אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איזה אזניות הכי טובות ? בערך ב50 שקל SONY COMMUNICATION HEADSET Genius Headset & Microphone - HS-02A PH-101 HEADPHONES + MIC - OEM מה הכי טוב כאן?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום!! יש לי דיוידי חדש ורסיבר אני יודע שאני צריך לחבר את הדיוידי בכבל אופטי לרסיבר והשאלה שלי אם אני יכול לחבר את הרסיבר באייסי3 או בדיטיאס ורמקולים קידמיים לרמקולים רצפתיים שיש לי ואת האחוריים וחיבור ליין אין של הטלויזיה תודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלומות. אני צריך קצת עזרה,אז קודם כל אני רוצה שמישהו יסביר לי מה עושה העידכון לאייפוד ? חוצמיזה יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? ושמישהו יסביר לי בכלל מה זה ? יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ? המון המון המון תודה למי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1335&products_id=9455 האם זו מערכת העדיפה על פני ה-ATP3? הסט כולל שלט והעיצוב נראה טוב יותר לטעמי והאם השקעת כסף במערכת של I-Trigue תניב הבדל משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הARCHOS AV 700 40giga האם הוא נראה טוב? האם זה הדור החדש כי אני לא רוצה לקנות משהו ואחרי יומיים יצא משהו מטורף? האם הAV420 עדיף? האם הARCHOS AV402 כבר יצא ומה מיוחד בו כל כך?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רכשתי רמקולים חדשים בקופסה מדגם Infinity Primus P142 עבור שימוש כרמקולי אטמוס תקרתיים (מחוברים לתקרה עם התקנים): האם יש למישהו/י המלצה להתקני תליה על התקרה עבור הדגם הזה של אינפינטי? יש לו Threaded insert (תברוגת סטנדרטית). אני צריך למצוא CEILING MOUNT BRACKET במחיר סביר עבורם.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחבר את הסאונד של ממיר YES MAX HD ומחשב עם כרטיס קול ASUS HD 1.3 למגבר DENON 1912. אפשרות החיבורים היא מגוונת האם האכותי ביותר יהיה SPDIF מהממיר וHDMI מהכרטיס סאונד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום המתאים אבל לא מצאתי מקום שיש בו הבנה גדולה כמו פה בנושא ולנושא שדרגתי לאחרונה את המחשב ל 7 64 ביט ולצערי הכרטיס קול שלי ב9 שנים האחרונות Creative Audigy ES עובד אך לא עובד על WIN 7 64BIT לצערי אחרי אלפי ניסיונות של התקנות דרייברים עם ה Creative התייאשתי לאחרונה רכשתי כרטיס אחר ASUS XONAR DG ומה אני אגיד לכם הבדל מטורף בין 2 הכרטיסים הישן והטוב לא משאיר לו אבק למרות שהמפרט של האסוס עושה רושם טוב אבל אין יותר חשוב מהסאונד והוא ממש רחוק מלהיות מספק .... כנראה שאצטרך לחזור לCreative אך השאלה איזה כרטיס בסיסי עובד על 7 64 כי שוב היו לי איתם בעיות מטורפות בהתקנות היעד הוא שמיעת מוסיקה וסרטים על מערכת רמקולים 5.1 מחשב (של Creative) אני מקווה שתוכלו לעזור לי !…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מתענייין בכרטיס קול הכי פשוט (לא מותג) שיתן עבודה יחסית טובה במחיר 60-70 ש"ח הכווונה היא למערכת 5.1 של לוגיטאץ' X540 חוץ ממוסיקה אני לא עושה כלום במחשב יש לי W7 אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן למקם את הסולו 6/7 שאקנה כך שיהיה 45-50 מעלות בין הכיוון אליו אני מסתכל ישר לבין הרמקול הימני/השמאלי. כאילו סך הכל ביניהם יהיה 90-100 מעלות. לפני ההמלצות ידוע לי שאני אמור למקם אותם במשולש שווה צלעות ככה שביני לכל רמקול יש 30 מעלות. במיקום שכתבתי יש הפסד כלשהו משמעותי בצליל ? או שלא כ"כ ישנה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה להשתמש בסקייפ עכשיו יש לי רק חיבור אחד ויש לידו ציור גם של מיקרופון וגם של אוזניות.. כשאני מחבר מיקרופון הוא מפסיק את הסאונד במחשב כי הוא חושב שחיברתי אוזניות.. אז אני כאילו לא יכול לחבר מיקרופון ולשמוע מהרמקולים של המחשבץץ דרך אגב כשאני מחבר אוזניות אז הם פועלות אבל כשאני מחבר לא משנה מה לחיבור הזה הסאונד במחשב נפסק.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש לידידה רמקולים לבית שישמשו את המחשב הנייד שלה. התקציב הוא בין 200 ל-300 ש"ח. חשוב שתהייה עוצמה סבירה. תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול לעשות סדר בקודים המוזרים של סדרות הטלוויזיה של סמסונג? אני מתכוון - לדוגמא הדגם UA46D5000,יכולים להופיע המספרים 40 במקום 46, 5300 או 5500 במקום ה 5000 ובהפרשי מחירים (סדרה D עומדת להתחלף ב E את זה הבנתי) שמתי לב ש ה 5300 שמן יותר, אבל - איך אפשר לקרוא ולהבין מה שווה????
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רציתי קצת להתייעץ עם מי שמבין ויכול לעזור לי פה. כעקרון אני רוצה להשקיע במערכת למוזיקה (טרנסים, רוק) וסדרות וסרטים בעיקר ללא דגש על עוצמה אלא איכות כי זה מערכת לחדר ואני לא מתכוון להגיע לעוצמות ענקיות אפילו שהבנתי שזה פרמטר שולי. שמעתי דברים טובים מאוד על החברה Harman Kardon וחשבתי ללכת על סט של מגבר ורמקולים שלהם: HKTS9 - במחיר 1788 ש"ח AVR158 - במחיר 1280 ש"ח כמובן חורג בממש טיפה מהתקציב ורציתי לדעת איך המגבר VSX519 Pioneer בהשוואה לAVR158 כי יש לי מגבר כזה בסלון. אשמח לשמוע דעות, ביקורות, הצעות אחרות. ותודה מראש לכל מי שעוזר לי
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מסך טלוויזיה 55 אינץ בסלון והגיע הזמן שאוכל לנגן עליו סרטי HD. אז אני מניח שאצטרך סטרימר בשביל זה (או HTPC, לפטופט וכו') בכל מקרה לפי דעתי סטרימר הכי פשוט זול וייעודי למטרה. חשוב לי שיידע להפעיל את כל סוגי הקבצים, (כולל MKV כמובן) שלא יעשה בעיות, שירוץ חלק. שתהיה לו יציאת HDMI.. שיוכל להדביק כתוביות בעברית בעצמו כמובן.. ואם הוא יכול להזרים מדיה ישירות מהמחשב שלי זה בכלל יהיה נפלא.. תודה מראש! עמית.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
-
שלום אז ככה עקב אפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל החלטתי לקנות את האייפוד VIDEO 30GB החדש מחו"ל אך יש 2 בעיות 1. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא מטען לחשמל רק USB אז השאלה האם אפשר לקנות מטען פה בארץ? לינק ומה מחירו בבקשה. 2. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא itunes התוכנה שלה האם אני יכול לטעון שירים לאיפוד דרך התוכנה itunes שנמצאת ברשת בחינם? האתר שאני קונה ממנו הוא www.bhphotovideo.com תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים של altec lansinc (הדגם היקר, שעולה 1400 שקל בארץ) ב-200 דולר בדיוטי פרי - מחיר מציאה לכל הדעות! אבא שלי כרגע בארה"ב, ואני מברר מחירים של כל מיני מוצרים, ביניהם כרטיס אודיו. מצאתי את הכרטיס הבא, Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570LPVP 5.1 Channels 24-bit 96KHz PCI Interface Low-Profile Sound Card - OEM http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102010 במחיר ממש מצחיק של 27 דולר, 110 שקלים. האם שווה לקנות את הכרטיס? האם הוא ישפר את הביצועים של המערכת סאונד שקניתי? הבנתי שכיום הכרטיסי סאונד און בורד הם לא רעים בכלל, אבל אני לא בטוח איזה יש לי. לבדוק דרך ה-device mangger?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים וכתוב שיש להם דרייבר לחץ רשום שזה פטנט...רציתי לדעת מזה..
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי דיוידי מסוג פרוסאונד 9000SP ויש לו 2 כניסות למיקרופונים, אבל אני מחבר מיקרופון {תקין בטוח} והוא לא עובד! {כמובן שניסיתי לשחק עם הווליום} וגם ניסיתי להכנס לתפריט ולהפעיל שם את מצב הקריוקי. מישהו יודע מה עושים? איך אפשר ליגרום למיקרופון לעבוד? {מצורפות תמונות של המכשיר ותמונות מהתפריט}
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אח שלי נוסע לחו"ל . אני צריך המלצה לאוזניות עד 400 שקל מהדיוטי פרי בארץ. לא משנה איזה מבנה אבל העיקר שיהיו נוחות. השימושים הם שמיעת מוזיקה באייפוד. (ומן הסתם לא ג'נריות) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
במשך יומיים חרשתי את כל האינטרנט בחיפוש אחרי נגן מתאים... אני מחפש: 30G HD עם אודיו עם תמונות עם וידיאו עם רדיו עיצוב יפה [משקל לא הכי קריטי] שיופיע ככונן חדש כשאני אחבר אותו למחשב שלי (דיסק און קי) שהבאנדל יהיה טוב + מטען ונרתיק וכבל USB *** שיהיה אפשר לשמור עליו מסמכים אחרים כגון עבודות, קבצים חשובים, התקנות של דברים ולהעביר ממחשב למחשב - קריטי עד שלשום הייתי בטוח באייפוד וידיאו 30G אפשר היה לוותר על הרדיו אבל זה להידבק לאייטונס ואז שיניתי ל IRIVER 340 ואז שיניתי ל IAUDIO X5L וכרגע אני עומד על COWON A2 30G - שאמור להיות נטול התחייבות לתוכנות ולעמוד בציפיות שלי הבנתי שהוא ממש טוב וכולל כל מה שרציתי.... השאלה היא אם שומעים טוב מאוד עם האוזניות (וגם אם החיבור רגיל או שהם א…
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, עברתי על הפוסט הענקייי על האוזניות ומדובר שם על אוזניות לבית אני צריך אוזניות ניידות ...ללא מגברים וכדומה.... מה הכי טוב שאני יכול למצוא בארץ ב 400 ש"ח ואיפה? תודה
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ולנקות את הרשת מבפנים ? ועם אפשרי חיפשתי ברשת ולא מצאתי תמונות של האוזניות מבפנים .
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-