עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם... אולי פה אני אקבל תשובה......

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  2. יש לי רמקולים ישנים, Dual CL7 כתוב עליהם 15W מישהו אולי יודע עד כמה הם טובים?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by constantine,

איזה רמקול יותר טוב? jbl encountere או logitech x530 :

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  4. שלום לכולם!! לא מזמן(לפני חצי שעה) התחדשתי בiAudio7, ועכשיו הגיע הזמן לדאוג לאוזניות. מה כדאי לקנות בתקציב המדובר ואיפה(באשדוד יש רק BigBox Bug וIVORY)?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  5. כרגע יש לי creative inspire 2500 והם לא ממש מספקים אותי, אני רוצה משהו שיתן סאונד נקי גם על ווליום מקסימאלי, התקציב כמו שאמרתי הוא 500 ש"ח אבל אם אין צורך אז לא חייבים לנצל את כולו אם הולכים על 5.1 אז חשוב שיהיו חוטים ארוכים של לפחות 4-5 מטר ואפשרות תליה

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by amir69,

אני רוצה לקנות את הרמקולים g51 כמה הם עולים היום באופיס דיפו אם יש עדיין את ההנחה? צריך בשבילהם כרטיס קול מיוחד? תודה.

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  7. יש לי כרגע סאבופר שהוא משמש כמו רסיבר קטן. אליו מתחברים עוד 4 רמקולים קטנים, ומהסבופר יוצא קבל כזה לכרטיס קול במחשב. אנ י יכול לחבר פשוט את כול 4 הרמקולים ישירות לדיוידי שלי? כי ניסיתי לחבר ל 5.1 והיציאה מתאימה אבל לא שומעים כלום. אני מעוניין לחבר רמקולים ללא רסיבר אוו משהוא ולפי מה שאני יודע ל אפקס לא צריך רסיבר

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. הייי, כרגע יש לי את הsennheiser HD202 ואני די מרוצה מהם, אבל לפי מה שהבנתי אפשר למצוא אוזניות הרבה יותר טובות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, סרטים ושירים. הסתכלתי באינטרנט במאמרים על אוזניות 5.1 ולפי מה שהבנתי הם לא מומלצות ככה שנראה לי שאני אוותר (אם יש לכם דעות שונות בעניין בבקשה תגידו). כמו שכתבתי התקציב הוא בערך 300 שקל אבל זה לא חייב להיות מהארץ אלא אפשר גם ארה"ב (מכר נוסע עוד מעט והוא יכול להביא לי). איזה אוזניות מומלצות בתקציב הזה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  9. לאחרונה אני מוצא הפרשות מאחורי אוזני הימנית בעיקר אחרי שאני שומע מוסיקה. האם האוזניות שלי יכולות להיות "דפוקות" וכך לגרום להפרשות האלה? האם יכול להיות שזו בעיה רפואית בכלל? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  10. שלום, הרכבתי לי מחשב HTPC עם לוח אם P5Q-EM עם צ'יפ סט G45. התקנתי את הדרייברים, אפשרתי כל מה שצריך בביוס אבל בחיבור מיציאת HDMI לטלוויזיה אין לי סאונד. אין גם סאונד ביציאה האנלוגית כאשר אני משמש ב HDMI. הסאונד היחיד שאני מקבל הוא כאשר אני משתשמש ביציאת ה-RGB למוניטור שלי וחיבור סאונד דרך היציאות האנלוגיות. מישהו נתקל בבעיה כזאת כאן? תודה,

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  11. שלום לכולם. החלפתי את הלוח אם של המחשב המשני שלי לכזה עם כרטיס קול SOUNDSTORM הלוח הוא מדגם GIGANYTE 7NNXP. לא שומעים שום דבר כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו, אוזניות או רמקולים, התקנתי את הדרייבר וזה לא עזר, באקולייזר הפנימי של הכרטיס ערכי הגרף זזים, שזה אומר שהוא משמיע את השיר אך אין יציאה לרמקולים או כל אמצעי אחר, כמובן שהגדרתי את היציאות כאנלוגיות כי אני מחבר התקנים אנלוגיים. שום דבר לא עוזר, מה לעשות?

12. אני צריך מערכת קולנוע ביתית לצפיה לסרטים ושמיעת מוזיקה (בשביל צימר עץ -38 מ"ר) לא כולל DVD ושיעלה כ1000 ש"ח(אם יש משהו איכותי שבא עם DVD ועולה 1300 אז גם הולך....) אבל חשוב שהמערכת תיהיה הכי טובה שניתן למצוא במחיר הזה ותודה רבה רבה למי שיענה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by CraZyStyLe,

רכשתי כבל שמתחבר למחשב בחיבור SVIDEO זה הסוג של ה7 פינים וכבל אודיו ולטלויזיה RCA(חיבור הבננות,אדום,צהוב,לבן) חיברתי ובטלוויזיה לאחר כל ההגדרות רואים בשחור לבן החלפתי כבל בחנות(קניתי בבאג) וזה עדיין שחור לבן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA עם הדרייבר הי מעודכן...

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  14. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים! רציתי לדעת האם ה LANTEC ATP3 שווה את ה 100 שקל הנוספים לעומת LOGITECH X230? מה ההבדלים הרציניים בין השניים? תודה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  15. אני רוצה לקנות טלוויזיה שהיא גם מסך מחשב, יש לי תקציב של עד 3000 שקל מחפש משהו באזור ה-2000 יש לכם הצעות ?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by saarshai,

rips של סרטי bluray, למשל, מגיעים לגודל של דיוידי, כלומר כ-4.7GB במקרים רבים. מדובר בקבצים של 720p, לרוב. תהיתי - אם אני צורב קובץ כזה ומנסה לנגן אותו במכשיר דיוידי (שקורא צרובים) - האם ה-output יהיה של 720p?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

שלום לכולם אני עכשיו רוצה ליקנות רמקולים למחשב ויש לי כסף ביד..... אני רציתי ליקנות את ה z-5500 עוד לפני חודשיים ועכשיו שיש לי כסף אני לא יודע עם ליקנות אותם..... האם הם איכותיים? ואני מחפש ברמקולים סאב חזק מטורף וגם החוזק הכללי ושישמעו טוב בווליום גבוהה האם הם שווים תמחיר? והאם יש משהו יותר טוב במחיר 2400?? תודה לכולם מראש...

18. איפוד מיני דור שני ("18 שעות סוללה"), הסוללה מתה אחרי שנה וחצי (מה זה מתה, אחרי 3 שירים המד סוללה צונח ל10 אחוז). כמו שאמרתי בארץ, אין לי איך לקנות באיביי וכאלה, ואם ההחלפה מסובכת אז גם מעבדה שתחליף את הסוללה... תודה(:

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by omri_ro,

שיש לו קליפס נשיאה. הקטע של חורים לכפתורים וכאלה פחות מענייןאותי למרות שיכול להיות נחמד... והכי חשוב מחיר הגיוני

20. Started by davidbr,

היי, אני מתכוון בקרוב לקנות רמקולים. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם - לא משהו פצצתי. הייתי רוצה שתמליצו לי על רמקולים עד מחיר של בערך 300-350 ש"ח, עדיף פחות. יש עדיפות לרמקולים שחורים! תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. Started by TOMMYB1,

הבקשה בכותרת

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by The_overclocker,

אני קונה את ה ADA880, ונדפק לי הכרטיס הישן (VIBRA 128) אז אני צריך כרטיס קול חדש, אז במסגרת התקציב שלי מצאתי את שני הכרטיסים האלו, ה Specs הם בערך אותו הדבר אבל ההבדל הוא בערך ב 130 ש"ח (Fortissimo יקר יותר). איזה כרטיס משתלם יותר לקנות ?, האם האיכות תהיה שונה ?, יש אולי כרטיס טוב יותר ?, או שאפשר בכלל ללכת על הMuse 5.1 ??

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. http://www.sony.lv/view/ShowProduct.action?product=DAV-DZ20&site=odw_en_LV&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player#tab האם היא משתלמת? האם יש משהו עדיף במחיר הנקוב?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Hi, I'm currently in the U.S and i want to find a good solution for connecting the laptop to the receiver or to 7.1 speakers. So far I found the best solution in my opinion, External sound card. Is someone here have experience with it? or can recommend a good one? or just other solution will be good? THANKS!!!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by er0101,

היי, אני לא מצליח להבין את ההבדלים בין שני הכרטיסים הראשונים בלינק: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-soundblaster&db67504=67506 מישהו יכול להסביר? יכול להיות שהשני הוא פשוט דגם ישן שלא משווק? איך שניהם יחסית לX-fi Platiunum? (אני יודע שזה PCI, אני רק רוצה לדעת את ההבדל באיכות) שנה טובה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים