אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
איך אני מחזיר אותו לגירסא הקודמת? אני מחבר למחשב וכלום לא קורה...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בין ה akg k26p וה sennheiser px100 לשימוש בעיקר על האייריבר h10 אבל גם על המחשב. אני מתלבט בין שתיהן כבר המון זמן וכרגע אני נוטה יותר לכיוון הakg. אבל שום דבר לא סגור. מישהו יכול לעזור??
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי דגם 721S מסך LCD ואני רוצה לחבר את הממיר YES שלי לראות טלוויזיה איך אני יכול? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לאחותי נגן Mp3 . המחיר עד 350 ש"ח. שיהיה של חברה טובה, שיהיה לו רדיו [ ולא אחד כזה טרנטלה ] , איכותי , אחריות [ מינימום שנה ] ועדיף שלא יהיה כבד. לעניין של הנפח..הייתי מעדיף 512mb אבל אם יש מכשיר של 256 mb עם איכות ברמה גבוהה אז למה לא. מכשיר של 1giga עם איכות גבוהה בטווח המחירים שאני מחפש לא מצאתי, אולי אתם מכירים אחד . תודה
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה שכל הזמן חוזרת ונעלמת וחשבתי אולי יש לבעיה שורש וזה לא סתם צירוף מקרים רמקולים האמנם ג'נריים וישנים אבל: 1.אני שומע לפעמים רק ברמקול אחד 2.פתאום יש כמה שעות שהרמקול האחד שאני שומע בו או שניהם פתאום נחלשים מבחינת עוצמת סאונד..זה ממש סיוט לראות ככה סדרה או לשחק מילא רמקול אחד אני יכול לסבול אבל סעיף 2 זה כבר סיוט כמו שאמרתי הבעיות הולכות וחוזרות לכן אני חושב שיש שורש לבעיה ומקווה שתעזרו לי לפתור אותה אגב בדקתי את החיבור עם המחשב הוא טוב ויציב תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
זה דחוף תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
טוב רציתי לדעת מה הוא כרגע הנגן הכי טוב שקיים עם 20 GB אני השתמשתי ב iHP-120 והייתי מאד מרוצה...חבל שהלך ההארדיסק וזה סיפור לתקן אותו תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים תראו מה קרה לי. קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז קרה לי משהוא איום ונורא. ה-driver של ה-mp3 נתקע בכונן הדיסקטים (floppy). זה לא משנה עכשיו למה הוא ניכנס (זה לא אני שהכנסתי אותו). בקיצור כעכשיו אני לא יכול לישמוע שירים כי אין לי את ה-driver. אז יש לי כצה שאלות: 1-האם אני יכול להישתמש ב-mp3 גם בלי ה-driver (עדיין לא השיתמשתי ב-mp3 בכלל). 2-האם ישנה דרך שבה אני יכול להוציא את ה-driver מה-floppy עם איזו תוכנה או משהוא, כי הוא פשוט לא יוצא. 3-אם הוא ניתקע מה אני יכול לעשות. 4-האם אפשר להוריד את ה-driver אז תנסו בבקשה למצוא פיתרון לבעיה שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות לגיימר תנו המלצות בבקשה תקציב עד 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן פתחתי ת'רד רשמתי את הבעיה על האייפוד ומאז שכחתי מיזה. מחרתיים אני טס ואני רוצה לשים שירים באייפוד חיברתי את האייפוד למחשב ( עם כבל USB) והאייפוד לא מגיב, יש סימן של טעינה על המכשיר שהוא ריק ומלא רק בשליש, והוא לא מגיב לא כלום, המחשב אפילו לא מזהה שהוא מחובר או התחבר. מה הבעיה?מה עליי לעשות זה די דחוף תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
נשרפו לי האוזניות שלי היה לי PRO LUX גדולות שומעים חבל על הזמן לפני איזה חודש וחצי רכשתי את הIAUDIO X5 אז חשוב לי שיהיה אוזניות חבל על הזמן.. עד 300 שקל .. משו טוב אבל .. מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
את האוזניות המקוריות שמקבלים עם הנגן..... תודה....
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היום הנגן יפיפה שלי התפגר אחרי תשעה חודשים. זה התחיל בכך שלא הצלחתי להעביר קבצים לנגן. הוא כל הזמן התנתק. ניתקתי את הנגן בצורה מסודרת, עשיתי ריסט למחשב (חשבתי שהבעיה היא במערכת הפעלה) וניסיתי לחבר את הנגן. הפעם הוא בכלל לא זיהה את הנגן. ניתקתי עוד הפעם את המכשיר, ניסיתי להפעיל אותו והנגן לא נדלק. טוב, הוא נדלק, אבל נכבה אחרי שניה. עשיתי ריסט לנגן, אך הבעיה לא נפתרה. מחר על הבוקר אלך לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. ואם זה לא מספיק גם אוזניות Shure e2c התחילו לעשות בעיות אחרי פחות משנה. אין לי מזל. פשוט אין. ואני עוד צריך לסגור שבת שמירות. מה אעשה בלי מוזיקה בשמירה? :'(
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המערכת. הסאונד פתאום הפסיק, וגם ה"טריי" שלו נעלם, למרות שמסומן להופיע בלוח הבקרה של הסאונד. למרות זאת, כל תוכנה שעובדת ישירות עם כרטיס הקול, עבודת בסדר גמור עם סאונד מלא. תוכנת הקינפוג של כרטיס הקול גם עובדת בסדר גמור. זה ככל הנראה בעיה בכל מה שקשור לבקרת הסאונד של כל מה שעובד עם הWINDOWS עצמו. מה ניתן לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איפוד מיני דור שני ("18 שעות סוללה"), הסוללה מתה אחרי שנה וחצי (מה זה מתה, אחרי 3 שירים המד סוללה צונח ל10 אחוז). כמו שאמרתי בארץ, אין לי איך לקנות באיביי וכאלה, ואם ההחלפה מסובכת אז גם מעבדה שתחליף את הסוללה... תודה(:
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נגן mp3 כפי שמצויין בכותרת. ואני מעוניין מכם בהמלצות לנגנים בתחום המחיר שהצבתי. כמובן שארצה שהנגן ינגן באיכות טובה, עם אקוליזר. בעל יכולת הקלטה טובה( טייפ מנהלים), ממיקרופון פנימי וחיצוני, רדיו, אם הוא מגיע עם פונקציות של הצגת תמונה או וידאו מה טוב מאוד חשוב לי שיפעל על סוללות רגילות או שיהיה בעל יכולת לטעינה משקע החשמל, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במעונות. כמו כן הבנתי שהנגנים מקליטים בפורמט WMA, כמה זמן ניתן להקליט על נגן של 2G (בערך 200 דקות?) האמת שלאחר מחקר קצר אני מתלבט בין 3 נגנים: IAUDIO U3,U2 וCLIX של איריבר. אני אוהב יותר את הU3 של איאודיו, ורוב הביקורות עליו גם די טובות. על מה אתם ממליצים מבין הנגנים הללו? ועל אילו נגנים נוספים את יכו…
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים עליו? למישהו אולי יש אותו שיוכל בצורה אובייקטיבית לספר על המכשיר? אני רוצה לקנות אותו כי הוא זול ורציתי נגן שיראה לי גם וידאו שאני יוכל להעביר את השיעור בכיף אז אם מישהו יכול לספר לי קצת את דעתו על המכשיר אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום.. ברצוני לקנות מערכת שמע למחשב הנייד שלי, כרגע אני עובד עם מגבר ורמקולים סטריאו אני ממש לא מרוצה מהצליל.. הם דיי ישנים אז אני לא מתפלא.. עכשיו, אני רוצה לקנות משהו חדש אני לא יודע מה יהיה יותר כדי (מגבר + שני רמקולים סטריאו) או כרטיס קול חיצוני למחשב ואז לחבר אליו את הרמקולים.. אני רוצה את המערכת הזו ר-ק למוזיקה וחשוב לי הצליל הצלול וגם קצת באס.. אני שומע בעיקר rock / ישראלי אבל רוצה שגם hip hop / דאנס ישמעו טוב. התקציב שלי כאמור הוא 1500-2000 ש"ח לכל המערכת. תודה לעוזרים [:
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יצאה קושחה חדשה לנגן, התיקונים מופיעים מטה. תהנו http://www.misticriver.net/showthread.php?t=43872 לינק להורדה: http://www.iriverplus.com/update/firmware/h10/kor/H10.mi4 Version 2.53 (2006-07-03) ENHANCEMENTS: 1. Reduction of (re)boot time from a deep sleep. This firmware boots in about half time with 1,000 songs. 2. Improved behavior of fast-scrolling when the Touch Pad is kept pressed. A player stops fast-scrolling at the first/last item. 3. Improved access to playlist files. The previous implementation enumerated playlist files every time a user accessed to the playlist menu. Although this firmware limits the maximum number of playlist files to 100, users…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! יש ברשותי Dell Dj בנפח 5 גיג'ה .. עכשיו לשאלתי ... האם אני יכול לשדרג את השפה לעברית ? האם יש דרך כל שהיא לעשות זאת ? ושאלה נוספת .. האם יש דרך לשדרג את התוכנה הפנימית ? מודים ? או משהו בסגנון ?!..
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
התקציב הוא 1500-2000 מחנות [כי אני לוקח בתשלומים] אז ראיתי בזאפ את הרסיברים הבאים שנראה לי לא רעים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=36156 - harman kardon avr130 http://zap.co.il/model.asp?model_id=36686 - denon avr1705 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=20254 או אולי יש לכם המלצה אחרת לרסיבר במחיר הזה. חייב להיות מחנות כי אני צריך ב-3 או 4 תשלומים התקציב הוא 1500-2000 אבל רצוי יותר בכיוון ה-1500 אם אפשר מחנות מומלצת על ידכם...חנות שכבר קנו ממנה כדי שאני אהיה בראש שקט אני אשמח אפילו יותר.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-