עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by maryyossi,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA geforce 9800gt רכשתי כבלHDMI חיברתי לטלויזיה שלי אבל אני לא רואה תמונה בטלויזיה הבנתי שצריך להגדיר את הכרטיס מסך מישו יכול לזור לי?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by Ramax,

1. יש למכשיר הזה תמיכה בעברית ? אני לא מדבר על התפריטים אלא על שירים שאני מעביר לנגן , הוא מראה אותם בעברית או בג'יבריש ? 2. יש אפשרות לעשות Shuffle (כמו בוינאמפ) במכשיר ? שאני אפעיל את האפשרות הזו וזה יבחר לי שיר רדנומלי מכל התיקיות ? 3. למי שיש את המכשיר , אתם מרוצים ממנו ? ממליצים לקנות אותו ?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by oogi,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט וטוב. יש לי כרגע משהו שנקרא TVChamp (לא משהו, יודע). כשהתקנתי חלונות 7, הוא איבד את הקול. החלטתי לשרדג מעט, חפשתי וקראתי ומצאתי כמה דברים מעניינים: * Compro VideoMate E900F - אחרי שקראתי, גיליתי שהוא עולה קרוב ל-700 שקל. * Leadtek WinFast PVR2000 - שעולה מעל 400 שקל (לפי זאפ, ולא לפי ההמלצה למחשב HTPC בסיסי, עד 2500 שקל, שפרסמתם). * Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition -שעולה 430 שקל עם שלט (קיט) ולא 360 שקל. שני דגמים שמצאתי לפני קריאה ארוכה באתר (מצא-חן בעניי בעקר המחיר...): * Leadtek WinFast DTV1800H - שעולה 290 שקל. * Leadtek WINFAST TV2100 - ב-160 שקל. אז 400 שקל זה יותר מדי בשבילי. מה-ג…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. אני מחפש לקנות מקרן קול(soundbar) בארה"ב(סביב ה300$). האם הם באמת מספקים חווית צפיה כמו 5.1? אשמח להמלצות על דגמים ספציפים אם מישהו מכיר(לינק לאמזון יהיה נחמד). תודה!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by RayZ,

טוב, לא ממש הצלחתי להמחיש בכותרת של הת'רד מה אני רוצה בדיוק, אבל זה הכי ענייני ומתאים לחוקים שאני יכול. בכל אופן, שאלתי היא כזאת- האם שילוב של אוזניות יקרות (דגם של סנסהייזר למשל במחיר שמעל ל-1K) וכרטיס קול יקר גם כן, יביא לאיכות אודיו שמבליטה באופן ברור לאוזן צלילים נסתרים בשירים ומוסיקה אחרת? אתם יודעים על מה אני מדבר... בשירים למשל, הצלילים האלו בצד ששומעים חלש אם מתאמצים, ורומסים לרוב לגמרי בהמרה ל-MP3 למינהם... (לסיכום- תוצאה של סאונד שכל הצלילים שבקושי שומעים בולטים לאוזן ללא מאמץ מיוחד לשים לב אליהם.) תודה.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  6. אז ככה... יש לי לוח אם של Gigbyte (במחשב אחר) בדגם של GA 8PE1000 Pro 3... הכרטיס קול משולב איתו... זהו לוח אם זמני שקיבלתי בעקבות שנשרף לי הלוח אם הקודם והמעבד ואני מחכה שיבואו ועד אז אני משתמש בלוח האם הנ"ל והמעבד, עד שיגיעו. איך שהמחשב הגיע מטכנאי המחשבים שהלוח של Gigbyte בדגם של GA 8PE1000 Pro 3 הגיע, שמתי לב לכך שהסאונד במחשב לא עובד, והמחשב מבחינה תוכנתית לא הראה שום בעיה. ואז לאחר הסקת מסקנות החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב>>> (מכיוון שהקבצים של הלוח האם הקודם נשארו ואני חשבתי שזה מתנגש) >>>> ופירמטי. ולאחר הפירמוט הדבר הראשון שהתקנתי זה היה הקובץ שמתקין את הצ'יפ סט של הלוח האם הנ"ל ואחרי שסיימתי להתקין הפעלתי מחדש ולאחר מכן התקנתי עוד קובץ …

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by eyal00,

שלום, יש לי את הרמקולים של לוג'יטק X540 אני רוצה לחבר אותם לDVD בעזרת הכבל הבא שיקבלתי: אבל הרמקולים מתחברים למחשב עם 3 חיבורים-כתום שחור וירוק. אם אני יחבר רק את הירוק לא ישמעו בכל ה5 רמקולים? ושאלה נוספת,מאיפה קונים כבלים מאריכים לרמקולים? הם קצרים מידי בשבילי.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  8. לא מזמן קניתי את הסוני אריקסון שלי w800i, פשוט מתוחכם. עם הפלא' הזה קיבלתי גם אוזניות SONY MDR-EX71SL בבנדל, אבל בלי קבל מאריך. את הכבל שמחבר בין הפלא' והאוזניות יש לי(מקבלים כמובן עם הפלא') אבל הכבל המאריך הזה יודע רק לתאם בין הכניסה המיוחדת של הפלא' ובין האוזניות סוני. האם יש איזושהי דרך לקנות רק את הכבל המאריך בנפרד לאוזניות? אם אתם שואלים למה, אז זה בכדי שאוכל להנות מהאוזניות הללו גם במכשיר ה-H10 שלי. תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. שלום, לאחרונה קניתי נגן MP3 וקיבלתי איתו אוזניות. אני קניתי אוזניות חדשות מכיוון שהאוזניות שבאו עם הנגן היו על הפנים. כשקניתי אוזניות לא יחסתי חשיבות לצורה של החיבור, אבל עכשיו זה מאד מפריע לי כי הגודל של הנגן גדל ב3-4 ס"מ בגלל חיבור האוזניות. כשאני מכניס את הנגן לכיס אני מפחד על חיבור האוזניות וגם זה לא נח. אני אנסה לצייר למה אני מתחכוון כי אין לי מצלמה. החיבור ששל האוזניות שבאו עם הנגן: ____ | ___------------ <----הכבל ---------------------| |- נגן | | | ------------------------ עכשיו עם האוזניות החד…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. אהלן חברים, את הכרטיס שלי כבר מכרתי אז אין לי הרבה אפשרויות בשביל לעשות את זה (אם כי אולי נבקש משי שיקפיץ את שלו לכמה שעות ). בכל מקרה, אני נוהג לעשות ארכיון של תוצאות RMAA של כרטיסים שעברו אצלי. פתאום שמתי לב שיש לי בעיה עם התוצאות של ה-24/48 של ה-1212M שכנראה הייתה בעיה כלשהי בזמן המדידה כי התוצאות לא נכונות. אני צריך את התוצאות האילו כרגע למשהו שאני עושה. אם יש פה מישהו שיודע לעבוד עם RMAA ויש לו את הכרטיס הזה. אשמח מאוד אם יוכל לבצע את המדידה ולשלוח לי את הקובץ .sav של התוכנה בתדר 48קילו-הרץ וברזולוציה של 24ביט. תודה, Anatoli.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by GreenApes,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות כבר כמה זמן ואני מתלבט בין AKG K518 שאני יכול להביא בערך ב-400 שקל והמליצו לי גם על Aerial7 Tank ב500 שקל זה בערך בתקציב שלי עד גג 500 שקל מה באמת מומלץ לקנות אני לא רוצה אוזניות כפתור אלא קשת, השימוש שלי זה לשמיעת מוזיקה בנסיעות(גלקסי S3) מוזיקת טראנסים, מזרחית, רמיקסים וגם קצת ישראלי.. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. שלום, יש שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן. ישנם סוגים מסויימים של אוזניות שיש להן מיקרופון מובנה שתומך רק במכשירי iDevice רציתי לדעת למה עושים את החסימה הזו ודופקים לקוחות בעלי android ו WP וגם עם יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ולגרום לאוזניות לחשוב שנעשה שימוש ב iDevice שבפועל אני אשתמש במכשיר android. לא מצאתי מידע על הנושא בכלל. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by PeaceWarrior,

אני רוצה לחבר וידאו מהסוג הישן (לא dvd) למחשב בכדי שאוכל להעתיד את הקלטות למחשב ומשם לצורב.. האם הדבר אפשרי לעשייה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by x-dude,

אין לי מושג בנגני mp3 ואני רוצה לקנות אחד לאמא שלי,מבוסס זיכרון,שאלתי היא כמה שירים אפשר בערך להכניס בנגן כזה עם נפח של 256MB? והאם אני יכול לקודד שירים בכל bitrate שהוא?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by Cr4ck,

יש לי רמקולים celestion דגם f1 הספק של 88dB,70w קניתי אותם ב300 שקל מחבר שלי שקנה אותם באירופה הוא טוען ב250 אירו. מדובר ברמקולים שמתחברים לרסיבר , לא למחשב או משהו האם הם טובים? ושווים את המחיר? ואיך בכלל celestion כחברת רמקולים? תודה מראש. תמונה :

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  16. Started by Ic3 CuB3,

הדגם החדש של Gmini 402, ה Camcorder. והוא כולל מצלמת ווידאו....בקרוב כאן, אבל כבר במכירה מוקדמת. המצלמה לא משהו רק 1.2 מיליון פיקסל אך עדיין שילובה במכשיר כזה קטן הוא גאוני. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi402c&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92&aff=zap http://www.archos.com/products/prw_500706_specs.html http://www.archos.com/products/prw_500706.html מה אתם אומרים על זה ? מישהו שמע עליו ? נגן מדהים בעיצובו למוסיקה תמונות או וידאו עד 20 שעות צילום וידאו עצמי יכולת הרצת משחקים מסך צבע איכותי ביותר הקרנה למסך או טלויזיה שמירה של עד 10000 שירים ! תכונות המכשיר הארדיסק 20 ג'יגה! לאחסון של עד 300 שעות מוזיקה, 200,000 תמונות או 80 שעות ש…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by amit_R,

קיבלתי תאוזניות D: את הHD280 אחלה אוזניות תודה למי שעזר לי בהחלטה באשכול הקודם

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לסרטים - במחשב. הראשונה: יש לי סרט של כשעה שכאשר אני מפעיל אותו הכל טוב אך כאשר אני מדלג לסוף הסרט, יש דיליי בין הסאונד לתמונה - יש לי מקודדים ויש לי הכל - אשמח לדעת כיצד לפתור את הבעיה. יש להדגיש, הסאונד לא מסתנכרן עם התמונה חזרה אחרי כמה שניות. מה לעשות בכדי שלא יהיה דיליי? השנייה: נשלח אליי מדריך להפיכת סרט רגיל לסרט DVD. במהלך התהליך, מפרידים את הסאונד מהתמונה - בסרט שבו אני רוצה לעשות את זה יש דיליי בין הסאונד לתמונה באופן קבוע - לא רק כשאני מדלג לסוף, האם יש אפשרות בעזרת ההמרה או בעזרת תוכנה אחרת לסנכרן את הקול שיהיה שניה או 2 אחרי מה שהוא במקור ? המון תודה לעוזרים שיהיה סוף שבוע נעים!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by Talr,

שלום רב אני מעוניין למכור זוג רמקולים בני 15 שנה לערך של Wharfedale שהיו חלק ממערכת של חמישה. אשמח להערכת מחיר בכמה אפשר למכור?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  20. היי, בזמן האחרון יש לי בעיה במשחק באטלפילד, וכדי לתקן אותה אני צריך כ.קול אחר, לא של reltek. אני רוצה משהו בסיסי, רק כדי לשמוע יריות ופיצוצים. למישהו יש המלצה לכרטיס חיצוני? נ.ב אני צריך גם שהוא יתמוך ב 5.1.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. אני חושב שקראתי פעם שלא צריך להתייחס יותר מדי ברצינות להספק הכוח של מגברים (כלומר לנתונים היבשים שכתובים במפרט שלהם), אבל ליתר בטחון רציתי לברר. האם מגבר עם הספק של 50W (למשל זה: http://www.amnonsound.co.il/?categoryId=1226&itemId=9050) יסתדר טוב עם רמקולים שההספק שלהם 100W ומעלה (למשל זה: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=E660&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  22. היי מחפש טלויזיה 32" לחדר שתהיה בעלת איכות גבוהה ככול האפשר. שמתי על על טלויזיה של PRIMEVIEW איך היא? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23760#details

23. Started by aquarius,

האם אפשר לעשות שכרטיס אחד ישמעו משהו אחד ומהכרטיס השני משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by SloOmPer,

מה עדיף רמקולים 5.1 ב500 שקל נגיד של LOGETICH (או חברה איכותית אחרת) או רמקולים 2.1 ב400-450 +-? מה יותר משתלם? לדעתי רמקולים 5.1 יותר עדיפים בהרבה בגלל שיש יותר יחס בין שטח פנים/נפח של הקול, כאילו שאם תשים את המוזיקה נגיד על עוצמה יותר נמוכה יחסית תשמע ממש טוב בגלל שכול רמקול עובד פחות ומפיק קול איכותי ומדיוק יותר. ולעומת זאת יש מצב ש2.1 יותר "איכותיים" כי משקיעים בהם יותר או מסיבות אחרות. לבסוף, נשמע ונראה כאילו רמקולים 5.1 במחיר של 2.1 הרבה יותר עדיפים מכל הבחינות גם בתמורה לכסף שזה אומר: עוצמה חזקה מאוד, איכות טובה ושטח פנים/נפח טוב יותר של הקול, וגם קול מכול הכיוונים של החדר (5 רמקולים). מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by OStyle,

טוב אז ככה , קניתי היום קאבל CPA - PL קטן .. עכשיו אני מחבר את 2 הבננות השחורה והאדומה לחיבורים שיש לי מאחורה במערכת לבן ואדום .. ואני מחבר את הPL הקטן למחשב ( יש 6 חיבורים וניסיתי את כולם ) .. ואני שם את המערכת על מצב VIDEO / AUX וכשאני לוחץ על שיר זה רושם לי הודעה שזה לא יכול להפעיל את הקובץ כי אין מאיפה לשמוע כאילו .. דיסקים וכל השאר המערכת בסדר גמור .. וניסיתי את כל החיבורים של המחשב את כל הצבעים וזה פשוט לא עובד .. מישהו יודע מה הבעיה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים