עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yair23,

אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון וראיתי שיש כמה סוגים ובכמה מחירים ... לדוגמא : Genius Microphone HS-04A HeadPhones ב90 ש"ח ולעומתו : Logitech Stereo 20 USB Headset ב250 ש"ח מה ההבדל ביניהם חוץ מהחברה ? האוזניות של לוג'יטק זה כמעט כבר כמו רמקולים ...

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מערכת לסלון לשמיעת מוזיקה (סטריאו) בתקציב של עד 2000 ש"ח. אני יודע שזה לא מספיק ליותר מידי, אבל בכל זאת עדיף לשאול... תודה על העצות.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by piro,

האם כשדאי להוריד את העדכון שנמצא באתר של apple ? שמעתי שהוא עלול להיות פחות מוצלח מהתוכנה המקורית...

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  4. שלום =] יש לי בעיה מצחיקה ואמיתית לחלוטין. כאשר אני מפעיל משהו בבית ע"י חשמל שזה טלוויזיה, מנורות במקומות שונים בבית, מאוורר אפילו ועוד כמה דברים. אני שומע טיק קטן ברמקולים שלי, אבל כל זה קורה רק כאשר אני מפעיל או מכבה דבר מסוים בזמן שהדבר פועל לא תהיה שום בעיה אלא רק בהפעלה ובכיבוי. זה הגיוני?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by Kremb0,

שלום לכולם. רציתי לדעת איזה נגן יותר מומלץ x5l או h3xx? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by DAVIDD,

http://www.misticriver.net/index.php?page=H10 תבלו

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  7. טוב אני לא יודע אם פרסמו את זה קודם (בדקתי ומצאתי רק דברים לא רשמיים). אני לא חושב שמדובר בחדשות טריות, אבל עדיין אני מכיר המון אנשים שלא נהנים מה-X-Fi שלהם בגלל תמיכה בויסטה. ניגש לעניין, אני מניח ששמעתם כבר על ה-Leaked version, או YouPAX וכל זה (אני כבר התבלבלתי) אבל עכשיו מדובר על Official version ש-Creative מפיצים... (קיימים הבדלים מינורים בין ה-leaked ל-official) מי שלא יודע, Creative שולחים דיסק רשמי עם כל התוכנות ל-Vista, בתשלום, רק באירופה בינתיים: http://uk.europe.creative.com/shop/product.asp?category=7&subcategory=0&product=1485 כמובן שאותנו זה לא מעניין כי אפשר להוריד אותו ממשהו שכבר רכש את הדיסק והעלה בביטורנט ו-rapidshare: (הדיסק חינמי, התשלום הוא …

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. יש לי נגן MP3 שקיבלתי לאחרונה וראיתי וקראתי שאפשר לראות בו את המילים לשירים שמנגנים בו, אך רק בפורמט *.LRC . הורדתי קובץ כזה, אבל הוא לא פעל. (שמתי אותו באותה תיקיה עם השיר והם היו באותו שם). האם יש עוד דברים שאני צריכה לדעת כדי שזה יעבוד? ומאיפה אני יכולה להוריד עוד קבצי LRC? יש אתרים מיוחדים? אולי אתר עם הוראות איך ליצור קובץ כזה? (או שמישהו רוצה לכתוב הוראות?) תודה מראש. :-*

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  9. שלום חברים. בעת עריכת סרט בלוריי שלם (ע"מ לחסוך מקום פנוי) עם DVDFAB נתקלתי ב2 תזרימי השמע הבאים: Dolby Digital ו DOLBY TRUEHD הTrueHD שוקל יותר כמובן כי הוא פורמט Loseless והDD לא. האם זה בסדר שאשאיר רק את הTrue HD? האם יש תמיכה אחורה? יש לי בכלל סיבה להשאיר את הDOLBY DIGITAL הרגיל? האם כל החומרות ייתמכו בDolby TrueHD? כרגע אני מנגן את הסרטים במחשב שלי, שמחובר לDELL 2311H על 1080X1920 עם Soundstick 2 (Harman Kardon) מה אני צריך לקנות ע"מ להנות במאה אחוז מסרטים? רמקולים 5.1/7.1? רסיבר? אשמח להבהרה קצרה בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  10. היי, עכשיו כשיש הארד דיסק חדש, הגיע הזמן להתחיל להוריד סרטי HD. ולהלן השאלות שעלו לי בעקבות החיפוש: א. סרט באיכות 1080P שמוצג על מסך ברזולוציה נמוכה יותר מציג רק על חלק מהמסך. האם במסך של 1920*1080 הוא יציג על מסך מלא? ובהשאלה, האם סרטי 720P מוצגים במלואם עם מסך שתומך ב1366*768? ב. יש לי 2209WA לא ראיתי שהא תומך ברזולוציה של 720. הוא תומך ביותר מזה, אבל לא ברזולוציה הספציפית. מה אני אמור לעשות כדי לראות עליו 720 באיכות האמיתית? תודה מראש וסליחה על הבורות

