עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ssib,

שלום אני רוצה להרכיב HTPC והומלץ לי באתר על המפרט הבא: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 224 1 LeadTek Win…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by the king2006,

אני רוצה רמקולים איכותיים למוזיקה סרטים ומשחקים .... תודה

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  3. השאלה בכותרת ועוד שאלה שסתם מעניינת אותי, מה ההבדל בין תדירות דגימה מקסימלית: 96KHz תדירות דגימה מקסימלית: 192KHz תודה לעוזרים.. ד"א המטרה העיקרית של הכרטיס היא חיבורו למגבר חיצוני (ריסיבר של יאמה עם מערכת של 5.1) ושמיעה של מוזיקה דרך המחשב על ווליום גבוה מבלי לשמוע צפצוף חזק ומרגיז כזה כמו שאני שומע עכשיו.

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by Omry,

שלום ובוקר טוב לכל חברי וחברות הפורום לפני כשעה קיבלתי מספר חלקים ממחשבי החדש, ביניהם ה-Logitech Z-2300. החלטתי לבחון אותם בעזרת הלפטופ שלי (שום כרטיס קול מיוחד, חיבור אנלוגי) והרי הממצאים: 1. זה שיפור פשוט ע-נ-ק. לא להאמין כמה שה-X-210 שהיו לי אז נשמעו כמו תחת. 2. לא משנה כמה הגברתי את העוצמה, האיכות המדהימה נשארה. זה פשוט לא להאמין. 3. כששמתי אותם על פול ווליום אחותי הקטנה חטפה כאב ראש, פשוט על המקום. ת'אמת? אני יכול להבין אותה. כ-ז-ו עוצמה לא שמעתי בחיים, גם במועדון סגור. 4. הסאב-וופר פשוט ע-נ-ק. מפלצת, פשוט מפלצת. וכמה שהוא גדול ככה הוא איכותי. אני כל הזמן שם אותו על מקסימום עוצמה ות'אמת זה פשוט מצוין. 5. Painkiller שמנוגן ע"י Death נשמע פשוט מ-ד-ה-י-ם. בהתחשב …

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. עם אני מחבר כבל רמקול (שני חוטי הנחושת הצמודים) לרמקול ולצד השני של הכבל אני מלחים RCA זכר לחיבור לסראונד למערכת , יש מצב מישהו מהם נשרף? תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. במה לבחור כדי לקבל את האיכות המקסימאלית בסאונד? 24 סיביות או 16 ? ומה ההבדל ביניהם?

7. Started by p11ma,

שלום, התהליך של להוריד סרט, לחבר לו כתוביות בAVI RECOMP, ולצרוב אותו לוקח יותר מדי זמן עבורי ואני מעוניין לקצר את התהליך. אני לא מבין כלום בכבלים ובמתאמים שונים ומשונים ולכן פניתי ל"יעוץ" אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך במחשב שלי (HD4850) לטלווזיה, בעלות מינימאלית ובאיכות מקסימאלית. יש לי טלווזיה בת 7-10 (לא LCD). השאלה שלי: איזה כבלים ומתאמים צריך לקנות כדי שהטלווזיה תריץ סרטים בגרסת AVI.. לא נראה לי שזה יריץ סרטיי HD בMKV אז לא חשוב! אם תוכלו ליעץ לי על מחירים זה יהיה מעולה. חשוב להגיד שהמרחק בין המחשב לטלווזיה הוא 10 מטר +. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. Started by Predator,

היי אני רוצה לצרוב דיסק מוזיקה מבלי שרצף המוזיקה יקטע במעבר בין רצועה לרצועה, אני משתמש ב NERO לצריבה והצורב הוא מבית SAMSUNG. איך עושים את זה, למרות שאמרתי לNERO לצרוב DISC AT ONCE ואמרתי לו לעשות CROSS FADE בין הרצועות (TRACKS) עם זמן המתנה 0, זה לא עובד ועדיין יש קפיצה מסויימת. האם זה אפשרי בכלל להגיע למצב שאין קפיצה ? תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. הגיעה לידי המערכת הנ"ל, נקנתה בחו"ל ומה שקרה זה שכנראה קיבלה קצר עקב המעבר מ-110V ל 220V(לא אני...) בכל מקרה אז הסאב שהוא גם המגבר של השני רמקולים הלך להערכתי, השאלה שלי : האם אפשר לעשות משהו עם הרמקולים ? יש להם חיבור סטייל VIDEO/AUDIO IN בטלוויזיה... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  10. שלום, יש לי סרטון שצילמתי במצלמה שלי והוא בלי קול, עכשיו אני רוצה להכניס איזה שיר בסרטון איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  11. צריך המלצה למערכת 2.1 ממש טובה, שתשמש גם למחשב וגם למוזיקה\סרטים (בסלון) התקציב שלי הוא דיי גדול- אז אין בעיה עם זה תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  12. שלום אשמח לשמוע אם למי מהחברים ישנו נסיון של התחברות לשיתוף עם כרטיס קליטה מלווינים (צלחת קליטה פרטית - לא יס).

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. שלום יש לי את הרמקולים האלה השלט שלהם מציק לי הוא קל ולא יציב וכל הזמן הוא הפוך בגלל החוט וזה לא נוח אז פתחתי את השלט ושמתי שם מין משקולת קטנה ובשביל שהיא לא תרעיש סמתי גם נייר ואני רוצה לדעת האם המשקולת ונייר יכולים להרוס משהו בתוך השלט והאם זה בטוח להשאיר אותו שם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by 114508534,

היי יש לי 2 רמקולים גדולים בהספק של 200W כל אחד ועוד 2 של 80W כל אחד ורצעתע לעשות מהם 2 רמקולים גדולים איך אני עושה את זה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  15. Started by Idanbs,

אהלן חברים.. סוף סוף אחרי חודשים של צעקות ובלאגנים מחליפים לי את הmedusa 5.1 שנהרסו לי לגרסא החדשה שלהם. אני מחפש כרטיס קול שתומך בEAX כמה שיותר גבוהה בכמה שפחות כסף.. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7664 תומך בEAX 3 ואני לא צריך יותר מזה. המטרה העיקרית היא משחקים וקצת מוזיקה. האם אני ארגיש הבדל בין הOB שיש לי (AC97) לבין הכרטיס הזה עם האוזניות במשחקים?[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 21:27:23 מישהו?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  16. שלום! אני צריך את עזרתכם בלחבר את המיקרופון לכרטיס קול שלי שהוא audigy 2 retail.. אני מחבר את המיקרופון כמו שצריך לכניסת הMIC, מגדיר את הrecording source על microphone אך המיקרופון מסרב לעבוד עם הכרטיס הזה!! :-[ לכרטיס מחוברת מערכת דיגיטלית דרך spdif ,בהגדרות של הדרייברים הכל מוגדר אצלי כspdif\digital output (ניסיתי להסיר את האפשרויות האילה, אך כלום לא עזר!! ניסיתי כבר הכל אני ממש מיואש!!! המיקרופון בסדר, פועל על מחשב אחר.. הsurround mixer שלי בגרסה 3.00.55.. ואני עובד על WINXP.. תודה מקרב לב על העזרה!!

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  17. 1. z-4 2.Z-523 או שלאסוף עוד קצת כסף ולקנות Z-2300 אני לא יודע אם תתאים לחדר שלי ואם אני אוכל לנצל אותה.... החדר שלי די קטן משהו כמו 10 מ"ר...

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  18. אני רוצה לקנות תמדבר ולחבר אותו לרמקולים הללו האם אני ישמע טוב והאם זה בכלל מתאים לרמקולים ואני ישמע את זה במלו עוצמתה של המערכת וינצל כביכול תיכולת המקסמלית שלה יש לציין שהחדר שלי לא עולה על 12 מטר \ה חדר בנוני -קטן ועכשיו אני עם רמקולים 2.1 ב400 שקל של מקרלוב אז זה היה שיפור עצום את המערכת אני יחבר לטלווזיה LCD LED ולמחשב טוב תודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by SeaMonster,

אני מחפש כבל SCART איכותי כידי לחבר את ממיר רגיל (VOD) של הוט לטלוויזיה (32" FHD). יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לצפיה בעיקר בסרטים וסדרות מהמחשב באיכות HD. אני נמצא בהולנד, כך שיש לי פה מבחר די גדול, יותר מההיצע שיש בישראל, בגלל זה גם התקציב שלי ביורו. הסתובבתי קצת בחנויות, ראיתי מספר דגמים: Samsung 40A556 - 750euros Sony KDL40V4000E - 999euros אשמח לשמוע חוו"ד והצעות נוספות. עמי.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. הי! יש לאחי הקטן יומולדת ואנחנו יודעים במפשחה שהוא ממש רוצה נגן MP3 (הוא לא צריך איזה Fancy Ipod או משהו כזה) אני רוצה שזאת תהיה השקעה נכונה וטובה ולכן אני שואל פה בעיקרון הנגן ישמש את כל המשפחה אבל בעיקר את אח שלי (שהוא לא אודיופיל, הוא בן 12), הכי חשוב שהוא יהיה עמיד (חשוב מאוד), ומגניב וכדאי גם שהוא יהיה נפוץ קצת בארץ... כבר ניסיתי פעם SanDisk 1GB והיה לי ניסיון די טוב איתו, השאלה היא אם מאז יש דברים יותר טובים לקנות במחיר הזה. תודה!

22. שלום לכולם, עזרתכם בהמלצה על טלויזיה איכותית לסלון לשימושים של חיבור PS3 \ PC וצפייה בערוצים רגילים ללא מריחות. מרחק מהטלויזיה הוא 4 מטר. חשוב שיהיה 2-3 חיבורי HD, חיבור USB לסרטים עם תמיכה בכתוביות לעברית. (FULL HD). אחריות: חשוב שתהיה מלאה 3 שנים לפחות. (עדיפות לא לפרללי). תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by itaysp,

שלום! שולחים לי מאנגליה MP3. המחיר: 300UK pounds שזה 2400 שקל +- האפשרויות שחשבתי עליהם: Ipod 40GB Iriver H320 או ARCHOS Pocket Video Recorder AV320 שזה זה: http://www.blokesstuff.com/Default.aspx?View=Product&productID=213 אולי יש לכם המלצות לנגנים אחרים מבוססים דיסק קשיח. אולי בגלל כדאי לקנות Mini ipod.. זה שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בנגן כזה? אולי ה ARCHOS כי הוא גם נגן סרטים נייד.. אבל עדיין.. אני חושב שאפשר להסתדר עם MINI IPOD עם ע 4 ג'יגה. מה כדאי? יתרונות חסרונות.. ? עריכה: לא שמתי לב לתראד שפתחו פה גם על ה ARCHOS ושם גם דיברו על ה GIMINI 400 נשמע לי אחלה של דבר.. נראה לי שאני אקנה את זה.. רק הבעיה שהמסך קצת קטן מפריעה לי.. אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by Ohadfel,

אני מחפש כרטיס קול טוב שישמש למעבדה העוסקת במוח ושמיעה בו תהייה הפרדה מקסימלית בין ימין ושמאל. כלומר נכון להיום בכל הכרטיסי קול שאני חיפשתי תמיד הייתה זליגה מסויימת שצלילים שהיו אמורים לצאת מאוזניה ימין בלבד יצאו גם מאוזניה שמאל(מעט אבל בכל זאת). למישהו יש רעיון לאיזה כרטיס קול שיענה לדרישה???

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by r1sk,

חיברתי את מסך הטלוויזיה שלי לממיר ה-yes שברשותי ע"י כבל SCART. ניגשתי להגדרות ה-SCART בממשק של yes ובחרתי RGB שלפי מה שהבנתי, הוא בעל האיכות והחדות הטובות ביותר. כעת אני מקבל תמונה רגילה, כלומר רואים את התמונה אך עם גוון כחול ברקע. וכאשר אני מחבר דרך COMPOSITE אני רואה תמונה רגילה בעלת כל הצבעים. הטלוויזיה הינה TOSHIBA 32XV550P. תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.