עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by IMT,

קיבלתי לא מזמן DVD Divx של ITT. ניסיתי לראות איתו את הסרט אפקט הפרפר שהורדתי וצרבתי בפורמט Mpeg 4. הסרט רץ עם קולות רקע אבל בלי קולות דיבור או כתוביות. חשבתי לנסות להוריד עדכון ל DVD אבל לא הצלחתי למצוא אתר של ITT. אני מאוד השמח לקבל כל עזרה שהיא.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by iceman6969,

יש לי כיום APEX dvx2102 שהובטח בזמנו שקורא Divx ואת כל הפורמטים האפשריים אבל בפועל איכות התמונה ממש גרועה! האם קיימים עדכונים עבור דגם זה DVD APEX dvx2102 ? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  3. אתם יודעים הנגן הזה הפוץ שיש לכולם שמוכרים אותו עד 1GB... הנה תמונה: http://www.bigbuy.co.il/Product.asp?Pid=3002&Cat2Cat1ID=57&Cat2ID=0&aff=Zap# תלחצו על התמונה של הנגן כדי להגדיל... רשום Prosound אבל זה של SMART... וזה אותו דבר....אני מדבר על העיקרון שתבינו על לאיזה נגן אני מתכוון בכלל... או אפילו את האתר של החברה הזאת SMART...אולי שם יש עדכונים... תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by bar333,

מחפש גירסת קושחה עדכנית שמציגה כתוביות בעברית בגדול ושיפורים נוספים אחרים אם יש... אשמח אם מישהו יכול לעזור בעניין... תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  5. אהלן. יש לי שני מחשבים שנמצאים ברשת אלחוטית בבית. אחד מהם יושב בסלון אבל אני לא יכול לשים אותו צמוד לטלוויזיה ולכן אני צריך להריץ כבל HDMI ארוך מאד על הרצפה. אני מחפש דרך לשדר לטלוויזיה LCD באיכות FULL HD. הבנתי שיש מכשיר כזה שנקרא xtreamer אבל הוא בסביבות 750 שקל. האם יש פיתרון זול יותר? בנוסף, על אילו רמקולים 2.1 הייתם ממליצים מבחינת עלות מול איכות סאונד למחשב? תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. קנינו לא מזמן מערכת קולנוע ביתית ויש פשוט מלא חוטים ומלאת רמקולים והכל מסתבך אשמח אם משהו יכול לעזור לי . תודה

7. יש לי את הישנים 4.01 , אבל הם עושים לי כמה בעיות . באתר של הרקולס יש רק דרייברים קריסטל , והם אינם טובים בשבילי . מישהו יכול ל עזור ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by moshemaman25,

תקציב:3500 גודל:46-50 אינץ שימוש:קולנוע ביתי +מחוברת למחשב אבל לצפיית סרטים שתהיה LED תלת מימד לא חובה אם מקפיץ את המחיר שתהיה כניסה של USB לחבר דיסק או קי לראות סרטים SMART TV לא ממש מבין את זה אם מישהו יכול לתת הסבר נחמד וכמובן תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. עם ישראל שלום אני מחפש רמקולים למחשב נייד, אך לא מבין גדול בדבר, כמה וואט וכו'. מחיר שיהיה סביר ומוצר איכותי בסים לא רעים...לא משהו מטורף לא קלנוע ביתי...אבל כן שיהיה איכות. תתנו בבקשה עצה איך לבחור מינימום כמה וואט ו...כסף ככה עד 500 ים תודות.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. Started by mekaya,

שמתי את העין על האוזניות של Razer Kraken Pro הבעיה שאני רואה שני סוגים (?) ואני לא בטוח אם זאת טעות כתיב או לא. האחד זה "Razer Kraken Pro Analog" והשני זה "Razer Kraken Pro Stereo" האם יש הבדל ?! הנה לינקים לשניהם : http://ksp.co.il/?uin=18368 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11210 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10026 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. יש לי בחדר מחשב וממיר של הוט HD האם יש סיכוי לחבר את המחשב ישירות למסך LCD של המחשב או למחשב ומשם לראות על המסך ? מה צריך לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  12. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 שהלכה ביחד עם DVD של PIONEER . לכל רמקול יש חיבור בנפרד, הם מתחברים ל-DVD עצמו. 1) האם קיימת דרך לחבר אותם ל טלויזיה עם יציאה אופטית? 2) אולי סוג של CONVERTER שקיים בשוק? 3) אם קיים דבר כזה, איפה אפשר לקנות אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Dr Hardware,

למישהו יש המלצה מאיזה אתר מכרזים או לא יודע על עט כזה, המטרה היא פעילות ספורטיבית איתו.. אז שלא יתפרק אין לי הרבה כסף.. שיהיה כמה שיותר זול אבל שינגן באיכות נשמעת, איכות סבבה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזיית LCD לסבא וסבתא שלי, בתקציב של 3500 ש"ח בגודל של 37 אינץ'. קיבלתי הצעה לטלוויזייה של BEKO, אני לא מכיר אותם בתחום הזה (אני יודע שבתחומים אחרים הם בסדר גמור - מדיח כלים,תנור וגז) הסיבה שאני חושב על הטלוויזייה הזאת היא האחריות שאני מקבל עליה - 5 שנים אחריות מבית ישפאר!!! (הטלוויזייה תשמש אך ורק לצפייה בערוצי HOT דרך ממיר דיגיטאלי - לא יהיה שימוש במכשיר DVD או בקונסולה כלשהי), האחריות היא נושא שחשוב לי מאוד. יש למישהו נסיון איתם בתחום?או שיכול להפנות אותי לביקורות עליהם? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  15. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שיחליפו את הרמקולים הישנים שלי שכבר לא עובדים טוב. הדרישות : שיהיו רמקולים איכותיים יחסית ושיהיה אפשר לחבר אוזניות בקלות למערכת. רציתי לקנות את ה-ATP3 אבל אני מבין שאין יציאה לאוזניות עליו. (אני לא רוצה להוציא יותר מ-450 שקלים). האם יש בטווח מחיר הזה רמקולים עם יציאת אוזניות. ראיתי שבלוח אם שלי (p4p800) יש חיבורים ליציאה קידמית של אודיו, אבל למארז אין את המחבר הזה, אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג מחבר כזה, ככה שיהיה אפשר לחבר אוזניות מקדימה? מבחינתי גם קופסת פיצול עם מפסק זו אופציה, האם יש כזה דבר? וכמה יעלה לקנות דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אמ.. מחר כעיקרון אני מתחיל לעבוד בתל אביב בדיזינגוף.. ולוקח לי דיי הרבה זמן להגיע לשם אז אני חושב להביא איתי תנגן ואז לשים אותו בתיק. איך כדאי לאסוף את הכבל של האוזניות ככה שהוא לא יהרס?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by OpenCan,

אני מחפש כרטיס קול למחשב, שיספק את צרכיי המוזיקליים, כלומר שיהיה מספיק טוב כדי "לעכל" צליל של גיטרה, במחיר שלא בשמיים. שמעתי שהמחירים שלהם בזמן האחרון ירדו וכיום אפשר למצוא כרטיס יותר מסביר ב100דולר וכו'. למישהו יש המלצה לגבי כרטיס מסויים? ואם כבר, יש איזה מקום בארץ שאפשר לקנות בו אחד?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. Started by parker,

יושבות אצלי כבר כמה זמן זוג של grado sr-60 בארון ללא שימוש כי הפדים שלהם פשוט נהרסו לגמרי. אפשר לקנות איפשהו את הפדים שלהם? חבל לי שהן סתם מתבזבזות בארון. תודה וחג שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  19. אם מישהו מוצא את הת'רד או יכול לתת פה הסבר קצר וקולע על ההבדלים בין 720P\1080i\1080P אני זוכר שמישהו כתב ש1080I עובד בצורה שונה, משהו עם העברת FPS מסוים בהרץ מסוים. לא זוכר...... חיפשתי שעה בפורום ולא מצאתי אז בגלל זה פתחתי הודעה. תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. חיפשתי באתר דיונים בנושא, אבל כולם היו "עתיקים" ולא סיפקו תשובות רציניות... אני מחפש פיתרון אלחוטי לחיבור המחשב לטלויזיה, לצורך צפיה בסרטים. ראיתי בכמה אתרים מכשירים מהסוג של iCtv. לדוגמא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2457373. מה שרציתי לשאול הוא האם האיכות של הסרט נשמרת בשימוש במכשירים מהסוג הזה (גם סאונד וגם תמונה). עד עכשיו המחשב היה מחובר בעזרת כבלים למערכת (וידאו ואודיו), אבל אני עובר דירה, ושם המרחק בין המחשב לטלויזיה יהיה גדול מידי ולא יאפשר חיבור עם כבלים. אז מה אתם אומרים ?! המכשירים האלו שווים משהו ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by yoni_h,

לאחרונה אני מתעניין במציאת פיתרון למערכת סאונד עבור הטלויזיה בסלון ויש לי מס' שאלות- אשמח מאד לקבל את עזרתכם! : מצאתי סאונד בר של מייקרולב - להלן קישור לפרטי המכשיר: http://www.microlab.cn/product_detail.a ... classid=74 רציתי לקבל את חוות דעתכם לגביו, לפי הפרטים הטכניים שלו לפחות, האם הוא נשמע לכם סביר? אני רוצה לקנות רמקולים לטלויזיה שבסלון כדי שאוכל קצת ליהנות מהסאונד בצפיית סרטים, שכן הרמקולים המובנים של הטלויזיה מספקים לדעתי סאונד גרוע וחלש ללא שום עומק ובאס. (מדובר בטלויזית 40'' של סוני). לאחר חיפושים ארוכים באינטרנט, מצאתי את המערכת הנ"ל שנראית לי כזו שיכולה לספק את הצרכים שלי. היא כוללת גם סאב, ככה שזה כבר טוב וגם די אסטטית ולא גדולת מימד…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. הכוונה שלי היא כזאת. בסרטים מסויימים, ישנם קטעים שמושמעים חלש, וישנם קטעים שמושמעים בווליום גבוה יותר. בזמן צפייה בקטעים המושמעים חלש, אני מגביר את הווליום כדי לשמוע בבירור. אך פתאום יגיע קטע בווליום גבוה, והתוצאה תהיה ווליום גבוה מדי. אני מחפש איזושהיא תוכנה, או נגן או תוסף לנגן שיאפשר לקבוע ווליום קבוע לסרט מסויים. כלומר, שבכל הקטעים בסרט, הווליום יהיה קבוע. יש לי רסיבר של DENON ובצפייה בסרטים שמקודדים עם DLOBY DIGITAL אני יכול להפעיל פונקציה שנקראית DRAMATIC COMPENSATION שעושה בדיוק את מה שהתייחסתי אליו. אני מחפש תוכנה דומה למחשב. תודה

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Killer Storm,

האקוליזר של Winamp גרסה 2.81 הוא כרגיל מאפשר לך לכוון אותו ב10 אופציות בסיסיות וגם לבחור מכיוונים שונים שנעשו על ידי מפתחי התוכנה אבל אותי מעצבן שלא משנה איזה כיוון שאני לא יעשה בו הוא לא מספיק טוב אני רוצה שהאקוליזר יכוון את הבס בצורה טובה יותר ואני לא מצליח לעשות את זה עם האקוליזר הרגיל, למישהו יש מושג איזה פלאג ממש איכותי אני יכול להוריד ומאיפה כדי לכוון את זה יותר טוב? עברתי כבר על כל הDSP באתר של Winamp וגם שם לא מצאתי שם דבר איכותי שעוזר לי. :-\

24. Started by רז יחזקאל,

שלום אני מעוניין לקנות פלאזמה\LCD עד 19K חשוב לי איכות,צבעים וכו', שתהיה טובה. מרחק הישיבה הוא בערך 4-5 מטר אז חשוב לי שתהיה גדולה איזה טלוויזיה הכי טובה במחיר זה? איזו טלוויזיה יותר טובה? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473058 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=380887 תודה רז יחזקאל

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by ed@15,

שלום, חשבתי לקנות את הרמקולים האלה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3084911# הם שווים משהו בכלל?, כדאי לקנות אותם? או שיש רמקולים טובים מהם באותו טווח מחיר? הרמקולים שאני מחפש לקנות הם בשביל מערכת קולנוע ביתית לחדר, ככה שאני לא מחפש משהו רציני... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים