עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני חושב לקנות את המחשב Fujitsu Lifebook AH530-4 ואת המערכת Z 5500 של Logitech לחדר שלי. אחרי כמה בדיקות וחיפושים ראיתי שצריך כרטיס קול מתאים בשביל לנצל מערכת קולנוע ביתית כזאת. תיהיה לי בעיה לחבר את המערכת הזאת למחשב הזה? עד כמה שהבנתי צריך להשתמש במפצל שממיר את את שלושת החיבורים שיוצאים מהמערכת לחיבור 3.5 מ"מ יחיד כדי שאני יוכל לחבר אותו למחשב. שימוש במפצל כזה יכול לפגוע באיכות השמע או לסבך את ההתקנה שלה? עוד שאלת אחת: ראיתי אנשים שאמרו שעדיף לחבר אותה בחיבורים אופטיים. מישהו יכול בבקשה לפרט מזה אומר ולאן אני מחבר את הכבלים האופטיים? תודה רבה לכם על העזרה!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  2. Started by NuXeR,

שלום, יש לי כרטיס קול OB 7.1, המחובר דרך SPDIF (קואקס) לרסיבר AVR245 של הרמן קרדון. במחשב מותקנת תוכנה בשם ac3 filter, בסרטי AC3 אני שומע בסראונד אין בעיה והרסיבר מזהה את זה גם כ-DOLBY DIGITAL או DTS....... אבל במשחקים, גם בווינדוס וגם במשחק (לדוגמא COD4) מוגדר 5.1 ועדיין הרסיבר מזהה סטריאו.. מישהו מכיר את התופעה ? תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  3. קיבלתי אוזניות AKG אולפניות שהיו בשימוש, והבד הפנימי (שמפריד בין האוזן ופנים האוזניה) הפך למלוכלך קצת עם הזמן. האם יש מקומות שיכולים להחליף לי בהם את הבד הזה לבד חדש?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by רן.ט,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה hebpod flip flop שהופכת את האותיות של השיר???? :s05: :s05:

5. Started by t d,

שלום! אני מתכוון בעוד כחודש לקנות רמקולים חדשים למחשב, האלו שיש לי כרגע נדפקו כבר ממזמן, יש לי תקציב של כ800-1000 ש"ח, לאחרונה עלה הרעיון של לקנות מיני מערכת עם רמקולים טובים ולחבר אליה את המחשב בAUX. (עם המערכת יהיה לי גם יותר נח לחבר את הIRIVER IHP120 שלי... רציתי לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של מערכת כזו מקום סט רמקולים? תודה!

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by johnplon,

תודה לכל מי שיתפנה לעזור קודם כל! יש לי כרטיס קול של creative audigy ולפני כמה ימים הכנסתי למחשב דרך הUSB כרטיס קול חיצוני כדי לבדוק משהו ונראה לי שמאז הוא גרם לי לבעיות אפילו לאחר שהוצאתי אותו. בעיקרון כשאני מנסה לצרוב או אפילו להעלות סרטון לאינטרנט שיצרתי בימים האחרונים מאז אני מקבל רק את התמונה ובלי הסאונד. אצלי במחשב הסאונד עובד מצוין ואני שומע את הקול יחד עם התמונה זה קורה רק שאני מנסה להעביר את הקובץ לדיסק או לשלוח אותו באינטרנט. אשמח לכל עזרה!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  7. Started by ZiX,

זה ה HTPC שלי AMD 5600 2GB RAM DDR2 SAMAUNG HD4350 (יש לי 7600GT פנוי אם זה עוזר) HD250 GB.. האם זה יכול להריץ סרטי FULL HD? עם איזה תוכנות מומלץ לי לעבוד כדי להריץ 1080P? תודה.. אגב אפשר להוציא סאונד בעזרת המתאם DVI TO HDMI של ATI נכון? איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  8. אני מתענייין בכרטיס קול הכי פשוט (לא מותג) שיתן עבודה יחסית טובה במחיר 60-70 ש"ח הכווונה היא למערכת 5.1 של לוגיטאץ' X540 חוץ ממוסיקה אני לא עושה כלום במחשב יש לי W7 אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by Mindistortion,

שלום אז ככה עקב אפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל החלטתי לקנות את האייפוד VIDEO 30GB החדש מחו"ל אך יש 2 בעיות 1. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא מטען לחשמל רק USB אז השאלה האם אפשר לקנות מטען פה בארץ? לינק ומה מחירו בבקשה. 2. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא itunes התוכנה שלה האם אני יכול לטעון שירים לאיפוד דרך התוכנה itunes שנמצאת ברשת בחינם? האתר שאני קונה ממנו הוא www.bhphotovideo.com תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by uhabhv728,

אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

המגבר הוא 400W החברה שלו זה Studio-Standard by Fisher והדם שלו זה BA-6000 האקולייזר הוא גם Studio-Standard by Fisher והדגם שלו זה EQ-3000 חבר שלי נתן לי אותם לפני כמעט שנה ואין להם תקלות או בעיות כלשהן,כמה הם שווים? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by YogevLevi,

אני בעלים גאה של סנהייזר CX 300 ועקב שימוש אינטנסיבי שבמהלכו לא כ"כ שמרתי עליהן הן התחילו להתפרק לצערי... החלטתי לקנות זוג חדש. נכנסתי לאתר של קילומבו וראיתי שם 2 דגמים של ה-CX 1.את הישן המוכר והטוב כמו שיש לי ששמו הוא CX 300 2.דגם חדש כנראה ששמו הוא CX 300-II Precision השאלה היא כזאת - מה ההבדל בין הדגמים? האם יש הצדקה לקנות את החדש? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  13. היי, אנסה להסביר בקצרה את הבעיה - יש לי מצלמת LOGITECH WEBCAM עם מיקרופון מובנה בUSB וכ.קול CREATIVE X-Fi כשחיברתי את המצלמה פתאום ירדה אכות הסאונד, ולא משנה מה עשיתי מצאתי ש5.1 לא עובד, והשמיעה היא אך ורק מ2.1. בסוף מצאתי את הבעיה - הוינדוס פשוט באופן אוטומטי מוריד את הגדרת הסאונד בAdvance sound properties מFULL ACCELERATION לבערך אמצע, מה שגורם לסאונד לרדת באכותו ולא לעבוד על 5.1 חשוב אוליי לציין גם שאני עובד עם WINXP64bit בניתוק המצלמה וריסטרט, המערכת חוזרת לעצמה. יש למישהו איזה רעיון מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by Culandur,

אהלן אני מחפש חנות (עדיף בחול כי בארץ המחירים מטורפים) שיש בה את ה archos gimni 120 או את ה creative muvo 4gb וששולחת לישראל בבקשה עיזרו לי

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by vourt,

קניתי רמקולים של CREATIVE MEGAWORKS 550, אבל לא מרוצה מאכות כרטיס הקול שבמחשב (AC97 5.1), יש כמה וכמה סוגי כרטיסים של הAUDIGY, אבל אני צריך משהו שיתאים קודם כל למוזיקה, ואח'כ לסרטים... משחקים לא חשוב. מישהו יכול להמליץ או לתת טיפ? תודה!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  16. Started by Access Denied,

חבר של ההורים שלי יכול לשלוח לי את האוזניות שאני קונה לארץ.. אני צריך שתעזרו לי לבחור אילו אוזניות עדיפות.. התקציב בגדול כרגע הוא 40 דולר.. חשבתי על משהו בסגנון של: The iPod In-Ear Headphones שעולות 40 דולר Sony MDREX81LP/W שעולות 32 דולר Sony MDR-EX71WK שעולות 32 דולר מה עדיף לקנות?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by navk2,

הרמקול הימיני מקדימה שלי חלש בצורה מוגזמת, בוקשי שומעים ממנו. עשיתי בדיקה והחלפתי את האות של הקידמיים עם האות של האחוריים והוא נשאר חלש כך שהבעיה היא ברמקול ולא באות, מה עושים ? הדגם הוא LX520 של קרייטיב. במקרה שהרמול גמור, אתם ממלצים להחליף אותו עם הסנטר ?[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 01:00:17 יודעים מה ? כבר וויתרתי על ליפתור את הבעיה, השאלה עכשיוהיא מה לעשות עם המצב הנתון ? אני אחליף אותו עם הסנטר שיהיה איזון או שיש לכם פיתרון אחר ?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by darkman,

http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1546 http://www.muro.co.kr/english/index.htm תראו אני לא מחפש שיא האיכות אבל זה מאוד חשבו לי הקטע עם הרדיו מה עכשיו השאלות שלי זה מה זה הנתונים שרשמתי ומה הם בנגנים היותר המתקדמים ומה זה אומר בתכלס והאם הנגן הזה שווה קניה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by nir.barak,

אני שוקל לקנות את הנגן הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1832436512.htm ואני צריך שתגידו לי האם הוא טוב? והאם שווה לי לקנות אותו....? או משהו אחר? ד"א יש לי תקציב של 2000 שקל....

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by casio888,

יש לי כרטיס מסך palit 9600 gt. שיש בו גם חיבורי hdmi גם dvi ואני מחבר אותו כרגע עם מתאם vga למסך 19 אינץ asus lcd אני רואה סרטי hd ברזולוציה 720 עכשיו יש לי טלווזיה sharp lcd 37 ואני רוצה לחבר את המחשב אליו. השאלה שלי היא כזאת: בשביל לראות על הsharp סרטים באיכות hd 720 באיכות טובה, אני יכול לחבר את זה עם כבל vga?או בשביל לקבל תוצאות מעולות אני צריך לקנות כבל hdmi?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. שלום, יש ברשותי מצלמת Canon PowerShot A520 ונגן iRiver H320, אני חיברתי את המצלמה אל הנגן בעזרת כבל USB ומעביר מUSB לUSB הקטן שנכנס אל הנגן. עכשיו מה אני עושה כדי שהתמונות יעברו? תודה רבה, אופיר

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  22. שלום אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 70$ שיקנו בארה"ב. יש לציין שברשותי אוזניות של סנאייזר מדגם PX100 שהם הקניה הטובה ביותר שעשיתי עד עכשיו בחיי, אבל אני מחפש איכות גבוהה יותר ואוזניות קצת פחות ניידות שאוכל להישתמש בהם בבית לאיכות מקסימלית. שאלתי הראשונה האם אני ירגיש איזשהו הבדל במחיר בין אוזניות של 70$ לבין הPX100? שאלתי השניה איזה דגם מומלץ בתקציב הנ"ל?, האוזניות יחוברו לנגן IPOD CLASIC.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  23. טוב אני לא יודע אם פרסמו את זה קודם (בדקתי ומצאתי רק דברים לא רשמיים). אני לא חושב שמדובר בחדשות טריות, אבל עדיין אני מכיר המון אנשים שלא נהנים מה-X-Fi שלהם בגלל תמיכה בויסטה. ניגש לעניין, אני מניח ששמעתם כבר על ה-Leaked version, או YouPAX וכל זה (אני כבר התבלבלתי) אבל עכשיו מדובר על Official version ש-Creative מפיצים... (קיימים הבדלים מינורים בין ה-leaked ל-official) מי שלא יודע, Creative שולחים דיסק רשמי עם כל התוכנות ל-Vista, בתשלום, רק באירופה בינתיים: http://uk.europe.creative.com/shop/product.asp?category=7&subcategory=0&product=1485 כמובן שאותנו זה לא מעניין כי אפשר להוריד אותו ממשהו שכבר רכש את הדיסק והעלה בביטורנט ו-rapidshare: (הדיסק חינמי, התשלום הוא …

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום פירמטתי תמחשב והתקנתי מחדש ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ..? תודה

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by zabal12,

שלום ! אני מחפש אוזניות למוזיקה (בעיקר רוק\פולק) . אוזניות כפתור . תודה ,

• 0 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים