עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם: קנינו לבית מערכת קולנוע דרך נענעשופס הדגמים: רסיבר של פרוסאונד - PAV3000D DVD של פרוסאונד - DVD 9900USB 5.1 רמקולים 5.1 של פירלס דגם קונסרט (משהו כזה) שני רמקולים קטנים (סראונד עם אני לא טועה) רמקולים רצפתים גדולים והסנטר חיברנו על פי הספרות הכול עכשיו משום מה לא הצלחנו לחבר את DVD לרסיבר דרך 5.1 (החיבור הרגיל לא כול הרמקולים עובדים) עכשיו אחרי ששיחקתי עם החיבורים התחילו לעבוד רק הרמקולים הגדולים והקטנים ללא הסנטר אבל לא נתן אפקט של סראונד 5.1 אלא סתם הוציא צליל דרך הרמקולים וזה מציק מה לעשות אם צריך אני יכול להעלות תמונות של הכניסות חייב אבל חייב עזרה בזה תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by Henry14,

אז כמו שאתם מבינים, אני רוצה לקנות את אחד מהשניים האלה.. בעיקרון הZEN נשמע לי עם פונקציונליות רחבה בהרבה, בייחוד התלהבתי מהיציאת VIDEO שיש לו, ואין לאף אחד אחר בקטגוריה שלו, אבל גם הרדיו המובנה, ההקלטה, החיבור למצלמה להעביר תמונות, התממשקות עם אאוטלוק וגם סוללה חזקה יותר... ולעומת זאת הIPOD.... זה IPOD! יש לו את הממשק הכי יפה והכי נוח (הגלגלת ז'תומרת) והוא יותר קל.... זה נראה כאילו אני צריך לבחור באופן מיידי בZEN, אבל עדיין אני מתלבט.... אם תתנו לי IPOD עם יציאת VIDEO אני לוקח אותו בלי לחשוב.... מה אתם אומרים? יש טעם לחכות לIPOD Video עם פונ' רחבה יותר? או שלקנות את הZEN כבר עכשיו? ומה קורה אם יוצא קידוד חדש לסרט? איך הנגנים האלה יכולים לשדרג את עצמם? יש עדכונים? תודה רבה…

• 97 תגובות
    • 6.5k צפיות
  3. יש לי נגן אמ פי 3 קריאטיב ZEN 10GB בקיצור קניתי לא מזמן אוזניות חצי סגורות כאלה של SONY עם קשת אחורית כזאת על הצוואר.. עלו לי בערך 120 הם איכותיים אבל העוצמה חלשה.. אני רוצה משהו איכותי ביותר ושיביא גם עוצמה טובה מאוד... מוכן להשקיע 150 בערך

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by scylla,

אני מתלבט איזה אוזניות לקנות ואני ממש בדילמה... יש יותר מדי דגמים שאין לי יותר מדי מושג עליהם. ראיתי אוזניות INEAR כמו הCX300 והEP630 שממליצים עליהן כאן, ומצד שני כל מיני אוזניות קשת כמו PX100, HD497, HD205 , HD485 וכו'. אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס חזק ללא קשר לגודל רק שיהיו לא עצומות כאלה ויחסית נוחות לנשיאה. עדיפות לאטומות אבל עדיפות הכי גדולה לאיכותיות. תקציב- 300-600 ש"ח עדיפות לכמה שפחות.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  5. הנייר הזה שאפשר ליראות איתו סרטים!!! איזה מגניב זה סוף סוף יש עליו מידע (לא ממש מידע אבל זו התחלה!!) http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=373800&sid=127 ויש גם תוספת חדשה לסוני 3 ממש מגניב כמו של הקונסולה WII או למי שמקיר אותה בשם אחר ה-REVOLUTION (אני חושב שרושמים את זה ככה) http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=96468

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  6. שלום לכולם. אני רוצה להפוך את ערוצי השמע כאשר הערוץ הימני יהפוף להיות השמאלי. האם יש דרך לעשות זאת תוכנתית? תודה לכולם. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. יש לי אוזניות רגילות של אייפוד ואוזניות MX500 של סנהייזר ופשוט אין בהם באס שמספק אותי !, רק אם אני מצמיד אותן עם היד חזק לאוזן (שאני לא יכול לעשות כל הזמן...) אז אילו אוזניות לקנות ?? חשבתי על IN-EAR או משהו כזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  8. שלום, יש לי סרטון שצילמתי במצלמה שלי והוא בלי קול, עכשיו אני רוצה להכניס איזה שיר בסרטון איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by coldplay,

הוא כרגע בטעינה. אני יעלה תמונות אח"כ אם תרצו. כמה זמן ההטענה הראשונה צריכה לקחת? יש זמן מוגדר להטענה הראשונית או שלוקחים את זמן ההטענה הרגיל ומוסיפים שעה שעתיים?

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  10. האם כול סט לקולנוע ביתי זקוק לרסיבר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1FTNSP106 גם סט כזה?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by nrg man,

רציתי לדעת אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש) לחבר מיקסר לתוכנה? ואם כן...אז איך עושים את זה? יש לי 2 כרטיסי קול אם צריך אבל כרגע אני משתמש רק באחד מהם ערוץ אחד של המיקסר הולך ל line in והשני ל line out ועובד לי סבבה עם טרקטור (Traktor) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  12. עזרה בבקשה! ??? וידאו בפורמט XviD מנגן בקצב נמוך של תמונות בשניה. מישהו יודע אם זו בעיה במפענח של הנגן או שפשוט המעבד שלו לא חזק מספיק בשביל XviD? ויש בכלל אפשרות לעדכן את המפענחים בנגן?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by compman112,

יש לי את מיני אייפוד 4GB היום הייתי איתו, נכנסתי לפלייליסט מסוים ועשיתי ממש ממש מהר העברת מספר שיר , הכוונה שלחצתי את כל הכפתורים ביחד באותו זמן.\ פתאום הנגן נתקע ולא שומעים כלום והוא תקוע על שיר מסוים וזמן הבטריה לא משתנה, כאילו הנגן קפא ולא זז. ניסתי לחכות וללחוץ על הכפתור למעלה של HOLD אולי זה ישתחרר אבל לא עזר. חיברתי למחשב וגם לא עזר. הנגן תקוע, מה עליי לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  14. היי, רציתי לדעת למה אני לא שומע באסים בתדרים נמוכים בנגן שלי - iaudio u3?, ובדיסקמן mp3 או במערכת שלי בבית אני שומע אותם עם אותן האוזניות. וכן, אני יודע מה זה אקוליזר והבאס על המקסימום בנגן. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. esi juli@192 2. m-audio audiophile 2496 3. audiotrack prodigy 4. e-mu 04040 או כרטיס קול אחר עד 900 ש"ח ואנטולי אם אתה שומע אותי. לפי מה שהבנתי יש לך נסיון עם הכרטיסים האלה איזה כרטיס הכי טוב למוזיקה ויש לו דרייברים הכי נוחים ? אשמח אם תענו לי תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. זקוק לאוזניות בגודל מלא - טובות לעבודה \ מחשב \ מוזיקה. עשיתי חיפוש פה אבל לא מצאתי הרבה המלצות עדכניות. אני מוכן להשקיע עד 1000 בערך - למרות שעדיף כמובן בפחות... בעיקרון אני מעדיף אוזניות אוטמות אבל אשמח לשמוע גם על לא אוטמות. יש המון דגמים ואשמח לעזרתכם. תודה. עריכה: בינתיים ממה שקראתי אני מתלבט בין SENNHEISER 280 פרו ו - HD555 .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yuraxp,

רגע לפני שעמדתי לקנות את הכרטיס נתקלתי בדיון שבו אומרים שיש בעיות עם הכרטיס בלוחות NFORCE 4 לי יש של VIA KT400 שם גם יש בעיות?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by Aviv C,

