אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי HD515 Sennheiser , אוזניות באמת טובות, אך כנראה בגלל ההתנגדות הגבוהה שלהם, אני צריך להגביר את הווליום באופן משמעותי בשביל לשמוע בעוצמה סבירה + (באוזניות פשוטות יותר קודומות שהיו לי הייתי מגביר קצת ועוצמה היתה חזקה הרבה יותר). הבנתי שמגבר אוזניות יעזור בנושא הזה. אם כך איזה מגבר מומלץ לאוזניות אלו מבלי להשתגע במחיר אך יחד עם זאת שיספק את העוצמה והאיכות הדרושה ? התקציב שלי סביב ה700 שקל אפשר לחרוג אם זה מצדיק את ההפרש. השימוש שלי זה בעיקר למשחקים ומוסיקה. אודה לעוזרים, אריאל. אגב, צריך ספק מתח חיצוני בשביל המגברים האלו ? או שהוא פשוט מתחבר למחשב.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים לחבר לרסיבר שקניתי (YAMAHA HTR 5930) בסביבות 700 800 שקל אין לי תקציב ליותר. ראיתי את אלה איך הם נחשבים אני רוצה לדעת לפני שאני קונה. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=OLNSP270 במידה ולא משהו הרמקולים אשמח להמלצות על חברות טובות וסטים אחרים שמומלצים! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מרחק צפייה- בערך 3.5 מטר. שימוש עיקרי: קונסולה PS3 (עיקר השימוש), צפייה בסרטים FHD וצפייה בממיר HD של הוט. תקרת תקציב הינה בערך 3000 שקל, אך אני מעדיף לא להגיע לסכום כזה עד 2700 ככה זה נחמד. אין העדפות לדגם מסוים או לחנות מסוימת, כמובן שאני מעדיף לראות בעיניים לפני הקנייה. אני לא יודע כמה ישנה LED או LCD מהבחינה הזאת, את זה אני משאיר לכם. תודה והמשך יום נעים..
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני יודע שהטלוויזיה הנ"ל הינה הדגם החדש של ה LD9000 לפחות לפי מספר אתרים, השאלה היא אם היא תומכת ב NR כמו קודמתה? מאד חשוב לי הנושא מפני שאני מחבר אותה ב DVI ל HDMI למחשב ואני יודע שהקודמת תמכה ב NR האיכות מאד חשובה. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, רכשתי השבוע מערכת קולנוע ביתית lg ht356sd חיברתי אותה ויש רק משהו אחד שלא הצלחתי להבין. ניסיתי לראות טלויזיה ולשמוע ברמקולים של המערכת אך משום מה לא הצלחתי להבין איך לעשות את זה בדיוק. אולי משהו בחוטים לא נכון או משהו בהגדרות ניסיתי קצת לשחק בזה והתייאשתי. אם מישהו יוכל לכוון אותי איך בדיוק לעשות את זה אני ישמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת רמקולים כולל סאבוופר אני לא יודע אם 5 רמקולים וסאב או 2 וסאב זה להחלטתכם אני לא מבין בזה כל כך הרבה תודה על העזרה מראש
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
טוב די. אני באמת רוצה כבר להנות מיכולות ה HD של הטלווזיה החדשה שלנו. אני לא מתכנן לקנות נגן BlueRay בקרוב וגם לא לקנות PS3. איך אני יכול לראות שידורי HD כיום?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס קול הזה מה אתם אומרים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 איך הכרטיס קול הזה הוא שווה את הכסף או שיש משהו בסביבות ה500 שקל יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מאוד אשמח אם תשתפו אותי בטרקים האהובים עליכם, רצוי כמה שיותר חדשים בקיצור שכל אחד שמכיר ואוהב את המוזיקה יתן פה כמה שמות... :jump:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי שלל חיבורים מאוחרה בלוח אם ויש לי בבית מערכת קולנוע בייתית עם מגבר של קאנווד, איך אני מחבר את זה הכי נכון, ניסיתי כמה חיבורים ושומעים ממש חלש דרך המגבר. אשמח לעזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חשבתי על האין אייר של JBL JBL Reference 220 כרגע עולות, 240 בבאג. האם לדעתכם זאת הבחירה ההכי טובה שלי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי סרטון שצילמתי במצלמה שלי והוא בלי קול, עכשיו אני רוצה להכניס איזה שיר בסרטון איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לרכוש טלויזיה LCD תוצרת LG דגם 37LG34R ( תקציב עד 4,000 ש"ח ) אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת עליה בשום מקום, מישהו יכול להמליץ או לא להמליץ לפני שאני קונה? תודה מראש. מפרט טכני : נתוני מסך גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 5 ms יחס ניגודיות: 50000 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² זוית צפיה: 178 מעלות שיטות שידור: מולטי סיסטם תמונה בתוך תמונה (PIP): כלול נתוני סאונד רמקולים מובנים: כלול הספק הרמקולים X2: 10 וואט דולבי סראונד וירטואלי: כלול מצבי קול מתוכנתים: כלול מערכת הדגשת צליל באס: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול היפרבנד מלא: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.apple.com/ipod הם כאן, והם כאן כדי להישאר ! קבלו נא את הדגמים החדשים של הנגן הטוב בעולם - iPod. ובנוסף עדכון נוסף : iPod Software 1.3 (ל-Mac בלבד בינתיים) :ylsuper: :smilyDJ: :bigok: :dance:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות שהיו ברמה מאוד גבוהה עם איכות סאונד מאוד טובה המרה לגיימינג ולמוזיקה סביבות ה480 שקל + - תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תקציב די גדול אין עדיין מדוייק אבל תקציב שצריך להספיק לכל הרמקולים הבנויים למחשב. אני די אוהב סאונד טוב יש לי IAUDIO 6 + CREATIVE EP-630 אוזניות מעולות לדעתי, העדפתי על CX300 בגלל החיבור בעיקר ובגלל הסאונד שנאמר לי שהוא יותר חם(לפני זה היו לי MX500 מקוריות לכמה זמן ואני חייב לציין שזה זבל שלא מהעולם הזה, מאיכות הבניה ועד הסאונד). טוב עכשיו לעיקר: אני שומע בעיקר רוק,מטאל ודברים דומים אז אני צריך שלא תהיה בעיה לרמקולים עם הצלילים האלה, החדר שלי קטן משהו כמו 4*4.5 מטרים, מקום על השולחן לא ממש חסר, אני לא שומע בעוצמה גבוה בכלל אז אני צריך שידייק כמה שאפשר בסאונד נמוך ואני מוכן לסבול זיופים בסאונד גבוה. יש לי כרטיס קול AL888 OB http://www.realtek.com.tw/products/productsView.…
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
למה אני שואל (יכלתי לחבר + ל+ ו- ל-) כי ככה החוטים יוצאים מהרמקול ואיני יודע מי הפלוס ומי המינוס..
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לאחר שנדפקו לי המדוזה 5.1 וגיליתי שהפסיקו לייצר אותן קיבלתי פיצוי כספי על סך של 350 ש"ח (המחיר שקניתי את האוזניות) מה אתם ממליצים למשחקים במחיר הזה? אם זה יהיה בסביבות ה400 ש"ח זה גם יהיה טוב.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
עומד לשדרג את ה2.1 שלי למגבר T-AMP ורמקולים Wharfedale Diamond 9.1 מקור השמע היחידי שלי הוא מהמחשב (הרוב FLAC) ככה שהכרטיס קול הנוכחי לא יישאר. השימוש הוא גם בעיקר למוזיקה ומעט לסרטים וסדרות. כמעט ולא למשחקים. התקציב הוא 300 ש"ח עם גמישות מסויימת ואפשרות לקנות מחו"ל. לפי מה שראיתי פה יש המלצה על הx-fi xtreme audio שעכשיו עולה בKSP כ270 ש"ח. הבנתי גם שהוא פחות איכותי משאר הx-fi בסידרה ועם DAC ודרייברים מסורסים. יש גם בטריידזון באתר M-audio Revolution 5.1 בן שנתיים ב280 ש"ח שזכור לי שהיה די אהוד עד לפני זמן מה. השאלה היא מה הן האלטרנטיבות בארץ לכרטיס קול בתקציב הזה ומה יש בהיצע בהנחה שאני קונה מEBAY.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10928 אממממממ זה לחדר של 4*3 משו כזה... למישו כאן יש אותם? ועד כמה זה איכותי?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס tv ולראות בו טלוויזה אני יכול לחבר אותו למימיר של hot ופשוט לראות ? יש דגם מסויים או משהו ? [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 21:17:07 ?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני משתמש בקודק CCCP ועד עכשיו לא היו לי בעיות עם הסרטים, עכשיו נתקלתי בכמה סרטים שעושים בעיות, הפריימים לא רצים בקצת המקורי שלהם, אלא לאט יותר, תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים חזקים ואגרסיבים שתחברו לרסיבר, איכות חשובה (ואני יודע מה זה איכות) אבל אני צריך משהו עם עוצמה בעל באס לא גבוה ומיד וטרבל גבוהים מחיר : עד 3000 ש"ח בתודה רבה INFERNO
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במידה ומדובר על BT (לא חושב שיש משהו אחר) שיכלול גם מתאם למחשב. יתרון אם ניתן יהיה להשתמש בה גם לסלולרי, אך לא הכרחי. מוכן לחרוג מהתקציב אם החריגה משתלמת. תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2009 בשעה 17:50:24 מישהו ???
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : לוח אם ABIT NF7-S2 (כרטיס קול O/B) ורמקולים Z340 של לוג'טק. הבעיה היא רעש סטטי מהרמקולים שמתרחש מידי פעם לאורך זמן גם בזמן עבודה (ז"א סרט או משחק), זו בעיה חדשה - התחילה לאחרונה. אני רוצה לציין שזו לא בעיה של קירבה למיקרופון וגם אם אני עושה MUTE לכל רכיבי השמע עדיין נשמע הרעש. בנוסף, ההרכב של חוטי החשמל לא השתנה לאחרונה... מה שחשבתי הוא שאולי יש חוסר יציבות בספק שגורמת לרעש הסטטי, כאשר אני נותן מכה קלה באזור הספק או מזיז קצת את המחשב הרעש מפסיק לזמן מה. תודה על ההיענות
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-