עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by אריה7,

שלום, אני יכול לרכוש בהנחה DVD Xoro HSD2100. המחיר הוא 400 ש"ח. האם ה-DVD הזה טוב? ראיתי שהוא תומך בכל הפורמטים (כולל MPEG4) ובכתוביות בעברית. הוא מיועד להיות מחובר לטלביזיה פשוטה ולא למערכת קולנוע ביתית איכותית מדי. אז כדאי לקנות? האם הוא טוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by idanra,

היי... יש לי לפטופ עם כרטיס מסך אינטל 3100. אני רוצה לחבר את היציאת HDMI למסך LCD בסלון שהוא HD-READY וראיתי שיש הרבה מאד סוגים של כבלים. יש איזה כבל מומלץ במחיר בסביבות 100 ש"ח ? בסלון יש לי מערכת קולנוע ביתית גם..האם כשאני אחבר את הלפטופ לטלויזיה אני אוכל לשמוע את הסרט במערכת קולנוע או רק ברמקולים של הטלויזיה. אם רק בטלויזיה אשמח לשמוע על דרך כן לחבר אותם דרך הרסיבר כי אני רוצה לשמוע בSURROUND מן הסתם. תודה!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by בלה,

שלום, דודה שלי מגיעה מאוסטריה (אני מניח שהמחירים שם כמו בשאר אירופה בערך) ורציתי לדעת אם אפשר לקנות נגן MP3 טוב עם ג'יגה זיכרון (יספיק ל-250 שירים בערך לא?) ואוזניות (אם צריך) ב- 800 ש"ח לשניהם. הדבר הכי חשוב לי ב-mp3 הוא איכות הסאונד. לא חשובה לי היכולת לראות תמונות והיכולת להקלטה. אני רוצה שהוא יהיה נוח לדפדוף וליצור רשימות השמעה אם אפשר ושיהיו בו למשל אפשרות של shuffle. אני צריך גם אוזניות (אלא אם הנגן מגיע עם אוזניות). אני מעדיף שהם יהיו אוזניות כפתור ואם לא אז מתקפלות או משהו (יש הבדל גדול באיכות הסאונד של אוזניות כפתור ואוזניות רגילות באותו מחיר?). אני שומע בעיקר רוק אם זה משנה (Aerosmith, Guns and Roses וכל מיני..) וגם קצת טופאק,דרה וסנופ דוג... זה בעיקר. אני יודע …

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by FresH-MeaT,

טוב יש לי את הרמקולים האלה MX5021וAltec Lansing כבר משהו כמו שנה ואני מרוצה מהם עד הגג חוץ מ2 דברים הראשון הוא בזמן האחרון נידמה לי שזה התחיל ליהיות או שזה תמיד היה ופשוט היתעלמתי מזה רק עכשיו אני שם לב.. כל הזמן כשאין לא מוזיקה ולא שום דבר שאמישתמש בסאונד אז יש רחש חזק חזק מהרמקולים.... כזה פששששששששששששששש איך מבטלים את זה? ודבר שני זה בווליום שהוא בקפיצות ולא לפי הרצון שלי

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by IsraHell29,

בדקתי אפשרויות להביא לארץ נגן אייפוד צבעוני 30 ג'יגה מחנות אפל בחו"ל. יוצא לי דרך mustop מחיר של 1800 פלוס מינוס שזה 800 פחות מהמחיר בארץ. גם שלחתי לידע אימייל על מנת לבדוק האם הם מכירים באחריות שאני מקבל עם המכשיר (המקרה והוא נקנה באפל, אין לי מושג בקשר לחנויות אחרות) והם מכירים בה(שמתי לב שאנשים שואלים בקשר לזה אז כנראה זה יעזור קצת). השאלה שלי היא: עדכון בעברית לאייפוד. אני ראיתי שיש אחד, אבל איך זה הולך מבחינת עדכונים רשמיים שיוצאים ע"י אפל? כל פעם שיוצא עדכון של אפל מישהו עובד על העדכון ומוסיף לו עברית? או שאני נתקע עם עדכון ישן לכל החיים? והאם זה משפיע על האחריות כי לפי מה שהבנתי זה כן...

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by benx,

דבר ראשון, אתם בכלל ממליצים לי לקנות אוזניות אלחוטיות או שזה לא ממש שווה עכשיו ? (כם מבחינת המחיר וגם מבחינת איכות השמע) בעיקרון אין לי תקציב קבוע, שלא יהיה מוגזם, יחס האיכות : מחיר הכי טוב לדעתכם. חשבתי על Philips HC130 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם קודם. השימושים הם שמיעת מוסיקה (הרבה מאוד), סרטים, שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה (לא חובה) ו....זהו... תודה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  7. באתר של פיוניר לא מצאתי את הדגם 310S. באתרים בארץ לא ראיתי כמעט את 310K ובחנויות שהיה לא הצלחתי למצוא הבדלים בין המכשירים חוץ מהצבע. בכל זאת 310K יקר ב-100 ש"ח בזאפ (למרות שאין הרבה חנויות שמוכרות אותו אז אני לא יודע אם זה אומר משהו). יש אפשרות לקנות את 310K מתצוגה בהנחה של כמעט 40%. השאלה מה המצב של נגן DVD שהיה בתצוגה, ואם לא יתנו לי מכשיר שהוא בכלל מחודש...בכל מקרה נותנים גם על המכשיר מתצוגה 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מה דעתכם?כדאי? תודה!!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. שלום קניתי מחשב חדש מפרט בצד ויש לי מערכת denon avr 1508 וללוח אם שלי יש חיבור של אופטי,קוקסיאל ועוד כניסות רגילות עכשיו המרחק בין המחשב למערכת זה בערך 3 מטר רציתי לקנות כבל אופטי ואמרו לי שיותר מי מטר וחצי זה לא שווה אז רציתי לדעת איך לחבר את המחשב למערכת באופטי של 3 מטר או קוקסיאל או ב הרבה כבלים אתם יודעים ואני רוצה לשמוע ב 5 ערוצים לפחות תודה רבה עמית

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  9. הבעיות לא מפסיקות להגיע.... בעייה מס' 1 - תמונה לא מלאה על המסך - הגדרות SCALING בATI פתרו את הנושא - תודה למי שעזר! בעייה מס' 2 - בעת מעבר מINPUT לווין ברסיבר לINPUT מחשב ברסיבר התמונה לא חוזרת או שלוקח לה דקה שתיים להופיע, ראיתי איפשהו שיכול להיות שזה קשור למשהו שנקרא HANDSHAKE או EDID ??? בקיצור אם למישהו יש פתרון אשמח לעזרה - תודה מראש! המערכת שלי היא : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R הכול מחובר דרך כבלי HDMI

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by qpalzm,

כתוב באתר של המכשיר שהוא יכול לקודד שירים ל-mp3 ישירות מדיסקמנים, מערכות סטראו וכו'. השאלה היא איך הוא מזהה את השמות של השירים?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. שלום לכולם קשה לי לומר אם המצב שאני מתאר הוא בעייתי או חריג, כי ההיכרות שלי עם אוזניות באופן כללי מועטה מאוד. ברשותי ה headset הבא, מחובר ישירות למחשב ללא כל אמצעי הגברה. לפי השמיעה שלי, כאשר אני מגביר או מנמיך את הווליום, מושפעת רק העוצמה של טווחי mid ו high, אבל עוצמת הבאס והפרטים בטונים הנמוכים לא משתנה כלל. כשאני מגביר את הווליום לרמות גבוהות יחסית (נאמר 3/4 מהעוצמה המלאה והלאה), אפשר לשמוע בבירור שאין לבאס שום נוכחות כלל, וכל מה ששומעים הוא צלילים בטווחי mid\high בעוצמה גבוהה מאוד (למרות שלא יהיה מצב שאצטרך להגביר את הווליום לעוצמה מקסימלית, הוא גבוה מדי ובלתי ניתן להאזנה). יש לציין שבאופן כללי הבאס בהחלט מספק, אבל מאחר ועוצמתו קבועה נוצר מצב שהנוכחות שלו גבוהה מדי ב…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  12. Started by t-mac,

שלום... אני מעוניין לקנות נגן mp3 או מיני דיסק, ומצאתי כמה דגמים: 1. iAudio G3 512MB 2. MD Sony MZ-NH600 (מיני דיסק) 3. Sandisk Digital Audio Player 1G כעיקרון אני מעדיף נגן של ג'יגה, אבל עם הסנדיסק לא טוב, אני אקח את הראשון. את האמת אני הכי רוצה את המיני דיסק, אבל אני לא יודע אם הוא טוב והאם הוא כדאיי, יש עוד מיני דיסקים בסדר גודל של 600 שקל שהם טובים? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום לכולם!

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  13. התקציב הוא 1500-2000 מחנות [כי אני לוקח בתשלומים] אז ראיתי בזאפ את הרסיברים הבאים שנראה לי לא רעים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=36156 - harman kardon avr130 http://zap.co.il/model.asp?model_id=36686 - denon avr1705 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=20254 או אולי יש לכם המלצה אחרת לרסיבר במחיר הזה. חייב להיות מחנות כי אני צריך ב-3 או 4 תשלומים התקציב הוא 1500-2000 אבל רצוי יותר בכיוון ה-1500 אם אפשר מחנות מומלצת על ידכם...חנות שכבר קנו ממנה כדי שאני אהיה בראש שקט אני אשמח אפילו יותר.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. אם אפשר להביא לי כמה שמות של חברות בדירוג מהטובים. אני בעקרון רוצה לקנות מערכת ביתית לבית {לא למחשב} בסביבות ה 1000 ש"ח אם מומלץ להוסיף אני יוסיף

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by Shizel,

יש לי בAC3 כמה סוגים של PCM 16/24/32/FLOAT זה אומר שכרטיס האון בורד REALTEK HD תומך בכולם אם כן אז איזה הכי טוב לסרטים ??? תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by p11ma,

שלום, התהליך של להוריד סרט, לחבר לו כתוביות בAVI RECOMP, ולצרוב אותו לוקח יותר מדי זמן עבורי ואני מעוניין לקצר את התהליך. אני לא מבין כלום בכבלים ובמתאמים שונים ומשונים ולכן פניתי ל"יעוץ" אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך במחשב שלי (HD4850) לטלווזיה, בעלות מינימאלית ובאיכות מקסימאלית. יש לי טלווזיה בת 7-10 (לא LCD). השאלה שלי: איזה כבלים ומתאמים צריך לקנות כדי שהטלווזיה תריץ סרטים בגרסת AVI.. לא נראה לי שזה יריץ סרטיי HD בMKV אז לא חשוב! אם תוכלו ליעץ לי על מחירים זה יהיה מעולה. חשוב להגיד שהמרחק בין המחשב לטלווזיה הוא 10 מטר +. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. Started by eliav-peretz,

שלום! אני רואה שהרבה אנשי ממליצים על נגנים אז רציתי לדעת איזה נגנים יש לאלה שממליצים. לי אישית יש את ה-X5. תודה מראש לכל מי שיענה..אני רק רוצה לדעת איזה נגנים יש למשתמשים בפורום.

• 14 תגובות
    • 755 צפיות
  18. חיברתי מיקרופון לכרטיס קול על הלוח ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שאת מה שאני מקליט במקרופון אני אשמע רק דרך האוזניה של המיקרופון (זה אוזניה ומיקרופון ביחד כמו אלה של הטלפניות). את האוזניה חיברתי לערוץ הסנטר ואני רוצה לשמוע את מה שאני אומר באוזניה רק בערוץ הנוכחי ולא בכל הרמקולים. המטרה היא לשחק עם חברים ברשת ושאני אוכל לדבר איתם תוך כדי משחק ולשמוע את זה באוזניה ואת שאר המשחקק לשמוע ברמקולים. הלוח שלי הוא ABIT NF-2SL והכרטיס קול הוא NFORCE. איך אני עושה את מה שרציתי. אם זה לא בהגדרות של הכרטיס קול אז אולי ע"י איזה תוכנה כלשהי (אולי אפשר ברוג'ר וילקו?)

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by Alex1503,

אני רוצה רמקולים כמה שיותר איכותיים וחזקים שיחליפו מערכת זה בשביל מוזיקה,משחקים וסרטיס תודה מראש

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by zombie,

אני מחפש LCD קטן-בינוני לחדר קטן..מסך בסדר גודל של 26-28-32 איצ' תקציב מקסימלי 2k רצוי כמה שיותר זול לא צריך HD וכאלה..הטלויזיה תיהיה מחוברת לממיר טלויזיה רגיל וזהו.. בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים חתכתי בטעות את החוט של האוזניות שלי ואבא שלי טס לחול בעוד כמה שבועות והוא אמר שיקנה לי שם אוזניות טובות ובנתים אין לי איך לשמוע אוזניות בלילה יש אוזניות אבל אם דפוקות ואכות חרא אז אני רוצה לקנות בנתים אוזניות עד 200 שקל עד שאבא שלי יביא לי אוזניות טובות וחשוב שאם היו סגורות וכדי שלא ימעו מהם כלום כי אני שומע בלילה ואני לא רוצה להפריע לאף אחד ויש לי עוד שאלה כשמחברים את האוזניות אם אני מחבר אותם לכרטיס קול האם אני יוכל לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה הוא שאני חייב לחבר לרמקולים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by JsF,

ראיתי שבכל MP3 פשוט יש אפשרות שהמילים של השיר ירוצו ברקע, אם מוסיפים קובץ TXT שהשם שלו כמו שם השיר.. האם אפשר לעשות כך גם באיריבר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  23. בעידכון 1.28 האירופי הרשמי של איריבר הם הורידו את העוצמה השאלה שלי היא כזאת: האם ה.1.28 האירופי של אוהד בן חמו זה בעוצמה חזקה או שצריך להוריד את הקוראני?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. Started by hagay21,

מחפש רמקולים 2.1 כולל מגבר פנימי שחתחברו למחשב נייד עד 1200 ש"ח שיהיו איכותיים למטרות מוסיקה בלבד

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by singera,

בזמן האחרון אני שומע ברדיו שיר של זמרת קאונטרי לא ידוע לי איך קוראים לה בשיר מוזכרות המילים SAN FRANSISCO DONT HAVE HER HAVE ME

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים