אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לצערי אחד מהאוזניות דיי נדפקו, צד אחד הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את האוזנייה הצלחתי לסדר את העניין חלקית. הבעיה היא שבצד אחד שומעים 70% פחות מהצד שני. כאשר אני רואה סרטים עם חברה שלי אנחנו מחברים שני זוגות אוזניות. השאלה שלי האם יש דרך לחבר את שני האוזניות אבל עם איזון שונה? (למנוע בלבול, אני יודע לאזן דרך מנהל השמע, אבל השאלה שלי האם אפשר לאזן רק זוג אחד של האוזניות ולהשאיר את השני כרגיל.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש חנות טובה שבה אפשר לקנות זוג רמקולים משומשים עד 600ש"ח, משהו נורמאלי של חברה. מחפש רמקולים מדפיים או רצפתיים קטנים 2way/3way. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
בגדול לא כזה משנה לי פלזמה\LCD\LED וזאת מכיוון שאתמול עשיתי סיבוב בחנויות וכל פעם טלויזיה אחרת בלטה לי יותר מהאחרון גם באיכות רזולוציה וגם בצבעים וכל פעם היא היית מסוג אחר פעם פךזמה פעם LCD ואת האמת ממש אבל ממש במקרים נדירים זה היה LED. חשוב לי לציין ש 80% מהצפייה שלי יהיו ערוצי יס הרגילים לא ה HD (ערוצי ספורט בעיקר) וכמובן ההייתי רוצה שתהייה אפשרות לחבר כונן נייד ולצפות בסרטי 720P עם כתוביות בעיברית ב20% הנותרים אז הטלויזיה צריכה לתמוך בכתוביות בעיברית בעיקרון הכי הרבה אהבתי את Toshiba 40PB10V LCD 40 מה אומרים עליה? היא תקרא סרטים עם כתוביות בעיברית מכונן נייד? ובכללי אני זקוק להמלצה דיי זריזה כי אני חייב כבר היום לרכוש. תודב רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
תאמת התקציב שלי דל אבל הרמקולים ישמשו אותי למחשב לשירים סרטים וכאלה לא יותר מיזה יש בחור שרוצה למכור לי רסיבר של פרוסאונד+רמקולים של פירלס (2 ריצפתים סנטר ואחורים) וכול זה ב-600 שקל עכשיו רציתי לדעת האם זה שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
הי, אני רוכש את הלוח אם הבא : http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2164&modelmenu=2 עם כרטיס קול על הלוח מהסוג הזה: Realtek ALC1200, 8-channel High Definition Audio CODEC יש לי גם כרטיס קול AUDIGY של CREATIVE סלוט PCI השאלה איזה כרטיס קול עדיף לי להשאיר? אני משתמש במחשב למשחקים בעיקר, ושמע בשתי רמקולים עם סאב או באוזניות. האם השימוש בכרטיס קול יעודי יתן לי איכות קול או תמיכת חומרה כמו EAX עדיפה על הצ'ים שמגיע על הלוח אם הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
המוכר במחסני חשמל הדגים לי..900 שח, הוא אמר שהם 250 ואט RMS (האמנם?)נשמעו באמת אחלה..שמעתי אבל (ודי הגיוני) ששם זה ישמע טוב ואצלי בבית לא..(לדוגמא,שם חדר אקוסטי,ואולי פעלו בנוסף עוד רמקולים בזמן ההדגמה, כי היה שם פול רמקולים..) המטרה לקניית הרמקולים היא ממוצעת למדי לחדר רגיל ממוצע שיהיה בו בקרוב מחשב..לשמוע מוזיקה,סרטים,משחקים.. מה הם באמת הנתונים הטכניים שלהם? איך הם ביחס לשוק ובכלל?/ יש אולי משו יותר טוב בטווח המחירים? -מה אני צריך לדעת כשאני משווה בין רמקול לרמקול? (שאדע להבא..) כל תגובה תתקבל בברכה תודה!!
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
כרטיס הקול שלי בלוח אם לא עובד כמו שצריך.... ואני נאלץ להשתמש בכרטיס קול USB נוראי של Steelseries שקיבלתי עם האוזניות הקודמות שלי :\ והגיע הזמן להחליף אותו! השימושים שלי לאוזניות הם בעיקר משחקי 3D, אבל גם סרטים ומוזיקה. ככה שכרטיס הקול שאני ירצה לקנות יהיה טוב עם כולם. ויש לי התלבטות בין שני כרטיסי קול: Asus Xonar D2X או Creative Sound Blaster Z? (או, ZX) מה יותר יתאים לדגם האוזניות שלי? (Audio Technica AD700) ובמידה ובעתיד אני ירצה לשדרג את האוזניות (A900X) הם יעבדו כמו שצריך איתם? ולא תהיה נפילה כל כך משמעותית באיכות סאונד? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לדחוף את השאלה אז נא לא למחוק אני רוצה לשמוע טראנסים באמ פי 3 (בשביל ריצה) ונראה שיש שירים כנראה מהירים במיוחד או משהו כזה שבהם האמ פי פשוט לא מסתדר הבאס והקיק וכל זה פשוט נעלמים רציתי לדעת אם זה בגלל האוזניות (הכי פשוטות שיש - ואז אפשר לקנות אחרות) או שזה בגלל האמ פי עצמו תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ראיתי פעם פוסט של אוזניות מומלצות לפי טווחי מחירים אבל אני לא מוצא אותו כרגע משום מה אשמח לקישור אם יש למישהו. בכל מקרה, הגיע הזמן להחליף את אזניות המשחק הנוכחיות שלי - הSpeedlink Medusa 5.1; הן כבר בלויות, חלודות, ומזייפות בטירוף - ולכן אשמח להמלצה לאוזניות חדשות. סגורות או חצי פתוחות. חשוב לציין שאני עם כרטיס קול אונבורד ושמפריע לי מאוד ההפרעות שאני שומע ממנו, אבל בווליום בינוני-גבוהה מרגישים את זה פחות ואין לי כסף או מקום בלוח האם להוסיף כרטיס קול XFi כלשהו. אם יש אוזניות סבירות כלשהן ובטווח המחיר שלי שמגיעות עם כרטיס קול USB שייתן לי איכות סאונד טובה יותר מאיכות הסאונד הנוכחי שהמחשב שלי מוציא - הוא יקבל עדיפות מבחינתי. מה חשוב לי (לפי סדר עדיפויות) - 1. נוחות. …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי מה קורה? אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב החדש שישמשו גם לצפייה בטלוויזיה (כאשר אני רואה בטלוויזיה סדרות או סרטים מהמחשב). אשמח לשמוע הצעות. תקציב 500-600₪. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין ברסיבר לקולנוע ביתי בתקציב עד 2500 ש"ח (אפשר חריגה של כ 10%) השימוש העיקרי הוא להצגת סרטי HD ממקורות שונים, כגון סטרימר (מזרימדיה) WD TV שיתמוך בפורמטי הסאונד המתקדמים. חשוב שיהיה עם כניסות ויציאות HDMI 1.3 (המעבירות גם Sound דרך ה HDMI). קיבלתי 2 המלצות על Yamaha RXV465 - איך הוא ?? אשמח לקבל הצעות וחוות דעת נוספות עריכה שכחתי לציין שיש לי מערכת רמקולים Sony SA-WMS315 מסוג 5.1 הספק עד 100W RMS
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי חשבתי לקנות לאבא שלי ליום הולדת DVD נייד שיקח אותו לעבודה ויהנה ממנו (הוא עובד בחברת "שמירה" אז ככה שהם בעצם לא עושים כלום) חשבתי על SDP161 Toshiba הנה לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=377864 רציתי חוות דעת על הנגן או שתמליצו לי על נגן אחר ורציתי לשאול איפה ייצרו את ה-DVD ביפן??? או בסין??? תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אהלן חברה. ניסיתי לחבר את הרולנד היחסית ישן שלי למחשב באמצעות קבל MIDI , אך לא זהיתי שום תגובה מצד המחשב או הרולנד. יכול להיות שיש איזה משהו שפספסתי?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למערכות צנועות (עד 500 ש"ח) אשר ניתן לחבר למסך LCD וכן למחשב. ושאלה נוספת: האם יש מערכות 2.1 אשר יכולות להחליף מערכות 5.1 באפקטים בסרטים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אתר להורדת מלל לשירים בתצורת LRC לנגן שלי יש אתרים כאלה? עדיף בחינם!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים בסביבות אלף שקל עם חריגה של עד 300 ככה...הרמקולים הם למטרות בעיקר של שמיעת מוזיקה, אך פה ושם גם למשחקים וסרטים. הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=31325 מעניינים אותי אבל יש שם ביקורת אחת שקוטלת אותם לחלוטין, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מחר אני כנראה אבצע את הקניה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אין אפשרות לראות כתבות ווידיאו באינטרנט אלא רק לשמוע אותם איך פותרים את זה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לילה טוב , אני מתלבט בין שלושת המערכות האלה: LOGITECH X-530,CREATIVE INSPIRE 5200 או CREATIVE SBS580. מה הכי טוב בין שלושת המערכות? תודה. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
שלום אני לא מבין גדול בטלוויזיות, אז אני צריך את העזרה שלכם פה. אנחנו צריכים טלוויזית FULL HD בשביל החדר של ההורים, יש מרחק של כ-3 מטר בין הקיר שעליו נתלה את הטלוויזיה לאיפה שנשב לצפות אני צריך שתמליצו לי על טלוויזיה טובה למרחק הזה ובתקציב של לא יותר מ-4 אלף שקל. כמו כן, תתחשבו בכך שההורים שלי לא רואים כל כך טוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של אקווה והתקשרתי לטלפון שמופיע שם,הטלפון אינו תקין כל מי שרכש את המגבר יכול בבקשה לשיםפה\הודעה פרטית את הטלפון?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
האם מישהו מכיר אתר בחו"ל, אשר מוכר את האוזניות הנ"ל - ועושה משלוחים לארץ ? אשמח אם תביאו לי קישורים לאתרים כאלה! מצאתי בwww.music123.com את האוזניות הנ"ל ב100 דולר, אך בסוף מתברר שהם לא עושים משלוחים לישראל... אם מישהו מכיר מישהו שמוכר יד שניה - זאת גם אופציה.. תודה, סטס.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי XTREAMER PRO שמחובר לטלויזה של סמסונג שהיא HDREADY ואני קצת מבולבל לגבי איך כדאי להגדיר את האקסטרימר יחסית לטלויזיה: 1. דבר ראשון לגבי הרזולוציה על מה עדיף לשים על 720P או 1080i? וגם לגבי הקצב רענון על 50HZ או 60HZ? 2.יש לי אפשרות גם שנקראת 1080P 24HZ האם כדאי להפעיל אותה? רוב התכנים שאני צופה בהם הם 720P שמנוגנים ב-23.8FPS. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-