עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NuXeR,

http://xoxide.com/za51suulgahe.html למישהו יש ניסיון...? רוצה לקנות..?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. שלום לכולם... אם לדוגמא אני הולך לבצע שינוי דראסטי במערכת השמע שברכב יש צורך להודיע על כך לרשויות? כי צריך להודיע על כל שינוי ברכב השאלה אם זה כולל גם את המערכת שמע שבמכונית ברמה של ממערכת שמע פשוטה מאוד למערכת של סאב 12 אינץ מגבר מאק אודיו וכל הדברים האלו... תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by stingeR-,

יש לי נגן sandisk sansa E130 ואני פשוט לא מבין\יודע להשתמש באקולייזר.. ואני רוצה להבין.. אז צריך עזרה ממכם.. יש לי ככה : 62 , 250 , 1k , 4k , 16k ואני לא יודע כמה DB לשים בכל אחד.. מישהו יכול להמליץ לי וגם להסביר לי קצת?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by aviman,

יש לי סאב אקטיבי שיש לו מגבר ל עוד 4 רמקולים (סט כזה) שמחובר למחשב , אתמול אני מדליק את הרמקולים אני שומע רק טראבל הסאב לא עבד . הגברתי את הסאב שבאקולייזרים במחשב-כלום . נתקתי הכל רק הסאב מחובר - בסוף הווליום שומעים באס חלש חלש . פתחתי מקודם את התיבה, אני רואה הסאב מולחם בסדר , הוא נראה חדש הזזתי את הממברנה הוא זז בסדר גמור . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by Kopi8,

*לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תמיכה טכנית, אם טעיתי בבקשה להעביר את הת'רד, תודה. שלום לכולם... אתמול התחילה בעיה לא ברורה באוזניות שלי (Sennheiser 212 Pro שקניתי בארה"ב בקיץ האחרון) - בתדרים הנמוכים, אם אני לא טועה, מתלווה לצליל באוזניה הימינית מן זמזום מוזר כזה. לא זכור לי שעשיתי שום דבר מיוחד עם האוזניות שגרם לזה... כדי להמחיש את הבעיה העליתי הקלטה שמראה את ההבדל בין האוזניה הימינית בה יש את ההפרעה לבין השמאלית שפועלת כרגיל: http://planet.nana.co.il/kopi8/abc.wav (עד 7 שניות זה הצליל שנשמע דרך הימינית, אח"כ זה השמאלית. האיכות גרועה כמובן אבל אפשר לשמוע את ההבדל...) הבעיה היא לא בכרטיס קול של המחשב, כשחיברתי אוזניות אחרות הצליל היה בסדר. ניסיתי גם לחבר מחדש את האוזנ…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  6. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למשחקים ולמוזיקה בסביבות ה300 ש"ח, אפשר קצת יותר אם זה שווה את זה. אני רוצה שתיהיה תחושה של סראונד... ככה גם שאני אוכל לדעת במשחקים איפה האויב וכו'... אגב, אל תתנו לי דגמים שאין בארץ.. כי אין מצב שאני קונה בחו"ל

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. מחפש אוזניות עורף של Bluetooth תואמות למכשירי סוני אריקסון, עדיף לא משהו יקר בכלל.. או במילים אחרות " לא מגעיל" יספיק. תודה !

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by benm218,

שלום לכולם , כרגע ברשותי X-Fi Fatal1ty Fps, הדגם עם הפאנל הקדמי וכמובן ה 64MB X-RAM. אני משתמש כרגע ברמקולים JBL CREATURE 2.1 , ואוזניות EP-630 של CREATIVE , בעתיד הלא רחוק יחובר למגבר עם רמקולים רצפתיים. אני יכול להחליף את הכרטיס תמורת רכיב חומרה שאני צריך ושלקנות אותו יעלה בערך 650-600 שקל. השאלה שלי היא האם יש טעם לשדרג ל Auzentech X-fi Prelude 7.1 או שההבדל הוא לא משמעותי ? מדובר בתוספת של כמעט 400 שקל עבור השדרוג , האם השדרוג מוצדק בכלל ? עיקר השימוש שלי הוא מוזיקה וסרטי HD של 720p/1080p. תודה לכולם !

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  9. לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא ברכיבים הפנימיים של הסט, אז אם אפשר הסבר כמה שיותר מפורט מכל היודע דבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  10. קניתי מערכת סטראו לשמיעת מוזיקה - מגבר NAD, מקור המוזיקה היחידי שלי כרגע הוא טיונר. אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב. קניתי כרטיס סאונד למחשב (Asus Xonar Essence STX) כדי לחבר אותו למערכת. הכרטיס תומך ב-24 ביט 192K. במחשב יהיה כמובן כונן DVD. עכשיו השאלה שלי - איך אני מביא מוזיקה באיכות הכי גבוהה למחשב? הדרך שאני מכיר היא לקחת CD, ובאמצעות Windows Media Player או iTunes לעשות לו המרה ל-lossless. אבל האם זו הדרך בה אשיג תוצאות הכי טובות? (אני שואל כי יש גם מוזיקה ב-DVD, ב-DVD Audio, ב-SACD ובטח עוד דברים שלא שמעתי עליהם...)

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. שלום,קניתי את הדי וי די LG DV9723P ,וצרבתי סרט כקובץ data ,והוספתי גם את התרגום באותה תיקיה ,אבל הדי וי די הזה לא מפעיל את התרגום. אמרו לי שצריך לעדכן את הdvd עם איזה דרייבר. אתם יכול לעזור לי במציאת העידכון הזה לdvd שלי? כי אין לי מושג,חיפשתי בכל האינטרנט ובגוגל.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  12. הנייר הזה שאפשר ליראות איתו סרטים!!! איזה מגניב זה סוף סוף יש עליו מידע (לא ממש מידע אבל זו התחלה!!) http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=373800&sid=127 ויש גם תוספת חדשה לסוני 3 ממש מגניב כמו של הקונסולה WII או למי שמקיר אותה בשם אחר ה-REVOLUTION (אני חושב שרושמים את זה ככה) http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=96468

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  13. חשבתי על ה -zen touch מה אתם אומרים? וועוד שאלה- אם קורה משהו למכשיר אז נדפקתי? אין לי מה לעשות איתו? או שיש איזשהו סידור? תודה

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by dovik,

יש מגבלה אחת וכמה דרישות,וצריך עוד עצה לגבי משהו.. המגבלה היא רוחב הטלויזיה עצמה. זה לא אמור לעלות על 80 ס"מ. הדרישות הן ככה: LED יכולת חיבור קל של דיסק און קי וראיית סרטים בפורמט AVI ו-MKV.זה מיועד לאדם מבוגר שלא מתיידד במיוחד עם מכשור. לחבר, לבחור סרט ולראות. זה אומר שגם צריך שיהיה קל להכניס את הדיסק און קי לתוך טלויזיה.משמע הכניסה צריכה להיות מקדימה. עכשיו,עצה. אני חושב לקנות טלויזיה עם עידן פלוס מובנה. השאלה היא,האם איכות השידורים טובה,והאם צריך לקנות עוד משהו בנוסף? אנטנה? האם בטלויזיות מודרניות האנטנות נכללות במפרט?.. או שמא עדיף לקנות ממיר בנפרד? (אגב,קניתי פעם אחת וויתרתי אחרי שהייתי צריך לקנות בנוסף עוד אנטנה,ולא היה לי כסף אז) נ.ב. על המחיר גם יש מגבלה. עד 2800…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by Tomerico,

לא זוכר את שם הסוג, אבל האלה שניראות כמו אוזניות כפתור אבל אשכרה נכנסות לתוך האוזן. עד עכשיו היה לי את הרגילות של האיפוד, והיה לי סבבה איתם, מה שאומר שלא כזה קריטי לי האיכות. אז אני מחפש אוזניות in-ear (סתם ניחוש) זולות יחסית תודה!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by Omry,

שלום ובוקר טוב לכל חברי וחברות הפורום לפני כשעה קיבלתי מספר חלקים ממחשבי החדש, ביניהם ה-Logitech Z-2300. החלטתי לבחון אותם בעזרת הלפטופ שלי (שום כרטיס קול מיוחד, חיבור אנלוגי) והרי הממצאים: 1. זה שיפור פשוט ע-נ-ק. לא להאמין כמה שה-X-210 שהיו לי אז נשמעו כמו תחת. 2. לא משנה כמה הגברתי את העוצמה, האיכות המדהימה נשארה. זה פשוט לא להאמין. 3. כששמתי אותם על פול ווליום אחותי הקטנה חטפה כאב ראש, פשוט על המקום. ת'אמת? אני יכול להבין אותה. כ-ז-ו עוצמה לא שמעתי בחיים, גם במועדון סגור. 4. הסאב-וופר פשוט ע-נ-ק. מפלצת, פשוט מפלצת. וכמה שהוא גדול ככה הוא איכותי. אני כל הזמן שם אותו על מקסימום עוצמה ות'אמת זה פשוט מצוין. 5. Painkiller שמנוגן ע"י Death נשמע פשוט מ-ד-ה-י-ם. בהתחשב …

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  17. שלום ... מכיוון שאני לא מבין ברמקולים ואני לא רוצה לקנות משהו שאין לי מושג בו.. לכן אשמח לקבל יעוץ מאנשים מנוסים ומבינים .. יש לי רסיבר של JVC מדגם RX-5042 שניתן לחבר לו 5 רמקולים וסאב ועוד.. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים ... הסאב שלי במצב מצויין לכן אני רוצה לקנות רק 5 רמקולים .. לחדר גדול יחסית.. התקציב שלי הוא 900 שקל. ( אני מעוניין לקנות רק את הרמקולים ללא סאב). *דרך אגב אם זה אפשרי לשים אפילו 2 רמקולים איכותיים לרסיבר זה גם אופציה .. שיהיה רמקולים איכותיים ועמידים. השימוש הוא בעיקר למוזיקה וסרטים תודה לכולם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל בבקשה המליצו התקציב גמיש ל + ול -

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. Started by Arkadi.Krr,

שלו לכולם! התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ומשום מה הווינדוס החליט לפנק אותי ולהביא לי מערכת 5.1. אני חיפשתי ועברתי על כל המחשב אבל אני לא מוצא את האפשרות לשנות מ 5.1 ל2.1. 5.1 מתבטע בכך שאני לא שומע אנשים מדברים בסרטים בעוד שאת שאר הקולות אני שומע מצוין.(כנ"ל VOIP משחקים) יש לי רמקולים 2.1 והבעיה נמצאת גם בשימוש באוזניות. יש לי כרטיס קול מובנה פשוט. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by Roach,

רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יגיע הxs202 (לא הxs200) לארץ? ניסיתי ליצור קשר עם מספר חנויות אבל אף חנות לא החזירה לי תשובה... אם מישהו יודע זמן הגעה משוער ו/או מחיר אני אודע לו על שיתוף הידע ברבם :-)

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. אני מחפש ספר טוב עם הסברים טובים על כמה שיותר דברים בעולם הסאונד. הסברים על חיבורים,דיגיטלי אנלוגי,פורמטים,פלאגים מיקסרים הכל הכל סוגי כבלים ,אפשרויות באקוויליזר,בניית מערכות אודיו ועריכה וכל זה גם אם אפשר. אני פשוט רוב הזמן בצבא ולא יכול לקרוא מאמרים באינטרנט,אני צריך כמו ספר לימוד מההתחלה ועד הסוף. האם קיים דבר כזה בארץ? עדיף בעברית אבל גם אפשרי באנגלית כמובן. תודה! משהו כזה: http://www.amazon.com/Sound-Check-Basics-Systems/dp/079353559X/ref=pd_bbs_sr_2/102-2124966-3704936?ie=UTF8&s=books&qid=1176577107&sr=1-2

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by danikos,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680258

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by DorM,

יש לי סאב של סט ישן של רמקולים, חשבתי לחבר זוג רמקולים לאיפה שרשום ימין וזוג רמקולים לאיפה שרשום שמאל, יעבוד? חשבתי על אלה לרכוש פעמיים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7744&perur=2&t=9&c=199 במידה ויעבוד יש דרך להגדיר שתמיד יצא צליל דרך כל ה5 לא משנה מה אני עושה במחשב?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by tzolerguy,

יש לי רסיבר YAMAHA RX-V630 5.1 רמקולים לא הכי טובים אבל סבבה אני מחפש כרטיס קול חדש שיתמוך ביציאה אופטית 6.1 (אני מוסיף סנטר בקרוב) מה אתם אומרים על: ?AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold? או כל רעיון אחר יתקבל בברכה אם אפשר שיהיה םחות מ 500 ש"ח תודה רבה לכולם על כל רעיון

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by OuTsIDe,

אני מיתלבט כבר שבועיים ולא מצליח ליבחור... אני שומע הרוב טראנסים וכל זה...אבל בלי קשר למוזיקה שאני שומע...אפשר בבקשה הסבר קצר על כל אוזנייה? תודה...

• 0 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים