אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
ראתי מידע ותמונות עליו בign וב iriver.com כעת הוא אחד מהאופציות המובילות שלי בעיקר בגלל שיש לו צג צבעוני מובנה ויכולת לנגן divx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. אני יכול לצרוב סתם סרט בנרו כמידע (לדוגמא אני צורב בנרו finding nemo.avi על דיסק מידע, אני מכניס את הדיסק לדיסקמן ורואה את הסרט על הצג של הדיסקמן- זה עד כדי כך פשוט? 2. מה האיכות קול?? היא שווה לסדרת ה ihp?? 3. מה החסרונות פה?? זה נשמע יותר מדי טוב
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ביתית(רדיו דיסק) זולה עם איכות צליל סבירה. הייתי בחנות למוצרי חשמל אבל היו להם שם מערכות יקרות יותר. על מה הייתם הולכים מהאפשרויות שיש באתר זאפ? http://i.zap.co.il/models.asp?Sog=E-AudioSystem&DB58943=58944&orderby=price מכירים חנויות זולות לא באינטרנט? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי איפוד וידאו 30 GB אני מתאמן במכון כושר..ואני צריך אוזניות שיהיה לי נוח לרוץ איתן שלא יפלו לי כל הזמן ...הבעיה העיקרית היא שהאוזניים שלי קטנות יחסית...יש איזה שהוא דגם מסוים שמישהו יכול להמליץ לקנות שיתאים לשימוש הנל? אגב כמובן שאני מעוניין שהאוזניות יהיו איכותיות מספיק כדי לנצל את היכולות של האיפוד.. תודה מראש אביתר
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך LCD בגודל 37 אינץ' FULL HD המסך ישמש לחיבור PLAYSTATION 3 ניגון סרטי בלו ריי וחיבור המחשב למסך עדיפות למסך שיש לו יציאת HDMI 1.3 או גרסה מתקדמת יותר. הצפיה תהיה ממרחק של 2 מטר. התקציב הוא 15K מה אתם אומרים שכדאי לקחת ?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי סוף סוף את הטלויזיה החדשה שלי: 32lg30r http://halalit.co.il/products/110179 (קניתי אגב בדיוטי פרי ב3500בלבד, שבאותו זמן זה היה 1000שח פחות מהחנות הכי זולה בארץ, אז למי שטס מומלץ לבדוק שם מחירים). בכל אופן, חיברתי את הטלויזיה למחשב שלי דרך חיבור אנאלוגי VGA (לטלויזיה חיברתי ליציאת VGA שמסומנת כ PC RGB ולכרטיס מסך ליציאת DVI בעזרת מתאם DVI VGA). בהתחלה התכוונתי להשתמש בטלויזיה כמסך משני בנוסף למסך הרגיל שלי, בעיקר לסרטים ולמשחקים. אבל היו לי כמה בעיות בנסיון לעבוד ב CLONE. לדעתי זה לא קשור דווקא לטלויזיה או לחיבורים אלא כנראה לכרטיס מסך, כי זה גם מה שקרה לי עם הטלויזיה הקודמת. זו גם כנראה בעיה ידועה בכרטיסים של NVIDIA (פעם הבאה נלך על ATI...). א…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך את עשרתכם בבחירת מכשיר שבעזרתו אוכל לצפות בעיקר בתכנים לצפייה ישירה מהאינטרנט בטלוויזיה mako ודומיו, ומדי פעם לראות גם תכנים מהמחשב. ראיתי את הסטיקים של ה-ANDROID הם זולים ונראים סבבה אבל השאלה אם הם מתאימים ואם הם שווים משהו. אשמח לקבל המלצות...
