עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Alfies,

אני ביקשתי מכם עצה על עוזניות Sennheiser בתקציב 700 שח המלצתם לי על הדגם HD555. קרעתי עלהם מידע שאלה אוזניות טובות לקולנוע ביתי, האם זה יפגע בסטראו? לא עדיף לקנות HD515 שהם מיועדים לסטראו? אולי זה יעזור אבל אני שומע מוזיקה רוק ומוזיקה יותר קלה (ג'ז, קלאסי) וגם רוק כבד!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. http://www.epinions.com/elec_Audio-Headphones_AKGUpperclasss-AKG_K_240_Monitor http://www.epinions.com/elec_Audio-Headphones_AKGUpperclasss-AKG_K_141M# יותר טובות מגדרו SR-80?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by דנדן,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות בנוגע לחיבור כבלים ולרזולוציות במסכי FULL HD. מעניין אותי לדעת, באיזה חיבורים אני יכול באמת לקבל FHD, חוץ מHDMI, ובאיזה אפשר לשנות רזולוציות. לדוגמא, S-VIDEO - חיבור בעל רזולוציה קבועה במסך הטלויזיה (למרות שאפשר לשנות את הרזולוציה בנייד) VGA - אפשר לשנות לרזולוציות מסויימות, אבל לא לFULL HD. מישהו יודע איך זה הולך בDVI, וחיבור קומפננט?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  4. אפשר להשתמש ביציאה דיגיטלית וביציאות הרגילות באותו זמן?? כי אני רוצה לחבר ביציאה הדיגיטלית רמקולים altec ada880 וביציאות הרגילות לחבר מערכת עם עוד 2 רמקולים בתור רמקולים קדמיים.... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  5. היי , אני צריך להביא מגבר , וזוג רמקולים אחוריים 9\6 לרכב. יש לי כרגע רדיו דיסק של jvc kds 6060 עם מגבר של 45X4 ומן הסתם זה לא מספיק רמקולים , חשבתי על אלה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1281296 פשוט שמעתי את ה 240 וואט שלהם , והם היו ממש חזקים , אז בטח ה 400 האלה יהיו ממש מטורפים. (אם יש הצעות חלופיות למשהו יותר איכותי בקבוצת המחיר הזאת אני אשמח) ובקשר למגברים , כאן אני לא מתכוון להשקיע יותר מידי , משהו פשוט , שיגביר , לא יותר מידי... מתלבט בין שני אלה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291945 100x4 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. אהלן אני מתכנן למקם את הסולו 6/7 שאקנה כך שיהיה 45-50 מעלות בין הכיוון אליו אני מסתכל ישר לבין הרמקול הימני/השמאלי. כאילו סך הכל ביניהם יהיה 90-100 מעלות. לפני ההמלצות ידוע לי שאני אמור למקם אותם במשולש שווה צלעות ככה שביני לכל רמקול יש 30 מעלות. במיקום שכתבתי יש הפסד כלשהו משמעותי בצליל ? או שלא כ"כ ישנה ? תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by the flower,

שלום, חשבתי לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול עם חיבור USB למחשב. הכונן אמור להחזיק בעיקר קבצי וידאו (סדרות, סרטים...). השאלה שלי היא כזו - יש לי בסלון טלויזיה LCD, עם חיבור USB ישירות לטלויזיה. כשאני מחברת Disk-On-Key אני יכולה לצפות בתכנים שיש עליו. האם אני אוכל לחבר את הדיסק הקשיח ישירות לטלויזיה באותו אופן בדיוק? זה יעבוד?? האם אני צריכה לשים לב למשהו בעת הקניה אם אני קונה אותו למטרה זו? המון תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  8. 1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. Started by giliboy,

היי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 התקציב הוא עד 800 ש"ח. התעניינתי בכמה רמקולים כגון Logithec, altec lasing אבל לא היו במלאי. יש חברה divoom שיש לה רמקולים עם עוצמה חזקה והם זולים האם מישהו מכיר? הייתי מעונין שתמליצו לי על רמקולים איכותיים.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by levelone,

שלום, אני רוצה ליבא את המערכת HT - S3300 של Onkyo מארה"ב http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=HT-S3300&class=Systems&p=i הרכישה תתבצע דרך amazon.com והחבילה תשלח לדודים של חבר. מישהו מכיר את המערכת או יכול לתת לי חוות דעת מבחינה טכנית (רכיבים, טכנולוגיה וכו')? אני ישמח גם להסבר קל על הפונקציות של המערכת. אם מישהו יוכל להסביר לי על כל העניין של היבוא אישי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by HairyAss,

אהלן לאחרונה קיבלתי במתנה את הרמקולים הנל (X230). קודם כל האם הם טובים? העניין הוא שאחד הרמקולים (השמאלי אני חושב, זה ששולט בעוצמה ובכיבוי/הדלקה) לא עובד. הגברה והנמכה עובד, הדלקה וכיבוי גם עובד, הכל עובד רק לא משמיע צליל. בדקתי, וזה לא בעיה ברמקולים עצמם. חיברתי לרגע כבל מהמערכת לרמקול וזה עבד. לא ראיתי שום נתק בכבלים.. יש רעיונות? האם שווה לשלם בשביל לתקן אותם?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. שלום לכם! אני מחפש DVD שישמש גם לצפיה בדיסקים, אבל הרבה ממנו ישמש לחיבור DOK בUSB ולראות סרטים. אני מחפש משהו שיהיה כמה שיותר זול, וכמה שיותר טוב. ושידע כמובן לקרוא סרטים בכל פורמט(גם צרובים) וגם עם כתוביות שמחוץ לסרט עצמו(בקובץ נפרד) אריאל

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by shahar91,

רציתי קצת להתייעץ עם מי שמבין ויכול לעזור לי פה. כעקרון אני רוצה להשקיע במערכת למוזיקה (טרנסים, רוק) וסדרות וסרטים בעיקר ללא דגש על עוצמה אלא איכות כי זה מערכת לחדר ואני לא מתכוון להגיע לעוצמות ענקיות אפילו שהבנתי שזה פרמטר שולי. שמעתי דברים טובים מאוד על החברה Harman Kardon וחשבתי ללכת על סט של מגבר ורמקולים שלהם: HKTS9 - במחיר 1788 ש"ח AVR158 - במחיר 1280 ש"ח כמובן חורג בממש טיפה מהתקציב ורציתי לדעת איך המגבר VSX519 Pioneer בהשוואה לAVR158 כי יש לי מגבר כזה בסלון. אשמח לשמוע דעות, ביקורות, הצעות אחרות. ותודה מראש לכל מי שעוזר לי

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. טוב ככה, חברה שלי מעוניינת לקנות נגן MP3 הדרישות הן ככה: שיהיה כמה שיותר קטן גודל בין 2-4 ג'יגה, עדיף יותר, הכי טוב שתביאו לי אופציה עם 2 ואופציה עם 4 סוללות - לא משנה (לא משנה אם רגילות או משהו מיוחד נטען) תמיכה בעברית - חשוב למדי (גם עברית הפוכה וכאלה זה בסדר, כמובן שעדיף רגילה) תקציב: עדיף כמה שפחות. אין בדיוק תקציב מסודר, אבל עדיף כמה שפחות, אבל שלא יהיה זבל שיתפרק תוך יומיים אם שכחתי משהו תשאלו ואני אענה... תודה מראש לכל מי שיעזור עריכה: אם כבר, אז יש לי שאלה נוספת האם יש דרך להוסיף עברית ל- creative zen micro 5gb? פשוט מצאתי אחד כזה לקנייה ב600 ש"ח בערך, ואני שוקל את זה בשביל חברה שלי, אבל העובדה שאין עברית מציקה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה לקנות אוזניות סטראופוניות איכותיות לנגן שלי-SanDisk. תקציב 100 שקל. ולשאלה אחרת, מישהו יודע מה העדכונים של ה-FirmWare האחרון של הנגן שלי עושים? מה הם משפרים? ויש אפשרות שזה ידפוק תנגן אם אני יעדכן? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  16. אחרי אין ספור התלבטויות , התחדשתי לי היום ב כרטיס הנ"ל (זה שבא ערום ללא הפלסטיק השחור וללא 64MB X-RAM) אבל עם כל שאר הפונקציות... אז אתחיל בזה שאומר שלמרות אין ספור חששות שמא הדרייברים יהיו בעייתים ...הכל עובד פיקס (בינתיים) על VISTA X64 .. גם הדרייבר שהגיע בדיסק עבד יופי רק שחסרות בו מספר פונקציות כמו העבודה במצב DTS ו DTS:NEO . ישר משמיעה ראשונה שומעים הבדל אדיר לעומת כרטיס הקול מובנה לוח (REALTEK ALC889A) שעבדתי איתו בשבועיים האחרונים מאז קניית המחשב החדש גם כן ... אבל השיפור האמיתי בסאונד בא אחרי שהפעלתי את ה X-FI CRYSTALAIZER שלמרות שהייתי קצת סקפטי לגבי הנחיצות שלו... מסתבר שיש סאונד טוב ויש סאונד טוב יותר.. בהחלט מרשים מה שהוא עושה מקובץ MP3 באיכות סבירה של …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by kibub,

היי יש לי בטלוויזיה כניסה בצבע ירוק אדום וכחול מה זה? למה זה משמש?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by eli.g,

שלום, יש לי רמקולים ממש פשוטים מלפני 7 שנים, כמו שיש בבתי ספר ובצבא... והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג סוף סוף.. הרמקולים ישמשו בעיקר למוסיקה (היפ הופ) ולסרטים. אני מבקש המלצה אחרת חוץ מ ה VS2421‏Altec Lansing ‎ - ‏, כי הבנתי שיש בעיה עם חלק מהרמקולים שיש רעשי רקע, ואני לא רוצה לקחת את הסיכון שיהיו לי רעשי רקע...

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by NuXeR,

שלום, יש לי כרטיס קול OB 7.1, המחובר דרך SPDIF (קואקס) לרסיבר AVR245 של הרמן קרדון. במחשב מותקנת תוכנה בשם ac3 filter, בסרטי AC3 אני שומע בסראונד אין בעיה והרסיבר מזהה את זה גם כ-DOLBY DIGITAL או DTS....... אבל במשחקים, גם בווינדוס וגם במשחק (לדוגמא COD4) מוגדר 5.1 ועדיין הרסיבר מזהה סטריאו.. מישהו מכיר את התופעה ? תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. אוקי חבר'ס אני מעוניין לקנות כרטיס קול , עכשיו מישהו הציע לו את הכרטיס הנ"ל : http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm ב- 150 ( משומש ) .... אני חושב הכרטיס משנת 2000-2001 עכשיו..אם יש לכם חוות דעת על הכרטיס או אם מישו בכלל מכיר את החברה הזאתי והאם בכלל כדאי לו ללכת על ההצעה הזאת אני צריך כרטיס קול עם חיבור MIDI , לאורגן , וכו'.. תנו הצעות אם עולה לכם לראש משהו יותר טוב במחיר של 150 שקל טוב עד כאן , תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by mccartney,

היי! אני סטודנט ומחפש recorder כדי להקליט הרצאות. האם המיקרופון המובנה שמגיע עם כל נגן MP3 עושה את העבודה טוב לדעתכם? יש הבדלים מהותיים בין גמים שונים או שזה "גנרי" ? יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים? (ובאופן כללי: מכשיר ייעודי יעשה את העבודה טוב יותר מנגן MP3?) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by Mindistortion,

שלום אז ככה עקב אפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל החלטתי לקנות את האייפוד VIDEO 30GB החדש מחו"ל אך יש 2 בעיות 1. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא מטען לחשמל רק USB אז השאלה האם אפשר לקנות מטען פה בארץ? לינק ומה מחירו בבקשה. 2. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא itunes התוכנה שלה האם אני יכול לטעון שירים לאיפוד דרך התוכנה itunes שנמצאת ברשת בחינם? האתר שאני קונה ממנו הוא www.bhphotovideo.com תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by liho,

היי חיפשתי בפורום וגם בחנויות מקומות לקנות בטריה לh10 6 ג'יגה... מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  24. אני צריך לקנות כרטיס קול 5.1 כדי שאני יוכל להפעיל את כל הרמקולים שברשותים עם הרסיבר החדש.. תקציב עד 500 שקל ! תודה !

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by mrraz,

כשאני רואה סרטים מסוג MKV ואחרים יש בעיה שחלק מהסאונד כמו דיבורים חלש אבל ביריות ופיצוצים הסאונד מתגבר מאוד. בפורמט DVD זה לא קורה, כנראה שמסדרים במקור את הסאונד. האם יש דרך לנרמל את הסאונד כך שישמע אחיד? קול ותמונה עוברים אצלי מהמחשב דרך HDMI לטלויזיה, אני משתמש ב-BS.Player

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים