עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם ניתן להשיתמש בסאב של CREATIVE(2400) עם מגבר מקצועי?האם יש דרך כלשהי לחבר אותו אליו ולא להתשמש ברמקולים של CREATIVE?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  2. אהלן. יש אתר בשם mp3juices.cc. ניתן להוריד בו mp3 - ככל הנראה אני מניח שהוא עושה המרה של סרטונים ב youtube והופך אותם ל mp3. אשמח לשמוע מה דעתם של מומחי הפורום לגבי איכות הקול.

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by AcidBurn10,

שלום חברים יש לי מע' רמקולים Logitech X-530 שקניתי אתמול חיברתי אותם היום ויש לי רעש סטטי כל כמה שניות , רעש כזה כאילו הכבל לא יושב טוב , מין פיצוצים קטנים כאלה , כמו הפרעות .. גם שאני שומע שירים (זה פחות קריטי) וגם שאין שום אודיו מהמחשב .. אם אני יושב ליד המחשב בשקט בלי לשים שירים זה רעש מטריף ומעצבן , כל כמה שניות.. ניתקתי אותם לגמרי מהמחשב וזה הפסיק .... מה זה יכול להיות? זה הרמקולים? או איזשהי הפרעה אלקטרומגנטית ? יש לי ראוטר אלחוטי , ניתקתי אותו אבל זה עדיין המשיך ... כדאי להחליף אותם בסט חדש/אחר ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  4. קיבלנו את הדגם 40D550 ועל המדבקה האחורית אין איזכור לVERISION אלא יש מדבקה קטנה בצד שרשום שם VERISION: HN03 איזה פאנל זה בדיוק? (מיוצר בתאילנד המכשיר)

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by LevyVista,

שלום חברים.. לפני מספר חודשים קניתי מערכת קולנוע ביתית לחדר שלי.. (מגבר + רמקולים) אשר ממוקמים בחדר הממ"ד הקטן שלי.. ומיקמתי אותם בצורה כזאת, תמונה נערך זה פחות או יותר החדר שלי.. הסאונד שאני שומע מצויין.. אך אני מתלבט אם להעביר את הרמקול השמאלי הקדמי קצת קדימה אל מעל הדלת.. שיהיה שווה פחות או יותר למקול האחורי השמאלי שליד הארון. מה דעתכם? המיקום בסדר?.. *מיקום האזנה שלי הוא המחשב, המערכת מחוברת אליו* הנה פרטים על הסט אם זה משנה, מגבר DENON AVR-1507 רמקולים CANTON Movie 150 QX תודה רבה, רון.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי את האוזניות dunu dn-k ושמתי לב שהכבל מתחיל להיקרע ולכן הם עושים בעיות,רציתי לשאול אם יש מקום שעושים לי את העבודה ומחליפים כבלים לאוזניות,אם כן אשמח לשמוע[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אני רוצה להשתיק\להפעיל את הסאונד בחלונות אקפלורר שונים שפתוחים בו זמנית מין לשחק עם זה בזמן אמת איך אני יכול לעשות את זה ? (אולי בעזרת תוכנה) ווינדוס אקספי סרוויס2

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  8. שלום .. יש לי קובץ וידיו WMV עכשיו אני רוצה להמיר את הקובץ הזה ל AVI כדי שאני אוכל לצפות בו ב DVD .. עכשיו כשאני ממיר את הקובץ אז נהיית בעיה בקול הוא לא הולך עם התמונה .. איך אני מסדר את זה?? ועל איזה תוכנות להמרה אתם ממליצים ?? תודהה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by uril,

אני חיברתי את הטלפון למחשב,כי אני צריך שברדיו שלי ישמעו שיחות. עכשיו,במחשב עצמו,ברגע שמחברים עוד מיקרופון,הוא מפריד אותו מהמיקרופון השני. כלומר שיש שני יציאות ושני ערוצים. בתוכנה עצמה,אני יכול להגדיר רק ערוץ אחד,מה שגורם לכך ששומעים או את הטלפון,או את המיקרופון. את יודעת אולי איך מחברים שני ערוצים לאחד? זה טיפה דחוף כי בשבת אמורה להתארח להקה ואני צריך את זה עד אז תודה רבה, אורי. אגב,אני עובד עם וירטואל דיג'יי

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by gambit_elaad,

קניתי אותו לא מזמן(את ה5.1 ) והוא תופס את שלושת החורים של הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יכול להשתמש במיקרופון במשחקים תוכנות ועוד... יש למישהו פיתרון ???

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  11. אוקי אז הזמנתי את האוזניות HD201 של סינהיזר מהחנות טוקי http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149127&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap〈=he ועכשיו אני רואה שהם מציינים שהם נותנים שנה אחריות מהצד שלהם ומהצד של סיינהיזר אין שום אחריות אני חייב לדעת בהקדם אם הם מזויפות או לא! בהקדם האפשרי כי הזמנתי עם הכרטיס אשראי של ההורים ואני לא יודע אם אפשר לבטל הזמנות הזמנתי אותם ביום שישי (אתמול 28.4.2007) דחוף!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. רק 35000 טלוויזיות OLED נמכרו ב Q1 אבל LG מצפה כי מכירות יעלו בקרוב חברת מחקר DisplaySearch מעריך כי 35200 טלוויזיות OLED נמכרו בעולם ברבעון הראשון של שנת 2015. OLED הוא עדיין נישה אבל LG מאמין שמכירות תעלה במחצית השנייה של השנה ובשנים הקרובות. OLED הוא עדיין נישה זה מרגיש כמו OLED כבר ממש מעבר לפינה במשך שנים וכיום קרוב יותר מתמיד לקנייה . ב- 2008, סוני שחררה מודל 11 אינץ 'הקטן שלה בשנת 2013 סמסונג ו- LG משיק טלוויזיות OLED בפורמטי סלון. מאז, השוק נע מ - HD ל- 4K לא ממש המריא OLED בתחום HD 35200 יחידות שנמכרו ברבעון הראשון של שינה 2015 מאשרות כי OLED הוא עדיין נישה. המספרים אומרים כ -400 ביום - בעולם. LG הוא החברה היחידה בייצור הפנלים ו-DisplaySearch מעריך כי …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום רב, יש לי את המערכת קולנוע של LG ht303su וברצוני לחבר אותה לטלויזיה שלי(LG LD330) כרמקולים של הטלויזיה. הדרך היחידה שהצלחתי לחבר בינהם זה לחבר לצורך העניין את הממיר ישירות לDVD RECIEVER או נגיד מהלפטופ בכבל LINEIN ישירות לDVD RECIEVER. איך אני פשוט עושה שאני מחבר את המערכת לטלןיזיה ישירות שהיא תשמש כרמקולים לכל דבר שאני ארצה להציג שם ללא חיבור נפרד לכל מוצר אחר? לצורך העניין, אין לי באמת דרך לשמוע דרך המערכת את הסאונד מהאקסבוקס שלי..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by OR007,

טוב אז כבר שנה וחצי שאני חוסך כסף למערכת, אולי החיפושים הגיעו לסיומם. היה לי קשה מאוד להחליט בעניין המגבר, שמעתי המון מגבריםף לצערי אין לי תקציב למגבר סטריאו/רסיבר סטריאו חדש ולכן נאלצתי ללכת על יד שנייה, בכל אופן מצאתי רסיבר סטריאו של נקמיצ'י (לא לזלזל), Nakamichi Re-10 http://www.nakamichiusa.com/home/AVRECVRS/RE10spec.htm המגבר אמור להיות מגבר טוב, שלא נופל באיכותו מהקמברידג' A500, את הדגם הספציפי לא שמעתי אבל שמעתי מגברים אחרים שלהם ואני מכיר את הסגנון שלהם, ואני חייב להגיד שאני באופן אישי אוהב אותו, מגברים יפניים חזקים מאוד ודוחפים באס ומיד ! לפי מה ששמעתי על המגבר הוא כן אופייני לסגנון שלו, אלך לשמוע אותו מחר ואם אכן ימצא חן בעיני …

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. הימרתי כמה קבצי וידאו לMP4 והמכשיר לא מזהה את הקבצים האלה.. מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום, אני צריך עזרה במציאת אוזניות לנגן IRIVER לצורכי מוסיקה, 2 מגבלות שיש לי הן: 1. האוזניות חייבות להיות IN EAR 2. מניעת כמה שיותר רעשי חוץ אני בעיקר שומע מוסיקה תוך כדי נסיעה ברכבת ואני רוצה להינות יותר מהמוסיקה ופחות מרעשי הנסיעה. עד עכשיו השתמשתי ב - SONY MDR EX51LP ועקב נפילתן בטרם עת (נקרע להן אחד החוטים) אני מעוניין במשהו קצת יותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום מקווה שהגעתי לפורום הנכון. יש לי בעיה בהתקן שמע במחשב אני לא ממש יודע איך לפתור את זה. לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הוינדווס וService pack 2 וכמובן את הדרייבר של המMotherboard. הכל עובד מצוין רק שאין קול.... -.כרטיס הקול שלי (מבדיקה דרך תוכנת everst): Intel 82801GB ICH7 -High Definition Audio Controller [A-1]. ו התקנתי אותו מתי שהתקנתי את כל הדרייברים של לוח האם . משהוא יכול לעזור לי בעניין? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש, גל.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  18. שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי טלוויזייה LCD של Panasonic, דגם - 42u30. יתרונות? חסרונות? האם רואים טוב משחקי כדורגל וספורט בכלל? המחיר - 2900 (כולל משלוח והתקנה). תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by iakovl,

נושא חשוב לא פחות מהאוזניות עצמן יש לי עכשיו את הHD595 שלי ואני רוצה להשיג להם מעמד שיכבד אותן אני יודע שאפשר להכין לבד אבל אני רוצה לדעת מה יש מן המוכן על מנת לתת כבוד לאוזניות שלי (האמת מעניין אותי מה אפשר למצוא בארץ) ועוד שאלה קטנה אני משתמש בHD595 ובזוג הנוסף והישן שלי (עזבו שזה זוג זוועה אבל הוא איתי מזמן) JVC HA-G101 הHD ליום כשלא מפריע לי העובדה שהוא פתוח (שיפריע לעולם, אני שם !$%@) הHA ללילה כשכן מפריע לי העובדה שHD פתוחות (יש לי סבתא בבית, ואני אוהב רוק בווליום גבוהה) אני רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא בורר לאוזניות שלא ידפוק את האיכות, או שאפשר להכין משהו נחמד קטן ואיכותי לבד

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג ממש, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם צריך פרטים שלה אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים מאוד מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אודה מאוד לעזרתכם!!!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. http://www.engadget.com/entry/1234000683041511/ http://press.nokia.com/PR/200504/991481_5.html נראה מעניין מאוד, פלאפון של NOKIA עם מצלמה 2 MEGAPIXEL, ו הארד דיסק 4GB עם יכולת נגינת MP3 דרך אוזניות רגילות ו USB2. כמו כן יש לו יכולות 3G, WIFI ו BLUETOOTH. פשוט תענוג.. מעניין לראות פלאפון עם ממשק של NOKIA ותכונות כאלו. זוהי המגמה העתידית, MOTOROLA, SAMSUNG ו ERICSON גם כן עובדים על נגנים כאלו וזה השילוב האידיאלי... למה להסתובב גם עם נגן MP3 וגם עם פלאפון וגם עם מצלמה, אם אפשר את הכל ביחד

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני מחפשת רמקולים איכותיים 2.1 שנועדים למטרות סרטים בעיקר... בהעדפה גבוהה לרמקולים עם שלט מישהו יכול להמליץ לי? תודה

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by overload,

איזה מהרמקולים האלה יותר איכותיים ? Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Altec Lansing AX 3021 Speakers Altec Lansing 2100 Speakers (הם שווים את ה650 שקל ? :-\) Logitech Z-340 33W 2.1 Speakers Creative Labs Inspire 2400 Hercules XPS-210 50W-RMS 2.1 Speakers אולי כדאי לחקות לCreative Labs Inspire 2400 שיגיעו לארץ ??? אם יש לכם הצעה יותר טובה כולי אוזן (לא יותר מ650 ש"ח).

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. איזו תמורה הכי טובה אוכל לקבל עבור 500 ש"ח? לחבר שלי יש את Logitech 2.1 Speakers X-210 והאיכות שלהם ממש טובה, צליל עמוק, יפה, וחברה אמינה גם כן... ואני כנראה רוצה לקנות 5.1 של לוג'יטק, אבל ההחלטה הזאת לא עומדת מאחורי כלום ואני לא בקיא בנושא הזה כ"כ... אז מה אתם אומרים? *עריכה: האם שווה לי בכלל ללכת על 2.1 בתקציב הזה? מטרה: מיני מערכת קולנוע בחדר 10-11 מ"ר..

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by the_lighting,

יש כיום כרטיס טלויזיה עם יציאת HDMI שיודע להקליט בHD? אם יש אפשר הצעות? יש אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות HDMI שיהיה מחובר גם התמונה וגם הקול?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.