אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מצאתי רמקולים MISSION דגם 782 במחיר של 3400 ש"ח. הרמקולים חדשים, אבל הדגם ישן. מה אתם אומרים עליהם במחיר הזה? CD לא קונה, אם כבר, אולי DVD שיקרא MP3 באיכות טובה. לגבי מגבר אני לא סגור. יש MARANTZ 7200 - מוזיקלי אבל לא ממש אהבתי יש NAD C352 - לא אהבתי - סאונד מאוד שטוח יש NAIM NAIT 2 - מאוד אהבתי את הצליל, את ה-SOUNDSTAGE אבל הוא מאכזב בטחום הבאס. שמעתי את NAIT 3 - והוא איבד את הקסם של NAIT 2 ROTEL 02 - לא אהבתי. CAMBRIDGE - לא שמעתי אבל קראתי שיש לו צליל לא רך. יש לכם הצעות לגבי הרמקולים והמגבר? כל הצעה שהיא תבוא בברכה! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו במחיר של 800 ש"ח. חשוב לי שאיכויות הסאונד יהיו גבוהות. חשבתי על הדגמים panasonic SCPM4 panasonic SCPM21 איזה מערכת טובה יותר? מה כדאי לבחור? תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מערכת סטריאו לחדר קטן יחסית, אהיה מעוניין לתלות אותה על הקיר על מנת לחסוך במקום. המערכת מיועדת לחדר נרגילה שלי (מי אמר זולה?? ) תקציב : 600 ש''ח בערך אני יותר בכיוון של וינטאג' כדי לייעל יחס עלות/תועלת. יש משהו חם עכשיו ביד2 עכשיו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו... יש לי בבית בסלון מערכת סטריאו של סוני לא רשום עליה שום דגם חוץ מMHC G88 מערכת מאוד מאוד ישנה... היא אצלנו איזה 10 שנים! עכשיו אני הבנתי.. שהרמקולים והמערכות של פעם הם הרבה יותר טובים משל היום כי פעם החברות היו עושות תחרות מי איכותי יותר והיום זה מי יפה יותר ובגלל זה החלקים נהיים קטנים יותר מעוצבים יותר וכמובן שהאיכות יורדת ובשביל להגיע לאיכות של המערכות של פעם זה עולה המון המון כסף... עכשיו למערכת הזאת יש 4 רמקולים שבאו איתה בקניה, 4 רמקולים של סוני, 2 גדולים ו2 קטנים עליהם. שומעים בה מדהים! אני נדהם מהמערכת והרמקולים כל פעם מחדש! מהאיכות ומהעמידה באיכות גבוהה גם בעוצמות הכי גבוהות (ווליום מטורף). עכשיו אני אמרתי שאני רוצה את המערכת הזאת בדיוק עם הרמ…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה? דרך אגב, התקציב שלי עד 600 בערך.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ... אני צריך מערכת סראוד ברמה גבוהה בסביבות ה 1000 ש"ח אפשר להתגמש , למוזיקה סרטים וכו' (יש לי כרטיס קול 5.1 ... )
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מערכת סראונד שאפשר יהיה לחבר לPS3 שלי. אני מחפש משהו זול יחסית ומוכן להתפשר על האיכות(החדר שלי יחסית קטן), ואם אפשר לחבר את המערכת גםלמחשב זה יהיה טוב, אבל לא חובה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם האופציה היחידה לקבלת סאונד איכותי היא הz5500? אני משוכנע שמערכת סראונד עם רסיבר והכל ב2000 שקל תביא סאונד ברמה של הפאלפון שלי אז לפי מה שראיתי פה מומלץ ללכת על מערכת high end של מחשב האם עדיין ההמלצה על z5500 תקפה או שצצו אופציות חדשות ? האם יש תקלות ואי סיפוק מהמערכת של לוג'יטק ?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת סראונד בתקציב מינימלי (כמה שפחות ועדיין לשמור על איכות) שתיהיה מחוברת למערכת ולטלויזיה. המערכת נועדה לחדר של 6 על 7 מטר (בערך 42 מטר מרובע), כך שהיא צריכה להיות עוצמתית. תודה, Zzzz
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות מערכת (רמקולים) למחשב עד היום השתמשתי במערכת מיני מסריחה ומאז שיש לי מערכת נורמלית (20 אלף שקל) באוטו אני פשוט לא שומע בבית כלום וזה כך כבר איזה חצי שנה. אני אוהס סאב גבוהה מאוד ומדויק והשאר שישאר איכותי מאוד בעוצה גבוהה. אני אשמח לשמוע המלצות מה יש להציע. כל מה ששמעתי עד היום בחנויות חשמל זה מיני סאוופרולא סאבופר וכשמגביהים האיכות מתחילה להשמיע צקה צקה (קיצור זבל) יש אני אשמח לקבל הרבה המלצות תודה מראש נ.ב אל תדאגו בקשר לכרטיס קול יש לי 7.1 קריאטיב 24BIT וגם אותו אני מתכנן להחליף בקרוב לאודיג'י 2
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לא כוללת DVD. בטווח מחרים של 300 - 400 ש"ח (רצוי 300). מחפש משהו קטן אך טוב. בתודה : shai265
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, החלטתי לשדרג את עצמי למערכת קולנוע ביתי בחדר ויש לי כמה שאלות מפני שאני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה, אני מעוניין לקנות מערכת עם 5 רמקולים + סאב וופר. איך עובד העניין? ראיתי שיש כאלה משולבים עם די.וי.די למרות שזה לא כל כך שימושי בעבורי כי יש לי כונן BR במחשב שגם הוא לא כך שימושי. בכל אופן, אני מתכוון לחבר אליו ממיר HOT HD, את הAppleTV ובמידת הצורך את המחשב. אז עדיף לי לחפש רסיבר + רמקולים. נכון? האם למישהו יש המלצה למערכת טובה ואמינה עד ה1500-2000 שקל מקסימום? שוב - אני לא צריך משהו מטורף. זה מיועד לחדר בבית עם טלווזיה של 50 אינץ'. ואיך החיבור שלו לטלוויזה עובד? הרסיבר מחובר לטלווזיה ואליו מתחברים כל ההתקנים או שאני טועה? אשמח לקבל מידע כי באמת שאין …
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת לסלון שלי (סלון גדול, 25~ מ"ר). אני לא אודיופיל או קרוב לזה, וגם לא שומע בווליום גבוה במיוחד - רק מחפש מערכת סבבה שתישמע טוב בחדר גדול. אני אחבר אליה yes max total, ps3, ps4, chromecast. אין צורך בנגן BR וכו' אני מחפש 2 רמקולים + סאבוופר (ורסיבר כמובן). אני בכיף אקנה 5.1 - אבל כל הרמקולים יהיו מקדימה (כלומר הסראונד יהיו תלויים, השאר ברצפה / מתחת לטלויזיה) - יש טעם לדבר כזה בכלל? בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/545686 ראיתי המלצה לרסיבר פיוניר 323 + רמקולים לוג'יטק Z906 - בהחלט בתקציב שלי אם ההמלצה עדיין תקפה. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח, מעדיף מאוד לא יד שניה. אני טס מס' פעמים בזמן הקרוב ככה שכל דבר מהדיוטי פר…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי מחפש מערכת קולנוע ביתי קטנה במחיר של 1000 ~ שקל. משהו קטן ובסיסי לשמוע ולראות סרטים (דיסקים צרובים, MP3, DVD, קורא הכל גם DIVX) המלצות יעזרו ויתקבלו בשמחה. תודה רבה זאביק
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר במחיר של כ1000-1500 שקלים. אשמח לקבל המלצות למוצרים, ולחנויות מהן ניתן לקנות. אין לי מושג במפרטים, לכן לבד אני לא ממש יכול לבחור. הצרכים שלי הם מוסיקה, לפעמים בווליום גבוה ואיכותי, וכמובן שאהנה לראות סרטים בטלוויזיה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. אני עובר דירה בקרוב מאוד, ואני מחפש מערכת קולנוע ביתי בתקציב של עד 5000 שקל (כולל DVD). אני זקוק גם לשני רמקולים שיהיו מובנים בתוך קיר גבס. להלן כמה הצעות שקיבלתי ממקומות שונים בנוגע לרסיברים: Yamaha: 5840 5930 RXV-459 RXV-559 לגבי רמקולים קיבלתי הצעות לכמה פירמות שונות: Infinity Canton Movie 60 ולגבי הרמקולים המובנים בקיר: Paradigm CS160 Fure Acoustic TX655 אני אשמח גם להצעות בנוגע לכל חברה אחרת, או משהו יותר טוב ממה שכתבתי במסגרת התקציב. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני ממש בור בכל הנושא הזה ואין לי מושג אפילו איזה דברים אני צריך לקנות(רמקולים/מגבר/סאב וכו) אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי בעיקר לצפייה בסרטים/טלוויזיה ולפעמים גם קצת מוזיקה. התקציב הוא 8K אבל אפשר לחרוג עד 10K אך ורק אם התוספת במחיר תהיה שווה את זה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, מדובר במערכת הזאת - http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-systems/HT-D6750W/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתתחבר למסך 46D6510 של סמסונג. חשבתי ללכת עם הזרם ולהוסיף גם מערכת מבית סמסונג. האם במחיר הנ"ל(כ4K לדעתי) יש משהו טוב יותר? גודל הסלון כ3x4 ואין צורך במערכת high end - מעדיף משהו קצת מעוצב ושיתן תמורה טובה למחיר. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית. חשבתי במחירים האלו שעדיף 2 רמקולים על פני 5. בנוסף דרוש מגבר ו DVD אני יודע שהתקציב לחוץ אך אשמח לקבל הצעות. איך הרמקולים X-530? כמו-כן איך המגבר RXV-367 ? אשמח להצעות נוספות בן
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית 5.1 ולחבר את הרסיבר למחשב עם כבל אופטי ללוח אם שמחשב יש לציין שכרגע כשאני מחבר אוזניות חדשות (ונבדקו ) ללוח אם אני שומע רעשים סטטים אני רוצה 5 רמקולים וסאב פלוס רסיבר (או משהו שינקה לי את הרעשים האלה ) שימוש המערכת: בעיקר סרטים (רוצה תחושה של קולנוע עד כמה שאפשר). התקציב הוא 3500 גמיש
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת. אני מחבר רק למחשב אז חשוב שיהיה s-pdif, השימושים הם מוזיקה סרטים וגם משחקים, חשוב שתנגן סרטים באיכות שמע מעולה. תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת קולנוע ביתית(דיוידי+רמקולים), אני לא ממש מבין בנושא כך שאצטרך עזרה קלה. התקציב נע בסביבות ה700-850 ש"ח, המערכת היא לחדר ולא סלון (מידות החדר אינן ידועות לי). המכשיר כמובן מיועד לחדר ולא למחשב. חשבתי אולי על 2 אופציות: לקנות רמקולים בסביבות ה600 ש"ח ולקנות DVD ב200. או הכל ביחד במחיר שציינתי. מאוד חשוב לי שהDVD יקרא DivX וישנה עדיפות לחיבור USB (פרט לא מחייב). אודה מראש לעוזרים במהרה.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, תחילה אני צריך המלצה לחנויות טובות, רצוי באיזור הדרום. התכנון הוא: מגבר, 5 רמקולים, ואיזה DVD או אפילו בלו-ריי. הדרישה היא חיבור לYES ב HDMI, אם אפשר אז גם שני חיבורים. חיבור USB וחיבור נוסף לרמקולים. יכול להיות שצריך גם חיבר ל DVD או שזה ה USB? אשמח הצעות לרמקולים. איך רצוי לחלק את הכסף בין כל הרכיבים? הבנתי שהמגבר צריך להיות 30 אחוז מהעסקה.. זה נכון? אשמח לשמוח הצעות מומלצות שלכם. בן
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני יודע שהקתציב ממממממממממממממש נמוך למערוכת קולנוע ביתיות אבל זה מה שהילד רוצה מה אני יכול לעשות טוב כמובן שיכלול רסיבר ומערכת מלאה של רקמולים.. ראיתי כבר בכמה חנויות מערכות קולנוע במחרים דומים לאלו כמו במחסני חשמל וכאלה... בכל מקרה אשמח למערכת כזאת ... שאלה נוספת לא עדיף לו מערכת כמו z5400 או משהו בסגנון ולחבר לטלוזיה? בכל מהקרה גם עם כן אשמח לקבל המלצה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לחדר שלי, בגודל של בערך 3X3 מטר. הדרישות שלי הם: *יכלול נגן DVD ומערכת רמקולים 5.1 *לא משנה אם ההגברה פנימית בנגן או מגבר חיצוני, אבל עוצמת רמקולים מכובדת. זה כולה חדר אפילו לא סלון, אבל שניתן יהיה להביא בווליום. *מראה טוב, עדיפות לשחור מבריק *צליל בס עמוק, דומיננטי ומדויק (בס חשוב מאוד!) *איכות שמע כללית טובה ככל הניתן בתקציב *כניסת שמע מהמחשב ומהטלוויזיה (יש במחשב גם יציאה אופטית) *כניסת USB, שניתן יהיה דרכה לראות גם סרטים ולא רק לשמוע שירים (לא בכל נגן יש לצערי) *כמובן תמיכה בכל הפורטים הנפוצים והמוכרים, מקודדדים, כתוביות וכו' וכו' התקציב הוא כ1000 ש"ח +/-, גמיש, ואפילו מאוד. אם יש גם מערכת ב2000 ש"ח שאתם חושבים שתענה טוב בהרבה ע…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-