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות כבר כמה זמן ואני מתלבט בין AKG K518 שאני יכול להביא בערך ב-400 שקל והמליצו לי גם על Aerial7 Tank ב500 שקל זה בערך בתקציב שלי עד גג 500 שקל מה באמת מומלץ לקנות אני לא רוצה אוזניות כפתור אלא קשת, השימוש שלי זה לשמיעת מוזיקה בנסיעות(גלקסי S3) מוזיקת טראנסים, מזרחית, רמיקסים וגם קצת ישראלי.. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך אדע כמה מהירות צריך בשביל להריץ קובץ וידאו מסוים (למשל סרט HD) ? אני רוצה להריץ אותו ושתוכנה תגיד לי כמה מהר הוא רץ וכמה הוא צריך בשביל לרוץ חלק... (מבחינת FPS או מהירות קריאת קובץ)
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את ה-MX5021 מבית AltecLansing. מישהו יודע היכן ניתן למצוא? בתודה מראש, אורי.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה ההבדלים? לא מצאתי ממש.. חוץ מזה שה E200 עולה ב200 שקל יותר.. יש למישהו מושג? שכחתי לציין, לפי מה שראיתי באתר של סאן דיסק, יש רק את ה250 260 ו270 , ואין 200, אבל משום מה בזאפ מצויין שיש גם E200. האם זה קיים באמת?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון השתדרגתי קצת ואני מעוניין להחליף את המגבר + הרמקולים הישנים שלי.... הייתי מעוניין בהסבר איך הכי כדי לחבר ואיזה רסיבר + רמקולים הכי טובים במחיר הכי זול אני יכול למצוא. אז טיפה הסבר, יש לי כרגע מחשב שאני מעוניין לחבר, פלייסטישן 3 ויס מקס HD שלכולם יש יציאה אודיו דיגיטלית.... אני מאמין (אולי אני טועה אין לי הרבה מושג בנושא) שהכי כדי לחבר אותם מיציאה אודיו דיגיטלית ליציאה כזאת ברסיבר... העניין הוא שאולי לא חיפשתי נכון אבל לא מצאתי רסיבר זול יחסית עם 3 כניסות כאלה... מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי? ושוב אני לא רושם מחיר כי אין לי מושג מה המחירים והייתי מעוניין להשקיע בזה כמה שפחות כסף... אשמח לקבל המלצות והסברים ובמקרה הצורך כמובן שעדייף לשלם יותר אם…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אולי למישהו יש מושג על דגם מוצלח של אוזניות אלחוטיות לטלויזיה המחיר די גמיש וישמשו רק לטלויזיה ולא לשמיעת מוזיקה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לסרטים - במחשב. הראשונה: יש לי סרט של כשעה שכאשר אני מפעיל אותו הכל טוב אך כאשר אני מדלג לסוף הסרט, יש דיליי בין הסאונד לתמונה - יש לי מקודדים ויש לי הכל - אשמח לדעת כיצד לפתור את הבעיה. יש להדגיש, הסאונד לא מסתנכרן עם התמונה חזרה אחרי כמה שניות. מה לעשות בכדי שלא יהיה דיליי? השנייה: נשלח אליי מדריך להפיכת סרט רגיל לסרט DVD. במהלך התהליך, מפרידים את הסאונד מהתמונה - בסרט שבו אני רוצה לעשות את זה יש דיליי בין הסאונד לתמונה באופן קבוע - לא רק כשאני מדלג לסוף, האם יש אפשרות בעזרת ההמרה או בעזרת תוכנה אחרת לסנכרן את הקול שיהיה שניה או 2 אחרי מה שהוא במקור ? המון תודה לעוזרים שיהיה סוף שבוע נעים!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעשות ריפ מדיסקים למחשב. בנוסף יש לי שאלה, האם אני אשמע הבדל בין 320 לFLAC? המערכת היא JVC th-l1.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בדקתי אפשרויות להביא לארץ נגן אייפוד צבעוני 30 ג'יגה מחנות אפל בחו"ל. יוצא לי דרך mustop מחיר של 1800 פלוס מינוס שזה 800 פחות מהמחיר בארץ. גם שלחתי לידע אימייל על מנת לבדוק האם הם מכירים באחריות שאני מקבל עם המכשיר (המקרה והוא נקנה באפל, אין לי מושג בקשר לחנויות אחרות) והם מכירים בה(שמתי לב שאנשים שואלים בקשר לזה אז כנראה זה יעזור קצת). השאלה שלי היא: עדכון בעברית לאייפוד. אני ראיתי שיש אחד, אבל איך זה הולך מבחינת עדכונים רשמיים שיוצאים ע"י אפל? כל פעם שיוצא עדכון של אפל מישהו עובד על העדכון ומוסיף לו עברית? או שאני נתקע עם עדכון ישן לכל החיים? והאם זה משפיע על האחריות כי לפי מה שהבנתי זה כן...
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איזה כדאי לקנות? ואיפה? (באיזור ת"א) תודה (:
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
במשך יומיים חרשתי את כל האינטרנט בחיפוש אחרי נגן מתאים... אני מחפש: 30G HD עם אודיו עם תמונות עם וידיאו עם רדיו עיצוב יפה [משקל לא הכי קריטי] שיופיע ככונן חדש כשאני אחבר אותו למחשב שלי (דיסק און קי) שהבאנדל יהיה טוב + מטען ונרתיק וכבל USB *** שיהיה אפשר לשמור עליו מסמכים אחרים כגון עבודות, קבצים חשובים, התקנות של דברים ולהעביר ממחשב למחשב - קריטי עד שלשום הייתי בטוח באייפוד וידיאו 30G אפשר היה לוותר על הרדיו אבל זה להידבק לאייטונס ואז שיניתי ל IRIVER 340 ואז שיניתי ל IAUDIO X5L וכרגע אני עומד על COWON A2 30G - שאמור להיות נטול התחייבות לתוכנות ולעמוד בציפיות שלי הבנתי שהוא ממש טוב וכולל כל מה שרציתי.... השאלה היא אם שומעים טוב מאוד עם האוזניות (וגם אם החיבור רגיל או שהם א…
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי כולם! ברשותי לוח אם של Msi Neo II עם כרטיס קול Onboard שביכולתו להפעיל Eax 2 ו- Hardware 3d sound (הכרטיס של חברת C-Media), ורמקולים של Creative מסדרת ה- Inspire 4400 (4/.1) שאני נכנס להגדרות בדום שלוש יש את האפשרות להפעיל את ה- "Surround Speakers" אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את האפשרות הזאת Doom אומר שהוא לא מוצא את ה- "Surrond Speakers" ושאני צריך לוואדות עם הכל מוגדר כראוי ב- Windows. אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי!
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שאלה קצת סובייקטיבית, עד כמה איכות הקול שהצ'יפסט הזה מפיק טובה/גרועה?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס קול טוב ל HTPC שלי בגבול ה1000 - 1500 שקל השימוש העיקרי הוא בעיקר מוסיקה וקצת סרטים (אני צריך תמיכה של 5.1) המערכת כרגע מורכבת מרסיבר Pioneer VSX-D457 ? (קצת ישן) אבל הוא יוחלף מאד בקרוב בHarman/Kardon AVR 630 רמקולים קדמיים : B&W DM604 S3 מסידרה 6 המעולה רמקולים אחוריים : Boston Acoustics CR55 סנטר : B&W LCR 3 סאב : עדיין אין אבל בתקווה מתישהו בעתיד : Cerwin Vega V-10S כיום יש לי את הAudigy ZS Platinum Pro שקניתי בזמנו מבלי שתיהיה לי הזדמנות לשמוע אותו לפני ועד היום אני מצטער על הטעות הזאת כרטיס קול פשוט זוועה ועוד במחיר הלא שפוי שדורשים עליו בארץ מקצת הבדיקות שעשיתי בזמן האחרון הבנתי שיש מספר כרטיסי קול ט…
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מפרט בצד ויש לי מערכת denon avr 1508 וללוח אם שלי יש חיבור של אופטי,קוקסיאל ועוד כניסות רגילות עכשיו המרחק בין המחשב למערכת זה בערך 3 מטר רציתי לקנות כבל אופטי ואמרו לי שיותר מי מטר וחצי זה לא שווה אז רציתי לדעת איך לחבר את המחשב למערכת באופטי של 3 מטר או קוקסיאל או ב הרבה כבלים אתם יודעים ואני רוצה לשמוע ב 5 ערוצים לפחות תודה רבה עמית
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
משהו פשוט שיקרא כתוביות דיוקס ויעשה את העבודה נאמנה ב מחיר של עד 300 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
התקציב 200-300 גג עדיף בסביבות ה200. ראיתי שיש מרכות של 2.1 ו5.1 מה זה אומר? תודה לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אנשים! אז כמו שכתבתי בכותרת אני צריך כרטיס קול טוב שאני יוכל לחבר עליו רמקולים 5.1 ובנוסף גם זוג רמקולים גדולים, (אני רוצה לחבר אותם ישר לכרטיס קול, אם יש כזה דבר וזה אפשרי בכלל). חשוב לי מאוד שהוא יהיה חיצוני כי אין מצב להכניס אותו במארז כי יש לי שם כרטיס TV ו SLI 260, וכרטיס רשת. מה שאני רציתי לציין זה שאני לא הולך לעבוד עם תוכנות לעיבוד קול, פשוט שיוצאי סאונד נקי וזהו. תקציב עד 300 ש"ח, אבל אם זה שווה את זה אז אפשר יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-