עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אחרי אין ספור התלבטויות , התחדשתי לי היום ב כרטיס הנ"ל (זה שבא ערום ללא הפלסטיק השחור וללא 64MB X-RAM) אבל עם כל שאר הפונקציות... אז אתחיל בזה שאומר שלמרות אין ספור חששות שמא הדרייברים יהיו בעייתים ...הכל עובד פיקס (בינתיים) על VISTA X64 .. גם הדרייבר שהגיע בדיסק עבד יופי רק שחסרות בו מספר פונקציות כמו העבודה במצב DTS ו DTS:NEO . ישר משמיעה ראשונה שומעים הבדל אדיר לעומת כרטיס הקול מובנה לוח (REALTEK ALC889A) שעבדתי איתו בשבועיים האחרונים מאז קניית המחשב החדש גם כן ... אבל השיפור האמיתי בסאונד בא אחרי שהפעלתי את ה X-FI CRYSTALAIZER שלמרות שהייתי קצת סקפטי לגבי הנחיצות שלו... מסתבר שיש סאונד טוב ויש סאונד טוב יותר.. בהחלט מרשים מה שהוא עושה מקובץ MP3 באיכות סבירה של …

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. ציטוט של הודעה של משתמש ממיסטיקאייריבר: בנוסף, שלחתי להם גם את אותה שאלה\בקשה(למחלקת המזרח התיכון) בעקבות הודעה של משתמש אחר בת'ראד שנכתבה כך: אז......... נקווה לטוב האשכול המקורי: http://www.misticriver.net/showthread.php?p=433994

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by Systema,

לפי ההמצלה שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207866.0 קניתי את ה- Audigy4 7.1 ובקושי שומעים בסנטר בסרטי סראונד. הוא מתפקד אבל בסרטי 5.1 משום מה אני לא שומע דיבורים אלא אם כן אני ממש מצמיד את האוזן לרמקול. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by nadaw,

שלום! אז ככה.. מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! נו..? אז מה לעשות? תודהה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  5. Started by zombie,

אני מחפש LCD קטן-בינוני לחדר קטן..מסך בסדר גודל של 26-28-32 איצ' תקציב מקסימלי 2k רצוי כמה שיותר זול לא צריך HD וכאלה..הטלויזיה תיהיה מחוברת לממיר טלויזיה רגיל וזהו.. בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים חתכתי בטעות את החוט של האוזניות שלי ואבא שלי טס לחול בעוד כמה שבועות והוא אמר שיקנה לי שם אוזניות טובות ובנתים אין לי איך לשמוע אוזניות בלילה יש אוזניות אבל אם דפוקות ואכות חרא אז אני רוצה לקנות בנתים אוזניות עד 200 שקל עד שאבא שלי יביא לי אוזניות טובות וחשוב שאם היו סגורות וכדי שלא ימעו מהם כלום כי אני שומע בלילה ואני לא רוצה להפריע לאף אחד ויש לי עוד שאלה כשמחברים את האוזניות אם אני מחבר אותם לכרטיס קול האם אני יוכל לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה הוא שאני חייב לחבר לרמקולים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by evman007,

עלה לי 1190 שקל.מה אתם חושבים עליו והאם הוא היה שווה את ההשקעה?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by dovik,

קודם כל,סליחה אם זה לא במקום הנכון,אז מבקש להעביר לאן שזה יותר מתאים.. אני רוצה לקנות במתנה מכשיר רדיו שיאפשר לשמוע באמצעותו שידורים מאתרי אינטרנט. בדומה לזה. אני לא כ"כ הבנתי איך בדיוק מוצאים תחנות,אז אני כותב מה אני צריך שיהיה,אם זה קיים בכלל.. חייבת להיות אפשרות להקליד שם הקישור בו נמצא השידור רדיו. זה מה שאני צריך. יש בכלל כזה דבר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. בהנחה שהנגן הוא נגן אמריקאי כלומר: אין USO2GO אין מטען חיצוני אין תמיכה בווידאו ( ודברתי על הנגן האמריקאי אז אל תגידו לי לעדכן עם Firmwere ארופאי ) בקיצור אני לא רואה שום יתרון? יכול להיות ש Iriver יפסיקו לתמוך ב H300 ויעברו רק ל H10 ?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by airsound,

איזה רמקולים יותר עדיפים לחדר..לא גדול במיוחד...למטרת מוזיקה בעיקר...שמיעה ויצירה..וכמובן מהצד סרטים ומשחקים ואל תסתלכו שלוג'יטק זה 5.1 וג'יי בי אל 2.1.. תגידו לי מה יותר טוב ? איכות צליל...חברה... אני די לחוץ כי אני צריך להחליט עכשיו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. Started by NiMo1771,

היי, אני מחפש אוזניות in ear בסביבות ה100 שקל, יש איזשהו דגם ספיפצי שכדאי לי לחפש?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  12. אני מחפש רמקולים למחשב בבסביבות 600-700 ש"ח יש רמקולים למחשב כמו : MicroLab x23 ויש http://www.edepot.co.il/product.asp?pID=1024 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3071 מה ההבדל בין רמקולים למחשב לבין סט רמקולים לקולנוע ביתי, ומי יותר טוב מבחינת המוסיקה ?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  13. אהלן, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה. חשוב לי שיהיה להן בידוד טוב, כי אני רוצה להשתמש בהן בין היתר במקומות רועשים. מבחינת הסאונד אני מעדיף שלא יהיה "צבוע" מידי ושיהיה כמה שיותר טבעי, אני רוצה לנגן איתן דרך מדמה מדברים דיגיטלי (Line6 POD HD). אני מעדיף גם שתהיה אפשרות לפרק את הכבל ולקפל את האוזניות, כי אני הולך להזיז אותן מהבית למשרד.. ראיתי כמה אוזניות שמוזכרות די הרבה ככאלה עם יחס תמורה/מחיר גבוה שעל הנייר מתאימות לקריטריונים, מה מהן הכי מתאים כרגע? AKG K81DJ (או ה-AKG K518 DJ, זהות לפי מה שהבנתי) Shure SRH240 SHURE SRH440 AKG K450 תודה!

14. למישהו יש מושג איך נקראת הכניסה הזאת? ואם יש בכלל מתאם מהכניסה הזאת לבננה צהובה כזאת של RCA? (לא להתלונן על איכות הצילום.. צולם עם הפלאפון שלי ) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. תודה.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. שלום! אני קניתי את ה HD 555 של סנהייזר ובנתיים אני ממש נהנה לצלילים יש עומק טוב וסך הכל ההתרשמות טובה אבל אנשים אמרו לי שאני לא מנצל את האוזניות עד הסוף בגלל שאני משתמש בכרטיס קול און בורד AC97 האם כדי להשקיע עוד סכום בקניה של קרייטיב אדיוג'י OEM ב 300 שקל או ללכת על ה X FI החדש ב 800 שקל... אם בכלל יהיה הבדל?!!! תודה לכל העוזרים! אשמח לקבל עצות

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  17. האם הכרטיס ON BOARD הזה שתומך ב HIGH DEFINITION הוא שווה ערך ל AUDIGY 2 ZS? הרבה אנשים טוענים כי זה וכרטיסיי ה ONBOARD שלHD AZALIA כבר בעצם משתווים לרמה של AUDIGY 2 ZS. אודה על תשובתכם

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  18. יש לי מערכת קולנוע ביתית (5.1), רמקולים PEERLESS MAGIC 8 ורסיבר PROSOUND SX-4001AM. (זה מחובר למחשב) 1. בעיה אחת היא שכשהמערכת דלוקה(הרסיבר), הרמקולים עושים רעש מוזר כזה (כמו שבטלוויזיה יש שלג). כשהמוזיקה לא פועלת, שומעים את הרעש בבירור וכשיש מוזירה עדיין שומעים אותו אבל חלש בגלל שהמוזיקה חזקה ממנו. למה זה ומה אפשר לעשות? 2. רציתי לשאול אם יש אפשרות שה-Master Volume ישלוט גם על הסנטר הסראונד ולא רק על ה-2 רמקולים של הפרונט? כי המאסטר ווליום שולט רק על הפרונט וכדי להנמיך/להגביר את הסראונד/סנטר, אני צריך לעשות את זה בנפרד מהווליומים שלהם(כמו הבאס, טרבל). 3. ועוד שאלה זאת שלאה כללית יותר, אם זה משנה אם אני מחבר את המחשב ל-VCD או לAC3 ומה עדיף, למה כדאי את הטלוויזיה/DVD נגיד.…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  19. תקציב בין 200 ל 300 עם יש פחות אני ישמח

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by D-M-X,

זה USB 2.0 או 1.1?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם (אני מקווה שזה הפורום הנכון)! קיצר לא מזמן קניתי DVD של איזו להקה, והמוכר הדביל בחנות אמר לי שזה לא בדיוק DVD אלא מעין VCD, בדוד הזה יש גם טראקים של מוזיקה, וגם טראקים של ווידאו, עכשיו המוכר הדביל אמר שמערכת רגילה תקרא את הטראקים של האודיו, אבל בשביל הווידאו צריך DVD. כמובן שזה לא כדלקמן, ורק DVD בכלל יכול לקרוא את הדיסק הזה. עכשיו אני רוצה לשמוע את הדיסק הזה באוטו למשל. אז השאלה שלי היא איך אני עושה ריפ לשירים בDVD הזה, וקצת יותר מסובך, איך אני עושה ריפ לווידואים בDVD הזה. חשוב להדגיש שקניתי את הדיסק הזה, ואין פה שום ווארז ודברים לא חוקיים.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  22. Started by Inertia,

אני רוצה לקנות נגן כזה (כנראה בגודל 4 ג'יגה) וכשאני עושה חיפוש ב zap.co.il אני רואה שני מכשירים שככל הנראה הם אותו דבר אבל אחד מהם עולה 1100 והשני 200 ש"ח יותר.... מישהו יודע מה זה? והאם יש גירסה "מעודכנת" לאי פוד מיני או שאי פוד מיני זה אי פוד מיני וזהו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by Jenia24,

אפשר המלצות? יש לי כרטיס קול מובנה וזה בעיקר נועד למוזיקה לא מחפש משהו מפוצץ , אלא משהו שמוציא את המקסימום במחיר הזה.

24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בחו"ל.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by powersoul,

יצא עידכון ל u3, הורדתי אותו, התקנתי והוא פועל מעולה הגיע הזמן...

• 9 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים