עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אני לא מבין הרבה בתחום אז אני צריך טיפה עזרה. יש לי רמקולים חיצוניים שמחוברים דרך מערכת סטריאו לטלווזיה (לא רסיבר, קומבינה עם מערכת סטריאו רגילה). כרגע שומעים מעולה, הבעיה שהשליטה על הווליום היא רק דרך המערכת. אני יכול כמובן לחבר את הסטריאו דרך היציאה של האוזניות אבל זה פיתרון די מעפאן ואיכות הסאונד כמובן נופלת משמעותית. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר הכל בצורה רצינית ולשלוט על העסק דרך השלט המרכזי של הוט? במידה ואני אקנה רסיבר סטנדרטי, איך הוא ישפיע על הנושא? אם רסיבר יפתור לי את הברדק.. אשמח להמלצה על הרסיבר הכי פשוט שיפתור לי את הבעיה תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  2. שלום לכולם... כפי שכתוב בכותרת, יש ברשותי לוח אם במחשב - Asus P5W DH Deluxe ועליו יש כרטיס קול מובנה 5.1 של realtek, קניתי מגבר חדש של MARANTZ , דגם די משובח שלהם (אל תשאלו אותי איזה) ואני רוצה לחבר אותו למחשב כדי שאני אשמע סרטים (כאלה שתומכים) בסראונד, יש לי במגבר את כל היציאות\כניסות בעולם בערך... לכרטיס קול יש שני חיבורים לבחירתי, 1- אופטי, 2- קואקסיאלי, עכשיו שאלותי הן כאלה: 1. האם ההבדל ביניהם כזה מטורף? כי שמעתי שאופטי יותר טוב. 2. האם שאלה מס' 1 היא רלוונטית בהיחשב בעובדה שאני זקוק ל-10 מטר של כבל משום שאני מעביר אותו בתוך הקיר? (עוד לא מצאתי 10 מ' של כבל אופטי אלא רק עם מאריכים וזה לא טוב לי) 3. איפה הכי טוב למצוא את הכבלים האלה במחירים הכי טובים? ויש המלצה לחברה …

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  3. Started by zoyaniv,

אני מחפש סט רמקולים 2.1 חשבתי על altec ax3021 או על teac mp-600 רציתי לדעת איך המוצרים האלו לגביי האלטק רשום שהוא מיועד לטלוויזיות ומשחקי מחשב רציתי לדעת אם תהיה בעיה לחבר אותו לכרטיס קול ואם יש לכם המלצות על מוצרים עדיפים בטווח של עד 600 ש"ח בעיקר למוזיקה דרך המחשב ומשחקים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. מעוניין לשדרג את הsetup המאוד בסיסי שלי שהוא בעצם SSV2. למגבר הבא : https://nuforce.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=687:udac-3&Itemid=2746 והאוזניות הבאות : http://en-de.sennheiser.com/audio-headphones-stereo-hifi-tv-hd-518 שימוש בעיקר לgaming , מוזיקה, וסרטים. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by vid170,

השימוש הוא צפייה בסרטים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  6. הפרמטר היחיד שבא בחשבון הוא איכות. האוזניות יחוברו בעיקר למחשב (כ.קול SBLIVE, לא מוכלל) וישמשו בעיקר להאזנה ביתית ולא בחוץ או עם נגן נייד. לכן לא משנה אם אלו יהיו IN EAR , סגורות, פתוחות וכו', העיקר שיהיו האוזניות האיכותיות ביותר בטווח המחירים הנל. האם גם לדרישות הנל(האזנה ביתית בעיקר), הCX300 הוא הטוב ביותר? אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם האיכות מצדיקה זאת... תודה!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. בנוסף מבקש חוו"ד על הכ.קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בנפרד וחוו"ד על הכ.קול ורמקולים Logitech X-530 5.1 ביחד. ד"א אני אוהב צליל כמה שיותר איכותי. עוצמת מוזיקה לא אכפת לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  8. Started by Triple-z,

שלום, ברשותי H340, והאוזניות MX400 או 500 מה שזה לא יהיה ממש לא נוחות לי ואני רוצה לשדרג למשהו איכותי. חשבתי ללכת על ה- SHURE E2C, כי אני רוצה משהו IN EAR שיהיה טוב לסחוב אותו לכל מקום ולא יקח לי מקום (יש לי גם פורטהפרו האמת אבל כבר דיי ישנות ואני רוצה משהו קל לסחיבה ואיכותי). יש לי חבר שנמצא עכשיו בטייוואן ועוד כמה ימים בהונג קונג, ואמרתי לו שיבדוק לי מחירים, השאלה אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שם אוזניות כאלה בכלל? מה המחירים שם ואם זה בכלל משתלם להביא משם? יש המלצות למשהו אחר שיתאים לי? עוד חששה שלי זה לקנות אוזניות על "עיוור" (מקרה שלנו על חרש ) בלי לשמוע אותם או למדוד אם הם נוחות לי באוזן, כי זה בסה"כ לא זול וחבל אחכ לא להיות מרוצה מכזאת רכישה. אשמח לשמוע כל טי…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. Started by magafaim,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס קול....אז תתנו לי בבקשה כרטיס קול נורמלי (עדיף creative)שתומך לפחות ב5.1 בכמה שפחות תודה לכל העוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

הי, איזה אוזניות טובות למשחקים כדאי לקחת במחיר נמוך? אני מקבל המלצות גם לכאלה עם מיקרופון וגם כאלה בלי. תודה מראש לכל העונים. HWZONE לשלטון! בכלל כדאי לפתוח דיון שלם שעוסק באוזניות טובות למשחקים לפי טווחי מחירים (אם למישו יש כוח, רמז רמז) תודה PPL BB

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. Started by tomse,

שבוע טוב, יש לי מערכת רמקולים של 2 רמקולים + CENTER ואני רוצה לחבר אותם לטלוויזיה סוג הרמקולים: Wastra ולפי מה שהבנתי זה חברה גרמנית , יש לי אותם מהחנות הישנה של אמא שלי ואין לי מושג איך לחבר אותם, הרמקולים נראים ככה: עכשיו לשאלות: איזה חוטים אני צריך ואיך אני מחבר אותם ? באיזה מקום לחבר כל חוט ואיך אני מחבר את הממיר הזה בכלל לטלוויזיה ? האם יש בהם באס בכלל או שצריך להוסיף סאבוופר ? חסר לי 2 הרמקולים הגדולים האם זה ישפיע (לא מבחינת עוצמה, האם שם נמצא הבאס או משהו כזה..)? אשמח להסבר מ 0 עד לסוף.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. Started by PrefaceAlumni,

היי, אני רוצה להזמין אוזניות מאנגליה ב60 פאונד בערך, מה המכס שיש עליהן? תודה רבה אורי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tom123,

היו לי את האוזניות של סוני Sony MDR-EX71SL והם נכנסות ממש לתוך האוזן אלו האוזניות : ממש אהבתי את הבאס שלהן אני מחפש משהו בסגנון שלהם.. גם שנכנסות לתוך האוזן ככה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. Started by or,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm האם הם יותר טובים מה-creativeinspire 5300 והאם אני יוכל לחבר אותם לכ.קול של creative (sb augidi platinium 5.1(

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by satlan1,

יש לי DVD של LG שקניתי בדיוטי פרי לפני איזה שנה וחצי...לא יצא לי להשתמש בו כמעט אבל היום באתי הפעלתי בוא סרט DIVX עם קובץ כתוביות בעברית, והוא ניגן את הסרט אבל הכתוביות היו בג'יבריש. הDVD זה DR7622W. הבנתי באינטרנט שהDVD לא קורא עברית או משהו כזה :s05: יש איזה קובץ עידכון שאמור לסדר את הבעייה או שאין מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. Started by termal,

שלום קנית לפני שנתיים מערכת קולנוע עם 5 רמקולים עכשיו אני רוצה לבדוק את הרמקולים עם עובדים טוב כמו שצריך עם לא נהרס שום רמקול בכל רמקול אחד יעני הקופסה יש אחד קטנטן אחד בינוני ושתיים גדולים איך אני בודק אותם... במערכת יש אפשרות לבדוק עם הם עובדים אבל זה לא בדיקת רמקול רמקול קטן וגדול זה עובר לפי הסדר עם מסודים ימין שמאל .... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. Started by ronran,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות רמקולים שאני יוכל לתלות אותם על הקיר ושיהיו בעוצמה טובה. מחפש 2.1 יש כאלו רמקולים מובנים? או שאני צריך לקנות מתלה או מעמד מיוחד? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by EdenC,

אני קונה רמקולים ואני לא יודע מה לקחת... אם יש אופציות אחרות תגידו... אבל עד 400 ש"ח. הא,שחכתי. הרמקולים למחשב,למוזיקה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. יש לי את הכרטיס קול Creative 24bit Live! מובנה ורציתי להחליפו למשהו יותר רציני. תקציב עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. או נגיד הכרטיס 7.1 והמערכת 5.1 אפשרי? ועוד שאלה.. רשום לי שעל הלוח יש לי כרטיס 6 ערוצים הבנתי שהכוונה זה 5.1 עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אליו? כי אין שם יציאה דיגיטלית או משהו איך אני מחבר בדיוק?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. Started by TheDM,

שלום כולם,יש לי אוזניות sennheiser cx500, ולאחרונה אחד מהן נקרעה לי....אני מתלבט עכשיו בין 2 זוגות של אוזניות: akg q350 ו-MEElectronics A151, על שניהם קראתי בעיקר ביקורות טובות ושתיהן בערך באותו מחיר (את ה-A151 אני אזמין מה-ebay הרשמי). אני שומע מוזיקה בעיקר באייפון שלי, ורוב הפעמים בזמן ריצה / חדר כושר ורוצה להשקיע סכום של עד 300 ש"ח.מישהו מכיר ויכול לעזור לי לבחור מבין שתיהן?המון תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  22. היום הייתי בחנות Goldtop מפיצה רשמית של Logitech ודיברתי עם בעל הבית הוא אמר ששבוע הבא האספקה חוזרת שוב והרבה בפורום התעניינו אז חשבתי לשתף אותכם

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  23. Started by brum,

אהלן אני שומע המון מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 האם הכרטיס הזה נחשב לטוב? ראיתי שהמחיר שהמחיר שלו מעל 400 שקלים. יש כרטיס טוב שהוא פחות יקר ? תודה.

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  24. שלום אני מחפש רמקולים פשוטים עד 200 ש"ח בשביל אמא שלי , לשימושים פשוטים כמו skype , youtube וכו' , את הרמקולים אני אקנה בK.S.P אז אם אפשר להמליץ לי על משהו משם אני אשמח

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. Started by KF,

איך אני מעדכן את הכרטיס קול המובנה בלוח אם ? GA-EP35-DS3R 2.0 לא הצלחתי למצוא על איזה כרטיס קול מדובר,אפשר לקבל קישור ? [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.