עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aka_katz,

תודה מראש לכל העונים. קניתי HTPC לפני כמה ימים שבין השאר יש לו כרטיס מסך 8600GT עם 2 יציאות DVI ותמיכה ב-HD. קניתי כבל DVI ל-HDMI אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל רזולוציה מתאימה או שזה גדול מדי או קטן מידי וניסיתי הכל כולל להתקין את הדייבר הכי חדש וגם לשחק עם ההגדרות של NVIDIA DISPLAY ואפילו הורדתי תוכנה POWERSTRIP שאמרו לי שהיא תסדר את המצב אבל גם זה לא עבד. אני כולי מבואס פצצות ומישתגע אנא אם יש למישהו פיתרון עזרו לי. (המסך הנ"ל הוא Philips LCD 32) מריץ ויסטה אולטימט X86 על המחשב הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. חבר שלי רוצה לקנות טלוויזיה LCD, הוא מחפש משהו עד 4K. זה 2 הדגמים שהוא בחר לקנות מהם: 26LC51 LG 26WL65 TOSHIBA אלה טובות יחסית למחיר או שיש הצעות יותר טובות יחסית למחיר??[br]פורסם בתאריך: 28 יוני 2007, 19:22:33 אני זקוק לזה בהקדם, מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

שלום, יש לי AD-700 פתוחות ואני רוצה להפוך אותן לסגורות, כשהן פתוחות אני מרגיש כאילו חסר משהו בצליל וכשאני רק שם את הידים שלי עליהן אני חווה צליל מלא שאני מעוניין תמיד לחוות עכשיו העניין הוא שאנילא ממש מעוניין "להסתבך" ולפתוח את האוזניות, אני מעדיף שישארו ככה כי הידים שלי מעט שמאליות. אם לדוגמה אני סתם אחסה את החריצים בעזרת איזה סלוטייפ גדול ועבה, אני עלול לחוות חוסר באיכות/זמזומים כלשהם או משהו בסגנון? אם כן, איזה עוד דרכים יש לסגור אוזניות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by jhracham,

למישהו יש משהו להגיד עליו? אני יודע שהוא עובד עם MusicMatch והבנתי שאי אפשר להשתמש דרכו כהרד דיסק חיצוני מישהו יודע דרך לעקוף את זה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  5. Started by HORADRiM,

אהלן, רציתי לשמוע חוות דעת על הרמקולים האלה ממי שמכיר או יש לו אותם. האם הם שווים 650 שקל (יד שניה במצב לא רע)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. היי, אני מחפש מגבר (חדש) וזוג רמקולים מדפיים עד 2000 ש"ח (עדיף בכמה שפחות ) כרגע המגבר יחובר לשני רמקולים בלבד, אבל אני מחפש מגבר 5.1 בשביל שדרוגים עתידיים... קראתי שה- JBL E20 נחמדים מאוד (900 ש"ח). אבל אין לי מושג לגבי מגבר. אשמח לשמוע הצעות מכל הסוגים!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  7. היי , אני מחפש משדר סאונד אלחוטי מהמחשב לריסבר. האם יש כאן מישהו שמתמצא בנושא ויכול להמליץ לי על מכשיר מסוג זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  8. Started by AMD-ALI-G,

יש לי בחדר 4 רמקולים ובגלל שהחוט שלהם קצר אז הם מאוד מאוד מאוד קרובים ואין אפקט מתאים. אז אני רוצה לקנות כבל של 10 מטר בשביל לפצל תרמקולים ולשים 1 בכל פינה בחדר. אז כמה זה עולה? וכמה עולה מחזיק של רמקול שתולים על הקיר?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by Roshos,

יש לי נגן די נחמד ששמו הוא קריאטיב רומבה אן איקס 512מגה בייט הנגן תומך עברית... אבל(תמיד יש אבל) הפוכה... יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? אני לא יודע מה לעשות כבר יש לי אותו שמונה חודשים אוטוטו ועדיין לא הצלחתי למצוא עדכון חומרה שמסדר את זה... אפילו לא רשמי אין... זה הנגן למטה אם מישהו מזהה ויודע שיש לו עדכון חומרה אז אני אודה לו אם הוא יירשום בפורום לינק... והאוזניות למטה הם זמניות היו קניתי את הקריאטיב ep630 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. השמוש בעיקר למוסיקה מחובר למגבר סטריאו - אנלוגית.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. Started by comamo,

*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 3.4 מטר (בהגזמה) - בדקתי עם מטר *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 32 / 37 אולי אפילו 42 אם זה רחוק מידי.. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: עד 4500 - חריגה של 500-800 שקל *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שתיהיה טובה מכל בחינה אפשרית חשוב לי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות הולך להיות שם XBOX, וHOT HD אז חשוב שתי חיבורי HD - עדיף FULL HD מומלץ עם USB.. תודה !

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. התקציב שלי באיזור ה-3500. המטרות שלה יהיו בעיקר: 50% HD 50% Xbox360 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. Started by ReL,

יש לי בעיה מעצבנת בקול במחשב , למשל כשאני שומע שירים שומעים הכל טוב ויפה אם אני משהה את השיר ומפעיל פתאום יש רעשים של כמו ששומעים ברדיו תחנה לא תקינה רעשים כאלו ... וזה גם במשחקים שומעים טוב ואז אני לוחץ Esc לתפריט חוזר למשחק ופתאום הרעשים האלו , ומה שפותר את זה שאני לוחץ עוד פעם Esc מה הבעיה יכולה להיות ?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  15. שלום. אני צריך להכין דיסק שמכיל הרבה מאוד סירטונים, ושנגן DVD יקרא אותו. בגלל הכמות, זה לא יכנס ב-DVD. חשבתי לקודד DIVX, אבל אני לא יודע באיזה פורמט. ועוד שאלה: האם ניתן לעשות תפריטים בדיסק DIVX כמו ב-DVD? תודה. נ.ב. אני מקווה שזה שייך לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  16. שלום אני צריך משדר על בסיס בלוטוף שהתחבר לרסיבר ויוכל לקבל סאונד מהמחשב על בסיס הבלוטוף את המכשיר אני יזמין מחול מאמזון או אי ביי, אני מעדיף מאמזזון בגלל המשלוח המהיר יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  17. אני מחפש טלויזיה בגודל 42-46 לצפיה בתכנים מהאינטרנט בעיקר וקצת עידן פלוס. אין צורך בתלת מימד או טלויזיה חכמה. סטרימר פנימי שיודע להציג כתוביות בעברית יתרון אך לא חובה. התקציב הוא בין 3000 ל 4500. מהם הדגמים הפופולריים והמשתלמים ביותר ששווה להתלבט לגביהם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. רציתי לקנות מפה H340 כי פה הכי זול (אלא אם כן מישהו יראה לי יותר זול מזה) אבל אני לא מכיר את החנות... מישהו קנה מהם? http://ksp.co.il/hmain.php

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

מה ה encoder הכי טוב ל ogg and mp3 files ? על מה הייתם ממליצים , חיפשתי אבל לא מצאתי .... וגם לא יודע למה ה encoder של nero לא רואה את ה שירים שעל הדיסק.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. מערכות רמקולים למחשב מה המערכת הכי משתלמת עוצמתית מבחינת צליל חוזק וחוייה?? קריאטייב גיגה וורקס S750 : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=9306&nav=0&listby= קריאטייב גיגה וורקס G550W אלחוטיים : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14661&listby=usage או לוגיטאק Z5500 : http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=roeu,en

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש המלצה למערכת שמע סטריאו שתחובר ישירות לטלוזיה בחיבור אופטי (מן מיני מערכות סטריאו), הכוללת ודוק לחיבור אייפון. תודה

22. שלום לכולם , אני מחפש אתר שאפשר לקנות כבלים מקצועיים למערכת שלי. לרמקולים הראשיים קניתי בזמנו את אלה : http://www.vandenhul.com/cable/gldwtr.htm אחלה כבלים שיפרו לי פלאים את ה SOUND .. עכשיו אני רוצה לקנות כבל איכותי גם לסאב וופר ולסנטר. בחנויות שעד עכשיו חיפשתי לא מצאתי דברים מקצועיים. אז אני אשמח לקבל ממכם ליניקים מעניינים... תודה.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  23. Started by rami367,

אני די חדש בנושא הטלוויזיות אני מעוניין לקנות 32 אינץ' אני מאוד אוהב את סמסונג אני אוהב לראות סרטים מהמחשב הטלויזיה תהיה עם זרוע מרחק צפייה בערך 3 מטר עדיפות ל LCD לא מבין בלד לא לד חשוב לי שהיא תוכל לקרוא סרטים מהדיסקון קי תקציב 2, 2.5 אלף מוכן לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  24. ברצוני להרכיב מערכת קולנוע ביתי באיכות מעולה בחדרי הקטן. בינתיים קיבלתי המלצה חמה על רמקולים של JBL ב-1,500 ש"ח (כולל סאבוופר), אבל אין לי מושג אם אותם רמקולים מגיעים עם מגבר. בגלל זה אני מבקש מכם המלצה על רמקולים איכותים. תקציב למערכת (כולל מגבר) עד: 2000 ש"ח. (מומלץ פחות) ושאלה נוספת: יש לי בחדר נגן DIVX מסריח של ITT. האם נגן DIVX איכותי (נגן של פיונר, קסורו, קיס) יתן איכות תמונה וסאונד יותר טובה? אם כן, תנו לי המלצה לנגן DIVX עם השבב הכי מתקדם בשוק בתקציב עד 900 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  25. שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות (בארץ) את הכבל הבא : http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=10367 תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.