עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Do As Infinity,

יש לי Sound Blaster Audigy 2 Value של קריאטיב, ואני לא מצליח למצוא דרייברים עבורו. ניסיתי באתר של קריאטיב, אבל יש שם רק דרייבר בטא שמשפר ביצועים כלליים במשחקים שתומכים ב-OpenAL, ואיזה עידכון מסכן לדרייבר הנוכחי (?) שמוסיף תמיכה ב-DRM. איפה אני יכול למצוא דרייברים נורמלים? עזרה תתקבל בברכה :-\

2. Started by amit1242,

שלום..מה קורה,הרבה זמן לא הייתי פה. עכשיו,יש לי בעיה קטנה. קיבלתי את המחשב החדש ואני מנסה לשמוע בDD 5.1 ואני לא מצליח. המחשב מחובר לרסיבר דנון 1306 [שתומך DD 5.1 מן הסתם] הלוח אם - EP45-DS3 של ג'יגבייט. מחובר בעזרת כבל COX. הבנתי שהרבה סרטים ומשחקים משודרים ב5.1,אבל הרסיבר כאילו לא קורא אותם... 2 שאלות: 1. האם צריך להוריד דרייבים/מקודדים או משהו שהמחשב יתמוך 5.1? יש לי ויסטה... 2. האם יש נגן וידיאו מסוים [דוגמת BSPLAYER ] שתומך ב5.1 ? שהגדרתי אותו על זה הרסיבר הציג את זה כדולבי דיגיטל אבל שמעו מקוטע וגרוע...[אולי בגלל חוסר דרייבים?] תודה מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  3. שלום חברים, אני רוכש בקרוב מחשב עריכה חזק ואני רוצה לצרף אליו זוג רמקולים 2.0 בטווח מחירים של עד 1000 שקלים. אחרי סקירה של דגמים רבים הגעתי פחות או יותר לשני הדגמים האלה, ואשמח אם יש לכם תובנות עליהם או על אחרים שיכולים לעזור לי. רמקולים Microlab Solo6 2.0 מוניטורים M-AUDIO Studiophile AV40 תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. האם אני יכול לחבר למערכת הסטריאו שלי רמקולים נוספים ממערכת אחרת? ואם כבר אני כאן..איזה מערכות בולטות יש במחיר 1100 שקל?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  5. אני נמצא בחו"ל ומתכוון להרכיב מערכת קולנוע ביתית (יתכן ש 2 מערכות - סלון וחדר שינה). יש לי מושג קלוש ביותר בנוגע לצורה הנכונה של חיבור חלקי המערכת השונים. קראתי מספר מדריכים וקיבלתי שמץ של הבנה בסיסית .... אך לא רוצה לרכוש כבלים מיותרים או לבצע חיבורים מוטעים/חופפים .... אודה על עזרתכם בנידון. כרגע ברשותי הרכיבים הבאים: 1. מסך LCD "40 של סמסונג (סדרה 5) 2. מכשיר DVD (קיבלתי במתנה בזמן קניית המסך) - SAMSUNG HR777 3. מחשב HTPC (הבאתי מהארץ) - לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI לכל הנ"ל יש את כל סוגי החיבורים (כולל HDMI) - אני רוצה לחבר בשלב זה בין שלושתם בצורה האופטימאלית - אודה על עזרתכם בשלב שני - מחפש לרכוש מערכת קולנוע HTIB (שגם תכיל את את כל סוגי החיבורים) וכן יגיעו חפצים שלי מ…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by Tzion,

התרד הזה לא בא לשאול על איכות הסאוונד של הכרטיסים, כי אני מנחש שרובכם תגידו שהפורטיסימו יותר טוב, אלא על הכניסות והיציאות שלהם. אז קודם כל לפני זה אני רוצה להבין כמה דברים בקשר ליציאות וכניסות... בהתחלה חשבתי שכניסה ויציאה זה אותו דבר כי ברמקולים (שלי בינתיים) הכבל שמחבר בין הכרטיס קול מתחבר גם לרמקול ואפשר להפריד אותו, אז כאילו הוא נכנס לשניהם (אז זה כניסה או יציאה?) וכאילו גם כל יציאה זה כניסה ??? הסתבכתי טוב הבנתם אותי נכון?! אתם חכמים... ועכשיו אחרי שתסבירו לי מה ההבדל בין כניסה ויציאה אז תסבירו לי גם איזה כניסות ויציאות יש בכל כרטיס פעם שמעתי שלפורטיסימו יש כניסות אופטיות או משהו כזה ובגלל זה הוא לא יכול להתחבר לרמקולים xps510 בגלל שאין להם יציאות כאלו...…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by mosh008,

שלום! יש לי כרטיס סאונד של גיגהבייט חיברתי את המחשב למגבר סראונד בכבל קואקסיאלי לחיבור הדיגיטאלי( ראה הגדרות בתמונת המסך המצב) התוצאה הנשמעת היא רק סטריאו - שני רמקולים קדמיים בלבד (הבעיה מופיעה גם באופצית הדמו - בTEST שמבוצע בהדמיית החדר המצוייר) שללתי את הבעיה בחיבורים למגבר ע"י זה שחיברתי את אותו כבל לDVD חיצוני - השידור היה תקין. המסקנה שלי היא שיש לי בעיה בהגדרות במחשב / בכרטיס סאונד האם יש למישהו תובנה מה צריך לעשות? (אנא ראו בהגדרות שצרפתי בתמונת המסך) תודה!! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי כמו שרשום בכותרת אני מחפש המלצות לLCD TV בגודל 26" בתקציב 2500-3000 ש"ח בשאיפה לכמה שיותר זול מין הסתם אני לא ממש מבין בטלוויזיות מסכים וכו אבל רצוי שהTV תתמוך בFHD ושיהיה לה לפחות שתי יציאות HDMI, ראיתי את הטלוויזיה הזאת http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=26LC41&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=148&aff=Zap〈=he אבל שמתי לב שזה 1080P ולא 1080I שזה אומר רזולוציה יותר נמוכה לא? בכל מקרה אני ישמח להצעות והארות מצידכם, דרך אגב הטלוויזיה תשמש בעיקר לשידורי TV רגילים מממיר דיגיטלי, וחיבור למחשב על מנת לראות סרטים וכו.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  9. טוב, יש לי מערכת סטאריו של AIWA (די גדולה ובת כ3 שנים) כל רמקול כולל 3 רמקולים בתוכו, מערכת דיי טובה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אכות הסאונד של מערכת 2.1 (ואני לא מדבר על אחת ב500 שקל, יותר לכיוון ה300-400) תהיה אכותית יותר ממנה ? ואם כן, אנא המליצו על מערכת ותנו קישור לקנייה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by matvey99,

שלום אני צריך את הדעה שלכם כמה שיותר מהר , היום אני מזמין אוזניות משולבות מיקרופון למטרת משחקים מה אתם חושבים יותר טוב ICEMAT SIBERIA או STEELSOUND 5H V2 תודה לעוזרים. דרך אגב אני נשאר בסוף עם הכרטיס קול ONBOARD שלי ואני יחליף אותו כבר עוד כמה חודשים....

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. שלום אנשים בקיצור: יש מקום קרוב למרכזית חוף הכרמל שבו יכולים לתקן לי אוזניות? באריכות: יש ברשותי אוזניות לוגיטק Ultimate ears 500vi שקניתי לפני פחות מחצי שנה בארה"ב לצערי את הקבלה אני לא מוצא, אז אפשר לשכוח מאחריות (אלא אם כן במקרה אני הייתי אחראי ואשכרה שמתי את הקבלה יחד עם שאר תעודות האחריות... אני אעיף מבט) קיצר, בחוברת ההוראות שלהם רשום שאם יש בעייה עם הסאונד באחת האוזניות, פשוט להוריד את הסיליקון הזה שמחברים על האוזנייה כדי שתשב בצורה נוחה באוזן, ולנקות עם חתיכת בד עשיתי ו... איזו שכבה (שמגנה על הרמקולים הקטנים משעוות אוזניים ודברים כאלה) נפלה שם יחד עם איזה עיגול דביק. קיצר, אני לא מצליח להחזיר את זה למקום ואני לא רוצה להשתמש באוזניות ככה כשהן לא מוגנות... י…

12. Started by powersoul,

אהלן, אני צריך שתעזרו לי בבחירת אוזניות, המחיר כאן לא רלוואנטי. אני מתלבט בין: http://www.imarket.co.il/index.php?itemaction=itempage&itemid=662 לבין: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap אני פשוט מחפש אוזניות מהסוג של אוזניות עורף... אני כמובן מעדיף את האוזניות האלו: http://www.dooyoo.co.uk/headphone/aiwa-hp-j-30/ אבל כבר אי אפשר להשיג אותן בארץ. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by onn_the_vy,

תגובות בבקשה, ולא תגובות פלצניות (כמו שאתם אוהבים..)

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. יש לי ממערכת סטריאו ישנה שני רמקולים איכותיים (אייווה). החיבור שלהם אנלוגי (זה המונח? שני חוטים אדום-שחור גלויים בסופם?) וכל אחד מהם צורך 40W ובעל התנגדות של 6 אוהם.(נשמע כמו שיעורי בית)... רסיבר לא בא בחשבון שכן הם עולים הון... אז אני סומך עליכם שתתנו לי פתרון... (תקציב של 200 ש"ח לכל היותר) אין לי ניסיון רב באלקטרונירה ואני לא מבין גדול במערכות שמע למיניהם... אז אבקש מהפונים לענות בפירוט רב ככל האפשר אך אל תחסכו את הטרמינולוגיה המקצועית... ברשותי: לוח ג'יגהבייט 945P-S3 ספק JSP-TECH 500W למעוניינים לעזור אתם יכולים ליצור איתי קשר באימייל : itamar_ts@walla.co.il תודה רבה...! !

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם, אני על סף קנייה של רמקולים KING של חברת MAGNUM http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7776&afid=1036 ורסיבר של חברת ONKYO מסוג TXSR601 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=SR601&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4&aff=Zap〈=he מה דעתכם? (אגב אני קונה מתצוגה/יד שנייה) כך שהמכיר שונה. אני משתמש במערכת ל- 60% סרטים וכ- 40% מוסיקה תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ofek_g,

אני רוצה לקנות את האוזניות מKSP במחיר של 450 שקל. כדאי לי? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? אני יוצר מוזיקה וגם משחק בFPS אז הייתי אומר שאני 60% מוזיקה, 40% משחקים.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by AmL1,

יש לי חיבור כזה במחשב מאחורה...מה עושים איתו?חח

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by duek-m,

מעוניין לקנות מגבר, רמקולים וחיווט עד סכום של 5,000 ש"ח. המערכת תשמש בעיקר עבור סרטים וPS3. אשמח גם לחנויות מומלצות באזור חולון. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by generalA,

אני מעוניין לקבל חו"ד לגבי ההשוואה בין ALTEC LANCING ATP3 לבין CREATIVE SBS 370 BLACK מי מהם יותר טוב, והאם הם באותה הרמה מבחינת: 1) איכות 2) עמידות לעוצמות גבוהות. 3) ועוצמת ה- SUB

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by SpitFire,

קובץ WMA איך אני שולף ומקדד ל - MP3 למשל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שלי ומעשה לבנות מערכת שלמה הכוללת: * טלוויזיה בגודל 42" * רמקולים * רסיבר * סטרימר כל זה בתקציב בסיסי של 6500 ש"ח אם אפשרות לחריגה עד ל-7500. מבחינת הרמקולים העניין הוא קצת בעייתי כי אני לא רוצה להעביר חוטים בכל הבית (ואין לי הכנה לסראונד) אז נראה לי שאני אסתפק ב-2.1 איכותי (בין הספה לטלוויזיה קיים מעבר לכן אי אפשר להעביר חוטים בקלות). אני לא מבין בכלל במערכות קולנוע ביתיות, יש בכלל צורך ברסיבר אם אין 5.1? כמו כן אשמח להסבר קצר ותמציתי בנושא סטרימרים, אפשר לגשת מהם לכל קובץ במחשב? האם הם יכולים לקלוט את הראוטר האלחוטי שנמצא בקומה אחרת? האם צריך שהמחשב שממנו מריצים את הקבצים יהיה דלוק כל זמן הסרט? כל עזרה ועצה בנושא תתקבל בברכה

22. Started by yik,

שלום ,אשמח לעזרה... הייתי רוצה להקים בסלון הבית סוג של מערכת שתענה על הצרכים הבאים: - יכולת לצפות סרטים ב HD ממקורות שונים - DVD, אינטרנט(גם בצפייה ישירה),USB בפורמטים שונים - יכולת לשמוע מוסיקה ולראות תמונות ממקורות שונים (DVD, אינטרנט,USB ) - יכולת לגלוש באינטרנט - יכולת להורדת תוכן מהאינטרנט ואחסון כל סוגי המדיה הנ"ל במערכת הרכיבים שיש לי כרגע: - טלוזיית LCD 42 אינץ עם חיבור HDMI (זה נראה לי החיבור החשוב,לא?) - מחשב בן כמה שנים עם כרטיס טלויזיה ישן,Hard DIsk 60G, עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N (עם כנראה MotherBoard דפוק) - DVD עם כניסת USB ללא חיבור HDMI - נתב תקן n - מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה כאמור ה MotherBoard של המחשב הישן דפוק, השאלה איך מתקדמים מכאן? מה אתם ממליצים?…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by rantza,

היי אנשים יקרים, שבוע שעבר הייתה סופת ברקים בירושלים ולפתע ה- Philips 32 PFL 7962 הפסיקה לעבוד. לקחתי אותה למעבדה, שם טענו שכרטיס הפיקוד נישרף מחיבור ה-HD שמחובר אצלי מהמחשב, לאחר החלפת הכרטיס התיקון עלה 1200 ש"ח. מששאלתי איך אפשר למנוע את הדבר שוב בעתיד?, טענו במעבדה שיש אפשרות לקנות מפצל HD שכביכול אמור למנוע, ובמקרה הכי גרוע המפצל שעולה כ-250 ש"ח ישרף. רציתי לדעת אם יש מישהו שניתקל בדבר ועד כמה מפצל HD יכול להוות חוצץ במקרה של פגיעת ברק. :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by iakovl,

שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by BlackDiablo,

קיבלתי את הiPod 20GB 4th Gen שלי סוף סוף! הוא נראה סוף הדרך וגם אחלה תפריט קל לשימוש ונוח......... בקרוב אני מעלה תמונות!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.