אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג בנגני mp3 ואני רוצה לקנות אחד לאמא שלי,מבוסס זיכרון,שאלתי היא כמה שירים אפשר בערך להכניס בנגן כזה עם נפח של 256MB? והאם אני יכול לקודד שירים בכל bitrate שהוא?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני קונה את ה ADA880, ונדפק לי הכרטיס הישן (VIBRA 128) אז אני צריך כרטיס קול חדש, אז במסגרת התקציב שלי מצאתי את שני הכרטיסים האלו, ה Specs הם בערך אותו הדבר אבל ההבדל הוא בערך ב 130 ש"ח (Fortissimo יקר יותר). איזה כרטיס משתלם יותר לקנות ?, האם האיכות תהיה שונה ?, יש אולי כרטיס טוב יותר ?, או שאפשר בכלל ללכת על הMuse 5.1 ??
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
יש לי רמקולים celestion דגם f1 הספק של 88dB,70w קניתי אותם ב300 שקל מחבר שלי שקנה אותם באירופה הוא טוען ב250 אירו. מדובר ברמקולים שמתחברים לרסיבר , לא למחשב או משהו האם הם טובים? ושווים את המחיר? ואיך בכלל celestion כחברת רמקולים? תודה מראש. תמונה :
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום ! לאחי יש יום-הולדת בעוד כשבועיים ורציתי להכין לו מתנה מאוד מיוחדת ומקורית , רציתי לקנות\לבנות לו מערכת סטריאו . ובשביל תהליך הבניה רציתי את עזרתכם - אני לא ממש מבין בנושא אז קודם כל תסלחו לי על הבורות ועל השאלות שאולי ישמעו לכם כמובן מאילו.. אז יש לי שתי קופסאות מרמקולים שלא פעילים , הוצאתי את הפנים מן קופסאות העץ הללו .. רציתי לקנות את אתו חלק שבעצם משמיע את הסאנד (אני לא יודע את השם שלו ???) אז הייתי שמח לקבל הפניות למקומות שבהן מוכרים את החלקים הללו (אזור הרצליה רעננה והסביבה) , מה שמם של החלקים והממ.. חשוב שאותו חלק ישמיע צליל איכותי ככל שאפשר במינימום כסף .. בנוסף לכך רציתי לקבל גם הפניות לחנויות שמוכרות את החלק שמחבר בין הרמקולים וגם בדרישות שכבר ניזכרו . מק…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לכל ערוץ ברסיבר אליו אני מנסה לחבר את יציאת כרטיס הקול (CD, Video, מה שלא יהיה) שומעים בעוצמה מאוד נמוכה והכל נשמע מרוחק שכזה, וכשמגבירים לעוצמה קצת יותר נורמלית הכל מלווה בhum עצבני. ניסיון לחבר לכניסת הphono רק מניב תוצאות רעות יותר, כשהסאונד מתקבל במעיין ספק דיסטורשן ספק אפקטי סרטי מד"ב ישנים. הרסיבר הוא של nad בכל אופן (יש צורך בדגם מדוייק?) וכרטיס הכל הוא Sblive, קבל 2 rca פשוט.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו ,לא יקרה מדי, עם חיבורי RCA (לחיבור לרסיבר/למחשב), עם שלט אלחוטי מלא (חובה!) של חברה מוכרת וטובה. יכול להיות יד שנייה אז מבחינת מחיר שחדש יעלה עד 1500 ש"ח (שיד שנייה יעלה 500-800). אני מחפש רסיבר 5.1 לפחות טוב איכותי שחדש יעלה בערך 2000-2500 ישמש בעיקר לסרטים ומוזיקה, קצת מדי פעם למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי מערכת כזאת ואני כניראה קונה נגן פשוט כזה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את הנגן הזה למערכת?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, 1.רציתי לדעת אם העוצמה של 18MW לערוץ ב-IRIVER IFP799 מספיק חזקה גם שרצים איתו בחוץ? מבלי להגביר עד מקסימום את הווליום (אולי החלפת אוזניות תעזור?) 2.האם המיני אייפוד יותר חזק ביציאת אודיו לעומת ה-H10? ( האם החוק הצרפתי המגביל את הספק היציאה תקף גם בדגגמים המיובאים לכאן?) בעיקרון חשבתי לרכוש את הIFP 799 לריצות ...אבל אני מתלבט בקשר לעוצמה שלו...ולכן חושב אפילו על רכישת HDD לריצה.... מה דעתכם? לא אכפת שיהרס אחרי שנתיים... יש נגני פלאש כיום בשוק כמו זה...http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/products/mp650.asp שגם נמכרים בישראל ומוציאים הספק מדהים של 25MW לערוץ... 3.מישהו שמע על החברות stormblue או mpio ומה ההבדל באיכות בינן לבין אייריבר? תודה
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלון היום זכיתי בנגן MP3 ולא כתוב את הדגם או החברה שלו....המשלוח והאחריות עולים כ190 ש"ח (אבל זה בטוח בולשיט...אבל סבבה) אני רק יודע שיש עליו 128 זיכרון... 1. האם הנגן שווה 190 שקל? 2. האם 128 הזכרון אומר שאני יכול לאחסן בו רק על 128MB ? כלומר רק 33 שירים... :-\ (בחלוקה שכל שיר ממוצע 4 MB ...) האם זה באמת כך?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן MP3, ואני צריך קצת עזרה דרישות חובה: *ניגון פורמטים נפוצים,בעיקר MP3 וגם WMA. *שיהיה מקלט רדיו AM/FM. *סוללה שתחזיק מעמד לפחות 8 שעות רצופות *זיכרון אמין של 512MB שלא יהיה רגיש לזעזועים(או נפח זעום, אבל עם יכולת שידרוג ע"י כרטיס זיכרון SD/CF/Memory Stick, ועוד...) [glow=red,2,300]*חיבור USB כדי להעביר קסצים מנגן למחשב![/glow] *צג LCD למידע על השיר ותחנת רדיו, (לא צריך צג גדול כמו בIPODים שיצא לי לראות ברשת) אני מחפש נגן פשוט ובסיסי ואני מעדיף שיעלה כמה שפחות(נגיד 700~900 ש"ח) לכן נגני הIPOD יוצאים מהאפשרות. תודה על העזרה GODKILLER (לאון)
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ראיתי הבוקר בקניון מול הים בקומת המרתף בחנות ניורון ערימה של ATP 3 חדשים באריזה במחיר של 437 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי מגיע בקרוב מארה"ב, ואני מנצל את ההזדמנות בשביל לארגן לעצמי נגן MP3 ואוזניות טובות אני מחפש ניידות, אני צריך משהו שאני לא אחשוש לשים באוטובוס, אבל הגודל הפיזי של הנגן לא קריטי מבחינתי מצד שני, אני רוצה משהו שאני אוכל לאחסן בו איזשהו מינימום של זמן ניגון, אז אני מעדיף מאוד נגן עם לפחות 512MB אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית, אם זה משפיע על הבחירה התקציב הכולל - 200$, לאוזניות ולנגן ביחד, ואני צריך גם חנות Online להזמין ממנה (כרטיס אשראי ישראלי בינ"ל, כתובת למשלוח בארה"ב)
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
אני צריך מערכת קולנוע ביתית לצפיה לסרטים ושמיעת מוזיקה (בשביל צימר עץ -38 מ"ר) לא כולל DVD ושיעלה כ1000 ש"ח(אם יש משהו איכותי שבא עם DVD ועולה 1300 אז גם הולך....) אבל חשוב שהמערכת תיהיה הכי טובה שניתן למצוא במחיר הזה ותודה רבה רבה למי שיענה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אני מחפש אוזניות בסביבות ה-200 שקל. חשבתי על שלושת האוזניות האלה: SpeedLink Triton Headset - ב-220 שקל. SpeedLink Medusa 5.1 Add-On Headset - ב-222 שקל. Altec Lansing AHS 502 - ב-230 שקל. אשמח לקבל הצעות נוספות ודעות על אלה. בנוסף לכך אני חייב לציין שחשוב לי שיהיה: 1. כבל ארוך - אני חייב לעביר אותו מאחור כל השולחן שלי ולכן אני לא הסתפק בקצר. 2. מיקרופון כלומר האוזניות הן בשביל משחקים. 3. אפשרות להגדיר את הווליום באוזניות עצמן - בכדי שאני לא אצתרך כל פעם לשנות את ההגדרות של הסאונד. תודה.
-
- 11 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מעוניין לקנות דוושה ואני פשוט לא מבין בזה...לא יודע מה טוב ומה לא אין לי מושג איזה חברות נחשבות טובות ואיזה דגמים נחשבים טובים אני אוהב מוזיקה בסגנון רוק\פאנק וכל מה שמסביב לאיזור הזה אני מחפש דוושה של מולטי אפקט והטווח מחירים שלי הוא באיזור של 500 שקל... כמו שאמרתי אני אוהב רוק ואת כל זה אז אני מחפש משהו שיכול לעשוה רעש נחמד אם אתם מבינים למה אני מכתוון בכל מקרה....יש למישהו להמליץ לי על דגמים מסויימים? כי אין לי מושג מאיפה להתחיל... אם אתם צריכים עוד פרטים כל שהם תגידו ואני אעשה במיטב יכולתי לספק אותם תודה
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת אם יש לי יציאת TV במחשב? אני לא מבין בזה כל כך אז אם אפשר הסבר קצרצר יהיה מעולה תודה רבה, אבי.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב לא חדש מדיי (P4 1700MH) אני מקבל עכשיו בפעם הראשונה כרטיס קול 5.1 עם 3 יציאות אחד לקידמים אחד לאחורים ואחד סנטר נראה לי זה הרסיבר שלי Denon AVR-1602 http://www.cinenow.com/us/materiel.php3/tid,1/id,1426/ http://www.homecinemachoice.com/reviews/hccreviews/Amplifiers/Denon/DenonAVR-1602_rear.jpg איך אני מחבר את שניהם ואיזה כבלים אני צריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אם יש לי רמקולים במסך ואני קונה עוד שני רמקולים עם סאב האב אני יכול להפוך את זה למערכת 4.1? נגיד הרמקולים של המסך יהיו רמקולי סנטר והרמקולים שאני קונה יהיו רמקולי צד? אני מניח שאפשר לעשות את זה עם רסיבר אך האם יש עוד דרך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש... והקול הוא פשוט חזק בצורה מוגזמת.... עם אותם הרמקולים במחשב הישן הקול היה חלש בצורה משמעותית.... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
סרטי DVD וסרטי VCD בצבע -בסדר גמור האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עושים תודה
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות AKG אולפניות שהיו בשימוש, והבד הפנימי (שמפריד בין האוזן ופנים האוזניה) הפך למלוכלך קצת עם הזמן. האם יש מקומות שיכולים להחליף לי בהם את הבד הזה לבד חדש?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הנגן שלי לא נדלק והמחשב לא מזהה אותו יכול להיות שזה בגלל שהוצאתי את היואסבי באמצע עדכון? אם כן, מה אפשר לעשות שיכול להיות יסדר את זה חוץ מלשלוח לתיקון?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפי ההמצלה שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207866.0 קניתי את ה- Audigy4 7.1 ובקושי שומעים בסנטר בסרטי סראונד. הוא מתפקד אבל בסרטי 5.1 משום מה אני לא שומע דיבורים אלא אם כן אני ממש מצמיד את האוזן לרמקול. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-