עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כרגע לא מותקן אצלי שום CODEC ,מה שאומר שרוב סרטוני\קבצי הוידאו לא נפתחים... איזה CODEC כדאי להתקין בכדי שאני אוכל לצפות בסרטונים מבלי לפגוע\להוריד מהאיכות של הסאונד?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  2. כן עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ברורה צריך המלצה לרמקולים עדיף 5.1

• 12 תגובות
    • 717 צפיות
  3. ובכן, קראתי על טכנולוגיות ועל מבחנים השוואתיים, כיום המחירים מאוד זהים בין מסכי פלסמה ומסכי LCD תואמים. מסכי פלסמה אף עולים פחות כאשר משווים אותם למסך LCD באותו הגודל ( תקנו אותי אם אני טועה... אני מדבר על סמך נתונים מהאינטרנט ומחנות אחת). איכות התצוגה טובה יותר במסכי פלסמה, הניגודיות בהם גבוהה יותר מבמסכי LCD וקצב העדכון גבוה משמעותית כמו כן הם סובלים פחות מהתופעה של פיקסלים פגומים/חלשים . אבל, ויש אבל, אורך החיים שלהם נמוך יותר - משמעותית כמעט פי 2 (קראתי כי מדובר ב 25000 שעות לעומת 50000-75000 ב - LCD ) ,כמו כן הם לא ממש ידידותיים לסביבה ( יותר נכון פחות מאשר מסכי LCD ),כמו כן הם שבירים הרבה יותר וכנראה מחייבים התקנה של איש מקצוע. על סמך המידע היבש הזה (שוב, אשמח מאוד …

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by Lirux,

רציתי חוות דעת על העסקה שעשיתי...אז ככה חזרתי מאילת עם Sennheiser px100 שלדעתי אוזניות מדהימות! קניתי אותם ב250 שקל...האם עשיתי עסקה משתלמת?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. אז ככה... יש לי לוח אם של Gigbyte (במחשב אחר) בדגם של GA 8PE1000 Pro 3... הכרטיס קול משולב איתו... זהו לוח אם זמני שקיבלתי בעקבות שנשרף לי הלוח אם הקודם והמעבד ואני מחכה שיבואו ועד אז אני משתמש בלוח האם הנ"ל והמעבד, עד שיגיעו. איך שהמחשב הגיע מטכנאי המחשבים שהלוח של Gigbyte בדגם של GA 8PE1000 Pro 3 הגיע, שמתי לב לכך שהסאונד במחשב לא עובד, והמחשב מבחינה תוכנתית לא הראה שום בעיה. ואז לאחר הסקת מסקנות החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב>>> (מכיוון שהקבצים של הלוח האם הקודם נשארו ואני חשבתי שזה מתנגש) >>>> ופירמטי. ולאחר הפירמוט הדבר הראשון שהתקנתי זה היה הקובץ שמתקין את הצ'יפ סט של הלוח האם הנ"ל ואחרי שסיימתי להתקין הפעלתי מחדש ולאחר מכן התקנתי עוד קובץ …

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. אהלן חברים, את הכרטיס שלי כבר מכרתי אז אין לי הרבה אפשרויות בשביל לעשות את זה (אם כי אולי נבקש משי שיקפיץ את שלו לכמה שעות ). בכל מקרה, אני נוהג לעשות ארכיון של תוצאות RMAA של כרטיסים שעברו אצלי. פתאום שמתי לב שיש לי בעיה עם התוצאות של ה-24/48 של ה-1212M שכנראה הייתה בעיה כלשהי בזמן המדידה כי התוצאות לא נכונות. אני צריך את התוצאות האילו כרגע למשהו שאני עושה. אם יש פה מישהו שיודע לעבוד עם RMAA ויש לו את הכרטיס הזה. אשמח מאוד אם יוכל לבצע את המדידה ולשלוח לי את הקובץ .sav של התוכנה בתדר 48קילו-הרץ וברזולוציה של 24ביט. תודה, Anatoli.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by omri_ro,

עידכנתי את הFW בנגן של אחותי ועכשיו אין לי עיברית מאיפה אפשר להוריד FW עם עיברית? תודה נ.ב אציין שלפני שעידכנתי היתה עיברית ועכשיו לא קיימת האפשרות בכלל לבחור עיברית בתפריט השפות

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. היי אני מעוניין לקנות למחשב שלי כרטיס קול ורמקולים חדשים רמקולים- Z5300 Logitech 1500 שקל כרטיס קול התלבטות קשה עדיין אבל אני חושב שאני אלך על - Creative Audigy 2 ZS ההתלבטות היתה בינו לבין ה VALUE הרגיל.. חוץ מזה שה ZS עומד בתקן THX איזה עוד הבדלים יש בינהם? דבר שני ראיתי שרובם באים בגריסת OEM - שעולה בסביבות 500 שקל (ZS) ראיתי גירסת RETAIL ב 620 שקל בערך האם זה שווה להשקיע? אני יודע שיש דור חדש X-FI אך הם ממש יקרים 750 שקל הכי זול... ולא נראה לי שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה ZS תגובות יתקבלו בברכה

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by רן.ט,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה hebpod flip flop שהופכת את האותיות של השיר???? :s05: :s05:

10. Started by D-M-X,

זה USB 2.0 או 1.1?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by Coca Cola,

אני מחפש נגן פלאש קטן בעל 256MB חשבתי על הסאנדיסק, מה אתם אומרים עליו? (350 ש"ח מלוגי'ק) יאיזה סוג סוללה יש לסאנדסק? רצוי AA וחובה מפנדה או לוגי'ק תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by Kremb0,

שלום לכולם. רציתי לדעת איזה נגן יותר מומלץ x5l או h3xx? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by Idan-h,

שמתי לב שלא מזמן יצא הSansa m. החלטתי שאני אלך על הSandisk Sansa, כנראה ה512MB, ושמתי לב שלסדרת הe יש אפשרות הרחבה ולסדרת m אין. מבחינה טכנית ממה ששמתי לב הנגנים זהים. יש לm איזשהו יתרון? המחיר של e ו-m באותו גודל זהה. ככה שנראה לי שהרבה יותר עדיף ללכת על הSansa e, לא? במיוחד אם אני הולך על ה512MB. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by bluemail,

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו ואם יש המלצות על 1 יותר טוב http://web.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469100

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. אני צריך מערכת קולנוע ביתית לצפיה לסרטים ושמיעת מוזיקה (בשביל צימר עץ -38 מ"ר) לא כולל DVD ושיעלה כ1000 ש"ח(אם יש משהו איכותי שבא עם DVD ועולה 1300 אז גם הולך....) אבל חשוב שהמערכת תיהיה הכי טובה שניתן למצוא במחיר הזה ותודה רבה רבה למי שיענה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by AdamS,

היי כולם, אני קונה מערכת בזמן הקרוב ואני בודק גם אפשרויות לקנות אותה מהדיוטי פרי. המערכת היא ה-GW G500... אני רוצה לדעת אם יש אתר לדיוטי פרי שבו אוכל לראות מה נמכר שם ואם לא, אז המצלמה למערכת טובה (הרי יותר זול שם?) בטווח מחירים דומה בדיוטי פרי. תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. חשבתי על ה TOSHIBA 32\37 החדשה הזאץ שעולה 9-10 אלף ש"ח. אבל לאחר בדיקה ראיתי שטלוויזיות פלזמה עובדות חלק יותר בכול מה שקשור למריחות ותגובה, הבעיה היא שהתמונה לא מספיק חדה. אתם יכולים לתת לי טלוויזיה 37 פלזמה שתיהיה חדה ובטווח המחירים שרשמתי, תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by iakovl,

שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום! אני רוצה לקנות את המערכת 5.1 הזאת- http://walla.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907 ויש לי כמה שאלות אם מישהו מבין בזה- איך מחברים אותה לפלסטיישיין 2? אם מחברים אותם למחשב ואין לי כרטיס קול של 5.1 זה עדיין יעבוד? ואיך זה יעבוד? ואיך מחברים אותם לממיר כבלים של הוט? וגם אם יש פיתרון מהר לחבר אותם לdvd (עם כניסה של 5.1), לפלסטיישן ולממיר נבלי כל שניה להוציא ולחבר? וזה יהיה אחלה אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד רמקולים (5.1) טובים בסביבת ה 500 ש"ח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  20. אוזניות כפתור. מיועדות לPSP. תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Bose Triport Bang & Olufson A8 Sennheiser PX 100 Grado SR 60 Shure SE310 Sennheiser cx 300 ??? אילו הכי טובות מאלה ועם אפשר לדרג לפי הסדר מהטוב לפחות טוב

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי להשקיע קצת בסאונד. התקציב שלי בסביבות ה1600 ש"ח. האם להשקיע חלק מהסכום בכרטיס קול ואת השאר ברמקולים? החדר שבו המחשב יהיה לא גדול כך שאין לי צורך בעוצמה מפוצצת. עוד שאלה, אם אני אחבר מערכת קומפקט ישנה שיש לי בכבל AUX למחשב, עדיין יהיה לי צורך בכרטיס קול איכותי או שהמגבר הפנימי של הקומפקט דיסק יעשה את העבודה. אשמח לקבל תשובה.... מתן.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 17:25:15 מ ק פ י ץ.אף אחד לא יודע?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. -מיקום, תאורה : חדר שינה (מנורה סטנדרטית של 100W , לא פלורסנט) -מרחק צפייה של כ3 מטרים -INPUT : כרגע YES , שידורי HD , בדגש על ראיה לעתיד (שידורי FHD? בהמשך הולך לחבר מחשב) -- פיטצ'רים (Features) - חיבור לרשת , אפליקציות ... איך זו בתור התחלה? האם יש דברים בגו או שהיא מסתכמת במראה עתידני ותו לא?? http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=118319 הצעות אחרות יתקבלו בברכה!! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by ben96,

צהריים טובים יש לי מערכת 5.1 לחדר... הבס נהרס אבל בלי קשר אני רוצה להחליף בגלל כשאני מגביר גבוה היא מאבדת את הצליל... חשבתי על רמקול בסגנון הזה http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=977 או http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=339 שיהיה מחובר למחשב ואני יוכל לשמוע שירים חזק מאוד עם בס חזק, בלי לאבד את האיכות... מה אתם אומרים עליהם ^^ הם יכולים להתחבר למחשב?... צריך משהו מיוחד? הם טובים לחדר... ? הם לא יאבדו את הצליל כשאני מגביר ? ואם הם שווים את ה690 או 880 שקל ? תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  25. היי חברים, מחפש המלצה ל מערכת 2.1 למחשב לצורכי משחקים וסדרות, בתקציב עד 350 , כשחשוב לי שליטה מהרמקולים ולא מהסאב, מה שראיתי בכמה דגמים של מירקולב תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.