אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
החלטתי על ATP3. עכשיו, יש כל מיני מקומות לקנות מהם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24875 תהיתי איזה מקום הכי אמין ומומלץ? ועוד משהו.... אם אתם מכירים רמקולים טובים יותר, בסביבת המחיר של אלו, אני אשמח לשמוע על זה... לא מעניינת אותי העוצמה, וגם לא כ"כ העיצוב... חשובה לי איכות הצליל, נקיות הצליל, וטווח הצלילים. בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות בנוגע לחיבור כבלים ולרזולוציות במסכי FULL HD. מעניין אותי לדעת, באיזה חיבורים אני יכול באמת לקבל FHD, חוץ מHDMI, ובאיזה אפשר לשנות רזולוציות. לדוגמא, S-VIDEO - חיבור בעל רזולוציה קבועה במסך הטלויזיה (למרות שאפשר לשנות את הרזולוציה בנייד) VGA - אפשר לשנות לרזולוציות מסויימות, אבל לא לFULL HD. מישהו יודע איך זה הולך בDVI, וחיבור קומפננט?
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר לכרטיס מסך שלי 3 מסכים. לכרטיס מסך יש יציאת HDMI יציאת VGA ויציאת DVI. מסך אחד חיברתי עם כבל VGA פשוט ועובד נהדר. את המסך השני חיברתי בעזרת מתאם DVI לVGA , כשהDVI מתחבר לכרטיס מסך וגם זה עובד נהדר. את המסך השלישי ניסיתי לחבר עם כבל HDMI אבל המסך לא הפסיק להבהב לי (כשאני מפעיל סרט או גולש באינטרנט למשל) מסיבה לא ידועה.. החלטתי לקנות כבל שבצד אחד VGA זכר ובצד השני HDMI זכר ולחבר את ה HDMI לכרטיס מסך והVGA למסך אך הוא לא מזהה אותו.. *דגם הכרטיס מסך הוא ATI HD4850 רץ על מערכת ווינדוס 7. אם אפשר עזרה או במציאת פתרון להבהובים של המסך (עדיף) או להצליח להפעיל את הכבל.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי את עזרתכם בהגדרה של כרטיס קול זה: http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0017QQQAE.htm המחשב מזהה לי את הכרטיס נראה לי בצורה חלקית הוא כן מוציא לי קול במצב של חיבור ליציאת האוזניות אך כאשר אני מחבר אותו ליציאה האופטית לא יוצא סאונד האם יש הגדרה שאני מפספס או משהו נוסף שיש עלי לעשות ? בתודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שיתחבר לרסיבר (כנראה HK130) ויש לי כמה שאלות. האם יש הבדל באיכות בין חיבור אופטי לקואקסיאלי? (האם שניהם מוציאים אות דיגיטלי?) מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי? (הרי הרמקול מקבל אות אנלוגי, לא?) יש לי יציאה אופטית על הלוח. MSI K8N NEO4 PLATINUM. האם יהיה הבדל בסאונד אם אשתמש ביציאה הזו לעומת כרטיס יעודי? האם יציאה אופטית / קואקסיאלית מאפשרת סראונד במשחקים וסרטים (מכונן DVD) בלי לשחק עם ההגדרות בכל פעם? בגדול, מה עדיף? DTS או DD? תודה, LazyBoy
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם פיצול יציאת הקול מהמחשב לשתי מערכות שונות X210 +מגבר ורמקולים יכול לפגוע באיזשהוא חלק בדומה לפיצול USB ללא מתן מתח נוסף,כלומר אות סטריאו אחד לשתי מערכות שונות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 התקציב הוא עד 800 ש"ח. התעניינתי בכמה רמקולים כגון Logithec, altec lasing אבל לא היו במלאי. יש חברה divoom שיש לה רמקולים עם עוצמה חזקה והם זולים האם מישהו מכיר? הייתי מעונין שתמליצו לי על רמקולים איכותיים.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי להביא מארה"ב מסך טלויזיה כנראה את ה 52" LN52A750 שאין לו טיונר מובנה של PAL. כמובן שאני אשתמש במעביר מתחים תהיה לי בעיה בארץ? אני אוכל לחבר את ה PS3 ו XBOX 360 (שניהם NTSC) מה לגבי צפייה בכבלים אולי דרך S VIDEO ? יש עוד משהו שאני צריך לדעת אם אני מביא טלויזיית NTSC מארה"ב (בלי קשר למסים)
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך יעוץ בנושא שכנראה עלה כאן יותר מידי פעמים, יש לי דירה קטנה ואני רוצה להוסיף מערכת שמע איכותית לטלווזיה, השימוש העיקרי של המערכת הוא לסרטים/סדרות אך מדי פעם אני גם אשתמש בה למוזיקה, המערכת לא תצא מהדירה ולכן אין צורך במשהו נייד, אני משתגע מהמדריכים שיש באינטרנט ובתור איש שיווק אני מודע לזה שרוב מה שכותבים זה נטו כדי לקדם מוצר מסויים. חשבתי על זוג מוניטורים באיכות טובה או מקרן קול עם סאב, חשובה לי מאוד איכות השמע והעוצמה פחות קריטית לי כי אני לא מתכוון להגיע לווליום גבוה מידי רציתי לשאול אם קיימת אפשרות לחבר יותר מ2 מוניטורים או לחלופין להוסיף רמקולים למקרן קול במידת הצורך כדי ליצור שמיעה הקפית הסיבה שאני לא הולך על מערכת קולנוע…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו המיקרופון שלי הפסיק לעבוד. ניסיתי 2 מיקרופונים שונים ובדקתי שהם תקינים על מחשב אחר. יש לי windows xp 64 bit בבקשה עזרה....
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן מחפש כרטיס קול עד 1000 ש"ח צרכים: -לחבר אליו 2 מוניטורים אולפניים מוגברים ברהינגר b2030a - לחבר אליו מיקסר דיג'יי כמובן שישמעו דרך המוניטורים (לא רוצה לחבר את המוניטורים למיקסר) אשמח להמלצות (אפשר גם יד 2) תודה!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני חושב לקנות MX5021 או FX6021 אני צריך השוואהMX5021 נגד FX6021 נגד Z5500 תשמעו אני לא חושב לקנות תZ5500 אבל סתם אני רוצה לדעת מה האבדלים כי הZ5500 עולה פי 2 יותר אני צריך השוואה אבל בחיית אל תגידו לי סתם בגלל שהשם FX6021 בגלל שהמספר שלו יותר גבוה אז הוא יותר טוב בדקתי הרבה ולרוב הMX5021 נחשב ליותר טוב הFX6021 נחשב לגם איכות אבל בנו אותו רמקול דק יענו שהוא יישב עם מסך LCD ורמקולים דקים יענו שיהיה שילוב ביחד עכשיו השאלה שלי לפי אתרים בחוץ לארץ מה ההיתרונות של MX5021 והיתרונות של FX6021 ובכללי תוסיפו גם להשוואה תZ5500 סתם בשביל ליראות מה האבדל אני פשוט מטלבט הרבה מה לקנות ועוד לא הגעתי להחלטה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הייי, כרגע יש לי את הsennheiser HD202 ואני די מרוצה מהם, אבל לפי מה שהבנתי אפשר למצוא אוזניות הרבה יותר טובות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, סרטים ושירים. הסתכלתי באינטרנט במאמרים על אוזניות 5.1 ולפי מה שהבנתי הם לא מומלצות ככה שנראה לי שאני אוותר (אם יש לכם דעות שונות בעניין בבקשה תגידו). כמו שכתבתי התקציב הוא בערך 300 שקל אבל זה לא חייב להיות מהארץ אלא אפשר גם ארה"ב (מכר נוסע עוד מעט והוא יכול להביא לי). איזה אוזניות מומלצות בתקציב הזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן רכשתי איפוד ורציתי להחליף אוזניות יש ברשותי אוזניות AKG 24P רציתי להתקדם למשהו יותר טוב,כי הAKG לא מחזיקים מעמד בEQ שונים של האיפוד,קראתי על שניהם ביקורות ושניהם טובים,אבל ל550 יש התנגדות 64 מול 32 האייפוד יסחוב אותם בלי מגבר?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם יש זליגת אור? איך רואים בשידורים רגילים יחסית לlcd אחרים? (שואל בגלל שאין 21pin) אם ההתרשמות הכללית? ואיכן קניתם ומה המחיר? האם יש לכם המלצות לlcd אחרים בתקציב (4000-4500) שיותר טובים?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום ברשותי Creative Sound Blaster Live כזה: ולפי מה שהבנתי מכאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_card הפין הצהוב משמש לסאב וופר. לקחתי את המערכת שלי וחיברתי לפין הצהוב, למה הוא לא עובד? הגדרתי וינדוס שיש לי רמקולים 5.1 אני יודע שאני צריך לחבר את המערכת לפין הירוק אבל אני מתכנן לשים בצהוב סאב עם הגברה עצמית. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם הוא כולל תחנת עגינה או רק כבל USB? אני מזמין מחול ורוצה לוודא שיש לי כל מה שאני צריך
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תקשיבו כרגע יש לי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת למחשב שקניתי לפני חצי שנה בערך ואני לא מרוצה ממנה.. היא מעולה ואיכותית וגם עוצמתית לא רע בכלל אבל היא מתאימה בעיקר לסרטים.. והשימושים שאני צריך זה נטו 100% מוסיקה .. אני מחפש מערכת עוצמתית,לא משנה לי עם זה יהיה 5.1 או 2.1 כי מי שבאמת מבין יודע ש5.1 זה באמת בעיקר לסרטים ומשחקים ו2.1 זה למוסיקה אבל יש מערכות קולנוע שקונים סט 5.1 בנפרד ורסיבר בנפרד ואז הם מעולות למוסיקה.. אז לא כלכך חשוב לי יש לי מקום ל5.1 וכרגע יש לי גם 5.1 יש לי את המערכת הזאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795447 אז אין לי בעיה של 5.1 .. גם יש לי סידור יפה בחדר. אני מחפש מערכת שיהיה לה סאב וופר עוצמתי שיהיה גם לפחות בגודל של 10 אינטש ומע…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש המלצה לאוזניות + ומקרופון במחיר של עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איפוד מיני דור שני ("18 שעות סוללה"), הסוללה מתה אחרי שנה וחצי (מה זה מתה, אחרי 3 שירים המד סוללה צונח ל10 אחוז). כמו שאמרתי בארץ, אין לי איך לקנות באיביי וכאלה, ואם ההחלפה מסובכת אז גם מעבדה שתחליף את הסוללה... תודה(:
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
ניתקלתי בביקורת הזאת בYNET לפני כמה שבועות. בעוד שבועיים חבר שלי טס לארה"ב והוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יביא לי משהו למרות שאין לי כרגע שימוש למגבר הזה לפי הביקורת זו פשוט מציאה ו30$ זה לא ממש הרבה כסף. האם למישהו יש מושג האם המגבר הזה באמת טוב? אני לא הולך לחבר אליו רמקולים של 10K אבל בכול זאת אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב אם מישהו שמע עליו(עדיף אותו) ויכול לתת חוות דעת חוץ מהביקורת הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099516,00.html
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום ... יש לי הצעת מחיר טובה לשתיי הטלוויזיה האלה ....עזבו את המחיר ..... מה טלוויזיה יותר טובה? את איזה כדאי לי לקחת ?? אני רוצה את הטלוויזה לצפיה מחברת ''יס'' ולראות סרטים מהמחשב בHD LG http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928 Thomson http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=423282
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי כולם, אני קונה מערכת בזמן הקרוב ואני בודק גם אפשרויות לקנות אותה מהדיוטי פרי. המערכת היא ה-GW G500... אני רוצה לדעת אם יש אתר לדיוטי פרי שבו אוכל לראות מה נמכר שם ואם לא, אז המצלמה למערכת טובה (הרי יותר זול שם?) בטווח מחירים דומה בדיוטי פרי. תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה המגבר הכי זול שאני יכול למצוא ואיפה? הכוונה בארץ כמובן... אני רוצה מגבר לאוזניות רק בשביל הוויליום, כי יש לי אוזניות ממש טובות של STEEL SERIES (לא ברמה של המקצועיות, אבל עדיין ממש טובות) ואין להן מגבר כזה על הכבל שלהם לווליום.. ואם אפשרי למצוא בתקציב כזה מגבר עם שליטה על טרבל ובאס אז בכללל... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-