עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הכותרת אומרת הכל כבר אז אני מחפש רמקולים עדיף שיהיה 5.1 ושיהיו במחיר סביר בינתיים ראיתי רק את ה Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound Sys - מחירו כ 350-370 שקל הנה הנתונים שלו : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=799854&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=127&aff=zap אבל מצד שני ראיתי שאם אני מוסיף לא הרבה אני יכול לקחת את Creative 5.1 Pc Works SBS LX520 E מחירו כ 500 שקל השאלה זה האם אני באמת אשמע את ההבדל ? אני משתמש במחשב בעיקר למוזיקה סרטים ומשחקים ... האם זה כזה משנה ?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by amir69,

אני רוצה לקנות את הרמקולים g51 כמה הם עולים היום באופיס דיפו אם יש עדיין את ההנחה? צריך בשבילהם כרטיס קול מיוחד? תודה.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Eacan VS Logitech VS Divoom למשחקים סרטים ומוזיקה עד 500ש"ח מי עדיף? EACAN A-600-II EACAN A200 Divoom XForce I 2.1 LOGITECH Z4E\I

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by artyom,

ההורים שלי רוצים לקנות LCD לחדר השינה שלהם אבל אף אחד במשפחה לא מבין עניין, יש לכם אולי דגמים מומלצים בתקציב הנ"ל? אם אפשר אז עדיף גם בפחות מכמה סיבות. מרחק הצפיה הוא 2.5 מטר אז אפילו 37" יהיה אוברקיל כך שתכננו על 32" ו32 מתחילים במחירים של 2600+ כך שאפשר לקנות משהו הרבה יותר זול אבל שיספק את הסחורה. רוב הצפיה תהיה צפיה בYES (לא מתוכנן ממיר HD) וסרטים בDVD (לא איכות HD), אין מערכת קולנוע כך ש עדיף שהרמקולים יהיו איכשהו איכותיים.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. לאחרונה אני מוצא הפרשות מאחורי אוזני הימנית בעיקר אחרי שאני שומע מוסיקה. האם האוזניות שלי יכולות להיות "דפוקות" וכך לגרום להפרשות האלה? האם יכול להיות שזו בעיה רפואית בכלל? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  6. קודם כל שלום לכולם.!! אז ככה יש לי מקרן בחדר מסוג : SONY cpj-a300E עכשיו רציתי לדעת עם מישו פה מכיר אתר בחול שאני יכול להזמין למקרן מנורה חדשה (כי אין בארץ תדגם של המקרן הזה) אז עם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם.!!! (והרצתי חיפושים ואני גרועעע בלחפש אתרים באנגלית S: חח ) תודה רבה.!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by Kremb0,

שלום לכולם , אני בעליו המאושרים של koss porta pro , ואני חייב להגיד שאלו באמת אוזניות אכותיות יחסית למחירם . אולם בזמן האחרון נמאס לי ללכת עם אוזניות קשת , ואני רוצה לקנות אוזניות In-ear . חשבתי לקנות את Shure e2c , אבל מכיוון שלעולם לא שמעתי בהם , אני לא רוצה להוציא מחיר לא מבוטל של 550 ש"ח על מנת לקבל אוזניות באיכות דומה לkoss porta pro שלי . אני יודע שההשוואה שאני עורך פה היא בין שתי סוגי אוזניות שונות לגמרי , אך אם יש פה מישהו שהתנסה בשניהם אני אשמח לקבל חוות דעת . תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  8. שלום, יש לי זוג רמקוליים מצויינים שהם 50 וואט, וההתנגדות שלהם היא 8 אוהם. המגבר שלהם לא כל כך טוב, והייתי רוצה לקנות מגבר דיגיטלי (סטריאו, אני לא זקוק לסראונד). הייתי רוצה לדעת מספר דברים - 1. אני יודע שאם התנגדות הרמקולים היא 8 אוהם, עלי למצוא מגבר שעונה על נתון זה גם כן. אך מה בנושא ההספק? 2. האם ישנם מגברי סטריאו דיגיטליים שאתם ממליצים עליהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by anatoli,

