עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לינק: http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=BX420 מיועד בעיקר לצפיה בתכני HD ממרחק 3-4 מטרים. * האם יש דגם בסביבות ה-40' ומעלה שעדיף בטווח המחירים הזה? מעדיף משהו זול יותר אם הפשרה לא גדולה. * האם יש דגם איכותי בסביבות ה-40' ומעלה עם ביצועים דומים במחיר זול משמעותית? אולי זה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761156 הדגש הוא על ניגודיות טובה, דיוק צבעים ואם ניתן זמן תגובה טוב. יש את הדגם הקודם BX400 שנמכר בהרבה פחות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751477 האם ההבדל מצדיק את ההפרש במחיר? תודה רבה.

• 38 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. אני חייל שמעוניין להשקיע בנגן MP3 איכותי, במטרה שישרת אותי (ואיתי) כמה שנים... שמעתי על IPOD, IRIVER ועוד כמה דברים, אבל אני לא מתמצא ולא מכיר את הדגמים וההבדלים. חיפשתי באתר איזה דיון רציני בעניין, ולא מצאתי משהו שעזר לי. אז אם מישהו יוכל לנסות ולארגן את המידע ולעשות איזשהו סדר לגבי האפשרויות, ההבדלים, התמיכה בעברית, וכו', אני חושב שזה יהיה מבורך ויעזור לעוד הרבה אנשים מלבדי. שבת שלום, מחכה לתגובות

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  3. אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מערכת ש…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. Started by dudi1234,

עולים עכשיו 1100 ש"ח? במחיר כזה איזה מערכת רמקולים כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LockOn,

היי, אני מעוניין במערכת טובה ואיכותית למחשב. בעיקר למשחקים עם סצנות קרב ומלחמה ושירים.. התקציב הוא משהו כמו 300 ש"ח. הDivoom XForce I 2.1 קצת משכה לי את העיניים האם מישהו יכול להמליץ עליה? איך היא? יש למישהו המלצות אחרות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by noodle,

שלום לכם, אני מעוניין לחבר את את המחשב הנייד שלי (VOSTRO 3500) לטלוויזיה ישנה. לפי הבנתי אני צריך HDMI to 3 RCA , יש לי יציאת HDMI במחשב הנייד וכניסת 3 RCA בטלויזיה (אדום, צהוב, לבן). אני רק מעוניין שהטלויזיה תציג את המסך של המחשב ומיועד רק לצפייה בסרטים. האם כבל כזה יעשה את העבודה? תודה לעוזרים. עריכה: עכשיו קראתי גם בפירוט המוצר שהדבר לא מסוגל להציג את המחשב על הטלויזיה וקראתי במקום אחר שצריך ממיר כלשהו, כיצד ניתן להציג מחשב נייד על הטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by WarMachine,

היום קיבלתי את הכרטיס והתקנתי אותו כמו שצריך, כמובן עם הדרייברים המצורפים,אבל אני פשוט לא יכול לשמוע ברמקולים שלי(Creative Inspire 4.1) אבל באוזניות אני דווקא יכול לשמוע, ההגדרות שלו בלוח של קריאטיב הן על 4.1.. בקיצור אין לי מושג מה הבעיה ואני ממש מבואס מזה עכשיו, אם למישהו יש איזושהו פתרון אז אני אשמח!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  8. יש לי מחשב די ישן (מפרט בצד) אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 21' פשוטה כדי לראות סרטים יותר טוב מאשר ה LCD 19' שלי! הכרטיס מסך שלי הוא FX5500 רציתי לדעת אם הכרטיס בסדר? כלומר הוא יכול להיתחבר לטלויזיה בלי לקרטע? אני צריך כבל באורך של בערך 3 מטר ואני רוצה שישמעו מהרמקולים של המחשב לא של הטלויזיה ביגלל שה ATP3 נותנים איכות יותר טובה מהרמקולים שיש בטלויזיה! כמה בערך עולה כבל כזה והאם יש צורך לשנות משהו בהגדרות בזמן החיבור כדי לראות ב TV ? תודה מראש.!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש היום DVD שקורא גם סרטים משוכתבים? מי שלא הבין הכוונה שבוא נגיד צרבתי דיסק עם 4 סרטים ואחרי כמה ימים החלטתי לצרוב עוד 2 סרטים על הדיסק היום הDVD שלי לא קורא לי את ה2 החדשים שהוספתי יש היום DVD שכן יקרא אותם?

10. Started by Killer Storm,

אני רוצה מגבר (חדש) בשביל לתפעל 2 רמקולים קדמיים בעוצמה של 250Watt RMS כל אחד, אני מחפש מגבר שיש בו כיוונים של מיד, בס וטרבל ויציאות לרמקולים (עם חוטים לא פינים) ואפשרות לAUX בסטריו. הא ועוד דבר זה מכשיר Pre-Amp חדש של מארנץ' הבנתי שהוא יקר אבל השאלה היא עם זה סוג המכשיר שאני צריך?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום שלום ;D אז שמתי לב שיש וויכוח בין הJBL לסנרהייזר, כרגע אני נוטה יותר לכיוון הJBL בגלל הבאנדל הסגנון שאני שומע הוא בעיקר רוק כבד ובאוטובוס\כשאני הולך ברגל, כך שצריך בעיקר בידוד (חשוב) והדגשה לבאסים גם תעזור. אני אשמח להמלצות לכיוון הזה או השני, כולל חוות דעת מנסיון אישי (המחיר גם יכול לעלות עד ל250, אבל לא יותר). תודה רבה

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  12. עקב כניסתי לעולם משחקי הרשת,חשבתי שכנראה עדיף אוזניות משולבות מיקרופון כדי לשחק ולדבר עם החברים. האם זה כדאי בכלל? או שעדיף להישאר עם רמקולים ומיקרופון רגיל? מישהו משתמש בכזה דבר? ואם כדאי אז על מה ללכת? נ.ב. התקציב עד 200 שקל.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. בזמן האחרון שמתי לב שיוצא רעש סטטי מהרמקולים, אוזניות ובעצם בכל רכיב אודיו שאני מחבר למחשב. בדקתי, וזה לא מגעים. זה קורה גם כשאני מנגן באיכות של FLAC. ע"מ לוודא, חיברתי את האוזניות שבד"כ מחוברות למחשב (AD700) לנגן. אותו השיר בדיוק ניגן ללא רעש סטטי בנגן, בניגוד למחשב. אציין כי זה אפילו אותו הקובץ הספציפי - כלומר העברתי את השיר מהמחשב לנגן, במחשב היה רעש סטטי מכל מקור אודיו ובנגן לא היה. אין לי שום סוג של כרטיס קול חיצוני, רק המובנה על הלוח. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SyndromE,

נתקלתי במוצר הבא: http://www.tomacro.com/english/ProductShow.htm והתרשמתי - נגן FullHD עם harddisk פנימי (IDE) שמתחבר ישירות לטלויזיה. ניתן לחבר אליו את המחשב, HD USB חיצוני ואפילו לחבר אותו לרשת הביתית למשל ולמשוך סרטים מהרשת! תומך בכל הקודקים המוכרים לניגון HD וכו'... השאלה היא איפה אפשר להשיג את זה או משהו בסגנון בארץ ? זה היה סוגר לי את כל הסיפור של MediaCenter בסלון... אולי כדאי לארגן איזו רכישה קבוצתית של המוצר מסין? נתונים טכנים: http://www.tomacro.com/english/Product_Para.htm [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  15. ערב טוב לכולם, לידי התגלגלו 2 רמקולים גדולים של מערכת סטריאו די ישנה של AIWA (דגם עם מגש של 3 דיסקים). מכל רמקול יוצאים שני חוטים כאשר בקצותיהם הם חשופים. ברצוני לחבר את הרמקולים למחשב האישי שלי, אך אין בו חיבור מתאים לחוטים כמו בצד האחורי של המערכת. האם הדבר אפשרי? אם כן, הכיצד, ומה דרוש לכך. תודה לעזרים 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. או עד 75$ כולל משלוח לארץ בעיקר לצפיה בתוכניות רשת במחשב נייח - ממש לא לאודיופילים ולא לדרכים. חשוב שיהיה נוח ככל האפשר להאזנה ממושכת ועמיד במיוחד (כבל, רפידות, פלסטיקה). לא מגושם אבל Over/on The Ear - כל פורמט אחר לא נוח. אם יש משהו אלחוטי (לא BT או IR) - מה טוב (טווח 2-3 מטר גג). תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לפני כחצי שנה היה מבצע MEEWHAT (משלמים 20$ ומקבלים אוזניות בשווי 35$ ומעלה, בהגרלה). אני קיבלתי את הדגם הכי טוב שלהם cc51, שעולה 90$. השתמשתי באוזניות הרבה, ואחת מהם נשברה לי, באשמתי (הם נפלו הרבה, קיבלו הרבה מכות מקירות וכו'. לא שמרתי עליהם במיוחד). פניתי לשירות לקוחות שלהם, וחוץ מתמונה של האוזניות השבורות הם לא ביקשו כלום- אפילו לא לשלוח אותם אליהם! הם רצו להחליף לי אותם , לא לתקן. הייתה בעיה קטנה- לא היה להם את הדגם שלי בשחור, אז הם הציעו לי את הCC51P, אותו דגם, רק עם מיקרופון (זה עולה בערך 5$ יותר). שבוע אחרי שפניתי אליהם האוזניות היו אצלי (החברה ממוקמת בארה"ב). ללא כל ספק, יש להם שירות לקוחות מושלם, הכי טוב שראיתי עד היום. בקשר לאוזניות, אני לא ממש מבין במושגים טכניי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4149 איך לחבר כרטיס קול ללוח זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 שימו לב שהקרור בלוח חוסם את התקנת כרטיס הקול http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?ISList=13-128-362-S01%2c13-128-362-S02%2c13-128-362-S03%2c13-128-362-S04%2c13-128-362-S05&S7ImageFlag=1&Item=N82E16813128362&Depa=0&WaterMark=1&Description=GIGABYTE%20GA-EX58-UD5%20ATX%20Intel%20Motherboard%20-%20Retail

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. איכות שמע למשל? איכות האוזניות? המחיר קורץ לעין ;D

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by tolik_d,

שלום לכם... אני די חדש בעניין ה-LCD למיניהם. לאחרונה רכשתי LCD של METZ (דגם LC26TL) לחדר השינה... עכשיו רק נישאר לי לחבר אותה בצורה האופטימלית ביותר לממיר של YES. ממה שהבנתי כאן, הדרך האופטימלית לחיבור היא באמצעות SCART אבל אחרי חיפוש קצר הבנתי שישנם עשרות סוגי כבלים של SCART והמחירים שונים בהתאם... ??? מישהו יכול לתת לי עצה לגבי סוג הכבל/אורך/מחיר/חנות? שיהיה בסביבות 200 ש"ח... בנוסף, אם יש המלצות אחרות לגבי החיבור, אשמח לשמוע אותן!! הכניסות שיש בטלויזיה הן RF, AV, 2XScart, PC-Audio, YPbPr,YCbCr,HDMI. תודה!

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  21. כיצד אחבר את הלוח אם שלי מסוג GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard /Products_Overview.aspx?ProductID=2554 למערכת קלנוע ביתית בצורה הטובה ביותר? (יש לי אפשרות לHDMI ,) שאלה נוספת האם יש לי בלוח אם תמיכה ב COAX ? האם השקע הכתום הוא מסוג COAX?) ואיזה כבל COAX מומלץ? (צריך בערך 3 מטר) עוד שאלה האם אפשר לחבר במקביל את המערכת בצורה הבאה:? HDMI מהמערכת ל LCD (כך שישמעו מהטלוזיה ברמקולים) ומה COAX שבמערכת למחשב (או דרך היציאה אופטית) כך שיהי אפשר לשמוע במקביל מהמחשב במערכת הרמקולים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, לאחי יש מערכת הכוללת: טלוויזיית LCD חדשה ממיר של YES DVD ורסיבר הוא חיבר את הטלוויזיה לממיר באמצעות כבל בננה פשוט ואינו מרוצה מאיכות התמונה בחלק מן הערוצים (בעיקר הערוצים הישראליים). ה- DVD מחובר ב- S-Video ורואים טוב. לטלוויזיה שני חיבורי SCART, ועוד כל מיני כניסות, כמו למשל YPBPR (אין לי מושג מה זה), וברצוני לשאול כיצד הכי טוב לחבר אותה לממיר (שימו לב, הממיר של YES ואין לו יותר מדי יציאות). כמו כן, רציתי לדעת כיצד הכי טוב לחבר את ה- DVD לרסיבר, מכיוון שהוא מחובר באמצעות כבלי RCA, ואחי לא נהנה מ- DTS וכו'. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  23. בעבודה אני תקוע עם שירים הומאיים ב-VH1 או תוכניות שונות על פרחות בנות 16 ב-MTV. אז חשבתי לעצמי לקנות MP3 עם נפח אחסון גדול (בסביבות ה-10GB-20GB)+רמקולים קטנים ואיכותיים שאוכל להקשיב למשהו נורמלי. שמתי לב שהנגנים של IPOD CLASSIC די זולים, ואולי לצרף להם רמקולים. על מה אתם ממליצים? קצת קשה לי להגדיר תקציב, כי אין לי מושג כמה רמקולים טובים וקטנים אמורים לעלות, אבל בוא נגיד 1500 להכל, יספיק? יש בפחות אפילו?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by aquarius,

האם אפשר לחבר שני כרטיסי קול לאותו לוח אם אם כן איך?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  25. היי, קניתי מלפני יותר מחצי שנה את כ.הקול- creative blaster live!24bit. לא התקנתי את הדריבר, אלא דרך ההתקנה של ה-windows, בקיצור הכול היה סבבה עד מלפני כמה שבועות שהתקנתי את המשחק החדש של rainbow 6, כי לא שמעו את הקול של היריות שלי ( שמעו הכול חוץ מהדמות שלי ), חשבתי לי שאני צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס אבל התעצלתי. היום התקנתי את המשחק chaos legion ( אני יודע שהוא ישן מאוד אבל היום הגיע אלי השלט של ה-XBOX360 ורציתי לשחק במחשב עם השלט ), בקיצור בסירטונים במשחק, אחרי כל מילה ששומעים יש מן הד כזה אחריה ( חוזר על עצמו ) ועוד הרבה פיצפוצים כאלה מציקים. באותו רגע החלטתי שנמאס לי אז התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול. בסוף ההתקנה הוא שואל אותי אם לעשות restart למחשב וב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.