אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה על כרטיסי טלוויזיה.. אני מתכנן לקנות מסך - SAMSUNG 2333SW, ואליו לחבר את המחשב, וכן את הממיר של YES. למסך הזה אין רמקולים מובנים, ולכן רציתי לדעת איך אפשר לחבר רמקולים חיצוניים כך שיפעלו גם למחשב וגם לטלוויזיה בעזרת כרטיס טלוויזיה + קבלים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV בשביל מדיה סנטר, חשוב שהכרטיס יתמוך במלואו בהפצות הגנו/לינוקס.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, גיליתי שכבר לא ניתן להשיג את ה- ATP3 של Altec, ומשום מה אני גם מתקשה למצוא את Logitech X-230. (מדובר בכשעה וחצי של חיפושים - אולי לא מספיק לתאמכם, אבל ממש התאמצתי.) ראיתי שה-Microlab X13 עולים כ-550 ש"ח, שזה עובר את התקציב שלי. באופן כללי, הדרישות שלי הן בעיקר גיימינג, אבל רצוי כי הסאונד יהיה סביל במידה וארצה לשמוע משהו. (המוזיקה נעה בין Enya ל-Morbosidad, כך שלא ניתן להגדיר סגנון...) בקיצור, מישהו מכיר מקום בו ניתן לקנות את ה-ATP3 או ה-X-230? אם לא, משהו מומלץ בגבולות התקציב? (ניתן לחרוג עד כ- 450 ש"ח).
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי עם הנגן מה אני עושה דבר ראשון ? מחבר להטענה 24 שעות ואז צריך לפרוק אותה כמה פעמים, אני צודק ? מה ההבדל בין הגירסא של ה- 5gb וה- 6gb חוץ מהנפח ? זה נכון שה-6 אירופאית וה-5 אמריקאית ?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על העסקה שעשיתי...אז ככה חזרתי מאילת עם Sennheiser px100 שלדעתי אוזניות מדהימות! קניתי אותם ב250 שקל...האם עשיתי עסקה משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה אוזניות לMP3 שלי אני מחפש אוזניות טובות בסביבות ה100-150 אני רוצה לשמוע למכון כושר ולשמוע טוב... חזק אני מחפש עם באסים חזקים שאני ישמע באיכות ואני יהנה.. אני בטוח שיש לכם מה להמליץ.... אני רוצה אוזניות רגילות קטנות לאוזן... תודה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את הווינדוס! וזה קשור כמובן לכרטיס קול ואין לי מושג מה לעשות; התקנתי מחדש את הדרייבר (קריאייטיב..) וזה נשאר ככה!
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אוזניות בחו"ל בנוסף לנגן שאני יקנה הבנתי ש וsennheiser וKOSS הם החברות המובילות והטובות בתחום אני מחפש אוזניות בין100-250 שקל... ( עד 60 דולר מחיר רשמי ) ואני מחפש אוזניות נוחות וקטנות (ניידות) בסגנון הזה: http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 או בסגנון הזה http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm.nsf/root/500228 דרך אגב מה אתם חושבים על האוזניות האלה? אני מחפש אוזניות שיבודדו רעשים מבחוץ כמה שאפשר ובנוסף יתנו איכות שמיעה מעולה ועוצמה גבוהה יש לחבר שלי את האוזניות KOSS P9 והם די טובות לדעתי ואני גם חושב שהם מאוד נוחות וגם מבחינת סאונד הם טובות.. רציתי לדעת עם יש משהו בסגנון שהוא יותר טוב? ( סגנון = צורה ) לפי מה שהבנת…
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
MICROLAB A-6321 CREATIVE 2.1 INSPIRE M2600 ALTEC-LANSING 2.1 XA2021E - GAMING AUDIO LOGITECH 2.1 X-230 - 32W מה היתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
קניתי את המארז Compucase 6919 וקיימת בו אפשרות לחבר מיקרופון ואוזניות מקדימה. החוט שמתחבר אליו (ניתן לראות מתחת לתמונה של הכרטיס) הוא מין חיבור של 10 פינים כשאחד באמצע רייק. את היציאה הזאת מצאתי בכרטיס קול OB שיש לי בלוח אבל לא ממש ראיתי על הכרטיס Creative SBlive! האם ניתן לחבר בצורה מסויימת? אם כן, היכן החיבור הזה? זה הכרטיס וזה החיבור הארור ???
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש נגן בנפח של מינימום 20G. התקציב שלי הוא 2000 שקל. 100,200 יותר לא יהרגו אותי... הכי חשוב לי זה(מן הסתם...) איכות טובה, יומן(אם יש) ומשחקים(לא חייב להיות יותר מדי מושקע בקטע הזה) אם יש לו עוד תכונות טובות זה סבבה(צבעוני וכו') בהתחלה הייתי סגור על אייפוד, אבל עכשיו כבר לא כ"כ.... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה דעתכם עליהן? איך שומעים בהן? מוכר באחת החנויות אמר לי שהן המחליפות של K324P אבל מבדיקה באינטרנט הבנתי שהן לא המחליפות שלהן ושהן הרבה פחות טובות. אותו כנ"ל על דגם K330 שגם בו אומרים ששומעים לא משהו. יש לי נגן COWON D2, שווה להשקיע בK321? אם לא, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג K324?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
האתר THINK SECRET (שכרגע נמצא בתביעה משפטית ע"י APPLE בגלל כל הדברים החסויים שהוא מפרסם), מפרסם פרטים חדשים על המשל ה IPOD: ה IPOD MINI החדש, יכיל דיסק חדש (כנראה 5GB אבל יתכן שיגיע במספר גדלים), יהיה אותו גודל, אבל יתכן שיגיע בצבעים נוספים.. הוא יצא לשוק בתחילת Q2 2005.. ה IPOD 5G, הדור הבא של נגן הדגל, יהיה בצבע שונה מהלבן הרגיל (צבא יותר מתכתי כמו ה MAC MINI), ויצא גם בדגמים של 80GB, ודגם של 40GB קטן יותר מהדגמים של דור רביעי... הנגן יצא אחרי Q3 2005... http://www.thinksecret.com/news/0501briefly2.html אין פה יותר מדי פרטים מרעישים, אבל לאתר הזה יש יכולת ניבוי די טובה לגבי מה ש APPLE מתכננים... כנראה שהם ימשיכו להוציא נגן יחסית מוגבל מבחינת אפשרויות, והתוספות יעלו יותר…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי אני משתגע כבר הרבה זמן עם האוזניות של המינידיסק שלי (Sony) - האיכות בהן פשוט גרועה ביחס לאוזניות שמקבלים עם נגני Creative למשל. קיוויתי שתוכלו לייעץ לי. ההורים שלי טסים לספרד בסוכות וחשבתי לקנות אוזניות בדיוטי פרי. אילו אוזניות כדאי לקנות? אני צריך אוזניות קטנות (In-Ear) שיהיה להן סאונד חזק (יש לי אוזניות איכותיות של סוני שפשוט שומעים בהן ממש חלש במינידיסק) אין תקציב מוגדר, אבל אני משער שיותר מ200 שקלים אני לא אשים, אלא אם כן זה ממש משתלם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לי לנגן אוזניות IN-EAR בטווח מחיר של 100-200, חשוב שיהיו כמה שיותר מדויקות אבל גם ווליום גבוה... ויש לי שאלה: האם לאוזניות סיליקון יש גם צליל יותר טוב או שרק חוסמות יותר טוב את הקולות מבחוץ?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של מארנץ וsubwoofer של sonab ואני שמעתי מהרבה אנשים שאם מחברים את הסאב לרסיבר אז נוצרת התנגשות בין הcrossover של הרסיבר crossover של הסאב ובכך זה מסרס את הצלילים הנמוכים ,הבעיה היא שאני לא יודע איך לכבות את הcrossover של הסאב ובינתיים מה שעשיתי זה גם גרוע וזה לחבר את הרמקולים הקדמיים הגדולים דרך הסאב ואת הסאב לחבר לחיבור של הרמקולים הקיימים ברסיבר. אז האם יש דרך לבטל את הcrossover של הסאב?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר כרטיס קול מסוג SB LIVE 5.1 digital (הקרוי SB0220) , לרסיבר ימהה עם כניסה קואקסיאלית. הכרטיס נראה כך : (החיבור הכתום העליון הוא יציאה דיגיטלית) השאלה שלי באיזה כבל צריך להשתמש? האם ביציאה הכרטיס צריך קונקטור סטריאופוני (3 מגעים) או מונו (2 מגעים) , בצד של הרסיבר ברור שמדובר בכבל עם קצה RCA רגיל. האם בכלל מדובר ביציאת SPDIF , או שזאת יציאה דיגיטלית שבכלל לא ניתן להשתמש בה? שאלה נוספת : היכן ניתן להשיג כבל + קונקטור SPDIF לכרטיס קול ONBOARD שאין לו יציאה ONBOARD אלא רק חיבור SPDIF. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות הנ"ל ב140 שקל למטרות מוזיקה משחקים וסרטים. אין לי דרישה לביצועים מיוחדים אלא סתם סאונד סטנדרטי וטוב(אני לא מבין בכל הנושא של סאונד). למרבה אכזבתי גיליתי שכדי לשמוע שיר בעוצמה סבירה אני צריך להגביר את הווליום בווינדוס עד למקסימום(וגם אז זה שקט יחסית), דבר שכמובן גם מוריד את האיכות. במשחק כמו NBA LIVE כל הטבעה נשמעת איום ונורא ובקיצור חרה אוזניות. אותו סיפור גם חוזר בדיסקמן. האם פשוט מדובר בדגם עלוב של סוני(כביכול?) או שיש בעיה באוזניות הספציפיות שאצלי? 140 שקל.........
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 70$ שיקנו בארה"ב. יש לציין שברשותי אוזניות של סנאייזר מדגם PX100 שהם הקניה הטובה ביותר שעשיתי עד עכשיו בחיי, אבל אני מחפש איכות גבוהה יותר ואוזניות קצת פחות ניידות שאוכל להישתמש בהם בבית לאיכות מקסימלית. שאלתי הראשונה האם אני ירגיש איזשהו הבדל במחיר בין אוזניות של 70$ לבין הPX100? שאלתי השניה איזה דגם מומלץ בתקציב הנ"ל?, האוזניות יחוברו לנגן IPOD CLASIC.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי קבצי WMA שאני רוצה לחבר מבלי לבצע קידוד נוסף. פשוט להדביק לקובץ אחד.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום פירמטתי תמחשב והתקנתי מחדש ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ..? תודה
-
- 13 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש אוזניות למוזיקה (בעיקר רוק\פולק) . אוזניות כפתור . תודה ,
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים למערכת HTPC עד 1000 ש"ח ה HTPC יכול לתמוך בעד 6 ערוצים והעדיף שלרמקולים יהיו חיבורי SPDIF. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
או פירלס משוודיה..והאם יש אתר שמראה מחירים שלהם?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקרן אבל אני לא יודע מה לבדוק ואיך לדעת שהמקרן שאני קונה הוא טוב מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי תודה !
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-