עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by moonjib,

תכננתי לקנות את ה-HD 435 . יש לי הצעת מחיר בסך 350 ש"ח לאוזניות בחנות הזאת: http://www.music-shop.co.il/index.cfm השאלה האם כדאי?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  2. Started by Coca Cola,

אני מחפש נגן פלאש קטן בעל 256MB חשבתי על הסאנדיסק, מה אתם אומרים עליו? (350 ש"ח מלוגי'ק) יאיזה סוג סוללה יש לסאנדסק? רצוי AA וחובה מפנדה או לוגי'ק תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  3. או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם... אולי פה אני אקבל תשובה......

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  4. אהלן אני מחפש אוזניות בעיקר למשחקים. אפשר לחרוג מהתקציב, אבל רק אם התמורה גדולה יחסית. תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Systema,

לפי ההמצלה שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207866.0 קניתי את ה- Audigy4 7.1 ובקושי שומעים בסנטר בסרטי סראונד. הוא מתפקד אבל בסרטי 5.1 משום מה אני לא שומע דיבורים אלא אם כן אני ממש מצמיד את האוזן לרמקול. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. אז הנטבוק שלי מנגן יפה סרטים ב-720P עם MPCHC, אבל לא מצליח לנגן חלק כשמפעילים כתוביות. יש עצות? גם עם COREAVC הסרטים יורדים לסביבות 17FPS כשמפעילים כתוביות.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  7. אני חשוב לקנות רמקולים למערכת קולנוע ביתי אשר משלבים בתוכם מגבר(לדוגמא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4323185) האם מישהו כבר התנסה אם רמקולים כאלה או דומים, והאם הם שווים משהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by ToMeRv32,

הסאב מתחיל לפעול רק כשאני מגביר לעוצמה בסביבות ה30+-.. בעוצמה נמוכה מזה הוא לא פועל (הוא תמיד דלוק ותמיד מחובר לרסיבר) פרטים: מערכת 5.1 eltax starlight רסיבר JVC RX6012V יכול להיות שהסאב לא במצב טוב, הוא מוגבר אצלי על מקסימום תדר ומקסימום "עוצמה", בנוסף לזה שגם ברסיבר הגדרתי שהוא יהיה חזק יותר +5 מתוך 10. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by afikg,

קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. דגם לוח האם שלי: Intel P965LT תקציב 350-300+-. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  10. עשיתי חיפוש והבנתי שירדו כמה עזרים, אבל לא הבנתי בדיוק. מה עוד שאם אפשר להסביר מה זה הUSB2GO, אני אודה מאד. ועוד שאלה על הדרך - ניתן לראות סרטים במכשיר? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  11. נדמה לי שזה ה-MEGAWORKS... אבל אני רוצה להיות בטוח ולמצוא את המערכת שמתחרה ב-Z-5500... כי המחיר שלה הוא לא ייאמן בארץ... אה ועוד משהו- אני מתכוון למערכת 5.1 ערוצים (שלא תזרקו את ה-7.1 החזקים של קרייאטיב שעולים באותו סדר גודל)... אני מדבר על מערכת בסביבות ה-2000 ש"ח... ואני לא יודע אם זה ה-MEGAWORKS שיש לה את אותו הספק כמו ה-LOGITECH... או שזה המערכת החדשה שעשתה "עלייה לארץ" שזאת ה-GIGAWORKS.... תודה לעוזרים מראש

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  12. כרטיס קול חיצוני יותר טוב מכרטיס קול פנימי?

13. Started by saarshai,

rips של סרטי bluray, למשל, מגיעים לגודל של דיוידי, כלומר כ-4.7GB במקרים רבים. מדובר בקבצים של 720p, לרוב. תהיתי - אם אני צורב קובץ כזה ומנסה לנגן אותו במכשיר דיוידי (שקורא צרובים) - האם ה-output יהיה של 720p?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by Singularity,

מישהו מכיר מכשיר שיכול להעביר מידע מקלטת אודיו רגילה (כזו ששמים בטייפ) לCD. אני מחפש מכשיר אחד שיעשה את כל העבודה ולא מחשב

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. אני סובל כבר 4 ימים עם זבל גנרי שהורס לי את עור התוף בבקשה תמליצו לי על משהו, רמקולים עד 250 אוזניות עד 150.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום. מזה זמן רב אני חושב על קניית מערכת רמקולים של 5.1 לחדר שלי בתוספת כרטיס קול חדש שתנצל את איכות הרמקולים. המערכת צריכה לשמש בעיקר למשחקים ולפעמים לסרטים ומוזיקה. בנושא הרמקולים: עקבתי אחרי השוק במשך השנתיים האחרונות וראיתי שאין ממש פיתוח בתחום הרמקולים למחשב(חוץ מה G51 שיצא בזמן האחרון). אני חשבתי על ה Z5500 שאמורים לספק את כל צרכיי ואף יותר אך לפני מספר חודשים ראיתי שיצא הסט G51 שהוא כביכול האח הקטן של ה Z5500. עכשיו קראתי עליו מספר ביקורות ודיי מתלהבים מהם והם עולים באזור ה 700-600 שקל פחות מה Z5500 אז הדבר גרם לי לחשוב האם ההשקעה של האקסטרה 600-700 שקל אכן כדאית. אז כמו שקראתם ההתלבטות היא בין ה Z5500 ל G51 אז תמליצו חופשי ואם אתם יכולים אז גם לנמק…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות את הרמקולים Z5500 ורציתי המלצות לכרטיס קול עד 500 שקל שיביא את הנצילות הטובה ביותר לרמקולים. השימושים שלי יהיו בערך ככה משחקים>סרטים ומוזיקה (אותו רמה של שימוש בינהם). אם עברתי על איזה חוק תגידו ואני אערוך. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by ש נ י צ ק י,

התחדשתי באוזניות סנהייזר HD515, האון בורד לא נותן את הביצועים להם ציפיתי (באס די רפוי ולא ניתן להגיע לווליום גבוה) למעשה כאשר חיברתי אותן לשני רסיברים מרנץ 5300 וטיאק קיבלתי ביצועים די דומים האם כרטיס דיסקרטי ינפק תוצאות טובות יותר? אין חובה לנצל את כל התקציב, ניתן גם לעלות טיפה מעל במידה ומדובר בשיפור משמעותי.

19. תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by Trin1ty,

אנ'לא בטוח שזה קשור לפורום , אבל מכיוון שזה הפורום בין הטובים בארץ לאודיו , אני מניח שאני אוכל להיעזר בכם בכל מקרה , בע''ה בעוד פחות מחודש יהיה לי רישיון (היה לי כבר טסט פנמי ככה שאני לא מפנטז כן ..) , והצלחתי לשכנע את אבא סוף סוף להחליף באוטו( מאזדה MPV 2000 ) לרדיו דיסק במקום הקסטות המיושנות שאף אחד לא משתמש . בכל מקרה אני דורש כמה דברים בתקציב הזה : 500 ש''ח גג כולל התקנה . 1) יפעל .. חח 2) יקרא גם DATA כדי שאוכל לצרוב יותר מ 30 שירים על דיסק כן .. אני כנראה קונה בחנות הזאת : http://www.radio-milano.co.il/aimage%20zooming%20galleries/c10378.php זה ישר מוביל אותם לע''מ עם הרדיו דיסקים , מימין יש עוד חברות וכולי' .. אם בחנות הזאת ,לפי דעתכם , אין רדיו דיסקים ברמ…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by gggilad13,

אני רוצה לקנות נגן MP3 ויש לי כמה התלבטויות... אני רוצה נגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי ככה שאני אוכל לקחת אותו לכל מקום אבל גם שיהיה בו כמה שיותר מקום איכסון. אני לא רוצה שהוא יהיה נגן יקר מידי כדי שאני לא ייצטרך להחביא אותו כל פעם שאני יוצא איתו. אז חשבתי וקחת את אחד הנגנים הבאים (אני קונה בחו"ל): 1. IPOD MINI 2. IRIVER H10 3.ARCHOS GMINI 400 הנגן שהכי מוצא חן בעיני מבינהם הוא הH10, יש למישהו חוות דעת עליו? יש למישהו המלצה איזה מבין הנגנים לקחת? אולי אחד אחר שלא רשמתי?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by Ariadne,

מישהו יכול לומר לי מה היתרון של אוזניות סראונד על אוזניות סטריאו? מדובר באיכות משמעותית? וגם אם אפשר דגם של אוזניות שמתאים לתקציב לא גבוה במיוחד. שימוש עיקרי הוא בעיקר למשחקים ומוזיקה. (יש לי חיבור אופטי ו"בננה" בטלוויזיה/מחשב).

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by GUNZ,

מאיפה אני מביא מערכת DVD עם מסך נישלף לא מפריע לי שיהיה סיני לא טחון. צריך גם עוד מסך תיקרה לאחור בגודל 10 אינץ. מישו יודע איפה יש במחיר טוב?

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by OmEr.il,

שלום, היום באתי להתחבר לוונטרילו,וגיליתי שכל מה שמגיע מהמיק זה רק רעש סטטי מעצבן. ניסיתי לנקות את החיבור,לבדוק אם הוא רופף,להוריד בוסט,להחליף מיק',לא עוזר. חשוב לציין שגם שאין מיק בכלל,כלומר שום דבר לא בחיבור,עדיין בVOICE RECORDER יש את הרעש רקע המעצבן הזה.למישהו יש מושג מה זה יכול להיות???? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 10:05:05 מצטער על ההקפצה,זה פשוט דחוף לי.למישהו יש מושג במה מדובר???

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by Inertia,

אני רוצה לקנות נגן כזה (כנראה בגודל 4 ג'יגה) וכשאני עושה חיפוש ב zap.co.il אני רואה שני מכשירים שככל הנראה הם אותו דבר אבל אחד מהם עולה 1100 והשני 200 ש"ח יותר.... מישהו יודע מה זה? והאם יש גירסה "מעודכנת" לאי פוד מיני או שאי פוד מיני זה אי פוד מיני וזהו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.