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by mardona,

שלום לכולם! רכשתי G51 לפני כשבועיים ואני נהנה מהם מכל רגע,אך למרות זאת ישנה בעיה אשר מציקה לי מאוד! כאשר אני מפעיל סרט בברירת מחדל או מוזיקה(כלומר בלי שינוי האקוולייזר) שומעים את המוזיקה בצורה טובה מאוד אבל כמעט ולא שומעים את קולו של הזמר או של הדובר בסרט!! כך גם קורה כאשר אני משחק בפלייסטישן 2 אני שומע את המוזיקה בצורה מעולה אבל בקושי שומעים את המילים. יש לי ווינדוס VISTA ואני אשמח מאוד אם תוכלו להראות לי איך לשנות את הגדרות ברירת המחדל של הרמקולים בצורה קבוע ככה שהטראבל ישמע כמו שצריך. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by Ronenosh8,

הסנהייזר מרגישות נוח באוזן? כיוון שהשתמשתי באוזניות שנכנסות לאוזן (ישנות) וזה כואב לאללה.. ועוד שאלה - לעבור מאוזניות של אייפוד (כאלה): י יהיה הבדל גדול ביניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  13. Started by AUDIOO,

I need headphones but not over 200nis what do you thnk about: Altec AHP512 the Altec AHP512 cost 179nis @ ARCADIA

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

שלום משום מה הוא רושם שדרוש מקודד ולא מוצא אותו גם באינטרנט אני אשמח לקישור למקודד טוב והוראות התקנה בנוסך אם יש תוכנה יעילה להשמעה של קבצי קול משהו נוח ופשוט אני אשמח מאוד

15. Started by אבשה,

הי לא הייתי בפורום הרבה זמן אז אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה-450שח' בלי חריגות גדולות אלא אם כן יש לכם הצעה מעניינת תודה לכל מי שיעזור. נ.ב הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה וקצת סרטים תודה.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by dj asaf,

http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={BEC7684F-36CA-4C8D-B75E-ACB2C800597D}&details_type=1&itemid={A641D46F-84AE-434E-95EB-30CBCB3DB930} Tascam US-122 איך הוא? שווה את המחיר?? כלומר בלי מיקרופון. אני לחוץץ על כרטיס קול טוב ומחשב טוב

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  17. איזה כדאי לקנות? ואיפה? (באיזור ת"א) תודה (:

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by jetman,

אז ככה אני מעוניין לקנות אוזניות לא יקרות במיוחד אבל טובות מכל הדילים שהשגתי הכי טובים הז mx400 ב 127 שקל ו AKG k12p ב 100 שקל ....איזה מהם יותר טובות ?...כי הבנתי שהבאסים ב AKG מצויינם ו mx400 שמעתי פעם עצל חבר שהם גם סבבה ...בעקרון ..אני גר בנתניה ומעוניין לקנות בחנות למרות שחבר יכול לקנות בשבילי mx500 או 550 ב djshop ב חיפה או ב ת"א אבל אני כננרה יקנה כבר בעצמי בנתניה יש עוד איזה המלצות ?...כי מה שיש לי כרגה זה אוזניות מקורית של הנגן .. g3 של iaudio והם לא מספקות אותי ...אז או mx400 או AKG k12p או שיש עוד טובות עד 150 שקל נגיד ? או עד 200 ? ואני רוצה רק אוזניות כפתור ..לא in hear

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  19. מתלבט בנושא אזניות לגיימינג (אין לי צורך במיקרופון ) , האים ללכת על אוזניה ייעודית של חברות כמו RAZER או STEELSERIES או שללכת על אוזניה מחברת סאונד ידוע כמו סנסהיזר או שור ?. התקציב עד 600 שקל. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן ודגמים מומלצים במסגרת התקציב . תודה , דרור.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  20. Started by zilbermm,

צריך אחד טוב אך לא יקר מדי, חשוב לי שידע להמיר 5.1 דיגיטלי ליציאת שני ערוצים PCM היות ויש לי מגבר סטריאו פשוט ויש סרטים עם פסקול דיגיטלי בלבד קראתי ש LG לא רעים. מה עוד?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. כן עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ברורה צריך המלצה לרמקולים עדיף 5.1

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by eegg,

אני מחפש אוזניות in ear טובות בשביל מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו חשבתי על: Razer Pro|Tone™ m100 AKG K324P Sennheiser CX300 Black Koss KEB20DVD Stereophone Steel Series Siberia In-Ear Headset - Black אזור ה200 זה התקציב

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  23. http://zap.co.il/model.asp?model_id=21117 או http://citydeal.co.il/new_citydeal/product.php?productid=2438&ref=zap או מה שיש לי כיום: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=1970# כיום הסאב שלי משמיע באס חזק אבל מרוח בצורה מגעילה. אני גם כמובן רוצה להרגיש את הבטן רוטטת, הסאב שלי כיום לא יכול לבצע את זה. תודה

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. 1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי כרטיס XFI XTREMUSIC , בחלונות XP לא היתה בעיה לעבוד איתו ולהגדיר את כל הפרמטרים הרצויים, אני מחובר למגבר בחיבור דיגיטלי, ב XP אפשר היה לשלוט על הגדרות הבאס והטרבל דרך התוכנה שבאה עם הכרטיס קול ובחלונות 7 אי אפשר לעשות את זה, על היציאה הדיגיטלית אלא רק על האנלוגית. מה הפיתרון? ניסיתי גם דרייברים צד שלישי שמבוססים על הדרייברים האחרונים של קריאייטיב וזה גם לא עזר.

דיונים חדשים בפורומים