עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, לאחרונה קניתי טלוויזיה ופלייסטיישן 3. יש לי סלון בגודל 3X4 ואני צריך רמקולים חדשים, שיתאימו לי לכל הדרישות ולכן אצטרך גם רסיבר.. אני רוצה להפעיל סרטים בסראונד מלא וכן גם את מה שאני רואה בטלוויזיה עצמה, או בממיר. כלומר יש לי 3 יציאות אופטיות דיגיטליות, אחת מהפלייסטיישן, אחת מהממיר ואחת מהטלוויזיה (כן ואני צריך להשתמש גם בה, מכיוון שאני מפעיל אפליקציות ישירות מהטלוויזיה ללא קשר לשאר הרכיבים). אני רוצה שכולן יכנסו ישירות לרסיבר, ומשם (זה דיי ברור) לרמקולים. אז מה שבעיקר חשוב לי שיהיו 3 כניסות דיגיטליות ברסיבר (אם קיים, ואם לא אז מה החלופה?!), כמובן גם כניסות של RCA רגילות וקיצור שיהיה איכותי ויוציא את הסאונד בסראונד מלא (זה נקרא Dolby Digital 5.1 לא ?! ).. אההה ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by thelegend,

ואם יש אחד נפרד למצב של משחקים(PS3) ואחד למצב של סרטים אז עוד יותר טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by GAL_FX,

כמו שכולם יודעים יש לי נגן h320 ואני רוצה משהו בסיגנוון הזה ...?? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1498&scat=279&tcat=33 כל מי שיכול לעזור תודה מראש ....

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by maverick,

שלום רב. יש לי מספר מכשירים בעלי יציאה/כניסה אופטית ובמהלך השנים נעלמו לי הכיסויים השחורים הקטנים האלו. יש למישהו מושג מהיכן אפשר להשיג מכסים כאלו?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  5. האם מישהו מכיר כרטיס מחשב המתחבר ל- LNB ? האם הוא שולט על דייסיק ?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by GENERAL,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR הייתי שמח לקבל המלצות על כרטיס , שיספק את העבודה כמו שצריך כמובן יש לציין שההקלטה מ ה TV תהיי כמה שיותר חדה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  7. אז ככה, כחלק מפרוייקט שאני עובד עליו והוא התקנת מחשב ברכב, אני זקוק לרדיו. ישנו מגוון מאוד מצומצם של טיונרים בחיבור USB שלצערי לא עושים את העבודה, ולכן העדפתי ללכת לכיוון כרטיס TV שמכיל טיונר שכזה. יש באפשרותי להזמין בארץ ומחו"ל. יום טוב אלי

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות לHTPC כרטיס TVR, המתחבר עם יציאת USB2, המכיל בתוכו קידוד מלא בחומרה, כמובן במחיר סביר (אין צורך בשלט), אך לא הצלחתי למצוא משהו שעונה על כל ההגדרות. וכמובן תומך שיטת שידור PAL. אשמח להצעות, הכרטיס המקליט חייב להיות USB2 מכיוון שאין יותר יציאות של הלוח. תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. שלום אני קיבלתי מתיקון ארוך ומפותל את המערכת וינטאג' שלי פישר 304.יש לי לוח אם עם כרטיס AC -97 וכרטיס קול 1212M של EMU אני מתכנן לפצל את המחשב ליחידת HTPC (שיתבסס על מחשב אחר עם ה 1212M) והמחשב הראשי יחובר עם כרטיס פשוט 4.1 והסיבה לכך היא שאני רוצה הפרדה מוחלטת של הערוצים.המגבר בעל כניסות מרובעות - כלומר קדמי ימין שמאל אחורי ימין שמאל. אני מחפש כרטיס קול בסיסי לא קריאטיב עם קדמי ואחורי. תודה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  10. Started by Gimel,

ראיתי שקיימים כרטיסים תומכי 5.1 או אפילו 7.1 במחירים של מתחת ל150 ש"ח. אבל לכרטיסים האלו אין יציאה דיגיטלית, אלה רק יציאות אנלוגיות... מישהו מכיר כרטיס קול בעל יציאה דיגיטלית בטווח המחיר הזה? משהו בסגנון הכרטיסים המובנים שיש בלוחות אם מסויימים. ( עם יציאה דיגיטלית וללא יכולת קידוד).

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  11. יש חיה כזאת בארץ?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  12. שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש ואני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו ממיר HD של HOT (יש לי מסך מחשב B2330 של סמסונג עם HDMI ו-VGA). אין תקציב מוגדר, אבל אל תביאו לי משהו שעולה 1000 שקל, משהו במחיר הגיוני. תודה וזה גם די דחוף כי הטכנאים באים עוד שבועיים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מחפש כרטיס טלוויזיה איכותי ביותר - לא USB (לא יודע למה יש עכשיו בשוק המון USB) איכותי ביותר שיהיה מסוגל ל DVB, x264, HD, 720,1080 הכל הכל.. עם שפע חיבורים =] נ.ב כמה שיותר אחריות, יותר טוב =] תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by efee123,

אין לי מגבלה מבחינת תקציב בגדול, כל הכרטיסים הם בסביבות 150-400 אני ירצה את זה בגדול לצפייה בטלוויזיה דרך ממיר של yes או דרך אנטנה. אפשרות לחבר גם מצלמת וידאו למחשב. אכן לי מושג בכלל בזה, מבחינת חברות חיבורים וכו' יש המלצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  15. אני לא רוצה כרטיס רציני,רק אחד שיש לו אנטנה שמרכיבים אותה על הכרטיס וזה קולט שידורים (שיטת השידורים החדשה DVB-T) באיכות HDTV חשוב גם שיהיה שלט שאיתו אפשר לשלוט בסרטים במחשב,ושהכרטיס יוכל גם להקליט באיכות טובה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  16. שלום, איזה כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח למערכת הפעלה XP מומלץ לקנות (אפשרות חריגה במידה והדבר אכן יתן שיפור מהותי). המטרה - צפיה בטלוויזה במחשב ואפשרות להקלטת תכניות. האם ה PVR150 של Hauppauge טוב? שמעתי שיש איתו הרבה בעיות עם דרייוורים והתקנה. האם יש המלצות אחרות?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט לחיבור ממיר YES לא HD.. תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. ושאפשר לראות איתו YES. יש לי אגב 4 ג'יגה זיכרון (אבל 32 ביט) - נתקלתי כבר בסיפורים על כרטיסים שלא עבדו טוב על 4 ג'יגה זיכרון. תודה למי שיכול להמליץ לי על כרטיס מתאים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by hackermeir,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC והייתי רוצה שהוא יעבוד כמו ב- YES MAX: שיהיה מסוגל להקליט 2 ערוצים במקביל. יכולת להפסיק באמצא תוכנית בשידור חי ולהמשיך אותה אחר כך. שיקודד אותם בצורה טובה למחשב. אני לא בטוח אם יש כרטיס כזה אז תגידו מה אפשר לעשות. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. דרוש לי כרטיס טלוויזיה למחשב בתקציב הנ"ל, אך עם עדיפות למחיר זול ככל הניתן. חשוב לי שהאיכות של התמונה תהיה טובה (לא דרושה יכולת HD או משהו מיוחד), ושהכרטיס יוכל להתחבר הן לממיר של HOT והן לממיר של YES. ד"א הכרטיס אמור להיות מחובר למחשב עם מסך 19'.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by eran256,

אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה לצורך הקלטת סדרות ותוכניות מהמיר(HOT)... איזה כרטיס מומלץ לשימושים הנ"ל. תקציב נניח 200-400. שאלה נוספת, האם אפשר להקליט כמו בהוט מג'יק, מהבחינה שאתה מסמן סדרות והוא מקליט אותם באופן קבוע גם עם השידורים אינם קבועים? תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. Started by barisrael,

הי, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיעבוד במחשב עם WINDOWS 7 64BIT עם 4 גיגה זיכרון (ראיתי כבר כרטיס שלא עובד במחשב עם ויסטה 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון) הכרטיס טלויזיה צריך להיות עם חיבור PCI (לא EXPRESS משום סוג, PCI רגיל) חשוב גם שתהיה אפשרות הקלטה בכרטיס (הקלטה טובה בלי בעיות של סנכרון בין אודיו ווידאו) ורצוי MPEG2 ENCODER חומרתי בעיקרון אני מחפש כרטיס טלויזיה אנלוגי, אך אם יש כרטיס טלויזיה שאני יוכל לראות שידורים של הוט בלי ממיר לחיבור במחשב (יש לי ממיר בסלון, זה לא שיש לי רק אנלוגי) אז אולי עדיף, תלוי מה הפער מחירים אמרו לי גם שWINFAST זה טונר לא משהו, עדיף WINTV, זה נכון? חיפשתי כבר מלא דגמים ואני לא כל כך מבין אם הם טובים או לא תודה על העזרה, בר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Hr44,

אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. Started by Gilo2005,

מצטער אם לא קשור לפורום זה כי אין לי מושג איפה אפשר לפרסם את זה אז כה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי שאני יוכל לצפות ב YES דרך המחשב שבחדר שלי התקציב שלי נע מי 200 שח עד 300 שח ורציתי לקבל המלצות על כרטיס טלויזיה שיהיה טוב בעל טווח קליטה נורמלי תנו לי הצעות בבקשה וצטער שוב אם זה לא קשור לפה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by rotemlp,

היי חבר'ה, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לחבר אותו לממיר דיגיטלי רגיל של yes (למטרות צפייה בלבד). אני לא מתעסק בהקלטות/עריכת וידאו כך שהיכולות האלו לא רלוונטיות. גם שלט רחוק לכרטיס הוא מיותר (משתמש בשלט של הממיר). הדברים היחידים שחשובים לי זה איכות הוידאו ושהכרטיס יהיה פנימי. נראה לי סביר שכרטיס כזה יעלה באיזור ה200 ש"ח, אך אני לא מתמצא כלל בחברות השונות ובדגמים. אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים