אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רמקולים סאונדוורק של קריאטיב.. חיברתי אותם נכון קדמיים לחיבור של הקדמיים ולג'ק הירוק בלוח ואחוריים לאחוריים... בכל מקרה אני לא שומע סאונד מהרמקולים האחוריים.. אחרי כיוונון דרך הדרייבר של nvidia (לוח 8RDA+ 2.1 ) בדיוק לפני שלוחצים FINISH הוא משמיע איזה דמו כזה שמדגים.. ובדמו הזה שומעים יפה את כל ה4 אבל ברגע שלחצתי פיניש זה נעלם אין יותר... יש לציין גם שבבדיקה באשף של הדרייבר שהוא בא לבדוק אם הרמקולים האחרויים עובדים הם עבדו עכשיו הם עובדים, אבל רק שאני מכוון את הדרייבר ל4 SPEAKERS (בדולבי-4 רמקולים הם לא עובדים) והם עובדים ממש חלש עם סאונד מוזר כזה בוא נגיד שאם הייתי צריך לשמוע רק מהם, הייתי זורק אותם לפח... סאונד חלש ומוזר וצרוד... מה זה? דרייברים אחרונים אגב
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מספר תמונות של האלקטרוניקה של מגברי האוזניות שבניתי, ראיתי שיש עניין גובר באוזניות לאחרונה ולכן החלטתי לפתוח ת'ארד בנושא. כרגע יפיעו רק התמונות עם מספר מילים... בהמשך אני מקווה שאני ימצא את הזמן להכין איזה סקירה קצרצרה ואף את הסכמות למגבר שלי. מצד שמואל אפשר לראות את הpimeta שאני מניח שרובכם אשר התענייניו וקראו קצת כבר שמעו על המגבר הזה. מצד ימין אפשר לראות מגבר שאני תיכננתי, הוא מבוסס על טופולוגית הjang-loop והוא מיודע לאוזנות עם התנגדות גבוהה בעיקרון. נ.ב תסלחו לצלם, עמד לרשותו זמן קצוב ומועט והחדר שלי כתום ככה שהתאורה לא הייתה משהו.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה בסאונד שיוצא מהמחשב. הבעיה היא שאני מדליק את הרסיבר על הכניסה שהמחשב מחובר אני שומע כל הזמן מין צליל כזה של אווווווווווווווווווווווו וברגע ששמים מוזיקה מהמחשב אז זה קצת נעלם אבל עדיין שומעים את זה וזה מעצבן מאוד. חשוב לציין שזה רק מהמחשב לא מהמערכת עצמה כי בדי וי די אין את הבעיה הזאת ככה שזה בא מהמחשב. למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? קצת פרטים: מדובר ברסיבר של YAMAHA דגם RX-V430 והכרטיס קול שאני משתמש בו הוא על הלוח אם שלי: CHAINTECH 7NJS אם צרכים עוד פרטים אז תגידו. תודה מראש COOLER-MASTER
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה - YAMAHA דגם TSS-1 ? הם עולים בסביבות 1000-1200בחנויות אבל אני משיג בזול משהו כמו 500 שקל אבל שמעתי שהם לא משהו ובכל זאת יש רמקולים בסביבות 500 שקל של LOGITECH Creative ו ATP-3 של ALTEC LANSING ואני לא יודע מה לבחור! אני מחפש רמקולים בשביל הכל סרטים משחקים מוזיקה ולכן חשוב לי האיכות של הרמקולים לכל אחד מהדברים.
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע 2.1 של לוג'יטק ואני באמת מאוד מרוצה מהם..... חשבתי על לקנות 5.1 כי אני רואה די הרבה סרטים ..... השאלה שלי היא מה כדאי וגם עיצוב די חשוב לי ..... תקציב:600~..... אה-ואיזה יציאות\יציאה אני צריך שתהיה לי בשבילם? תודה מראש איתן
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי אני משתגע כבר הרבה זמן עם האוזניות של המינידיסק שלי (Sony) - האיכות בהן פשוט גרועה ביחס לאוזניות שמקבלים עם נגני Creative למשל. קיוויתי שתוכלו לייעץ לי. ההורים שלי טסים לספרד בסוכות וחשבתי לקנות אוזניות בדיוטי פרי. אילו אוזניות כדאי לקנות? אני צריך אוזניות קטנות (In-Ear) שיהיה להן סאונד חזק (יש לי אוזניות איכותיות של סוני שפשוט שומעים בהן ממש חלש במינידיסק) אין תקציב מוגדר, אבל אני משער שיותר מ200 שקלים אני לא אשים, אלא אם כן זה ממש משתלם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות אוזניות ובר המליץ לי על )= (sennheiser lucas(+hd580 headphones מישהו מכיר את האוזניות האלו ויכול להגיד לי איך הן?
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם האוזניות יותר טובות מ GRADO SR60?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חשבתי לקנות זוג אוזניות איכותי... סיבות? הרבה יותר זול מרמקולים איכותיים וגם אני רואה הרבה סרטים בלילה משחקים ואני אוהב לפוצץ בVOLUME והSOUND הנוכחי שלי לא משהו וגם תמיד מעירים לי על הרעש.. אז חשבתי לקנות את האוזניות האלה: ZALMAN ZM-RS6F 5.1 HEADPHONE SURROUND קראתי 5 סקירות קיבל בכולם 5/5 10/10! וגם נראה מתאים לצרכים שלי סקירות על המוצר... http://www.fastlanehw.com/reviews.php?i=40&page=1 http://www.rbmods.com/Articles/Zalman/Headphones/1.php המחיר הוא 330 ש"ח על האוזניות מנועה.. לחשוב שבארה"ב הוא עולה 50$ + אז זה לא יקר אחרי הכל מוצרי אודיו פה בארץ אין צורך לפרט.. טוב מחכה להמלצות/תגובות/אפשרויות אחרות... תקציב כרגע גמיש (כמובן אל תדפקו לי אוזניות ב1K) שימושים:מש…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום סוף סוף ואחרי שבילבלתי לרוב הפורום את המוח החלטתי לקנות את ה GMINI -כמה שאלות : 1. תנו אתר שכדי לקנות ממנו את ה GIMINI400 בישראל ??? 2. שאני מוריד משהו מהמחשב לGIMINI400 כל כמה זה מוריד (כמה מגה לשנייה )??? 3. תראו את התמונה הזאת ותומרו לי אם אפשר לצפות בסרט הזה בנגן בלי קידוד : ??? http://img95.exs.cx/my.php?loc=img95ℑ=vgbt7ab.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אתמול קניתי אותם.. אחלה רמקולים מאוד איכותיים ממליץ לכל מי שמחפש רמקולים איכותים בזול יחסית. יש לי שאלה.. האם יש איזה הגדרה בווינדוס או איפה שהו שהמחשב ידע שזה 2.1 ולא רק 2 כי אני מרגיש שהסאב טיפה חנוק..
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי את הרמקולים האלו: T6060 של קריאייטיב האם יהיה הבדל מורגש בין הכרטיס קול CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 לכרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic שהבדל המחירים בינהם הוא 400 ש"ח.. (שווה להשקיע את ה400 ש"ח האלו?)
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום אני כבר הרבה זמן מחפש אזניות תוך אוזן במחירים של 250-600 ש"ח כי אני לא מתכוון להסתובב עם אזניות בולטות מידי. כבר יש לי את האזניות שבאות עם X5L שהן לא משהו וממה שהבנתי אזניות טובות יותר משנות פלאים את ההנאה מהמוסיקה (לא יצא לי לשמוע מאזניות איכותיות עדיין) בהתחלה חשבתי על shure e2c אבל חוץ מהמחיר היקר של 550 ש"ח הבנתי שהבאס שלו לא משהו. היום ראיתי את ה Sennheiser CX 300B שמצא חן בעיניי ובאמאזון אהבו אותו מאוד ומחירו כ-250-300 ש"ח בארץ. תמיד אני רואה כמה תגובות של אנשים שמאוכזבים מאוד, לא משנה איזה אזניות אני בודק וזה גורם לי לא לרצות לקנות. אפשר עזרה ודעות של כמה אנשים ולא של מישהו אחד כי אז אני לא אדע אם זו דעה אישית שאחרים לא חושבים כך או שזה משהו ברי. אם …
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המערכת סטיראו ,שהייתה נמצאת בסלון, למחשב בחדר שלי...ויש לה שתי רמקולים ולפי מה שרשום כל רמקול הוא 100 וואט RMS , אני מרוצה מהם אבל אני רוצה להוסיף עוד רמקולים שיהייה לי סראונד ואני יוכל לשמוע מכל הכיוונים סרטים/מוסיקה/משחקים (כמו בקולנוע ) וראיתי שמוכרים רמקולים אחוריים של חברה שהיא לא כמו של המערכת שלי(ד.א זה אפשרי לחבר רמקולים לא מאותה חברה?) והRMS בהם הוא 80 וואט RMS זוג אחוריים ו100 וואט RMS הסנטר, אם אני יחבר רמקולים שהם לא באותו RMS אז זה יהייה מורגש? האם זה כדאי בכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה אני יכל כרגע לקנות רק בארץ (כי אין לי משהו בחו"ל או שחוזר מחו"ל בזמן הקרוב לצערי) ואני צריך מגבר נייד לאוזניות החדשות שלי ה-AKG K601 אני ישמח גם לאתרים של חנויות כי גם את זה לא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום פירמטתי עכשיו את המחשב ואחרי הפירמוט עכשיו אני לא שומע שום קול במחשב. בטח צריך דרייבר או משהו אבל אני לא יודע איך לדעת מה כרטיס קול שלי ואיך אפשר לדעת מהו תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
סט רמקולים לקולנוע ביתי מבית YAMAHA דגם NSP240 רסיבר RXV350 Yamaha זה ויצא בערך 2000 שקל וזה התקציב שלי אם למישו יש הצעות טובות יותר אשמח לקבל אותם
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי יש לי בטלוויזיה כניסה בצבע ירוק אדום וכחול מה זה? למה זה משמש?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 של LOGITECH ואוזניות עם חיבור USB גם של LOGITECH, אני מעוניין שהאוזניות תמיד ישארו מחוברות וכמובן גם הרמקולים, איך אני יכול להגדיר שבאמצעות כפתור או משהו אני יוכל לבחור בין לשמוע באוזניות או ברמקולים? כמו כן באוזניות תמיד מה שאמורים לשמוע בצד שמאל אני שומע בצד ימין של האוזניות, בדיוק ההפך. במיוחד במשחקים תודה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות DISABLE לכרטיס קול בביוס כי אני לא מוצא אותו.מה עושים? יש התנגשויות ובעיה בשמיעת השירים הלוח שלי הוא 945P S-3 אם זה עוזר
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
זו השגיאה שאני מקבל http://img141.imageshack.us/img141/604/appleipodusbdevicebl5.jpg
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי איפוד וידאו 30 GB אני מתאמן במכון כושר..ואני צריך אוזניות שיהיה לי נוח לרוץ איתן שלא יפלו לי כל הזמן ...הבעיה העיקרית היא שהאוזניים שלי קטנות יחסית...יש איזה שהוא דגם מסוים שמישהו יכול להמליץ לקנות שיתאים לשימוש הנל? אגב כמובן שאני מעוניין שהאוזניות יהיו איכותיות מספיק כדי לנצל את היכולות של האיפוד.. תודה מראש אביתר
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום משום מה הוא רושם שדרוש מקודד ולא מוצא אותו גם באינטרנט אני אשמח לקישור למקודד טוב והוראות התקנה בנוסך אם יש תוכנה יעילה להשמעה של קבצי קול משהו נוח ופשוט אני אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אוזניות in Ear חשבתי על mx500? אני מעדיף צליל של באס מטרבל שמעתי שזה משנה את הבחירה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-