עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השאלה בכותרת.. השימושים הם משחקים, סרטים וכמובן גם מוזיקה. חשוב לי מאוד הסראונד ואני מעדיף אותו על סטריאו איכותי.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. אהלן אני מחפש אוזניות בעיקר למשחקים. אפשר לחרוג מהתקציב, אבל רק אם התמורה גדולה יחסית. תודה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב נייד (רצוי ניידות). במחיר של עד 300 ש"ח. רצוי איכות שמע גבוהה. אני יכול לקנות בחו"ל גם, הבנתי ששם יותר זול. האם תוכלו להמליץ לי על מוצר/ים (אני לא ממש מבין בנושא). בציפייה לתשובה, אוריין

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. כרגע יש לי creative inspire 2500 והם לא ממש מספקים אותי, אני רוצה משהו שיתן סאונד נקי גם על ווליום מקסימאלי, התקציב כמו שאמרתי הוא 500 ש"ח אבל אם אין צורך אז לא חייבים לנצל את כולו אם הולכים על 5.1 אז חשוב שיהיו חוטים ארוכים של לפחות 4-5 מטר ואפשרות תליה

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  5. אני חשוב לקנות רמקולים למערכת קולנוע ביתי אשר משלבים בתוכם מגבר(לדוגמא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4323185) האם מישהו כבר התנסה אם רמקולים כאלה או דומים, והאם הם שווים משהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by ToMeRv32,

הסאב מתחיל לפעול רק כשאני מגביר לעוצמה בסביבות ה30+-.. בעוצמה נמוכה מזה הוא לא פועל (הוא תמיד דלוק ותמיד מחובר לרסיבר) פרטים: מערכת 5.1 eltax starlight רסיבר JVC RX6012V יכול להיות שהסאב לא במצב טוב, הוא מוגבר אצלי על מקסימום תדר ומקסימום "עוצמה", בנוסף לזה שגם ברסיבר הגדרתי שהוא יהיה חזק יותר +5 מתוך 10. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. קודם כל שלום לכולם.!! אז ככה יש לי מקרן בחדר מסוג : SONY cpj-a300E עכשיו רציתי לדעת עם מישו פה מכיר אתר בחול שאני יכול להזמין למקרן מנורה חדשה (כי אין בארץ תדגם של המקרן הזה) אז עם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם.!!! (והרצתי חיפושים ואני גרועעע בלחפש אתרים באנגלית S: חח ) תודה רבה.!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. Started by Golden Fish,

שלום, אני צריך המלצה על נגן DVD עם תמיכה בכתוביות + יציאת usb. תודה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. שלום לכולם. החלפתי את הלוח אם של המחשב המשני שלי לכזה עם כרטיס קול SOUNDSTORM הלוח הוא מדגם GIGANYTE 7NNXP. לא שומעים שום דבר כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו, אוזניות או רמקולים, התקנתי את הדרייבר וזה לא עזר, באקולייזר הפנימי של הכרטיס ערכי הגרף זזים, שזה אומר שהוא משמיע את השיר אך אין יציאה לרמקולים או כל אמצעי אחר, כמובן שהגדרתי את היציאות כאנלוגיות כי אני מחבר התקנים אנלוגיים. שום דבר לא עוזר, מה לעשות?

10. אני צריך לקנות כרטיס קול 5.1 כדי שאני יוכל להפעיל את כל הרמקולים שברשותים עם הרסיבר החדש.. תקציב עד 500 שקל ! תודה !

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  11. אני רוצה לקנות טלוויזיה שהיא גם מסך מחשב, יש לי תקציב של עד 3000 שקל מחפש משהו באזור ה-2000 יש לכם הצעות ?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by saarshai,

rips של סרטי bluray, למשל, מגיעים לגודל של דיוידי, כלומר כ-4.7GB במקרים רבים. מדובר בקבצים של 720p, לרוב. תהיתי - אם אני צורב קובץ כזה ומנסה לנגן אותו במכשיר דיוידי (שקורא צרובים) - האם ה-output יהיה של 720p?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by MushMush,

הלו ח אם שלי זה p4p800delux ויש לי איזה סתם כרטיס קול מובנה לאחרונה (לפני שבוע) קניתי כרטיס קול ?CREATIVE Audigy2 7.1 והיום קיבלתי גם creativ inspire 5200 5.1 עכשיו משום מה ... רק הפרונט פועלים... הכרטיס קול מותקן היטב.. והרמוקולים עצמם פועלים מה יכולה להיות הבעיה? אני משער בגלל שהלוח אם לא מאשפר את זה? כי אם מחליפים את הכבל של הline in עם הכבל של הסנטר אז שומעים וכנ"ל עם האחורים..

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by alon83438,

שלום! יש לי נגן MP3 מסוג CREATIVE MUVO^2 4GB . אני מעוניין לקנות אוזניות לנגן זה... בהם אשתמש בעיקר בנסיעות. אני מתלבט בין: סוני mdr-ex71 קוס PortaPro קוס Spark Plug סנהייזר Px 100 סנהייזר CX300 או אם למישהו יש הצעה אחרת בטווח מחירים זה. תודה רבה! אלון.

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by gggilad13,

אני רוצה לקנות נגן MP3 ויש לי כמה התלבטויות... אני רוצה נגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי ככה שאני אוכל לקחת אותו לכל מקום אבל גם שיהיה בו כמה שיותר מקום איכסון. אני לא רוצה שהוא יהיה נגן יקר מידי כדי שאני לא ייצטרך להחביא אותו כל פעם שאני יוצא איתו. אז חשבתי וקחת את אחד הנגנים הבאים (אני קונה בחו"ל): 1. IPOD MINI 2. IRIVER H10 3.ARCHOS GMINI 400 הנגן שהכי מוצא חן בעיני מבינהם הוא הH10, יש למישהו חוות דעת עליו? יש למישהו המלצה איזה מבין הנגנים לקחת? אולי אחד אחר שלא רשמתי?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by Ariadne,

מישהו יכול לומר לי מה היתרון של אוזניות סראונד על אוזניות סטריאו? מדובר באיכות משמעותית? וגם אם אפשר דגם של אוזניות שמתאים לתקציב לא גבוה במיוחד. שימוש עיקרי הוא בעיקר למשחקים ומוזיקה. (יש לי חיבור אופטי ו"בננה" בטלוויזיה/מחשב).

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by MacGyver,

קיימת גירסה חדשה (נראה לי...) של המובו 2 במקום 4 גיגה יש 5 ויש רדיו והוא מגיע בכל מיני צבעיים יש איזה מבצע שראיתי בקטלוג שלהם....קונים כזה ומקבלים TRAVEL SOUND 200....לא משנה... קיצר איך זה שאין את המכשיר לא באמזון ארה"ב ולא באמזון גרמניה וביפן כן...... איך זה שלא שמענו עליו עדיין? איתן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  18. יש לי מערכת קולנוע ביתית (5.1), רמקולים PEERLESS MAGIC 8 ורסיבר PROSOUND SX-4001AM. (זה מחובר למחשב) 1. בעיה אחת היא שכשהמערכת דלוקה(הרסיבר), הרמקולים עושים רעש מוזר כזה (כמו שבטלוויזיה יש שלג). כשהמוזיקה לא פועלת, שומעים את הרעש בבירור וכשיש מוזירה עדיין שומעים אותו אבל חלש בגלל שהמוזיקה חזקה ממנו. למה זה ומה אפשר לעשות? 2. רציתי לשאול אם יש אפשרות שה-Master Volume ישלוט גם על הסנטר הסראונד ולא רק על ה-2 רמקולים של הפרונט? כי המאסטר ווליום שולט רק על הפרונט וכדי להנמיך/להגביר את הסראונד/סנטר, אני צריך לעשות את זה בנפרד מהווליומים שלהם(כמו הבאס, טרבל). 3. ועוד שאלה זאת שלאה כללית יותר, אם זה משנה אם אני מחבר את המחשב ל-VCD או לAC3 ומה עדיף, למה כדאי את הטלוויזיה/DVD נגיד.…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. אז ככה... יש לי לוח אם של Gigbyte (במחשב אחר) בדגם של GA 8PE1000 Pro 3... הכרטיס קול משולב איתו... זהו לוח אם זמני שקיבלתי בעקבות שנשרף לי הלוח אם הקודם והמעבד ואני מחכה שיבואו ועד אז אני משתמש בלוח האם הנ"ל והמעבד, עד שיגיעו. איך שהמחשב הגיע מטכנאי המחשבים שהלוח של Gigbyte בדגם של GA 8PE1000 Pro 3 הגיע, שמתי לב לכך שהסאונד במחשב לא עובד, והמחשב מבחינה תוכנתית לא הראה שום בעיה. ואז לאחר הסקת מסקנות החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב>>> (מכיוון שהקבצים של הלוח האם הקודם נשארו ואני חשבתי שזה מתנגש) >>>> ופירמטי. ולאחר הפירמוט הדבר הראשון שהתקנתי זה היה הקובץ שמתקין את הצ'יפ סט של הלוח האם הנ"ל ואחרי שסיימתי להתקין הפעלתי מחדש ולאחר מכן התקנתי עוד קובץ …

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by TOMMYB1,

הבקשה בכותרת

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by OmEr.il,

שלום, היום באתי להתחבר לוונטרילו,וגיליתי שכל מה שמגיע מהמיק זה רק רעש סטטי מעצבן. ניסיתי לנקות את החיבור,לבדוק אם הוא רופף,להוריד בוסט,להחליף מיק',לא עוזר. חשוב לציין שגם שאין מיק בכלל,כלומר שום דבר לא בחיבור,עדיין בVOICE RECORDER יש את הרעש רקע המעצבן הזה.למישהו יש מושג מה זה יכול להיות???? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 10:05:05 מצטער על ההקפצה,זה פשוט דחוף לי.למישהו יש מושג במה מדובר???

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  22. שומע היום את הפסקול של שר הטבעות 3 (שאגב אחד הטובים בכל הזמנים) ושל שודדי הקריביים 2. ושמתי לב שרוב הסאונד מגיע מאוזניה ימין. האם זה חד משמעית אומר שרוב הכלים הוקלטו בצד ימין של הבמה? כמו כן הווקאלית הראשית ממש מולי. אני טירון בכל העניין כמו שאתם יודעים עריכה: דיון מעניין בהד-פיי העוסק ב Sibilance של DT880&DT990 הראו בו את הגרף הבא

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  23. בכוונתי לרכוש מסך LCD בחו"ל (בנגקוק) עבור שימוש בחו"ל. המסך הרצוי הוא בגודל 42-46 אינץ' מכיוון שישנם כאן דגמים רבים שאני מניח שחלקם או רובם לא נמצאים בארץ וכמו כן, המחירים כאן שונים לגמרי, אודה באם תוכלו לצייד אותי ברשימת פרמטרים או ספציפיקציות אליהן עלי לשם לב לפני הרכישה. המסך יהווה חלק ממערכת קולנוע בייתי כולל HTPC .... אינו מיועד למשחקים ... הרגלי הצפייה הם טלביזיה (ספורט ודוקומנטרי) וכן וידיאו (בעיקר צרובים) תודה מראש למשיבים

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by KusHniR,

ידידה שלי רוצה לקנות נגן MP3 הדרישות: שיהיה טוב,לא בעייתי,איכות סאונד טובה תקציב 1500-1600 אני חשבתי על : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap או http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=617&aff=zap או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=arcos&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=Rio-carbon5gb&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap על מה אתם ממליצים אחרת ? ומאלה לפי איזה סדר הייתם קונים (מה הכי כדאי מה הכי לא ...)

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by avivlyaviv,

טוב אני יש לי נגן של SANDISK]סנסה] E250 ועד היום השתמשתי עם האזניות שקיבלתי מהנגן..... עכשיו אני צריך המצלה לאוזניות אבל ממש לא משהו יקר...בכלל שווה להשקיעה יותר מ100 שקל לאוזניות בנגן שלי? אז בקשה תקקציב מינימום משהו עד 150 עדיף מאד 100 ואפילו פחות....

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.