אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי דגם 721S מסך LCD ואני רוצה לחבר את הממיר YES שלי לראות טלוויזיה איך אני יכול? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. ברצוני לקנות מערכת שמע למחשב הנייד שלי, כרגע אני עובד עם מגבר ורמקולים סטריאו אני ממש לא מרוצה מהצליל.. הם דיי ישנים אז אני לא מתפלא.. עכשיו, אני רוצה לקנות משהו חדש אני לא יודע מה יהיה יותר כדי (מגבר + שני רמקולים סטריאו) או כרטיס קול חיצוני למחשב ואז לחבר אליו את הרמקולים.. אני רוצה את המערכת הזו ר-ק למוזיקה וחשוב לי הצליל הצלול וגם קצת באס.. אני שומע בעיקר rock / ישראלי אבל רוצה שגם hip hop / דאנס ישמעו טוב. התקציב שלי כאמור הוא 1500-2000 ש"ח לכל המערכת. תודה לעוזרים [:
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שכל הזמן חוזרת ונעלמת וחשבתי אולי יש לבעיה שורש וזה לא סתם צירוף מקרים רמקולים האמנם ג'נריים וישנים אבל: 1.אני שומע לפעמים רק ברמקול אחד 2.פתאום יש כמה שעות שהרמקול האחד שאני שומע בו או שניהם פתאום נחלשים מבחינת עוצמת סאונד..זה ממש סיוט לראות ככה סדרה או לשחק מילא רמקול אחד אני יכול לסבול אבל סעיף 2 זה כבר סיוט כמו שאמרתי הבעיות הולכות וחוזרות לכן אני חושב שיש שורש לבעיה ומקווה שתעזרו לי לפתור אותה אגב בדקתי את החיבור עם המחשב הוא טוב ויציב תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
בין ה akg k26p וה sennheiser px100 לשימוש בעיקר על האייריבר h10 אבל גם על המחשב. אני מתלבט בין שתיהן כבר המון זמן וכרגע אני נוטה יותר לכיוון הakg. אבל שום דבר לא סגור. מישהו יכול לעזור??
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לאחותי נגן Mp3 . המחיר עד 350 ש"ח. שיהיה של חברה טובה, שיהיה לו רדיו [ ולא אחד כזה טרנטלה ] , איכותי , אחריות [ מינימום שנה ] ועדיף שלא יהיה כבד. לעניין של הנפח..הייתי מעדיף 512mb אבל אם יש מכשיר של 256 mb עם איכות ברמה גבוהה אז למה לא. מכשיר של 1giga עם איכות גבוהה בטווח המחירים שאני מחפש לא מצאתי, אולי אתם מכירים אחד . תודה
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אנשים תראו מה קרה לי. קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז קרה לי משהוא איום ונורא. ה-driver של ה-mp3 נתקע בכונן הדיסקטים (floppy). זה לא משנה עכשיו למה הוא ניכנס (זה לא אני שהכנסתי אותו). בקיצור כעכשיו אני לא יכול לישמוע שירים כי אין לי את ה-driver. אז יש לי כצה שאלות: 1-האם אני יכול להישתמש ב-mp3 גם בלי ה-driver (עדיין לא השיתמשתי ב-mp3 בכלל). 2-האם ישנה דרך שבה אני יכול להוציא את ה-driver מה-floppy עם איזו תוכנה או משהוא, כי הוא פשוט לא יוצא. 3-אם הוא ניתקע מה אני יכול לעשות. 4-האם אפשר להוריד את ה-driver אז תנסו בבקשה למצוא פיתרון לבעיה שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
זה דחוף תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין רמקולים מאיביי, לשמיעת מוסיקה, וחשבתי על ה-creative inspire 2500. הבעיה היא שהם לא ממש נפוצים באיבי, סך הכל יש שני מוכרים והם לא שולחים לארץ. אז איזה רמקולים מקבילים באיכות להם?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות לגיימר תנו המלצות בבקשה תקציב עד 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
התקציב הוא 1500-2000 מחנות [כי אני לוקח בתשלומים] אז ראיתי בזאפ את הרסיברים הבאים שנראה לי לא רעים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=36156 - harman kardon avr130 http://zap.co.il/model.asp?model_id=36686 - denon avr1705 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=20254 או אולי יש לכם המלצה אחרת לרסיבר במחיר הזה. חייב להיות מחנות כי אני צריך ב-3 או 4 תשלומים התקציב הוא 1500-2000 אבל רצוי יותר בכיוון ה-1500 אם אפשר מחנות מומלצת על ידכם...חנות שכבר קנו ממנה כדי שאני אהיה בראש שקט אני אשמח אפילו יותר.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נגן mp3 כפי שמצויין בכותרת. ואני מעוניין מכם בהמלצות לנגנים בתחום המחיר שהצבתי. כמובן שארצה שהנגן ינגן באיכות טובה, עם אקוליזר. בעל יכולת הקלטה טובה( טייפ מנהלים), ממיקרופון פנימי וחיצוני, רדיו, אם הוא מגיע עם פונקציות של הצגת תמונה או וידאו מה טוב מאוד חשוב לי שיפעל על סוללות רגילות או שיהיה בעל יכולת לטעינה משקע החשמל, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במעונות. כמו כן הבנתי שהנגנים מקליטים בפורמט WMA, כמה זמן ניתן להקליט על נגן של 2G (בערך 200 דקות?) האמת שלאחר מחקר קצר אני מתלבט בין 3 נגנים: IAUDIO U3,U2 וCLIX של איריבר. אני אוהב יותר את הU3 של איאודיו, ורוב הביקורות עליו גם די טובות. על מה אתם ממליצים מבין הנגנים הללו? ועל אילו נגנים נוספים את יכו…
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
איפוד מיני דור שני ("18 שעות סוללה"), הסוללה מתה אחרי שנה וחצי (מה זה מתה, אחרי 3 שירים המד סוללה צונח ל10 אחוז). כמו שאמרתי בארץ, אין לי איך לקנות באיביי וכאלה, ואם ההחלפה מסובכת אז גם מעבדה שתחליף את הסוללה... תודה(:
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
נשרפו לי האוזניות שלי היה לי PRO LUX גדולות שומעים חבל על הזמן לפני איזה חודש וחצי רכשתי את הIAUDIO X5 אז חשוב לי שיהיה אוזניות חבל על הזמן.. עד 300 שקל .. משו טוב אבל .. מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 בתקציב של עד 600 ש"ח השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים וסרטים וקצת במוסיקה ראיתי את שני הדגמים האלו ואני מתלבט בין שניהם. איזו מערכת נותנת סאונד איכותי יותר? (לאוו דוקא עוצמה גבוהה)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היום הנגן יפיפה שלי התפגר אחרי תשעה חודשים. זה התחיל בכך שלא הצלחתי להעביר קבצים לנגן. הוא כל הזמן התנתק. ניתקתי את הנגן בצורה מסודרת, עשיתי ריסט למחשב (חשבתי שהבעיה היא במערכת הפעלה) וניסיתי לחבר את הנגן. הפעם הוא בכלל לא זיהה את הנגן. ניתקתי עוד הפעם את המכשיר, ניסיתי להפעיל אותו והנגן לא נדלק. טוב, הוא נדלק, אבל נכבה אחרי שניה. עשיתי ריסט לנגן, אך הבעיה לא נפתרה. מחר על הבוקר אלך לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. ואם זה לא מספיק גם אוזניות Shure e2c התחילו לעשות בעיות אחרי פחות משנה. אין לי מזל. פשוט אין. ואני עוד צריך לסגור שבת שמירות. מה אעשה בלי מוזיקה בשמירה? :'(
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
את האוזניות המקוריות שמקבלים עם הנגן..... תודה....
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המערכת. הסאונד פתאום הפסיק, וגם ה"טריי" שלו נעלם, למרות שמסומן להופיע בלוח הבקרה של הסאונד. למרות זאת, כל תוכנה שעובדת ישירות עם כרטיס הקול, עבודת בסדר גמור עם סאונד מלא. תוכנת הקינפוג של כרטיס הקול גם עובדת בסדר גמור. זה ככל הנראה בעיה בכל מה שקשור לבקרת הסאונד של כל מה שעובד עם הWINDOWS עצמו. מה ניתן לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו? למישהו אולי יש אותו שיוכל בצורה אובייקטיבית לספר על המכשיר? אני רוצה לקנות אותו כי הוא זול ורציתי נגן שיראה לי גם וידאו שאני יוכל להעביר את השיעור בכיף אז אם מישהו יכול לספר לי קצת את דעתו על המכשיר אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, לפני מספר ימים הזמנתי לעצמי כרטיס X-FI מהדגם הבסיסי, וזאת מפעת העניין בלבד. ברצוני לבדוק את הכרטיס בבדיקות אובייקטיביות וסובייקטיביות ולגבש דעה בנוגע לכרטיס, דעה שתהייה מבוססת על ניסיון אישי ולא על גבי קריאה מרשת האינטרנט. כמובן שכל התהליך יסוכם בסופו של דבר ויפורסם פה בפורום למענכם, חברי הפורום. הבדיקות שאני מתכוון לבצע נכון לרגע זה (כאשר אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לבדיקות אחרות): RMAA - מדידות - X-Fi לבד בדיקה ראשונה. X-Fi מחובר ל-EMU 1212M בדיקה שנייה. הרעיון של הבדיקה הראשונה היא למדוד את הגבול של הכרטיס, הבדיקה השנייה למדוד את הגבול של היציאה של הכרטיס בלבד שהיא מה שמגביל את רוב האנשים שרוכשים כרטיס זה. האזנה - הכרטיס יחובר למערכת הסטריאו שלי (…
-
- 67 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אבא שלי חזר עכשיו מחול עם 2 נגנים של 4GB כל אחד ב-25 דולר (ברור היה שמשהו פה לא בסדר אבל זה כסף קטן) הנגן נראה ככה וכתוב עליו SONY התחלתי להעביר אליו שירים וכל פעם הוא התחרפן לי. אחרי כמה שעות של עצבים החלטתי לפתוח אותו ולגלות מה יש בפנים בפנים אני מגלה 2 ציפים Actions ATJ2085W Hynix HY27UH081G2M אחרי חיפוש קצר בגוגל אני מוצא שהראשון זה המעבד שלו והשני זה פלאש של פאקינג 128MB!!! אחרי עוד קצת חיפושים מצאתי פורום שלם על הרמאויות האלה ואיך לגרום לנגן לזהות רק 128 מגה ככה שלפחות הוא יפעל כמו שצריך בקיצור סינים זונות צריך לארוז את כולם ולהטיס אותם לסין
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים אח שלי צריך מערכת סראונד לדירה החדשה שלו. התקציב כאמור הוא באיזור ה-7K. הסלון דיי קטן, נראה לי שבאיזור ה-4 מטר מקיר לקיר. יש הכנה לרמקולים אחורים בתיקרה. יש כבר נגן DVD. חשבתי שיש להשקיע באיזור ה-2000-2500 ש"ח ברסיבר מחברה טובה (Marantz 4500 או איזה Onkyo או Denon בסיסים). ואת השאר (באיזור ה-5000 ש"ח) לשמור לרמקולים. כאשר בתקציב כזה הוא בטח יצטרך לוותר על סאב-וופר לבינתיים, ולהשקיע יותר באחרים. אז הרעיון הוא שני מוניטורים כאחוריים, שני ריצפתיים וסנטר, אם אתם חושבים שבתקציב אפשר גם להכניס סאב נורמלי אז אתם מוזמנים להציע. השימוש של המערכת יהיה צפיה בטלוויזיה וסרטי DVD. הבן אדם אינו אודיופיל, אבל לא רוצה לקנות סתם משהו זול. מצד שני, הוא גם לא מאלו שישקיע…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הATP3 לJBL. מה לבחור ולמה? תקציב: 400 גג. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. סיום שנה, שטויות של ההורים, רוצים לקנות לי מתנה (שטויות מבורכות). אין לי נגן MP3 חוץ מאיזה ריו שרוב הזמן אחי הקטן משתמש בו. חשבתי על נגן MP3 וראיתי שהמון ממליצים על ה- iRiver H10 6GB. נראה אחלה נגן לפי כמות הביקורות הטובות שהוא קיבל. התקציב שלי הוא 1100-1200 שקל גג! כדאי? או שיש משהו אחר מומלץ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-