אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רכשתי רמקולים חדשים בקופסה מדגם Infinity Primus P142 עבור שימוש כרמקולי אטמוס תקרתיים (מחוברים לתקרה עם התקנים): האם יש למישהו/י המלצה להתקני תליה על התקרה עבור הדגם הזה של אינפינטי? יש לו Threaded insert (תברוגת סטנדרטית). אני צריך למצוא CEILING MOUNT BRACKET במחיר סביר עבורם.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום חברים. חיברתי את המחשב לפלזמה עם כבל HDMI הגדרתי את הסאונד לפלזמה אבל אין סאונד מהרמקולים של המחשב איך אפשר לקבוע להוציא סאונד בשניהם יחד גם לרמקולים של המחשב וגם לפלזמה מתי שהיא במצב של אות HDMI? כרטיס קול מובנה על הלוח MA770
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שתבינו משהו מהתיאור, אני מחפש את השם (דגם+חברה) של רמקולים למחשב שמעוצבים כמו קסדה של אלה מstar wars הסאב הוא מין קסדה הפוכה גדולה, והרמקולים הם מין גרסה מוקטנת של הסאב , הדגם שאני מתכוון אליו הוא לבן, יכול להיות שיש עוד צבעים תודה לעוזרים , בין העונים נכונה יוגרל קפלס"ט צהלי משומש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה במתג ווליום של הATP3 שלי,כשאני בא לכבות את המערכת הווליום עולה ליותר גבוהה ממה ששמעתי ורק אז נחלש,מה לעשות? זה ממש משגע בלילה אני מעיר את כל הבית ככה.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
טוב.... אז לאחר לא מעט התייעצויות בחרתי לקנות את הבלו ריי LG BD-370. לאחר הקניה נתקלתי בבעיה להרצת סרטי MKV באיכות גבוהה. הבעיה מאוד נפוצה לכל מי שתכנן לצפות בסרטי HD וקנה את המכשיר היפה והמאוד זול הזה. אז לאחר שחיפשתי ללא הצלחה בכל רשת האינטרנט (גם מעבר לים) פניתי לבאג ששלחו לי את הקישור הבא- עם עדכון שפותר את הבעיה! http://bigmail23.mail.daum.net/Mail-bin/bigfile_down?uid=kXCAX1KYISbmZMWR7witLz_jdL-d5mW_ יש להדגיש שבלו ריי כבר היה מעודכן דרך הרשת- אך רק לאחר העדכון הזה באצעות דיסק און קי (fat32) הבעיה נפתרת תפיצו לרוחב- לטובת כלל הקונים ברק
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקבל מחשב חדש ואני רוצה לנסות לחבר את הכרטיס קול הישן שלי למחשב החדש(שכבר יש לו כרטיס קול) ולנסות להפעיל את המערכת שלי אם תוספת של עוד רמקולים. אם מישהו יכול להגיד אם זה יפעל או לא בבקשה תגיב כי אני חייב עזרה. :'(
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול (שירכש כיד שניה), עבור פרוייקט של מחשב ברכב. מה שחשוב לי הוא אפיק PCI ככל הנראה (וכאן נכנס ה2ZS לתמונה), ובמידת האפשר - שליטה והוצאת סאונד דרך כל הערוצים האנלוגיים - בסטריאו. תעזרו לי להחליט מה יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר עם דגש על מוזיקה (סרטים פחות קריטי) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אשמח מאד לקבל סקירה טכנית של מסך LCD ושל מסך פלזמה ומה ההבדל ביניהם. בכלל חושבת שחבל שאין ביקורת ממצה על הנושא באתר. ביקורת מקצועית כמו על ה-IRIVER תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה של LG מדגם 47LD450 וקיבלתי במקום זה 47LD450c (אני מנחש שה-c זה china) על הקופסא היה כתוב בסינית והכיתוב על השלט גם כן בסינית אבל הוסיפו תרגום לאנגלית התפריט בטלויזיה מופיע גם באנגלית אבל הוא שואל שם מה המיקום שלי והאפשרויות הן רק סין והונג קונג... בקיצור זאת טלויזיה שכנראה הייתה אמורה להיות משווקת בסין... אתם חושבים שיש הבדל? יכול להיות שהאיכות שלה פחות טובה בגלל זה וכדאי לפנות לחנות ולדרוש שיחליפו אותה או שזה לא משנה? אני פוחד מאיכות ירודה, הכיתוב בסינית לא ממש מפריע לי... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור, נפלה בחלקי הזדמנות חד פעמית להשיג אוזניות Grado SR80i מחודשות במחיר 350 ש"ח בלבד (!!!). מגיסא, אני יכול לקבל את אותן האוזניות, חדש מהאריזה, ב-450 ש"ח. התקציב שלי לא ממש מאפשר לי לחרוג מעבר ל-370 ש"ח, למרות שאם אני ממש אתאמץ אני אוכל לעמוד בזה. השאלה שלי היא, האם יש הבדל כלשהו בין אוזניה מחודשת לחדשה? יש לי ממה לחשוש? או לקפוץ על המציאה עם חיוך רחב? בתודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9600 PRO אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה יש לי כבל שיוצא מכרטיס מסך שמחליף את אות ליצאית ווידאוי לAV אני חושב המחשב לא מאתר את הטלוויזיה קראתי בפרום אחר שאיך שהוא אני אומר לשנות את מה שמחשב מחפש דרכו את אות ל AV מ אות הרגיל של S ווידאו לתדר אחר ולא מצאתי אפיה עושים את זה תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
חיברתי יציאה אופטית מממיר סלקום tv שיומי לכניסה אופטית של ממיר DAC, וממנו עם כבל RCA למגבר אנלוגי. אין סאונד. מה הסיבה? אולי לשנות הגדרות digital audio output בממיר סלקום? כרגע זה על auto. יש אפשרות PCM, SPDIF, MANUAL.
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, הגיעו לידי רמקולים של אוטו, משולבים - המידי והטוויטר מורכבים על הוופר, בהספק 30 W. אני רוצה לבנות להם קופסאות אך אני לא מעוניין לקנות עץ. יש לי בבית שאריות של גבס (שבונים איתו מחיצות גבס) בעובי סנטימטר. האם ניתן לבנות מהן קופסאות? הבנתי שרצוי למא את הקופסאות באיזה קצף או צמר. האם ניתן להשתמש בצמר גפן, או בפוליאוריטן מוקצף (הקצף הצהוב-חום שאוטמים איתו חריצים בבניינים)? בתודה מראש, עדי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כבר ארבע רמקולים (מסך + מערכת) ואני מחפש דרך זולה להוסיף סנטר וסאב. יש דרך לקנות רק את הרמקולים האלו?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי מערכת של רמקולים: Inspire T6160, 5.1 של Craetive. ולוח M Inspire T6160, 5.1 של Gigabyte. עכשיו אני רוצה לחבר גם מיקרופון מאחורה ויש שלושה חיבורים ללוח של אודיו: ושלושה חיבורים של המערכת אחד של אחוריים, אחד של קידמיים ואחד של הסנטר. איך אני יכול לחברת את כולם ולשמוע בסראונד בלי לבטל את המיקרופון .? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם כבר שנתיים שיש לי את המחשב והטלוויזיה, ואני לא מסוגל לחבר אותם בצורה האופטימלית. אני מחבר דרך כבל HDMI, מגדיר רזולוציה של 1080*1920 וניסיתי כל כך הרבה דברים. החלפתי דרייברים, חפרתי על ההגדרות בטלוויזיה ושום דבר לא עוזר - אני לא מקבל תצוגה של פיקסל פר פיקסל, וזה משפיע נורא על החדות והחוויה. תייעצו לי מה אפשר לעשות... עברתי קצת על האינטרנט, חיפשתי מקרים דומים. ראיתי הרבה פעמים את המושג Just Scan אבל לא מצאתי אותו לא בתפריט הטלוויזיה ולא בדרייברים. כרטיס מסך GeForce 310M טלוויזיה Toshiba מסדרת REGZA בגודל 42", כמובן FULL HD. אני לא יודע מה הדגם המדוייק ואין לי כל כך איך לבדוק (אמור להיות כתוב מאחורה, איפה שמחוברות הזרועות שמחזיקות אותה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות נגן DVD שמנגן סרטי DIVX/XVID ושיכול לקרוא כתוביות בעברית ללא בעיה. מחיטוט קל באינטרנט מצאתי את הנגנים של חברת Kiss שעונים לי על כל הצרכים שאני צריך אבל יחסית הם נורא יקרים. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי המלצות על נגנים טובים שיענו על הדרישות שלי אבל עדיין לא יהיו ממש יקרים. תודה מראש לכל מי שיעזור.....
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
Dear**** ****r, Thank you for contacting iriver customer service. Yes, we know that our engineers have implemented the Hebrew in the wrong way. It will be fixed through next firmware upgrade. Would you keep watching www.iriver.com for further notice? If you have further enquiries, please feel free to contact us again. Regards, Alice אני מקווה שהם באמת מתכוונים לכך .... ובאמת בפריימוור הבא הם יסדרו את זה ....
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת למכונית, אם אפשרות כניסה של דיסקים , לא צריך את כל השטויות של שם השיר ותמונות שירוצו בתצוגה. רק רדיו דיסק איכותי איכותי שישמעו ממש טוב, שתהיה אפשרות כניסה לIPOD NANO. אין תקציב, לא יודע מידי, ולא יודע מידי זול. רדיו דיסק איכותי שתהיה אפשרות לחבר IPOD NANO. תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הכרטיס קול ONBOARD שלי מזייף כניראה ולכן אני צריך כרטיס קול חדש איזה כדאי לי לקנות כדי שאני יוכל להקליט סאונד בצורה טובה דרך הכרטיס קול ? במחיר של עד 300 בואו נגיד.. CREATIVE SB LIVE 5.1 זה בחירה טובה ?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501242 ורציתי לדעת אם הרסיבר הזה יתאים להם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798827ואני רוצה בעתיד לקנות גם את הרמקולים האלו סנטר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501239 ומדפיים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473691 אז רציתי אם זה יתאים</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
פתחתי אשכול ושאלתי וענו לי אבל בסוף האשכול ירד דף וכבר לא עונים :'( לי בבקשה תעזרו לי אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא רוצה לקנות ולהתבאס שאלתי על hd212 באתר של סנהיזר כתוב שזה pro ובאינטרנט בכל האתרים לא כתוב פרו זה אותו דבר? ורציתי לשאול האם האוזניות האלה צריכות מגבר? hd215 hd497 hd485 בבקשה אחים שלי תעזרו לי שאני לא יקנה סתם ;D
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סט רמקולים 5.1 X530 בסלון מחובר ל HTPC. אני רוצה לתלות הת הרמקולים האחוריים, האם יש דרך להאריך אותם ? מישהו עשה את זה ? והאם יש סט דומה עם רמקולים אלחוטיים ? מנו
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלויזיה מדגם samsung 55MU7000 4k smart ,בעלת יציאת שמע אופטית. לי יש רמקולים microlab solo 7c עם כניסות אנלוגיות בלבד (כניסות RCA) רכשתי ממיר אופטי לאנלוגי: https://www.amazon.com/D03K-Digital-Analog-Audio-Converter/dp/B009346RSS אך הבעיה שההגבר הוא מאוד חלש, צריך להגביר כמעט עד הסוף ברמקולים בשביל לשמוע בעוצמה סבירה. חיפשתי ב TV אם ישנה אופציה לשחק עם ווליום ולא מצאתי. יש דרך להוציא הגבר חזק יותר איכשהו עם הציוד הקיים? או שצריך לקנות ממיר אחר? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-