אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם 5 רמקולים קטנים 10X10 וסאב של מערכת +מגבר יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק? משהו כמו עומס ומשהו עם הכרטיס קול או משהו? או שלא צריך להיות מודאג?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון וראיתי שיש כמה סוגים ובכמה מחירים ... לדוגמא : Genius Microphone HS-04A HeadPhones ב90 ש"ח ולעומתו : Logitech Stereo 20 USB Headset ב250 ש"ח מה ההבדל ביניהם חוץ מהחברה ? האוזניות של לוג'יטק זה כמעט כבר כמו רמקולים ...
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לי לנגן אוזניות IN-EAR בטווח מחיר של 100-200, חשוב שיהיו כמה שיותר מדויקות אבל גם ווליום גבוה... ויש לי שאלה: האם לאוזניות סיליקון יש גם צליל יותר טוב או שרק חוסמות יותר טוב את הקולות מבחוץ?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה דגם מבין השלושה עדיף לדעתכם ולמה? panasonic s10 lg-lh35fr samsung-b530 יש לציין שהדגם הוא בגודל 37" באתי כבר לרכוש את הסמסונג אבל המוכר אמר לי לברר על 2 הדגמים האלה גם ולהחליט מה יותר טוב.(אין לו אינטרס כיוון שיש לו את שלושתם בחנות) לדעתו הפנסוניק הכי טובה אך גם יותר יקרה,מתחתיה הlg והוא אומר שהסמסונג היא הכי נחותה לדעתו,אז כבר לא ידעתי מה להחליט. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מרחק תצוגה 3-3.5 מטר. מה אתם אומרים? (גודל, LCD/Plazma..) תודה! נ.ב משיטוט בפורום הבנתי שהרוב פה מבינים יותר בתחום האודיו מאשר בתחום הטלויזיות, חבל שתחום הטלויזיות לא מאוחד עם פורום מסכי מחשב, נראה לי שם אנשים יותר מבינים בתחום זה. (לא מנסה לזלז בכם חס וחלילה פשוט עברתי כמה עמודים קדימה וראיתי שאצל הבודדים שכן שאלו על מסכי טלויזיה יש 0 תגובות)
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, מחבר את הסאונד של ממיר YES MAX HD ומחשב עם כרטיס קול ASUS HD 1.3 למגבר DENON 1912. אפשרות החיבורים היא מגוונת האם האכותי ביותר יהיה SPDIF מהממיר וHDMI מהכרטיס סאונד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הנגן הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1832436512.htm ואני צריך שתגידו לי האם הוא טוב? והאם שווה לי לקנות אותו....? או משהו אחר? ד"א יש לי תקציב של 2000 שקל....
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 70$ שיקנו בארה"ב. יש לציין שברשותי אוזניות של סנאייזר מדגם PX100 שהם הקניה הטובה ביותר שעשיתי עד עכשיו בחיי, אבל אני מחפש איכות גבוהה יותר ואוזניות קצת פחות ניידות שאוכל להישתמש בהם בבית לאיכות מקסימלית. שאלתי הראשונה האם אני ירגיש איזשהו הבדל במחיר בין אוזניות של 70$ לבין הPX100? שאלתי השניה איזה דגם מומלץ בתקציב הנ"ל?, האוזניות יחוברו לנגן IPOD CLASIC.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום ! אני מחפש אוזניות למוזיקה (בעיקר רוק\פולק) . אוזניות כפתור . תודה ,
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הוא כרגע בטעינה. אני יעלה תמונות אח"כ אם תרצו. כמה זמן ההטענה הראשונה צריכה לקחת? יש זמן מוגדר להטענה הראשונית או שלוקחים את זמן ההטענה הרגיל ומוסיפים שעה שעתיים?
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקרן אבל אני לא יודע מה לבדוק ואיך לדעת שהמקרן שאני קונה הוא טוב מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי תודה !
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי שלום יש לי מערכת 2.1 ערוצים , WINNER HN21 2800W 2.1 . יש לי אותה בערך שנתיים (קבלתי אותה עם המחשב) ושמתי לב שבזמן האחרון יש בעיה עם הערוץ השמאלי, שומעים בו נורא חלש ??? בדקתי את האיזון ב-volume control, ועדיין יש את הבעיה הזאת. מישהו יודע מה היא הבעיה? ??? האם יתכן שהרמקול או הכרטיס קול המובנה בלוח שבקו חיים ? : תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה בקיצור...לחבר את המערכת שלי למחשב בחיבור אופטי... במערכת יש...השאלה היא האם בכרטיס קול יש... איך זה אמור להיראות?? יש לי כרטיס קול של קריאיטיב LIVE! 5.1....
