אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני עכשיו רוצה ליקנות רמקולים למחשב ויש לי כסף ביד..... אני רציתי ליקנות את ה z-5500 עוד לפני חודשיים ועכשיו שיש לי כסף אני לא יודע עם ליקנות אותם..... האם הם איכותיים? ואני מחפש ברמקולים סאב חזק מטורף וגם החוזק הכללי ושישמעו טוב בווליום גבוהה האם הם שווים תמחיר? והאם יש משהו יותר טוב במחיר 2400?? תודה לכולם מראש...
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם המפרט הבא, מריץ FHD או לפחות ?HDR AMD Athlon 64 3200+ DFI LanParty UT nf4 Ultra-D 2GB RAM DDR1 LEADTEK 6800gs pci-e 256mb@524mhz 1101mhz WD 160gb 8mb sata 2 תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חיברתי אותה ושומעים מצוין וחזק , אבל רק משני הרמקולים האחוריים והסאב.. במוזיקה אני יודע שזה ככה אבל זה ככה גם בסרטים ובמשחקים כמו ניד פור ספיד החדש הגדרתי במשחק לסראונד ולא שומעים בכלל את הרעש של המנוע.. מהסנטר לדוגמא לא שומעים שום צליל ואני מזכיר שזה בסרטים שאמורים לשמוע מכולם וכן הגדרתי בוינדוס למערכת צליל היקפי 5.1.. אני נואש ומקווה למצוא פה מישהו שיוכל לעזור לי תודה לעוזרים נ.ב שכחתי לציין שיש לי כרטיס קול מובנה אבל שתומך ב 5.1 הלוח הוא Nforce 2 של ג'יגה בייט Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חייב שיהיה FULL HD LED 37 אני רוצה שזה יהיה משהו טוב של חברה טובה ולא איזה חרטא בסגנון FUJICOM תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הכרטיס קול הזה Creative XtremeGamer X-Fi ב220 ש''ח או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח המחירים של 300-350 ש''ח בעיקר מיועד למוזיקה וסרטים (60-40)
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הנגן הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1832436512.htm ואני צריך שתגידו לי האם הוא טוב? והאם שווה לי לקנות אותו....? או משהו אחר? ד"א יש לי תקציב של 2000 שקל....
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה היתרון של אוזניות סראונד על אוזניות סטריאו? מדובר באיכות משמעותית? וגם אם אפשר דגם של אוזניות שמתאים לתקציב לא גבוה במיוחד. שימוש עיקרי הוא בעיקר למשחקים ומוזיקה. (יש לי חיבור אופטי ו"בננה" בטלוויזיה/מחשב).
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי לוח אם של Gigbyte (במחשב אחר) בדגם של GA 8PE1000 Pro 3... הכרטיס קול משולב איתו... זהו לוח אם זמני שקיבלתי בעקבות שנשרף לי הלוח אם הקודם והמעבד ואני מחכה שיבואו ועד אז אני משתמש בלוח האם הנ"ל והמעבד, עד שיגיעו. איך שהמחשב הגיע מטכנאי המחשבים שהלוח של Gigbyte בדגם של GA 8PE1000 Pro 3 הגיע, שמתי לב לכך שהסאונד במחשב לא עובד, והמחשב מבחינה תוכנתית לא הראה שום בעיה. ואז לאחר הסקת מסקנות החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב>>> (מכיוון שהקבצים של הלוח האם הקודם נשארו ואני חשבתי שזה מתנגש) >>>> ופירמטי. ולאחר הפירמוט הדבר הראשון שהתקנתי זה היה הקובץ שמתקין את הצ'יפ סט של הלוח האם הנ"ל ואחרי שסיימתי להתקין הפעלתי מחדש ולאחר מכן התקנתי עוד קובץ …
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן! אז אחרי הרבה לבטים על לשדרג את הCRT הנאמנה שלי או לא נראה לי שהגיע הזמן להודות לה ולהתקדם. הטלוויזיה תיהיה מחוברת לממיר של יס (כרגע ללא שידורי HD ונראה לי שגם בעתיד הקרוב/רחוק לא הולך להיות שדרוג לממיר שכזה), מערכת קולנוע בסיסית (נגן DVD, רסירבר ורמקולים 5.1) ומידי פעם למחשב (בזמן משחקים או ניגון סרטים באמצעות כרטיס מסך HD4830 עם רצון לשדרוג לגרסאות החדשות של ATI). המחשבה כרגע היא לרכוש קונסולת משחקים PS3/XBOX360 אז זה עדין רק בגדר מחשבה עקב היותי סטודנט דל תקציב. מרחק הצפייה נע על איזור 3.5 מטר ואני מעוניין במסך בעל רזולוציה התומכת בFHD (במיוחד לצפייה בסרטים ומשחקים דרך המחשב) בחדר של אחי נמצאת LCD 32 וגם אצלו מרחק הצפייה זהה.. אני די משוכנע שהגודל הזה יספיק ל…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הוא כרגע בטעינה. אני יעלה תמונות אח"כ אם תרצו. כמה זמן ההטענה הראשונה צריכה לקחת? יש זמן מוגדר להטענה הראשונית או שלוקחים את זמן ההטענה הרגיל ומוסיפים שעה שעתיים?
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני-נייד ואשמח , בבקשה , להמלצות שלכם . הדרישות הן : כרטיס פאסיבי (כלומר אינו דורש חיבור לחשמל , רק חיבור למחשב) בעל צריכת חשמל נמוכה . 2 ערוצים (ממש אין צורך ביותר) . כניסה אחת בעלת מתח פאנטום 48V (למיקרופון קונדנסר \ מיקרופון שטח) , או יותר כניסות . 2 כניסות Line מונופוניות \ כניסת Line אחת סטריאופונית (העדפה לכניסות מאוזנות בעלות חיבור TRS\XLR , אבל אשמח גם לשמוע על כאלו עם כניסות בלתי מאוזנות כגון RCA או TS) , או יותר כניסות . חיבור USB2 \ Firewire (IEEE 1394) . תגובת תדרים נמוכה מ-20Hz וגבוהה מ-20kHz , ספקטרום יציב (כלומר עקומת תדרים לינארית ככל הניתן) . לגבי היחס אות רעש , תדירות דגימה וכן הלאה זה מאוד משתנה , כמובן שאעדיף את…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את הנגן הנ''ל, ואני מתלבטת עם כדי לקנות אוזניות חדשות, ועם כדאי אז על איזה ללכת? בחרתי את ה 2 הדגמים האלו: Creative EP630 ו KOSS SPARK PLUG, איך האוזניות האלה? ואיך הם בהשוואה לאוזניות שבאות עם הנגן שלי? שווה להשקיע ברכישה של אחת האוזניות האלו?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ורציתי לבקש עזרה חשובה אני לקח לי הרבה זמן להשיג את המשחק בשם dragonshard למחשב עכשיו משום מה אצל חבר שלי המשחק פועל על קול נהדר חבל על הזמן אצלי זה ממש לא טוב יש רק תמוזיקה של המשחק אין תמוזיקה של מלכים(והגדרות המשחק הם טובות)...עכשיו הוא פשוט נתקע כזה ו7לפעמים או לרוב כבר הקול במשחק נתקע..אני לא יודע למה זה ממש מרגיז כי אנ י מת לשחק בזה ולהנות מחווית המשחק אבל זה לא עובד וכנראה בגלל בעית הקול עכשיו נראה לי שיש לי כרטיס קול משו ac97 ויש נרה לי directx גירסה 9 החדש כאילו נראה לי כי התקנתי והוא אמר לי בסדר ואני לא ידוע למה הקול במשחק לא טוב בבקשה עזרה זה משו שנורא חשוב לייי
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אין לי מושג בציוד אודיו , יש לי טלויזיה 37 FULLHD של FUJICOM ואני מעוניין להוסיף מעכת קולנוע (רמקולים ומגבר) בהשקעה מינימלית ראיתי את המערכת הבאה : http://www.21.tv/p-85703/קולנוע_ביתי/productid-85703/cf-10041 האם המערכת הזו סבירה (אני מאלו שלא מבדילים הבדלים בקול)? אם יש לכם הצעות טובות יותר במחירים פחות או יותר דומים ?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
מארז המחשב ממוקם במקום סגור, שהגישה לחלק האחורי שלו די קשה. אז במקום להחליף כל פעם את חיבור האוזניות בחיבור הרמקולים ולהיפך, אני רוצה לקנות מפצל (אם קיים) שגם האוזניות וגם הרמקולים יהיו מחוברים, ובלילה (כשאשתמש באוזניות) אני פשוט אכבה את הרמקולים בכפתור ההפלעה שלהם. יש מפצך או משהו דומה למה שאני מבקש כאן?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום היום הסתכלתי באיטרנט וראיתי שיש מסכים שיש להם יחס נוקדיות ככה 1:5000000 וזה לא נראה לי הגיוני איך סופרים כמה יחס וקדיות יש למס קראתי תמדריך ולא הבנתי בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם לקנות נגן חדש עכשיו או בעוד כמה חודשים שיצאו דברים חדשים רציתי לדעת אם יש אתר שמראה כל מני נגנים (ובכלל מוצרים אלקטרנים) שצפויים לצאת בשנה הקרוב תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, צריכים להביא לי את הנגן D2+ ורציתי להביא לו גם אוזניות - חשוב לי שהאוזניות יהיו אטומות לגמרי מהסביבה ז"א שגם בכביש מהיר סואן וגם במכון כושר רועש אני לא אשמע כלום,אני לא יודע איזה סוג יותר מתאים לי INEAR או קשת מה שיותר חשוב לי זה האיכות ולא מעניין אותי הצורה שלהם כמובן שהעדיפות היא לINEAR אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז לא. מכיוון שאני בור בנושא האוזניות אזי אני לא יודע מה התקציב שנדרש עבורי להשקיע(אל תשתגעו יותר מדי,ואל תביאו לי משהו זול מדי שיזרק לפח) המוצר יקנה מארה"ב ככה שיהיה יותר זול מהארץ לגבי האוזניות חשוב לימאוד שיהיו עצמתיות,איכותיות,ובעלות נוכחות בבאסים,סגנון המוזיקה העיקרי שלי זה עופר ניסים וכל ההאוסים והטרקים שמסביב וקצת רוק וישראלית תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היי רסיבר ישן מאוד עד כה עבד יפה מאוד ,פתאום הפסיק להגיב גם בשלט וגם בכפתורים של היחידה,התוצגה קפואה לא ניתן ללחוץ על שום דבר , זה תקוע כזה ,ניסיתי להוציא מהחשמל ולחבר מחדש ולא עןזר מה לדעתכם הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
איפה אפשר לשמועה את הרמקולים ? אני נמצא באזור חולון - בת ים [ ..........?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ביציאה דיגיטלית וביציאות הרגילות באותו זמן?? כי אני רוצה לחבר ביציאה הדיגיטלית רמקולים altec ada880 וביציאות הרגילות לחבר מערכת עם עוד 2 רמקולים בתור רמקולים קדמיים.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אמממ, הבעייה שלי היא כזאת.. אחרי שנה וחצי בערך של שימוש יש בעיית מגעים (נראה לי שזה מה שזה בכל מקרה...) יש מלא רעשים באוזניות, וכאילו רק בנקודות ממש מסוימות שומעים טוב.. יש מה לעשות בקשר לזה?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם העובדות שהאוזניות הן in ear והכבל לא סימטרי מפריעות לריצה עם האוזניות? אם יש פה מישהו עם נסיון בריצה עם האוזניות אשמח לשמוע את תגובתו.
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, לקחתי את האוזניות לטכנאי אלקטרוניקה כדי שיבצע חיזוק למגעים לאחר שצד ימין הפסיק לעבוד. (בצד שמאל שמעו מעולה*) האוזניות חזרו, האזנתי בחנות בצורה שטחית וראיתי שהכל בסדר. (לא התמקדתי באוזניות יותר מדי כי עשיתי עוד תיקונים אצלו.) כשחזרתי הביתה, פתאום אני מגלה שיש הפרעות בבסים בצד השמאלי, מן צרימה כזאת שמורגשת במיוחד בשירים שיש בהם קטעים של בסים חזקים, אבל מורגשת תמיד אם מאזינים טוב. בצד ימין שומעים טוב ללא צרימה. הטכנאי אומר שהוא בסה"כ חיזק את המגעים ושהבעיה לא קשורה אליו. ממה יכולה לנבוע כזאת צרימה והאם יש מצב שהוא גרם נזק לממברנה השמאלית בעת ההלחמה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת 2.1 טובה למחשב למשחקים בטווח הנ"ל , מה שמצאתי כרגע הוא : 1.http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=24889 2.http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 http://zap.co.il/model.asp?model_id=501317.3 עכשיו , מבמחינת נתונים יבשים 2 המערכות הראשונות יותר טובות (40-20000) ה eacan עם תדרים פחות טובים אבל עיצוב שאני אוהב הרבה יותר (140-20000) מה אתם אומרים ? או שיש משהו יותר מומלץ במחיר 200-300 ש"ח ... (יש גם את ה eacan 199 )
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-