עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. (זה תת הפורום שנראה לי הכי מתאים לשאלה, אם השאלה הייתה צריכה להישאל במקום אחר, אנא להעביר) יחובר לממיר של יס. הדרישה היחידה היא חיבור HDMI. לא משנה אם הכרטיס יהיה PCI או USB.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי במסך תמיכה בHD, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי שאני אחבר את הממיר YES שלי, במקום למסך LCD, למסך של המחשב שלי. זה אפשרי נכון? אני יוכל לצפות נורמלי? הכל יהיה בסדר? אני יוכל להקליט? מאיפה אני מחליף ערוצים? מה הכרטיס שאני צריך והכי מומלץ לי? תודה לעונים. ואני צריך טיפה בסיס של איך זה עובד על הסיפור הזה...

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  3. היי, אני מחפש כרטיס קול לא הכי מטורף שיש אבל משהו אחלה. דרישות: - שניתן יהיה בוודאות לחבר גם אוזניות וגם רמקולים ביחד ובמידהו אני רוצה להשתיק אחד מהם שתהיה גם האופציה הזאת. - שתהיה אפשרות של Stereo Mix / What U Hear - חיבור PCI-E - מתאים לגיימרים כרגע יש לי creative sound blaster x-fi xtreme audio ואני די מאוכזב ממנו. לא מצליח לחבר אוזניות ורמקולים ביחד. אין אפשרות של STEREO MIX בווינדוס 7. כרטיס קול מאוד דל באפשרויות שלו. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אז ככה יש לי תקציב מאוד נמוך (גג גג 200) עדיף 100-150 אבל שיהיה איכותי, שיבינו טוב מה שמקליטים.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. Started by BaR151,

שלום, אני לא בטוח שזה קשור לכאן אם יש מקום אחר תפנו אותי אליו בבקשה. אני רוצה לקנות מערכת דאבל דין לאוטו של פיוניר דרך האינטרנט (מEBAY או משהו כזה..) אבל שמעתי שיש כל מיני תדרים ויש מצב שאני לא יוכל לשמוע פה רדיו עם זה לא יהיה אותו תדר. מישהו יכול לסגור אותי על זה ואולי אפילו להמליץ לי על משהו מהאינטרנט? תודה מראש.

6. שלום , אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון בתקציב של עד 1200 שקלים. אם אפשר תמליצו לי על מערכות טובות.... ( נ.ב. ראיתי השבוע בעיתון ממון מערכות והמערכת Sony DAV-DZ30 קיבלה ביקורת מאוד טובה לתקציב שלה..חוץ מזה שיציאת הUSB שלה לא מציגה סרטים ...אלא רק בדיסקים אבל אפשר לחבר DVD.. אז...מה אתם אומרים עליה..גם מאוד התרשמתי ממנה) תודה.. ;D

7. שלום, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של 20 ג'יגה (בערך) חשובים לי מאוד גם הדברים הבאים (חוץ מהאיכות, הנוחות והעמידות): שיהיה לו ספיקר (כמו שיש בפלאפונים) שיהיה אפשר לשדר איתו לרדיו (בשביל נסיעה במכונית) (וגם לקלוט רדיו) שיהיה אפשר להעביר גם תמונות \ סרטים USB2GO אם יש דבר כזה אז שיהיו לו 2 יציאות לאוזניות שיהיה אפשר למצוא את הסוללה הנטענת שלו בחנויות ושלא תהיה בלעדית (אם תיהרס...) אני משער שאין דבר כזה כרגע בישראל או בכלל... אז אם מישהו מכיר איזה נגן שעומד להגיע לארץ בחודש- חודשיים הקרוביים שיירשום בבקשה. אם אתם מכירים משהו שקרוב למה שאני מחפש אני אודה לכם =]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן חברה. עוד כ3 חודשים נאי טס לדרום אמריקה לכחצי שנה, ואמרו לי שכדאי לי מאוד לקנות נגן MP3 שעובד על בטריות, כך שאוכל להחליף אותן כשיגמרו (הרי שם יש נסיעות של 16 שעות בכיף..). מישהו מכיר נגנים כאלה טובים? אולי אפילו יש למישהו פה למכור לי? הנגנים היחידים מהסגנון הזה שאני מכיר הם כמו הישנים ישנים הראשונים עם מסך קטנצ'יק השבירים האלה עם איזה 4 גיגה זיכרון... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום. לפי כשנה קניתי נגן MP3 512MB הייתי די מרוצה מימנו אבל אחרי שקרת לו תאונה קטנה כשהו לא היה אצלי הוא די מרוסק... מישהו יכול להמליץ לי על נגן לפחות 1GB אין צורך בלהציג תמונות ואין צורך בוידיאו.... התקציב בין 250-350 צריך שיהיה כולל רדיו+יכולת הקלטה+ומחיר טוב תודה רבה מראש לכול העוזרים...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני חפש לקנות נגן MP3 טוב והכי חשוב קטו ככל האפשר. שיהיה גם בעל אפשרות USB 2 להעברה מהירה של הקבצים (נא לציין כמה זמן לוקח למלא את כל הכרטיס) תמיכה בעברית לא כל כך חשובה הרי במלא אין כמעט נגנים בעל אפשרות כזאת. זהו אני מחפש משהו במחיר 550 שקל כולל סוללות של GP לפחות 850MAH רצוי 950MAH בגודל AAA. שאלה נוספת היא האם כשאי לחכות זמן מסוים במידה ותהיה ירידה של מחירים. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, אני מחפש לקנות נגן DVD שמנגן סרטי DIVX/XVID ושיכול לקרוא כתוביות בעברית ללא בעיה. מחיטוט קל באינטרנט מצאתי את הנגנים של חברת Kiss שעונים לי על כל הצרכים שאני צריך אבל יחסית הם נורא יקרים. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי המלצות על נגנים טובים שיענו על הדרישות שלי אבל עדיין לא יהיו ממש יקרים. תודה מראש לכל מי שיעזור.....

12. ערב טוב, שבת שלום. הנני מחפש לקנות נגן מוסיקה לשמיעת מוסיקה. כרגע יש לי SanDisk Sansa Clip 1GB והוא אחלה והכל, ואף שמעתי שהוא הנגן המשתלם ביותר שקיים. אבל בא לי להתחדש. איזה נגן טוב יותר ממנו? איזה נגן יתעלה עליו מבחינת איכות? אני מקציב 400 ש"ח אבל אם יש נגן ששווה לחרוג בשבילו, אשמח. להלן מס' קישורים שהגעתי אליהם שאולי יעזרו לכם, אבל אני גם מוכן לקנות YAD2 או מebay אם אין עם זה בעיה: נגני Archos http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=639&t=12 נגני iAudio http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=636&t=12 נגני Creative http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shaul,

בעקרון התקציב הוא באזור ה1500 אני לא צריך נגן עם יותר מידי מקום 5 ג'יגה יהיו יותר ממספיק, מה שכן, אני רוצה שהנגן יהיה כמה שיותר קטן אני מתלבט בין 2 סוגים, אלו המבוססים על דיסק קשיח(לדוגמא הRIO CARBON) לאלו המבוססים על זיכרון פלאש(שהגודל שלהם הוא עד לג'יגה אחד) בקשר לאלו המבוססים על זיכרון פלאש, האם ניתן להוסיף להם עוד זיכרון, או שכמות הזיכרון שיש למכשירים הללו קבועה?

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  14. אני מחפש לקנות נגן מוזיקה מהסוג של האייפוד וכל אלה... קיצר הייתי בקניון הקרוב וראיתי תדברים הבאים: archos Gmini XS200 זיכרון של 20 ג'יגה ב1450 שקל אייפוד מיני 6 ג'יגה ב1400 שקל אייפוד 20 ג'יגה ב2500 שקל אייפוד 40 ג'יגה ב3000 שקל אולימפוס mrobe עם זיכרון של 5 ג'יגה ב1400 שקל I RIVER עם זיכרו ןשל 40 ג'יגה ב2000 שקל I AUDIO עם זיכרון של 20 ג'יגה ב1700 שקל I AUDIO עם זיכרון של 40 ג'יגה ב2000 שקל עכשיו....מה מפה הכי טוב? אני לא מבין בחברות ואיכות וכל זה... אולי יש אפילו יותר טובים שפשוט לא ראיתי בקניון...? על מה אתם ממליצים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by IlanF,

אני מחפש רמקולים טובים אבל לא יקרים.. אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח.. אני מחפש רמקולים עם סאב שיהיו לי רמקולים קדמיים. הרמקולים האחוריים שלי זה רמקולים של מערכת סטריאו.. פשוט עכשיו יש לי רמקולים ג'נריים מעפנים בלי סאב ולעומת הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי בכלל לא שומעים אותם... חשבתי על אלה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=415490 מה אתם אומרים עליהם?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by Black_Devil,

שלום, החלטתי שנמאס לי לשמוע מהמחשב שהוא מוגבר עם מערכת ואני רוצה לקנות רסיבר טוב ו5 רמקולים(וסאב) אני לא רוצה משו מפציץ, כי אין לי חדר כזה גדול... התקציב שלי הוא עד ה3000 שקל ככה. לא יכול לעבור את התקציב יותר מדי. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by nir_ofer,

אז ככה... אני מחפש להחליף את הרסיבר שלי! התקציב שלי הוא לא יותר מ1000 שקל וחשבתי שבתקציב הזה שווה לי לחפש משהו משומש. בעיקרון אני מחפש רסיבר סטריאו ולא לקולנוע ביתי ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק כאשר אני קונה רסיבר משומש והאם זה בכלל כדאי. כמו כן אם יש לכם המלצות על רסיברים ספציפיים שכדאי לי לחפש ואיפה בכלל אני יכול למצוא משומשים??

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. אני צריך את הרמקולים הכי איכותיים שאפשר למצוא במחיר הזה, + סאב וואפר. אני ישתמש בהם הרבה יותר למשחקי מחשב מאשר למוזיקה, אז אני צריך משהו שמתאים למשחקי מחשב.. בנתיים, לא מצאתי משהו שאני מעוניין במיוחד, תודה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. נכנסתי לאופיס דיפוט...... טוב אחוקלושי יקר אז אני מחפש מישהו שמוכר נגן MP3. אז בבקשה תתנו פרטים או מקומות שאנשים מוכרים בזול\חנויות. תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  20. אני מחפש סיקמן MP3 קורא צרבים במחיר נוח של 250 עד 320 ש"ח. בלי משלוח וכול אלה .. שזה יהיה בדיוק על המחיר... או שמישהו מוכר במחיר כזה במצב טוב!... תודה. ועם יש אז תמליצו לי על אוזניות טובות אני לא מתמכה בזה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by drbrain,

מחפש לראות על המסך בטלויזיה סרטים מהמחשב - הבעיה היא שהמחשב מרוחק 10 מטר מהטלויזיה חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל ורואים שחור לבן יש לי 8800 מה שאני מחפש הוא פיתרון זול לצפיית סרטים על הטלויזיה חשבתי על MP4 אבל הוא 2000 שח חשבתי על HTPC אבל מינימום 3000 שח האם יש משהוא יותר זול מזה סה"כ דיסק קשיח וחיבור לטלויזיה בכבל לא משהוא יקר ממה שרשמתי

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. קניתי את הX-530 של לוג'יטק לפני משהו כמו 4-5 שנים בכ-650 ש"ח.. והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג קצת.. אז אני מחפש מערכת 5.1 למחשב (ואולי בעתיד תתחבר גם לטלויזיה?) שתשמש ל50% מוזיקה 30% סרטים ו20% משחקים. התקציב הוא כ-800 ש"ח עם אפשרות חריגה במידה וזה יצדיק את ההפרש.. תודה מראש לכל העוזרים..

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Titan7777,

היי חברים, חשבתי ללכת על הUltrasone Pro 900i. האם זה מספיק שדרוג בשביל להחליף את ה780? השימושים שלי הם לרוב משחקי FPS, סרטים\סדרות ומוזיקה מכל הסוגים. האם אני חייב מגבר אוזניות בשבילם? ואם כן, זה בסדר לחבר אותם ישירות למגבר Denon AVR-X550BT שהמחשב מחובר אליו ישירות עם HDMI? אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by oded5,

היי אני מחפש מארז HTPC אבל אני צריך שתהיה לו דלת או כיסוי קדמי כדי שהילד לא יכבה וידליק אותו כל הזמן - או יפתח את ה CD ויסגור - כי זה מאוד מעניין לראות אותו נפתח ונסגר שוב ושוב :-) אשמח להצעות... תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  25. אני משדרג כל הזמן את המערכות עריכה שלי, וכרגע יש לי 2 מחשבים "זרוקים" בצד ללא שימוש מלפני כ 3 שנים- אבל מאוד חזקים לתקופה ההיא- לוח אסוס P5GDC DELUX , כרטיס מסך ATI X800, ו 2 גיגה זיכרון. אני רוצה לעשות מהם HTPC. אני צריך המלצה למארז, שיוכל להכיל את הלוח אם הזה וכרטיס מסך סטנדרטי כמו שלי. חשוב- שיהיה הכי נמוך שניתן ולא גדול, ושיראה נורמלי, ובמחיר הנמוך שניתן. אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים