עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dyn,

שלום, קניתי היום כבל DVI ל HDMI, חיברתי אותו למחשב ולLCD שיש בחדר ומשום מה אני לא מצליח לראות תצוגה בטלוויזיה בחדר. שיחקתי בהגדרות ב NVIDIA פה ושם שמתי DUAL VIEW וכו' אבל עדיין לא הצלחתי לקבל תצוגה בטלוויזיה. אודה למי שיוכל להסביר לי איך לקבל תצוגה בטלוויזיה. בנוסף קניתי כבל שמתחבר ביציאה אחת ל OUTPUT בכרטיס קול ולצד השני ל2 RCA זכר על מנת להעביר קול מהמחשב לטלוויזיה, אודה גם למי שיוכל להסביר לי איך לעשות גם זאת. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by zivf2,

שלום היום קיבלתי Iriver h320 ושמתי לב שבתמונה הזאת: http://www.shahine.com/omar/content/binary/iRiver_H320.jpg יש את האפשרות video ולי אין כזאת, אני עדיין אוכל לראות סרטים נכון? ד"א יש אפשרות ליצור את התיקייה הזאת? סליחה על הבורות פשוט אני חדש בעסק הזה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by Dark Respect,

יש לי טלוויזית LED 42LS340Y של LG אני מוריד סרטים בפורמט MKV. לפעמים הכל בסדר, ולפעמים הטלוויזיה לא תומכת בסאונד. עדכנתי את הפירמוור של הטלוויזיה וזה לא עזר. יש אפשרות לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by love-its-my-name,

אנשים זה דחוף כשאני מקליט מהמחשב [יש לי כניסה ש כבל של טלויזיה] יותר נכון מחשב מהטלויזיה אז לא שומעים קול והוא נות שתי קבצים קובץ אחד וידאו ועוד אחד שהוא בסיומת שלו cc מה זה הקובץ הזה? ד"א לא שומעים קול... נראה לי שצריך לחבר בינהם... כאלו זה קובץ אחד קול ואחד וידאו וצריך לחבר אותך... זה נכון? אילו הקובץ השני הוא הקובץ קול או משהו כזה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by sinsonik,

תקציב עד 1000 ש"ח אפשר להביא אוזניות גם בפחות! לא חובה לנצל את כל התקציב... מה השימושים שלי: מוזיקה 70 % סרטים 20% משחקים 10% כרטיס הקול שיש ברשותי: יש לי כרטיס קול חיצוני של steel series 7.1 בקשות מיוחדות: שלאוזניות יהיו באסים מטורפים, עוצמה מטורפת אטימות מוחלטת שאני ישמע באופן מושלם שיר.. הערות: יש לי היום את siberia v2 של steel series אני לא מחפש אוזניות ברמה הזאת (כן אני יודע שאלה אוזניות מצוינות ברמה גבוהה) אני רוצה כמה דרגות מעל if u know what i mean תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by simonsix,

איזה כרטיס איכותי יותר? X-Fi Elite Pro http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14064 M-Audio fasTrack http://www.m-audio.com/products/en_us/SessionwithFastTrackUSB-main.html השימושים העיקריים שלי הם: מוסיקה (יצירה,הקלטה) ומשחקים ,שניהם במידה שווה מבחינת שימוש. משתמש במגבר NAD חזק + 2 רמקולים ריצפתיים של בוסטון (חזקים מאוד). ההבדל ביניהם הוא 1000 ש"ח ,שווה לי להזדכות על שלי ולקנות את הקריאייטיב? לחלופין,מה דעתכם על הכרטיס הזה,שווה 1200 ש"ח ? (כולל משלוח) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180163969852&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON 5800 עם 2 יציאות DVI ומסך של סאמסונג 260T עם יציאת HDMI. מה הדרך הטובה ביותר לחבר את את המחשב לטלויזיה בכבל אחד ושיהיה סאונד? תודה!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by thedag,

שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתית HITACHI HTD-K210 ורציתי לשאול האם יש איזה מתלה או משהו לתלות אותם על הקיר? או שאולי הם לא מתאימים לתלייה על הקיר? כי אין על הרמקולים מקום לתלייה או משהו כזה... תודה..

9. היי, הearpods של אפל הלכו לעולמן (אחרי חיים ארוכים למדי, יש לציין) והגיע הזמן למצוא תחליף.. העניין הוא שממה שהסתכלתי בינתיים קיבלתי את הרושם שאין יותר דבר כזה. כלומר כל האוזניות הקטנות היום הן in-ear. הדרישות שלי הן פשוטות (או ככה חשבתי): אוזניות זולות, לא in-ear, עמידות ונוחות ועם מיקרופון. איכות השמע היא פרמטר משני פה מבחינתי. ההנחה שלי הייתה שאם מוצר של אפל עולה מחיר מסויים צריך להיות מוצר מקביל במחיר זול יותר (בלי ה"מותג" אפל). האם אני טועה? האם האוזניות של אפל הן הפתרון הכי טוב לדרישות שלי? פשוט ממש לא נעים לי האוזניות שנכנסות לתוך האוזן יותר מידי... וסתם מתוך עניין, מה קרה שההיצע של אוזניות מהסוג הזה ירד ככה? מה החסרונות שלו? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכם... ברשותי כרטיס XFI פלטינום ,הכרטיס מסוגל לבצע פיענוח של DD ו DTS ... אני מתכוון לקנות השבוע את ה Z5500 שגם בהם יש מפענח DD,DTS אם כרטיס הקול מבצע את הפיענוח...הלוג'יטק יבצע פיענוח נוסף?... והאם יש הבדל באיכות הפיענוח בין מפענח הרמקולים למפענח כרטיס הקול... תודה ויום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  11. היי, אני עובד במחלקה קטנה עם עוד מעט אנשים יחסית, ויש לנו לא מעט משמרות של 2 אנשים או אפילו משמרות לבד (לילה, סופ"ש) יש לנו כאן טלוויזית CRT ישנה 21", וחשבנו לקנות במקומה 32" חדשה, שתוכל לנגן לנו תכני HD מדי פעם, ולהתחבר לממיר ה YES שלנו כאן, פלייסטיישן או XBOX מזדמנים (אם מישהו מביא מהבית למשמרת לילה למשל) וכו'. (אבל בעיקר למחשבים - לפטופים שונים ומחשבים נייחים עם כרטיסי מסך OB לרוב, לצורך הצגת סרטים מהמחשב על ה TV) אני מחפש הצעות לLCDים הכי איכותיות שאפשר למצוא בתקציב כזה דל, גם יד שניה אם אתם מוצאים משהו ספציפי - יהיה נהדר. משהו שיש לו כניסת VGA בין היתר יהיה נהדר, אם יש גם SVIDEO או HDMI זה יתרון עצום, בכלל - ריבוי כניסות זה ייתרון. אשמח להצעות שלכם אם מישהו מכיר טלו…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by alon83438,

שלום!!! האם אני יכול לחבר את הרסיבר דרך יציאות דולבי-דיגיטל שני ערוצים (לדוג' קידמי שמאל וימין) לטלויזיה ככה שבעצם אני אשמע ברמקולים של הטלויזיה (את הקדמי שמאל וימין) ואת הערוצים האחרים לרמקולים רגילים?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by h_yoav,

יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by asafh,

היי כולם, אז קניתי מיני דיסק sony mzn-610 חדש והאמת חבל שלא בדקתי קודם איך מעבירים mp3 אליו. זה ממש לא כמו בנגן mp3 או בדיסקמן mp3 שפשוט מעתיקים את הקבצים - זה כולל המרה לפורמט אחר ובלאגנים. עכשיו לשאלה: מישהו השתמש בתוכנת SonicStage המצורפת להעתקת mp3 למיני דיסק? האם באמת אי אפשר לסמן כמה דיסקים (כלומר playlists מה-music drive) להעתקה למיני דיסק?!?! צריכים לשבת מול המחשב עבור כל דיסק ודיסק??? תודה, אסף

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by --Adidas,

inspire 2500 הלכו לעולמם ,שומעים רק מרמקול אחד (2 הרמקולים טובים אבל רק שאני מחבר את הרמקול לימין בסאב אז שומעים ממנו ) ורק שאני מכניס את החיבור של המחשב לסאב לא עד הסוף, חצי בערך אז שומעים משניהם. אז בנתיים חשבתי על Microlab B-73 מישהו שמע מכיר ? הרמקולים מיועדים להכל מוסיקה, סרטים, משחקים ... המטרה היא לקנות את הזול ביותר אני לא יותר מדיי בררן בנושא סאונד והסתדרתי דיי טוב עם הקרייאטיב שלי ..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי חבר'ה, יש לי שלושה מסכים שאני מלתבט! אני מדבר על מסכים לחדר שינה שהם 32" ואחד למטה לסלון שהוא 55". אבל עיקר האשכול הוא למסך חדר שינה 32". *****גם אם יש לכם משהו אחר להציע ואתם חושבים שהוא יותר טוב בטווח המחירים שרשמתי אשמח לקבל חוות דעת על עוד!***** ***כולם הם 100MHZ לא צריך יותר מזה!*** ***ובטוח שאני לא צריך SMART TV וזה אין צורך!*** ***דרך אגב אני גם רוצה שתהיינה כניסת HDMI אפילו 2 וגם USB למסך ושרמקולים יהיו מהמסך.*** 1.זה ה[מסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822242 - המסך הוא של סמסונג 32" FHD והרזולוציה שלו היא 1920X1080. זה עולה 1.8K 2.המסך השני הוא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820949 - המסך הזה הוא של LG גם…

17. Started by XMB,

אהלן, רכשתי את הסט הנ"ל בהמלצת כמה אנשים כאן, גם היה מחיר דיי טוב 170$ (אני מתגורר בארה"ב), בכל מקרה לפני כן היה לי בזכות ולא בחסד והם עדיין חיים רמקולים Creative 5200 5.1 כ-8 שנים. איכות הבאס בין השניים אין מה להשוות, ה 5200 לוקח ללא כל ספק, הווליום של ה A2 בהחלט דומיננטי חוץ מכך אני לא רואה שום יתרונות, הסאונד ב 5200 פשוט טוב יותר, נעזוב את זה שהרמקולים הם 5.1 למרות שאני שומע רק מוזיקה שמעו בהם מדהים גם באחוריים (ישבתי שעות על הקינפוג עד שיתאים לחלל שהם נמצאים כדי שיריגישו אותם בכל סאונד ששמים במחשב), הבאס ב 5.1 היה שמיים וארץ מה A2. יש לציין שאין לי כרטיס קול או און-בורד יש לי Creative XtremeMusic 7.1 (דגם מקביל ל GAMER). בכל מקרה בגלל שאני לא משחק במשחקים ולא רואה כמע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ALÞHA,

מחוברות ל COWON D2. אשמח לשמוע את עצתכם, תודה[br]פורסם בתאריך: 4.11.2009 בשעה 12:38:07 זה בסדר, כבר אין צורך. ביקשתי מהן יפה והן נפתחו לבד... עיצה לרוכשים בעתיד - מלבד זה שהן יושבות מדהים בתוך האוזן, ובעלות טווח ביניים-גבוה מכובד, הן לוקות בנמוכים שזה פשוט מבחיל. מקווה שזה ישתפר עם הזמן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ezer,

מישהו יודע איך מחברים RIO300 לWINXP(HOME EDITION( ע"מ להעלות עלין שירים?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by J.a.C.k,

לאחר ליל הסדר קיבלתי כסף (אפיקומן) ואני רוצה לקנות DVD חדש לחדר יש לי בחירה לקנות במכרז : http://www.getit.co.il/ie2/Tender.asp?TenderID=1247477 או את זה: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=28141 מה ההבדלים בהם? מה פשר ה"RB"?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by creek,

ברשותי לפטופ עם כרטיס מסך nvidia geforce go 7400 וטלוויזית LCD. איך אני מחבר ביניהן, כך שמסך הטלוויזיה יקרין את מה שעל המחשב? איזה כבל צריך לקנות, והאם צריך עוד משהו חוץ מכבל מתאים?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by KusHniR,

שלום פורום חומרה ותוכנה ! אבא שלי הביא לי מהדיוטי פרי אוזניות ב59$ האוזניות הן sony mda-ex51lp האם הם טובות\שוות את המחיר ? או להחליף ? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=acc_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_PADepartmentAccessories_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין לקנות נגן MP3 בגודל של 2G ( ואם אפשרות הרחבה במידה וניתן ), אני לא צריך אותו כדי לראות וידאו, או תמונות אך אם זה כולל ( שוב אין זה חובה ) זו יהיה תוספת נחמדה שאני מאמין שאמצא לה שימוש . הדברים שכן משמעותיים לי בנגן הם: נגן שידע לקרוא כמה שיותר פורמטים של שירים ( MP3, WAV, וכ"ו), בעל איכות סאונד טובה ככל שניתן , ווליום חזק וכן עם רדיו מובנה בו באיכות קליטה מתקבלת על הדעת !! אני מייעד אותו לשימושים רבים - לשימוש ברכב, בנסיעה באוטובוס או אופניים, לריצות , ובכלל לכל פעם שארצה לשמוע מוזיקה מחוץ לבית ולכן גם חשוב שתהיה לו סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן (אם זו תהיה סוללה AA או AAA זה יהיה מצויין אך לא על זה תיפול הקנייה). אז הינה היא שאלתי לכם לאור כל הפירוט ה…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  24. הנייד שלי הוא ‏Fujitsu LifeBook AH530-4‎ יש לו יציאת HDMI ומתחבר לטלוויזית LED של סמסונג C6200 הטלוויזיה מחוברת בכבל אופטי לרסיבר שמוציא שמע של PCM.... הטלוויזינ לא נותנת לי לשנות את השמע לדובלי דיגיטל ובהגדרות של היציאת HDMI הוא אומר לי שהוא תומך ב2 ערוצים.... איך אפשר לגרום לו לתמוך ב5.1 ערוצים?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by SMSM,

שלום לכולם ! קניתי היום את הכרטיס, חיברתי בבית, התקנתי XP מחדש ( סתם כי הגיע הזמן ... ) , דרייברים כמו שצריך - הכל טוב ויפה ! הערת ביניים : לרמקולים יש קופסה - מעין מגבר - שהרמקולים מתחברים אליה, ויש בה כניסות COAX ו OPTICAL . חיברתי בהתחלה את הכבל האופטי - הגדרתי לו OPTICAL OUTPUT בדרייברים של הכרטיס קול, ובחרתי 5.1 SPEAKERS ! אבל, שני רמקולים קדמיים עובדים, לא SUB WOOFER ולא אחוריים ... עברתי ל COAX - כנ"ל ! בדקתי ב GETTING STARTED של CREATIVE - בכרטיס יש מלבד OPTICAL IN/OUT ו COAX IN/OUT גם יציאה - DIGITAL OUT - שרק עליה כתוב שהיא יוצאת למגבר - היציאה עצמה נראית כמו יציאה רגילה של כרטיס קול רק שהיא דיגיטלית ( מן הסתם ... ) והיא אמורה להתחבר בקצה השני לכניסה או…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.