אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו יכול להסביר לי מה זה הBIT בסאונד 16\24\32 מה ההבדל בינהם ??? ואיזה כידי לי לשים בAC3 FILTER עם כרטיס OB REALTEK HD ו CREATIVE T6060 5.1 ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לפינת המצבעים בזאפ, בה רואים ירידות מחירים של מוצרים הנמצאים באתר. במקרה שמתי עין על ה-U10 של iRiver, נראה ממש טוב, אפילו נכנסתי לאתר של הנגן וגם הוא נראה מרשים ביותר. אהבתי את האופציה להפעלת משחקי פלאש וגם את "מסך המגע", ישנה גם אפשרות לניגון קבצי OGG. הבעיה היחידה היא היחס בין המחיר לנפח שלו - 512MB ב-540 ש"ח, קצת יקר, אתם לא חושבים? בכל מקרה, אין לי בעיה לקנות את הנגן הזה אם הוא מספיק איכותי, כלומר אם יש לו עוצמת סאונד חזקה במיוחד, איכות סאונד בין הטובות וכד'. אני ממש לא מעוניין להוציא יותר מדי כסף רק בגלל שהוא נראה מגניב, בגלל שיש לו "מסך מגע" ובגלל שהוא מריץ קבצי פלאש. חייב לציין יתרון נוסף - 28 שעות סוללה! אז, מה דעתכם? שווה להוציא עליו 540 ש"ח (די הרבה…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי כרגע סאבופר שהוא משמש כמו רסיבר קטן. אליו מתחברים עוד 4 רמקולים קטנים, ומהסבופר יוצא קבל כזה לכרטיס קול במחשב. אנ י יכול לחבר פשוט את כול 4 הרמקולים ישירות לדיוידי שלי? כי ניסיתי לחבר ל 5.1 והיציאה מתאימה אבל לא שומעים כלום. אני מעוניין לחבר רמקולים ללא רסיבר אוו משהוא ולפי מה שאני יודע ל אפקס לא צריך רסיבר
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס קול ב- 50+- דולר מארה"ב. הכרטיס מיועד לנגן מוזיקה נטו ( לא סרטים או משחקים ) משמע לא חשוב לי מספר ערוצים גבוה, אלה דרוש סטריאו ברמה כמה שיותר גבוהה. חשבתי על ה-M-Audio Revolution 5.1 , הוא אמנם עולה 70 דולר, אבל מצד שני לא ראיתי שום דבר אחר איכותי שמתקרב אליו מתחת למחיר הזה.. פתוח להצעות
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס קול טוב ל HTPC שלי בגבול ה1000 - 1500 שקל השימוש העיקרי הוא בעיקר מוסיקה וקצת סרטים (אני צריך תמיכה של 5.1) המערכת כרגע מורכבת מרסיבר Pioneer VSX-D457 ? (קצת ישן) אבל הוא יוחלף מאד בקרוב בHarman/Kardon AVR 630 רמקולים קדמיים : B&W DM604 S3 מסידרה 6 המעולה רמקולים אחוריים : Boston Acoustics CR55 סנטר : B&W LCR 3 סאב : עדיין אין אבל בתקווה מתישהו בעתיד : Cerwin Vega V-10S כיום יש לי את הAudigy ZS Platinum Pro שקניתי בזמנו מבלי שתיהיה לי הזדמנות לשמוע אותו לפני ועד היום אני מצטער על הטעות הזאת כרטיס קול פשוט זוועה ועוד במחיר הלא שפוי שדורשים עליו בארץ מקצת הבדיקות שעשיתי בזמן האחרון הבנתי שיש מספר כרטיסי קול ט…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
??????
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
את האייריבר אני משיג ב415 ואת הפנסוניק ב380... אני קונה בלי משלוח... תודה רבה... ועוד משהו קטן... החנות...-PCH אם אני הולך אליהם ביום ראשון... אני יכול לשלם ולקבל ישר את המכשיר...(אני משלם במזומן...) או שצריך לחכות 10 ימים... כמו שמישהו אמר לי פעם... תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם. הרמקולים שלי עושים ממש רעשים כל כמה דקות. אני לא מצליח לבדוק עם זה הרמקולים או הכרטיס קול. יש למישהוא איזה רעיון איך לבדוק? אולי איזה תוכנה לנושא ? (ניח שלא..) אני פשוט די עובד עצות כבר...
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
ההורים שלי יצאו לפני חצי שעה אז מנצל את הזדמנות לשמוע טרנסים בווליום רצחני, אז קלטו מה קרה מרוב שהבאס פוצץ תרמקול אחד הרמקולים של הAIWA פשוט טס מהמקום ועף למטה אני עדיין בהלם מתנשף כמו מטורף מזל שאין נזקים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות נגן MP3. אני לא זקוק ליותר מחצי ג'יגה של נפח כי לפי דעתי אין צורך ביותר. אני רוצה שיהיה בו רדיו, איכות שמע ועוצמה טובה. אני לא צריך את האוזניות של הנגן כי אני משתמש באוזניות שלי. חשבתי לקנות את הנגן הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38387 האם יש יותר טובים ממנו בסביבת המחיר שלו? (עד 700 שקל). תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ראיתי שיש כאן כמה אנשים שמבינים אז אם תוכלו לעזור אשמח מאד. אני מחפש אוזניות קשת עם מקרופון למשחקים עדיף כאלו שאפשר לפרק את המקרופון כשלא צריך אותו. התקציב שלי 200-300 ש"ח אבל יש לי גם גישה לארה"ב אז אם אפשר למצוא שם אזניות במחיר הזה זה גם הולך. עשיתי חיפוש קטן בפורום לפני זה וראיתי שממליצים על Sennheiser PC130 רציתי לדעת אם: 1. אפשר לפרק את המקרופון 2. מה זה Noise Canceling Microphone האם זה פוגע באיכות הקול 3. האם יש אוזניות יותר שוות בסביבות אותו מחיר?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם יש את הדף הזה באנגלית ??? מצויינים שם כל הנגנים של איי אודיו שלא מופיעים באתר האמריקאי... אז זה הלינק http://mp3.iaudio.com/take.php?returl=http://mp3.iaudio.com/product/product.php ואם אתם יודעים מה הכתובת של הדף הזה באנגלית תכתבו פה. תודה לעוזרים, בר.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי רמקולים בינונים הם נותנים את העבודה כמו שצריך אבל אני מעדיף לקחת רמרולים קצת יותר טובים של קריטיב. או את הכרטיס קול שלי REATLEK 6.1 AC97 הוא דפקה לא רע אבל קצת עם מעט אפשרויות. הבחירה שלכם.!!
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב החדש למערכת ולטלוויזה לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים . תאור: המערכת והטלוויזה מרוחקים אחד מהשני 5 מטרים. לטלוויזה יש כניסות scart ולמערכת ניתן לחבר כל דבר אופטי, קוקסיאלי (או אנאלוגי) ללוח האם p4p800 יש יציאה דיגיטלית קוקסיאלית. ולכרטיס המסך ati 8500le יש tvout . 1. האם כדאי להשתמש בכרטיס הקול המובנה עם כבל קוקסיאלי, ואיפה קונים אחד באיכות טובה ? 2. מבחינה איכות קול האם כדאי לחבר את המחשב למערכת עם כרטיס קול usb ויציאה דיגיטלית כמו של xitel ? 3. איזה כבל צריך בכדי לחבר לטלוויזה, כמה עולה ? משה
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ניסתי להתקין דריוורים שוב אפילו עשיתי פורמט (בגלל בעיות אחרות גם) אבל זה שוב חזר , מצד ימין שומעים הרבה יותר גבוה מהצד שמאל של הרמקולים , מה שמוזר זה שכשני מוציא טיפה את הכבל של הרמקול מהכרטיס קול הוויליום הגבוה עובר לצד השני אבל אני לא מצליח להגיע לאיזון בין שניהם יש לי מערכת רמקולים של creative 4.1 ועכשיו שומעים רק מצד ימין גם מאחורה וגם מקדימה אני לא יודע בדיוק איפה הבעיה אם היא ברמקולים או בכרטיס קול או אולי בדריוורים או איזה תוכנה שמשבשת אותם בקיצור , למישהו יש רעיונות לבעיה ? למישהו קרה משהו דומה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי סאב אקטיבי שיש לו מגבר ל עוד 4 רמקולים (סט כזה) שמחובר למחשב , אתמול אני מדליק את הרמקולים אני שומע רק טראבל הסאב לא עבד . הגברתי את הסאב שבאקולייזרים במחשב-כלום . נתקתי הכל רק הסאב מחובר - בסוף הווליום שומעים באס חלש חלש . פתחתי מקודם את התיבה, אני רואה הסאב מולחם בסדר , הוא נראה חדש הזזתי את הממברנה הוא זז בסדר גמור . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את עזרתכם בלחבר את המיקרופון לכרטיס קול שלי שהוא audigy 2 retail.. אני מחבר את המיקרופון כמו שצריך לכניסת הMIC, מגדיר את הrecording source על microphone אך המיקרופון מסרב לעבוד עם הכרטיס הזה!! :-[ לכרטיס מחוברת מערכת דיגיטלית דרך spdif ,בהגדרות של הדרייברים הכל מוגדר אצלי כspdif\digital output (ניסיתי להסיר את האפשרויות האילה, אך כלום לא עזר!! ניסיתי כבר הכל אני ממש מיואש!!! המיקרופון בסדר, פועל על מחשב אחר.. הsurround mixer שלי בגרסה 3.00.55.. ואני עובד על WINXP.. תודה מקרב לב על העזרה!!
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אוקיי.. אז לפני יומיים חזרתי לארץ אם ה zen touch שלי וכמובן בגלל שאני כל כך חכם ומאורגן איבדתי את הדיסק של ההתקנה, ובאתר של קריאייטיב מציעים רק עידכונים לדרייברים ולא את הדרייברים עצמם אז אם מישהו יודע\יכול לתת קישור לדרייבר עצמו אז בבקשה. השם המלא של המוצר הוא: Creative Zen Touch והמספר הסידורי(זה שעל גב המוצר) הוא: DAP-HDoo14 (או Dap-HD0014.... פונט דפוק.. אבל יותר נראה לי שזה הראשון) ואם מישהו ממש נחמד ויש לו את הדיסק או את הדרייבר ויהיה מוכן לשלוח לי אותו לאיי סי קיו או למסנג'ר אז: 240570067\itelweb@hotmail.com תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות הבאות? http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=0-N82E16826106328ד
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מחפש נגן MP3 וWMA בנפח של1GB . חשוב שיהיה רדיו (לא באוזניות) ושתהיה אפשרות הקלטה. ושתהיה לו איכות שמע טובה(שלא תהיה איכות "בסדר") ואשמח לקבל המלצות מאנשיים שיש להם כבר את הנגן שעונה לדרישות... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תגידו, האוזניות האלה נראות לכם טובות או שאני משלם בעיקר על המחיר? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_PADepartmentAccessories_Headphones_StreetStyle&ProductSKU=MDRG74SL&TabName=specs&var2= אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע (אבל רק אוזניות קשת אחורית)... תודה!!! עידכון: קראתי עכשיו בפוסט על "תרבות האוזניות" שיש את ה- koss 55 האם הן יותר טובות ממה שנתתי?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, דודה שלי מגיעה מאוסטריה (אני מניח שהמחירים שם כמו בשאר אירופה בערך) ורציתי לדעת אם אפשר לקנות נגן MP3 טוב עם ג'יגה זיכרון (יספיק ל-250 שירים בערך לא?) ואוזניות (אם צריך) ב- 800 ש"ח לשניהם. הדבר הכי חשוב לי ב-mp3 הוא איכות הסאונד. לא חשובה לי היכולת לראות תמונות והיכולת להקלטה. אני רוצה שהוא יהיה נוח לדפדוף וליצור רשימות השמעה אם אפשר ושיהיו בו למשל אפשרות של shuffle. אני צריך גם אוזניות (אלא אם הנגן מגיע עם אוזניות). אני מעדיף שהם יהיו אוזניות כפתור ואם לא אז מתקפלות או משהו (יש הבדל גדול באיכות הסאונד של אוזניות כפתור ואוזניות רגילות באותו מחיר?). אני שומע בעיקר רוק אם זה משנה (Aerosmith, Guns and Roses וכל מיני..) וגם קצת טופאק,דרה וסנופ דוג... זה בעיקר. אני יודע …
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-