אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מערכת סריאו של פיליפס 2.0 - סבבה, עכשיו רציתי להוסיף לה עוד שני רמקולים על מנת לפזר את הצליל טוב יותר בחדר אני צצריך עזרה מכיוון שאיני יודע היכן לקנות ושל איזה חברה סכום 400-600 ש"ח לשניהם ואפשר לחרוג 100 ש"ח אם חייבים , משהו איכותי (הכי איכותי שהתקציב מאפשר) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור או in-ear בלבד (מטעמי ניידות), יש לי MX400 והאיכות שלהם לא משהו, אני מחפש איכות צליל טובה! מה אתם ממליצים? E2C לא בא בחשבון בגלל המחיר.
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
צריך המלצה ל MP3 עד 750 ש"ח יותר חשוב האיכות מהכמות. תודה
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול 6.1 ומעלה USB למחשב נייד אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול כי אני לא משחק משחקים או שאני צריך EAX וכאלה פשוט מוזיקה וסרטים לפעמים... התקציב הוא: כמה שיעלה הכי זול אני יקנה
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מהדיוטי פרי את ה נגן iaudio u2 512 והבנתי שזה מגיע בלי אוזניות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני צריך אוזניות שיתאימו לנגן הזה במחיר בסביבות ה 100 ש"ח תודה.
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה החלטתי שהמערכת שלי באוטו פשוט מביישת, ולכן החלטתי לעשות קנייה למערכת חדשה. מה גם שבנוסף - לא רציתי מלכתחילה להשקיע תקציב זעום. לכן בחרתי את הפריטים הבאים: Pioneer TS-W306C/DVC - סאב, שאותו אני אזמין מתומר(תומקאר) ב-439 ש"ח. Pyle PLA3000D - מגבר, אני עדיין לא סגור מאיפה אני אזמין אותו, אבל זה עוד בבדיקה. תיבת MDF מלא "12 - עם פורט כמובן. עכשיו לשאלות: האם יש לכם הערות כלשהן על אחד מהפריטים הנ"ל? האם אפשר להשיג סאב (SPL בלבד) יותר טוב בתקציב של 500 ש"ח? כנ"ל לגבי המגבר והתיבה - על התיבה אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי(או שחייב משהו יותר טוב ממה שנתתי?). תודה
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איפה אפשר לשמועה את הרמקולים ? אני נמצא באזור חולון - בת ים [ ..........?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איך אני יכול לנגן סרט על המחשב שהוא בפורמט ksvcd?? תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לחבר שרוצה להקליט למחשב קטעי גיטרה חשמלית. הכרטיס צריך להיות באיכות גבוהה, אבל לא צריך להשתגע. לא באיכות אולפנית (אם בכלל יש כזה דבר למחשבים ביתיים). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האודיו במחשב שהתחיל כשהחלפתי את הcodecs pack אני לא בטוח שזה הגורם לבעיה אבל זה קרה לאחר ההחלפה. הבעיה גורמת לכך שאני לא יכול לשמוע במחשב כלום (חוץ מאודיו של הווינדוס-לדוגמא הצליל של הפעלת המחשב). בנוסף הוא נותן לי הודעות שגיאה לדברים מסוימים(http://img243.imageshack.us/img243/5629/150015001488151315015jb.png). יש איזה דרך לפתור את הבעיה?(נסיתי להחזיר אתת חבילת הקודקים הקודמת אבל הבעיה משכה)
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=582&scat=308&tcat=33 כדאי בסכום הזה?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום ראיתי בבגאג אוזניות דו צדדיות, אני רוצה הסבר על זה בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חברים יש לי מערכת 4.1 בחדר, והיא מחוברת לכרטיס קול שלי עם ה Abit AN8 Ultra, ויש לי במחשב השני סלוט PCI של Soundblaster 4.1 digital ורציתי לדעת מה יותר טוב.. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לסאבים : מה זה סאב אקטיבי וסאב פסיבי ואיך אני מבחין ביניהם ? איר אני מבחין בין סאב מוגבר ואחר לא מוגבר? האם יש השפעה בחיבור סאב של רכב 4 אום למגבר מערכת ביתית 6 אום ? יש אפשרות להפעיל את המגבר שברכב בבית ? איך אני יכול להפעיל סאב בבית אם הוא פסיבי עם איזי מגבר ? תודה על הקריאה והתגובות
-
- 12 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
אתמול חיברתי את האייפוד ווידאו , איכשהוא בפוקס בלי לקרוא את ההוראות הצלחתי להבין (בערך) איך שמים שירים באייפוד . שמתי כמה שירים , אבל יש לי עדיין כמה שאלות - 1. ניסיתי להעביר שירים בקובץ WMA , אבל האייטונס פשוט לא קרא אותם . איך אני שם שירים בקובץ WMA באייפוד? ואם אי אפשר , איך אני ממיר קובץ WMA לקובץ MP3 ? 2. איך אני שם קבצי ווידאו באייפוד ? זה לא עובד בשיטת הגרירה מהתיקייה לאייטונס כמו עם השירים . תודה רבה רבה למי שיעזור לי קצת
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2757 בחנות נועה מחשבים, רק ב-2400 שקל!!! יחסית משתלם למחיר הקודם....
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כמה עולה בארך מערכת טובה ל מוזיקה(METAL) בעיקר (זוג רמקוליים.נגן CD.מגבר) ועוד שאלה חייב להיות מגבר במערכת אני מתכוון לזה שמה הוא עושה רק מגביר את הסאונד או שהוא גם משפר אותו. מה התפקיד שלו במערכת?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 10000 שקל להוציא על רמקולים אני רוצה לקנוט רמקולים שיהיו רק למוזיקה (שמיעה לא עריכה) וכמובן שמגבר גם יהיה בתוך התקציב ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בישבילהם תודה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי מה נשמע שוב? קניתי היום creative audigy 4 se 7.1 אחכ הלכתי לחנות "צליל", בסופו של דבר החלטתי ללכת ה- HD 514, הכרטיס עלה לי 300, האוזניות 360. (האוזניות עלו יקר?) א) רציתי לדעת איך האוזניות?(למוסיקה הן מדהימות..) ב) האם ל- sennheiser יש אוזניות סראונד מה שניקרא? (אני צריך את האוזניות בעיקר למשחק - לשמוע אם באים מלמעה, למטה, צד וכו'..) ג) כניראה זו הייתה טעות סתם ככה ללכת לחנות ולבחור אוזניות בלי ידע מוקדם,( בנתיים אני לא מרוצה מהסאונד במשחק..), יש לי זכות להחזיר להם את המוצר ולקבל אחד אחר תוך 14 יום? היה שם גם HD 210, גם היו ממש נחמדות, אבל הן עלו 350 וזה ניראה לי ממש יקר לאוזניות שנחשבות לדגם ישן.. אבל האם הן יועילו לי יותר מבחינת הסאונד במשחק?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי את הנגן הנל והיום לאחר שנפל לי מהכיס על הרצפה הוא פשוט הפסיק לעבוד, בקיצור יש עוד נגן מומלץ באזור ה 300-400 שקל , 512 mb ושיהיה קטן ויתאים לריצות? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט סרט וכתוביות מתאימות. כשאני צופה בסרט יחד עם הכתוביות אני רואה בהתחלה את הכתוביות לא בזמן המתאים ולאחר מכן את אותן הכתוביות בזמן המתאים. איך אני יכול לטפל בבעיה?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום,לאחר שהDVD הביתי שלי דיי נדפק,המון בעיות - החלטתי לקנוע DVD חדש בסכום צנוע של 300 עד 500 ש"ח. עכשיו,אני רוצה לקנות רק את המכשיר/הנגן,בלי רמקולים או סאב מסביב,אז רציתי לדעת אם הרמקולים שיש לי כרגע שקיבלתי עם הDVD יכולים להתחבר לכל מכשיר?או שלכל מכשיר יש רמקולים בפני עצמו? אני רוצה שיהיה דק,לא גדול,קריאת XVID וחבריו,ועוצמה נורמלית ושליטה נוחה. פתוח להצעות,תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כאמור זה התקציב שאני רוצה לשקיע, כאשר בעיקר הכרטיס צריך להיות מעולה למוסיקה.וכמובן עם אופציה להמרה מסטריאו לסראונד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות למחשב שלי כרטיס קול ורמקולים חדשים רמקולים- Z5300 Logitech 1500 שקל כרטיס קול התלבטות קשה עדיין אבל אני חושב שאני אלך על - Creative Audigy 2 ZS ההתלבטות היתה בינו לבין ה VALUE הרגיל.. חוץ מזה שה ZS עומד בתקן THX איזה עוד הבדלים יש בינהם? דבר שני ראיתי שרובם באים בגריסת OEM - שעולה בסביבות 500 שקל (ZS) ראיתי גירסת RETAIL ב 620 שקל בערך האם זה שווה להשקיע? אני יודע שיש דור חדש X-FI אך הם ממש יקרים 750 שקל הכי זול... ולא נראה לי שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה ZS תגובות יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-