אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני שומע בעיקר: Rock & Metal RAP אוהב גם מוזיקה קלסית(אבל לא שומע \= ) כרטיס הקול שלי : Sound Max חשבתי על: Sennheiser HD-20 Sennheiser HD-200 Sennheiser EH-350 ההיתי מעדיף שהאוזניות יהיו סגורה ואטומות. אם יש משהו יותר איכותי בתוספת תשלום(לא הרבה כסף) ויש שיפור משמעותי באיכות אז אפשר להציע.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ראיתי עד עכשיו 3 נגנים שתפסו לי את העין, iaudio 6 - 4gb creative zen microphoto - 8gb iriver h10 - 6gb מאפיינים לפי סדר עדיפויות: כמה שיותר נפח בכמה שפחות גודל ;D איכות סאונד. זמן סוללה גדול כמה שיותר. צג איכותי (צבעוני) וגדול עד כמה שאפשר. זיכרון פלאש לא יזיק אך לא חובה. מה הייתם לוקחים מה 3 שנמצאים למעלה? ויש עוד איזה נגן שכדאי להוסיף לתחרות?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של בערך 500-700 שקלים, לא יותר. עד עכשיו עצרתי על שני דגמים, האחד יותר זול -SR80 של גראדו (אבל מומלץ בכל מקום), והשני קצת יותר יקר - AKG 240s (SR125 קצת פחות מומלצות, לפי מה שהבנתי). אני צריך אותן כמעט אך ורק לשמיעת מוסיקה בבית, לא בחוץ. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר מוסיקה ישנה, בהרבה מאוד מקרים בהקלטות ישנות ולא מושלמות. מדי פעם אני גם נאלץ לעסוק קצת בשחזור ועריכה של צליל. אני מבקש דעה בנושא הבחירה בין שני הדגמים האלה, ואולי המלצות על דגמים מקבילים במחיר דומה. אשמח מאוד לקבל את דעתו של אנטולי בעניין. אשמח גם לדעת היכן אפשר להשיג את ה 240s במחיר טוב, כי עד כמה שאני יודע הן כן מיובאות לארץ והתמחור שלהן בסדר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://sg.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306&nav=1 http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_V_Plus_2GB_white/4505-6490_7-31935067.html
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמעו אני מוריד הרבה מהנט וזה בסיומת AVI אני צריך המלצה לDVD קורא DVIX +תרגום בעיברית בלי בלאגן פשוט צורב על דיסק וזה פועל ושיהיה לו אפשרות של עידכון קשוחה... THX
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי 2 רמקולים + סאב (לא משהו איכותי...), במשחקים כמו SWAT4, Half-Life 2, Medal of Honor הסאונד של הדיבור חלש מדי. כלומר כאשר אחת הדמויות מדברת אני חייב להסתכל עליה כדי לשמוע טוב, אחרת אם אני עומד ממש צמוד אליה אבל מסתכל הצידה אני בקושי שומע בכלל שמישהו מדבר והצלילים האחרים (לדוגמא שברקע) חזקים מדי. אני עובד עם לוח אם של Gigabyte- GA-8I945 PG * דרך אגב, במחשב אחר בבית, עם אותם רמקולים ובאותם משחקים הסאונד של הדיבור נשמע חזק ותקין. אני מבין שיכול להיות שזאת איזה הגדרה לשמיעה אזורית, כלומר בהתאם למצב שבו אני נמצא- אבל מבחינתי אני לא נהנה כשאני ממש מתקשה לשמוע את הדמות שמדברת אלי.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלפתי כרטיס קול וחיברתי 4 רמקולים עכשיו הכול עובד סבבה אבל ברמקול הקידמי השמאלי שלי שומעים הרבה יותר חלש מהימני! וניסיתי הכול חיברתי וניתקתי אלף פעם כל חיבור אפשרי וזה עדיין ממשיך שיחקתי עם הכבלים חשבתי אולי זה בעייה במגעים או משו אבל מסתבר שלא מה זה יכול להיות?? נראה ל שבכרטיס קול הישן שלי זה לא היה ככה אבל לא בטוח כי לא ממש שמתי לב....כדאי אולי לפחות לעשות בbalance במאפיינים של הסאונד בוינדוס שהרמקול השמאלי יהיה חזק יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי על הכרטיס שיש איזה שבב שיש לו שתי רגליים כאלה קטנות והוא מכופף כלפי מטה עכשיו בדקתי בתמונות של הכרטיס ובתמונות רואים שהצי'פ הזה עומד ישר..השאלה היא אם זה נזק שנגרם לכרטיס כתוצאה ממכה או משו? או שזה פשוט בפס יצור הכרטיס יצא ככה וזה תקין?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע ששאלות כאילו כבר נשאלו בעבר אך אני עדיין מבולבל מאוד !!! אני נמצא בדילמה מבחינתי ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי לכיוון הנכון ! אני הייתי באופיס דיפו וראיתי את הSANDISK SANSA E250 ( גודלו 2GBYTE) שמעתי בו רדיו, שירים , התנסיתי במקשים ובגלגלת, ראיתי סרטים ותמונות ולדעתי מדובר בנגן טוב מאוד עם סוללה של לערך 20 שעות נגינה !!ושיש לו אפשרות הרחבה !! - הוא גם לא בנוי על בסיס HARD DISK כך שיש פחות סיכויים לנזקים ותקלות עקב שימוש בו בטיולי אופניים , ריצה, וכ"ו !!!- מחירו כ 1000 ש"ח ראיתי שם גם את ה I RIVER H10 6GBYTE אשר לא יכולתי לבדוק אותו כמו שעשיתי ל SANSA E250 אולם קיבלתי חוות דעת שהוא טוב מאוד ושאיכות הסאונד שלו עולה על זה של ה SANSA E250 , ושהו…
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם JAMO נחשבת לחברה טובה בתחום הקולנוע הביתי. אני בדרך לקניית מערכת 5.1 של החברה ב5000 כולל מגבר איכותי, יש משהו יותר משתלם סביב המחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
למה הנאנו לא מראה וידאו, נראה לי שבקרוב יצא נאנו וידאו ראיתי אצל חבר את ה U3 של iaudio דווקא מכשיר נחמד, והקטע של הוידאו מוסיף המון, אני רוצה את זה לעבודה שלא יראו שאני רואה סרטים אולי אני אקח את האיפוד וידאו הרגיל כבר אבל הוא נראה לי דיי גדול ובולט שרואים בו סרט יש עצות? האם שווה לחכות לאיזה מכשיר שעומד לצאת (נראה לי שווה לחכות ל G10 של Iriver)
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אז ככה, אני עוד מעט עובר דירה ואני מקבל חדר ענק וLCD =] 1. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD בDVI והמרחק ממש גדול, איפה אני יכול להשיג כבל DVI ממש ארוך??? 2. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD לרסיבר וזה צורך סיבוב של הרמקולים, כלומר: שאני על המחשב הרמקולים במצב שונה מהמצב שאני רואה טלויזיה(תמונה) אני צריך סרטוט של איך לחבר את הרמקולים למפסק שיחליף לי את המצבים, תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן חדש, אבל הדעות פה ממש חלוקות. בדקתי מחירים והZVM יקר מאוד יחסית לאייפוד(30 ג'יגה), חלק אומרים שהZVM יותר טוב וחלק אומרים IPOD, מה גם שהמחיר שלו הרבה יותר טוב... אז מה יותר טוב?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשיהו יש מצושג איפה אני משיג כיסוי מסליקון ל IAUDIO x5l ידוע לי שיש נרתיק מעור! לא בזה אני חפץ! למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני חודשיים iAudio X5L ואני מאוד מרוצה עד כה. אבל מה? האוזניות לא משהו. אני מחפש אוזניות איכותיות, לא מקצועניות או משהו, פשוט מוצר טוב בטווח של כ-200 ש"ח. חשבתי על סנהייזר או סוני, אלא אם יש המלצות אחרות. אני פשוט רוצה לשמוע טוב יותר את המוזיקה ובעיקר הבאסים. כעיקרון, יותר נוחות לי אוזניות שנצמדות לאוזניים מאשר הקטנות שנכנסות לתנוך, אבל אני עשוי להתפשר על האחרונות בעיקר אם הם יגיעו בקופסה לשמירה עליהן, כי לאוזניות שלי שנסחבות איתי לכל מקום יש נטייה שבה הספוגית נקרעת ואז הן יוצאות מכלל שימוש... בקיצור, על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי קול במחשב, אחד מובנה והשני בפני עצמו... יש אפשרות ששניהם יעבדו ביחד בו זמנית ?? ואם כן איך עושים את זה??? ואם יש אפשרות לעשות את זה דרך הווינדוס או שצריך תכנה מיוחדת בשביל להגדיר את זה???
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אם יד שניה אז התקציב הוא 500-1200 בערך אם חדש התקציב הוא 1500-2000 המטרה העיקרית היא מוזיקה...אבל אני גם רואה די הרבה סרטים אני לא אודיופיל אבל אני יודע להעריך איכות מה הכי טוב ואיכותי שאני יכול להביא בתקציב?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מערכת ביתית 5.1 (STORM) + רסיבר,כרגע בין המערכת למחשב מחובר כבל אחד שמתפצל לשתיים שמתחבר לכניסת ה aux ברסיבר, שומעים טוב אבל אני רוצה לנצל את המערכת בצורה יותר טובה עם סאונד איכותי יותר, אני מעוניין לקנות כרטיס קול מתקדם עדיף של creative,בעיקר למשחקים ומוזיקה, עכשיו השאלה שלי זה אם יהיה אפשר לשלב בין הכרטיס קול למערכת קולנוע?, האם השימוש ברסיבר כבר לא יהיה נחוץ?, והאם חייב כרטיס עם 5.1 ערוצים כדי שיתאים למערכת? איך זה בידיוק עובד אני די מבולבל אשמח אם משהו יוכל לתרום לי קצת מידע ,תודה מראש אביב.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כדאי להחליפו בנגן של IRIVER H10 6GB? (ולקבל כמובן זיכוי על כך) פשוט הIRIVER לא קורא וידאו, בניגוד לנגן של סאנדיסק.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
היי, אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש.. בין היתר המחשב ישמש כמערכת קולנוע ביתית לחדר שלי. כרטיס הקול הנוכחי שיש בידי הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO. אני שוקל לקנות עם המחשב החדש CREATIVE X-FI.. האם ישנו הבדל משמעותי בין הכרטיסים? או שעדיף לי להישאר עם הפרו? התקציב שלי למחשב הוא 8000 ש"ח. מן הסתם אני מעוניין ברמקולים 5.1.. האם קיימת חיה כזו שיכולה לשמש לחדר שלי?(חדר יחסית גדול כך שצריך חוטים די ארוכים).האם עדיף לקנות כבר רסיבר ורמקולים בנפרד בסביבות ה2000 שקל? אפשר למצוא משהו טוב במחיר זה?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות איכותיות בארה"ב. מהם הדגמים המומלצים בטווח המחירים הזה?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות נגן MP3 בגודל של 2G ( ואם אפשרות הרחבה במידה וניתן ), אני לא צריך אותו כדי לראות וידאו, או תמונות אך אם זה כולל ( שוב אין זה חובה ) זו יהיה תוספת נחמדה שאני מאמין שאמצא לה שימוש . הדברים שכן משמעותיים לי בנגן הם: נגן שידע לקרוא כמה שיותר פורמטים של שירים ( MP3, WAV, וכ"ו), בעל איכות סאונד טובה ככל שניתן , ווליום חזק וכן עם רדיו מובנה בו באיכות קליטה מתקבלת על הדעת !! אני מייעד אותו לשימושים רבים - לשימוש ברכב, בנסיעה באוטובוס או אופניים, לריצות , ובכלל לכל פעם שארצה לשמוע מוזיקה מחוץ לבית ולכן גם חשוב שתהיה לו סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן (אם זו תהיה סוללה AA או AAA זה יהיה מצויין אך לא על זה תיפול הקנייה). אז הינה היא שאלתי לכם לאור כל הפירוט ה…
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום חברים היום הייתי בחנות ושיחקתי במכשיר איזה חצי שעה. יש לי שאלות על המכשיר הנ"ל: 1) העברת קבצים מהמחשב לנגן - עד כמה פשוטה ההעברה? האם לוקח המון זמן? האם זה כמו בIPOD שהוא צריך לבצע קידוד מיוחד עם התוכנה שלו? האם התוכנה משתמשת בשיטת DRAG AND DROP פשוטה? 2) אני אוהב לראות את הקבצים שלי מחולקים לפי אלבום או שנה. האם ניתן לסנן לפי שנה? 3) כמו כן עניין מאוד עקרוני: מכיוון שאין במכשיר את שיטת התיקיות (ממש עדיפה בשבילי..) הדבר הכי קרוב זה סינון עפ"י ALBUM. אולם כאשר אני נכנס "לתיקייה" של אלבום מסויים, לא מופיעים שם השירים עם מספר השיר כפי שמופיע באלבום בצמוד לשם השיר.- לפי מה שאני חוויתי זה שיש להיכנס למצב נגינה (ללחוץ PLAY) ואז שם זה מראה בפינה השמאלית העליונה את מספר הטרא…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
חבר שלי שמתעסק הרבה במוזיקה רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר איכותי מהכרטיס האונבורד שיש לו עכשיו לא משהו גרנדיוזי אבל שיספק איכות הקלטה טובה (או לפחות נקיה עד כמה שאפשר) ויוריד קצת עומס מהמעבד בעיבוד סאונד (המחשב שלו ישן למידי) הכרטיס ישמש למוזיקה בסטריאו אבל זה פיצ'ר משני בהחלט
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-