אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום פירמטתי עכשיו את המחשב ואחרי הפירמוט עכשיו אני לא שומע שום קול במחשב. בטח צריך דרייבר או משהו אבל אני לא יודע איך לדעת מה כרטיס קול שלי ואיך אפשר לדעת מהו תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שבהקלטה משמיע רעשים מגעילים ... שמעלים את השמע : BDA ANALOG CAPTURE שומעים רעשים מגעילים אם אני מוריד את זה לשמע נמוך בקושי שומעים את הרעשים אבל ההקלטה גם עם שמע נמוך ניסיתי לחבר את הסאונד דיגיטלית עם כבל RCA ( אדום לבן ) הרעשים פחות גדולים אבל שומעים עדיין הפרעות וזה מעצבן ניסיתי הכול להחליף כבל , מערכת מחובר AUX , ישירות בין הממיר למערכת שומעים מצויין בלי רעשים שמחברים בין הכרטיס TV לממיר יש רעשים חזקים אם אני מפסיק את הכרטיס טלויזיה ומגביר את העוצמה של הקול לא שומעים כלום אם אני מגביר את העוצמה של הכרטיס TV שומעים רעש מטורף. " עוצמה ראשית " תקין . שאני מעלה את ה BDA ANALOG CAPTURE כדי להגביר את הקול ואת עוצמת ההקלטה יש רעשים . מה אני צריך לעשות ?…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 אני ממש לא מרוצה מהם, גם מבחינת נוחיות תלייה, גם מבחינת עוצמות ועוד דברים. דיברתי עם החנות והוא אמר שיש מצב להחליף אותם. בזמנו שקניתי אותם ושאלתי איזה כרטיס טוב ינצל כמו שצריך את ה רמקולים הוא אמר : רציתי לדעת איזה רמקולים אלו ב1000 ש"ח שיעשו עבודה ממש טובה. מודה לכם מאוד על העזרה
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני ביקשתי מכם עצה על עוזניות Sennheiser בתקציב 700 שח המלצתם לי על הדגם HD555. קרעתי עלהם מידע שאלה אוזניות טובות לקולנוע ביתי, האם זה יפגע בסטראו? לא עדיף לקנות HD515 שהם מיועדים לסטראו? אולי זה יעזור אבל אני שומע מוזיקה רוק ומוזיקה יותר קלה (ג'ז, קלאסי) וגם רוק כבד!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש לידידה רמקולים לבית שישמשו את המחשב הנייד שלה. התקציב הוא בין 200 ל-300 ש"ח. חשוב שתהייה עוצמה סבירה. תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום משום מה הוא רושם שדרוש מקודד ולא מוצא אותו גם באינטרנט אני אשמח לקישור למקודד טוב והוראות התקנה בנוסך אם יש תוכנה יעילה להשמעה של קבצי קול משהו נוח ופשוט אני אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
הי לא הייתי בפורום הרבה זמן אז אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה-450שח' בלי חריגות גדולות אלא אם כן יש לכם הצעה מעניינת תודה לכל מי שיעזור. נ.ב הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה וקצת סרטים תודה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם wd tv שנקנה בארה"ב יתאים לשימוש בארץ? האם החיבור לחשמל יעשה בעיות. תודה
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1335&products_id=9455 האם זו מערכת העדיפה על פני ה-ATP3? הסט כולל שלט והעיצוב נראה טוב יותר לטעמי והאם השקעת כסף במערכת של I-Trigue תניב הבדל משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב כי הוא מחובר לטלויזיה וגם מוזיקיה לרוב אני ישמע דרך הרסיבר ככה שהרמקולים שאני רוצה לקנות למחשב ישמשו בעיקר לפעולה שותפת עם המחשב+משחקים ( אני לא משחק כולכך הרבה זה בעיקר תקופות). אז כמה כסף בעצם כדאי להשקיע ברמקולים חדשים? איזה דגם מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המלצה לאוזניות בלוטוס איכותיות עד 200 שקל אוזניות קטנות כאלה בתוך האוזן וגם לאוזניות קשת עם בלוטוס וחוטיות in ear כל אוזנייה עד 200 שקל בערך ובאותה הזדמנות רציתי לשאול אני לא יודע מה ההבדלים בין אוזניות over ear ל on ear ל in ear אני רוצה אוזניות קטנות שנכנסות לתוך האוזן ועוד אוזניות גדולות יותר בלוטוס והאחרונה עם חוט שלא כזה משנה לי איך היא תהיה אבל הרוב הם נכנסות לתוך האוזן פנימה לאפרכסת עד כמה שאני יודע יש גם לתעלה התעלה זה חיצוני ?
-
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
SONY SRS-D511 זה הדגם... הבעיה היא שכשאני מסתכל סרט אז הקול שמדברים נשמע מאחור ה3 רמקולים לא עובדים הקידמיים והסנטר כשנפעלת מוזיקת רקע זה עובד..... על השלט יש כפתור DUAL STEREO כשהוא בOFF בסרטים יש רק את המוזיקה כשאני שם אותו על OC אז הקול של השחקנים מאחור מקדימה הם עובדים רק כשנפעלת המוזיקה במוזיקה במצב שOFF האחוריים לא עובדים וחסר משהו ... כשאני שם ON הכל עובד בסדר... הרמקולים מוגדרים כ 5.1 מערכת הפעלה וינדוס 7 לוח אם <<< מה לעשות תעזרו לי בבקשה....
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלומות. אני צריך קצת עזרה,אז קודם כל אני רוצה שמישהו יסביר לי מה עושה העידכון לאייפוד ? חוצמיזה יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? ושמישהו יסביר לי בכלל מה זה ? יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ? המון המון המון תודה למי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אהלן.. נגיע לעיקר מחפש בחיפה אוזניות איכותיות.. המליצו לי על 201HD אבל אני מחפש אוזניות כפתור.. משהו פחות בולט תקציב עד 150 ש"ח- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
החיבורים נראים בסדר הנגן עובד מה יכול להיות הבעיה
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות DISABLE לכרטיס קול בביוס כי אני לא מוצא אותו.מה עושים? יש התנגשויות ובעיה בשמיעת השירים הלוח שלי הוא 945P S-3 אם זה עוזר
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היי, יש לי סט של X530. אני לא משתמש ברמקול סנטר ובאחוריים מאחר והיום אין לי איפה למקם אותם. הציעו לי לקנות את הסט הזה ממני ב300 ש"ח. האם יש סט 2.1 ב300 ש"ח ששווה את ההחלפה ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון בעוד כחודש לקנות רמקולים חדשים למחשב, האלו שיש לי כרגע נדפקו כבר ממזמן, יש לי תקציב של כ800-1000 ש"ח, לאחרונה עלה הרעיון של לקנות מיני מערכת עם רמקולים טובים ולחבר אליה את המחשב בAUX. (עם המערכת יהיה לי גם יותר נח לחבר את הIRIVER IHP120 שלי... רציתי לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של מערכת כזו מקום סט רמקולים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז מה לדעתכן האוזניות לGAMING בטווח מחיר של נניח עד 1500 (נראה לי מספיק גבוה, לא?!) הן צריכות להיות נוחות לשימוש שאפשר להשתמש בהן לטווח זמן ארוך (לא מחממות) וכמובן עבור משחקים כמו COD4 וכו', צריכות להכיל באסים טובים וחזקים. מה דעתכם? מה אתם ממליצים בחום?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר לאיזשהו מכשיר (חוץ H3XX וX5L) מהמצלמה? אני לא צריך 20 או 40 G אפילו חמישה יספיקו, עדיף זול
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום אז ככה עקב אפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל החלטתי לקנות את האייפוד VIDEO 30GB החדש מחו"ל אך יש 2 בעיות 1. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא מטען לחשמל רק USB אז השאלה האם אפשר לקנות מטען פה בארץ? לינק ומה מחירו בבקשה. 2. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא itunes התוכנה שלה האם אני יכול לטעון שירים לאיפוד דרך התוכנה itunes שנמצאת ברשת בחינם? האתר שאני קונה ממנו הוא www.bhphotovideo.com תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-