עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מנוי של STING וגם סלקום. לשתי החברות הללו יש ממירי ANDROID שלהם שמשום מה אני לא מצליח לראות בהם עברית דרך VLC (גם בשינוי קידוד ל WINDOWS ISO ) . לעומתם, יש לי MI BOX (שלשה) שאין בהם שום בעיה לראות כתוביות דרך VLC . זה נראה שההגדרות זהות בכל הממירים אז מעניין אם מישהו יודע מה קורה.

2. Started by galz,

אוקיי חיברתי אותו למחשב שלי כרגיל, אחרי כמה שניות שהעברתי שירים הוא התנתק. מאד כשאני מחבר אותו אצלי הוא לא מזוהה, ובפרטם של יציאת היואסבי שאני מחבר אותו אליה כתוב שהדרייבר שלו לא מותקן ושזה usb device לא מזוהה. לא רק שהדרייבר מותקן, הmuvo2 לא צריך בכלל דרייבר כי הוא מזוהה אוטומתית בתור כונן ג'נרי. ניסיתי במחשב של אחותי והוא התחבר. מכאן הגעתי למסקנה שזאת בעיה במחשב שלי, אולי ביואסבי... מישהו יודע מה אפשר לעשות? יש פעמים שאני מחבר אותו, ואז המחשב מזהה אותו removabl disk. הוא אמור לזהות אותו כmuvo^2... לפני כמה שניות חברתי אותו שוב והמחשב כן זיהה אותו כמובו. התחלתי להעביר קבצים, אחר כמה קבצים הופיעה הודעת שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא את ה path and file name, והוא הפך פתאום לr…

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  3. 1. z-4 2.Z-523 או שלאסוף עוד קצת כסף ולקנות Z-2300 אני לא יודע אם תתאים לחדר שלי ואם אני אוכל לנצל אותה.... החדר שלי די קטן משהו כמו 10 מ"ר...

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  4. 1. האם הורדתם מהאתר את השדרוג? 2. אם כן האם צרבתם על דיסק את האימג' ששוקל רק מגה? בהוראות כתוב לצרוב על דיסק ריק ללא multi session ולעשות לו finalize אני מפחד לעשות את השדרוג של CDRW שאלה לכולם למה צריך לבטל את ה multi session ולעשות finalize?

5. Started by RayZ,

טוב, לא ממש הצלחתי להמחיש בכותרת של הת'רד מה אני רוצה בדיוק, אבל זה הכי ענייני ומתאים לחוקים שאני יכול. בכל אופן, שאלתי היא כזאת- האם שילוב של אוזניות יקרות (דגם של סנסהייזר למשל במחיר שמעל ל-1K) וכרטיס קול יקר גם כן, יביא לאיכות אודיו שמבליטה באופן ברור לאוזן צלילים נסתרים בשירים ומוסיקה אחרת? אתם יודעים על מה אני מדבר... בשירים למשל, הצלילים האלו בצד ששומעים חלש אם מתאמצים, ורומסים לרוב לגמרי בהמרה ל-MP3 למינהם... (לסיכום- תוצאה של סאונד שכל הצלילים שבקושי שומעים בולטים לאוזן ללא מאמץ מיוחד לשים לב אליהם.) תודה.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  6. רמקולים לסרטים ומשחקים תבחרו לי שני מערכות בעדיפות ראשונה ושנייה ALTEC LANSING VS4121 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836113138 JBL CREATURE II http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836101058 Creative I-Trigue 3300 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836116120 Creative Inspire T5400 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836116137 Creative Inspire 5800 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836116151

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  7. תקציב בין 200 ל 300 עם יש פחות אני ישמח

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by maxim22,

ראתי מידע ותמונות עליו בign וב iriver.com כעת הוא אחד מהאופציות המובילות שלי בעיקר בגלל שיש לו צג צבעוני מובנה ויכולת לנגן divx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. אני יכול לצרוב סתם סרט בנרו כמידע (לדוגמא אני צורב בנרו finding nemo.avi על דיסק מידע, אני מכניס את הדיסק לדיסקמן ורואה את הסרט על הצג של הדיסקמן- זה עד כדי כך פשוט? 2. מה האיכות קול?? היא שווה לסדרת ה ihp?? 3. מה החסרונות פה?? זה נשמע יותר מדי טוב

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. Started by Jenia24,

אפשר המלצות? יש לי כרטיס קול מובנה וזה בעיקר נועד למוזיקה לא מחפש משהו מפוצץ , אלא משהו שמוציא את המקסימום במחיר הזה.

10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בחו"ל.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by Dror-l,

תגידו, האוזניות האלה נראות לכם טובות או שאני משלם בעיקר על המחיר? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_PADepartmentAccessories_Headphones_StreetStyle&ProductSKU=MDRG74SL&TabName=specs&var2= אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע (אבל רק אוזניות קשת אחורית)... תודה!!! עידכון: קראתי עכשיו בפוסט על "תרבות האוזניות" שיש את ה- koss 55 האם הן יותר טובות ממה שנתתי?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  12. מבחינת איכות סאונד? השאלה היא האם שווה לקנות נגן סידי איכותי או נגן פלאש באותו מחיר? (700שח). ---עריכה--- לפי מה שקראתי לפני כמה רגעים המינידיסק יכול להיות אופציה איכותית מאוד. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by edvin22,

בגדול, החלטתי לפנק את החדר, מחשב לגיימינג+ LCD נשאר הסאונד... השאלה האם אני צריך כרטיס קול? Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 או Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 Chipset אני אקח אחד מהלוחות האלו, השאלה האם הכרטיס קול המובנה בהם, מספיק טוב בשביל שלא אקנה כרטיס קול? אם לא מספיק, מה הכרטיס הכי זול, שיתן לי התמורה טובה יותר ממה שנמצא על הלוח אם? ואחרי כל זה מה כדאי לסרטים FHD וPS3?(משחקים) 5.1 או 2.1( שיותר טוב למוסיקה ממה שהבנתי,עניין הסטריאו) ודבר אחרון, המלצה לרמקולים..עד 800 ש"ח סליחה על החפירה, אני פשוט מוציא על כל הסיפור 8000 ש"ח ואני לא רוצה להתבאס בסוף

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by נמו789,

תודה!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  15. Started by amit_R,

קיבלתי תאוזניות D: את הHD280 אחלה אוזניות תודה למי שעזר לי בהחלטה באשכול הקודם

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by ben060,

שלום חברים יש לי שאלה איך אני מחבר את נגן ה DIVX שלי (נגן שאפשר להכניס בו דיסק והוא מראה תסרט) אז איך אני מחבר אותו למחשב כך שאני יוכל לראות במסך של המחשב את התמונה? יש לי תכבל הפיציאות בצבע לבן צהוב ואדום חאן אני צריך לחבר אותם במחשב? האם צריך מסך מיוחד? כ. מסך? שאלה נוספת איך אני מחבר את המיקרופון כך שאני ישמע את עצמי מדבר בנגן. אם יש מדריך בנושא או משהו שיעזור לי יתקבל בברכה תודה לכולם וצום קל.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  17. קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק 5.1 ועכשיו אני שם לב שבכל פעם שמישהו בבית מכבה או מדליק את האור שומעים מן צליל כזה של ניתוק או משהו... נשמע כאילו יש קצר בחוטים משהו אבל הרמקולים בסדר גמור... אני מאמין שהתופעה הזאת מוכרת גם לכם, איך אפשר לפתור אותה אם בכלל? כי זה דיי מציק... ממה זה נגרם? רמקולים רגישים מידי? הארקה אולי? למרות שלא ניראה לי כי לא התחשמלתי מהמחשב שלי בזמן האחרון כשאני יחף

