עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eity,

שלום ראיתי את המערכת הזאת ורציתי לדעת חוות דעת עליה והציעו לי אותה ב2400 האם זה מחיר משתלם?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  2. בעיקר לשמיעת מוסיקה באמצעות המחשב. אשמח לקבל המלצה על רמקולים איכותיים במחיר סביר (עד 250 ש"ח).

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by אריה7,

שלום, אני יכול לרכוש בהנחה DVD Xoro HSD2100. המחיר הוא 400 ש"ח. האם ה-DVD הזה טוב? ראיתי שהוא תומך בכל הפורמטים (כולל MPEG4) ובכתוביות בעברית. הוא מיועד להיות מחובר לטלביזיה פשוטה ולא למערכת קולנוע ביתית איכותית מדי. אז כדאי לקנות? האם הוא טוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  4. מבחינת איכות סאונד? השאלה היא האם שווה לקנות נגן סידי איכותי או נגן פלאש באותו מחיר? (700שח). ---עריכה--- לפי מה שקראתי לפני כמה רגעים המינידיסק יכול להיות אופציה איכותית מאוד. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by x-dude,

אין לי מושג בנגני mp3 ואני רוצה לקנות אחד לאמא שלי,מבוסס זיכרון,שאלתי היא כמה שירים אפשר בערך להכניס בנגן כזה עם נפח של 256MB? והאם אני יכול לקודד שירים בכל bitrate שהוא?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. בעקבות תגובות של אנשים שאומרים שבלו טאק משפר את איכות הסאונד באוזניות סגורות החלטתי שאני רוצה גם ורציתי לשאול אם האם יהיה שיפור באוזניות שלי? סנהייזר HD-205 ואיפה בדיוק אמורים להשים את הבלו טאק? אני יודע שבתוך האוזניה אבל אני לא יודע בדיוק איפה (מסביב, מאחורי הדריבר/ממברנה של האוזניה...) וכמה להשים? תודה, גיל 8)

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by moshen1169,

מה עדיף לשמיעת משחקים סרטים ומוזיקה גם בווליום גבוה בתקציב של 60 שקל Creative או לוג'יטק PC 880? דגם HQ-80

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by RayZ,

יש לי רמקולים - Creative SBS 2.1 . עכשיו.. האיכות שלהם ממש טובה. אבל מה.. כדי לנצל את כל האיכות שיש להם,אני צריך להצמיד את הרמקולים לאוזניים כדי לשמוע דברים ולשמוע בהם כביכול את ה "צלילים הניסתרים" שמגניבים. למה שומעים את איכות ההשמעה האמיתית רק כשאני מצמיד את הרמקולים לאוזניים?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by es88,

חיברתי את המחשב לטלווזיה 42 TOSHIBA, דרך חיבור רגיל של VGA. שיניתי את ה-HERTZ במחשב ל-60 לפני שהעברתי, כי אחריזה המסך של הטלווזיה קופץ כזה, ולא רואים תמונה. אחרי שחיברתי, יש משחקים שעובדים הרבה יותר מהר במסך הטלווזיה, מה יכול להיות ההסבר לזה? כלומר ה-FPS מהיר מידי, בטלווזיה, לא עובד כמו במסך של המחשב..

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  10. היי, אני צופה בסרטים 1080P, MKV מחובר לרסיבר עם SPDIF דרך מקודד סאונד AC3, והכתוביות נמשכות לסרט דרך FFDSHOW. אז 2 בעיות: 1. הסאונד ש AC3 מוציא מאוד חלש, מישהו נתקל בזה? מכיר הגדרות לשינוי? 2. הכתבויות ממש קטנות. איך מגדילים? אם אני משחק עם ההגדרות ב FFDSHOW זה לא עוזר תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by Odedb52,

אם מישהו רק יכול להגיד לי בבקשה איך רואים לפלאג מהסוג הזה: תודה, עודד ב.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  12. אהלן פורום אודיו וקולנוע ביתי המכובד! לצערי הרב אוזניות ה-CX300 הנפלאות שלי נהרסו מקריעתו של אחד החוטים (אם מישהו יודע על דרך לתקן אותו, אשמח לדעת) וברצוני לקנות זוג אוזניות איכותי חדש. כמובן שניתן לעשות את הדבר המתבקש וההגיוני ולקנות את אותו הדגם מכיוון שאלו באמת אוזניות מדהימות והטובות ביותר שנתקלתי בהן עד היום, אך הפעם החלטתי טיפה לפנק את עצמי ולהשקיע עוד 150 שקל ולהעלות את תקרת התקציב שלי ל-400 שקל. השאלה שלי היא האם ההשקעה כדאית? האם יש אוזניות ברמה יותר גבוהה ששוות את התוספת של ה-150 שקל האלו? אציין שאינני אודיופיל מושבע אבל עדיין יש לי סטנדרט גבוה של איכות סאונד. כמו כן אוסיף ואומר שאני מעדיף אוזניות In-Ear, שאיתן יש לי נסיון חיובי אך לא אשלול סוג אחר של אוזנ…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  13. היי, בזמן האחרון יש לי בעיה במשחק באטלפילד, וכדי לתקן אותה אני צריך כ.קול אחר, לא של reltek. אני רוצה משהו בסיסי, רק כדי לשמוע יריות ופיצוצים. למישהו יש המלצה לכרטיס חיצוני? נ.ב אני צריך גם שהוא יתמוך ב 5.1.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by Scorpion17,

אפשר המלצה למכשיר דיוידי לטלויזיה..

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  15. השאלה בכותרת.....וגם לא של מיני יהיה אחלה.... איתן

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by MacGyver,

שלום! יש לי כרגע 2.1 של לוג'יטק ואני באמת מאוד מרוצה מהם..... חשבתי על לקנות 5.1 כי אני רואה די הרבה סרטים ..... השאלה שלי היא מה כדאי וגם עיצוב די חשוב לי ..... תקציב:600~..... אה-ואיזה יציאות\יציאה אני צריך שתהיה לי בשבילם? תודה מראש איתן

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by Coca Cola,

אני מחפש נגן פלאש קטן בעל 256MB חשבתי על הסאנדיסק, מה אתם אומרים עליו? (350 ש"ח מלוגי'ק) יאיזה סוג סוללה יש לסאנדסק? רצוי AA וחובה מפנדה או לוגי'ק תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  18. היי מחפש טלויזיה 32" לחדר שתהיה בעלת איכות גבוהה ככול האפשר. שמתי על על טלויזיה של PRIMEVIEW איך היא? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23760#details

19. Started by Patriarch,

האם יש כאלה? 2.0 פשוט בעקרון שלא יראו מוזר ושיהיה נוח לשנות ווליום ועוד דברים.. תודה רבה

20. מישהו יודע האם אפשר להשיג אותם בארץ ? אם כן לינקים יתקבלו בברכה .... לכל מי שלא מכיר מדובר באוזניות סראונד של חברת razer . הם די חדשות ויש הרבה סקירות עלהן באינטרנט . לינק לאתר הרשמי : http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Audio/Razer-Barracuda-HP1-Gaming-Headphones/

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by fanta1,

שלום ח'ברה, יש לי LCD שביום אחד בהיר החל להקרין רק ירוק. ואולי מישהו יכול לעזור לי לחשוב על מה זה לפני שאני קורא לטכנאי או בכלל מעיף אותה. אז ככה התופעה קוראת בכל הכניסות וזה דגם הטלוויזיה: "MARANTZ LCD 40 דגם: LC4050EX למי שיש תשובות אני ממש אשמח! אורן

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  22. השאלה בכותרת ועוד שאלה שסתם מעניינת אותי, מה ההבדל בין תדירות דגימה מקסימלית: 96KHz תדירות דגימה מקסימלית: 192KHz תודה לעוזרים.. ד"א המטרה העיקרית של הכרטיס היא חיבורו למגבר חיצוני (ריסיבר של יאמה עם מערכת של 5.1) ושמיעה של מוזיקה דרך המחשב על ווליום גבוה מבלי לשמוע צפצוף חזק ומרגיז כזה כמו שאני שומע עכשיו.

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  23. החלטתי לוותר על ה Altec Lansing VS2421 בגלל הרעשים המעצבנים עכשיו אני מתלבט בין x210 x230 x240 של לוגיטיץ' בגדול הרמקולים זה 90% למוזיקה, קצת משחקים, גלישה באינטרנט youtube... התקציב זה 300 עם אופציה לגלישה מעבר מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by shlomibandit,

מה המצב חברה? אני רוצה לקנות את המערכת x530 .. שווה לקנות אותה עכשיו ב530 שקל? או שעדיף לחכות ליציאת הx540 ? מה ההבדל בין המערכות ? וכמה החדשה תעלה? משהו יודע משהו? אני רוצה 5.1 ... ומוכן לשלם עוד 200 מעל x530 +-.. יש למשהו הצעה יותר טובה? 5.1?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  25. Started by HAPOELTA,

יש לי רסיבר של yahama, איך אפשר לחבר אותו למחשב? צריך כבלים מיוחדים? תודה.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים