בתודה מראש יוגב.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק mz-nf810 ושאני מכניס את האוזניות שיש לי עכשיו (סתם מעפנות) שומעים רק באוזן אחת.. ניסיתי עם עוד זוג אוזניות וגם בהן שומעים רק באוזן אחת.. רק שאני מוציא טיפה את החיבור של האוזניות מהמיני שומעים בשני האוזניות.. יש איזה דרך לסדר את זה??
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב כמו שהכותרת אומרת והתקציב שלי הוא בין 450-500 שקל שזה נראה לי מחיר מכובד לאוזניות ;D
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מתענייין בכרטיס קול הכי פשוט (לא מותג) שיתן עבודה יחסית טובה במחיר 60-70 ש"ח הכווונה היא למערכת 5.1 של לוגיטאץ' X540 חוץ ממוסיקה אני לא עושה כלום במחשב יש לי W7 אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-