אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מחפש טלוויזית LCD עם איכות תמונה כמה שיותר טובה, עדיף בלי מריחות שיהיה לה רמקולים מובנים ( לא חשוב איזה). עכשיו יש לי שאלה, אם הטלוויזיה תיהיה HD אבל לא ישדרו אלייה ב HD אז יהיו בעיות ? כי ניראה לי שעד שיהיה לי בבית HD יהיה לפחות שנתיים.. אה, צריך שיהיה לה אופצייה לתלייה, תודה !!
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חשוב לי שתיהיה חכמה עם אפשרות הקרנה מהסמרטפון. קישורית wifi עדיף ac פאנל ips על מה אתם ממליצים? ראיתי את: http://www.anakhaodafim.co.il/items/436811 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלוויזית LCD בעלת 42-40 אינצ', שתשמש בעיקר למשחקים בPS3 וסרטי HD פה ושם. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הדגמים הבאים: LG 42LH50 Philips 8404H Sony KDL40W5500 מישהו יכול להמליץ על אחת מהן או דגם אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רק בימים האחרונים צללתי לעסקי הטלוויזיות ולפי מה שראיתי עד עכשיו, אין כמעט ביקורות מקיפות על טלוויזיות ונתונים כמו סוג הפאנל שהמסך משתמש בו לא מוזכרים. העניין של חוסר הביקורות ונושא הקנייה על "עיוור" מאוד מטריד אותי ברכישה של הטלוויזיה (אני לא כל כך מאמין בללכת לחנות ולהסתכל בעיניים, העין לא בהכרך קולטת את כל גווני הצבעים ואי אפשר להשוות כל כך את גווני התמונה האמורה להיות מוצגת לתמונה אשר רואים בתצוגה של הטלוויזיה , אי אפשר לעמוד את אחידות הפאנל במיוחד כאשר האירגון של המסכים ושידור התכנים המוצגים במסך הם מיועדים לתת לטלוויזיה מראה כמו שיותר אופטימלי ולהסתיר את מגרעונותיה של הטלווזיה, עוד דבר חשוב שאי אפשר לראות בחנות זה ההבדל באיכות התמונה בתנאי תאורה שונים). גודל הטלוו…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, הבאתי Nintendo Wii מארה"ב. האם מוכרים בארץ טלוויזיות LCD שיכולות לעבוד עם NTSC בצבע? אני מעוניים בגדול 32-37". תודה מראש, דוד
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טלוויזית סמארט - תלת מימד גודל 40-42 בערך תקציב עד 6 אלף - אפשר לחרוג אם זה קריטי למשהו שהוא משמעותית טוב יותר מרחק צפייה לא מעל 2 מטר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש טלויזיה 32 אינטש לסלון קטן מרחק צפיה 3 מטרים. שימוש:כבלים וצפיה בסרטים. תקציב 3200-3800ש''ח. כמה דגמים שחושב עליהם: WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=716877 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728174 מה תגידו???? על מה תמליצו????????
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי בינתיים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764002 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 בפועל המחיר עליהם די זה. אשמח לשמוע איזו יותר טובה וכן הצעות נוספות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה חדשה לחדר ולפי מה שראיתי בחנויות ולפי טלויזיה שיש כבר בבית FHD זה מיותר ולא טוב אפילו כי שידורים של הוט רואים בו על הפנים וזה מיותר בגלל שזה יקר יותר בניגוד לLCD עם רזולוציה רגילה וHDMI הציעו לי על הטלויזיה Philips 3403 37" מה דעתכם עליה? התקציב הוא עד 6000 ש"ח עכשיו בנוגע למערכת קולנוע אני צריך מערכת קולנוע שתשמש אותי לטלויזיה למחשב(מוזיקה!!! וסרטים) ולאקסבוקס התקציב הוא 4000 ש"ח(אני לא מבין בזה..) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רוצה לקנות לחדר שינה טלויזיה לצפיה בסרטים . לא רוצה חכמה אלה רגילה עד 1080p מרחק צפיה בערך 3 מטר. הולך לראות דרך usb כך שנגן אמור להיות טוב , בעתיד יקנה סטרימר ומדיי פעם יחבר מחשב נייד . התקציב שלי יחסית מוגבל ל בערך 2000 שח מוכן לחרוג טיפה עם זה שווה. יש עדיפות לסמסונג למרות שהם יקרים. נ.ב לגביי אחריות לא חייב להיות יבואן אפשרי שזה יהיה גם מקביל כי זה מוזיל לי את המחיר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש 2 המלצות לטלויזיה 42 ו52 (כמובן דרגות מחיר שונות) אני לא בטוח שכדי להשקיע היום בHD FULL לכן HD READY יספיק. מה אתם מציעים ?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לסלון במקום הסוני CRT המצוינת ששירתה אותנו שנים רבות. המרחק צפייה המקסימלי יהיה 4-5 מטר ולכן אני מעריך שצריך לפחות 50" - תקנו אותי אם אני טועה. הרוב המוחלט של הצפייה תהיה דרך ממיר הוט והתוכן יהיה SD בעיקרו. אין צורך בשום פונקציות מתוחכמות כגון צפייה בקבצי וידאו או חיבור ל USB וכו'. לגבי התקציב, אני לא יודע בדיוק מה המחירים שמתאימים לדרישות שלי. אני רואה הרבה טלויזיות במחירים של עד 5,000 ש"ח וגם דגמים של 15,000 ש"ח. אני מאמין שעד 10,000 ש"ח צריך להספיק, אבל מכיוון שחשוב לנו מוצר אמין עם גב שמסוגל לתת שירות אני אשמח לשמוע גם המלצות במחיר גבוה יותר. בתודה מראש, נעם
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי מחפש טלויזית LCD בגודל 37-42 אינץ', כאשר דגש על פרמטרים הבאים (לפי סדר חשיבות) - יחס ניגודיות כמה שיותר גבוהה - תגובה מהירה לשינויי צבע לא כל כך חשוב עם hd ready או לא, כמובן עדיף שכן אך אני לא בטוח שיש בטווח מחירים כזה. אני לחלוטין לא מכיר את המוצרים שיש כיום בשוק, תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קצת פרטים: הטלויזיה תהיה מחוברת לממיר (הוט) ולמחשב. המרחק הוא בערך 2.5 מטר. עכשיו הבנתי שהחישוב אינצ'\מרחק צפיה הוא 10 אינצ' למטר, אז מה מומלץ? 26 או 32? ההשקעה תהיה עד 4.5K
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקרון, אתם יודעים איך זה עובד - מחיר : איכות. אני לא בדיוק מבין את ההבדל בין פלזמה לLCD או את התקדמות שתי התכנולוגיות על מסכים בגודל ה50". כרגע אני מחפש טלויזיה בסביבות הגודל הנ"ל שיראו בה הכי טוב שאפשר + תתמוך בFull HD + תיהיה הכי זולה - איזור ה8000 ש"ח גג של הגג אם זאת הטלויזיה הכי טובה בעולם שכל כך שווה את המחיר שלה שזה לא יאמן , סביבות ה5000 ש"ח זה מה שאני מחפש בעצם. בקיצור, אני פשוט רוצה תמונה טובה ותמיכה בHD מלא (1920x1080) במחיר הכי הגון שאפשר למוצר השווה ביותר למחיר (סטייל "יותר עדיף" של בלייזר). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה פרטים בקשר לבחירה נכונה של טלויזיה. הטלויזיה אמורה לשמש לPS3 .. למחשב לסרטי HD וגם לממיר הוט.מה אני צריך לחפש בטלויזיה ?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה. אני רוצה מסך ממש איכותי, הבעיה שלא נכנס אצלי יותר מ32 אינץ בערך, כלומר 37 עלול להיות בעייתי אני מאוד רוצה שהיא כן תהיה FULL HD אמיתי - כלומר 1080P. האם יש כאלו בארץ? ואיזה הייתם ממליצים לי בחום רב שנחשבת מעולה? מבחינת מחירים - עד 8 אלף עם אפשרות לפלוס קטן עבור משהו ממש מדהים (נראה לי מחיר סביר בהתחשב במחירים היום בשוק, לא?!) דרך אגב מאוד הייתי רוצה 37 אינץ, אבל יש לי מקום בקיר ויש שם לרוחב בעייה של מקום, אין יותר מ 88 ס"מ ורוב ה 37 גם אלו עם רמקולים ממש קטנים בצד, עדיין דורשות איזה 90
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום ביום שבת יהיה לי יומולדת אז המשפחה תביא לי כסף אז אני קונה מחשב חדש אם ציוד היקפי מלא . ובערך ישאר לי איזה 4000 שקל אז חשבתי לקנות טלויזה lcd לסלון . הגודל משהו כמו 32 אפשר לחרוג טיפה עוד איזה 300 שקל אם זה שווה אבל אני לא קונה מהאינטרנט אני קונה בחנות . אז אני צריך המלצות לחברות טובות או דגמים . וגם איזה מאפיינים לטלויזה טובה אני מתכוון לרזולוציה וכל זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לבית, כמה פרטים: מרחק צפיה - 3.5-4 מ'. גודל- 55-60 אינצ' טווח מחירים כ-10,000 ש"ח עם חריגה של 2000-3000 אם יהיה שווה את זה. שימוש עיקרי של צפייה בשידורי יס, בנוסף תיהיה מחוברת לסטרימר או מחשב על מנת לצפות גם בסרטים 1080P. חשוב שיראו טוב בחדר מואר (זה לסלון עם חלונות גדולים). חיבור WIFI ליוטיוב וגלישה. שידורי 3D. אם יש טלויזיה עם סטרימר מובנה או חיבור לרשת ביתית אז שידע לקרוא כתוביות בעברית ודבר אחרון ממשק בעברית לא חובה אבל יוסיף. עוד דבר אחר - אני מכיר שיש טלויזיות עם תאורה שמצגיה על הקיר מאחורה Ambient light או משהו כזה - יתרון לדעתי תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל על מה אני צריך להסתכל ? רזולוציה ? ניגודיות ? MS ? מצאתי טלויזיה של TOSHIBA ניופאן ב 2700 ש"ח טלויזיה Toshiba Regza 32XV550 LCD 32 אינטש (טושיבה) ניראת חבל על הזמן ! שחורה יפייפיה מה אתם אומרים ? הבעיה שזה רק שנה אחריות ואם רוצים 3 צריך להוסיף 600 ש"ח http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2513&CategoryID=469&Page=1
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך קטן ( 27-32 אינץ' ) עם יציאת HDMI לחדר שינה ממוצע. ישמש אותי בעיקר בעיקר בעיקר כמסך מחשב שאני אעשה עליו הכל - סרטים, משחקים ואינטרנט. שוב - פשוט מאוד, עם יציאת HDMI. אם יש לכם הצעות למשהו אחר במחיר או אפילו משהו דומה וזול יותר, אשמח לשמוע. ראיתי את הדגם פה: http://www.galsale.co.il/Product.asp?Pid=7235&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Kama〈=he בנוגע לשאלה - מסך שהוא HD Ready - אפשרי להגדיר במחשב אותו כFull HD ופשוט לראות את הכל בקטן יותר ( כמובן שהרזולוציה לא באמת תשתנה, אבל לא תהיה שום שגיאה. נכון? ) ? בתודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלויזיה לחדר שלי לא יודע איזה גודל צריך וכו' . הנתונים שצריך לקחת בחשבון הם : 1.המרחק שיהיה בין הטלויזיה למיטה שלי בחדר זה 3 מטר (מהמיטה אני יראה תתטלויזיה ) 2. שיהיה תמיכה בFull HD 3. תקציב - עד 4000 ש''ח איזה עוד נתונים אני צריך להגיד כדי לדעת איזה טלויזיה תתאים לי ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לקנות להורים שלי טלויזיה לסלון. מרחק הצפיה הוא כ-3.5 מטרים. היא לא תהיה תלויה על הקיר. חובה טלוויזיית LED (לא פלסמה או LCD). תלת מימד הוא אופציונלי אבל במידה ויש את האופציה - אעדיף שהמערכת תהיה אקטיבית ולא פאסיבית. הכרחי - איכות שמע גבוהה וגם ווליום גבוה. לא רצוי שהרמקולים של הטלויזיה ייהרסו אחרי שנתיים-שלוש. הכרחי - טלויזיה עם שם מותג ולא מחברה עלומת שם. ראיתי כמה דגמים של סמסונג אבל שמעתי ביקורות לא טובות על השלטים שלהם. יש למישהו המלצה? יש עוד מידע שאני יכול לספק בכדי לעזור למבינים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, לא החלטתי איזו קונסולה לקנות עדיין אבל אני רוצה לקנות טלויזיה 46-47 אינץ' רצוי ברשתות גדולות ומוכרות (יש לי תלושים ) הטלויזיה תהיה בעיקר בשביל הקונסולה וסרטי BLURAY. התקציב הוא 3000-4300 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-