אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי כל האתרים שמצאתי הם לא ברמה שאפשר לצפות טוב , יש אתר שרואים בו טוב לדוגמא ערוץ 2.?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בעידכון 1.28 האירופי הרשמי של איריבר הם הורידו את העוצמה השאלה שלי היא כזאת: האם ה.1.28 האירופי של אוהד בן חמו זה בעוצמה חזקה או שצריך להוריד את הקוראני?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש וחצי בערך את creative zen touch ואחרי חודש וחצי החלטתי לכתוב ביקורת...... :- קודם כול זה המכשיר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274 ביקורת: המכשיר שקיבלתי הוא הדגם של 20 ג'גה,המכשיר הגיע בארזיה יפה (הרחבה בהמשך).המכשיר נראה יותר גדול מאשר שהוא באמת והוא די נוח לשימוש למרות שיש קטנים ממנו ויש גדולים ממנו. האיכות של המכשיר מדהימה ועלה על הרבה מכשירים שאני מכיר ,משך הבטריות שלו על השמעה רצופה עומד על 24 שעות שזה המון שכך רוב המכשירים לא עוברים את ה-16 שעות .האוזניות שמגיעות עם המכשיר בינוניות ולא מאפשרות להגיע לאיכות של המכשיר. המכשיר לא תומך בעברית (ואפילו אין את האותיות הפוך)!!!!!!!!!!!!!! ש…
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון רציתי לדעת דבר קטן בנוגע לכרטיס Julia של ESI, במפרט נראה כי יציאת האנלוג שלו היא 100 ohms minimum, רציתי לדעת, לדעתכם היא תצליח להניע טוב אוזניות של 32אוהם או שהכל סתם בולשיט? כמו כן, מהו הגבול המקסימלי של התנגדות האוזניות שאותן אוכל לחבר כך שהאיכות תהייה טובה? קראתי ביקורת בה חיברו את ה-600HD ואמרו שהכרטיס הניע אותן מעולה, אני בספק ולפי ביקורת אחת אני מעדיף לא ללכת שולל. לשאלה העיקרית, כרגע אני לא מתכוון לרכוש מגבר, אז עם כרטיס ה2ZS שלי, האם הטכניקה יהיו טובות יותר או ה-580 של סנהיזר? כמו כן, האם בעת חיבור למגבר ה-580 נשמעות טוב יותר מ-A900? אם כן, עד כמה? תודה רבה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני צריך פירמוור לדיוידי קורא DIVX שלי שקניתי היום, הדגם -pioneer DV470 ועוד שאלה, איך הוא? טוב? מה דעתכם עליו? ובבקשה תעזרו לי למצוא את העדכון בשבילו כי לא מצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כמה דקות אפשר להקליט בdvd מקליט_מטלויזיה) על dvd רגיל(4.7gb)?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי התלבטות אני לא יודע מה לקנות .......... עכשיו עזבו אותכם כסף ועזבו אותכם רמקולים אחרים אני רוצה לדעת מי מהם יותר טוב הנתונים ובהתנסות אישית.............. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני סובל כבר 4 ימים עם זבל גנרי שהורס לי את עור התוף בבקשה תמליצו לי על משהו, רמקולים עד 250 אוזניות עד 150.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני קניתי בראקודה ואני לא ממש מרוצה מהם במיוחד אחרי שראיתי את ה SIBERIA וה 5HV2 אני שוקל להחליף אותן ואני מתלבט מה כדאי ? וגם הברקודה עושות לי הרבה בעיות 5HV2 בלי USB או SIBERIA V2 USB אני מתכוונן בעיקר למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש (עם כ.קול 4.1) ואני שוקל לקנות גם רמקולים 4.1 הבעיה אצלי היא שאני לא יכול לתלות את הרמקולים על הקירות מכיוון שהעברת כבלים על הקירות לא באה בחשבון. האם שווה להשקיע ברמקולים 4.1 אם אני מתכוון לשים את כולם על השולחן או האם שווה להשאר עם הרמקולים הרגילים שלי (שהם טובים אבל רק 2.1). אם כדאי לקנות חדשים על מה אתם ממליצים? (אני מחפש משהו זול אבל שתהיה איכות טובה, אני לא משוגע שמבדיל בין האיכויות הכי קטנות של הסאונד אבל אני לא רוצה להרגיש שקניתי משהו סתם) אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון אני רוצה לחבר את הממיר RCA שלי למסך מחשב, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? אוליי אופצייה להקלטה אני לא מבין בכרטיסי טלויזיה בכלל , תנו לי כייון מאיפה להתחיל
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום! יש לי נגן MP3 מסוג CREATIVE MUVO^2 4GB . אני מעוניין לקנות אוזניות לנגן זה... בהם אשתמש בעיקר בנסיעות. אני מתלבט בין: סוני mdr-ex71 קוס PortaPro קוס Spark Plug סנהייזר Px 100 סנהייזר CX300 או אם למישהו יש הצעה אחרת בטווח מחירים זה. תודה רבה! אלון.
