אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברים, אני מחפש אוזניות למחשבף גדולות כאלה (לא אוזניות קטנות) עד 100-150 ש"ח (עדיף כמובן כמה שיותר זול), שיהיו דיי איכותיות ויחזיקו דיי הרבה זמן (כי האחרון לא החזיקו אפילו חצי שנה). תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה אני מוצא את עצמי רץ הרבה עם נגן מוזיקה ואני ממש סובל מהחוטים שרצים עלי עבור האוזניות. קצת התקשיתי לברר, והאמת שתמיד טובה חוו"ד של בעל נסיון, מה מומלץ כרגע בשוק. בגדול, אני מחפש קומפקטי. משהו קטן, in-ear או משהו בסגנון - בהחלט לא הכיוון של אוזניה שמכסה את כל האוזן כמו קערה. פי'צר שיכול "לבוא בטוב" יהיה רמקול, כדי שאם אחבר אותם לטלפון, אוכל גם לקבל שיחות אם יש משהו דחוף. אשמח להמלצה או שתיים, ולדעת מה טווח המחירים עלי לצפות. אני לא מחפש להוציא פה הון עתק, אלא על משהו שיעשה את העבודה טוב וזהו. אפשרי גם להזמין מחו"ל, אם זול יותר. (אם ידוע לכם על מקום שאכן זול בצורה שמשתלם להזמין ממנו - אשמח להכוונה מדויקת יותר) תודה מראש, ערן.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש משהו איכותי כמה שיותר בתקציב של עד 200 ש"ח. אוזניות גדולות כאלה, שלא נכנסות לתוך האוזן כמו IN EAR. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
על איזה חברות ואיזה דגמים של נגני mp3 אתם ממליצים?אני מחפש נגנים שיהיו בעלי שבב זיכרון של לפחות 128 מגה בייט. חשוב גם שאיכות השמיעה תהיה טובה
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחפש המלצה לטלוויזיה LCD בשביל חבר. התקציב שלו עומד על 3000 שח בגג. הוא יחבר רק דיוידי ישן שהוא גם רסיבר לטלוויזיה + ממיר של הוט (לא HD) ואולי גם PS2 ככה שהוא לא זקוק לחיבורים מתקדמים יותר מדי. אולי עדיף שיהיה שיהיה HD READY(לעתיד) ראיתי בזאפ הרבה טלויזיות בסגנון המחירים הללו אבל איזה ממה שאתם מכירים הכי מומלצת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לכם במקרה איזה פרום שאפשר לדבר שם על טלויזיות כי אני רוצה לקנות איזה טלויזיה:[
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לא אודיופיליות למשחקים בטווח של ~250 חשבתי על שתי אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=4415 מה ההבדל בניהם חוץ מהמיקרופון ??? אם אין אז אני יקנה את האלה אם המיקרופון. או שהאם יש לכם משו אחר מומלץ בטווח המחיר הזה ? תודה מראש ותענו כמה שיותר מהר למה אני קונה היום תודה !! עריכה: עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של HD SoundMax (לוח M2N-E) אני צריך לקנות גם כרטיס קול ?? ועוד שאלה : שאני מדבר אם חברים בסקייפ הם לא שומעים אותי טוב וניסיתי מלההההההההההההה מיקרופונים ותמיד שומעים אותו דבר יש מצב זה קשור לדריבר ??? כילו אם המיקרופו…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני כנראה היום אקנה אוזניות חדשות, אני מחפש אוזניות IN EAR וחשובה לי איכות כמה שיותר גבוהה, לכל סוגי המוזיקה.. הבנתי שה CX500 איכותיות ויש אותן בסניף KSP ליד הבית שלי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=8397 * האם המחיר הגיוני כי ראיתי בכל אתר אחר שהן יקרות יותר * האם יש אוזניות IN EAR איכותיות יותר בטווח המחיר - עד 300+-
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מבחינת איכות סאונד? השאלה היא האם שווה לקנות נגן סידי איכותי או נגן פלאש באותו מחיר? (700שח). ---עריכה--- לפי מה שקראתי לפני כמה רגעים המינידיסק יכול להיות אופציה איכותית מאוד. זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים נייחים למחשב נייד (כלומר הכרטיס קול הוא on board). התקציב, כאמור הוא 600 ש"ח, אך אני אשמח אם המחיר שלהם ירד מ-500, והחדר דיי קטן אז 2.1 יספיקו. השימוש של הרמקולים יהיו בעיקר לשמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים ובסדרות, כאשר המשקל שאני נותן לכל אחד מהנ"ל הוא (גבוה יותר = חשוב לי יותר): מוזיקה - 4. סרטים - 2. סדרות - 1. תודה לעוזרים, גיל.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כרטיס הקול המובנה שלי במחשב נהרס (שומעים חלש ומונו), ובינתיים אני משתמש בכרטיס קול ממש אבל ממש בסיסי שיעשה את העבודה. הינני מעוניין לקנות כרטיס קול איכותי, שבעזרתו אוכל לשמוע שירים באיכות טובה, לשחק משחקים עם סאונד שנשמע אמיתי, ולראות סרטים (בעיקר HD). אני כרגע משתמש ב-2 הרמקולים הגדולים של מערכת הסטריאו שלי (היא מחוברת למחשב דרך כבל). האם ישנם כרטיסי קול טובים בתחום המחירים 100-200 ש"ח, שאתם ממליצים לי לקנות אותם? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,הרמקולים נמכרים בחו"ל ככה שלא ניתן למצוא אותם בארץ חוץ מדגם אחד ....... נתחיל: יש את ה Cambridge SoundWorks שלפי מה שהבנתי הם חברה בת של קריאטיב,הדגם הוא SW320 לא ידוע לי עוד פרטים עליו חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.techspot.com/reviews/hardware/creativesw320 את הYAMAHA שהבנתי שהם חברה איכותית ,הדגם הוא YSTMS201 ,חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.yamahamultimedia.com/yec/products/speakers/ystms201.asp ויש את הXE222 או בשם המקורי X-FREE של CREATIVE (היו לי עד עכשיו אותם אבל הם התקלקלו ואין אחריות משום מה אז אני מתלבט אם לקנות אותם שוב) חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.pcx.com.ph/showcase/profile.asp?id=943 איזה לדעתכם ניתן לקחת ושתהיה ב…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? ללכת על אחד מסדרת הרקולס? או שמע לפנות ישר לקראייטיב? תודה על העזרה, ויום טוב!
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אוקיי, אני אחד מברי המזל\חסרי המזל שלא מרגישים שום הבדל בין mp3 192 ביט לבין wma 64 ביט (סתם דוגמא... אני גם לא מבדיל בין mp3 לאיכות של דיסק O_o). בשלישי באוקטובר אני טס לארה"ב (נקווה שדון פרץ יסיים לשחק עד אז), וחשבתי לקנות שם אוזניות ברמה בשביל המובו2 שלי ובשביל הihp120 שיצטרף אליו. לאור יכולות השמיעה שלי, אתם חושבים שיש טעם, או שאני לא אבחין בשום הבדל בין אוזניות פשוטות יחסית לבין משהו ברמה?
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות אזניות שעובדות ב5.1 ערוצים כי אני מוצא שאני רואה הרבה סרטים ותכניות (HDTV) שמקודדים בAC3 ואני מרגיש שאני מפסיד חלק מהחוייה. אני יודע שמושקין משווקים זוג שמתחבר עם שלושה חוטים לכרטיס קול שתומך ב5.1 (ומעלה) אבל אני זוכר שקראתי שיש זוג שמתחבר דרך USB וכבר מכיל בתוכו את הכרטיס קול. יש לי כרטיס קול Onboard שהגיע עם ה IS7-E שלי אבל רציתי לדעת מה יהיה יותר טוב. רציתי גם לדעת אם למישהו יש כאלה אזניות וגם לינק לביקורת יהיה טוב (השוואה תיהיה בכלל טובה). אני גם מחפש לדעת את השם של הזוג השני שדיברתי עליו.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול על הלוח אם של RealTek AC97 הוא על לוח Gigabyte 8SQ800 עכשיו יש לי מערכת רצינית שתאכלס אני לא חושב שאני מוציא את הטוב ביותר ממנה לכן אגרתי קצת כסף וברצוני לקנות את הכרטיס קול הבא Hercules Digfire 7.1 שאלתי היא האם אני באמת ירגיש שינוי שוואלה הצדיק את הקנייה הוא שזה לא שווה את זה AC97 מפרט תכני High-performance CODEC with high S/N ratio (>90 dB) 18-bit ADC and 20-bit DAC resolution Compliant with AC'97 2.2 specifications 18-bit stereo full-duplex CODEC with independent and variable sampling rate 4 analog line-level stereo inputs with 5-bit volume control: LINE_IN, CD, VIDEO, AUX 2 analog line-level mono inputs: PC_BEEP, PHONE_IN Mono output …
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות אלחוטיות למחשב.. אני לא מחפש משהו ברמה הכי גבוהה בארץ אני צריך אותם בעיקר ללילה כדי לשמוע שירים ולשחק בלי להפריע ולהעיר את כל הבית.. אין לי ממש תקציב מוגדר כי אני לא יודע כמה הדברים האלו עולים אז תציעו מה שנראה לכם סביר מבחינת מחיר ואיכות. הייתי באייבורי והם אמרו לי שיש להם שם רק אוזניות של פיליפס שפועלות על אינפרא אדום וצריך קשר ישיר בין האוזניות לחיבור שלהם וכל דבר שיעבור באמצע יפריע אז זה לא ממש מה שאני מחפש.. מכירים משהו שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם יש הבדל שמצדיק 500 שקל בין שני הכרטיסים? אני צריך את הכרטיס למוזיקה משחקים וסרטים האם יהיה הבדל שאני ישמע במשחקים נגיד או בסרטים או במוזיקה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אז ככה כשאני שם אוזניות אז אני מרגיש את זה יותר. כל מה שאני אמור לשמוע בצד שמאל אני שומע הצד ימין וההפך. זה כשאני מחבר את זה מהחיבור הקידמי. וכשאני מחבר את זה מהחיבור האחורי אני שומע רק בצד אחד ובצד השני לא שומע כלום. אז האפשרות היחידה שלי היא החיבור הקדמי אבל אני שומע שם הפוך. וזה לא בעיה של האוזניות כי זה עם כמה אזניות וגם עם הרמקולים. יש איזו אפשרות לחליף כיוונים של הקול אעם איזו תוכנה או משהו? ד"א הכרטיס קול שלי מובנה על ה לוח אם [GIGABYTE GA-VM900M] תודה מראש. :]
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי pioneer dv 383.. צעד חכם? איך המכשיר? אני צריך עזרה עם הכתוביות.. צרבתי קובץ AVI עם הקובץ של הכתוביות ביד איתו המכשיר מציג את הכתוביות בעברית, אבל הכתוביות הפוכות!!! מה אני עושה??? ואם כבר פתחו על זה נושא אני אשמח אם לא תגידו לי שכבר פתחו, תביאו לי לינק לנושא הזה כי חפשתי כזה ולא מצאתי..
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהנושא נטחן בעבר וכבר קראתי את ה FAQ. עם זאת, הייתי שמח להמלצה על סט רמקולים 2.0 או 2.1 עד 350 שקלים ולא לחרוג מכך (אחרת הייתי הולך על המלצת המבקר כפי שהוצעה במאמר על המיקרולאב). אני בעיקר רואה סרטים, מעט מוזיקה וקצת משחקים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
פעם, לפני כמה שנים טובות, אני זוכר שקראתי פה שהכרטיס קול לא משנה כלל במערכת עם רסיבר שכן הרסיבר מעבד את הקול, אבל חבר שלי טוען שהוא חש הבדלים עצומים בסאונד בין הAC97 שעל הלוח אם שלו לבין הCREATIVE SOUND BLASTER 5.1 שלו. הגיוני ?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
החלטתי לוותר על ה Altec Lansing VS2421 בגלל הרעשים המעצבנים עכשיו אני מתלבט בין x210 x230 x240 של לוגיטיץ' בגדול הרמקולים זה 90% למוזיקה, קצת משחקים, גלישה באינטרנט youtube... התקציב זה 300 עם אופציה לגלישה מעבר מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-