אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז אני מנחש שלא יהיה קל מדי לפתור את הבעיה שלי.. הקול הפסיק לעבוד במחשב שלי.. פשוט הפסיק לגמרי... יש לי את הלוח albatron k8x800 proii והכרטיס קול onboared envy24 7.1 (אני חושב..) בכל מקרה... הסאונד פשוט הפסיקר לעבוד לי עדכנתי דרייברים ניסיתי לחבר את הרמקולים גם בחיבור הרגיל על הלוח וגם בכרטיס שאפשר להתקין החלפתי רמקולים אך שום דבר לא עבד! מישהו יכול לעזור לי? :\
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות+מיקרופון אפשר המלצה עד 350 שקל האם אלו טובות? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153&catid=134 או http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=134 או http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15205&catid=134 או http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7251&catid=134 או משהו אחר שתוכלו להמליץ לי עליו. תודה לכולם...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות הללו הרבה זמן ולאחרונה ראיתי בhead fi שיש כאלה שהזמינו את האוזניות עם המוד removed cable מהקופסא אבל לא הצלחתי למצוא את החנות ממנה הם הזמינו וכמה זה עלה להם. מאיפה אפשר להזמין אותם עם המוד וכמה זה יעלה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך לראות סרט מ דיסק און קי באיכות קולנוע איך לחבר את המערכת ל tv
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמו שהכותרת אומרת והתקציב שלי הוא בין 450-500 שקל שזה נראה לי מחיר מכובד לאוזניות ;D
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הכותרת כן התאימה כן אני באמת חייב עזרה דחוף בשביל לבחור בין 2 הנגנים (אני חייב להזמין מחר) ופתחתי בפעם השנייה כי זה ננעל (בגלל שהכותרת לא ממש הייתה קשורה בגלל שלא הסברתי את עצמי)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי סאב 800 עם מגבר 1100 ב600$ עסקה שווה? יש משהו יותר חזק?
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
רמקולים מוגברים לחיבור הiaudio 7 שלי כשאני בבית בסופש"ים. חשבתי על jbl creature או jbl spot. עוד הצעות? תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, מהו המיקום המומלץ של מערכת הרמקולים? למשל, שמעתי שאת הסאב וופר צריך לשים על הרצפה מתחתיך, זה נכון? ואת הרמקולים לשים בצורה אלכסונית משני הצדדים. ככה צריך למקם את המערכת? ומה עם יש שתי סאב וופרים וארבע רמקולים? תודה, אורן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי טס לפראג ואני רוצה שיקנה לי נגן MP3 ההגבלה שלי היא 120$ ואל תגידו "תוסיף עוד.." כי אין לי מאיפה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקבל חוות דעת כללית על מוצרי החברה מחברי הפורום ובנוסף, לקבל עזרה בהשוואה בין שני מוצרים: Yoo4 לעומת BX-40 המטרה היא מערכת סטריאו לסלון קטן. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב בסביבות ה500 ש"ח ישמשו בעיקר למשחקים וסרטים.. וכמובן מוזיקה בין היתר.. החדר שלי ממש קטן.. פחות מ3X3
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ואני רוצה לקנות את ה ATP3 של Altec lansing לא תיהיה איזושהי בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד (dell e6400) ובגלל מגבלות של מקום בדירה אני רוצה לרכוש מסך 22" לפחות שישמש לי גם כמסך מחשב בעת הצורך וגם כטלוויזיה. האם דבר זה אפשרי ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים עם שלט רחוק(חובה!) שיהיו כמה שיותר איכותיים בתקציב של בערך 700 ש"ח השימוש הוא מוזיקה סרטים ומשחקים בחדר בגודל רגיל אולי טיפה יותר כרגע אני חושב על 2.1 אולי עדיף לי לקחת 5.1? תודה רבה =]
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רציתי לספר לכם על "חווית" השמיעה שלי ברסיבר yamaha rxv 496 (אם לא טעיתי במספר..) אצל בן דוד שלי.... הרמקולים שיש לו, הם רמקולים בינוניים....ושהם היו מחוברים לאונקיו שלי tx sv373 (הבאתי אותו איתי אליו כדי לבדוק...) הם נשמעו יותר טוב..... במוזיקה- בולשיט אחד גמור!!!!! וכל המצבי dsp ששוים בדיוק -כ-ל-ו-ם! הגעילו אותי..... נתחיל בזה שיש לו dvd של pioneer dv 535 או משהו כזה, חיברנו אותו לרסיבר גם באופטי, וגם באנלוגי רגיל, התוצאות היו מגעילות.... הצליל היה חלש ולא מודגש, בכל המצבי dsp הצליל היה יותר חזק ברמקולים האחוריים מאשר בקדמיים, בפרולוג'יק גם היה יותר חזק מאחורה מאשר מקדימה, ובסטריאו רגיל, הקדמיים היו חלשים ולא ממש מורגשים.... ניסינו מוזיקת האוס, טראנס, פופ, ורוק....הכל או…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש כל מיניי חברות כמו Divoom ואין לי מושג איך להתייחס אליהן...כלומר אם היא חברה טובה אז ניקח אותה בחשבון כמו את JBL..ועוד וותיקות וידועות... בקיצר אילו חברות ממומלצות...??.. וחוות דעת על Divoom... תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה (לצרכי הקלטה) למחשב שלי שיוכל להקליט שידורים דיגיטליים. אני מעוניין שהקידוד יעשה על גבי הכרטיס, ולא יעמיס על המעבד שלי. אני עובד על (Windows XP (32bit.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש מצבע נחמד בבאג של 1+1 http://blackfriday.co.il/ אז חשבתי שאני ואחותי נתחדש לנו באוזניות: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 מה אתם ממליצים מכאן על אוזיות בתוך האוזן? (akg 324p או אם יש משהו יותר טוב בטווח מחיר) וגם על אוזניות קשת? (k414 או אחר יותר טוב אם יש בטווח מחיר). גם אשמח לשמוע חוות דעת הנוחות של האוזיות, איך הן יושבות על האוזניים.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לכל מביני עיניין! אני מחפש כרטיס קול איכותי שתומך במע' surround ויציאות אופטיות (IN AND OUT) בעיקר לשמיעת מוזיקה האם ה creative s.b live platinium תומך בכך מבקש המלצות תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הDVD המקליט של LG מהדיוטי פרי לפני כ 5 חודשים. משום מה אני לא מצליח להקליט על DVD-RW, למישהו יש את הDVD הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום. יש לי זוג WHARFEDALE Laser Range 85W כרגע אני מגביר אותם עם Sony TA-343 אני מחפש מגבר כמו כל מגבי הPICO שאני רואה פה בפורום שיגבירו לי את שני הרמקולים האלו. אני לא מבין גדול בתחום, ואני אסתפק באיכות טובה לאוזן לא מקצועית, כניסת סטנדרתית (PL/RCA) מצאתי את זה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל, אל נא להסתמך על הרמקולים שברשותי, השיקול הוא כללי גם לי וגם לחברים שלי, וכמובן שרמקולים משתנים מאחד לשני... כרגע אני עם AC97 מובנה, וזה כבר מחרפן, מילא עם רמקולים פחות שמים לב, אבל עם אוזניות זה ניהיה ממש מעצבן כל הרעשי רקע והרשרושים ומלמולים חשמליים וציקצוקים ומשמושים וקירצקרוצים ו... הבנתם תרעיון... יש מספר כרטיסי קול נפוצים בארץ, הייתי שמח לשמוע לא רק מה עדיף מבינהם, אלא חשוב לי מאוד לדעת גם מה ההבדל וכמה מילים על כל כרטיס בנפרד (איכות קול, סתם לקטע האם אני בכלל אשמע הבדל עם ה ATP3 או רק לאחר שדרוג או אוזניות טובות, איך הדרייברים כי אני יודע ששל קריאטיב למשל נחשבים לבעייתיים, וכו וכו...)... הראשון הוא ה-Xtreme Audio של קריאטיב שמגיע במחיר מממממש מפתיע, ולפי…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לאחרונה אני מוצא הפרשות מאחורי אוזני הימנית בעיקר אחרי שאני שומע מוסיקה. האם האוזניות שלי יכולות להיות "דפוקות" וכך לגרום להפרשות האלה? האם יכול להיות שזו בעיה רפואית בכלל? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי טלויזיה LCD של טושיבה דגם 32wl48. חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל RGB ורואים מצויין. חיברתי כבל אודיו RCA בין המכשירים : בטלויזיה ל-2 שקעי AUDIO אדום לבן, במחשב-לשקע הכחול (ניסיתי גם לשאר השקעים) אבל אין סאונד.... תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-