אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
תכננתי לקנות את ה-HD 435 . יש לי הצעת מחיר בסך 350 ש"ח לאוזניות בחנות הזאת: http://www.music-shop.co.il/index.cfm השאלה האם כדאי?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
הוריי מתכוונים לקנות בקרוב LCD37 לסלון. הם החליטו שהם מעוניינים בגודל הזה מכיוון שראינו LCD42 אצל מישהו אחר עם סלון בערך בגודל של הסלון שלנו ולדעתם זה גדול מדיי. הוחלט 37 אינצ'. שמנו עין על LCD37 של סמסונג מסדרת "בורדו פלוס R8". http://www.crazyedi.co.il/products/83111 האם למישהו יש ניסיון עם הטלוויזיה הזאת ויכול לאמר לי איך היא? בכל מקרה, המפרט שלה מאוד מרשים אבל השאלה היא איך היא במציאות. ללכת לתצוגה ולהסתכל לא ממש אופציה ריאלית, מכיוון שכבר היינו בתצוגה וזה ממש ברור שהם מכוונים את עשירות הצבעים לטלוויזיות עם הכי הרבה אינטרס מכירה (כלומר, הכי הרבה רווח), חוץ מזה שעם כל המפצלים האיכות ממש ירודה. האם יש לכם המלצה ל-LCD37 נוספות עד כ-8000 שח? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב HTPC והומלץ לי באתר על המפרט הבא: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 224 1 LeadTek Win…
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
צהריים טובים יש לי מערכת 5.1 לחדר... הבס נהרס אבל בלי קשר אני רוצה להחליף בגלל כשאני מגביר גבוה היא מאבדת את הצליל... חשבתי על רמקול בסגנון הזה http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=977 או http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=339 שיהיה מחובר למחשב ואני יוכל לשמוע שירים חזק מאוד עם בס חזק, בלי לאבד את האיכות... מה אתם אומרים עליהם ^^ הם יכולים להתחבר למחשב?... צריך משהו מיוחד? הם טובים לחדר... ? הם לא יאבדו את הצליל כשאני מגביר ? ואם הם שווים את ה690 או 880 שקל ? תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני יודע שיש משהו שעושה את זה בצורה לא רעה, ניסיתי עם COOL EDIT PRO 2.1 אבל זה לא היה מוצלח במיוחד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=29VH56&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=310# אז ככה, בעקרון לאחרונה אני מאוד רוצה לקנות טלביזיה שתתמוך בשידורים של WIDE SCREEN 16X9. כרגע אני לא רואה משהו תקציבי בכלל באופק, כל טלביזיות ה-29" ששוות משהו, עולות הרבה מאוד כסף ואלה שעולות סביר (6000-7000 ש"ח), בואו נגיד שעדיף לא להתקרב. השאלה שלי, מעבר לתמיכה במסך רחב...האם בהנחה שיהיה מפענח מתאים, אני אוכל לראות גם שידורים באיכות HDTV? או שרק במסך רחב? הנה המפרט הטכני שלו, לפחות חלקו:
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני רמקולים וברצוני לקנות מגבר בסכום של עד 2000 ש"ח. אני מעוניין שיכיל מספר חיבורים שחשובים לי ואשמח את עצתכם בנושא מה חשוב ומה פחות. אני צריך שהמגבר יוכל להתחבר לרסיבר ישן מדגם harman kardon HK 3400. המגבר צריך לאפשר חיבור לרמקולים 5.1/7.1 למקרה של שדרוג עתידי. אני מעוניין שיתמוך במירב החיבורים החדשים כדי שיאפשר במידת הצורך חיבור עתידי למערכת מתקדמת יותר. אשמח לשמוע עצות והצעות. בברכה, עומר
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של 400 שח (כולל החריגה) ואני מחפש רמקולים 2.1 עם האיכות המקסימלית שאפשר למצוא תודה מראש, יניר
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המחיר לא כזה עקרוני, אבל 3000 זה מה שראיתי בZAP, יש אפשרות לחרוג קצת אם זה ממש שווה את זה (ראו השימושים-בסיסיים). צריך טלוויזיה 32" לסלון, בעיקר לצפיה בשידורי הוט וסרטים לא HD (הטלוויזיה בשביל ההורים). מרחק הצפיה הוא כ3 מטר נראה לי (סלון לא גדול), יושבים בקו ישר כלפי הTV. תודה נ.ב. שגם תדע להסתדר עם HD וכאלה לכל מקרה תודה, אבל לא תודה אבא שלי ראה את זאתי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704402 כטובה בתצוגה, ועם אישור טלפוני שלי קנינו. עובדת אחלה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי מגיע בקרוב מארה"ב, ואני מנצל את ההזדמנות בשביל לארגן לעצמי נגן MP3 ואוזניות טובות אני מחפש ניידות, אני צריך משהו שאני לא אחשוש לשים באוטובוס, אבל הגודל הפיזי של הנגן לא קריטי מבחינתי מצד שני, אני רוצה משהו שאני אוכל לאחסן בו איזשהו מינימום של זמן ניגון, אז אני מעדיף מאוד נגן עם לפחות 512MB אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית, אם זה משפיע על הבחירה התקציב הכולל - 200$, לאוזניות ולנגן ביחד, ואני צריך גם חנות Online להזמין ממנה (כרטיס אשראי ישראלי בינ"ל, כתובת למשלוח בארה"ב)
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חשבתי על ה TOSHIBA 32\37 החדשה הזאץ שעולה 9-10 אלף ש"ח. אבל לאחר בדיקה ראיתי שטלוויזיות פלזמה עובדות חלק יותר בכול מה שקשור למריחות ותגובה, הבעיה היא שהתמונה לא מספיק חדה. אתם יכולים לתת לי טלוויזיה 37 פלזמה שתיהיה חדה ובטווח המחירים שרשמתי, תודה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז מה לדעתכן האוזניות לGAMING בטווח מחיר של נניח עד 1500 (נראה לי מספיק גבוה, לא?!) הן צריכות להיות נוחות לשימוש שאפשר להשתמש בהן לטווח זמן ארוך (לא מחממות) וכמובן עבור משחקים כמו COD4 וכו', צריכות להכיל באסים טובים וחזקים. מה דעתכם? מה אתם ממליצים בחום?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות לוח אם GIGABYTE GA-7VAXP-A ULTRA אני לא בטוח עם הוא תומך ביציאה דיגיטלית AC-3 ועוד משהו משהו יודע עם לכרטיס הקול שלית מסוג 128 LIVE .VALUE) -CREATIVE ) יש תמיכה ליציאת AC-3? יש לו יציאה דיגיטלית אבל הרסיבר מזהה רק PCM ו PRO LOGIC ואין לו רמקולים אחורים סבסראונד..
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים עם ביקורות , מידע , פורומים וכל דבר אחר שאני יכול ללמוד ממנו יותר על כל מה שקשור באודיו . עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=582&scat=308&tcat=33 כדאי בסכום הזה?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
נלקח מאתר אחר http://tech.walla.co.il/?w=/4/2504160 ניראה רעיון נחמד
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של DFI דגם Dfi Lanparty DK P45-T2RS Plus, וכמו בכל לוח, יש עליו כרטיס קול מובנה, בנוסף יש ברשותי AUDIGY 2 ZS שכרגע מורכב... המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית מאוד איכותית שכוללת רמקולים של חברת B&W מהדגם הכי גבוהה של סידרת 6... ככה שאיכות חשובה לי... ראיתי שקיים יציאה אופטית על הלוח אם, ב AUDIGY אין ואני מסתפק ביציאה דיגיטלית... מה לדעתכם יהיה עדיף מהכרטיסים... תודה עריכה, הנתונים על הכרטיס קול המובנה, מהאתר של DFI, Audio Realtek ALC885 High Definition audio CODEC 8-channel audio output DAC SNR/ADC SNR of 106dB/101dB Full-rate lossless content protection technology Optical S/PDIF-out and coaxial RCA S/PDIF-out interfaces מה עדיף הו…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום =] יש לי בעיה מצחיקה ואמיתית לחלוטין. כאשר אני מפעיל משהו בבית ע"י חשמל שזה טלוויזיה, מנורות במקומות שונים בבית, מאוורר אפילו ועוד כמה דברים. אני שומע טיק קטן ברמקולים שלי, אבל כל זה קורה רק כאשר אני מפעיל או מכבה דבר מסוים בזמן שהדבר פועל לא תהיה שום בעיה אלא רק בהפעלה ובכיבוי. זה הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי. יש לי קיובייס 5 על PC רגיל, וכרטיס קול של EMU. ברצוני לקנות מחשב נייד שיוכל לתמוך בקיובייס, בעיקר לצרכי סקיצות ופחות לצרכי הקלטה אבל שגם האופציה הזו תישאר פתוחה במידת הצורך. ואשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו תכונות צריכות להיות למחשב כזה, האם לקנות כרטיס קול חיצוני, והאם ניתן לחבר מקלדת שליטה למחשב נייד בכלל? התקציב גמיש תודה רבה נעמה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
רמקולים של altec lansing, שאני רוצה לחבר למחשב נייח ונייד, בכדי שאני אוכל לשמוע באותם הרמקולים בשני המחשבים.... אם למישהו יש עצות, זה יעזור עד מאוד...תודה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים בינונים למחשב ,ואני רוצה לדעת מי מבינהם הכי טוב.! 1. ALTEC LANSING AVS300 .2.1 2. . 2.1 LOGITECH S3-30 היקרים מבין השלושה 3.CREATIVE SBS 2.1 הזולים מבין השלושה תודה לכולם.!
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש מכשיר MP3 איכותי, ובחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שאני מעוניין בiriver. ההתלבטות הייתה בין הH10 לבין הH320/340 כשכמובן הדילמה סבבה סביב הכסף. אחותי וחבר שלה יהיו בהונג קונג עוד משהו כמו חודש, ויש להם אפשרות לקנות שם בשבילי, כשכרגע הכיוון הוא על H340 ב380$. יש לי מספר שאלות - 1. האם שווה לקנות את המכשיר במחיר הזה (גבוה/נמוך)? 2. האם באופן כללי כדאי לי ללכת על ה-H340 או שמא אמורה לצאת גרסה חדשה כלשהי שתחליף אותם (הם הרי בשוק כבר יותר משנה, ומאז הספיק לצאת הH10 שהחליף את ה-H110)? 3. האם יש בשוק היום מכשיר שעולה פחות או יותר מחיר זהה אך נותן יותר תמורה? ואני מתכוון מבחינת איכות שמע, גודל (משקל + עובי, שהינם חסרונות בסדרה של הH3XX), עיצוב, access…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לפינת המצבעים בזאפ, בה רואים ירידות מחירים של מוצרים הנמצאים באתר. במקרה שמתי עין על ה-U10 של iRiver, נראה ממש טוב, אפילו נכנסתי לאתר של הנגן וגם הוא נראה מרשים ביותר. אהבתי את האופציה להפעלת משחקי פלאש וגם את "מסך המגע", ישנה גם אפשרות לניגון קבצי OGG. הבעיה היחידה היא היחס בין המחיר לנפח שלו - 512MB ב-540 ש"ח, קצת יקר, אתם לא חושבים? בכל מקרה, אין לי בעיה לקנות את הנגן הזה אם הוא מספיק איכותי, כלומר אם יש לו עוצמת סאונד חזקה במיוחד, איכות סאונד בין הטובות וכד'. אני ממש לא מעוניין להוציא יותר מדי כסף רק בגלל שהוא נראה מגניב, בגלל שיש לו "מסך מגע" ובגלל שהוא מריץ קבצי פלאש. חייב לציין יתרון נוסף - 28 שעות סוללה! אז, מה דעתכם? שווה להוציא עליו 540 ש"ח (די הרבה…
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תגידו, האוזניות האלה נראות לכם טובות או שאני משלם בעיקר על המחיר? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_PADepartmentAccessories_Headphones_StreetStyle&ProductSKU=MDRG74SL&TabName=specs&var2= אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע (אבל רק אוזניות קשת אחורית)... תודה!!! עידכון: קראתי עכשיו בפוסט על "תרבות האוזניות" שיש את ה- koss 55 האם הן יותר טובות ממה שנתתי?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-