אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש כרטיס וידאו (לא צריך טיונר) שיתחבר ב USB שיהיה טוב כי ניסיתי כמה על הפנים רובם מקודדים את ה דאטה לפני שליחה למחשב ופה הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות,והתקציב שלי הוא 500. חבר שלי שעובד באולפן המליץ לי על השור, יש לו אותם בעצמו והוא אומר שהוא מאוד מאוד מרוצה. הייתי רוצה לשמוע את חוות הדעת שלכם, מה הייתם קונים ב-500 שקל האלה. המטרה היא מוזיקה נטו. והכי איכותי שיש. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מבחינת איכות סאונד? השאלה היא האם שווה לקנות נגן סידי איכותי או נגן פלאש באותו מחיר? (700שח). ---עריכה--- לפי מה שקראתי לפני כמה רגעים המינידיסק יכול להיות אופציה איכותית מאוד. זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. ברשותי סט של 2 רצפתיים, Wharfeadle דיימונד 8.4 מוגברים עם רסיבר harman/kardon avr137 ולצורך העניין יש לי גם סאב וואפר morel active 8 בהישג יד. השאלה הנשאלת היא- האם אגרום נזק למערכת הזו, אם אגביר בעזרה מסיבה בחצר? אם יש נזק, מספיק שאשיג מגבר רציני, או שהבעיה מתחילה ברמקולים?? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,הרמקולים נמכרים בחו"ל ככה שלא ניתן למצוא אותם בארץ חוץ מדגם אחד ....... נתחיל: יש את ה Cambridge SoundWorks שלפי מה שהבנתי הם חברה בת של קריאטיב,הדגם הוא SW320 לא ידוע לי עוד פרטים עליו חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.techspot.com/reviews/hardware/creativesw320 את הYAMAHA שהבנתי שהם חברה איכותית ,הדגם הוא YSTMS201 ,חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.yamahamultimedia.com/yec/products/speakers/ystms201.asp ויש את הXE222 או בשם המקורי X-FREE של CREATIVE (היו לי עד עכשיו אותם אבל הם התקלקלו ואין אחריות משום מה אז אני מתלבט אם לקנות אותם שוב) חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.pcx.com.ph/showcase/profile.asp?id=943 איזה לדעתכם ניתן לקחת ושתהיה ב…
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם DVD יכול "לשרוט" דיסק? ומה גורם לDVD להקפיץ דיסקים פתאום והאם יש פתרון? אני מקווה שזה המקום לשאול ???
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המחשב של חבר, עוד לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אצלו. אשמח לקבל עצות לפני שאני בודק. מדובר בASUS P5B DLX המחובר בכבל אופטי למערכת CREATIVE DTT 3500. המערכת הייתה מחוברת לABIT NF7-S ללא בעיות כלל. נכון לכרגע ניתן לקבל רק סאונד סטראו בשני רמקולים. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקיי, אני אחד מברי המזל\חסרי המזל שלא מרגישים שום הבדל בין mp3 192 ביט לבין wma 64 ביט (סתם דוגמא... אני גם לא מבדיל בין mp3 לאיכות של דיסק O_o). בשלישי באוקטובר אני טס לארה"ב (נקווה שדון פרץ יסיים לשחק עד אז), וחשבתי לקנות שם אוזניות ברמה בשביל המובו2 שלי ובשביל הihp120 שיצטרף אליו. לאור יכולות השמיעה שלי, אתם חושבים שיש טעם, או שאני לא אבחין בשום הבדל בין אוזניות פשוטות יחסית לבין משהו ברמה?
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הי יש לי מערכת ישנה של aiwa. בקיצר אני מת להעיף אותה אבל רוצה להשאיר את הרמקולים כי הרמקולים מחוברים למחשב. עכשיו השאלות- איך אני מחבר את הרמקולים האלה למחשב? (בתמונה יש חיבור של אחד מהרמקולים). אני צריך מגבר? (אני מנחש שכן, אז כמה העסק עולה?) תום [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות אזניות שעובדות ב5.1 ערוצים כי אני מוצא שאני רואה הרבה סרטים ותכניות (HDTV) שמקודדים בAC3 ואני מרגיש שאני מפסיד חלק מהחוייה. אני יודע שמושקין משווקים זוג שמתחבר עם שלושה חוטים לכרטיס קול שתומך ב5.1 (ומעלה) אבל אני זוכר שקראתי שיש זוג שמתחבר דרך USB וכבר מכיל בתוכו את הכרטיס קול. יש לי כרטיס קול Onboard שהגיע עם ה IS7-E שלי אבל רציתי לדעת מה יהיה יותר טוב. רציתי גם לדעת אם למישהו יש כאלה אזניות וגם לינק לביקורת יהיה טוב (השוואה תיהיה בכלל טובה). אני גם מחפש לדעת את השם של הזוג השני שדיברתי עליו.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, בביקורת של הנגן iRiver H-120 מתייחס עומרי עמוס בצורה מאוד מעמיקה בכל הקשור לחיי הסוללה ולתפעולה. לעומת זאת, בביקות של הנגן iAudio M3L לא מוזכר הרבה על הסוללה חוץ מהדברים הכלליים. לשאלתי, האם הסוללה במכשיר iAudio M3L זהה לסוללה של המכשיר iRiver H-120 ואינה סובלת מ"אפקט הזיכרון"? תודה רבה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הxperiaz3 compact שלי בדיוק חזר מתיקון, והחליפו לי את הכניסת שמע כי היו לי בעיות עם האוזניות שהכנסתי. תמיד חיברתי רק סנהייזר או מקוריות של סוני ועבד פיקס. קניתי אוזניות ספורט אין איר של jbl עם חשש קל וברגע שחיברתי הייתי צריך לשחק עם היציאה של האוזניה כדי לקבל צליל טוב.. וכל פעם שאני נוגע בשקע אני מקבל רעש באוזניות... באוזניות הקודמות שלי זה לא קרה. אני שואל בעצם אם זה יכול לדפוק לי את הכניסת שמע של הפלאפון או שזה בעיה ספציפית לאוזניות? לא רוצה עוד פעם להכניס אותו לתיקון על בעיות שמע... עדיף לא להשתמש באוזניות החדשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בחדרי סאב וופר שמחובר למערכת קולנועי ביתי ועוצמה שלו 40 וואט RMS ומאוד חלש וגם לא מרגישים את הבאסים אני מעוניין לקנות סאב וופר לביתי שמחובר לחשמל ורציתי בעוצמה של 200 RMS מה שחשבתי יותר בזול זה לקנות סאב וופר של אוטו ולשים תיבה ומגבר אבל זה שווה לביתי אז לא כדאי תמילצו לי איזה סאב וופר גג 700 שח בעוצמה של 200 וואט RMS בתודה לעוזרים שיהיה לכם צום קל
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.....וגם לא של מיני יהיה אחלה.... איתן
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
למשל במשחקים מסויימים (כמו מקס פיין) אני לא מצליח לשמוע את הדיבור של האנשים אלא רק אם אני פונה אליהם עם הגב .. וישנה גם בעיה באפקטים (כמו יריות..) ששומעים אותם בצורה עמומה ... נ.ב : המחשב מחובר למערכת סטריאו .. והכרטיס קול הוא creative 5.1 live תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מאחר וה-SB16 שלי התפגר היום (8 שנים! ), אני מחפש כרטיס חדש. הצרכים שלי הם אך ורק שמיעת mp3 בסטריאו. בינתיים חשבתי על הכרטיס הבא: http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/creative/product.asp?pf_id=ELSBVIBRA41 מישהו מכיר את הכרטיס ויודע אם הוא מתאים לצרכים שלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני חושב שקראתי פעם שלא צריך להתייחס יותר מדי ברצינות להספק הכוח של מגברים (כלומר לנתונים היבשים שכתובים במפרט שלהם), אבל ליתר בטחון רציתי לברר. האם מגבר עם הספק של 50W (למשל זה: http://www.amnonsound.co.il/?categoryId=1226&itemId=9050) יסתדר טוב עם רמקולים שההספק שלהם 100W ומעלה (למשל זה: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=E660&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהנושא נטחן בעבר וכבר קראתי את ה FAQ. עם זאת, הייתי שמח להמלצה על סט רמקולים 2.0 או 2.1 עד 350 שקלים ולא לחרוג מכך (אחרת הייתי הולך על המלצת המבקר כפי שהוצעה במאמר על המיקרולאב). אני בעיקר רואה סרטים, מעט מוזיקה וקצת משחקים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Logitech Z2300 ראיתי פה שהם מומלצים ומאוד חשוב לי האיכות של הסאונד, אני בעיקר משתמש למזויקה, אבל גם לסרטים/משחקים הבנתי שכדאי לי גם להשקיע בכרטיס קול כשאני לוקח רמקולים בכזו רמה, השאלה היא איזה כרטיס קול כדאי לי לקחת? תודה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו התנסה בשילוב כזה? מהדעתכם על הלוחות ABIT Fatal1ty F-I90HD או ASUS M2A-VM HDMI לשילוב עם הטלוויזיה הזו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
העם הוא יכול לעבור בארץ ותיהיה בו אנגלית ותגידו עוד משו כמה עולה איריבר H340 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך ואיפה אני יכול לשמוע את הרקמולים האלה מנגנים ?.. ולראות מה שווה הסט הזה רצוי שיהיה מחובר למקור טוב או כרטיס קול מקצועי .. מישהו יודע... אני חושב פשוט לקנות כזה סט והייתי רוצה קודם לשמוע אותו . תודה לכולם ;D
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי במחשב יציאת ווידאו וחיברתי את המצלמה שלי SAMSUNG SCL810 ליציאת ווידאו אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. ניסיתי להתקין בלוח הבקרה כל מיני התקנים ושום דבר לא עזר... האם יתכן שיהיה במחשב יציאה לווידאו וזה לא יעבוד? או שפשוט המצלמות האלה לא יכולות להתחבר למחשב? אם מישהו מבין פה בזה אז בבקשה... כי אני כבר התייאשתי תודה!! אני צריכה את זה בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שווה לי לקנות, ב155$ חדש בקופסה מארה"ב זה כולל משלוח.? כאמור זה דגם לא משומש וסגור בקופסה, שחור והוא כולל רק פרו לוג'יק I. האיביי הזה עושה לי בעיות כבר שנה אני מנסה לקנות P:......
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ציטוט של הודעה של משתמש ממיסטיקאייריבר: בנוסף, שלחתי להם גם את אותה שאלה\בקשה(למחלקת המזרח התיכון) בעקבות הודעה של משתמש אחר בת'ראד שנכתבה כך: אז......... נקווה לטוב האשכול המקורי: http://www.misticriver.net/showthread.php?p=433994
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-