מישהו יכול להסביר לי מה הם בדיוק הערוצים בכרטיסי קול ומה הם עושים?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. Started by aviran_n,

מחפש נגן MP3 עד 1400-1500 ש"ח הנגן צריך להיות בעל נפח של כמה עשרות GB, נותן ווליום חזק כמה שיותר וצליל איכותי. תודה לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי 2 כרטיסי קול: Creative SB Live! Player 1024 Sound Card Realtek ALC650 @ nVIDIA MPC2 - AUdio Codec Interfacea ברשותי גם רסיבר DENON AVR 1603 עד היום עבדתי עם הCreative כאשר הוא מחובר אנלוגית לרסיבר והרסיבר מוציא את האות לזוג רצפתי וזוג אחורי מדפי. אתמול הוספתי סאב וראיתי שאין לי יציאה לסאב בכרטיס קול. לכן חיברתי כבל אופטי לRealtek והגדרתי במחשב (בהגדרות AC3 של הסרטים) Prologic II וגם ברסיבר Prologic II וכעת הוא נותן לי הפרדה מלאה לרמקולים כולל הסאב וכל זה דרך כבל אופטי אחד. השאלה שלי היא האם אני מאבד פה את האיכות של כבל אופטי כי אני מחובר לכרטיס קול שהוא ON BOARD והאם עליי כעת לרכוש כרטיס קול נפרד שאחבר לPCI כדי לקבל את האיכות של כבל אופטי? פשוט …

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by borg,

אני מעוניין בנגן DVD איכותי מולטיזון שתומך בכל הפורמטים, כולל תמיכה מלאה בכתוביות בעברית בכל סוגי הקבצים הקיימים, ותמיכה בעדכונים דרך האינטרנט. לפי המפרט שלו, Xoro HSD4000 עונה על הדרישות, והוא כולל גם קורא כרטיסי זיכרון מובנה. העניין הוא שבביקורות בזאפ כתוב שהתמיכה שלו בכתוביות בעברית גרועה (יש לו delay). השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הנגן הזה באופן אישי ויכול להמליץ עליו, ובמידה והבעיה שהזכרתי אכן קיימת בנגן, אז האם היא נפתרה באמצעות עדכון קושחה.

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by vladk,

לא מצאתי שום ביקורת או חוות-דעת על המכשיר הזה. מישהו מכיר או יכול להפנות לביקורת עליו? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של המכשיר, בהנחה שאני יכול לרכוש אותו בכ-250 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by TheTNT.COM2,

auxiliary ו- S/PSIF-in יש לי אודיגי 4 SE, רציתי לדעת על מה שאני אלה משפיעים? מה הם עושים? כמו כן שמתי לב שאני מעלה את הבאס ב- voulume controll אני שומע יותר טוב צעדים וכו..', רציתי לדעת אם יש איזה שם הגדרות מסוימות על מנת לשמוע צעדים על חול בברור? אני משום מה שומע מצויין צעדים כשמדובר על משטח שהוא לא "חול", וצעדים של חול שאחרים שומעים מצויין שאני כמעט ולא שומע :\.. רציתי לדעת גם מה התפקיד של treble? עוד שאלה קטנה, מה זה CMSS 3D, ומה ההבדל בין CMSS ל-CMSS2?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by Shasoosh,

קראתי מגוון דיונים בפורום בנושא, הייתי ממש קרוב להזמין את ה M240 שהמליצו פה אבל אז הבחנתי שאין בו רדיו, הנגן הוא להורים שלי ואני מנסה להימנע מלקחת משהו זבלי ב 200 שקל. חשוב לי שהנגן יהיה ג'יגה, שיהיה בו רדיו ושהוא יהיה יחסית קטן וקל (סטנדרטי ביחס לשאר הנגנים שיש היום בשוק בטווח מחירים זה.) התלבטתי אם לוותר על ג'יגה ולקחת את ה Sansa e130 512MB Sandisk אבל בתמונות הוא נראה דיי גדול.. ממש כמו מכשיר סלולרי. תודה ..

• 5 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים