אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק את הטלויזיה בכל פעם יש צליל מעצבן כזה של ההפעלה. חיפשתי באפשרויות איך להשתיק אותו ולא מצאתי. אודה לכם! תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משדר FM לנגן IRIVER HP140. הייתי רוצה שיהיה לו גם מטען (שימו לב שהנגן לא נטען מה-USB אלא דרך חיבור חשמל). המשדר צריך כמובן להתחבר לשקע המצת של הרכב. האם יש למישהו המלצה על משדר מתאים, או לפחות לתת הנחיות מה לחפש כדי לוודא שקונים משדר איכותי שלא יפגום קשות באיכות הקול? תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזית שארפ דגם 37ad5e ויש לי בעיה כאשר אני משתמש בה לתצוגה כמסך נוסף (לוידאו וכו') המחשב מחובר לטלויזיה דרך כבל DVI->HDMI לאחר כיבוי מסך הטלויזיה לא ניתן להדילק אותו יותר. לאחר כחמש דקות הטלויזיה נדלקת מעצמה והעסק עובד תקין. מה שכן, ניתן לזרז את העניין על ידי ניתוק הכבל המחבר בינהם מהטלויזיה או מהמחשב. מייד לאחר חיבורו הטלויזיה נדלקת מעצמה. הוצאת הטלויזיה מהחשמל לא עוזרת אך הפעלת המחשב מחדש כן. יש לי כרטיס ג'יפורס דרייברים עודכנו אתמול. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים של לוג'יטק X540 אני רוצה לחבר אותם לDVD בעזרת הכבל הבא שיקבלתי: אבל הרמקולים מתחברים למחשב עם 3 חיבורים-כתום שחור וירוק. אם אני יחבר רק את הירוק לא ישמעו בכל ה5 רמקולים? ושאלה נוספת,מאיפה קונים כבלים מאריכים לרמקולים? הם קצרים מידי בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני קונה את ה ADA880, ונדפק לי הכרטיס הישן (VIBRA 128) אז אני צריך כרטיס קול חדש, אז במסגרת התקציב שלי מצאתי את שני הכרטיסים האלו, ה Specs הם בערך אותו הדבר אבל ההבדל הוא בערך ב 130 ש"ח (Fortissimo יקר יותר). איזה כרטיס משתלם יותר לקנות ?, האם האיכות תהיה שונה ?, יש אולי כרטיס טוב יותר ?, או שאפשר בכלל ללכת על הMuse 5.1 ??
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.sony.lv/view/ShowProduct.action?product=DAV-DZ20&site=odw_en_LV&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player#tab האם היא משתלמת? האם יש משהו עדיף במחיר הנקוב?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
someone knows when Sennheiser PC 160 (the new series that combined SK gaming in the process of making) to Israel?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן כזה (כנראה בגודל 4 ג'יגה) וכשאני עושה חיפוש ב zap.co.il אני רואה שני מכשירים שככל הנראה הם אותו דבר אבל אחד מהם עולה 1100 והשני 200 ש"ח יותר.... מישהו יודע מה זה? והאם יש גירסה "מעודכנת" לאי פוד מיני או שאי פוד מיני זה אי פוד מיני וזהו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי חברים, מחפש המלצה ל מערכת 2.1 למחשב לצורכי משחקים וסדרות, בתקציב עד 350 , כשחשוב לי שליטה מהרמקולים ולא מהסאב, מה שראיתי בכמה דגמים של מירקולב תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות,והתקציב שלי הוא 500. חבר שלי שעובד באולפן המליץ לי על השור, יש לו אותם בעצמו והוא אומר שהוא מאוד מאוד מרוצה. הייתי רוצה לשמוע את חוות הדעת שלכם, מה הייתם קונים ב-500 שקל האלה. המטרה היא מוזיקה נטו. והכי איכותי שיש. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אין לי מושג בנגני mp3 ואני רוצה לקנות אחד לאמא שלי,מבוסס זיכרון,שאלתי היא כמה שירים אפשר בערך להכניס בנגן כזה עם נפח של 256MB? והאם אני יכול לקודד שירים בכל bitrate שהוא?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, כמו שהכותרת מרמזת אני מעוניין לקנות מערכת בסכומים הנ"ל. מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי את המערכת Luxeon EM4.1 האם יחסית למערכות אחרות האיכות טובה ? מה שכן הווליום חזק (לפחות ככה אני חושב) מה דעתכם? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,הרמקולים נמכרים בחו"ל ככה שלא ניתן למצוא אותם בארץ חוץ מדגם אחד ....... נתחיל: יש את ה Cambridge SoundWorks שלפי מה שהבנתי הם חברה בת של קריאטיב,הדגם הוא SW320 לא ידוע לי עוד פרטים עליו חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.techspot.com/reviews/hardware/creativesw320 את הYAMAHA שהבנתי שהם חברה איכותית ,הדגם הוא YSTMS201 ,חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.yamahamultimedia.com/yec/products/speakers/ystms201.asp ויש את הXE222 או בשם המקורי X-FREE של CREATIVE (היו לי עד עכשיו אותם אבל הם התקלקלו ואין אחריות משום מה אז אני מתלבט אם לקנות אותם שוב) חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.pcx.com.ph/showcase/profile.asp?id=943 איזה לדעתכם ניתן לקחת ושתהיה ב…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הי יש לי מערכת ישנה של aiwa. בקיצר אני מת להעיף אותה אבל רוצה להשאיר את הרמקולים כי הרמקולים מחוברים למחשב. עכשיו השאלות- איך אני מחבר את הרמקולים האלה למחשב? (בתמונה יש חיבור של אחד מהרמקולים). אני צריך מגבר? (אני מנחש שכן, אז כמה העסק עולה?) תום [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, בביקורת של הנגן iRiver H-120 מתייחס עומרי עמוס בצורה מאוד מעמיקה בכל הקשור לחיי הסוללה ולתפעולה. לעומת זאת, בביקות של הנגן iAudio M3L לא מוזכר הרבה על הסוללה חוץ מהדברים הכלליים. לשאלתי, האם הסוללה במכשיר iAudio M3L זהה לסוללה של המכשיר iRiver H-120 ואינה סובלת מ"אפקט הזיכרון"? תודה רבה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.....וגם לא של מיני יהיה אחלה.... איתן
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי, אני אובד עצות... קניתי כרטיס קול חדש X-FI Titanium Fatal1ty Champion Series של Creative, עם פאנל קידמי שיש בו יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות וכניסת RCA בשביל הקלטות. הכל עובד חוץ מיציאת אוזניות בפאנל הקידמי של הכרטיס! אני עובד תחת WINDOWS 7 ואני משתמש בדרייברים של ויסטה שהיו לי בדיסק המצורף. ניסיתי להסיר את הדרייברים ולשים הכי מעודכנים מהאתר של CREATIVE, גם דרייברים רשמיים לויסטה וגם דרייבר BETA ל-WINDOWS 7 - ושום דבר לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
למשל במשחקים מסויימים (כמו מקס פיין) אני לא מצליח לשמוע את הדיבור של האנשים אלא רק אם אני פונה אליהם עם הגב .. וישנה גם בעיה באפקטים (כמו יריות..) ששומעים אותם בצורה עמומה ... נ.ב : המחשב מחובר למערכת סטריאו .. והכרטיס קול הוא creative 5.1 live תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני חושב שקראתי פעם שלא צריך להתייחס יותר מדי ברצינות להספק הכוח של מגברים (כלומר לנתונים היבשים שכתובים במפרט שלהם), אבל ליתר בטחון רציתי לברר. האם מגבר עם הספק של 50W (למשל זה: http://www.amnonsound.co.il/?categoryId=1226&itemId=9050) יסתדר טוב עם רמקולים שההספק שלהם 100W ומעלה (למשל זה: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=E660&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש נגן פלאש קטן בעל 256MB חשבתי על הסאנדיסק, מה אתם אומרים עליו? (350 ש"ח מלוגי'ק) יאיזה סוג סוללה יש לסאנדסק? רצוי AA וחובה מפנדה או לוגי'ק תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב, קנינו את המע' DHT390 של DENON - מע' קולנוע 5.1 עם שתי כניסות HDMI ויציאת HDMI אחת. חיברתי את המע' בתצורה הבאה: HDMI-HDMI מממיר HD של הוט לרסיבר. HDMI-HDMI מסטרימר XTREAMER לרסיבר (לא בדקתי אותו עדיין כרגע) HDMI-HDMI מהרסיבר לטלויזיה 42 של LG. הרמקולים תלויים כבר וכולם מחוברים. בבדיקת TEST של המע' כל הרמקולים עובדים ומפיקים צליל תקין (לדעתי). משום מה כשאנו מנסים להעביר למצב של הטלויזיה מחוברת לממיר הוט - יש תמונה אבל אין סאונד מהרסיבר. עברתי על כל הגדרות ה system וה config ולא מצאתי מה הבעיה. מוזר מאוד גם שבמעבר על ה video inputs מצאתי שם רק DVD, VCR ו IPOD (לא מבין לאן זה קשור). כאשר אנו מקבלים תמונה בטלויזיה זה נמצא על מצב VCR למרות שאפילו ניתקתי את הו…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מה עדיף רמקולים 5.1 ב500 שקל נגיד של LOGETICH (או חברה איכותית אחרת) או רמקולים 2.1 ב400-450 +-? מה יותר משתלם? לדעתי רמקולים 5.1 יותר עדיפים בהרבה בגלל שיש יותר יחס בין שטח פנים/נפח של הקול, כאילו שאם תשים את המוזיקה נגיד על עוצמה יותר נמוכה יחסית תשמע ממש טוב בגלל שכול רמקול עובד פחות ומפיק קול איכותי ומדיוק יותר. ולעומת זאת יש מצב ש2.1 יותר "איכותיים" כי משקיעים בהם יותר או מסיבות אחרות. לבסוף, נשמע ונראה כאילו רמקולים 5.1 במחיר של 2.1 הרבה יותר עדיפים מכל הבחינות גם בתמורה לכסף שזה אומר: עוצמה חזקה מאוד, איכות טובה ושטח פנים/נפח טוב יותר של הקול, וגם קול מכול הכיוונים של החדר (5 רמקולים). מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום גולשי HWZONE, אני מחפש דרכים ליצירת קשר עם פוליפון (יבואנית iAudio ) אשמח אם תעזרו לי, חרשתי על כל האינרנט . תודה לעוזרים. , בברכה, ניקו \ dYNamiC
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום ח'ברה, יש לי LCD שביום אחד בהיר החל להקרין רק ירוק. ואולי מישהו יכול לעזור לי לחשוב על מה זה לפני שאני קורא לטכנאי או בכלל מעיף אותה. אז ככה התופעה קוראת בכל הכניסות וזה דגם הטלוויזיה: "MARANTZ LCD 40 דגם: LC4050EX למי שיש תשובות אני ממש אשמח! אורן
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-