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 אני ממש לא מרוצה מהם, גם מבחינת נוחיות תלייה, גם מבחינת עוצמות ועוד דברים. דיברתי עם החנות והוא אמר שיש מצב להחליף אותם. בזמנו שקניתי אותם ושאלתי איזה כרטיס טוב ינצל כמו שצריך את ה רמקולים הוא אמר : רציתי לדעת איזה רמקולים אלו ב1000 ש"ח שיעשו עבודה ממש טובה. מודה לכם מאוד על העזרה
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בגדול, החלטתי לפנק את החדר, מחשב לגיימינג+ LCD נשאר הסאונד... השאלה האם אני צריך כרטיס קול? Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 או Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 Chipset אני אקח אחד מהלוחות האלו, השאלה האם הכרטיס קול המובנה בהם, מספיק טוב בשביל שלא אקנה כרטיס קול? אם לא מספיק, מה הכרטיס הכי זול, שיתן לי התמורה טובה יותר ממה שנמצא על הלוח אם? ואחרי כל זה מה כדאי לסרטים FHD וPS3?(משחקים) 5.1 או 2.1( שיותר טוב למוסיקה ממה שהבנתי,עניין הסטריאו) ודבר אחרון, המלצה לרמקולים..עד 800 ש"ח סליחה על החפירה, אני פשוט מוציא על כל הסיפור 8000 ש"ח ואני לא רוצה להתבאס בסוף
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
התקנתי תכרטיס קול שלי.. כמו שאני תמיד מתקין והוא עובד עכשיו התקנתי תדרייבר המחשב מזהה אותו אבל הבעיה שלא שומעים ושאני בודק אם יש למטה את הרמקול למטה (כידוע שהמחשב מזהה כרטיס קול כמו שצריך הוא עושה תרמקול הזה) הוא לא עשה לי מישהו יודע מה עושים? תודה מראש לעוזרים זה דיי דחוף אז כמה שיותר מהר יותר טוב דרך אגב שאני נכנס למנהל ההתקנים יש שם בקר קול של מולטימדיה עם סימן שאלה צהוב כזה וזה אחרי שהתקנתי תדרייבר(אולי הדרייבר לא הותן טוב??)
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לקנות את השנאי הזה יחד עם המיני ושהוא לא יעשה בעיות... בחנות מציעים אותו כתוספת לאיפוד מיני אך רציתי להיות בטוח... http://www.pdastore.co.il/product.asp?Pid=ac-usb&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=17 השנאי הזה מתחבר לשקעים בישראל או לא??
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אוזניות in Ear חשבתי על mx500? אני מעדיף צליל של באס מטרבל שמעתי שזה משנה את הבחירה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב ולמה <??? הDVD כאשר הוא מקודד ומעובד לAC3 ןMPEG2 או דיסק DIVX שהוכנס לDVD קורא DIVX והדיסק DIVX הודר מהאינטרנט ויש לו איכות קול AC3 איזה מהם יראה יותר טוב וישמע במערכת קולנוע ביתי ?<??? היום הראו לי והשמיעו לי דיסק צרוב DIVX ואיכות הקול מדהימה ?? מה כדיי יותר לעשות ??
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
יש כרטיס עם יציאה קואקסאלית\אופטית במחיר שווה לכל נפש ? מצידי שיהיה לו רק יציאה אחת... תודה.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי למשל שירים באיכות של128 קילובייט.. אני רוצה להעלות את האיכות..אני זוכר שפעם דוד שלי השתמש בתוכנה כזאת אבל אני לא יודע מה השם שלה.. תודה מראש [=
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שאנסתי לכם את השכל רבות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418813.0 וכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418646.0 התקציב שלי השתנה ל1K ש"ח למגבר אוזניות + אוזניות שיחוברו או לכרטיס מובנה של EP43-DS3L או לכרטיס מובנה של דל E6400 מצטער על ההטרדה ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי באתר של creamware יש רק SCOPE 4.0 ו 4.5 תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-