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אנ'לא בטוח שזה קשור לפורום , אבל מכיוון שזה הפורום בין הטובים בארץ לאודיו , אני מניח שאני אוכל להיעזר בכם בכל מקרה , בע''ה בעוד פחות מחודש יהיה לי רישיון (היה לי כבר טסט פנמי ככה שאני לא מפנטז כן ..) , והצלחתי לשכנע את אבא סוף סוף להחליף באוטו( מאזדה MPV 2000 ) לרדיו דיסק במקום הקסטות המיושנות שאף אחד לא משתמש . בכל מקרה אני דורש כמה דברים בתקציב הזה : 500 ש''ח גג כולל התקנה . 1) יפעל .. חח 2) יקרא גם DATA כדי שאוכל לצרוב יותר מ 30 שירים על דיסק כן .. אני כנראה קונה בחנות הזאת : http://www.radio-milano.co.il/aimage%20zooming%20galleries/c10378.php זה ישר מוביל אותם לע''מ עם הרדיו דיסקים , מימין יש עוד חברות וכולי' .. אם בחנות הזאת ,לפי דעתכם , אין רדיו דיסקים ברמ…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שיש לו קליפס נשיאה. הקטע של חורים לכפתורים וכאלה פחות מענייןאותי למרות שיכול להיות נחמד... והכי חשוב מחיר הגיוני
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קיימת גירסה חדשה (נראה לי...) של המובו 2 במקום 4 גיגה יש 5 ויש רדיו והוא מגיע בכל מיני צבעיים יש איזה מבצע שראיתי בקטלוג שלהם....קונים כזה ומקבלים TRAVEL SOUND 200....לא משנה... קיצר איך זה שאין את המכשיר לא באמזון ארה"ב ולא באמזון גרמניה וביפן כן...... איך זה שלא שמענו עליו עדיין? איתן [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת, בעיקר לשמיעת מוזיקה או סרטים בלילה כשאני לא רוצה להרעיש. שיהיו נוחות לשימוש זמן רב (שיהיה אפשר לשמוע כמה שעות ברצף). תקציב 100-200 ש"ח אם יש זוג אוזניות עם מיקרופון (headset) במחיר דומה שלא יפגע משמעותית באיכות של הקול אז עדיף. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום קניתי מערכת 5.1, וכשאני שומע שירים אני לא שומע את הסנטר ולא את האחורים,הרצתי חיפוש בנושא וממה שהבנתי שירים לא תומכים ב 5.1 אלא רק סרטים וחלק מהמשחקים. כמו כן הבנתי שבכרטי קראטיב יש אופציה שמפעילה את כול הרמקולים, האם זה באמת עובד טוב? לי יש כרטיס קול מובנה ALC 650 האם גם בו יש כזאת אופציה? או שאין בררה אלא לקנו כרטיס? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח להבין את ההבדלים בין שני הכרטיסים הראשונים בלינק: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-soundblaster&db67504=67506 מישהו יכול להסביר? יכול להיות שהשני הוא פשוט דגם ישן שלא משווק? איך שניהם יחסית לX-fi Platiunum? (אני יודע שזה PCI, אני רק רוצה לדעת את ההבדל באיכות) שנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן.... יש לי את היאמאה TSS-1 וכבר שאלתי בתראדים אחרים את השאלה אבל לא ענו אז אני אשאל כן איך אני עושה שאני אוכל לשמוע בפורמט DTS דרכו? הפורמט היחידי שאני יכול זה או סטריאו רגיל או פרולוג'יק מדוע? הסבר עריכה: ברסיבר זה הולך ככה שלושה אפשרויות לאזיה חיבור יהיה ואז שלושה אפשרויות לאיזה פורמט זה יהיה DIGITAL 4CH 2CH DTS DOLBY DIGITAL PROLOGIC תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב אני יש לי נגן של SANDISK]סנסה] E250 ועד היום השתמשתי עם האזניות שקיבלתי מהנגן..... עכשיו אני צריך המצלה לאוזניות אבל ממש לא משהו יקר...בכלל שווה להשקיעה יותר מ100 שקל לאוזניות בנגן שלי? אז בקשה תקקציב מינימום משהו עד 150 עדיף מאד 100 ואפילו פחות....
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי חבר יש לו בעייה שהרמקולים לא פועלים במחשב אבל הם פועלים כשמחברים אותם למשהו אחר מה יכולה להיות הבעייה????
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי שלום יש לי מערכת 2.1 ערוצים , WINNER HN21 2800W 2.1 . יש לי אותה בערך שנתיים (קבלתי אותה עם המחשב) ושמתי לב שבזמן האחרון יש בעיה עם הערוץ השמאלי, שומעים בו נורא חלש ??? בדקתי את האיזון ב-volume control, ועדיין יש את הבעיה הזאת. מישהו יודע מה היא הבעיה? ??? האם יתכן שהרמקול או הכרטיס קול המובנה בלוח שבקו חיים ? : תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש רעש מוזר ברמקולים שלי , אני מתכוון לא כשאני שומע משהו , יש מין רעש מעצבן כזה "שששששששש" האם זאת תקלה ברמקולים עצמם? או שאפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה על נגן BluRay שגם תומך בהקלטה על גבי USB ובניגון מגוון פורמטים. משהו אמין שלא יעשה קונצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לכם במקרה איזה פרום שאפשר לדבר שם על טלויזיות כי אני רוצה לקנות איזה טלויזיה:[
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-