עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. פסח עוד מעט בא , לכן זה הזמן להתחנן להורים למתנות , לא? בכל מקרה , אני מחפש המלצות לנגון מוזיקה+וידיאו(MP4) , בנפח של 512 ומעלה , במחיר לא מופרז. לא מופרז = לא יותר מ700 שקלים. יש המלצות? תודה ויום טוב

• 13 תגובות
    • 720 צפיות
  2. המחשב של חבר, עוד לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אצלו. אשמח לקבל עצות לפני שאני בודק. מדובר בASUS P5B DLX המחובר בכבל אופטי למערכת CREATIVE DTT 3500. המערכת הייתה מחוברת לABIT NF7-S ללא בעיות כלל. נכון לכרגע ניתן לקבל רק סאונד סטראו בשני רמקולים. כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by kawaii,

היי, קניתי היום בשעה טובה את הממיר DV393 של פיוניר. יש לי ממיר שחור גדול של יס, אחד מהישנים, וטלוויזיה ישנה עם רק כניסת VIDEO IN אחת ואודיו מונו. איך אני מחבר את הDVD לממיר?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by Airtel,

לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by MushMush,

הלו ח אם שלי זה p4p800delux ויש לי איזה סתם כרטיס קול מובנה לאחרונה (לפני שבוע) קניתי כרטיס קול ?CREATIVE Audigy2 7.1 והיום קיבלתי גם creativ inspire 5200 5.1 עכשיו משום מה ... רק הפרונט פועלים... הכרטיס קול מותקן היטב.. והרמוקולים עצמם פועלים מה יכולה להיות הבעיה? אני משער בגלל שהלוח אם לא מאשפר את זה? כי אם מחליפים את הכבל של הline in עם הכבל של הסנטר אז שומעים וכנ"ל עם האחורים..

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by noob^,

מתגייס עוד חודשיים ~, צריך נגן חדש (לא רוצה להסתובב שם עם מיני דיסק), תקציב 1000~ לנגן ואוזניות איכותיות (עדיפות לכפתור שיהיה נוח לנשיאות) חובה אוזניות איכותיות, אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר גם לא להגיע אליו העיקר שיהיה איכותי ! לא צריך תמונות ולא צריך סרטים (לא אתנגד אם זה יהיה, אבל אני ממש אבל ממש לא רוצה ולא צריך את זה ! - סתם לשלם יותר בישביל שטויות) ג'יגה+ מה הכי איכותי שאפשר למצוא ?

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  7. עד לא מזמן השתמשתי במערכת סטראו נחמדה של שארפ, מפאת חוסר מקום וצריכת מקום לא פרופורציונלית לאיכות הסאונד, החלטתי להוריש אותה לאבי היקר, ולרכוש מערכת רמקולים ייעודיים למחשב. הרי אני לא צריך טייפ או CD PLAYER, והמערכת שימשה רק להגברה של המחשב. השימושים כמו בכותרת, אני מצד אחד מאזין נלהב של מוסיקה, ועל כן אולי כדאי לחשוב בכיוון של סטראו, אבל מצד שני המחשב שלי מחובר לLCD 26" - כך שסרטים הם שימוש מאוד נפוץ. מצד שלישי, בתקציב שלי סראונד איכותי הוא לא כל כך אופציה, כי אין לי כל כך תקציב למערכת כמו Z5500 (וגם אם כן, הייתי קונה רסיבר וסאטליטים מינימליים בכסף שהיא עולה). אז הדילמה הובילה אותי לאלה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7893 כאילו סראונד בלי הבלאגן של הח…

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

שלום לכולם אני עכשיו רוצה ליקנות רמקולים למחשב ויש לי כסף ביד..... אני רציתי ליקנות את ה z-5500 עוד לפני חודשיים ועכשיו שיש לי כסף אני לא יודע עם ליקנות אותם..... האם הם איכותיים? ואני מחפש ברמקולים סאב חזק מטורף וגם החוזק הכללי ושישמעו טוב בווליום גבוהה האם הם שווים תמחיר? והאם יש משהו יותר טוב במחיר 2400?? תודה לכולם מראש...

9. Started by PeaceWarrior,

אני רוצה לחבר וידאו מהסוג הישן (לא dvd) למחשב בכדי שאוכל להעתיד את הקלטות למחשב ומשם לצורב.. האם הדבר אפשרי לעשייה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by Spook,

שלום לכולם, אני מחפש משדר FM לנגן IRIVER HP140. הייתי רוצה שיהיה לו גם מטען (שימו לב שהנגן לא נטען מה-USB אלא דרך חיבור חשמל). המשדר צריך כמובן להתחבר לשקע המצת של הרכב. האם יש למישהו המלצה על משדר מתאים, או לפחות לתת הנחיות מה לחפש כדי לוודא שקונים משדר איכותי שלא יפגום קשות באיכות הקול? תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. Started by Gimel,

ראיתי שקיימים כרטיסים תומכי 5.1 או אפילו 7.1 במחירים של מתחת ל150 ש"ח. אבל לכרטיסים האלו אין יציאה דיגיטלית, אלה רק יציאות אנלוגיות... מישהו מכיר כרטיס קול בעל יציאה דיגיטלית בטווח המחיר הזה? משהו בסגנון הכרטיסים המובנים שיש בלוחות אם מסויימים. ( עם יציאה דיגיטלית וללא יכולת קידוד).

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. הי! יש לאחי הקטן יומולדת ואנחנו יודעים במפשחה שהוא ממש רוצה נגן MP3 (הוא לא צריך איזה Fancy Ipod או משהו כזה) אני רוצה שזאת תהיה השקעה נכונה וטובה ולכן אני שואל פה בעיקרון הנגן ישמש את כל המשפחה אבל בעיקר את אח שלי (שהוא לא אודיופיל, הוא בן 12), הכי חשוב שהוא יהיה עמיד (חשוב מאוד), ומגניב וכדאי גם שהוא יהיה נפוץ קצת בארץ... כבר ניסיתי פעם SanDisk 1GB והיה לי ניסיון די טוב איתו, השאלה היא אם מאז יש דברים יותר טובים לקנות במחיר הזה. תודה!

13. לאחרונה אני מוצא הפרשות מאחורי אוזני הימנית בעיקר אחרי שאני שומע מוסיקה. האם האוזניות שלי יכולות להיות "דפוקות" וכך לגרום להפרשות האלה? האם יכול להיות שזו בעיה רפואית בכלל? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  14. שלום לכולם! מישהו התנסה בשילוב כזה? מהדעתכם על הלוחות ABIT Fatal1ty F-I90HD או ASUS M2A-VM HDMI לשילוב עם הטלוויזיה הזו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  15. מבחינת איכות סאונד? השאלה היא האם שווה לקנות נגן סידי איכותי או נגן פלאש באותו מחיר? (700שח). ---עריכה--- לפי מה שקראתי לפני כמה רגעים המינידיסק יכול להיות אופציה איכותית מאוד. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. שלום =] יש לי בעיה מצחיקה ואמיתית לחלוטין. כאשר אני מפעיל משהו בבית ע"י חשמל שזה טלוויזיה, מנורות במקומות שונים בבית, מאוורר אפילו ועוד כמה דברים. אני שומע טיק קטן ברמקולים שלי, אבל כל זה קורה רק כאשר אני מפעיל או מכבה דבר מסוים בזמן שהדבר פועל לא תהיה שום בעיה אלא רק בהפעלה ובכיבוי. זה הגיוני?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  17. שומע היום את הפסקול של שר הטבעות 3 (שאגב אחד הטובים בכל הזמנים) ושל שודדי הקריביים 2. ושמתי לב שרוב הסאונד מגיע מאוזניה ימין. האם זה חד משמעית אומר שרוב הכלים הוקלטו בצד ימין של הבמה? כמו כן הווקאלית הראשית ממש מולי. אני טירון בכל העניין כמו שאתם יודעים עריכה: דיון מעניין בהד-פיי העוסק ב Sibilance של DT880&DT990 הראו בו את הגרף הבא

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  18. אני יודע שיש משהו שעושה את זה בצורה לא רעה, ניסיתי עם COOL EDIT PRO 2.1 אבל זה לא היה מוצלח במיוחד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by Singularity,

מישהו מכיר מכשיר שיכול להעביר מידע מקלטת אודיו רגילה (כזו ששמים בטייפ) לCD. אני מחפש מכשיר אחד שיעשה את כל העבודה ולא מחשב

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. טוב ככה, חברה שלי מעוניינת לקנות נגן MP3 הדרישות הן ככה: שיהיה כמה שיותר קטן גודל בין 2-4 ג'יגה, עדיף יותר, הכי טוב שתביאו לי אופציה עם 2 ואופציה עם 4 סוללות - לא משנה (לא משנה אם רגילות או משהו מיוחד נטען) תמיכה בעברית - חשוב למדי (גם עברית הפוכה וכאלה זה בסדר, כמובן שעדיף רגילה) תקציב: עדיף כמה שפחות. אין בדיוק תקציב מסודר, אבל עדיף כמה שפחות, אבל שלא יהיה זבל שיתפרק תוך יומיים אם שכחתי משהו תשאלו ואני אענה... תודה מראש לכל מי שיעזור עריכה: אם כבר, אז יש לי שאלה נוספת האם יש דרך להוסיף עברית ל- creative zen micro 5gb? פשוט מצאתי אחד כזה לקנייה ב600 ש"ח בערך, ואני שוקל את זה בשביל חברה שלי, אבל העובדה שאין עברית מציקה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by nadav275,

חזרתי מארה"ב וקניתי את האוזניות הנ"ל koss ur 40 מה אומרים? בחירה מוצלחת? הכבל שלהם קצר מדי למחשב- האם שימוש בכבל מאריך יפחית את האיכות?! התוכנית היתה לקנותsennheiser px100 אבל לא מצאתי אותן בפחות מ-55 דולר שנראה לי מוגזם עליהן... בנוסף מה חושבים על האוזניות sennheiser mx550 לשימוש עם נגן mp3!? נדב

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  22. אפשר להפוך רמקולים של מכונית לרמקולים למחשב או לטלוויזיה? מישהו יכול להכין מדריך או משהו כזה אם אפשר?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by nadaw,

שלום! אז ככה.. מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! נו..? אז מה לעשות? תודהה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  24. Started by eran10,

שלום לכולם אני חדש פה ורציתי לבקש עזרה חשובה אני לקח לי הרבה זמן להשיג את המשחק בשם dragonshard למחשב עכשיו משום מה אצל חבר שלי המשחק פועל על קול נהדר חבל על הזמן אצלי זה ממש לא טוב יש רק תמוזיקה של המשחק אין תמוזיקה של מלכים(והגדרות המשחק הם טובות)...עכשיו הוא פשוט נתקע כזה ו7לפעמים או לרוב כבר הקול במשחק נתקע..אני לא יודע למה זה ממש מרגיז כי אנ י מת לשחק בזה ולהנות מחווית המשחק אבל זה לא עובד וכנראה בגלל בעית הקול עכשיו נראה לי שיש לי כרטיס קול משו ac97 ויש נרה לי directx גירסה 9 החדש כאילו נראה לי כי התקנתי והוא אמר לי בסדר ואני לא ידוע למה הקול במשחק לא טוב בבקשה עזרה זה משו שנורא חשוב לייי

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by Lirans,

היי ברשותי כרטיס מסך עם יציאת hdmi ואני מעוניין להשתמש בחיבור הזה כדי להעביר קול דיגיטלי לרסיבר. אין לי חיבור hdmi ברסיבר. האם קיים מתאם כלשהו המאפשר לחבר באמצעות כבל קואקסיאלי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.