שלום לכולם, דבר ראשון רציתי לדעת דבר קטן בנוגע לכרטיס Julia של ESI, במפרט נראה כי יציאת האנלוג שלו היא 100 ohms minimum, רציתי לדעת, לדעתכם היא תצליח להניע טוב אוזניות של 32אוהם או שהכל סתם בולשיט? כמו כן, מהו הגבול המקסימלי של התנגדות האוזניות שאותן אוכל לחבר כך שהאיכות תהייה טובה? קראתי ביקורת בה חיברו את ה-600HD ואמרו שהכרטיס הניע אותן מעולה, אני בספק ולפי ביקורת אחת אני מעדיף לא ללכת שולל. לשאלה העיקרית, כרגע אני לא מתכוון לרכוש מגבר, אז עם כרטיס ה2ZS שלי, האם הטכניקה יהיו טובות יותר או ה-580 של סנהיזר? כמו כן, האם בעת חיבור למגבר ה-580 נשמעות טוב יותר מ-A900? אם כן, עד כמה? תודה רבה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by omri_ro,

שיש לו קליפס נשיאה. הקטע של חורים לכפתורים וכאלה פחות מענייןאותי למרות שיכול להיות נחמד... והכי חשוב מחיר הגיוני

11. Started by goodspeed,

אני מתעניין לסדר לעצמי מערכת אודיו טובה לחדר, נזכרתי שלפני כמה שנים טובות נכנסנו לחנות אלמ והשמיעו לנו שם מערכות סטריאו של פיוניר. המערכות היו כל כך טובות והאיכות שמע הייתה כל כך מושלמת שקשה לתאר במילים. עברו כמה שנים והחלטתי שאני רוצה לקנות כאלו, רק שאני לא מוצא. מישהו יודע אם עדיין מוכרים חדשות בארץ ואיפה?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  12. אז ככה... יש לי לוח אם של Gigbyte (במחשב אחר) בדגם של GA 8PE1000 Pro 3... הכרטיס קול משולב איתו... זהו לוח אם זמני שקיבלתי בעקבות שנשרף לי הלוח אם הקודם והמעבד ואני מחכה שיבואו ועד אז אני משתמש בלוח האם הנ"ל והמעבד, עד שיגיעו. איך שהמחשב הגיע מטכנאי המחשבים שהלוח של Gigbyte בדגם של GA 8PE1000 Pro 3 הגיע, שמתי לב לכך שהסאונד במחשב לא עובד, והמחשב מבחינה תוכנתית לא הראה שום בעיה. ואז לאחר הסקת מסקנות החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב>>> (מכיוון שהקבצים של הלוח האם הקודם נשארו ואני חשבתי שזה מתנגש) >>>> ופירמטי. ולאחר הפירמוט הדבר הראשון שהתקנתי זה היה הקובץ שמתקין את הצ'יפ סט של הלוח האם הנ"ל ואחרי שסיימתי להתקין הפעלתי מחדש ולאחר מכן התקנתי עוד קובץ …

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by TOMMYB1,

הבקשה בכותרת

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by The_overclocker,

אני קונה את ה ADA880, ונדפק לי הכרטיס הישן (VIBRA 128) אז אני צריך כרטיס קול חדש, אז במסגרת התקציב שלי מצאתי את שני הכרטיסים האלו, ה Specs הם בערך אותו הדבר אבל ההבדל הוא בערך ב 130 ש"ח (Fortissimo יקר יותר). איזה כרטיס משתלם יותר לקנות ?, האם האיכות תהיה שונה ?, יש אולי כרטיס טוב יותר ?, או שאפשר בכלל ללכת על הMuse 5.1 ??

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by dj alex e.,

על איזה חברות ואיזה דגמים של נגני mp3 אתם ממליצים?אני מחפש נגנים שיהיו בעלי שבב זיכרון של לפחות 128 מגה בייט. חשוב גם שאיכות השמיעה תהיה טובה

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by idofr,

הייייייייי אנשים תגידו כמה באמת שווים הכרטיסי 5.1 שבאים עם הלוחות אם של NVIDIA ועוד שאלה איך הCreative Inspire 4400 4.1 Speakers כדי לשמוע מוסיקה ולשחק (פעולה ואסטרטגיה אם זה משנה משהו) אם הם לא משהו אז תמליצו על כרטיסים אחרים באיזור ה 500 בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by x-dude,

אין לי מושג בנגני mp3 ואני רוצה לקנות אחד לאמא שלי,מבוסס זיכרון,שאלתי היא כמה שירים אפשר בערך להכניס בנגן כזה עם נפח של 256MB? והאם אני יכול לקודד שירים בכל bitrate שהוא?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by Cr4ck,

יש לי רמקולים celestion דגם f1 הספק של 88dB,70w קניתי אותם ב300 שקל מחבר שלי שקנה אותם באירופה הוא טוען ב250 אירו. מדובר ברמקולים שמתחברים לרסיבר , לא למחשב או משהו האם הם טובים? ושווים את המחיר? ואיך בכלל celestion כחברת רמקולים? תודה מראש. תמונה :

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  19. יש לי את המערכת Luxeon EM4.1 האם יחסית למערכות אחרות האיכות טובה ? מה שכן הווליום חזק (לפחות ככה אני חושב) מה דעתכם? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by Ic3 CuB3,

הדגם החדש של Gmini 402, ה Camcorder. והוא כולל מצלמת ווידאו....בקרוב כאן, אבל כבר במכירה מוקדמת. המצלמה לא משהו רק 1.2 מיליון פיקסל אך עדיין שילובה במכשיר כזה קטן הוא גאוני. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi402c&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92&aff=zap http://www.archos.com/products/prw_500706_specs.html http://www.archos.com/products/prw_500706.html מה אתם אומרים על זה ? מישהו שמע עליו ? נגן מדהים בעיצובו למוסיקה תמונות או וידאו עד 20 שעות צילום וידאו עצמי יכולת הרצת משחקים מסך צבע איכותי ביותר הקרנה למסך או טלויזיה שמירה של עד 10000 שירים ! תכונות המכשיר הארדיסק 20 ג'יגה! לאחסון של עד 300 שעות מוזיקה, 200,000 תמונות או 80 שעות ש…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  21. מה אתם אומרים? ללכת על אחד מסדרת הרקולס? או שמע לפנות ישר לקראייטיב? תודה על העזרה, ויום טוב!

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by Charybdis,

הכרטיס אמור להחליף את המובנה ב Gigabyte GA-MA770T-UD3. יחובר למגבר סטריאו ב RCA אליו מחוברים שני רמקולים וסאב בתצורת 2.1. כרגע מחובר עם כבל PL ל RCA. האיכותי ביותר שאפשרי בתקציב הנ"ל ושיהיה רלוונטי גם לעתיד. תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  23. Started by cohenkobi1,

אני מחפש מיני דיסק בסביבות ה1000.... ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר למיני דיסק קבצים כמו disc on key.... חבר שלי קנה עכשיו מיני דיסק (mz-r701) והדרך היחידה להקליט מוזיקה על הדיסקים שלו היא פשוט לחבר למחשב או לdvd ולהקליט.... כמו קלטת..... אם מישהו יודע איך אפשר פשוט להעביר קבצים מהמחשב? שלח לי הודעה ואם אתם יודעים על דגם של מכשיר מסויים שמסוגל לעשות את זה... שלחו הודעה... (cohenkobi1@walla.co.il) בתודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  24. שלום, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי, אני אובד עצות... קניתי כרטיס קול חדש X-FI Titanium Fatal1ty Champion Series של Creative, עם פאנל קידמי שיש בו יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות וכניסת RCA בשביל הקלטות. הכל עובד חוץ מיציאת אוזניות בפאנל הקידמי של הכרטיס! אני עובד תחת WINDOWS 7 ואני משתמש בדרייברים של ויסטה שהיו לי בדיסק המצורף. ניסיתי להסיר את הדרייברים ולשים הכי מעודכנים מהאתר של CREATIVE, גם דרייברים רשמיים לויסטה וגם דרייבר BETA ל-WINDOWS 7 - ושום דבר לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by boazbari,

יש לי מערכת סטאריו בחדר וקניתי כבל 3.5 זכר- זכר , וחיברתי צד אחד לחור של האוזניות במערכת וצד שני ל- mp שלי וזה לא פועל. אין לי מושג למה? אולי זה הבעיה של המערכת? או של הכבל? או שצריך אולי להעביר את המערכת למצב כלשהו בזמן החיבור... אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את זה.... אני מאד אשמח... תודה רבה.....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.