אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הנה, תראו בעצמכם... "המלאי מוגבל" http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=786&PHPSESSID=14729ffc870dd83acc93c35b2cd691b9 זה הרבה יותר עדיף מאשר לקנות VS4121 בעוד 100 ש"ח בשביל... יציאת אוזניות*** וביצועים זהים O_o
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום סוף סוף ואחרי שבילבלתי לרוב הפורום את המוח החלטתי לקנות את ה GMINI -כמה שאלות : 1. תנו אתר שכדי לקנות ממנו את ה GIMINI400 בישראל ??? 2. שאני מוריד משהו מהמחשב לGIMINI400 כל כמה זה מוריד (כמה מגה לשנייה )??? 3. תראו את התמונה הזאת ותומרו לי אם אפשר לצפות בסרט הזה בנגן בלי קידוד : ??? http://img95.exs.cx/my.php?loc=img95ℑ=vgbt7ab.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות רמקולים וכבר דנתי בנושא שלהם מה שנשאר זה כרטיס הקול, הייתי בטוח שאני יקנה איזה אודיגי 2 או הרקולס אחד עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו חשבתי על משהו אחר. הלוח של המחשב שלי ממש מיושן וחשבתי לקנות לוח חדש עם כרטיס קול מובנה, אין לי בעיה לחכות עוד שבועיים ולקנות לוח במקום כרטיס קול. חשבתי על הP4P800 עכשיו אני רוצה לשאול איך הכרטיס קול שעל הלוח?, אני הולך להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו והעם הביצועים של המחשב מושפעים מזה?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים לחדר שלי אשר השימוש העיקרי בה הוא סרטים בתקציב שלא יעלה על 700 ש"ח לכן לאחר קריאה קצרה בפורום הבנתי שאני צריך ללכת על 5.1 { תקנו אותי אם אני טועה ...} בכל מקרה אני מתלבט בין שני הסוגי האלו Logitech X-530 { למרות שאני רואה שיצא כבר Logitech X-540 מה ההבדל בינהם ? } Creative 5.1 Speaker System Inspire T6100 כרגע המחשב שלי מחובר למערכת רגילה בעלת 2 רמקולים תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 4.1. אני שומע קצת מוזיקה רואה דיי הרבה סרטים ומשחק מלא משחקים, מה עדיף - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers או Altec Lansing ATP 5 4.1 Speakers? (מישהו יודע אם הATP 5 בPCH הוא המתוקן בעצם ATP 4?) אני יודע שעם שניהם אני ישמע פצצה, אבל אני ירגיש בהבדל גדול כל כך שאני ישחק או יראה סרט ששווה את הכסף?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
התקנתי תכרטיס קול שלי.. כמו שאני תמיד מתקין והוא עובד עכשיו התקנתי תדרייבר המחשב מזהה אותו אבל הבעיה שלא שומעים ושאני בודק אם יש למטה את הרמקול למטה (כידוע שהמחשב מזהה כרטיס קול כמו שצריך הוא עושה תרמקול הזה) הוא לא עשה לי מישהו יודע מה עושים? תודה מראש לעוזרים זה דיי דחוף אז כמה שיותר מהר יותר טוב דרך אגב שאני נכנס למנהל ההתקנים יש שם בקר קול של מולטימדיה עם סימן שאלה צהוב כזה וזה אחרי שהתקנתי תדרייבר(אולי הדרייבר לא הותן טוב??)
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ATI (5750 ליתר דיוק). עד עכשיו היה לי כרטיס של NVIDIA ובכדי לשכפ תצוגות (לראות את אותו הדבר בשתי התצוגות ככה למשל אני רואה סרט על הטלויזית LCD שלי) הייתי צריך רק ללחוץ על CLONE DISPLAY וזה הכל. אני כרגע מסתבך עם הדרייבר של ATI ואין לי מושג איך עושים את זה עם הCATALYST תעזרו לי בבקשה שחכתי לציין שהמערכת הפעלה היא ווינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של האחורה של החיבורים. בנוסף יש לי חמישה רמקולים שאמורים להתחבר שמה. איך אני מחבר את זה למחשב? צריך כבל מיוחד? ומאיפה לאיפה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות אוזניות לא יקרות במיוחד אבל טובות מכל הדילים שהשגתי הכי טובים הז mx400 ב 127 שקל ו AKG k12p ב 100 שקל ....איזה מהם יותר טובות ?...כי הבנתי שהבאסים ב AKG מצויינם ו mx400 שמעתי פעם עצל חבר שהם גם סבבה ...בעקרון ..אני גר בנתניה ומעוניין לקנות בחנות למרות שחבר יכול לקנות בשבילי mx500 או 550 ב djshop ב חיפה או ב ת"א אבל אני כננרה יקנה כבר בעצמי בנתניה יש עוד איזה המלצות ?...כי מה שיש לי כרגה זה אוזניות מקורית של הנגן .. g3 של iaudio והם לא מספקות אותי ...אז או mx400 או AKG k12p או שיש עוד טובות עד 150 שקל נגיד ? או עד 200 ? ואני רוצה רק אוזניות כפתור ..לא in hear
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס קול חדש , עד 500-600 ש"ח. כרטיס למערכת Z-5500, רצוי 7.1 ערוצים. חשוב מאוד שיתמוך בהרחבת סטאריו, שבעצם ברגע שלא משודר כלום ברמקולים האחוריים (כמו מוזיקה) זה ירחיב לבד. אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה על כרטיסי טלוויזיה.. אני מתכנן לקנות מסך - SAMSUNG 2333SW, ואליו לחבר את המחשב, וכן את הממיר של YES. למסך הזה אין רמקולים מובנים, ולכן רציתי לדעת איך אפשר לחבר רמקולים חיצוניים כך שיפעלו גם למחשב וגם לטלוויזיה בעזרת כרטיס טלוויזיה + קבלים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 37 אינץ' בתקציב של 5.5K הוא יכול להשיג את המסך LG37 LC7 ב5500 ש"ח. האם זה כדאי לו לרכוש את המסך או שיש משהו טוב יותר בתקציב הזה ? (בלי שום חריגות!) תודה רבה החיסרון היחיד שלה (אם זה חסרון כי אני לא מכיר את החברה הזו) היא שהאחריות היא ל3 שנים על ידי י. שלום. (מישהו מכיר אותם ויכול לחוות דעה עליהם? ) תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אבא שלי נוסע ל הונג-קונג שבוע הבא והוא אמור להביא לי את הIRIVER H340 רציתי לדעת איך אפשר להבדיל בין האמריקאי לארופאי (כי הארופאי יותר טוב) כדי שלא ירמו אותו תודה
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי למשל שירים באיכות של128 קילובייט.. אני רוצה להעלות את האיכות..אני זוכר שפעם דוד שלי השתמש בתוכנה כזאת אבל אני לא יודע מה השם שלה.. תודה מראש [=
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לחבר את המחשב פיסי שלי למסך lcd 42" fhd לצורך משחקים וסרטים 50 אחוז כל אחד מהם ואני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר של בערך עד 400 שח שיהיה מחובר למערכת רמקולים 5.1 של לוגיטק x540 ואני מחפש המלצה לכרטיס קול שיהיה תואם את צרכיי ובהתאם לתקציב תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, גיליתי שכבר לא ניתן להשיג את ה- ATP3 של Altec, ומשום מה אני גם מתקשה למצוא את Logitech X-230. (מדובר בכשעה וחצי של חיפושים - אולי לא מספיק לתאמכם, אבל ממש התאמצתי.) ראיתי שה-Microlab X13 עולים כ-550 ש"ח, שזה עובר את התקציב שלי. באופן כללי, הדרישות שלי הן בעיקר גיימינג, אבל רצוי כי הסאונד יהיה סביל במידה וארצה לשמוע משהו. (המוזיקה נעה בין Enya ל-Morbosidad, כך שלא ניתן להגדיר סגנון...) בקיצור, מישהו מכיר מקום בו ניתן לקנות את ה-ATP3 או ה-X-230? אם לא, משהו מומלץ בגבולות התקציב? (ניתן לחרוג עד כ- 450 ש"ח).
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה בסאונד ששומעים אותה רק במוסיקה, זה נשמע כאילו שהכבל רופף ויש כמו מן ניתוקים מהרמקולים... בדקנו שירים במדיה פלייר של ווינדווס ויש את הבעיה, בדקנו בווינאמפ ועדיין יש את הבעיה... הפעלנו סרט ואין את הבעיה בסאונד, שיחקנו במשחק וגם אין!! אז איפה הבעיה פה? דרך אגב, הכרטיס קול שלו הוא מובנה על לוח של אינטל, הדגם של הלוח הוא 845 PESV והדגם של הכרטיס קול המובנה Sound Max audio digital אני לא זוכר אותו ממש... בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
חיפשתי ולא מצאתי באתר של creamware יש רק SCOPE 4.0 ו 4.5 תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחפש רמקולים טובים לסלון (שיתחברו למחשב) במחיר סביר... בסביבות ה1000+- ש"ח חשבתי על 5.1. יאללה חברה תמליצו לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו המיקרופון שלי הפסיק לעבוד. ניסיתי 2 מיקרופונים שונים ובדקתי שהם תקינים על מחשב אחר. יש לי windows xp 64 bit בבקשה עזרה....
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מעוניין לקנות דוושה ואני פשוט לא מבין בזה...לא יודע מה טוב ומה לא אין לי מושג איזה חברות נחשבות טובות ואיזה דגמים נחשבים טובים אני אוהב מוזיקה בסגנון רוק\פאנק וכל מה שמסביב לאיזור הזה אני מחפש דוושה של מולטי אפקט והטווח מחירים שלי הוא באיזור של 500 שקל... כמו שאמרתי אני אוהב רוק ואת כל זה אז אני מחפש משהו שיכול לעשוה רעש נחמד אם אתם מבינים למה אני מכתוון בכל מקרה....יש למישהו להמליץ לי על דגמים מסויימים? כי אין לי מושג מאיפה להתחיל... אם אתם צריכים עוד פרטים כל שהם תגידו ואני אעשה במיטב יכולתי לספק אותם תודה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את הווינדוס! וזה קשור כמובן לכרטיס קול ואין לי מושג מה לעשות; התקנתי מחדש את הדרייבר (קריאייטיב..) וזה נשאר ככה!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מסך טלוויזיה 55 אינץ בסלון והגיע הזמן שאוכל לנגן עליו סרטי HD. אז אני מניח שאצטרך סטרימר בשביל זה (או HTPC, לפטופט וכו') בכל מקרה לפי דעתי סטרימר הכי פשוט זול וייעודי למטרה. חשוב לי שיידע להפעיל את כל סוגי הקבצים, (כולל MKV כמובן) שלא יעשה בעיות, שירוץ חלק. שתהיה לו יציאת HDMI.. שיוכל להדביק כתוביות בעברית בעצמו כמובן.. ואם הוא יכול להזרים מדיה ישירות מהמחשב שלי זה בכלל יהיה נפלא.. תודה מראש! עמית.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
כשאני מחבר אוזניות, לא משנה איזה - רק אוזניות, לא רמקולים, יש ציפצוץ גבוה ומעצבן בטירוף! למשהו יש מושג איך לתקן את זה????
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-