עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Jules Winnfield,

יש דבר כזה? אם מישהו מכיר אני אשמח לקישור. תודה.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by Gangster,

אני רוצה לקנות מקרן אבל אני לא יודע מה לבדוק ואיך לדעת שהמקרן שאני קונה הוא טוב מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי תודה !

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  3. מה המצב אנשים =] !!! היום אבא שלי קנה לי את האוזניות המקצועיות של סוני MDR 200 איזה כיףף לשמוע איתם חזק רצחחחח קבלו מפרט :::: אוזניות מקצועיות בעיצוב מיוחד בעל אוזניות גדולות שעוטפות את האוזן ומאפשרות חווית שמיעה גדולה. דרייבר 40 מ"מ שעטוף בחומר נעים למגע שמאפשר שמיעה לאורך זמן ללא כאבים באוזניים. רגישות צליל: 102 דציבל. אורך חוט: 3.5 מטר. טווח תדירות: 10-22 kHz. פלאג מיני סטריאו 3 מ"מ. משקל: 220 גרם. חח אני לא די ג'יי או משהו כזה לא קניתי אותם למטרה מיוחדת ( למרות שיש לי את הרמקולים של קרייאטיב 5+1 לא זוכר את שם הדגם שמספקים לי 70 וואט ועוד מערכת קולנוע שמחוברת שזה בערך מוסיף עוד 100 וואט ) קניתי את זה סתם בשביל לשמוע אודיו בעיקר בזה =] איךךך הם…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by meidan,

היי, מישהו יכול להמליץ על מעמדים לרמקולים מדפיים גדולים (Kef IQ3) בסביבות ה- 500 ש"ח? חשוב שלא יהיו פחות מ- 60 ס"מ גובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  5. Started by ShayZigdon,

יש לי מגבר ממש ישן של חברה ששמה NAD עכשיו המערכת עבדה בצורה מצוינת במשך שנתיים על המחשב הישן. לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש. עכשיו הכבלים מסודרים בצורה כזאת הרמקול מחובר למגבר עם כבל כמו של רמקולים של מערכת ביתית קצוות ברזליים כאלה (חח אנלא טוב בהסברים) והמגבר מחובר עם כבל RCA למחשב עם יציאת בננה כזאת מתאימה למחשב. עכשיו שאני שם את המערכת במחשב הישן הכול עובד פיקס.. במחשב החדש יש רעש סטטי (אוםם חזק ממש) שמתגבר על הרעש שאמור לצאת רעש של הד כזה כאילו זה לא מחובר במקום הנכון ובמחשב החדש יש לפחות 6 יציאות חיברתי בכולם ועדיין יש את הרעש. אם מישהו לא הבין אני יסביר שוב. תודה לעוזרים חברה תעזרו זה ממש חשוב אני מקווה שהכול תקין במחשב החדש.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by SagroN,

שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות לגיימרים, אוזניות מקצועיות, התקציב הוא עד 250 ש"ח, אני מעדיף אוזניות במחיר שנע בין 200-250 כך שהאוזניות יהיו איכותיות. חשוב לציין שהאוזניות הם למשחקים בלבד, לא לשמיעת מוזיקה בשביל זה יש לי את הX-530, אני רוצה לשמוע צעדים וממש שמיעה צלולה ונעימה לאוזן. אשמח להמלצות עם קישורים מהאתרים שבהם המחיר הוא הטוב ביותר! וכמובן שתיהיה אחריות. אני לא חושב שצריך להשקיע באוזניות 750 שקל כמו על ברקודה וכו', כאילו מה לא חבל על הכסף? זה סה"כ אוזניות, אני לא טייס שאני צריך לטוס איתם או משהו כזה :-\

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  8. יש לי מחשב בחדר (ממ"ד) אם אני רוצה לשמוע במערכת בסלון את מה שמתנגן במחשב האם יש דרך אלחוטית כלשהיא שמבצעת פעולה כזו ( רק אודיו ללא וידאו) אם כן מה שמה? ואם אפשר קישור תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. Started by autogun,

שלום לכולם, בביקורת של הנגן iRiver H-120 מתייחס עומרי עמוס בצורה מאוד מעמיקה בכל הקשור לחיי הסוללה ולתפעולה. לעומת זאת, בביקות של הנגן iAudio M3L לא מוזכר הרבה על הסוללה חוץ מהדברים הכלליים. לשאלתי, האם הסוללה במכשיר iAudio M3L זהה לסוללה של המכשיר iRiver H-120 ואינה סובלת מ"אפקט הזיכרון"? תודה רבה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by simbadda87,

שלוםלכולם רכשתי מחשב חדש עם יציאות בכרטיס מסך של hdmi /dvi/vga אבל הטלויזיה שלי ישנה ולכן יש לה יציאות רק של בננות רגילות אדום לבן וצהוב ןכניסת s video פינים כאלה.. איך לחבר???

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  11. Started by YH,

שלום לכולם. מעונין בחוות דעת על אוזניות של Sennheiser OMX680 בעיקר לריצה ( outdoor ) אבל גם לנסיעות. חשוב לי שהאוזניות יהיו עמידות, ישבו טוב על האוזן (לא מסתדר עם אוזניות שיושבות בתוך האוזן בלבד) וכמובן איכות הקול. מבחינת מחיר, ראיתי את האוזניות ב - zap ב 217 ש"ח אבל אני מוכן להשקיע - עד 300 ש"ח אם יש קפיצה משמעותית באיכות, אז אם מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה יותר במחיר. אני אשמח לשמוע. תודה לכל העונים. ירון.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. Started by Boomerang,

מישהו יודע אם יש דוחה חתולים ל- iPod? כזה שימנע מהחתול של שותף שלי לנתק את ה- iPod מהמחשב?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by the flower,

שלום, חשבתי לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול עם חיבור USB למחשב. הכונן אמור להחזיק בעיקר קבצי וידאו (סדרות, סרטים...). השאלה שלי היא כזו - יש לי בסלון טלויזיה LCD, עם חיבור USB ישירות לטלויזיה. כשאני מחברת Disk-On-Key אני יכולה לצפות בתכנים שיש עליו. האם אני אוכל לחבר את הדיסק הקשיח ישירות לטלויזיה באותו אופן בדיוק? זה יעבוד?? האם אני צריכה לשים לב למשהו בעת הקניה אם אני קונה אותו למטרה זו? המון תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by elad-r,

שלום קניתי מערכת קולנוע ביתי 6.1 (רמקולים סאטליטים) ו-dvd קורא divx/xvid ויש לי 2 שאלות בקשר אליה: 1. מה אני צריך לדעת לפני שאני מחליט איפה למקם את הרמקולים בחדר? באיזה גובה הם אמורים להיות? באיזה מרחק אחד מהשני, מהטלויזיה, מהקיר וכו'... 2. מה אני צריך לעשות כדי לראות סרט divx/xvid בדי וי די? פשוט לצרוב אותו כמו שהוא (avi)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by tzilber,

היי לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל מקרה. קניתי רכב מודל 2010 ויש לי כרגע ברכב מערכת של חברה לא ברורה שה-DVD לא עובד. (עוד משהו שצריך לבדוק כשקונים רכב משומש.) יכול להיות שאתקן את ה-DVD. עוד לא החלטתי. רציתי לדעת האם יש המלצות עד 2000 ש"ח למערכת עם מסך מגע 6.1 עם blietooth ואם חיבור למצלמת רוורס? תודה מראש למייעצים.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by gal1,

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1844546

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  17. כרגע לא מותקן אצלי שום CODEC ,מה שאומר שרוב סרטוני\קבצי הוידאו לא נפתחים... איזה CODEC כדאי להתקין בכדי שאני אוכל לצפות בסרטונים מבלי לפגוע\להוריד מהאיכות של הסאונד?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by levelone,

שלום, אני רוצה ליבא את המערכת HT - S3300 של Onkyo מארה"ב http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=HT-S3300&class=Systems&p=i הרכישה תתבצע דרך amazon.com והחבילה תשלח לדודים של חבר. מישהו מכיר את המערכת או יכול לתת לי חוות דעת מבחינה טכנית (רכיבים, טכנולוגיה וכו')? אני ישמח גם להסבר קל על הפונקציות של המערכת. אם מישהו יוכל להסביר לי על כל העניין של היבוא אישי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  19. היי יש לי מחשב לא חדש מדיי (P4 1700MH) אני מקבל עכשיו בפעם הראשונה כרטיס קול 5.1 עם 3 יציאות אחד לקידמים אחד לאחורים ואחד סנטר נראה לי זה הרסיבר שלי Denon AVR-1602 http://www.cinenow.com/us/materiel.php3/tid,1/id,1426/ http://www.homecinemachoice.com/reviews/hccreviews/Amplifiers/Denon/DenonAVR-1602_rear.jpg איך אני מחבר את שניהם ואיזה כבלים אני צריך? תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  20. בגלל שעברתי מקום אז פירקתי את הכל והרכבתי את הכל מחדש (טלויזיה+DVD+רסיבר+רמקולים). אז יש תמונה אבל אין קול אני מניח שחיברתי משהו לא נכון בין הרסיבר לDVD? הם מחוברים דרך כבל אופטי, אבל עכשיו על הרסיבר מרצדת לי המילה ANALOG תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by ballerum,

כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות אוזניות ובר המליץ לי על )= (sennheiser lucas(+hd580 headphones מישהו מכיר את האוזניות האלו ויכול להגיד לי איך הן?

22. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי נגן IAUDIO X5L ישנה בנגן אפשרות להצגת המילים lyrics display You can enjoy your music and read lyrics at the same time! New Lyric Display Feature provides you with lyrics on wide color LCD השאלה שלי היא כיצד ניתן לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  23. אז ככה זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את הווינדוס! וזה קשור כמובן לכרטיס קול ואין לי מושג מה לעשות; התקנתי מחדש את הדרייבר (קריאייטיב..) וזה נשאר ככה!

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by sos!!!!!,

מסך LCD 32 או 42 (או משהוא באמצה תלוי במחיר) רצויי FHD אבל לא חייב כי לא בטוח שיהיה שימוש בזה הטלוויזיה תחובר לממיר YES מהחנויות בחדרה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  25. Started by Chevy,

DVD לסלון....נמאס להעביר את המחשב כל פעם שרוצים לראות סרט איכותי :-\ וגם יש כמה DVD ששוכבים ללא תועלת. אפשרי עד 750...אבל לא לסטות יותר מידי, ממולץ כמה שפחות :-X יהיה מחובר לטלויזיה 29'' Flat 100Hz בסלון. מקווה שיהיה מחובר דרך ה-Component - שזה 3 כבלים של הצבעים ??? : כי יש כניסה כזאת ב-TV ושמעתי שהיא איכותית. שאלה - האם איכות המוצר תהיה שונה בין אם אני אקנה משהו זול שקורא divx וכל השטויות למיניהם, לבין משהו איכותי כגון Pioneer ? ??? מה ההבדל ביניהם? האם רק איכות הבנייה? במקודדים וכל זה (אין לי ידע בכל הדברים האלה) ? בתווח של שנתיים לא תהיה השקעה במערכת סאונד מתקדמת. אשמח לתגובות, הצעות Chevy.

• 7 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים