עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by prexus,

אני מתלבט בין כמה נגנים, איזה מאלה עדיף: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000C0F57/qid=1075816314/br=1-9/ref=br_lf_etk_ce_av__9//002-4348298-1581645?v=glance&s=electronics&n=1195890 ה iRiver IHP 100 שאמרו לי שהוא ממלץ מאוד... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000633EM/qid=1075816314/br=1-8/ref=br_lf_etk_ce_av__8//002-4348298-1581645?v=glance&s=electronics&n=1195890 זה של ARCHOS שנמכר בממש זולללללללללל והנגן שעלתה עליו ביקורת עכשיו פה... אז מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by andrei21,

אני מקווה שאני בפורום הנכון אני רוצה לחבר את הממיר RCA שלי למסך מחשב, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? אוליי אופצייה להקלטה אני לא מבין בכרטיסי טלויזיה בכלל , תנו לי כייון מאיפה להתחיל

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by haim85,

אני צריך עזרה במונו מיקסר איך מקליטים בכרטיס קול הזה..מיישהו מישתמש בכרטיס קול כמו שלי? או כדומה שיכול לעזור לי בזה? אני רוצה שלמוע מוסיקה ושישמהו מה שאני שומע ואני ל מצליח לעשות את זה ???

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש המלצה לאוזניות + ומקרופון במחיר של עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  5. אז ככה אני חיברתי הכל טוב ובבדיקה של קריאייטיב אני שומע שהוא משתמש בסטר...אבל שאני רואה סרט בהוא ב6 ערוצים אני לא שומע מהסנטר... חיפשתי חלקים של דיבור וחלקים בלי...מה זה יכול להיות?...קודק שצריך להוסיף??

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by oDot,

שלום! אני מעוניין לקנות סוג של מתאם בין DVI לHDMI, שכן אין לי יציאת HDMI מהX1950PRO שלי. רציתי לדעת, האם מתאם כזה (או לחילופין חוט עם קצוות שונים) יראה לי הבדל באיכות ביחס למתאם DVI לVGA? אני רואה סרטים ב720P וב1080P.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by nizy88,

היי. יש לי קיובייס 5 על PC רגיל, וכרטיס קול של EMU. ברצוני לקנות מחשב נייד שיוכל לתמוך בקיובייס, בעיקר לצרכי סקיצות ופחות לצרכי הקלטה אבל שגם האופציה הזו תישאר פתוחה במידת הצורך. ואשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו תכונות צריכות להיות למחשב כזה, האם לקנות כרטיס קול חיצוני, והאם ניתן לחבר מקלדת שליטה למחשב נייד בכלל? התקציב גמיש תודה רבה נעמה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  8. לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם(ASUS P4P800)והוא הוחלף לאותו דגם במסגרת האחריות עכשיו חיברתי את ה-Rio Carbon כדי להעתיק עליו כמה שירים, המחשב זיהה אותו מיד והראה לי את הכונן הנשלף בחרתי שיר כלשהו והעתקתי, פתאום קופצת לי הודעה-אישור איבוד זרם מידע, וכתוב איזה משהו מוזר יש לציין שזאת פעם ראשונה שזה קורה לי, ועם הלוח הקודם אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת, הכל היה חלק לגמרי בהעתקה אל המכשיר וממנו צירפתי תמונה של ההודעה: למישהו יש מושג מה זה בכלל? ואם כן איך אפשר לסדר את הדבר המציק הזה זה קורה עם כל קובץ שאני מנסה להעתיק אליו

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

ערב טוב לכולם, לאחרונה אני מוצא את עצמי רץ הרבה עם נגן מוזיקה ואני ממש סובל מהחוטים שרצים עלי עבור האוזניות. קצת התקשיתי לברר, והאמת שתמיד טובה חוו"ד של בעל נסיון, מה מומלץ כרגע בשוק. בגדול, אני מחפש קומפקטי. משהו קטן, in-ear או משהו בסגנון - בהחלט לא הכיוון של אוזניה שמכסה את כל האוזן כמו קערה. פי'צר שיכול "לבוא בטוב" יהיה רמקול, כדי שאם אחבר אותם לטלפון, אוכל גם לקבל שיחות אם יש משהו דחוף. אשמח להמלצה או שתיים, ולדעת מה טווח המחירים עלי לצפות. אני לא מחפש להוציא פה הון עתק, אלא על משהו שיעשה את העבודה טוב וזהו. אפשרי גם להזמין מחו"ל, אם זול יותר. (אם ידוע לכם על מקום שאכן זול בצורה שמשתלם להזמין ממנו - אשמח להכוונה מדויקת יותר) תודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by Nitz166,

לצורך משחקים, מוזיקה וסרטים (על המחשב). המליצו לי על microlab אבל אני לא יודע אם זה בתקציב הזה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  11. אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי להשקיע קצת בסאונד. התקציב שלי בסביבות ה1600 ש"ח. האם להשקיע חלק מהסכום בכרטיס קול ואת השאר ברמקולים? החדר שבו המחשב יהיה לא גדול כך שאין לי צורך בעוצמה מפוצצת. עוד שאלה, אם אני אחבר מערכת קומפקט ישנה שיש לי בכבל AUX למחשב, עדיין יהיה לי צורך בכרטיס קול איכותי או שהמגבר הפנימי של הקומפקט דיסק יעשה את העבודה. אשמח לקבל תשובה.... מתן.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 17:25:15 מ ק פ י ץ.אף אחד לא יודע?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  12. יש לי רמקולים בינונים הם נותנים את העבודה כמו שצריך אבל אני מעדיף לקחת רמרולים קצת יותר טובים של קריטיב. או את הכרטיס קול שלי REATLEK 6.1 AC97 הוא דפקה לא רע אבל קצת עם מעט אפשרויות. הבחירה שלכם.!!

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  13. מחפש המלצה לטלוויזיה LCD בשביל חבר. התקציב שלו עומד על 3000 שח בגג. הוא יחבר רק דיוידי ישן שהוא גם רסיבר לטלוויזיה + ממיר של הוט (לא HD) ואולי גם PS2 ככה שהוא לא זקוק לחיבורים מתקדמים יותר מדי. אולי עדיף שיהיה שיהיה HD READY(לעתיד) ראיתי בזאפ הרבה טלויזיות בסגנון המחירים הללו אבל איזה ממה שאתם מכירים הכי מומלצת? תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  14. אהלן חברים, את הכרטיס שלי כבר מכרתי אז אין לי הרבה אפשרויות בשביל לעשות את זה (אם כי אולי נבקש משי שיקפיץ את שלו לכמה שעות ). בכל מקרה, אני נוהג לעשות ארכיון של תוצאות RMAA של כרטיסים שעברו אצלי. פתאום שמתי לב שיש לי בעיה עם התוצאות של ה-24/48 של ה-1212M שכנראה הייתה בעיה כלשהי בזמן המדידה כי התוצאות לא נכונות. אני צריך את התוצאות האילו כרגע למשהו שאני עושה. אם יש פה מישהו שיודע לעבוד עם RMAA ויש לו את הכרטיס הזה. אשמח מאוד אם יוכל לבצע את המדידה ולשלוח לי את הקובץ .sav של התוכנה בתדר 48קילו-הרץ וברזולוציה של 24ביט. תודה, Anatoli.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by Polk,

http://img13.nnm.ru/imagez/gallery/8/7/f/c/4/87fc447e45c6a6714d68e786e4204c6c_full.jpg זה... כלי צבאי

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. יש לי מגבר YAMAHA דגם RX-V361 ורצית לדעת איך אני מחבר את המחשב למגבר ואיזה יצא אני צריך לישת מש במגבר ואיזה כבל לקנות

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים נייחים למחשב נייד (כלומר הכרטיס קול הוא on board). התקציב, כאמור הוא 600 ש"ח, אך אני אשמח אם המחיר שלהם ירד מ-500, והחדר דיי קטן אז 2.1 יספיקו. השימוש של הרמקולים יהיו בעיקר לשמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים ובסדרות, כאשר המשקל שאני נותן לכל אחד מהנ"ל הוא (גבוה יותר = חשוב לי יותר): מוזיקה - 4. סרטים - 2. סדרות - 1. תודה לעוזרים, גיל.

18. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, כמו שהכותרת מרמזת אני מעוניין לקנות מערכת בסכומים הנ"ל. מה אתם ממליצים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  19. אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by XDude,

אני צריך לדעת אם יש אפשרות להכין קלטת של מוזיקה לטייפ שיש לי באוטו... (עד שאני יקנה CD) מחובר לי למחשב מערכת סטריאו... ויש לה גם טייפ מן הסתם, יש אפשרות להכין קלטת של MP3 או משהו כזה דרכה?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by gal1,

מהי המערכת 2.1 הכי עוצמתית שיש בתקציב של 600 שקל

22. קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק 5.1 ועכשיו אני שם לב שבכל פעם שמישהו בבית מכבה או מדליק את האור שומעים מן צליל כזה של ניתוק או משהו... נשמע כאילו יש קצר בחוטים משהו אבל הרמקולים בסדר גמור... אני מאמין שהתופעה הזאת מוכרת גם לכם, איך אפשר לפתור אותה אם בכלל? כי זה דיי מציק... ממה זה נגרם? רמקולים רגישים מידי? הארקה אולי? למרות שלא ניראה לי כי לא התחשמלתי מהמחשב שלי בזמן האחרון כשאני יחף

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  23. שלום לכולם, עד היום הייתי עם כרטיס Audigy SE ו- WinVista וכרטיס מסך GeForce4 440MX והכל עבד מצויין. לפני מספר שבועות רכשתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600GS (AGP). בכל מקרה מהרגע שיש לי את הכרטיס הזה אני שומע קיטועים בסאונד למרות שכ. המסך לא זה שמעבד לי אותו. ניסיתי הרבה שירים, הרבה תוכנות (Winamp, MP , MV2 ועוד) ואפילו במשחקים יש קיטועים בסאונד, לא בתמונה. כשאני נכנס ל-TaskManager רואים בגרף שה- CPU מתקרב ל-100% וברגע שאני עוצר את השיר ישר הוא צונח. את ה- Aero ביטלתי ואין שינוי, הקטנתי רזולוציה ואין שינוי. מה עוד יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by qpalzm,

כתוב באתר של המכשיר שהוא יכול לקודד שירים ל-mp3 ישירות מדיסקמנים, מערכות סטראו וכו'. השאלה היא איך הוא מזהה את השמות של השירים?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  25. Started by OMRi1712,

אני צריך אוזניות אלחוטיות למחשב.. אני לא מחפש משהו ברמה הכי גבוהה בארץ אני צריך אותם בעיקר ללילה כדי לשמוע שירים ולשחק בלי להפריע ולהעיר את כל הבית.. אין לי ממש תקציב מוגדר כי אני לא יודע כמה הדברים האלו עולים אז תציעו מה שנראה לכם סביר מבחינת מחיר ואיכות. הייתי באייבורי והם אמרו לי שיש להם שם רק אוזניות של פיליפס שפועלות על אינפרא אדום וצריך קשר ישיר בין האוזניות לחיבור שלהם וכל דבר שיעבור באמצע יפריע אז זה לא ממש מה שאני מחפש.. מכירים משהו שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.