אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול רמקול אקטיבי זהו בעצם רמקול מוגבר עם מגבר עכשיו רציתי לשאול זה רק סאב וופר? יש גם טוייטר בתוכו לא? ועוד 2 שאלות האם רמקול אקטיבי יוכל להגביר גיטרה חשמלית(ללא דיסטורשן כלומר זה לא יקרע תרמקול) אני מנגן מזרחית תנו לי הצעה לרמקול אקטיבי עד 1500 שיהיה איכות לא עוצמה דרך אגב השימוש הוא ביתי ושיהיה אפשרות גם לשמוע עם הרמקול שירים במחשב(אני יודע לחבר אותו למחשב זה לא הבעיה) ועוד משהו מה זה מוניטור והאם הוא יתאים לי?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מישהו יודע מי מייבא את הכרטיסים שלהם לארץ? אני כבר מנסה להשיג הרבה זמן את אחד מהכרטיסים שלהם ובכל מקום אומרים לי שחסר. אם מישהו יכול לעזור בבקשה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי לאה ואני זקוקה לעזרתכם בבחירת מערכת קולנוע ביתית + טלוויזיה. אני צריכה מערכת 5.1 לסלון, רסיבר, 2 רמקולים למטבח, אפשרות להפעיל רק את הרמקולים במטבח מבלי אלה שבסלון, וטלוויזית 50'. מבחינת שימושים - מקורות המדיה הם ממיר של HOT, תקליטורי DVD, ודיסקים מוזיקה. הרמקולים במטבח מיועדים בעיקר למוזיקה, בעוד שאלה שבסלון גם לסרטים וטלוויזיה. הלכתי לאחת החנויות וקיבלתי את ההצעה הבאה: Panasonic 50S60 Tannoy TFX 5.1 Pionner VSX-523 בורר A+B ידני ולמטבח Morel in6x רציתי לדעת: א. האם המפרט הנ"ל טוב ועונה על צרכי? ב. האם יש לכם המלצות אחרות? תודה רבה מראש לאה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הדגם VS4121 של Altec Lansing ורציתי לשאול את מי שיש לו כבר את הדגם או כל אחד אחר שיודע , אילו חסרונות יש לדגם הנ"ל? שמעתי שמישהו אמר שאם אין מוזיקה ברקע והסאב דולק אז יש רעש מסויים/זימזום וצריך לכבות את הסאב , זה נכון(תשובה ממי שיש לו את הרמקולים בבקשה)? וסתם לדעת לגבי חסרונות , תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות הנ"ל והבנתי שיש באוזניות של Sennheiser הרבה זיופים בין ה-CX300 או CX500 או תוכלו להסביר איך ניתן לראות אם זה מקורי או מזיוף.... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חברה מישהו מכיר רמקולים של חברת אורטק ( 4.1 ) . האם הם טובים , והאם שווה לקנות אותם ב 300 ש"ח . תודה .
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
נו.. מה שבנושא אה, וגם מחיר, אם יש, יעזור מאוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני ריוד לדעת מה יותר כדאי עכשיו, אני יודעשEXTIGY 2 יותר טוב לדי וי די אבל אני לא ממש צריך את העניין של הדי וי די כי אין לי די וי די במחשב אני צריך אתו כדי שיתן לי סראונד. אני לא ממש מעוניין ב2 בגלל שהוא נמצא בתוך המחשב ויש לי במארז דלת ככה שתמיד אני יצתרך להשאיר את הדלת פתוחה לכן אני מעדיף את הUSB. עכשיו אם אתם חושבים שהשינוי הוא מאוד דראסטי אז תאמרו לי תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לנגן את הקבצים של 5.1 (ל MEDIA PLAYER 9) מהאתר של מיקרוסופט (http://download.microsoft.com/download/winmediatech40/Utility/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/6channel.exe) האם GTXP תומך איכשהו ב-DECODING של DD5.1 כי אני רק שומע מהרמקולים הקדמיים את הקבצים הללו (מהקובץ 6CHANNEL.EXE אני רק שומע רעש) עוד קבצי דוגמא פה http://windowsmedia.com/9series/DemoCenter/AudioQuality.asp?page=6&lookup=AudioQuality
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום... כמה אמור לעלות הכבל הירוק הזה שמחר בין הסאב לבין המחשב ברמקולים ATP3 כי שלי הבננה שלו חצי שבורה ואני צריך לשחק איתה חצי שעה עד שיעבוד... ואיפה אפשר להשיג את זה אפשרי ב--TMS או ב-KSP ? אני לא רוצה לקנות רמקולים אחרים כי אני ממש מרוצה מהרמקולים האלה כבר 3 שנים אצלי והם טובים ואמינים תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מישהוא יודע אם יש בדיוטי פרי אוזניות בטווח המחירים הזה שמשתלם לקנות? ז"א אוזניות מדגם מומלץ (בטווח המחיר שלו), שיותר זולות בדיוטי פרי מאשר בחנויות רגילות בארץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הפלונטר כתוב שהם מוכרים את הקריאטיב LX500... בכל מקום אחר כולל אתר הבית של קריאטיב לא כתוב על דגם ה500.. (512 מ"ב) אלא רק על ה100 (128) ו200 (256....) מה אתם חושבים? להאמין להם?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, אני צריך כבל אופטי... לפני שאני רץ לקנות רציתי לשאול אם יש פה מישהו שחיבר את ה360 שלו ישירות למערכת הזאת (או כל מערכת 5.1 ..) ויכול ליעץ לי על הדרך הכי טובה . (אם באמת כל מה שאני צריך זה כבל אופטי, אפשר לקבל המלצה לכבל מומלץ? הידע שלי בנושא שואף לאפס, תודה)
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
מוכרים ב Klispch את המערכות שלהם ב"חיסול", Clearence, ואני רוצה לדעת כמה דברים: 1. מה ההבדלים בין ה GMX 5.1 ל Promedia 5.1? מוץ מ 100$. 2. אם אני קונה את ה GMX, אני ארגיש הבדל גדול מה Yamaha TSS1 שיש לי עכשיו? כם אם לא, אני לא אתאמץ להביא אותם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
חברה מישהו קנה אוזניות מאי-ביי פה אולי? כי לפי מה שאני רואה אפשר לקנות אוזניות כמו Razer Barracuda או SteelSeries Siberia במחיר טוב וגם מחיר של משלוח לא גבוהה 12-15$ . למשל http://global.ebay.com/Razer_HP-1_Barracuda_Online_Gaming_HeadphonesHeadset/220459590242/item http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=180390566408 השאלה שלי לוקחים איזושהו מס או מכס על כאלה דברים כמו אוזניות ? או לא? מי שקנה תביאו חוות דעת מנסיון אישי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות את זה? האם זה נכון שיש כרטיסי טלויזיה שניתן לעשות זאת איתם? ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שמעתי את זה ברדיו, זה ארוך יחסית... (בלי מילים) תודה למוצא הישר!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
*מרחק צפייה: 3 מטר. *גודל באינצ'ים : 32 אינטש. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. אני הולך להיות במחשב דרך חיבור HDMI, ויהיה לי ממיר YES MAX HD... אני מתלבט בין שתי טלויזיות, הראשונה טלויזיה LG 32LD460 LCD 32 אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 השניה היא טלויזיה Samsung LA32C530 LCD 32 אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 השאלה היא, א. האם הטלויזיות האלה טובות, או שיש יותר טובות במחיר הזה. ב. האם נראלכם שזה הטלויזיה 32 אינץ' FULL HD הכי משתלמת לקנות, או שיהיה מבצעי פסח בחנויות כמו מחסני חשמל ששמה יותר משתלם לקנות?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
כנראה שאני יתן למישהו לקנות לי בארה"ב ביום ראשון. מה אתם ממליצים? האייפוד יותר יקר אבל מקבל מחמאות מהמון אתרים. שמעתי שהוא שיש לו בעיית אמינות- שהוא נהרס מהר- זה נכון? המובו עולה 50 דולר פחות ויש לו בטרייה מתחלפת בקלות. יש לו מסך קטן וכפתורים קטנים. מה אתם אומרים?? עוד שאלה חשובה אפשר לקנות בידע אחריות (למקרה שלא קניתי את האייפוד בארץ?)
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלומות, אתמול חיברתי מחדש את המערכת הישנה (AKAI AA-1135) וגיליתי לצערי שאחד הרמקולים (AKAI SW-157) סובל מחלק תקול. המיד-ריינג' (החלק האמצעי ברמקול וראו תמונה) לא טורח אפילו לרטוט, שלא לדבר על השמעת צליל. איך מתקנים? צריך להזמין חלק חלופי? מאיפה? איזה? ועוד שאלה: יש סיבה שכבל מהסוג הזה http://www.tronic.co.il/5221 לא יעבוד / יהווה בעיה / האורך / משהו, בעת חיבור המחשב למערכת? איפה מומלץ לרכוש?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
אז ככה...במערכת שלי יש 2 יציאות לרמקולים(2 אדומים ו-2 שחורים).. עכשיו כשאני מחבר רמקולים ליציאה אחת אז זה עובד כמה שניות ואז המערכת עושה "PROTECT" ונכבית.. אבל כשאני מחבר את אותם רמקולים ליציאה השניה אז הכל עובד טוב ויפה.. מישהו יודע מה זה?? תודה לכל מי שיעזורר...
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בערך בחיר הנ"ל ואני לא ממש יודע מה יותר מתאים לי. אני עובד בסביבת VISTA ULTIMATE x64... תודה : )
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-