אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לצערי אוזניות ה-ep630 שלי נהרסו במקרה מצער... אז אני מחפש המלצה לאוזניות בסכום של עד 350 ש"ח. האוזניות כאמור אין איר או קשת עורפית (עם עדיפות לאין איר)... תודה מראש roshos
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנגן הוא של סאנדיסק sansa m240 שיש בו ג'יגה וכרגע אחותי העבירה אליו שירים בפעם המליון וכשהיא מעוניינת לשמוע שירים הוא רושם: to continue listening to your subscription tracks please sync (SYNC = קיצור של synchronize אני חושב) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
דרישות חשובות: 3 כניסות קומפוננט לפחות, 2-3 כניסות אופטיות, HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה השימוש העיקרי שלו הוא בשביל סראונד מה360, וכתחנת חיבורים לטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/pdfs/moreinfo/mcre300-400.pdf דגם RX-E400 איך היא?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני קונה כנראה בדיוטי פרי של אוניה שאני אפליג בקיץ... או בטורקיה/יוון... אוקיי לגבי ההמלצה: תקציב-200-300 דולר... גודל- מינימום 20 ג'יגה.. שימושים- אני יותר רוצה להשתמש בזה לסרטים ופחות למוזיקה, אז רצוי מסך כמה שיותר גדול... תודה לעוזרים מראש
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב לא חדש מדיי (P4 1700MH) אני מקבל עכשיו בפעם הראשונה כרטיס קול 5.1 עם 3 יציאות אחד לקידמים אחד לאחורים ואחד סנטר נראה לי זה הרסיבר שלי Denon AVR-1602 http://www.cinenow.com/us/materiel.php3/tid,1/id,1426/ http://www.homecinemachoice.com/reviews/hccreviews/Amplifiers/Denon/DenonAVR-1602_rear.jpg איך אני מחבר את שניהם ואיזה כבלים אני צריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
לצערי הרב נשרף לי הנגן :'( הכנסתי אותו ל- USB ופתאום ראיתי עשן ואז שלפתי אותו מהר וכשחיברתי אותו שוב המחשב זיהה אותו והוא עובד אבל כשאני רוצה להשתמש בו כנגן ללא מחשב הוא לא מגיב..כנראה נשרף. יש לי אחריות עד 9.2006 ויש לי קבלה עם חשבונית השאלה אם יחליפו לי את הנגן..מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת לחדר עם 5/6 סטילייטים וסאב וופר. חשוב לי שהמערכת תהיה עם עוצמה גבוהה וקול נקי (כמובן בהתאם למחיר) אשר מיודעת לשמיעת מוסיקה ! ז"א שהמערכת לא צריכה להיות מערכת שנבנתה במיוחד למחשב כמו קרייטיב וכאלה. הדבר הכי חשוב לי במערכת היא שאני יוכל לחבר לה את הממחשב והטלויזיה ביחד למערכת... (זאת לפחות 2 כניסות) קיים דבר כזה בכלל?? אם כן אני אשמח לכמה קישורים.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר למחשב רמקולים וסאב של מערכת קולנוע ביתית של LG שזה עם החיבורים של החוט השחור והחוט והאדום של הרמקולים והסאב אז איך אפשר לחבר אותם למחשב? תודה ענקית לעוזרים עריכה:ראיתי פה הודעה ונראה לי שזה מתאים יש לי מערכת של LG וכיאלו זה סאב+5 רמקולים שמתחברים לDVD ובDVD יש את החיבורים שאפשר איתם להתחבר לטלוויזיה שהכניסות הם בצבע לבן ואדום אז האם זה יתאים לי למחשב?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3221 אם כן היכן אפשר להשיג אותו חוץ מאתרי אינטרנט???
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את ה-MX5021 מבית AltecLansing. מישהו יודע היכן ניתן למצוא? בתודה מראש, אורי.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הדגם שקניתי הוא: LA40R71B של חברת Samsung. הנה כמה תמונות להתרשמות: העניין הוא כזה - הרזולוציה של הסאמסונג היא 1366x768 ובכלל המפרט הוא כזה: 5000:1 יחס ניגודיות 1366x768 רזולוציה 178 מעלות זווית צפייה 500 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה מפרט טוב לכל הדעים נכון? עכשיו שמתי עין בינתיים על טלויזיה של חברת BENQ (קצת פחות טובה מסאמסונג, האמנם?), עם מפרט שכזה: 800 :1 יחס ניגודיות 1920X1080 רזולוציה 176ומעלות זווית צפייה 550 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה הדגם הוא: DV3750, כאמור של BENQ כאשר עוד הבדל גדול הוא שהיא 37 אינץ'. המחירים הם פחות או יותר אותו דבר.. מה דעתכם חבר'ה? אני צריך להסגר על זה בשישישבת כשבמוצ"ש אני כבר אדאג לבטל את ההזמנה…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הזיכרון המקסימלי שהPSP תומך בו או שאולי אין הגבלה?! ואפשר להשמש בSD CARD כדי לשמוע מוסיקה ולראות סרטים ודברים כאלה או שצריכים MMC?
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז ככה היום אני מזמין את AUDIGY 2 ZS ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו בחיבור דיגיטלי ישירות למגבר.גם כן אם מישהו יכול לפרסם פה תמונה של הכבל שאני צריך כדי לבצע את זה.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ביום ראשון בעזרת השם אני קונה אייפוד נאנו. הייתה לי התלבטות בינו לבין ה- zen micro photo , אבל אין בו תמיכה בעברית (זה חשוב) וגם מביקורות שקראתי הבנתי שהמסך שלו לא מתפקד טוב באור חזק כמו של השמש. בכל מקרה אני רוצה לדשעת מה אתם אומרים על האוזניות האלה http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2412,CONTENTID=10540 איך האיכות שלהם? הבאסים , העוצמה...? תודה לעוזרים
-
- 65 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה אתם הייתם קונים מבין ה3 האלה (אני מודע לזה שאחד לא מאותה קטגוריה)? ההתלבטות היא כזאת: בהתחלה הייתי סגור על הסנסה E270 בגלל שהוא פלאש והוא איכותי ומעוצב מעולה והממשק נראה ממש נוח ובגלל שאני יכול להסתדר עם 6 ג'יגה אחרי זה יצא ה6 שהוא עם HD הכי קטן בעולם (זה לא משנה אתה עובדה שזה HD) ועם נפח קטן יותר אבל הוא נראה יותר יפה מהסנסה אבל הוא רק 4 ג'יגה ואז גם ראיתי שהמסך הוא על הצד יענו לא מעל המשטח מגע אלא לידו ואז הרצתי חיפוש בFROOGLE לבדוק מחירים של נגנים מובילים ומצאתי שהמחיר של הסנסה הוא 233$ הכי זול שמצאתי והמחיר של ה402 הוא 240$ ואז גם הGMINI נכנס להתלבטות וגם הייתי בשקם אלקטריק החזקתי אותו קצת והוא נראה ממש קטן ונוח מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חומרה צריך כדי להפוך מחשב לHTPC? IR Blaster,שלט MCE, כרטיס TV איכותי? מה המחלות ילדות של win MCE2005?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות 5.1 למחשב אז חשבתי על X 530 של לוג'י יש לכם עוד המלצות בבקשה
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
למישהו פה יש אותו? איך הוא? יש בו איזשהן בעיות מציקות? האחריות שלהם בינלאומית או לא כי יש מצב אני יקנה אותו מארה"ב (אני מתלבט בינו לבין הסנסה E270, אני מודע לזה שהם שונים לגמרי אחד מהשני)?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10928 אממממממ זה לחדר של 4*3 משו כזה... למישו כאן יש אותם? ועד כמה זה איכותי?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש איזו דרך להפוך אותו ל "דיסק און קי"? אני מתכוון לעשות לו משהוא שיהיה קבוע ולא כול הזמן תתריק הזה של "לחיצה על הכפתור ואז ניתוק וחיבור מהיר של ה USB.", אלא משהוא כמו התקנת תוספת.... ואם לא, אז יש איזו אפשרות בעזרת תוכנה מיוחדת להעביר למכשיר ל- Browse פשוט סתם קבצים כמו RAR\JPG וכו'...?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי SP2 או WMP11 [לא יודע מי מהם הוא בעיה],הוא פשוט לא מזהה את הנגן. אני מישתגע ניסיתי להתקין דרייברים\FrimWire, אבל הוא לא מזהה את הנגן. [attachment deleted by admin]
-
שלום. ובכן, אז כמו בכותרת, קניתי פלזמה חדשה פיליפס שהיא Native 720P. רציתי להוריד כמה קליפים כדי לבדוק בפעם הראשונה מה זה HDTV באמת. לשם כך נכנסתי לאתר שנותן סמפלים של WMV-HD, צרבתי לדיסק, אבל היה כתוב ש- Can't Read The File. כנראה שזה עניין של קידוד. אז, היכן אני יכול למצוא קליפים של 720p בקידוד MPEG2? (או משהו שלפחות ירוץ על הפלזמה + נגן DVD, שהוא די מתקדם של אונקיו). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, תקציב - 1200 ש"ח ~ חובה - אפשרות לטעינה משקע חשמל (שיהיה כלול בבאדנל..אין לי זמן להתרוצץ ולחפש) , זמן סוללה סביר, 4 GB לפחות) הנגן בעיקר ישמש אותי לנסיעות ארוכות (מאוד) במסגרת הצבא המקולל (ופה ושם לזמנים פנויים...עד כמה שיש..) תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה המיקרופון הוא לא פועל .. ואני היכנסתי אותו כמו שצריך למקום הנכון ..וגם בדקתי בצלילים והתקני שמע .. והמיקרופון שלי עדיין לא פועל ..בדקתי אותו אצל חבר שלי והוא פעל !!!!!! מה יכולה להיות בעיה ??..
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-