אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש משהו שעושה את זה בצורה לא רעה, ניסיתי עם COOL EDIT PRO 2.1 אבל זה לא היה מוצלח במיוחד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי מגיע בקרוב מארה"ב, ואני מנצל את ההזדמנות בשביל לארגן לעצמי נגן MP3 ואוזניות טובות אני מחפש ניידות, אני צריך משהו שאני לא אחשוש לשים באוטובוס, אבל הגודל הפיזי של הנגן לא קריטי מבחינתי מצד שני, אני רוצה משהו שאני אוכל לאחסן בו איזשהו מינימום של זמן ניגון, אז אני מעדיף מאוד נגן עם לפחות 512MB אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית, אם זה משפיע על הבחירה התקציב הכולל - 200$, לאוזניות ולנגן ביחד, ואני צריך גם חנות Online להזמין ממנה (כרטיס אשראי ישראלי בינ"ל, כתובת למשלוח בארה"ב)
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי יש לי בטלוויזיה כניסה בצבע ירוק אדום וכחול מה זה? למה זה משמש?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים ממש פשוטים מלפני 7 שנים, כמו שיש בבתי ספר ובצבא... והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג סוף סוף.. הרמקולים ישמשו בעיקר למוסיקה (היפ הופ) ולסרטים. אני מבקש המלצה אחרת חוץ מ ה VS2421Altec Lansing - , כי הבנתי שיש בעיה עם חלק מהרמקולים שיש רעשי רקע, ואני לא רוצה לקחת את הסיכון שיהיו לי רעשי רקע...
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
MICROLAB A-6321 CREATIVE 2.1 INSPIRE M2600 ALTEC-LANSING 2.1 XA2021E - GAMING AUDIO LOGITECH 2.1 X-230 - 32W מה היתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות אזניות עד 300 שח. אני רוצה שהן תהינה אטומות מרעשי סביבה, לא נמוכות, ולא כפתוריות (!). קראתי נראלי את כל התגובות בזאפ, ועד שמצאתי משו שעומד בדרישות, אמרו שהאזניים מתחממות ומזיעות מידי בקיץ שלנו. עדיפות רצינית לחברות Sennheiser ו Creative. מי שיוכל לעזור (עדיף מניסיון אישי) אני אודה לו. השימוש הוא למוזיקה מנגן (רוק מטאל אקוסטי וכיוב) לא מצאתי משו מתאים, אם אתם מוצאים לא חייב לבזבז לי את כל הכסף תודה רבה אפשר (ורצוי) להגיב לי למייל.. eden@faqil.com
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-מיקום, תאורה : חדר שינה (מנורה סטנדרטית של 100W , לא פלורסנט) -מרחק צפייה של כ3 מטרים -INPUT : כרגע YES , שידורי HD , בדגש על ראיה לעתיד (שידורי FHD? בהמשך הולך לחבר מחשב) -- פיטצ'רים (Features) - חיבור לרשת , אפליקציות ... איך זו בתור התחלה? האם יש דברים בגו או שהיא מסתכמת במראה עתידני ותו לא?? http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=118319 הצעות אחרות יתקבלו בברכה!! בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הנגן שלי לא נדלק והמחשב לא מזהה אותו יכול להיות שזה בגלל שהוצאתי את היואסבי באמצע עדכון? אם כן, מה אפשר לעשות שיכול להיות יסדר את זה חוץ מלשלוח לתיקון?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני רוצה מערכת שמע למחשב עד 800 שקל מישהו יכול להמליץ לי על מערכת כל שהיא? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מחפש רמקולים 2.1 כולל מגבר פנימי שחתחברו למחשב נייד עד 1200 ש"ח שיהיו איכותיים למטרות מוסיקה בלבד
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן MP3, ואני צריך קצת עזרה דרישות חובה: *ניגון פורמטים נפוצים,בעיקר MP3 וגם WMA. *שיהיה מקלט רדיו AM/FM. *סוללה שתחזיק מעמד לפחות 8 שעות רצופות *זיכרון אמין של 512MB שלא יהיה רגיש לזעזועים(או נפח זעום, אבל עם יכולת שידרוג ע"י כרטיס זיכרון SD/CF/Memory Stick, ועוד...) [glow=red,2,300]*חיבור USB כדי להעביר קסצים מנגן למחשב![/glow] *צג LCD למידע על השיר ותחנת רדיו, (לא צריך צג גדול כמו בIPODים שיצא לי לראות ברשת) אני מחפש נגן פשוט ובסיסי ואני מעדיף שיעלה כמה שפחות(נגיד 700~900 ש"ח) לכן נגני הIPOD יוצאים מהאפשרות. תודה על העזרה GODKILLER (לאון)
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ב-9800 רק חסר לי רמקולים שמישהו ימליץ לי בבקשה על רמקולים טובים עדיף של קריאטיב
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, אנסה להסביר בקצרה את הבעיה - יש לי מצלמת LOGITECH WEBCAM עם מיקרופון מובנה בUSB וכ.קול CREATIVE X-Fi כשחיברתי את המצלמה פתאום ירדה אכות הסאונד, ולא משנה מה עשיתי מצאתי ש5.1 לא עובד, והשמיעה היא אך ורק מ2.1. בסוף מצאתי את הבעיה - הוינדוס פשוט באופן אוטומטי מוריד את הגדרת הסאונד בAdvance sound properties מFULL ACCELERATION לבערך אמצע, מה שגורם לסאונד לרדת באכותו ולא לעבוד על 5.1 חשוב אוליי לציין גם שאני עובד עם WINXP64bit בניתוק המצלמה וריסטרט, המערכת חוזרת לעצמה. יש למישהו איזה רעיון מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קיבלתי היום רמקולים שזכיתי בהם במכרז, אבל קיבלתי רק את הרמקולים בלי חוטים ובלי כלום. הרמקול והחיבור מאחורה: http://img231.echo.cx/img231/1910/p10101011pv.jpg http://img231.echo.cx/img231/1873/p10101024vu.jpg החיבור מאחורה של המגבר שאני צריך לחבר אליו את הרמקולים: http://img231.echo.cx/img231/569/p10101039xu.jpg מה אתם אומרים גם על הרמקול בתמונה? קניתי 4 כאלה במאה שקל. תודה
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש (עם כ.קול 4.1) ואני שוקל לקנות גם רמקולים 4.1 הבעיה אצלי היא שאני לא יכול לתלות את הרמקולים על הקירות מכיוון שהעברת כבלים על הקירות לא באה בחשבון. האם שווה להשקיע ברמקולים 4.1 אם אני מתכוון לשים את כולם על השולחן או האם שווה להשאר עם הרמקולים הרגילים שלי (שהם טובים אבל רק 2.1). אם כדאי לקנות חדשים על מה אתם ממליצים? (אני מחפש משהו זול אבל שתהיה איכות טובה, אני לא משוגע שמבדיל בין האיכויות הכי קטנות של הסאונד אבל אני לא רוצה להרגיש שקניתי משהו סתם) אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך נקראת הכניסה הזאת? ואם יש בכלל מתאם מהכניסה הזאת לבננה צהובה כזאת של RCA? (לא להתלונן על איכות הצילום.. צולם עם הפלאפון שלי ) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אהלן חברים, טוב בהתחלה רשמתי שזה חדש..אבל אז שמתי לב שזה לא..אז ערכתי (: אבל אני בטוח שיש כאלה שעדיין ימצאו את זה שימושי למדי.. ושוב זה.. BETA : * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty® Champion Series * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Professional Audio * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium סוף סוף אפשר להקליט "what you hear" בכרטיסים הנ''ל..כמו בכל כרטיסי קריאטיב הישנים שזה בעצם למה הבאתי את זה.. התיקון היחידי שמופיע בגרסה הזאת (כאמור בטא) הוא : * Resolves issue with X-Fi Crystalizer enhancement value being reset to default after restarting system. בכל אופן מי שמעוניין …
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מקבל מחיר טוב מאמטל ואני מחפש מסך 32 3500ש"ח +- האם זה שווה משהו ? http://www.amtel.co.il/product.asp?ProdID=95&CatID=23
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עם נגן D2. באיזו עצמת ווליום להשאיר את הנגן וכמה זמן בערך? ועל איזה סגנון מוזיקה עדיף להשאיר אותן כדי לקצר תהליכים? (יש לי בערך הכל). תודה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון בקרוב לקנות רמקולים. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם - לא משהו פצצתי. הייתי רוצה שתמליצו לי על רמקולים עד מחיר של בערך 300-350 ש"ח, עדיף פחות. יש עדיפות לרמקולים שחורים! תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית (5.1), רמקולים PEERLESS MAGIC 8 ורסיבר PROSOUND SX-4001AM. (זה מחובר למחשב) 1. בעיה אחת היא שכשהמערכת דלוקה(הרסיבר), הרמקולים עושים רעש מוזר כזה (כמו שבטלוויזיה יש שלג). כשהמוזיקה לא פועלת, שומעים את הרעש בבירור וכשיש מוזירה עדיין שומעים אותו אבל חלש בגלל שהמוזיקה חזקה ממנו. למה זה ומה אפשר לעשות? 2. רציתי לשאול אם יש אפשרות שה-Master Volume ישלוט גם על הסנטר הסראונד ולא רק על ה-2 רמקולים של הפרונט? כי המאסטר ווליום שולט רק על הפרונט וכדי להנמיך/להגביר את הסראונד/סנטר, אני צריך לעשות את זה בנפרד מהווליומים שלהם(כמו הבאס, טרבל). 3. ועוד שאלה זאת שלאה כללית יותר, אם זה משנה אם אני מחבר את המחשב ל-VCD או לAC3 ומה עדיף, למה כדאי את הטלוויזיה/DVD נגיד.…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי כולם, אני קונה מערכת בזמן הקרוב ואני בודק גם אפשרויות לקנות אותה מהדיוטי פרי. המערכת היא ה-GW G500... אני רוצה לדעת אם יש אתר לדיוטי פרי שבו אוכל לראות מה נמכר שם ואם לא, אז המצלמה למערכת טובה (הרי יותר זול שם?) בטווח מחירים דומה בדיוטי פרי. תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
Hi, I'm currently in the U.S and i want to find a good solution for connecting the laptop to the receiver or to 7.1 speakers. So far I found the best solution in my opinion, External sound card. Is someone here have experience with it? or can recommend a good one? or just other solution will be good? THANKS!!!
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-