אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
קניתי דיסק של שירים מי שמתעניין איזה אז של 50 CENT אז עכשיו אני רוצה לעביר ת'שירים לIPOD איך אני עושה את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בדיוק התקינו אצלנו את הממירים החדשים של הוט, ושמתי לב שיש חיבור AC3 בגב הממיר , הבנתי שזה חיבור אופטי אבל מה בדיוק זה נותן, כי בעלון מידע רשום שזה לא פעיל( זה היה סגור עם פקק כזה אבל הצאתי אותו ).
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
על איזו מערכת קולנוע ביתית (5 רמקולים+DVD) אתם ממליצים.. לא מחיר גבוהה, שיהיה מחיר נמוך אבל גם לא זבל של פירלס... תודה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הרמקולים הללו לקולנוע ביתי/HTPC ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בהם גם לצפיה בטלויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 שיתפקד גם כdisk on key ומצאתי את הנגן הבא: iAudio G3 512MB אבל מקום הזה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2396&scat=317&tcat=33 לא רשום אם הוא יתפקד כאחד כזה אשמח אם מישהו שמכיר את המוצר או מבין בנושא יעזור לי בבחירה ואם הוא לא ויכול למצוא נגן אחר שיתפקד כ-disk on key אני אשמח אבל מגבלת המחיר חייבת להיות עד 400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ראיתי את המוצר הזה באתר מסויים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 משיטוט באינטרנט שמתי לב שהוא לא כל כך חדש, אבל למרות זאת קיים רק בחנות אחת בארץ ע"פ ZAP. המחיר שלו ממש זול מול כל שאר נגני הוידאו וזה די מפליא למה אין אותו בשאר החנויות ולמה הוא לא בעצם נחטף הכיצד? האם הוא מומלץ כנגן פשוט לשימוש גם לוידאו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שני הנגנים הם 2G... רק שהE250 זול יותר ב-200 שח.. מה יותר שווה לקנות? עריכה: מה המשקל של הסנסה?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בשביל מה לי לקנות אותו אם אין לו תמיכה בעברית איזה באסה זה .. ושתבינו אני מת לקנות את הנגן הזה .. יום רביעי נכנס לי כסף אני הולך לקנות אותו .. איזה באסה שאין לו עברית .. יצא מתישהו ? אין לו בכלל תמיכה יעני לא הבנתי ? או חלקית .. למה בחנות אמרו לי יש תמיכה חלקית לא מלאה כרגע ..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הסנהייזר HD560 ovation II, ואני מחפש עוד זוג אוזניות כמה שיותר דומות באופיין לאלו. גם לא רוצה לשלם מחיר מוגזם על אזניות יקרות בהרבה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ואם אפשר קישורים, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ואחד שיחזיק קצת לא יותר מידי...
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1149947817/41825/ לפי דעתי סוני תפסיד עוד פעם הבלו רי פשוט יקר באופן משמעותי מהHD DVD ולא נותן היתרונות משמעותים לרוב האנשים וגם המצב של הPS3 בתיקשורת הוא גרוע וקשה לי להאמין שהוא באמת ידחוף תבלו רי למעלה אלה להיפך הבלו רי יהיה אחד הגורמים שיורידו תPS3 למטה ביגלל המחיר ההתחלתי
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי אוזניות מדגם creative EP630 (אני חייב להגיד שהאוזניות הללו ממש טובות) אבל נתקלתי בבעיה ואין לי פתרון. כשאני מסיים להאזין לmp3 אני מחזיר את המכשיר + את האוזניות לתיק אבל לאוזניות האלה אין שום נרתיק שיגן עליהן וכמו כן אין לי נרתיק לmp3 (נגן flash). אני רוצה לשמור עליהן לטווח הארוך ולא סתם לגלגל אותן על הנגן ולזרוק לתיק. האם יש למישהו פתרון או המלצה? חבל שחברות האוזניות לא חושבות על מוצר הולם שיעזור לנו הצרכנים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 + כרטיס קול לא מובנה של CREATIVE PRODIGY VALUE 2. במארז שלי בחלק העליון יש כניסה למיקרופון ואוזניות בתוך המארז החוטים של החיבורים האלה מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח אם. בכרטיס קול הלא מובנה יש חיבורים אבל שונים ולא מתאימים לחיבורים אלה. לכן, כשאני רוצה לחבר אוזניות אני צריך כל פעם ללכת מאחורי המחשב ולהתכופף וכל זה במקום לחבר אותם מקדימה. שמתי לב שאני יכול בהגדרות של הוינדוס כל פעם לקבוע מה יהיה הכרטיס שהוא ברירת המחדל, אך עדיין זה לא נוח, אני רוצה ששני הכרטיסים יוציאו קול בו זמנית. אם אני נכנס להגדרות הדרייבר ולוחץ על בדיקה אני כן שומע צלילים אחרים כאשר בו זמנית הכרטיס השני משמיע מוזיקה מ-WINAMP. ככה שמבחינה טכנית הם כן יכולים לעבוד בו…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור לפה,אבל אני פשוט חייב למצוא את זה..ופורום אודיו נראה לי הכי מתאים לכך... פעם היתה לי תוכנה כזו,ועכשיו אני זקוק לאחת בדחיפות... אני מחפש תוכנה שמסוגלת לשלב שני שירים ולהריץ את שניהם בו זמנית,וכן ליצור קובץ חדש של הקבצים המשולבים. אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אחת.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תנגן הזה iAudio U2 1GB הוא שווה? ל 650 שח? או שיש משו אחר באותו מחיר פחות אפילו ששוה לקנות עם סוללה נטענת כמו שלו ?.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=131679
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
http://mp3.iaudio.com/product/product_T2_feature.php
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר של ( iPod 20GB דור שני) התקלקל מספר פעמים אז ביקשתי מהחנות מכשיר חדש ולא לתקן אותו עוד פעם (תמיד הבעיה זה ההארד דיסק) הם אמרו לי שהם לא מוכנים אז אבא שלי (שהא עורך דין) רוצה לתבוע אותם פיצויים ועל מכשיר חדש, אבל עד שהמשפט יגמר (חצי שנה בערך) אני צריך מכשיר חלופי שבתום השימוש שלי יעבור לאחי. אז איזה נגם אתם ממליצים בתקציב של 2000 שקל + - ?
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ(gigabyte p-pro). לאחרונה התחלתי להקליט למחשב דרך מיקרופון. אולם ההקלטה נקלטת בעצמה חלשה ביותר ובקושי ניתן לשמוע את הנאמר, גם לאחר הגברת הרמקולים לעוצמה המירבית. הגדרות המיקרופון במחשב מכוונות לעוצמה המירבית, וכך גם שאר הקטגוריות. ניסיתי להחליף בין החיבורים אך גם כאן זה לא עזר, כך שאפשר להגיד שנקלעתי למבוי סתום. יש מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת 2.1 של קרייטיב (inspire 2500). יש לי אותם כבר כמה חודשים, ואני לא יודע בדיוק איפה למקם אותם על השולחן. כרגע הסאב נמצא מאחורי המסך (הטרנספורמר על הרצפה), לפני כן הוא היה על המארז. אני מעדיף שלא לשים אותו על הרצפה בגלל בעיות אבק וגם זה שאני כל פעם אבעט בוא. שני הקטנים נמצאים משני צידי המסך. צירפתי תמונה כדי להמחיש את, http://img81.imageshack.us/img81/326/img00072kr.jpg. אז איפה הכי טוב?
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לצערי הרב נשרף לי הנגן :'( הכנסתי אותו ל- USB ופתאום ראיתי עשן ואז שלפתי אותו מהר וכשחיברתי אותו שוב המחשב זיהה אותו והוא עובד אבל כשאני רוצה להשתמש בו כנגן ללא מחשב הוא לא מגיב..כנראה נשרף. יש לי אחריות עד 9.2006 ויש לי קבלה עם חשבונית השאלה אם יחליפו לי את הנגן..מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קניתי אותם והם מעולים!!, בחיים שלי לא שמעתי כלכך צלול! הקפדנות של קריאטיב באריזה של המוצר 100% שמים את לוגי'טק בכיס הקטן CREATIVE
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת באיחור, הנגן ברשותי כבר שבועיים וחצי אבל רק אתמול קניתי מצלמה דיגיטלית אז הנה כמה תמונות של הנגן.. יתרונות: קטן מימדים וקומפקטי איכות שמע חזקה ואיכותית (סוחב אוזניות כבדות בלי בעיה) עיצוב מהמם כפתורי המגע נותנים נוחות מבורכת בשליטה על הנגן חסרונות: זמן מעבר בין השירים קצת איטי קליטת הרדיו לא מצויינת USB OTG באגי אני ממש מרוצה מהנגן, הכי חשוב לי מהכל בנגן היא העוצמה ואיכות הסאונד ואת זה קיבלתי ללא ספק. הנגן ממש יפה לעין, המון אנשים נוטשים בו עיניים ושואלים אותי עליו שזה גם כיף. הנגן בנוי בצורה די קשיחה ולמרות שהוא HD יוצא לי לפעמים לרוץ איתו ולעשות איתו פעילות ספורטיבית ואין בעיה שנראית לעין. סה"כ אני ממש מרוצה מהבחירה שלי ואם מישהו שואל למה להעדיף אותו על הסנסה E2X…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי X5L יש כבר קשוחה רישמית בעברית? אם יש אפשר לינק ופירוט איך מתקינים תודה לעוזרים .
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קראתי פה בביקורות שה G3 מגיע עם סנהייזר, אבל כל חנות שהתקשרתי אליה אמור שהוא מגיע עם אזניות רגילות של IAUDIO. למישהו יש נסיון עם זה. איך האזניות הרגילות, שוות משהו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-