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  18. שלום לכולם, לפני שאני מתחיל לדבר אני רוצה לציין שזאת לא המערכת שלי (של חבר) כדי שלא תבינו ותסתכלו על המפרט שלי... המערכת: יש לי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V800 כרטיס קול CREATIVE SB live 5.1 ו-DVD של ASUS דגם E616 בעיות (יש הרבה): 1. חיברתי את הרסיבר למחשב, דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס קול. והבעיה היא ששומעים משני הערוצים האחוריים (סראונד) את אותו דבר. 2. אם אני מכוון שזה יבדוק את המערכת ב- DTS אז לא שומעים כלום... 3. בבדיקה של ה- DRIVER של הכרטיס קול שומעים רק מהערוצים הקידמיים (לא שומעים מהסנטר) 4. אם אני מחבר בצורה אנלוגית את הכרטיס קול לרסיבר (6CH INPUT) הכל עובד טוב, חוץ ממתי שהוא מנגן DVD שומעים ב- STEREO 5. כיוונתי ברסיבר שהטווח של הרמקולים הקידמיים יהיה LARGE …

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  19. היי, בזמן האחרון יש לי בעיה במשחק באטלפילד, וכדי לתקן אותה אני צריך כ.קול אחר, לא של reltek. אני רוצה משהו בסיסי, רק כדי לשמוע יריות ופיצוצים. למישהו יש המלצה לכרטיס חיצוני? נ.ב אני צריך גם שהוא יתמוך ב 5.1.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by Scorpion17,

אפשר המלצה למכשיר דיוידי לטלויזיה..

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by eli33,

שלום לכולם חשבתי בזמן האחרון לקנות ipod nano אבל נזכרתי פעם שראיתי שיש איתו בעיה במסך שהוא נשבר אבל זה היה מזמן http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=204668&Action=Print&sid=10 אז רציתי לדעת אם מישהו יודע אם החברה תיקנו כבר את הבעיה הזאתי תודה..

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by corolla9,

שלום לפני כמה חדשים רכשתי את הדגם ATP3 והייתי מאוד מרוצה מהמכשיר לאחרונה המוצר התחיל לזייף בגלל בעיות בחיבור עוצמת הווליום. שלחתי את הרמקולים לקאראט ישראל והם הגיעו למסקנה כי לא ניתן לטפל ברמקולים בגלל חוסר בחלקי חילוף (הATP3 הוצאו מפסי הייצור) ועכשיו קרט אומרים לי שיישלחו לי את הדגם החדש של הרמקולים VS2421. עכשיו אני לא יודע אם זה שמועות או מציאות אבל הבנתי שיש בעיות רעש סטטי שנובעות מהסאב. אז השאלה שלי היא האם זה באמת המצב ושאכן "אכלתי אותה" או שאני יכול להביא דגם אחר דרך האחריות למרות שאני חושב שזה לא אפשרי.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. שלום לכולם, עד היום הייתי עם כרטיס Audigy SE ו- WinVista וכרטיס מסך GeForce4 440MX והכל עבד מצויין. לפני מספר שבועות רכשתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600GS (AGP). בכל מקרה מהרגע שיש לי את הכרטיס הזה אני שומע קיטועים בסאונד למרות שכ. המסך לא זה שמעבד לי אותו. ניסיתי הרבה שירים, הרבה תוכנות (Winamp, MP , MV2 ועוד) ואפילו במשחקים יש קיטועים בסאונד, לא בתמונה. כשאני נכנס ל-TaskManager רואים בגרף שה- CPU מתקרב ל-100% וברגע שאני עוצר את השיר ישר הוא צונח. את ה- Aero ביטלתי ואין שינוי, הקטנתי רזולוציה ואין שינוי. מה עוד יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by idani1983,

שאלה קצת סובייקטיבית, עד כמה איכות הקול שהצ'יפסט הזה מפיק טובה/גרועה?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by UBS,

שלום אבא שלי נוסע ל הונג-קונג שבוע הבא והוא אמור להביא לי את הIRIVER H340 רציתי לדעת איך אפשר להבדיל בין האמריקאי לארופאי (כי הארופאי יותר טוב) כדי שלא ירמו אותו תודה

• 8 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים