אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
איך החנות הזאתי? נראה אמין? http://www.mooliphone.co.il/prod_223500.html
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות זוג אוזניות איכותי... סיבות? הרבה יותר זול מרמקולים איכותיים וגם אני רואה הרבה סרטים בלילה משחקים ואני אוהב לפוצץ בVOLUME והSOUND הנוכחי שלי לא משהו וגם תמיד מעירים לי על הרעש.. אז חשבתי לקנות את האוזניות האלה: ZALMAN ZM-RS6F 5.1 HEADPHONE SURROUND קראתי 5 סקירות קיבל בכולם 5/5 10/10! וגם נראה מתאים לצרכים שלי סקירות על המוצר... http://www.fastlanehw.com/reviews.php?i=40&page=1 http://www.rbmods.com/Articles/Zalman/Headphones/1.php המחיר הוא 330 ש"ח על האוזניות מנועה.. לחשוב שבארה"ב הוא עולה 50$ + אז זה לא יקר אחרי הכל מוצרי אודיו פה בארץ אין צורך לפרט.. טוב מחכה להמלצות/תגובות/אפשרויות אחרות... תקציב כרגע גמיש (כמובן אל תדפקו לי אוזניות ב1K) שימושים:מש…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי WIN7 ואת הדרייבר של אסוס שמתאים לWIN7(הורדתי מהאתר שלהם) ומצאתי בעיה מוזרה, הסאונד נורא חלש, גם אחרי שהעלתי את כל מה שניתן לעלות ל100% הוא עדיין חלש! הבעיה הזו לא קורה אם האון בורד, והיא כמובן לא הייתה קיימת במערכות הפעלה אחרות! אם יש מישהו שמכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לטפל בה.. אני השמח לשמוע. תודה מראש ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול ב500-600 שקל בשביל סרטים ומוזיקה - משהו שילך טוב עם אוזניות 5.1 של זלמן, למרות שאני בספק שאני אשתמש בהם בשביל מוזיקה, אלא בעיקר בשביל סרטים. בשביל מוזיקה יש לי אחרות, או מע' דיוטי פרי. אני חושב שאני יכול לקבל יותר ממה שמציע האון-בורד 5.1 על לוחות 865PE של אינטל (אני חושב שקוראים לו AC97, אבל לא בטוח). חשבתי על הAudigy2 ZS של קראטיב, הוא בתקציב וקראתי עליו המלצות, אבל שהוא בעיקר טוב במשחקים, ואני לא משחק. עכשיו יש לי, לא מותקן, כרטיס "SoundBlaster Live CT4830" של קריאטיב, שממה שנראה יש לו יציאה ל4 רמקולים (קדמיים ואחוריים) + Digital out; שלפתי אותו מפנטיום 3 ישן. כדאי לשדרג ממנו? (חוץ מהתוספת של הסנטר והסאב, יהיה שיפור בסאונד?) אני חושב שבינתיים א…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם הוא טוב יותר מהכרטיס המובנה שיש לי כרגע? הכרטיס שאני מתעתד לרכוש מגיע עם פאנל קידמי ושלט האם ארגיש בהבדל במשחקים\סרטים וכדומה בסאונד? בקרוב אני רוכש רמקולים 2.2 כנראה של DIVOOM שמעתי אותם למרות שהם די צעצועים הסאב עושה KABOOM עצבני הסאונד שלהם אינו רע בכלל,לאחר חיבור סטליטים נורמלים יותר (עץ) הסאונד מאוזן מאוד ומתאים מאוד למשחקים \ סרטים http://64.233.183.100/translate_c?hl=en&u=http://www.hkepc.com/1785&usg=ALkJrhgYHmT06-aIhm93oH33vqme9JftOA אני מחבר לו במקום הסטליטים המעפנים שלו 2 מוניטורים של MICROLAB SOLO2 או Behringer
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי את הקובץ של הכתוביות והכל וגם את השיר אבל אני לא הצלחתי לחבר אותם ביחד. מישו יודע איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
השאלה בראש ההודעה מקווה שמישהו יידע.. בכל מקרה אני רוצה שהאקוליזר יתן לי אופציות יותר נרחבות תודה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה להשתמש בסקייפ עכשיו יש לי רק חיבור אחד ויש לידו ציור גם של מיקרופון וגם של אוזניות.. כשאני מחבר מיקרופון הוא מפסיק את הסאונד במחשב כי הוא חושב שחיברתי אוזניות.. אז אני כאילו לא יכול לחבר מיקרופון ולשמוע מהרמקולים של המחשבץץ דרך אגב כשאני מחבר אוזניות אז הם פועלות אבל כשאני מחבר לא משנה מה לחיבור הזה הסאונד במחשב נפסק.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 שקיבלתי לאחרונה וראיתי וקראתי שאפשר לראות בו את המילים לשירים שמנגנים בו, אך רק בפורמט *.LRC . הורדתי קובץ כזה, אבל הוא לא פעל. (שמתי אותו באותה תיקיה עם השיר והם היו באותו שם). האם יש עוד דברים שאני צריכה לדעת כדי שזה יעבוד? ומאיפה אני יכולה להוריד עוד קבצי LRC? יש אתרים מיוחדים? אולי אתר עם הוראות איך ליצור קובץ כזה? (או שמישהו רוצה לכתוב הוראות?) תודה מראש. :-*
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אהלן! אז אחרי הרבה לבטים על לשדרג את הCRT הנאמנה שלי או לא נראה לי שהגיע הזמן להודות לה ולהתקדם. הטלוויזיה תיהיה מחוברת לממיר של יס (כרגע ללא שידורי HD ונראה לי שגם בעתיד הקרוב/רחוק לא הולך להיות שדרוג לממיר שכזה), מערכת קולנוע בסיסית (נגן DVD, רסירבר ורמקולים 5.1) ומידי פעם למחשב (בזמן משחקים או ניגון סרטים באמצעות כרטיס מסך HD4830 עם רצון לשדרוג לגרסאות החדשות של ATI). המחשבה כרגע היא לרכוש קונסולת משחקים PS3/XBOX360 אז זה עדין רק בגדר מחשבה עקב היותי סטודנט דל תקציב. מרחק הצפייה נע על איזור 3.5 מטר ואני מעוניין במסך בעל רזולוציה התומכת בFHD (במיוחד לצפייה בסרטים ומשחקים דרך המחשב) בחדר של אחי נמצאת LCD 32 וגם אצלו מרחק הצפייה זהה.. אני די משוכנע שהגודל הזה יספיק ל…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיוידי שקורא תפורמטים DIVX XVID (לא יודע מה ההבדל ביניהם אם יש הבדל בכלל ???) אם תוכלו להסביר ולהמליץ על כמה שטובים ולא עושים בעיות ולא יותר מדי יקרים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי שלום יש לי מערכת 2.1 ערוצים , WINNER HN21 2800W 2.1 . יש לי אותה בערך שנתיים (קבלתי אותה עם המחשב) ושמתי לב שבזמן האחרון יש בעיה עם הערוץ השמאלי, שומעים בו נורא חלש ??? בדקתי את האיזון ב-volume control, ועדיין יש את הבעיה הזאת. מישהו יודע מה היא הבעיה? ??? האם יתכן שהרמקול או הכרטיס קול המובנה בלוח שבקו חיים ? : תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי את הרמקולים האלו: T6060 של קריאייטיב האם יהיה הבדל מורגש בין הכרטיס קול CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 לכרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic שהבדל המחירים בינהם הוא 400 ש"ח.. (שווה להשקיע את ה400 ש"ח האלו?)
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה ה encoder הכי טוב ל ogg and mp3 files ? על מה הייתם ממליצים , חיפשתי אבל לא מצאתי .... וגם לא יודע למה ה encoder של nero לא רואה את ה שירים שעל הדיסק.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אין לי מושג בציוד אודיו , יש לי טלויזיה 37 FULLHD של FUJICOM ואני מעוניין להוסיף מעכת קולנוע (רמקולים ומגבר) בהשקעה מינימלית ראיתי את המערכת הבאה : http://www.21.tv/p-85703/קולנוע_ביתי/productid-85703/cf-10041 האם המערכת הזו סבירה (אני מאלו שלא מבדילים הבדלים בקול)? אם יש לכם הצעות טובות יותר במחירים פחות או יותר דומים ?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, לא ממזמן הזמנתי את האוזניות ATH AD-700 מחו"ל והם כנראה יגיעו אלי עד ראש השנה רציתי לשאול על כרטיס קול בשבילהם השימושים העקריים שלי הם בעיקר משחקים ופחות מוזיקה 70% משחקים 30% מוזיקה הרבה המליצו על ASUS XONAR D1 יש עוד המלצות? התקציב הוא עד 450 ש"ח (גמיש, אבל עדיף שלא לחרוג רק אם זה ממש שווה את זה) תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות את האוזניות AKG k26p, עכשיו השאלה היא האם הן שוות את ה 40 דולר?, והאם יש אוזניות ברמה הזאת במחיר הזה? אני מחפש אוזניות שנותנות באס חזק... http://www.brand-electronics.com/products/?product=35507
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ATI (5750 ליתר דיוק). עד עכשיו היה לי כרטיס של NVIDIA ובכדי לשכפ תצוגות (לראות את אותו הדבר בשתי התצוגות ככה למשל אני רואה סרט על הטלויזית LCD שלי) הייתי צריך רק ללחוץ על CLONE DISPLAY וזה הכל. אני כרגע מסתבך עם הדרייבר של ATI ואין לי מושג איך עושים את זה עם הCATALYST תעזרו לי בבקשה שחכתי לציין שהמערכת הפעלה היא ווינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב ולמה <??? הDVD כאשר הוא מקודד ומעובד לAC3 ןMPEG2 או דיסק DIVX שהוכנס לDVD קורא DIVX והדיסק DIVX הודר מהאינטרנט ויש לו איכות קול AC3 איזה מהם יראה יותר טוב וישמע במערכת קולנוע ביתי ?<??? היום הראו לי והשמיעו לי דיסק צרוב DIVX ואיכות הקול מדהימה ?? מה כדיי יותר לעשות ??
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המחשב מחובר לרסיבר YAMAHA RX-V430 ויש לי רמקולים סאטליטים 5.1 של DOME (כן אני יודע שהרמקולים לא מי יודע מה). החיבור בין המחשב לרסיבר הוא קואקסיאלי (SPDIF) הכרטיס הוא SB Live! 5.1. השימוש העיקרי הוא מוסיקה וסרטים ובעתיד גם יותר משחקים (מתכוון לקנות כ.מסך). כדאי יהיה לי לשדרג או שאני לא ירגיש הבדלים?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מתלבט בנושא אזניות לגיימינג (אין לי צורך במיקרופון ) , האים ללכת על אוזניה ייעודית של חברות כמו RAZER או STEELSERIES או שללכת על אוזניה מחברת סאונד ידוע כמו סנסהיזר או שור ?. התקציב עד 600 שקל. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן ודגמים מומלצים במסגרת התקציב . תודה , דרור.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
המכשיר הזה כמה צריך בערך לעלות? 200-300 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV בשביל מדיה סנטר, חשוב שהכרטיס יתמוך במלואו בהפצות הגנו/לינוקס.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-