אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב בטופיק, יש לי סרט אחד שהוא בקודק אודיו AC3 5ch ואני לא מצליח להפעיל אותו, ניסיתי בכמה תוכנות וגם ניסיתי למצוא קדק מתאים אך ללא הצלחה, בכל הנגנים הסרט היה ללא קול... תודה מראש :-\
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שדרכו אני מנגן את קבצי המולטימדיה שלי ואני מחבר אותו לLCD עם כבל HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה\מחשב נייד לרסיבר ככה שאת קבצי הקול אני ישמע דרך המערכת קולנוע?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כרטיסי קול במחשב, אחד אונבורד והשני רגיל. יש דרך בה אני אוכל לגרום לשניהם להוציא סאונד באותו זמן (סאונד זהה, לא דברים שונים)? אני פשוט רוצה לחבר אחד מהם לטלויזיה, ואת השני לרמקולים, או אחד לאוזניות, והשני לרמקולים, או כל מיני דברים כאלו. כרגע אני יכול לבחור מאיזה מהכרטיסים זה יוציא סאונד, אלב הווינדוס לא מאפשר להוציא דרך שתיהם. יש מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כרגע ברשותי IRiver H120 ( רוקבוקס מותקן כמובן ) , יש לי אותו כבר שנתיים וחצי ככה .... אולי תהיה לי הזדמנות לקנות קצת בזול נגן Mp3 אחר , אז חשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג , עכשיו השאלה המתבקשת היא : האם יש טעם לזה בכלל ? חשבתי על הIaudio X5l, בעיקר בגלל חיי הבטריה הארוכים שלו ( 35 שעות ) והמסך הצבעוני נראה נחמד + ה10 ג'יגה הנוספים מאוד יועילו ... האם יש טעם לשדרג את הMp3 ואם כן , אז לאיזה נגן ( וד"א אני לא אוהב את שיטת הId3 Tag של האייפוד , אני מסתדר רק עם השיטה שבה המכשיר מציג את התיקיות במכשיר ) . הדרישות שלי : * הצגת קבצים * לפחות 30 ג'יגה * חיי בטריה ארוכים
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ראתי בחנות רמקולים בול כמו של כרטיב ורק כתוב A4TECH מוזר איך זה הם לא עובדים ביחד או משהו כזה נכון?????[stream=256,256][/stream]
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי את ה TOTAL RECORDER שהיא באיכות גרועה מעתיקה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני חייב לסדר את זה כדי שאני יוכל לשנות את רמת הקול (אני רוצה גם לדבר בcs במקרופון ואמרו שזאת הבעיה) שצריך להעלות את הקול אבל זה לא נותן ת'אפשרות! http://planet.nana.co.il/doooly/audioprob1.JPG זה קשור גם לחיבור המקרופון? עם כן אז לאיזה צבע לחבר?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא אונבורד על הלוח אם שלי שהוא msi 865pe neo-2 platinum והבעיה היא שכשאני נכנס לvolume control וואותו אני שם בbalance באמצע כדי שישמעו משני הרמקולים באופן שווה, אבל כשאני עושה את זה לא שומעים כלום במחשב אלא אם כן אני יגביר את הרמקולים על מקסימום ווליום (וגם אז אני שומע מאוד חלש). רק כשאני מעביר את הbalance לטובת אחד הרמקולים עד הסוף אז אפשר לשמוע את שני הרמקולים באופן שווה בכל העוצמות. לאחרונה עקב הבעיה עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס שהורד באתר של msi אך הבעיה נמשכת.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי יש לי 2 רמקולים גדולים בהספק של 200W כל אחד ועוד 2 של 80W כל אחד ורצעתע לעשות מהם 2 רמקולים גדולים איך אני עושה את זה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי סאבוופר של genelec 1091A ויש לי שם טבלה שרשום בה כך DB LEVEL 1 -2 2 -4 3 -6 4 -8 מה יותר חזק? 4 או 1? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי DVD מצויין של PIONEER דגם DV-470. הבעיה היא שהרמקולים שאני שומע דרכם הם הרמקולים של הטלויזיה הממש-לא-איכותית שלי (vestal). חשבתי לקנות רסיבר + סט רמקולים כדי לשפר את חווית הצפייה/שמיעה בסרטים. גודל הסלון שלי הוא 3 מטר ועשרים / 4 מטר ועשרים. מה אתם ממליצים לי לקנות בגבולות התקציב? תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של LG שחיברתי לו מחשב עם כ.מסך GTX295 לחיבור DVI/HDMI 1 IN . עכשיו את הסאונד חיברתי עם חיבור 3.5 ממ מהמחשב לחיבור VGA/DVI AUDIO IN . עכשיו, כשהסאונד לבד מחובר והטלוויזיה על HDMI1 - יש סאונד וכמובן אין תמונה. כשגם הסאונד וגם והHDMI מחובר לHDMI1 והטלוויזיה על HDMI1 יש רק וידאו ואין סאונד. מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מגיע עם כרטיס מובנה (נדמה לי של אינטל). במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס של creative, ואני שומע הרבה מוסיקה וקצת משחקים. האם כדאח לי להשקיע בכרטיס נפרד או שזה יספיק? (יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP 3 )
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם הכרטיס ON BOARD הזה שתומך ב HIGH DEFINITION הוא שווה ערך ל AUDIGY 2 ZS? הרבה אנשים טוענים כי זה וכרטיסיי ה ONBOARD שלHD AZALIA כבר בעצם משתווים לרמה של AUDIGY 2 ZS. אודה על תשובתכם
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב סוף סוף עם הכבל הזה: http://ultrapro.co.il/products/107312 ומתאם HDMI TO DVI פשוט שרכשתי עכשיו כאשר אני מריץ HD, גם 1080 וגם 720, ה- CUDA אכן פועל, אבל יש לי "נפילות" של הסיגנל מידי פעם (ולא מעט) התמונה נעלמת לכמה שניות והוא מחפש סיגנל ואז חוזר מה יכולה להיות הבעיה? הגדרות? כבל? מתאם? מאיפה להתחיל
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות כרטיס קול בכ-400 ש"ח. הייעוד שלו יהיה בעיקר למוזיקה ויצירת מוזיקה בתוכנת ה cubase . יעזור מאוד גם הפנייה לאתרים\קישורים.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לאוזניות כפתור בתקציב 200-300 ש"ח, ישמשו אותי לנגן iRiver H10 שהאוזניות סטוק כבר שהגיעו איתו כבר עוד רגע נקרעות באיזור הפלאג. הן שירתו אותי כראוי ואני מחפש אוזניות שלא יירדו ברמה מהסנהייזר שהגיעו עם הנגן. כמו שאמרתי אני רוצה אוזניות קטנות, אבל שלא יהיו מהסגנון הפולשני (כמו הסנהייזר CX), למרות שהן מצוינות ואוטמות ברמות מטורפות. יש סיכוי קל שאבא של חבר יביא לי אותן מאמריקה, העניין הוא שאני צריך תשובה מהירה והחלטית אם אני רוצה שזה יקרה. תודה רבה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את כרטיס הקול שלי (creative 24live!). חשבתי אולי ללכת לכיוון AUDIGY. האם כדאי ושווה לקחת כרטיס כזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4909 המחיר מטורף זה ידוע לי (אם יש ביותר זול יהיה מעולה). אני שומע מוזיקה כל הזמן,סרטים ומשחקים. התקציב האמת אני מעדיף כמה שפחות-אחרי הכול ....... מה נותן הפאנל הזה ששמים בקידמת המחשב? ואם יש הצעות לכרטיסים אחרים במחירים נמוכים יותר (עדיף) זה יהיה מצויין. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן וחשבתי בכיוון של המיני דיסק, בעיקר בגלל הגודל, זה שאין קפיצות, ושלא צריך צורב בשביל השירים. האם דיסקמן MP3 יהיה עדיף לי, או אולי אפילו אחד מאלה עם הזיכרונות (אבל שמעתי שאלה יקרים...)? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? והאם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי? תקציב עד 600 שקל בערך... תודה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו לשימוש רב תכליתי בחדרי, שבעיקרו: 1. חיבור לטלוויזיה. 2. חיבור ל-IPOD. 3. למחשב. בנוגע לחיבור למחשב, אני לא חושב שאצטרך לחבר את הרמקולים ישירות למחשב, אלא בגלל שהטלוויזיה גם ככה מחוברת לרמקולים, כל מה שארצה לראות דרך המחשב אני אעביר בסטרים ל-TV והיא כבר תדאג להעביר לרמקולים, יש אפשרות שכך זה יעבוד? בקיצור, הרמקולים לטעמי, שתי הגירסאות נשמעו לי פחות או יותר אותו דבר... עכשיו, החדר שלי קטן (3x4 מטר), ותהיתי איזה רמקולים יהיה כדאי להציב בחדר. הכוונה לרמקולים שייתנו את התמורה הטובה ביותר במרחב של חדר כזה (ללא קשר להפרש המחיר הזניח שביניהם). שאלה נוספת שמטרידה אותי לא פחות היא איכות החיבור לטלוויזיה, אני ארצה לחבר את הרמקולים בכ…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום ראיתי את המערכת הזאת ורציתי לדעת חוות דעת עליה והציעו לי אותה ב2400 האם זה מחיר משתלם?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה. השימושים שלי יהיו, בעיקר טלוויזיה רגילה, אבל הטלוויזיה תחובר גם לHTPC לכן חשוב מאוד שתיהיה התאמה מלאה בין שניהם (NR...). חשבתי על הטלוויזיה הזו, TOSHIBA 47WL68 LCD 47. אשמח אם תאמרו דעתכם או תציאו משהו שיתאים יותר לשימושים שלי. תודה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501046
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, האם המסך הבא שווה קנייה: SD-3202FH של חברת DANTAX. זה מסך 32" שאמור לתת רזולוציית FHD. תודה מראש. עריכה: הנה לינק http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=1489
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם האחריות של אייפוד (דרך אפל) מגיעה בכל אייפוד שאני קונה בכל חנות (חדש כמובן לא משומש) או שמקבלים אחריות לשנה של אפל אך ורק אם אני קונה דרך החנות של אפל? אם מישהו יודע אז בבקשה אם אפשר להביא הוכחה איתו... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-