עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בטעינה של הנגן X5 לא יהיו בעיות כאשר אני מטעין דרך הספק של המחשב או שפשוט עדיף שאני יעשה את זה דרך השקע וזהו?.. מה שאני מנסה לשאול זה האם נפילות מתח או הפסקות חשמל יכולות לגרום משהו לנגן?.

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by DuDeAss,

הנגן הוא של סאנדיסק sansa m240 שיש בו ג'יגה וכרגע אחותי העבירה אליו שירים בפעם המליון וכשהיא מעוניינת לשמוע שירים הוא רושם: to continue listening to your subscription tracks please sync (SYNC = קיצור של synchronize אני חושב) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  3. איך אני יכול לחבר למחשב רמקולים וסאב של מערכת קולנוע ביתית של LG שזה עם החיבורים של החוט השחור והחוט והאדום של הרמקולים והסאב אז איך אפשר לחבר אותם למחשב? תודה ענקית לעוזרים עריכה:ראיתי פה הודעה ונראה לי שזה מתאים יש לי מערכת של LG וכיאלו זה סאב+5 רמקולים שמתחברים לDVD ובDVD יש את החיבורים שאפשר איתם להתחבר לטלוויזיה שהכניסות הם בצבע לבן ואדום אז האם זה יתאים לי למחשב?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3221 אם כן היכן אפשר להשיג אותו חוץ מאתרי אינטרנט???

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by TeaTime,

דרישות חשובות: 3 כניסות קומפוננט לפחות, 2-3 כניסות אופטיות, HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה השימוש העיקרי שלו הוא בשביל סראונד מה360, וכתחנת חיבורים לטלויזיה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. DMR-XD100 של סוני טובות?

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by JUDO007,

http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/pdfs/moreinfo/mcre300-400.pdf דגם RX-E400 איך היא?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by dominic16,

אני רוצה ליקנות 5.1 למחשב אז חשבתי על X 530 של לוג'י יש לכם עוד המלצות בבקשה

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  8. שלום יש לי אייפוד מיני 4 GB עכשיו לפני שבוע פתחתי את האייפוד אחרי טעינה ממחשב אחר, שחררתי מ"החזק" ונכנסתי לפלייליסט, וברגע שהוא פותח תשיר הראשון הוא מתחיל להעביר שירים לבד ואין מצב ששומעים שיר, הוא מפסיק להעביר שירים ברגע שנגמרו השירים שהוא יעבור. ניסיתי לבחור אמן ודרך שם אני אצליח לשמוע, אך יש אותה בעיה. מה עליי לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  9. אז ככה היום אני מזמין את AUDIGY 2 ZS ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו בחיבור דיגיטלי ישירות למגבר.גם כן אם מישהו יכול לפרסם פה תמונה של הכבל שאני צריך כדי לבצע את זה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by Drek Boy,

מישהו יודע מה הזיכרון המקסימלי שהPSP תומך בו או שאולי אין הגבלה?! ואפשר להשמש בSD CARD כדי לשמוע מוסיקה ולראות סרטים ודברים כאלה או שצריכים MMC?

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  11. מקריאה מקיפה באינטרנט קראתי רק ביקורות טובות על שתי האוזניות האלו מבחינת המחירים בארץ שניהן קרובות.. אז איזו לדעתכם עדיפה? והאם כ. קול audigy 4 se יזיז אותן בהגינות?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  12. היי יש לי מחשב לא חדש מדיי (P4 1700MH) אני מקבל עכשיו בפעם הראשונה כרטיס קול 5.1 עם 3 יציאות אחד לקידמים אחד לאחורים ואחד סנטר נראה לי זה הרסיבר שלי Denon AVR-1602 http://www.cinenow.com/us/materiel.php3/tid,1/id,1426/ http://www.homecinemachoice.com/reviews/hccreviews/Amplifiers/Denon/DenonAVR-1602_rear.jpg איך אני מחבר את שניהם ואיזה כבלים אני צריך? תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. הדגם שקניתי הוא: LA40R71B של חברת Samsung. הנה כמה תמונות להתרשמות: העניין הוא כזה - הרזולוציה של הסאמסונג היא 1366x768 ובכלל המפרט הוא כזה: 5000:1 יחס ניגודיות 1366x768 רזולוציה 178 מעלות זווית צפייה 500 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה מפרט טוב לכל הדעים נכון? עכשיו שמתי עין בינתיים על טלויזיה של חברת BENQ (קצת פחות טובה מסאמסונג, האמנם?), עם מפרט שכזה: 800 :1 יחס ניגודיות 1920X1080 רזולוציה 176ומעלות זווית צפייה 550 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה הדגם הוא: DV3750, כאמור של BENQ כאשר עוד הבדל גדול הוא שהיא 37 אינץ'. המחירים הם פחות או יותר אותו דבר.. מה דעתכם חבר'ה? אני צריך להסגר על זה בשישישבת כשבמוצ"ש אני כבר אדאג לבטל את ההזמנה…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש את ה-MX5021 מבית AltecLansing. מישהו יודע היכן ניתן למצוא? בתודה מראש, אורי.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מערכת לחדר עם 5/6 סטילייטים וסאב וופר. חשוב לי שהמערכת תהיה עם עוצמה גבוהה וקול נקי (כמובן בהתאם למחיר) אשר מיודעת לשמיעת מוסיקה ! ז"א שהמערכת לא צריכה להיות מערכת שנבנתה במיוחד למחשב כמו קרייטיב וכאלה. הדבר הכי חשוב לי במערכת היא שאני יוכל לחבר לה את הממחשב והטלויזיה ביחד למערכת... (זאת לפחות 2 כניסות) קיים דבר כזה בכלל?? אם כן אני אשמח לכמה קישורים.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. שלום כולם! אני כנראה הולך לקנות מיני איי פוד יד שניה בהזדמנות, אני מעוניין לבדוק אותו בעצמי לראות שאין לו פאקים יש דרך לעשות זאת דרך המחשב? אם יש אני אשמח לדעת ובאופן כללי מה לחפש או לבדוק לפני שקונים... בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10928 אממממממ זה לחדר של 4*3 משו כזה... למישו כאן יש אותם? ועד כמה זה איכותי?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by er0101,

איזה חומרה צריך כדי להפוך מחשב לHTPC? IR Blaster,שלט MCE, כרטיס TV איכותי? מה המחלות ילדות של win MCE2005?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by D-M-X,

למישהו פה יש אותו? איך הוא? יש בו איזשהן בעיות מציקות? האחריות שלהם בינלאומית או לא כי יש מצב אני יקנה אותו מארה"ב (אני מתלבט בינו לבין הסנסה E270, אני מודע לזה שהם שונים לגמרי אחד מהשני)?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  20. יש איזו דרך להפוך אותו ל "דיסק און קי"? אני מתכוון לעשות לו משהוא שיהיה קבוע ולא כול הזמן תתריק הזה של "לחיצה על הכפתור ואז ניתוק וחיבור מהיר של ה USB.", אלא משהוא כמו התקנת תוספת.... ואם לא, אז יש איזו אפשרות בעזרת תוכנה מיוחדת להעביר למכשיר ל- Browse פשוט סתם קבצים כמו RAR\JPG וכו'...?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני רוצה לקנות אוזניות טובות ו איכותיות בסביבות ה 150 ש"ח האוזניות הם בעיקר ל משחקי רשת. תודה רבה לעזורים !

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אחרי שהתקנתי SP2 או WMP11 [לא יודע מי מהם הוא בעיה],הוא פשוט לא מזהה את הנגן. אני מישתגע ניסיתי להתקין דרייברים\FrimWire, אבל הוא לא מזהה את הנגן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  23. קניתי לפני שבוע רסיבר של KENWOOD דגם krf-v5080D-S http://www.electron.bg/popup_image.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 http://www.electron.bg/popup_image1.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 הנה התמונות שלו וקניתי גם רמקולים של PURE ACOUSTICS דגם EX-650F קיצר חיברתי הכל הכל עובד סבבה רק רציתי לדעת באיזה דרך אתם ממליצים לחבר את הרסיבר למחשב יש בדרך הראשונה שזה כמו עכשיו חיבור סטריאו רגיל שעובד לרסיבר ואני שם אותו במצב של פרו לוגיק 2 וככה שומעים בכל הרמקולים וגם הסאב(סאב של PEERLESS לקחתי לאבא שלי מהסלון) ויש את הדרך השניה שזה לחבר בחיבור אנגלוגי את כל הרמקולים לרסיבר לכניסה של ה6 ערוצים אנגלוגים ניסיתי לחבר את זה באנלוגי אלב אני ל…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בין הגרסא האמריקאית לאירופאית חוץ מזה שהאמריקאית היא לא DISK ON KEY, וכבר הבנתי שיש דרך לסדר את זה. עוד משו.. האם שווה לי להשקיע עוד 180 ש"ח ל1430 ש"ח ולקנות IPOD VIDEO (אל תשאלו איך כזה זול...)? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ranyr,

אני מחפש נגן בנפח של 6-8 גיגה - למה? כדי שיהיה כמה שיותר קטן וקל גם חשוב איכות סאונד - אני שומע ב ETYMOTIC ER4 עם מגבר נייד חשבתי על ZEN MICRO PHOTO אבל עלו כמה סימני שאלה לגבי הסאונד... אפשרות שניה H-10 שאני מעדיף פחות בגלל שיש אותו רק בנפח של 6 גיגה (תתקנו אותי אם אני טועה) מה אתם אומרים??? (מישהו יודע משהו על E10??) הערה: אני קונה את הנגן מארצות הברית... אז אם יש הבדלים בין גירסאות...

• 8 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים